Scoping udtalelse - Ansøgning om udvidelse af Københavns Havn, Container- og ny krydstogtterminal i Ydre Nordhavn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Scoping udtalelse - Ansøgning om udvidelse af Københavns Havn, Container- og ny krydstogtterminal i Ydre Nordhavn."

Transkript

1 Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax chbe@tbst.dk Scoping udtalelse - Ansøgning om udvidelse af Københavns Havn, Container- og ny krydstogtterminal i Ydre Nordhavn. Indledning og baggrund Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har modtaget ansøgning af 25. september 2017 fra By og Havn I/S og Copenhagen Malmö Port AB, om tilladelse til uddybning af havbunden ved Københavns Nordhavn i forbindelse med udvidelse af krydstogtterminalerne og flytning af containerterminalen. For at opnå tilstrækkelig dybde til de skibe, der vil anløbe container- og krydstogtterminalerne, er det nødvendigt at uddybe havnen i et område op til container- og krydstogtterminalernes kajer. Der er behov for at uddybe til en vanddybde på 12,5 m i en afstand på ca. 300 m fra både container- og krydstogtkajen på de steder, hvor vanddybden ikke allerede er så dyb. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er myndighed for uddybning, opfyldning samt etablering af faste anlæg indenfor Københavns Havns søområde, jf. 24, stk. 4, i lov om Metroselskabet I/S og Udviklingsselskabet By og Havn I/S. Der pågår p.t. i forbindelse med havneudvidelsen en opfyldning af Københavns Nordhavn, som er miljøvurderet ved VVM i Området har et areal på ca. 100 hektar. Opfyldningen forventes at være afsluttet ultimo Det projekt, der nu skal miljøvurderes, handler om, hvordan en mindre del på ca. 30 hektar af det 100 hektar store areal skal anvendes, herunder er uddybning en del af denne anvendelse, idet krydstogt- og containerskibene skal lægge til ved opfyldningens kajanlæg. Det ansøgte projekt er et led i byudviklingen af Københavns Nordhavn, hvor By & Havn og Copenhagen Malmö Port (CMP) står for projektet, der omfatter dels en udflytning af den eksisterende containerterminal fra Levantkaj i Københavns Nordhavn til en ny placering i Ydre Nordhavn, dels en udvidelse af den eksisterende krydstogtterminal, ligeledes i Ydre Nordhavn. Begge anlæg planlægges etableret yderst på det nye landområde, hvorfor der er behov for uddybning af havbunden ved container- og krydstogtterminalernes kajanlæg. Side 1 (5)

2 Uddybningen af søterritoriet er omfattet af bekendtgørelse nr. 450 af 8. maj 2017, om vurdering af virkning på miljøet (VVM) af projekter vedrørende erhvervshavne og Københavns Havn samt om administration af internationale naturbeskyttelsesområder og beskyttelse af visse arter for så vidt angår anlæg og udvidelse af havne. Projektet er VVM-pligtigt i medfør af bekendtgørelsens bilag 1, pkt. 8, a), da det indebærer kajanlæg, som kan anløbes af fartøjer på over 1350 tons. Det vil sige, at der skal udarbejdes en miljøkonsekvensrapport (VVM) for projektet. Miljøkonsekvensrapporten indgår sammen med høringer og vurderinger i beslutningsgrundlaget for myndighedernes tilladelser til projektet. Proces Bygherre kan i forbindelse med, at der skal udfærdiges miljøkonsekvensrapport bede Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen om en afgrænsning af miljøundersøgelsernes indhold (scoping). Det har bygherre gjort i dette projekt, og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har derfor hørt berørte myndigheder og offentligheden med henblik på deres eventuelle forslag til miljøkonsekvensrapportens indhold. Formålet er, at borgere, virksomheder og andre interessenter, der kan blive berørt af projektet, får mulighed for at komme med input til miljøkonsekvensrapportens indhold. Sverige er også blevet hørt, da projektet muligvis kan have grænseoverskridende miljøpåvirkning, og da de svenske myndigheder har ønsket at blive hørt. Som forslag til de emner, der skal behandles i miljøkonsekvensrapporten har Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen i samarbejde med Miljøstyrelsen udgivet et oplæg om de mulige miljøkonsekvenser af projektet, som bør undersøges nærmere. Oplægget har været i offentlig høring fra maj Høringssvarene er vedlagt som bilag til denne udtalelse. Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen er VVM-myndighed for aktiviteter på havet og Miljøstyrelsen er VVM-myndighed for aktiviteter på land. Det kan vise sig i forbindelse med udførslen af miljøundersøgelserne, at der behov for yderligere undersøgelser af miljøforhold, man ikke tidligere har været opmærksom på. Sådanne undersøgelser vil finde sted, hvor det er relevant for et retvisende billede af væsentlige miljøkonsekvenser af projektet. Efter færdiggørelsen sendes miljøkonsekvensrapporten i 8 ugers offentlig høring. På baggrund af de indkomne bemærkninger og konklusionerne af miljøvurderingen, vil Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen afgøre, om der kan udstedes tilladelse til det ansøgte projekt på København Havns søområde og Miljøstyrelsen vil behandle tilladelser på landjorden. Side 2 (5)

