Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense"

Transkript

1 Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense TID: 1. november 2015 kl Fremmødte: Jesper, Jan, David, Søren Herlev, Jan-Erik, Tarik, Mikael, Erik(referent) og Søren H.K Godkendelse af tilpasset forretningsorden(shk) Godkendt Elite/Talent (Mikael og Tarik): Status for udviklingscentrene(uc): Møde i sportsligt udvalg torsdag den Det sportslige udvalg har indstillet til at rammerne for UC tages op til revision. Dan, udviklingscenterkoordinater, bliver vores sat til at revidere rammerne for UC. Økonomi: UC har fået udbetalt deres økonomi for langsomt, det vil der blive rettet op på fremover. Potentielt nyt UC. VEB-projektet (Vejle/Esbjerg/Brande). Hvis VEB-projektet kan gå med til at fungere med nedsat økonomisk støtte til drift i 2016, samt at de ellers lever op til gældende krav for UC, kan de se frem til en godkendelse. Der er indkommet en henvendelse fra Odense, om hvorvidt forbundet kan blåstemple en samarbejdsaftale med Udvikling Fyn og de lokale klubber omkring oprettelse af et kraftcenter. Forbundet skal være en aktiv partner i samarbejdet for at kunne lægge navn til og blåstemple projektet. Vi forventer derfor at blive yderligere inddraget, hvis odenseklubberne ønsker at gå videre med projektet. Retningslinjer til internationale stævner. Retningslinjer vil blive informeret til samlinger inden deltagelse i stævner. Hvis danske deltagere til internationale stævner tilsidesætter informerede regler, vil der blive gennemført sanktioner Udvalg: Der mangler nogle frivillige til det politiske udvalg. Mikael og Tarik sætter en ny rekrutteringsrunde op. Økonomi (Jan-Erik) Økonomisk status: Jan-Erik har fået bevilget en lånemodel fra DIF med tilbagebetalingsplan til afvikling af gammelt lån vi har hos DIF. Gennemgang af rammebudget for Licens og forsikring. Der er indkommet kroner og registreret 7879 medlemmer. Det er en væsentlig nedgang fra forrige år. Vi satser på at der bliver registreret flere medlemmer rettidigt i Der er fokus på, at der eksisterer en ulighed i den økonomiske fordeling mellem teknik og kamp. I de næste års budgetter bliver en udligning forsøgt. Økonomien vil variere år for år afhængigt af antallet af mesterskaber. Der er tæt samarbejde mellem teknik og kamp, og der

2 er enighed om, at økonomien vil blive fordelt mellem teknik og kamp år for år med henblik på at skaffe bedst mulige resultater til dansk taekwondo. Stævner: en stor del af vores udstyr er nedslidt og får brug for at blive udskiftet. Derfor bliver der indført et slitagegebyr på 50 kroner pr deltager til alle stævner. Jan Rudebeck får til opgave at lave investeringsplan. Teknisk udvalg: Underskuddet i 2015 skyldes primært, at dancertifikater fra graduering 2014 først blev bestil og betalt i 2015, samt at der har været få til forbundsgraduering. Budgetteret underskud på Væsentligt mindre end det ellers have set ud, hvis ikke vi havde sparret på aktiviteter i sommer og efteråret Med det nye budget bibeholdes licensniveauet. Der sparres ikke på breddeområdet. Der bliver skårret på eliteområdet. Kørselspenge Vi skal have ens regler for alle ansatte og frivillige under Dtaf angående udbetaling af kørselspenge. Ved alle udvalgsmøder samt hovedbestyrelse er det den lave takst på 2,05 kroner ved individuel kørsel, ved fælles kørsel udbetales den høje takst på 3,70 kroner. Som underviser på trænerkurser udbetales den høje takst. IT(Jesper): Status: Præsentation af ny struktur på hjemmeside. Generel stor tilfredshed. Der kan potentielt spares mange penge på administration ved indførelse af nyt design og ændret funktionalitet, og det tilskyndes derfor til at hastigheden på processen holdes oppe. Startsiden bør tilrettelægges så der er klar information til nye udøvere. De ansvarlige for hvert ansvarsområde skal senest den 2. november sende eventuelle ønsker til hjemmesiden. Søren Herlev, Jesper og Jan arbejder videre med hvad der skal indgå af egenskaber. Tilmelding til større stævner kommer til at foregå via Ma-regonline. Ved stævner bliver det manuelt kontrolleret at alle har betalt licens. Hvis ikke det er tilfældet får klubben en bøde. Stævner(Jan, Erik og David):. Status: Ekstremt stort arbejde med afvikling i stævner i efteråret. Vi benytter så hurtigt som muligt Ma-regonline. Der er styr på kamp, processen med teknik skal gøres klar. Vi følger fremover standardregler, så vi kan forberede vores udøvere bedst muligt til større stævner. Det betyder at der fremover vil være langt færre dispensationer til stævner, dette for at gøre stævneafviklingen nemmere og mere fair for alle udøvere. Vi vil forsøge fremover at afvikle børneklasserne hurtigere så børn ikke skal vente en hel dag. Børnevægtklasser vil inden for nærmeste fremtid følge svensk eller tysk model med mindre spring i vægtklasser. Jan Rudebek tager at i Rakesh fra Ma-reg online og hører nærmere. Dommerrespons fra DM: Hjælperne var ikke uddannet godt nok til at hjælpe kampdommerne ved pointgivning. Fremover vil der blive taget initiativ til at hjælpere bliver uddannet i proceduren inden stævnet. Det samme gælder for optagelse til video-replay.

