Almindelige forretningsbetingelser for Lunar Way produkter i Nykredit Bank

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almindelige forretningsbetingelser for Lunar Way produkter i Nykredit Bank"

Transkript

1 Almindelige forretningsbetingelser for Lunar Way produkter i Nykredit Bank Gældende pr. 4. november Indledning De almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forhold vedrørende Lunar Way produkter mellem Nykredit Bank og Nykredit Banks privatkunder - medmindre andet udtrykkeligt fremgår af særskilt aftale. Lunar Way produkter er defineret ved de Nykredit Bank-produkter, som privatkunder bliver tilbudt i Lunar Way applikationen. De almindelige forretningsbetingelser indeholder også oplysninger i henhold til lov om Betalingstjenester. Der gælder særlige regler for bl.a. betalingskort. Disse udleveres ved etablering af produktet. 2. Generelle oplysninger Når du bliver kunde i Nykredit Bank gennem Lunar Way applikationen, skal Nykredit Bank have nogle informationer og dokumenter fra dig. Det kan du læse mere om under Information om behandling af personoplysninger i Privatlivspolitik Lunar Way/Nykredit.

2 Modtager du rådgivning i Nykredit er den ikke uafhængig. Det betyder, at rådgivningen kun omfatter produkter, som Nykredit udbyder. 3. Vilkår for udlånsgebyrer, renter, og provisioner Opretter du et Lunar Way kredit- eller låneprodukt, opkræver Nykredit Bank et udlånsgebyr. Udlånsgebyrer er ikke fradragsberettigede. Udlånsgebyrer for Lunar Way kredit- eller låneprodukter, ind- og udlånsrenter og provisioner er variable, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. At udlånsgebyrer, renter og provisioner er variable betyder, at Nykredit Bank kan ændre dem. Nykredit Bank kan ændre udlånsgebyrer, renter og provisioner uden varsel, hvis ændringen er til fordel for dig. Nykredit Bank kan forhøje udlånsgebyrer og provisioner, nedsætte variable rentesatser på indlån og forhøje variable rentesatser på udlån uden varsel, hvis ind- eller udenlandske ændringer i penge- og kreditpolitik har betydning for Nykredit Bank, fordi det almindelige renteniveau påvirkes, anden udvikling i det almindelige renteniveau, eksempelvis på penge- og obligationsmarkederne, er af betydning for Nykredit Bank, ændringer i skatter og afgifter har betydning for Nykredit Bank. Nykredit Bank kan forhøje udlånsgebyrer og provisioner, nedsætte variable rentesatser på indlån og forhøje variable rentesatser udlån med 1 måneds varsel, hvis ændringen skyldes markeds-, omkostnings-, lovgivnings-, forretnings-, konkurrence-, risiko-, eller indtjeningsmæssige forhold. Du kan nedenfor se eksempler på sådanne forhold. Listen er ikke udtømmende: Ændringer i lovgivning, retspraksis og myndighedspraksis Imødekommelse af krav, henstillinger og/eller målsætninger fra investorer, offentlige myndigheder, ratinginstitutter og/eller andre interessenter, som har betydning for bankens forretningsmodel og risikoprofil Omkostningsudviklingen i banken fx. ved o o o o ændrede krav til kapitalgrundlag, kapitalberedskab, likviditet eller solvens øgede omkostninger til fremskaffelse af kapital øgede tab, nedskrivninger eller hensættelser til tab øgede skatter og afgifter Øgede risici, herunder operationelle risici Hvis der generelt er længerevarende ubalance mellem markedsrenter nationale- og internationale forhold, som generelt påvirker bankens forretning Forhold som påvirker bankens samlede fundingsituation Øget generel kreditrisiko for banken Bidrag til generelle garantiordninger Eventuel sammenlægning med et andet pengeinstitut (eller andet finansielt institut) Indførelse eller ændring af et kundeprogram