3 Scopingudtalelse. Figur 1. Oversigtskort over projektområdet, Ydre Nordhavn, Københavns Havn. Figur 2. Opdateret oversigtskort over projektområdet i Ydre Nordhavn med placering af hhv. container- og krydstogtterminal, samt omfanget af det areal til havs, hvor der skal ske en uddybning af havbunden til en vanddybde på 12,5 m. Side 3 (5)

4 Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen skal udtale, at det findes at følgende emner vedr. havet skal behandles i miljøvurderingen af projektet: - Generelt for nedenstående punkter: Både eventuelle påvirkninger i anlægs- og driftsfasen skal undersøges for alle nedenstående punkter. Identificeres der væsentlige påvirkninger, skal der beskrives forslag til afværgeforanstaltninger, der kan reducere eller kompensere for disse. Har projektet væsentlig skadelig virkning på miljøet, skal der foreslås passende overvågningsforanstaltninger. - Påvirkning af havbund, herunder strømforhold og vandkvalitet samt spredning af sediment Som en del af projektet skal havbunden uddybes til 12, 5 m s vanddybde i en afstand på ca. 300 m fra både container- og krydstogtkajen på de steder, hvor vanddybden ikke allerede er så dyb. Den nuværende havbund er ca m. Dette betyder, at der vil ske en påvirkning af havbunden, herunder eventuelt af strømforhold, og i forbindelse med anlægsarbejderne kan der ske sedimentspredning og påvirkning af vandkvaliteten. For at afdække eventuelle miljøpåvirkninger i det marine miljø skal miljøkonsekvensrapporten indeholde en undersøgelse af disse forhold, herunder om eventuel nyttiggørelse eller klapning af opgravet sediment og om projektet kan have en grænseoverskridende påvirkning på det marine miljø i Sverige - Påvirkning af marin flora og fauna Vurderingen skal omfatte konsekvenser for den marine flora og fauna, samt herunder på fisk og fiskeri samt marsvin ud fra eksisterende viden. - Påvirkning af sejladssikkerhed Der skal foretages en beskrivelse og vurdering af besejlingsforholdene og sejladssikkerheden, herunder for erhvervs- og fritidssejlads. - Påvirkning af marin arkæologi Vikingeskibsmuseet, der er ansvarlig for arkæologien på havet, skal inddrages i forbindelse med beskrivelse og vurdering af den marine arkæologi, herunder ved vurdering af behov for gennemførelse af eventuelle feltundersøgelser og arkæologiske forundersøgelser. Der er ifølge oplysning fra Vikingeskibsmuseets begrundet formodning om forekomst af bosættelse fra Ældre Stenalder, hvorfor der skal gennemførelse af en marinarkæologisk forundersøgelse. Side 4 (5)

5 - Påvirkning af Natura 2000-områder og Habitatdirektivets bilag IV-arter Eventuel påvirkning af nærliggende Natura 2000-områder og beskyttede arter skal beskrives i miljøkonsekvensrapporten. Saltholm og omliggende hav (N142) ligger i en afstand på ca. 6,4 km, Brobæk Mose og Gentofte Sø (N141) i en afstand på 6,1 km og Jægersborg Hegn i en afstand på 6,7 km (N144). - Støjpåvirkning Vurderingen skal omfatte støjpåvirkning af omgivelserne i luften og under vand i forbindelse med anlægsfasen af projektet på søområdet samt i driftsfasen. Med venlig hilsen Christina Bergendorff Juridisk specialkonsulent Bilag 1 Høringssvar - Fiskeristyrelsen - Miljøstyrelsen - Søfartsstyrelsen - Vejdirektoratet - Vikingeskibsmuseet - Værnfælles Forsvarskommando - Gentofte Kommune - Københavns Kommune - Lensstyrelsen Skåne (2 dokumenter) - Naturvårdsverket - Sveriges Geologiska Undersökning - Hellerup Dameroklub - Roklubberne i Svanemøllehavnen og Københavnskredsen af roklubber Side 5 (5)

INTRODUKTION TIL PROJEKTETS OG DETS MILJØKONSEKVENSER CONTAINER- OG NY KRYDSTOGTTERMINAL. YDRE NORDHAVN

INTRODUKTION TIL PROJEKTETS OG DETS MILJØKONSEKVENSER CONTAINER- OG NY KRYDSTOGTTERMINAL. YDRE NORDHAVN INTRODUKTION TIL PROJEKTETS OG DETS MILJØKONSEKVENSER BY & HAVN / COPENHAGEN MALMÖ PORT CONTAINER- OG NY KRYDSTOGTTERMINAL. UDARBEJDET AF SWECO FOR BY & HAVN OG COPENHAGEN MALMÖ PORT Indledning By & Havn