3 Deltagergebyr til stævner: Det tages op til overvejelse om arrangører kan påvirke størrelsen af deltagergebyret til stævner. NM 2016(Mikael og Erik): Status. Ma-regonline benyttes til tilmelding. Erik tager fat i Torben Hansen mhp at have indbydelsen færdig hurtigst muligt. Stævnet er åbent Kadet junior og senior. Fra 4. kup og opefter. Krav om GAL/GOL licens er gældende. Vejning fredag aften samt lørdag morgen Det koster 300 kroner hvis ikke man passer vægtklassen, og ønsker at blive rykket op i klasse Stævnet bliver afholdt over én dag. Lørdag den 30. januar Kampbog(SHK-David) Det bliver potentiel påkrævet fra justitsministeriet, at kampsportsudøvere i fremtiden har en elektroniks kampbog. Vi har ikke nogen mulighed for at påvirke beslutningen. Myfightbook.com er en god og billig mulighed. Hvis det bliver besluttet at kampsportsudøvere skal have elektronisk kampbog, vil vi ikke bruge midler på at udvikle vores eget it-system. Rep.møde 2016: Vil blive afholdt den 16. april Sekretariat/KUF (SHJ): Status vedr. optimering af processer hos sekretariatet. Brugerbetaling og småekspederinger: FX instruktørmærker og PR materiale. Gives fremover gratis. BudoXperten har en kasse med rundt til diverse arrangementer. Der sendes ikke noget fra sekretariatet. Når værende Pr materiale er opbrugt produceres elektronisk materiale. Afskaffelse af det obligatoriske fysiske pas, erstat med frivilligt: Der kan sparres mange penge ved at afskaffe det obligatoriske pas og den dertilhørende administration. Det foreslås at der i stedet kan uddeles frivillige pas til officielle arrangementer, til medlemmer der selv vil registrere. Orientering herom på rep-møde den Afhængigt af tilbagemelding sættes proces i gang herefter. Korrekt licensbetaling til tiden: Der er mange taekwondoudøvere i forbundsregistrerede klubber, der ikke betaler licens. Igennem februar 2016 vil der blive sendt breve ud til klubber der ikke har betalt, hvor der tilbydes hjælp til at gennemføre procedurerne omkring betalingerne. Hvis der stadig ikke er betalt 1. marts vil bødeindkrævning forekomme jævnfør forbundets love. Hvis vi har vidende om, at der er en klub med væsentligt flere medlemmer end der er tegnet licenser til, kan klubben udelukkes af forbundsaktiviteter i en tidsbegrænset periode som følge af grov tilsidesættelse af forbundets love. Licensens størrelse: Efter den 1. august betales der i licens 80 kroner for nye medlemmer og 200 kroner for gamle medlemmer.