3 Administrative forhold eller behov for bedre udnyttelse af bankens ressourcer eller kapacitet Ønske om at fremme anvendelse af digitale løsninger Udvikling af nye features i Lunar Way applikationen tilknyttet produkterne Tilføjelse af yderligere services eller fordele til produkterne Øvrige forhold, som nødvendiggør øget indtjening eller en ændret prisstruktur. Nykredit Bank kan forhøje udlånsgebyrer og provisioner, nedsætte variable rentesatser på indlån og forhøje variable rentesatser på udlån med 3 måneders varsel, hvis der er sket væsentlige ændringer i din forretningsmæssige forbindelse med banken, fx i omfanget af engagementet med banken eller i de individuelle forhold, som blev lagt til grund for dine vilkår. Nykredit Bank oplyser gebyr-, provisions- og rentesatser i Lunar Way applikationen, i Nykredits centre, på nykredit.dk eller ved forespørgsel. 4. Gebyrer for serviceydelser Nykredit Bank kan opkræve gebyrer for serviceydelser og for at besvare spørgsmål fra offentlige myndigheder om dine forhold. Gebyrerne opkræves enten som et fast beløb for ydelsen eller som en procentsats eller en timesats i forhold til ydelsens omfang. Beregningsmetoderne kan kombineres. Nykredit Bank oplyser de almindelige gebyrer i Lunar Way applikationen ved skiltning i Nykredits centre, på nykredit.dk eller ved forespørgsel. Øvrige gebyrer oplyses ved forespørgsel. Nykredit Bank stiller hver måned oplysninger om betalte gebyrer gratis til rådighed i Lunar Way applikationen. Du er selv forpligtet til at sikre, at du har adgang til Lunar Way applikationen. Nykredit Bank kan til enhver tid uden varsel sætte gebyrer for serviceydelser ned. Nykredit Bank kan forhøje gebyrer for serviceydelser, som du løbende betaler i bestående kontraktforhold med 1 måneds varsel, hvis ændringen skyldes markeds-, omkostnings-, lovgivnings-, forretnings-, konkurrence-, risiko-, eller indtjeningsmæssige forhold. Du kan se eksempler på sådanne forhold i ovenstående afsnit 3. Listen er ikke udtømmende. I bestående kontraktforhold kan Nykredit Bank af forretningsmæssige grunde indføre gebyr for serviceydelser, som Nykredit Bank ikke tidligere har taget gebyr for. Et sådant gebyr kan indføres med 3 måneders varsel, hvis ændringen skyldes markeds-, omkostnings-, lovgivnings-, forretnings-, konkurrence-, risiko-, eller indtjeningsmæssige forhold. Du kan se eksempler på sådanne forhold i ovenstående afsnit 3. Listen er ikke udtømmende.

4 Nykredit Bank kan altid uden varsel indføre og forhøje gebyrer for enkeltstående serviceydelser og generelt for nye aftaler. Du får oplysning om ændring af gebyrer samt indførelse af nye gebyrer i Lunar Way applikationen. 5. Renteberegning of rentetilskrivning Rentedagen (valørdagen) er den dag, hvor en ind- eller udbetaling får virkning for beregning af renter på en konto. Når der indbetales på en konto i Nykredit Bank, er rentedagen samme dag, som der indbetales. Når der hæves fra en konto i Nykredit Bank, er rentedagen den dag, der hæves fra kontoen. Når der tilskrives renter på kontoen, er rentedagen første ekspeditionsdag efter rentetilskrivningen. For betalinger fra udlandet henvises til Nykredit Banks Vilkår for betalinger til og fra udlandet. De ligger på nykredit.dk. Hvis du disponerer over beløb tidligere end rentedagen, kommer du til at betale rente til banken. Nykredit Bank foretager en daglig renteberegning baseret på antallet af kalenderdage. Lørdage, søn- og helligdage, dagen efter Kr. himmelfartsdag, grundlovsdag, juleaftensdag og nytårsaftensdag er ikke ekspeditionsdage i Nykredit Bank. For indlån tilskrives renten årligt, medmindre andet fremgår af kontoaftalen. Renten på udlån tilskrives hvert kvartal, medmindre andet fremgår af kredit- eller låneaftalen. Renten beregnes bagud, og rentetilskrivningen fremgår af posteringsoversigten i Lunar Way applikationen og af kontoudskrift. Nykredit Bank kan til enhver tid ændre reglerne om renteberegning med 3 måneders varsel. Du får oplysninger om ændringer i Lunar Way applikationen. 6. Overtræksrente og rykkergebyrer mv. Hvis du har overtræk på en konto, kommer i restance eller udnyttes i strid med aftalen med Nykredit Bank, kan banken kræve overtræksrente, provision eller morarente, gebyr for at udsende kontoudskrift og rykkerbreve, samt betaling af udgifter til juridisk bistand til inkasso mv. Størrelsen af rykkergebyret fremgår af Nykredit Banks rykkerbreve og oplyses ved forespørgsel. Overtræksrente og overtræksprovision oplyses ligeledes ved forespørgsel. 7. Gennemførelsestid Gennemførelsestiden er den tid, der kan gå, fra et beløb hæves fra en betalingskonto, til det indbetales på en konto i modtagers pengeinstitut.