Læs mere

Tilladelse til ændring af etape 1 i udvidelse af Rønne Havn

Tilladelse til ændring af etape 1 i udvidelse af Rønne Havn Rønne Havn A/S Sydhavnsvej 12 3700 Rønne Sendt pr. mail til roennehavn@roennehavn.dk, niras@niras.dk og gva@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn Bryggens Kajakpolo Att. Martin Møller Dannevirkegade 26 1763 København V E-mail: martin@bryggens-kajakpolo.dk Sendt elektronisk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Martin Rask Nielsen B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K

Martin Rask Nielsen  B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K Martin Rask Nielsen martin@raskn.dk formand@bkbolvaerket.dk B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Indkaldelse af idéer og forslag til afgrænsning af Miljøkonsekvensrapport for containerog krydstogtterminal i Ydre Nordhavn, København

Indkaldelse af idéer og forslag til afgrænsning af Miljøkonsekvensrapport for containerog krydstogtterminal i Ydre Nordhavn, København Indkaldelse af idéer og forslag til afgrænsning af Miljøkonsekvensrapport for containerog krydstogtterminal i Ydre Nordhavn, København April 2018 April 2018 Miljøstyrelsen Ideoplæg til konsekvesrapport

Læs mere

Tilladelse til etablering af træbrygge og flydeponton i forbindelse med projektet BLOX i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af træbrygge og flydeponton i forbindelse med projektet BLOX i Københavns Havn Real Dania By & Byg A/S Att. Ariel Wallner Jamers Plads 2 1551 København V Sendt elektronisk til: awallner@oma.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen

Læs mere

Principiel tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen.

Principiel tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 www.trafikstyrelsen.dk Principiel tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har d. 6. januar 2017 modtaget

Læs mere

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn.

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn. HOFOR A/S Ved Eiko Steinhauer (Sendt elektronisk) Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse

Læs mere

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns Bryggens Bådelaug Att. Michael Bernhard Sendt elektronisk til: michaelbernhard@me.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til forlængelse

Læs mere

Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod København K. Journal TS Dato 14. november 2014

Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod København K. Journal TS Dato 14. november 2014 Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Principiel tilladelse til

Læs mere

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Energinet.dk Sendt elektronisk til Energinet.dk ved Niels Christian Brix: NCB@energinet.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262

Læs mere

VVM- tilladelse og principiel tilladelse til udvidelse af Rønne havn

VVM- tilladelse og principiel tilladelse til udvidelse af Rønne havn Rønne Havn A/S Sydhavnsvej 12 3700 Rønne Sendes elektronisk til: rho@niras.dk, Vivi.Granby@brk.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020102-00227

Læs mere

Tilladelse til ændringer i etableringen af opfyldninger ved den østlige og nordlige del af Christiansholms Ø (Papirøen)

Tilladelse til ændringer i etableringen af opfyldninger ved den østlige og nordlige del af Christiansholms Ø (Papirøen) By & Havn I/S att. Morten Luther Ostenfeldt, NIRAS Nordre Toldbod 7 1200 København K Sendt elektronisk til: LUT@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn Refshaleøens Ejendomsselskab Refshalevej 151 1432 København K Sendt elektronisk til: ks@refshaleoen.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord SWECO Sendes elektronisk til christinalund.lojtnant@sweco.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.: TS6020103-00162 Dato:09-06-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS

Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS6020103-00160. Dato 31. juli 2017 Trafik- og Byggestyrelsen

Læs mere

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen Strömma A/S Amager Strandvej 16 2300 København S Sendt elektronisk til: jjn@jjconsult.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til anlæg af kanaler omkring boligø O på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn.

Tilladelse til anlæg af kanaler omkring boligø O på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn. NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 2150 Nordhavn Sendt pr. mail til mail@nre.dk kopi til jordmil@jordmil.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040103-00025

Læs mere

Hvide Sande Havn Fossanæsvej Hvide Sande. Sendt pr. mail til:

Hvide Sande Havn Fossanæsvej Hvide Sande. Sendt pr. mail til: Hvide Sande Havn Fossanæsvej 22 6960 Hvide Sande Sendt pr. mail til: hvidesandehavn@hvshavn.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040102-00486

Læs mere

Tilladelse til etablering af flydende aktivitetshus i Københavns

Tilladelse til etablering af flydende aktivitetshus i Københavns UDVIKLINGSSELSKABET BY & HAVN I/S Nordre Toldbod 7 1259 København K Sendt pr. mail til JHM@byoghavn.dk og mha@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til af ny kaj med træbrygge med overgang til Teglholmen i Københavns Havn

Tilladelse til af ny kaj med træbrygge med overgang til Teglholmen i Københavns Havn NRE Denmark A/S Finsensvej 3 7430 Ikast Sendt elektronisk til: ANG@NRE.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@tbst www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til af ny