4 Søren Herlev foreslår at vi sætter licensen ned til 80 kroner for alle licenser tegnet efter den 1. august. Dette for at forsimple administrationen for klubber og sekretariatet. Bestyrelse og frivillige forældre. Alle der er aktive i forbundsklubber, er forpligtet til at betale licens. Hvem kan kontakte sekretariatet Det besluttes, at kun klubbens registrerede klubadministrator kan kontakte sekretariatet. Dvs. at klubmedlemmer skal gå via sin bestyrelse/klubadministrator for at kontakte sekretariatet. Dette gøres for at sparre penge. KUF (Kontor for udvikling og fællesskab ved idrættens hus). Ejnar Mikkelsen sidder som formand i KUF. Ejnar er valgt af de andre forbund i fællesskabet. Vi ønsker at skifte Ejnar ud som repræsentant for DTaF, da han ikke har hovedbestyrelsens opbakning. Søren Herlev formulerer et skriv til Helge fra DIF, hvor vi anmoder om at få skiftet Ejnar ud som repræsentant for DTaF i KUF. Søren Herlev sender rundt til genkendelse. Søren H.K. sender brev til Ejnar. HB og klubbesøg: Konsulenterne skal optimere klubbesøgene, så det sikres, at der generes støtte fra fordelingsnøglen ved DIF. Christian(udviklingskonsulent) laver materiale som klubberne kan benytte til afvikling af arrangementer. Arrangementerne skal godkendes af Christian. Skolesamarbejde: Christian laver et basisskema som skole/klub samarbejde kan baseres på. Dette skal hjælpe de enkelte klubber i gang med skolesamarbejde. Næste møder: kl 10 Brøndby kl 13 Brøndby Ekstraordinært repræsentantskabsmøde(budget godkendelse) Mødedeltagelse: 2015: Dialogmøde i KUF Søren H. og Jan-Erik Kommende tv-aftaler Mikael og Tarik Nov/dec Møde Dorthe/Helge Erik og?? Kukkiwon møde i Odense SHK Dialogmøde ny støtte DIF i Brøndby kl SHK :

5 DIF Topleder seminar i Herning SHK Sportsgalla 2016 i Herning SHK Feb/mar 16 Fordelingsnøglemøde SHK Repræsentantskabsmøde 29+30/4 16 DIF Årsmøde I Brøndby SHK + Med sportslig hilsen Søren Holmgård Knudsen

Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby

Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby Mødestart: 10.00 Mødeslut: 19.00 (Jesper til kl. 16.45) Deltagere: Jan-Erik, Erik, Søren Herlev Jørgensen(SHJ), David, Mikael, Jan, Tarik, Jesper og Søren(SHK)(referent). Gennemgang af forretningsorden.

Læs mere

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018.

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018. Sted: Trinity Hotel & Konference Center Gl. Færgevej 30 7000 Fredericia Tidspunkt: 09.00-16.00 Deltagere: Søren Holmgård Knudsen - SKH Peter Julius Ingtoft - PJI Ann Oxfeldt Olsen - AOO Søren Herlev Jørgensen-

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Brande Taekwondo Klub Dato: 14. september 2013 Sted: Blåhøj Hallen Indbydelse til Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 25. august 2013 Sidste tilmelding:

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 14. juni 2014 Sted: TAASTRUP IDRÆTSHALLER PARKVEJ 78 2630 TAASTRUP Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 06-06-2015 Sted: T.I.K Hallerne Parkvej 78 2630 Taastrup Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: TAASTRUP TAEKWONDO TTKD.DK Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 17. maj 2013 Sidste tilmelding: Dato: 20. maj 2013 8. juni 2013 Info mail sendes

Læs mere

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Esbjerg Taekwondo Klub Dato: 28-02-2014 Sted: EFI Hallerne Sportsvej 21 6705 Esbjerg Ø Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber Deltager krav: Gruppe oversigt

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Årsberetning 2018 Hovedbestyrelsen.