5 Den maksimale gennemførelsestid for betalingstransaktioner omfattet af Betalingstjenesteloven er op til 3 bankdage. For papirbaserede betalingstransaktioner kan gennemførelsestiden være op til 4 bankdage. Hvis en betalingsordre modtages mod slutningen af en bankdag, anses den for at være modtaget den følgende bankdag. Du kan få oplysning om sidste frist for modtagelse af betalingsordrer ved henvendelse til Nykredit Bank. 8. Vekselkurser På nykredit.dk finder du oplysning om den faktiske vekselkurs eller referencekurs, hvis der sker valutaveksling. Ændring i den fastlagte vekselkurs kan ske uden varsel. 9. Skatter og afgifter I det omfang ny eller ændret offentlig regulering eller praksis medfører, at en ydelse leveret af Nykredit Bank til dig pålægges nye skatter eller afgifter, tager Nykredit Bank forbehold for uden varsel at opkræve disse skatter eller afgifter direkte hos dig. Tilsvarende gælder ved ændring eller ophør af eksisterende skatter eller afgifter. 10. Oplysninger om og kontrol af betalingstransaktioner Du kan få oplysninger om betalingstransaktioner i Lunar Way applikationen. Du er forpligtet til løbende at kontrollere betalingstransaktioner i Lunar Way applikationen. Hvis der er transaktioner, du ikke kan vedkende dig, skal du snarest muligt efter, at du er blevet opmærksom på den uautoriserede transaktion, kontakte Nykredit Bank via Lunar Way applikationen. Ved vurdering af om du har kontaktet Nykredit Bank rettidigt, vil der blive lagt vægt på din pligt til løbende at kontrollere betalingstransaktioner. Indsigelser vedrørende betalingstransaktioner omfattet af Betalingstjenesteloven skal under alle omstændigheder ske senest 13 måneder efter, at transaktionen er gennemført. Nykredit Bank stiller dagligt oplysninger om betalingstransaktioner gratis til rådighed i Lunar Way applikationen. Du er selv forpligtet til at sikre, at du har adgang til Lunar Way applikationen.

6 11. Kontoudskrifter Nykredit Bank sender som standard en kontoudskrift om året. For lån og kreditter sendes to kontoudskrifter om året. Nykredit Bank stiller dagligt oplysninger om betalingstransaktioner gratis til rådighed i Lunar Way applikationen. Du er selv forpligtet til at sikre, at du har adgang til Lunar Way applikationen. Hvis du ønsker kontoudskrifter på papir, er dette muligt mod gebyr. 12. Flere kontohavere Når der er mere end en kontohaver på kontoen, giver kontohaverne herved hver enkelt kontohaver fuldmagt til at disponere alene på kontoen. Dør en af kontohaverne, er Nykredit Bank berettiget til at spærre kontoen, indtil Skifteretten har taget stilling til, hvad der skal ske med afdødes bo. Hvis en kontohaver tilbagekalder sin fuldmagt til øvrige kontohavere, forbeholder Nykredit Bank sig ligeledes ret til at spærre kontoen, indtil der foreligger klarhed om kontoforholdet. Er der flere kontohavere på kontoen, hæfter kontohaverne solidarisk over for banken for det til enhver tid værende træk på kontoen. 13. Underretningsforpligtelse Hvis du ændrer adresse, skal du oplyse din nye adresse til Nykredit Bank. Hvis du har lån eller kredit, er du forpligtet til at oplyse banken om dine økonomiske forhold i det omfang, Nykredit Bank beder om det. Dette gælder også, selv om Nykredit Bank ikke har forlangt sådanne oplysninger, da lånet/kreditten blev ydet. Nykredit Bank er derfor berettiget til at forlange at få forelagt årsopgørelse fra skattevæsnet, årsopgørelser fra evt. andre långivere end Nykredit Bank, lønsedler samt husstandens budget. 14. Anvendelse af indbetalinger på lån og kreditter Enhver indbetaling på lånet/kreditten anvendes først til dækning af rente, udlånsgebyr og provision. Det gælder, uanset om det er dig eller en kautionist eller pantsætter, der indbetaler. Øvrige indbetalinger anvendes dernæst til betaling af afdrag. 15. Regulering af ydelsen Nykredit Bank er berettiget men ikke forpligtet til at forhøje ydelsen på lån i takt med stigende renteniveau, udlånsgebyr, provision eller lignende.