Læs mere

Endelig tilladelse til opfyldning af Fordgraven i Københavns

Endelig tilladelse til opfyldning af Fordgraven i Københavns Danica Ejendomsselskab Holmens Kanal 2 1060 København K Sendt elektronisk til: mha@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Endelig tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til udgravning af kanaler og etablering af broer herover i Københavns Havn anlægget er ikke VVM-pligtigt

Tilladelse til udgravning af kanaler og etablering af broer herover i Københavns Havn anlægget er ikke VVM-pligtigt UDVIKLINGSSELSKABET BY & HAVN I/S Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040103-00050 Dato:11-10-2019 Sagsbehandler: chbe Tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til etablering af en ny kaj i Thyborøn Sydhavn

Tilladelse til etablering af en ny kaj i Thyborøn Sydhavn Thyborøn Havn Sydhavnen 7680 Thyborøn Sendt elektronisk til lene.bast@lemvig.dk; kaps@ramboll.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 lih@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af afkastledning i Skudeløbet i Københavns Nordhavn

Tilladelse til etablering af afkastledning i Skudeløbet i Københavns Nordhavn HOFOR A/S Ørestads Bolulevard 34 2300 København S Sendt elektronisk: maco@hofor.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

MILJØKONSEKVENSRAPPORT ESPOO-UDGAVE CONTAINER- OG NY KRYDSTOGTTERMINAL. YDRE NORDHAVN

MILJØKONSEKVENSRAPPORT ESPOO-UDGAVE CONTAINER- OG NY KRYDSTOGTTERMINAL. YDRE NORDHAVN MILJØKONSEKVENSRAPPORT ESPOO-UDGAVE BY & HAVN / COPENHAGEN MALMÖ PORT CONTAINER- OG NY KRYDSTOGTTERMINAL. UDARBEJDET AF SWECO FOR BY & HAVN OG COPENHAGEN MALMÖ PORT Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1

Læs mere

Tilladelse til etablering af Redmolekanalen i Københavns Havn (Nordhavnen)

Tilladelse til etablering af Redmolekanalen i Københavns Havn (Nordhavnen) Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 113 København K Sendt elektronisk til LAU@moe.dk og info@byoghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til moleforlængelse i Sletten Havn

Tilladelse til moleforlængelse i Sletten Havn Fonden Sletten Havn Sletten Havn 1 3050 Humlebæk Sendt til uan@niras.dk og Emidan.frederiksen@gmail.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41780201 Fax 7262 6790 lih@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etape 3 i udvidelse af Skagen Havn

Tilladelse til etape 3 i udvidelse af Skagen Havn Skagen Havn Havnevagtvej 30 9990 Skagen Sendt elektronisk til: LAEN@frederikshavn.dk og CQN@cowi.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til udskiftning af faste broer til flydebroer i Københavns

Tilladelse til udskiftning af faste broer til flydebroer i Københavns Bådeklubben Valby Att. CC Design Oscar Pettifordsvej 10 2450 København SV Sendt elektronisk til: MK@ccdesign.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen

Læs mere

Endelig tilladelse til etablering af badestrand ved Valbyparken anlægget er ikke VVM-pligtigt

Endelig tilladelse til etablering af badestrand ved Valbyparken anlægget er ikke VVM-pligtigt Københavns Kommune Center for Trafik Islands Brygge 37, 2. sal Postboks 450 1505 København V Sendt pr. mail til ex0g@kk.dk og sabb@ramboll.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800

Læs mere

Tilladelse til etablering af en flydebro med to gangbroer placeret ved Kalvebod Brygge, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af en flydebro med to gangbroer placeret ved Kalvebod Brygge, Københavns Havn Copenhagen Entertainment Unit Att. Rasmus Heinesen Sommerstedgade 101718 København V E-mail: heinesen@ceunit.dk Sendt elektronisk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Tilladelse til etape 2 og 3 i udvidelse af Vordingborg Havn

Tilladelse til etape 2 og 3 i udvidelse af Vordingborg Havn Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til: LBNE@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Afgørelse om at støbning af en beton-bundplade i Aalborg Havn langs kaj nr ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at støbning af en beton-bundplade i Aalborg Havn langs kaj nr ikke er VVM-pligtig Aalborg Kommune Boulevarden 13 9000 Aalborg Sendt pr. mail til henrik.jess@aalborg.dk, info@aalborghavn.dk og ssn@aalborghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790

Læs mere

Tilladelse til projektændring i uddybning af nyt færgeleje i Thyborøn Havn

Tilladelse til projektændring i uddybning af nyt færgeleje i Thyborøn Havn Lemvig Kommune Rådhusgade 2 7620 Lemvig Sendt elektronisk til lene.bast@lemvig.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til projektændring

Læs mere

Tilladelse til teknisk ændring af etape 1 i udvidelse af Off Shore Terminal Nord OST Nord

Tilladelse til teknisk ændring af etape 1 i udvidelse af Off Shore Terminal Nord OST Nord Odense Havn Noatunvej 2 5000 Odense C Sendes digitalt til: lbne@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00091 Dato:08-05-2017

Læs mere

Følgende organisationer har meddelt, at de ikke har bemærkninger til udkastet:

Følgende organisationer har meddelt, at de ikke har bemærkninger til udkastet: Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Høringsnotat Bekendtgørelse om fastsættelse af Københavns Havns søområde 1. Indledning Trafik-, Bygge-

Læs mere

Tilladelse til tilslutning til sydmolen i Køge Havn

Tilladelse til tilslutning til sydmolen i Køge Havn Køge Kommune Att.. Jens Christian Kaas Nordhavnsvej 40 4600 Køge Sendt elektronisk til:jens.christian.kaas@koege.dk og kontakt@koegekyst.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Skive Kommune Rådhuspladsen 2 7800 Skive Att.: Jens Gørup, jegj@skivekommune.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/02520-11 Ref. Thomas Larsen 31-10-2017 Tilladelse til uddybning i Skive Jollehavn, samt uddybning

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordankre under havnebassinet ved Redmolen i Københavns Nordhavn

Tilladelse til etablering af jordankre under havnebassinet ved Redmolen i Københavns Nordhavn EKJ Rådgivende Ingeniører Blegdamsvej 48 2100 København Ø Sendes elektronisk til: tig@ekj.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:6020103-00155

Læs mere

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker.

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker. De Nova Metal ApS Havnevej 25 3300 Frederiksværk Sendt til jimmy@denova.dk og Stine.Jensen@atkinsglobal.com Tilladelse til inddæmning og opfyldning i inderhavnen i Frederiksværk Edvard Thomsens Vej 14

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at sejlrende uden for dækkende værker til Køge Havn udvides og uddybes på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at sejlrende uden for dækkende værker til Køge Havn udvides og uddybes på de vilkår som fremgår nedenfor. Køge Kommune, att.: Jens Christian Kaas Torvet 1 4600 Køge Kystdirektoratet J.nr. 14/00796-16 Ref. Thomas Larsen 26-11-2014 Tilladelse til at uddybe og forlænge sejlreden uden for nye dækkende værker ved

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Odense Kommune, By-og Kulturforvaltningen Byggeri og Anlæg Nørregade 36-38 5000 Odense C Kystdirektoratet J.nr. 15/00132-14 Ref. Bertram Tobias Hacke 22-04-2015 Tilladelse til renovering af kajanlæg i

Læs mere

Tilladelse til udvidelse af Køge Havn

Tilladelse til udvidelse af Køge Havn Køge Havn Baltic Kaj 1 4600 Køge Sendt elektronisk til tek@koegehavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 72267094 Fax 7262 6790 kmo@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til

Læs mere

Vordingborg Havn Vesthavnen Vordingborg. Sendt elektronisk til og

Vordingborg Havn Vesthavnen Vordingborg. Sendt elektronisk til og Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til jjcr@vordingborg.dk og rosbaek@rosbaek.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etape 1 i udvidelse af Rønne Havn

Tilladelse til etape 1 i udvidelse af Rønne Havn Rønne Havn Att. Gunnild Vølund Vasehus Sydhavnsvej 12 3700 Rønne Sendt elektronisk til: GVA@NIRAS.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af et dokbassin i Thyborøn Havn

Tilladelse til etablering af et dokbassin i Thyborøn Havn Thyborøn Havn Tankskibsvej 4 7680 Thyborøn Sendt elektronisk til adm@thyboronport.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til etablering

Læs mere

By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod København. Sendt pr. mail til: og

By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod København. Sendt pr. mail til: og By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod 7 1259 København Sendt pr. mail til: aaa@byoghavn.dk og RALA@arkitema.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til renovering af søindfatning nord ved Helsingør

Tilladelse til renovering af søindfatning nord ved Helsingør HH Ferries Helsingør ApS Færgevej 8 3000 Helsingør Sendt elektronisk til Henriklund.rasmussen@sweco.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kystdirektoratet Drifts og Anlægsafdeling Att.: Lars Erik Olsen Pr. mail: lao@kyst.dk Kystdirektoratet J.nr. 18/01567-11 Ref. Thomas Larsen 24-09-2018 Tilladelse til genplacering af opgravede sten fra

Læs mere

Tilladelse til igangsættelse af etape 4 i udvidelsen af Vordingborg

Tilladelse til igangsættelse af etape 4 i udvidelsen af Vordingborg Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til: LBNE@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Tilladelse til igangsættelse

Læs mere

Tilladelse til projektændringer til Etape 1 i forbindelse med udvidelse af Frederikshavn Havn

Tilladelse til projektændringer til Etape 1 i forbindelse med udvidelse af Frederikshavn Havn Frederikshavn Havn Sendt elektronisk til: Søren Pilgaard, sp@fhhavn.dk Lasse Jarlskov, lbpe@cowi.dk Erling Povlsen, ERP@cowi.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Ansøgning om udvidelse af erhvervshavne og VVM

Ansøgning om udvidelse af erhvervshavne og VVM Ansøgning Oplysninger om ansøger Hvem indsender ansøgningen? Ansøger Rådgiver på vegne af ansøger Ansøger Hvis du ansøger for en privatperson, skal du indtaste ansøgers navn og adresse. Ansøger du på vegne

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Hobro Både og Fiskerihavn Att. Torben Larsen Skibsgade 39 9500 Hobro Sendt pr. mail til torlars@fiberflex.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/01847-10 Ref. Lotte Beck Olsen 15-08-2017 Tilladelse til renovering/udskiftning

Læs mere

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm FØNIKS A/S Refshalevej 3202 b 1432 København K Danmark Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00140 Dato:31-01-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til etablering af to pontoner i Christianshavns Kanal. Etableringen er ikke VVM-pligtig.

Tilladelse til etablering af to pontoner i Christianshavns Kanal. Etableringen er ikke VVM-pligtig. Christianshavns Bådelaug Att. Arkitekt Lars Remfeldt Rønne Allé 25, st. 2791 Dragør Sendt pr. mail til: lars@arklar.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Rådhuspladsen 2 8000 Århus C Att.: Gitte Frøkjær, fge@aarhus.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02214-11 Ref. Thomas Larsen 13-07-2016 Tilladelse til ny kajkant ved Bassin 5,

Læs mere

Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved

Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Dato: 08-01-2014 Dokumentnr. 13/00653-55 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Afgørelse om ikke VVM-pligt vedr. mindre forlængelse af

Læs mere

Tilladelse til uddybning i forbindelse med etablering af nyt svajebassin ved Aalborg Østhavn

Tilladelse til uddybning i forbindelse med etablering af nyt svajebassin ved Aalborg Østhavn Aalborg Havn A/S Langerak 19 9220 Aalborg Att: Søren Schiødt Nielsen, Aalborg Havn Logistik A/S Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Sagsnr.:TS6040203-00120

Læs mere

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn Rudkøbing Havn Langeland Kommune Havnepladsen 22 5900 Rudkøbing Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.TS6020103-00122 Dato:22-12-2016 Sagsbehandler:

Læs mere

Jyllinge Nordhavn Att.: Anders Lind Nordmarksvej Jyllinge. Kystdirektoratet J.nr. 13/ Ref. Line Henriette Broen

Jyllinge Nordhavn Att.: Anders Lind Nordmarksvej Jyllinge. Kystdirektoratet J.nr. 13/ Ref. Line Henriette Broen Jyllinge Nordhavn Att.: Anders Lind Nordmarksvej 49 4040 Jyllinge Kystdirektoratet J.nr. 13/00497-22 Ref. Line Henriette Broen 26-02-2014 Tilladelse til bypass af sediment fra indsejlingen til Jyllinge

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing Sendt pr. mail til chp@aeroekommune.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/00496-15 Ref. Lotte Beck Olsen 09-06-2017 Tilladelse til renovering og mindre udbygning af servicekaj

Læs mere

VVM-tilladelse og principiel tilladelse til udvidelse af Vordingborg

VVM-tilladelse og principiel tilladelse til udvidelse af Vordingborg Vordingborg havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til: LBNE@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors Sendt til jap@morsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00081-8 Ref. Thomas Larsen 23-03-2015 Tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, Havnevej, matr.nr.

Læs mere

VVM for Schultz Stevedoring A/S, Kalundborg

VVM for Schultz Stevedoring A/S, Kalundborg VVM for Schultz Stevedoring A/S, Kalundborg Idéoplæg Oktober 2015 VVM-redegørelse Marts 2016 Sammenfattende redegørelse Juli 2016 INDHOLD 1. Den sammenfattende redegørelse 3 1.1 Indhold 3 1.2 Den videre

Læs mere

Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn Realdania By & Byg A/S Københavns Kommune Sendt elektronisk til LT@bryghusprojektet.dk og ptp@moe.dk Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn Edvard Thomsens

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Frederikshavn Havn Oliepieren 7 9900 Frederikshavn info@fhhavn.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/02667-16 Ref. Thomas Larsen 09-01-2018 Tilladelse til uddybning af sejlrenden til kote -14 m til Frederikshavn

Læs mere

Bekendtgørelse om overvågning, samordnet procedure og offentliggørelse ved VVM af statslige vej- og jernbaneprojekter

Bekendtgørelse om overvågning, samordnet procedure og offentliggørelse ved VVM af statslige vej- og jernbaneprojekter Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Høringsnotat Dato 8. maj 2017 Bekendtgørelse om overvågning, samordnet procedure og offentliggørelse ved VVM af statslige

Læs mere

Tilladelse til kabeltrace i Københavns Havn, fra Middelgrundsfortet

Tilladelse til kabeltrace i Københavns Havn, fra Middelgrundsfortet Middelgrundsfonden info@middelgrundsfonden.dk Att. Jesper Nybo Andersen nybo@middelgrundsfonden.dk Arsenalvej 10 1436 København K Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790

Læs mere

25-tilladelse til krydstogtterminal nr. 4 med tilhørende anlæg i Ydre Nordhavn

25-tilladelse til krydstogtterminal nr. 4 med tilhørende anlæg i Ydre Nordhavn 25-tilladelse til krydstogtterminal nr. 4 med tilhørende anlæg i Ydre Nordhavn [Måned og År] Indhold 1. 25-tilladelse til krydstogtterminal nr. 4 på Ydre Nordhavn 3 1.1 Indledning 3 1.2 Baggrund 3 1.3

Læs mere

Program for borgermøde

Program for borgermøde Program for borgermøde 18.00 Introduktion og velkommen Barbara Scheel Agersnap, CMP 18.05 Flytning af Containerterminalen Povl Dolleris Røjkjær Ungar, CMP 18.15 Krydstogtterminal 4 Brian Kristensen, CMP

Læs mere

Høringsnotat. Bekendtgørelse om VVM vurdering på havneområdet. 1. Indledning

Høringsnotat. Bekendtgørelse om VVM vurdering på havneområdet. 1. Indledning Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Høringsnotat Bekendtgørelse om VVM vurdering på havneområdet 1. Indledning Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har den

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Guldborgsund Kommune cbw@guldborgsund.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03281-12 Ref. Thomas Larsen 08-12-2016 Tilladelse til renovering af havneanlæg ved Sophieholmen, matr. 1539 Nykøbing F. Bygrunde, Nykøbing

Læs mere

Debatoplæg Udvidelse af Randers Havn

Debatoplæg Udvidelse af Randers Havn Debatoplæg Udvidelse af Randers Havn Debatperiode: fra den 1. marts 2010 til den 29. marts 2010 Frist for aflevering af idéer og forslag: den 29. marts 2010 Borgermøde: den 8. marts 2010 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Principiel tilladelse til udvidelse af Thyborøn Havn

Principiel tilladelse til udvidelse af Thyborøn Havn Edvard Thomsens Vej 14 Thyborøn Havn Tankskibsvej 4, Postboks 35 7680 Thyborøn Sendt elektronisk til thomas.damgaard@lemvig.dk og ork@ramboll.dk 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til forstærkning af mole ved udlægning af marksten ved Blans Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til forstærkning af mole ved udlægning af marksten ved Blans Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Blans Bådklub Blans Hovedvej 23 4941 Bandholm Sendt på mail til gerding@campaqnet.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01862-13 Ref. Jeppe Bech Carlsen 09-06-2016 Tilladelse til forstærkning af mole ved Blans

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Sendt pr. mail til info@naestvedhavn.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/00577-14 Ref. Lotte Beck Olsen 16-06-2017 Tilladelse til renovering af afviserværk ved Karrebæksmindebroen

Læs mere

Ansøgning om tillægsaftale til tilladelse til geoteknisk forundersøgelse i Roskilde Fjord, J.nr. 14/00659-17

Ansøgning om tillægsaftale til tilladelse til geoteknisk forundersøgelse i Roskilde Fjord, J.nr. 14/00659-17 Dato 4. februar 2015 Sagsbehandler Agnete Jørgensen Mail agjo@vd.dk Telefon 7244 2411 Dokument 15/02363-10 Side 1/2 Kystdirektoratet Højbovej 1 7620 Lemvig Søterritoriet Att.: Anne Villadsgaard og Bertram

Læs mere

Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på Metrogrunden i Københavns Sydhavn i forbindelse med byggemodning

Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på Metrogrunden i Københavns Sydhavn i forbindelse med byggemodning Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00127 Dato:21-04-2017 Sagsbehandler: BTS Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på

Læs mere

Principiel tilladelse til etablering af midlertidig arbejdshavn i forbindelse med etablering af ny motortrafikvej i Roskilde Fjord

Principiel tilladelse til etablering af midlertidig arbejdshavn i forbindelse med etablering af ny motortrafikvej i Roskilde Fjord Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg Att.: Niels Jørgen Larsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Principiel

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Julemærkehjemmet Fjordmark Att. Jesper Lildholdt Fjordvejen 20 6340 Kruså Kystdirektoratet J.nr. 16/02074-16 Ref. Peter Lomholt Langdahl 05-07-2016 Sendt på mail til: jesper.lildholdt@julemaerket.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til renovering og fremtidssikring af Gilleleje Havn

Tilladelse til renovering og fremtidssikring af Gilleleje Havn Gilleleje Havn Havnekontoret, Havnen 5 3250 Gilleleje Sendt elektronisk til gillelejehavn@gmail.com og kbo@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Opgavebeskrivelse. Udbud af VVM for container- og ny krydstogtterminal, Ydre Nordhavn

Opgavebeskrivelse. Udbud af VVM for container- og ny krydstogtterminal, Ydre Nordhavn Udbud af VVM for container- og ny krydstogtterminal, Ydre Nordhavn Den 18. april 2017 1 Indledning... 2 2 Baggrund og forudsætninger... 4 2.1 Baggrund og forudsætninger... 4 Krydstogtterminal... 4 Containerterminal...

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Byggeselskabet Mogens de Linde Att.: Hans Jørgen Jacobsen Pr. mail: hjj@e-box.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02122-24 Ref. Thomas Larsen 05-09-2016 Tilladelse til renovering i form af ny kajkant og opfyld

Læs mere

Tilladelse til etablering af anlæg på søterritoriet ved Mariagerfjord

Tilladelse til etablering af anlæg på søterritoriet ved Mariagerfjord A1 Consult Att.: Joe J. Jensen Normansvej 1, 2. sal 8920 Randers NV Sendt elektronisk til jj@a1consult.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Sælvig Havn 8305 Samsø Kystdirektoratet J.nr. 15/00872-17 Ref. Anni Lassen 28-10-2015 Tilladelse til nyttiggørelse af oprensningsmaterialer ved Sælvig Færgehavn, Samsø Kommune Kystdirektoratet giver hermed

Læs mere

Tilladelse til etablering af træbrygge ud for Sandkaj, Københavns

Tilladelse til etablering af træbrygge ud for Sandkaj, Københavns Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K Sendt elektronisk til hgp@byoghavn.dk og info@byoghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 72267094 Fax 7262 6790 kmo@tbst.dk

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at anlægge udløbsledning, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at anlægge udløbsledning, på de vilkår som fremgår nedenfor. Middelfart Spildevand Strandvejen 100 5500 Middelfart Sendt på mail til pp@middelfartspildevand.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00744-16 Ref. Bertram Tobias Hacke 13-10-2015 Tilladelse til etablering af udløbsledning

Læs mere

Tilladelse til etape 1 i forbindelse med udvidelse af Hirtshals

Tilladelse til etape 1 i forbindelse med udvidelse af Hirtshals Hirtshals Havn Norgeskajen 11 9850 Hirtshals Sendt elektronisk til hirtshalshavn@hirtshalshavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af træbrygge i Tømmergraven i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af træbrygge i Tømmergraven i Københavns Havn SKANSKA A/S Att. Marie Bauerová Havneholmen 29, 5 1561 København V Sendt elektronisk til: marie.bauerova@skanska.dk og OresundArkiv@skanska.dk Tilladelse til etablering af træbrygge i Tømmergraven i Københavns

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Center for Byudvikling og Mobilitet Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Kystdirektoratet J.nr. 14/00870-13 Ref. Bertram Tobias Hacke 09-12-2014 Tilladelse til opfyldning i bassin

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kolding Triathlon Klub c/o Allan Vig Nielsen Haslevej 13 6000 Kolding Kystdirektoratet J.nr. 17/01282-22 Ref. Anne Villadsgaard 16-10-2017 Sendt på mail til allanvignielsen@gmail.com Tilladelse til etablering

Læs mere

DEBATOPLÆG Udvidelse af Karstensens Skibsværft

DEBATOPLÆG Udvidelse af Karstensens Skibsværft DEBATOPLÆG Udvidelse af Karstensens Skibsværft Formålet med dette debatoplæg er at indkalde idéer og forslag i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 32

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor. Samsø Kommune att.: Joachim Machholm kommune@samsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01564-12 Ref. Thomas Larsen 11-04-2016 Tilladelse til ny spuns og opfyld i Ballen Lystbådehavn, matr.nr. 149a Brundby By,

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Øresundsakvariet, Københavns Universitet Michael Hansen Strandpromenaden 5 3000 Helsingør Kystdirektoratet J.nr. 16/02246-15 Ref. Peter Lomholt Langdahl 18-07-2016 Sendt på mail til michansen@bio.ku.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af anløbsbro for sightseeingbåde ved BLOX i Københavns Havn anlægget er ikke VVMpligtigt

Tilladelse til etablering af anløbsbro for sightseeingbåde ved BLOX i Københavns Havn anlægget er ikke VVMpligtigt STRÖMMA Danmark A/S Toldbodgade 39 1253 København K Sendt pr. Mail til: jjn@privat.tele.dk og info@stromma.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til udvidelse af losseareal ved Jegindø Fiskerihavn

Tilladelse til udvidelse af losseareal ved Jegindø Fiskerihavn Havnecon Consulting ApS Nørrevang 8 7620 Lemvig Sendt elektronisk til hc@havnecon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Endelig tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen.

Endelig tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 www.trafikstyrelsen.dk Endelig tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen. Dato 11. december 2017 Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har

Læs mere

Principiel tilladelse til opfyldning i Fordgraven, Københavns

Principiel tilladelse til opfyldning i Fordgraven, Københavns Metroselskabet I/S Metrovej 5 2300 Københavns S Sendt elektronisk til arj@m.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Principiel tilladelse

Læs mere

Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv Vallensbæk Strand Sendt pr. mail

Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv Vallensbæk Strand Sendt pr. mail Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv 100 2665 Vallensbæk Strand Sendt pr. mail Kystdirektoratet J.nr. 19/01088-14 Ref. Lotte Beck Olsen 05-07-2019 Tilladelse til etablering af havsvømmebane ud for

Læs mere