Årsberetning 2018 Hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsens arbejde: Hovedbestyrelsen har desværre ikke fungeret, som jeg havde håbet den skulle gøre i 2018. Jeg var en virkelig glad mand over at have fået nye friske kræfter i HB efter Repmødet

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Taekwondo Forbund lørdag den 21/

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Taekwondo Forbund lørdag den 21/ Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Taekwondo Forbund lørdag den 21/04-2018. Scandic Hotel Hvidovre. Mødets dagsorden: 1) Valg af dirigent: a) Valg af referent. b) Vedtagelse af forretningsordenen.

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dato: 25 juni 2016 Stævnenavn: Summer Cup Arrangør: Hwarang Taekwondoklub Rødovre Sted: Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, 2610 Rødovre, Denmark Sidste tilmelding:

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund

Dansk Taekwondo Forbund Dansk Taekwondo Forbund Love Vedtaget på DTaF s repræsentantskabsmøde den 2. juni 2013 Ændret 27. april 2014 Side 1 af 10 Indhold Kapitel 1 Forbundet og dets opgaver... 3 1 FORBUNDETS NAVN... 3 2 HJEMSTED...

Læs mere

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Vision og formål Der skal etableres flere sportsbegivenheder i København, som understøtter børn og unges deltagelse i taekwondo, og med et særligt fokus på de børn og

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Indbydelse til Rødovre Cup 2013 Teknik Plus Landshold må deltage i stævnet Lørdag den 21. september 2013

Indbydelse til Rødovre Cup 2013 Teknik Plus Landshold må deltage i stævnet Lørdag den 21. september 2013 Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Rødovre Taekwondo Klub Dato: 21. september 2013 Sted: RødovreHallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber, Deltager krav:

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dato: 17 september 2016 Stævnenavn: Kamp CUP Holbæk Arrangør: Holbæk Taekwondoklub Sted: Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Sidste tilmelding: 29

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Teknik - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Teknik - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

ONLINE TILMELDING DTAF KAMP STÆVNER Ver01

ONLINE TILMELDING DTAF KAMP STÆVNER Ver01 Dansk Taekwondo Forbund(DTaF) er ved at udvikle et nyt Dansk online tilmelding til Stævnebrug, det er det samme system som allerede nu bruges til kurser og lejre. Stævne tilmelding er baseret på DTaF licens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag 1: Alle mesterskaber og stævner spilles efter internationale regler. Alle turneringskampe spilles på 2 baner, lige mange højre og venstre slag.

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Samlet frafald i aldersgruppen må ikke overstige 150 medlemmer. [Indskriv 2. resultatmål

Læs mere

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01 Dansk Taekwondo Forbund(DTaF) er ved at udvikle et nyt Dansk online tilmelding til Stævnebrug, det er det samme system som allerede nu bruges til kurser og lejre. Stævne tilmelding er baseret på DTaF licens

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dato: 25 feb. 2017 Stævnenavn: Esbjerg +Cup Arrangør: Esbjerg Taekwondo klub Sted: Sportsvej 21, 6705 Esbjerg Sidste tilmelding: 04-02-2017 Sidste frist for

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Referat til HB-møde 27.september 2015

Referat til HB-møde 27.september 2015 STED: Brøndby, Idrættens Hus, mødelokale på 3 sal ved KUF TID: 27. september 2015 kl. 10.00-19.20 Fremmødte: Jesper, Jan R., David, Søren Herlev, Jan-Erik, Erik, Tarik og Søren H.K. Afbud: Mikael Gæster:

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2006 Idrættens Hus Fredag 16.06.2006 kl. 18.00 04. juli 2006 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2006 3. Budget 1. Budget og regnskab 2006 4. Økonomiske

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Indbydelse til StÄvnenavn-Sted

Indbydelse til StÄvnenavn-Sted Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste tilmelding: ArrangÄr: 17. september 010 Gladsaxe Taekwondo Klub Samheon Info mail sendes til de klubber der har tilmeldt deltagere, info Dato: LÅgges ogsç