7 16. Modregning Nykredit Bank kan uden forudgående meddelelse til dig modregne ethvert forfaldent tilgodehavende hos dig i ethvert tilgodehavende, som du har eller får hos Nykredit Bank. Nykredit Bank modregner ikke i den del af din løn eller offentlige ydelser m.v., som er nødvendige til at dække dine almindelige leveomkostninger. Nykredit Bank modregner heller ikke i indestående på konti, der efter lovgivningen eller særlig aftale er sikret mod kreditorforfølgning. 17. Opsigelse Både du og Nykredit Bank kan til enhver tid bringe kundeforholdet til ophør uden varsel. Nykredit Bank kan dog kun opsige udlånsaftaler med et varsel på 3 måneder, medmindre der foreligger misligholdelse eller andet grundlag for forfald. Nykredit Bank kan opsige kundeforholdet uden varsel hvis du, din fuldmægtig eller andre, som er berettiget til at disponere over for Nykredit Bank på dine vegne, omfattes af sanktioner besluttet af EU, FN eller andre myndigheder, herunder amerikanske (eksempelvis OFAC). Kundeforholdet kan også opsiges uden varsel, hvis du ikke meddeler Nykredit Bank de oplysninger, som Nykredit Bank er forpligtet eller berettiget til at kræve af dig i henhold til lovgivningen som eksempelvis skattelovgivningen og hvidvaskloven. En opsigelse fra Nykredit Banks side skal være sagligt begrundet og vil blive meddelt skriftligt. Når kundeforholdet ophører, kan banken opsige garanti- og kautionsforpligtelser og frigøre sig fra andre forpligtelser, der er indgået på dine vegne, herunder forpligtelser i fremmed valuta. Du er forpligtet til at frigøre Nykredit Bank fra alle forpligtelser indgået på dine vegne og skal stille den nødvendige sikkerhed, hvis Nykredit Bank finder det nødvendigt. 18. Misligholdelse af lån eller kredit I følgende særlige situationer er Nykredit Bank berettiget til at opsige lånet/kreditten uden varsel og forlange hele gælden betalt straks: Ydelser, udlånsgebyrer, renter, provision eller afdrag betales ikke ved forfaldstidspunktet, og du har ikke betalt 8 dage efter, at Nykredit Bank har sendt rykkerbrev til dig på den af bankens senest kendte adresse. Ved kreditter gælder dette også, hvis du overtrækker kredittens maksimum uden Nykredit Banks tilladelse.

8 Du udsættes for individuel retsforfølgning i form af udlæg eller arrest. Du nægter at udlevere oplysninger nødvendige for at overholde lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme. Du kommer under rekonstruktionsbehandling, under konkurs eller indleder forhandling om gældssanering. Du afgår ved døden. Du tager fast ophold uden for landets grænser, og der er ikke forinden truffet aftale om lånets/kredittens (fortsatte) afvikling. Du har givet urigtige oplysninger af betydning for lånets/ kredittens oprettelse. Du indleverer ikke på Nykredit Banks forlangende selvangivelse, årsopgørelse eller evt. regnskab. 19. Forretninger i udlandet Hvis Nykredit Bank udfører forretninger i udlandet på dine vegne, vælger Nykredit Bank en forretningsforbindelse, med mindre andet er aftalt. Du er i samme omfang som Nykredit Bank underkastet de retsregler, sædvaner og forretningsbetingelser, der gælder for aftalen med den udenlandske forretningsforbindelse. 20. Elektronisk kommunikation og aftaleindgåelse Nykredit Bank kan give dig alle oplysninger i elektronisk form, selvom der i aftaledokumenter, vilkår m.v. bruges ord som skriftligt, brev, kontoudskrift m.v. Du vil modtage breve og dokumenter fra os elektronisk i Lunar Way applikationen eller i e-boks. Vi opbevarer breve og dokumenter i Lunar Way applikationen i mindst 1 år. De typer af breve og dokumenter, som du modtager i Lunar Way applikationen eller e-boks, kan være meddelelser om gebyr- og renteændringer, aftaledokumenter og vilkår samt varsling om ændringer heraf. Når du modtager de elektroniske breve og dokumenter, har det samme retsvirkning, som når du modtager almindelig post. Det betyder, at du skal åbne og kontrollere det, der sendes til dig elektronisk, på samme måde som almindelig post. Du er selv forpligtet til at sikre, at du har adgang til Lunar Way applikationen eller e-boks. Nykredit Bank kan fortsat sende breve og dokumenter med almindelig post, hvis vi vurderer, at det er den bedste måde at informere dig på. Du kan indgå elektroniske aftaler med Nykredit Bank ved at bruge dit NemID eller en løsning, som Nykredit Bank stiller til rådighed. Når du fx bruger dit NemID til at acceptere en aftale, så svarer det til en elektronisk

9 underskrift. Denne elektroniske underskrift er juridisk bindende på samme måde som en underskrift på et fysisk dokument. 21. Experian RKI A/S Nykredit Bank er tilknyttet Experian RKI A/S (tidligere RKI Kredit Information A/S) og foretager indberetninger hertil efter gældende regler. 22. Nykredit Banks erstatningsansvar Nykredit Bank er erstatningsansvarlig, hvis den på grund af fejl eller forsømmelser opfylder aftalte forpligtelser for sent eller mangelfuldt. På de områder, hvor der gælder et strengere ansvar, er banken ikke ansvarlig for tab, som skyldes nedbrud i/manglende adgang til it-systemer eller beskadigelser af data i disse systemer, der kan henføres til nedennævnte begivenheder, uanset om det er banken selv eller en ekstern leverandør, der står for driften af systemerne, svigt i bankens strømforsyning eller telekommunikation, lovindgreb eller forvaltningsakter, naturkatastrofer, krig, oprør, borgerlige uroligheder, sabotage, terror eller hærværk, herunder computervirus og hacking, strejke, lockout, boykot eller blokade, uanset om konflikten er rettet mod eller iværksat af banken selv eller dens organisation og uanset konfliktens årsag. Det gælder også, når konflikten kun rammer dele af banken, andre omstændigheder, som er uden for bankens kontrol. Nykredit Banks ansvarsfrihed gælder ikke, hvis banken burde have forudset det forhold, som er årsag til tabet, da aftalen blev indgået, eller banken burde have undgået eller overvundet årsagen til tabet, hvis lovgivningen under alle omstændigheder gør banken ansvarlig for det forhold, som er årsag til tabet. 23. Klager Klager over Nykredit Bank rettes til Nykredit, Klageservice, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V. Fører henvendelsen til Nykredit, Klageservice ikke til en løsning, kan der klages til Pengeinstitutankenævnet, Amaliegade 8B, 2. sal, Postboks 9029, 1022 København K, pengeinstitutankenaevnet.dk, telefon Du kan også klage til EU-Kommissionens online klageportal (ODR). Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Hvis du klager, skal du oplyse denne mail klageansvarlig@nykredit.dk.

10 24. Garantiformuen (indskyder- og investorgarantiformuen) Som bankkunde er man i vidt omfang dækket mod tab i tilfælde af bankens konkurs gennem Garantiformuen. Garantiformuen dækker bl.a. navnenoterede indskud i pengeinstitutter med op til et beløb svarende til euro pr. indskyder. Garantiformuen dækker også, hvis du som investor lider tab, fordi dit pengeinstitut ikke kan tilbagelevere de værdipapirer, som opbevares, administreres eller forvaltes af pengeinstituttet. Der erstattes med op til euro pr. investor. Skemaet 'Grundlæggende oplysninger om beskyttelse af indskud' er stillet til rådighed på nykredit.dk under Priser og vilkår for bank. Du kan finde yderligere information på Garantiformuens hjemmeside gii.dk. 25. Tilsyn og god skik for finansielle virksomheder Erhvervsministeriet har udstedt en bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder. Bekendtgørelsen stiller bl.a. krav om, at kunderne skal oplyses om de tilfælde, hvor den finansielle virksomhed får provision eller andet vederlag for at sælge en samarbejdspartners produkter. På nykredit.dk er anført oplysninger om det vederlag, banken modtager fra samarbejdsparter. Nykredit Bank er under tilsyn af Finanstilsynet, der hører under Erhvervsministeriet. Nykredit Bank er registreret i CVR-registreret med CVR-nr Sprog, lovvalg, værneting Nykredit Bank indgår aftaler på dansk. Aftalerne er underlagt dansk ret, og tvister kan indbringes for danske domstole. 27. Ændring Nykredit Bank kan ændre de almindelige forretningsbetingelser for Lunar Way produkter uden varsel, når det er til fordel for dig. Øvrige ændringer sker med et varsel på mindst 3 måneder. Du vil modtage besked om ændringer enten skriftligt eller elektronisk (via eller i Lunar Way applikationen). Du er selv forpligtet til at sikre, at du har adgang til Lunar Way applikationen og til at meddele eventuelle ændringer i din adresse og/eller adresse til Nykredit Bank, og du bærer selv ansvaret for, at du ikke modtager meddelelse om ændringer, hvis du ikke har meddelt e-