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Tid 2. juni 2018 fra kl. 15:00 til 17:45 Sted: Danhostel Kragebjerggård, Kragebjergvej 121, 5230 Odense M indledte med at byde alle velkommen og specielt til de to æresmedlemmer og Bent Lauritsen. 1) Valg

Læs mere

Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund REFERAT Budgetmøde Tid: lørdag d. 28/10 2017. Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Deltagere: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn, Sonja Ekstrøm,

Læs mere

Indbydelse til Beg/Talent Cup - Fredericia LÄrdag den 18. september 2010

Indbydelse til Beg/Talent Cup - Fredericia LÄrdag den 18. september 2010 Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste tilmelding: ArrangÄr: 27. august 2010 Fredericia Taekwondo Klub Info mail sendes til de klubber der har tilmeldt deltagere, info Dato: LÅgges ogsç pç forbundets

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Randersvej115 8200 Aarhus N Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

Mødereferat B&UU-møde 3/2005.

Mødereferat B&UU-møde 3/2005. Til HB Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Kredsenes Børne-og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i Ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i Talentudviklingscentre Ledere i Juniorelitegruppen Mødereferat

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Dagsorden bestyrelsesmøde 12-2014 12. januar 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 15. december 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 31. marts 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 03-2009 28. marts 2009 Idrættens Hus kl. 10.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Indbydelse til DM teknik 2011 - Fredericia

Indbydelse til DM teknik 2011 - Fredericia Promotor: Dansk Taekwondo Klub ArrangÄr: 04-11-2011 Fredericia Taekwondo Klub Dato: 26-11-2011 Sted: Strib Fritids- og Aktivitetscenter Ny Billeshavevej 1-3 Strib 5500 Middelfart Regler: DTaF s regler

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

Indbydelse til Teknik Cup - Fredericia

Indbydelse til Teknik Cup - Fredericia Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Fredericia Taekwondo klub Dato: 04-10-2014 Sted: Fredericia Idrætscenter, hal 1 Vestre Ringvej 100 7000 Fredericia Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT

WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT Valby-Hallen 17. August I alle klasser kæmpes med Daedo elektroniske veste. PROMOTER ORGANIZER Danish Taekwondo Federation Taekwondo Klub (Member of the National

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts.

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts. Kapitel 1. NAVN 1.1 Organisationens navn er Dansk Frisbee Sport Union (DFSU). Kapitel 2. FORMÅL 2.1 DFSU er en landsdækkende organisation, der har til formål at fremme frisbee-sporten i Danmark bl.a. ved

Læs mere

Indkommende forslag til generalforsamlingen den 20 jan

Indkommende forslag til generalforsamlingen den 20 jan Indkommende forslag til generalforsamlingen den 20 jan. 2011. Forslag indsendt af Linda Weng Forslag til forbedre og styrke Silkeborg IF Phoenix Hermed formandens forslag og hvad jeg ser vi får brug for

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Badminton Danmark 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i BD s love fastsættes nedenstående regler om de rettigheder og pligter

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

RESUMÉ. Uddannelses- og medlemsanalyse. (Forkortet udgave af den fulde analyserapport)

RESUMÉ. Uddannelses- og medlemsanalyse. (Forkortet udgave af den fulde analyserapport) 2015 Uddannelses- og medlemsanalyse RESUMÉ (Forkortet udgave af den fulde analyserapport) Af projektkonsulent Dorthe Hansen Danmarks Taekwondo Forbund 28-05-2015 Antal udøvere Analysens baggrund Medlemssammensætning:

Læs mere

1. Valg af dirigent. Søren Dietz Elmstrøm. 2. Sektionsleder ens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

1. Valg af dirigent. Søren Dietz Elmstrøm. 2. Sektionsleder ens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen Mødeindkaldelse/Beslutningsnotat: Dato: 14. april 2013 Mødetidspunkt: 9.00 Mødested:Idrættenshus Deltagere: Britt Kejser Greve (BG); Karl-Emil Greve (KG); Jimmy Adler Andersen (JAA); Jens Andersen (JA);

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde 2/2014

Referat hovedbestyrelsesmøde 2/2014 Referat hovedbestyrelsesmøde 2/2014 Mødested Idrættens Hus, Brøndby Mødedato Fredag, den 28. februar 2014, kl. 18.00 ca. 19.30 Mødedeltagere Referat Gæst(er) Helge Søgaard, Formand (HSØ) Mette Rønning