11 mail- og/eller adresseændring og/eller ikke har adgang til Lunar Way applikationen. 28. Fortrydelsesret I Nykredit Bank kan aftaler om etablering af konti og/eller kreditfaciliteter altid fortrydes efter de regler, der er gengivet nedenfor. Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, kreditfaciliteten stilles til rådighed. Hvis kreditfaciliteten fx stilles til rådighed mandag den 1., så løber fristen til og med mandag den 15. Udløber fristen på en helligdag, lørdag, dagen efter Kr. himmelfartsdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan fortrydelse ske den følgende hverdag. Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal Nykredit Bank underrettes om, at aftalen er fortrudt. Du kan benytte Opsig -funktionen i Lunar Way applikationen. Hvis beskeden gives skriftligt fx pr. skal den blot sendes inden fristens udløb.

Almindelige forretningsbetingelser for Lunar Way produkter i Nykredit Bank

Almindelige forretningsbetingelser for Lunar Way produkter i Nykredit Bank Almindelige forretningsbetingelser for Lunar Way produkter i Nykredit Bank Gældende pr. 25. maj 2018 1. Indledning De almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forhold vedrørende Lunar Way produkter

Læs mere

Privatkunder i Nykredit Bank

Privatkunder i Nykredit Bank Almindelige forretningsbetingelser for Gældende pr. 1. august 2015 Privatkunder i Nykredit Bank 0815 Nykredit Bank A/S CVR-nr. 10 51 96 08 København R5008 Propellant.dk De almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank

Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank Gældende pr. 1. juni 2015 De almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forhold mellem Nykredit Bank og dens privatkunder, medmindre

Læs mere

Privatkunder i Nykredit Bank

Privatkunder i Nykredit Bank Almindelige forretningsbetingelser for Gældende pr. 30. oktober 2015 Privatkunder i Nykredit Bank 1015 Nykredit Bank A/S CVR-nr. 10 51 96 08 København R5346 Propellant.dk De almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank

Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank Gældende pr. 1. oktober 2010 De almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forhold mellem Nykredit Bank og dens privatkunder, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for

Almindelige forretningsbetingelser for Gældende pr. 1. november 2017 Almindelige forretningsbetingelser for Privatkunder i Nykredit Bank 1. Indledning De almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forhold mellem Nykredit Bank og dens

Læs mere

Standardiserede Europæiske Forbrugerkreditoplysninger

Standardiserede Europæiske Forbrugerkreditoplysninger Standardiserede Europæiske Forbrugerkreditoplysninger 1. Navn og kontaktoplysninger for kreditgiver/kreditformidler Kreditgiver Adresse Nykredit Bank Kalvebod Brygge 1-3 1780 København V 2. Beskrivelse

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVATKUNDER Gældende fra den 19. oktober 2015

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVATKUNDER Gældende fra den 19. oktober 2015 ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVATKUNDER Gældende fra den 19. oktober 2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Basisbank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. november 2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med HVIDBJERG BANK, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med HVIDBJERG BANK gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Middelfart Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-10-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Middelfart Sparekasse, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 11. februar 2016. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Lollands Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Lollands Bank gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Ballings almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 15-02-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Balling, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for

Almindelige forretningsbetingelser for Gældende pr. 1. januar 2018 Almindelige forretningsbetingelser for Erhvervskunder i Nykredit Bank R8852 Propellant 1217 Nykredit Bank A/S CVR-nr. 10 51 96 08 København 1. Indledning De almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. november 2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Fynske Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Fynske Bank gælder der

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for indlån og pensionsopsparing i Føroya Banks kontor i København

Almindelige forretningsbetingelser for indlån og pensionsopsparing i Føroya Banks kontor i København Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser for indlån og pensionsopsparing i Føroya Banks kontor i København De almindelige forretningsbetingelser gælder for ethvert mellemværende

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser PRIVATKUNDER Gældende fra den 01.01.2010 De almindelige forretningsbetingelser gælder ethvert mellemværende mellem andelskassen og dens kunder, medmindre andet udtrykkeligt

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 5 Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Andelskassen Fælleskassen, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Andelskassen Fælleskassen gælder der også

Læs mere

Generelle regler for debitorer i LeverandørService

Generelle regler for debitorer i LeverandørService Generelle regler for debitorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Bankguiden. for privatkunder

Bankguiden. for privatkunder Bankguiden for privatkunder En bank til det hele Som kunde i Nykredit får du adgang til rådgivning, når det passer dig. Du finder ekspertise inden for bank, realkredit, forsikring, investering og pension.

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Gældende fra den 01.01.2017 01.01.2017/03 Side 2/6 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Lån & Spar Bank A/S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Lån & Spar Bank A/S, medmindre andet

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBE- TINGELSER GÆLDENDE FRA DEN 01.07.2015

ALMINDELIGE FORRETNINGSBE- TINGELSER GÆLDENDE FRA DEN 01.07.2015 FORRETNINGSBE- TINGELSER GÆLDENDE FRA DEN 01.07.2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med pengeinstituttet, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med pengeinstituttet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Rønde Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Rønde Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

Dronninglund Sparekasse

Dronninglund Sparekasse Dronninglund Sparekasse Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder Gældende fra 1. juni 2015 w w w. dro n s p ar. d k Dronninglund Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Fyn A /S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Fyn A/S, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sønderhå - Hørsted Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sønderhå - Hørsted Sparekasse,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sønderhå - Hørsted Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-10-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sønderhå - Hørsted Sparekasse,

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer, der

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - forbrugere De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem BankNordik og Dem,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - privatkunder Almindelige forretningsbetingelser - privatkunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr. 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk 1. Om forretningsbetingelserne Bankens

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Djurslands almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Djursland, medmindre andet

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er fx en lønkonto,

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Leverandørservice

Generelle regler for debitorer i Leverandørservice Generelle regler for debitorer i Leverandørservice Gældende fra 14. september 2019 1. Hvad er Leverandørservice? Leverandørservice er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser Den Jyske Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kunden kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr. 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk 1. Om forretningsbetingelserne Bankens

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser privatkunder Almindelige forretningsbetingelser privatkunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr.: 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk Bankens almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr.: 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk Bankens almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Vendsyssels almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Vendsyssel, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser erhverv

Almindelige forretningsbetingelser erhverv Almindelige forretningsbetingelser Andelskassens almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende fra 1. november 2009 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån

Læs mere

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice 1. Banken må, om ønsket, gennemføre betalinger via Nets Betalingsservice. Nærværende aftale og vilkår gælder tillige for alle andre,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Dragsholm Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 26-06-2017 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Dragsholm Sparekasse, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser. Gældende fra den

Almindelige forretningsbetingelser. Gældende fra den Almindelige forretningsbetingelser Gældende fra den 30.06.2017 04.08.2017 Side 2/9 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med pengeinstituttet, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Pr. 5. august 2016 INDHOLD

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Pr. 5. august 2016 INDHOLD ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Pr. 5. august 2016 INDHOLD 1. Rammerne for kundeforholdet 2 2. Anvendelsesområde 2 3. Ændring af de almindelige forretningsbetingelser 2 4. Elektroniske meddelelser 2

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Broager Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-01-2018 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Broager Sparekasse, medmindre andet er

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Bredebros almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-01-2018 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Bredebro, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr. 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk 1. Om forretningsbetingelserne Bankens

Læs mere

De almindelige forretningsbetingelser gælder mellem Maj Bank A/S og Maj Bank A/S' kunder, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt mellem parterne.

De almindelige forretningsbetingelser gælder mellem Maj Bank A/S og Maj Bank A/S' kunder, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt mellem parterne. Almindelige forretningsbetingelser De almindelige forretningsbetingelser gælder mellem Maj Bank A/S og Maj Bank A/S' kunder, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt mellem parterne. 1. Etablering af kundeforhold

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER # et godt sted at være ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVAT Gældende fra den 01-01-2018 Frøs Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-01-2018 Forretningsbetingelserne

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Dragsholm Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-01-2018 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Dragsholm Sparekasse, medmindre andet

Læs mere

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage.

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage. Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer Gældende fra 1. august 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan til at betale regninger i danske

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser. Gældende fra den

Almindelige forretningsbetingelser. Gældende fra den Almindelige forretningsbetingelser Gældende fra den 01.01.2017 01.01.2017 Side 2/9 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med pengeinstituttet, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 5 Gældende fra den 2. november 2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Lollands Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Lollands Bank gælder

Læs mere

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Kontohaver(e): CPR.nr.: Reg. nr. Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit Bank om tilmelding

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 Her kan du læse de regler der gælder for debitorer i BetalingsserviceGenerelle regler

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Fanø Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 26-06-2017 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Fanø Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 6. juli 2017. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Vestjysk Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Vestjysk Bank gælder der

Læs mere

Dronninglund Sparekasse

Dronninglund Sparekasse Dronninglund Sparekasse Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder Gældende fra 1. januar 2018 w w w. dro n s p ar. d k Dronninglund Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Borbjerg Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-01-2018 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Borbjerg Sparekasse, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sønderhå - Hørsted Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 26-06-2017 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sønderhå - Hørsted Sparekasse,

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER # et godt sted at være ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVAT Gældende fra den 26-06-2017 Frøs Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 26-06-2017 Forretningsbetingelserne

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Lån & Spar Bank A /S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-01-2018 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Lån & Spar Bank A/S, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Jutlander Bank A/S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Jutlander Bank A/S, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Fanø Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 15-02-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Fanø Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Jutlander Bank A/S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 26-06-2017 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Jutlander Bank A/S, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 26. oktober 2017. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Fynske Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Fynske Bank gælder der

Læs mere

Generelle regler for OverførselsService

Generelle regler for OverførselsService Generelle regler for Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er er et produkt, som giver beløbsafsender mulighed for via Nets at iværksætte overførsel af beløb i danske kroner til beløbsmodtageres konti

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Frøs Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Frøs Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Dronninglund Sparekasse

Dronninglund Sparekasse Dronninglund Sparekasse Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder Gældende fra 19. september 2016 w w w. dro n s p ar. d k Dronninglund Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Læs mere

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice Læs om Gældende pr. 1. august 2015 Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice 1. Banken må, om ønsket, gennemføre betalinger via Nets Betalingsservice. Nærværende aftale og

Læs mere

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice 1.1 Tilslutning 1.1.1 Kundens tilslutning til Betalingsservice er underlagt "Generelle regler for debitorer i Betalingsservice", der fremgår nedenfor,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. november 2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Fynske Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Fynske Bank gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Thys almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-01-2018 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Thy, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sønderhå - Hørsted Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 15-02-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sønderhå - Hørsted Sparekasse,

Læs mere

Kreditorregler for indbetalingskort

Kreditorregler for indbetalingskort Kreditorregler for indbetalingskort Gældende fra 1. december 2012 1. Hvad er indbetalingskort Et indbetalingskort er en fysisk eller elektronisk formular, som sendes til debitor på vegne af kreditor. Indbetalingskortet

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer, der

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 7. juli 2017. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Lollands Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Lollands Bank gælder der

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 23. august 2017. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Den Jyske Sparekasse, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Den Jyske Sparekasse gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser. Gældende fra den

Almindelige forretningsbetingelser. Gældende fra den Almindelige forretningsbetingelser Gældende fra den 15.02.2016 20.05.2016 Side 2/9 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med pengeinstituttet, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Basisbank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 15-02-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Den lille Bikubes almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Den lille Bikube,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Vendsyssels almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Vendsyssel, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Nørre Nebel Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Nørre Nebel Sparekasse, medmindre

Læs mere

Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling 1. Vilkår for Betalingsservice 1.1 Nykredit Bank gennemfører på dine vegne betalinger via Betalingsservice efter anmodning fra dig, og når betalingen

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Lån & Spar Banks almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Lån & Spar Bank, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Rønde Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Rønde Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 12. juli 2017. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med HVIDBJERG BANK, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med HVIDBJERG BANK gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Jutlander Bank A/S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Jutlander Bank A/S, medmindre andet

Læs mere

Kreditorregler for indbetalingskort

Kreditorregler for indbetalingskort Kreditorregler for indbetalingskort Gældende fra 1. maj 2011 1. Hvad er indbetalingskort? Et indbetalingskort er en fysisk eller elektronisk formular, som sendes til debitor på vegne af kreditor. Indbetalingskortet

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 7 Dokumentnummer 2013-06-06-13.28.34.798224 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og Lægernes Pensionsbank, Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg, lpb@lpk.dk,

Læs mere