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 10-2014 24. oktober 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 27. oktober 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT

WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT 2011 Valbyhallen 20. august PROMOTER ORGANIZER Danish Taekwondo Federation Taekwondo Klub (Member of the National Olympic Gl. Køge Landevej 119, 2. Committee -

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 01-2014 27. januar 2014/IK Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 16. januar 2014 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Indbydelse til Talent Cup Teknik -Munkebo

Indbydelse til Talent Cup Teknik -Munkebo Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Munkebo Taekwondo Klub Dato: 1. februar 2014 Sted: Munkebo Idrætscenter Mosevangen 2 5330 Munkebo Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber Deltager krav: Gruppe

Læs mere

Dansk Dart Unions. Vejledning, priser og krav til klubberne. Sidst revideret af Dansk Dart Unions bestyrelse den

Dansk Dart Unions. Vejledning, priser og krav til klubberne. Sidst revideret af Dansk Dart Unions bestyrelse den Dansk Dart Unions Vejledning, priser og krav til klubberne Sidst revideret af Dansk Dart Unions bestyrelse den 14.12.2017 Side 1 Indhold Beløbssatser... 3 Minimumskrav til klubvedtægterne... 4 Forsalg

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Referat til Skype-bestyrelsesmøde 18. juni 2019.

Referat til Skype-bestyrelsesmøde 18. juni 2019. Sted: Skype Tidspunkt: 19-21 senest Deltagere: Bestyrelsen Søren Holmgård Knudsen(SHK) Søren Herlev Jørgensen(SHJ) Tina Kim Sloth(TKS) Tarik Setta(TS) Michael Gandø(MG) Suppleanter: Ann Oxfeldt Olsen(AOO)

Læs mere

Revisions rapport. fra

Revisions rapport. fra DRsU s kritiske revisor Den 7. marts 2014 Revisions rapport fra DRsU s kritiske revisor DRsU s ledelse har ikke besvaret henvendelser fra revisor DRsU s formand og kasserer fik via mail til DRsU@DRsU.dk

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt.

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt. Referat af repræsentantskabsmødet den 22.3.2015 Afholdt på Scandic Hotel Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Peder Hindborg uden modkandidat. 2. Prøve af mandater

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde 4/ 2013-2014 Fredag den 13. Juni 2014 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 Ingen bemærkninger. 3. Gennemgang af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Bymosevej 20 8210 Århus V Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt.

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt. Referat fra generalforsamling i Skive Taekwondo Klub 10. marts 2016 15 medlemmer deltager i spisning og generalforsamling 14 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kim Ø. Jensen. Principielt

Læs mere

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til:

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Dato: Lørdag den 4. februar 2017 Sted: Bramming Kultur- og Fritidscenter, hal 1, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkter: Indvejning fredag aften

Læs mere

Formandsmøde den 25. april 2018, kl , Nørremarksvej 225, 6800 Varde I DGI Sydvest krocket.

Formandsmøde den 25. april 2018, kl , Nørremarksvej 225, 6800 Varde I DGI Sydvest krocket. Formandsmøde den 25. april 2018, kl. 19.00, Nørremarksvej 225, 6800 Varde I DGI Sydvest krocket. Fremmøde fra 26 af 41 klubber: Agerbæk, Alslev, Billum, Boldklubben Vestkysten, Bramming, Bøvl, Ældresagens

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER 1 KLUBBENS PLIGT Stk. 1 Alle klubber skal, inden de sender folk til stævner, sørge for, at udøverne har kendskab til regler og markeringer, og hvorledes

Læs mere

Samlet årsresultat 2.410 27.423

Samlet årsresultat 2.410 27.423 Klubber Breddekonsulent løn 260.000 238.200 Note 1 Breddekonsulent drift 65.000 65.000 Note 2 Lederuddannelse Praksis 0 20.000 Note 3 Træneruddannelse Praksis 10.000 9.500 Note 4 Realisering, klubudvikling

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere