Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk."

Transkript

1 Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 26. juni 2017 Sted: Emdrup D120 Tidsrum: Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio (Generel pædagogik), Jonas Lysgaard (Uddannelsesvidenskab), Anne-Marie Eggert Olsen (Pædagogisk filosofi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anne Larson (MALLL og Pædagogisk sociologi), Pernille Møller Kjeldsen (Pædagogisk antropologi), Julie Tiedt (Generel pædagogik), Pernille Sommerfeldt Pedersen (Pædagogisk psykologi), Marie Langy Jensen (Pædagogisk filosofi), Jens Kjær Riemer (Uddannelsesvidenskab), Søren Vilhelmsen (Didaktikuddannelserne). Susanne Bartram Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Søren Fransén (uddannelseskonsulent) Administration: Merete Justesen, Susanne Bartram (ref.) Dato: 5. juli 2017 Ref: suba Side 1/8 Afbud: Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne), Trine Bruun Algren Vestergaard (MALLL og Pædagogisk sociologi), Ditte Skinnerup Philipsen, Jeanette Magne (masteruddannelserne), Morten Jacobsen (VEST) Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk.) Indledende Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendes, med supplement under studieleders meddelelsespunkt vedr. Udvalget for Udvikling Campus Emdrup 1. Meddelelser 1.1. Studienævnsformand Formanden orienterer om proces i forbindelse med ansøgninger om dispensation, der begrundes med iværksætteri, og som er tiltrådt af UFA. I tilfælde af at den studerende ikke kan medsende dokumentation udarbejder AU Iværksættere en vurdering af den studerendes forhold til studienævnets Studier, Campus Emdrup Aarhus Universitet Tuborgvej København NV Tlf.: Fax: hum@au.dk Web: medarbejdere.au.dk/administration/studieadm inistration/om-au-studier/ledelse-ogmedarbejdere-i-au-studier/au-studier-ar

2 brug. Studienævnet spørger til mulighed for ad hoc beskikkelse til medlem i vurderingspanel. Side 2/8 1.2 Næstformand - Ingen meddelelser 1.3 Studieleder: - Aarhus Universitet har fået en betinget positiv akkreditering. Det betyder, at AU har mulighed for at genindstille sig til institutionsakkreditering igen enten til december 2017 eller sommer 2018 for de områder der blev lagt til grund for den betingede institutionsakkreditering. I den forbindelse er måden hvorpå AU dokumenterer forskningsdækningen central. - Studieleder orienterer om arbejdet i Udvalget for udvikling af campus Emdrup, derunder hvad status er for bygning C. Der er planlagt en studietur den 4. september til AAU, KU og CBS med særligt fokus på studiemiljøet. Studerende fra campus Emdrup inviteres til at indgå i en særlig workshop om studiemiljøet på campus Emdrup (se nedenfor). - Søren orienterer om at den fælles AU-spørgsmålsbank vedr. undervisningsevaluering, nu er blevet fakultetsopdelt, grundet fakultetsspecifikke formuleringer og begreber, der ikke nødvendigvis gav mening på tværs. Søren oplyser, at det er muligt at sende mail til evaluering@edu.au.dk, hvis man bliver opmærksom på spørgsmål i spørgsmålsbanken som ikke opleves som hensigtsmæssige. Meddelelsen afstedkommer et ønske i studienævnet om at evaluere praksissen vedr. løbende tilvalg af spørgsmål til undervisningsevalueringer på både modul-, uddannelses-, studienævnsog AU-niveau. Denne praksis kan ende med meget omfattende evalueringer. 1.4 Arts Studier - Sissel orienterer om Ti gode råd om videomøder. Rådene er en opfølgning på den Psykiske APV, udarbejdet af en arbejdsgruppe. Rådene findes her: Sissel fremhæver, at det er en god idé at udpege en videolink-mødeansvarlig til hvert møde. 1.5 VEST - Ingen meddelelser 1.6 Meddelelser fra nævnsmedlemmer - Nævnsmedlemmerne kunne godt tænke sig at formanden overvejer hvad der skal til for at bilagene til studienævnsmøderne kunne sendes ud som en samlet PDF, og evt.

3 sende materiale per mail i stedet for via mødeindkaldelsen i Outlook. Formanden kigger på det efter sommerferien. Side 3/8 2. Beslutningspunkter 2.1 Behandling af handleplaner og bemandingsoversigt Studienævnet skal gøre status over nævnets uddannelser. Uddannelsesnævnene har fået tilsendt og behandlet datapakker, og har på baggrund af uddannelsesnævnenes drøftelser udarbejdet såkaldte handlingsplaner. Handleplanen skal følge op på de handlinger, som uddannelserne iværksatte i 2016, og skal behandle alle røde indikatorer samt forholde sig til fællestemaet Fremdrift. Uddannelserne/afdelingerne har som supplement til handleplanerne udarbejdet såkaldte bemandingsoversigter, der gør status på uddannelsernes forskningsdækning. Der er modtaget bemandingsplaner og handleplaner fra alle uddannelser, på nær de Masteruddannelser som skal uddannelsesevalueres til efteråret. Dette er efter aftale med studieleder. Formanden indleder med at identificere tværgående problematikker, og oplyser at disse også vil blive diskuteret som fælles problemstillinger på studienævnsniveau. Der er tale om emnerne stress, relevansbeskrivelser og fysiske rammer. Næstformanden supplerer med at enkelte uddannelser oplever et smalt ansøgerfelt, og henviser til at kommunikere mere tydeligt om muligheden for at søge ind på andet grundlag. Bemærkninger til processen: De studerende i nævnet vil gerne fremadrettet klædes bedre på til at kunne tage stilling til denne type opgaver. Formanden orienterer, at hun gerne vil arbejde på at udvide årshjulet, således at der bliver mere tid til at adressere de tværgående emner forud for selve behandlingen på nævnet, evt. med formøder mellem formand og studieleder. Handleplanerne Handleplanerne gennemgås og indstilles til studieleders godkendelse. Jonas og Charlotte bliver bedt om at tilrette den ansvarlige part i handleplanerne, og Frederik bliver bedt om at specificere hvad der menes med læregruppemøde, og slutteligt at sende den tilrettede version til studieleder. Gennemgang:

4 Handleplan 2017 pæd.psyk.: - det lave udbytte af undervisning og betydningen af evalueringsspørgsmål om udbytte. Denne problematik skal fortsat diskuteres med de studerende i UN. Det bemærkes dog, at de studerende får gode karakterer til prøven. - mangel på bedre muligheder for feedback. Det bemærkes at der reelt set er en del muligheder for feedback. Side 4/8 Handleplan 2017 AEG og pæd.ant.: - Beskæftigelsesproblematikken. UN har iværksat arbejde med etablering af alumnenetværk og skal løbende arbejde med at diskutere karriere Handleplan 2017 dansk - Bevægelse fra individuel til kollektiv vejledning, kræver bedre skelet omkring oprettelse og understøttelse af studiegrupper Handleplan 2017 mat.kult. Ingen bemærkninger. Handleplan 2017 musik - Lavt optag og spørgsmålet om der skal åbnes for optaget til Samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner som en mulig løsning på udfordringen med det lave optag. Handleplan 2017 matematik - Studiemiljø. UN er opmærksom på at der kan være en udfordring for hel-pådel studerende, da deres tilstedeværelse er af en anden karakter. Generelt arbejdes med hvordan det håndteres, hvis nogen oplever forskellige former for chikane.

5 Side 5/8 Handleplan 2017 pæd.fil. - Rekruttering og studiestart: der er ønske om at reservere pladser til genindskrivninger - Beskæftigelsessituationen: vigtigt at holde for øje, at der er forskellige data alt efter hvornår der måles (1 år efter 3 år efter), og hvilke kandidater der sammenlignes med. Handleplan 2017 for MA i ledelse af uddannelsesinstitutioner, MA i positiv psykologi, MA i socialpædagogogik, MA i specialpædagogogik og MA i sundhedspædagogik og sundhedsfremme Studieleder refererer i Jeanettes fravær fra statusmøder afholdt med de faglige miljøer. Herudover informeres om, at der i løbet af efteråret vil være en proces, hvor den fremtidige udvikling af masterområdet på DPU skal diskuteres i såvel studienævnet som i institutledelsen Handleplan 2017 BA og KA Udd.vid. - Fortsat fokus på det fysiske studiemiljø - Vedr. angivelse af den ansvarlige part for de forskellige tiltag præciseres det, at afdelingsleder per definition bærer det formelle ansvar, uagtet at andre relevante aktører kan specificeres. Handleplanerne bedes tilpasset denne distinktion og eftersendt til studieleder. Handleplan 2017 pæd.soc. - Fortsat for lav fremdrift. UN har valgt at supplere med yderligere og mere specifikke undersøgelser til belysning af problematikken. Muligheden for at analysere sammenlignelige uddannelser (pæd.filo.) nævnes. - Frafald - Lav beskæftigelse Handleplan 2017 GP

6 - Frafald (dog forbedring siden sidst) - Fremdrift - Øget kommunikation mellem søstermoduler for at sikre bedre rammer for samarbejde mellem undervisere, der hentes fra forskellige fagmiljøer - Lav beskæftigelse - Ensomhed - Faglig trivsel; arbejder mod bedre sammenhæng mellem kollektive vejledning og studiegrupper til studiestart Side 6/8 Frederik bliver bedt om at præcisere begrebet lærergruppe-møde, og genfremsende til studieleder. Bemandingsplanerne: Studienævnet har diskuteret bemandingsoversigterne. På baggrund af oversigterne vurderes det ikke, at der er problemer med forskningsdækningen i Studienævnet vil på et kommende møde i efteråret 2017 diskutere formen for fremtidige oversigter med henblik på en yderligere kvalificering 2.2 Tekst til studieportalen omhandlende specialeproces Medsendt findes forslag til hjemmesidetekst på Studieportalen omhandlende specialevejledning. Teksten henvender sig til alle specialestuderende på Arts. Se evt. hjemmesiden. Forslaget omhandler trin 3 og 4: Teksten er ligeledes sendt til behandling i Arts resterende studienævn, og VEST står for at indarbejde evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Studienævnet bedes tage stilling til om indholdet af den foreslåede hjemmesidetekst til Arts specialestuderende kan godkendes. Nævnet godkender forslaget med følgende kommentarer: - Oplysning om specialevejledningsomfang skal slettes. De respektive uddannelser skal i stedet informere om dette andet steds. Charlotte henviser til pæd.psyks specialevejledning til inspiration. - Tilføjelser til Generelle råd : - studerende anbefales at oplyse deres vejleder om evt. særlige forhold der er relevante for vejledningsforløbet, både forud for forløbet kendte forhold eller forhold der opstår undervejs (fx dispensationer). Tekstforslag: Det er vigtigt

7 at du informerer din vejleder, hvis der er særlige forhold som han eller hun skal være opmærksom på. - Hvilke problemløsningsstrategier skal der aftales? Derunder hvis den specialestuderende ikke kontakter vejlederen som aftalt og omvendt. Der er nogle studerende, der er tilbageholdende med at kontakte vejleder, såfremt de ikke hører noget fra vedkommende. Evt. suppleret med reminder om at det er muligt at kontakte specialekoordinator. Morten Jacobsen fra VEST kan spørges for formulering. Forslag til formulering: Det kan være en fordel, at drøfte forventninger og ønsker til vejledningsforløbet på det første møde herunder en løsningsstrategi, hvis den specialestuderende fx ikke kontakter vejlederen som aftalt eller omvendt. Side 7/8 2.3 Valg af ny næstformand Der skal vælges en ny næstformand fra den 1. juli, da Pernille (Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi og AEG) snart er færdig med sin uddannelse. Julie Tiedt fra Kandidatuddannelsen i generel pædagogik stiller op og vælges enstemmigt. Sisse Due, der er valgt studentersuppleant for repræsentationsområdet Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi og AEG, overtager vakancen efter Pernille. Jens vil gerne overtage Pernilles plads i Udvalget for udvikling på campus Emdrup. Pernille, Jens, Isabella og Julie vil gerne deltage i workshop vedr. udvikling af campus Emdrup. Eva efterspørger endnu flere Emdrup-studerende, og beder repræsentanterne om at forsøge at rekruttere fra uddannelsesnævnene, og meddele dette til Eva inden ugens udgang. 2.4 Høring over udkast til ændring af universitetsloven Studienævnet har mulighed for at afgive høringssvar i forbindelse med forslag om udkast til ændring af universitetsloven, som omhandler mulighed for at udbyde erhvervskandidatuddannelsesforløb. Nævnet er hørt og har ingen bemærkninger. 3. Orienterings- og/ diskussionspunkter 3.1 Drøftelse af faglige mål for specialet og drøftelse af praksis vedr. krav til ændret problemformulering for 2. og 3. prøveforsøg for speciale

8 Studienævnet skal med udgangspunkt i medsendte notat drøfte indførelse faglige mål for specialet, og drøfte praksis omkring krav til ændret problemformulering. Side 8/8 Nævnet skal ikke træffe beslutning, men videresende kommentarer og betragtninger til prodekanens brug i det videre arbejde med at udvikle en fælles forståelse på tværs af studienævnene på Arts. Punktet udskydes til august-mødet grundet tidsnød. 4. Lukket punkt 4.1. Vedr. ansøgning om dispensation til 5. prøveforsøg og yderligere dispensation fra førsteårsprøven 4.2 Vedr. ansøgning om dispensation til 4. og 5. prøveforsøg Punkter til senere møder: Drøftelse af faglige mål for specialet og drøftelse af praksis vedr. krav til ændret problemformulering for 2. og 3. prøveforsøg for speciale Bemandingsplanerne: Studienævnet vil på et kommende møde i efteråret 2017 diskutere formen for fremtidige oversigter med henblik på en yderligere kvalificering. Formanden indleder med at identificere tværgående problematikker, og oplyser at disse også vil blive diskuteret som fælles problemstillinger på studienævnsniveau. Der er tale om emnerne stress, relevansbeskrivelser og fysiske rammer. Nævnsmedlemmerne kunne godt tænke sig at formanden overvejer hvad der skal til for at bilagene til studienævnsmøderne kunne sendes ud som en samlet PDF, og evt. sende materiale per mail i stedet for via mødeindkaldelsen i Outlook. Formanden kigger på det efter sommerferien.

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum:

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum: Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 25. august 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 16. december Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Frederik Pio

Læs mere

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt.

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. september 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1443-313 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 25. januar Sted: D120 Tidsrum: 12-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Gritt B. Nielsen (Pædagogisk antropologi og

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 27. maj 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Helene Graversen (suppl.), Ditte Skinnerup Phillipsen (suppl.), Sisse Due (suppl.

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Helene Graversen (suppl.), Ditte Skinnerup Phillipsen (suppl.), Sisse Due (suppl. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 27. februar Sted: A011 Tidsrum: 10-14 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio (Generel pædagogik), Jonas Lysgaard

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: Mandag den 27. juni 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Frederik Pio (Generel

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. D a g s o r d e n

AARHUS UNIVERSITET. D a g s o r d e n Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 29. marts 2017 Sted: Emdrup D120 Videolink (25); 2113-252 Trøjborg (12 videolink) Tidsrum: 12-16 Deltagere: Medlemmer Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK REFERAT Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk Tidspunkt:

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 24. november 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent,

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent, Møde: torsdag den 1. oktober 2015 Sted: D120 Møde for Studienævnet ved DPU Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne),

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Camilla Geisler Hansen (MALLL og Pædagogisk sociologi)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Camilla Geisler Hansen (MALLL og Pædagogisk sociologi) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. januar 2016 Sted: D120 Åbent referat Deltagere: Medlemmer Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik Pio (Generel pædagogik), Christian

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 17. august 2016 Sted: D120 REFERAT Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik Pio

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 20. september 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat for 1. ordinære studienævnsmøde Tidspunkt: torsdag den 30. januar 2014, kl. 11-15 Sted: D120 Deltagere Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Referat af studienævnets 8. Møde i 2012 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV.

Læs mere

Indledende Godkendelse af dagsorden - dagsorden godkendes, men studieleders meddelelser flyttes til 'Pkt. 4 Eventuelt'.

Indledende Godkendelse af dagsorden - dagsorden godkendes, men studieleders meddelelser flyttes til 'Pkt. 4 Eventuelt'. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 26. oktober 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anna Karlskov

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat for 2. ordinære studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 24. februar 2014, kl. 10-15 Sted: D120 Deltagere Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Dato: 25. marts 2013 Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Søren Fransén (uddannelseskonsulent)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Søren Fransén (uddannelseskonsulent) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 1. december 2015 Sted: D120 Åbent referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 4. studienævnsmøde Tidspunkt: Fredag den 29. maj 2015, kl. 11-15 (Studerendes formøde 9-11, D120) Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Åbent referat 3. studienævnsmøde Tidspunkt: torsdag den 30. april 2015, kl. 11-15 (Studerendes formøde 9-11, D118) Sted: D118 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Fravær med afbud: Jonas Lysgaard, Lars Holm, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Trine Bruun Algren Vestergaard, Søren Vilhelmsen, Jeanette Magne

Fravær med afbud: Jonas Lysgaard, Lars Holm, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Trine Bruun Algren Vestergaard, Søren Vilhelmsen, Jeanette Magne Studienævnet ved DPU Møde: 23. januar 2018 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-313 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: kl. 12-15 Referat Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 2. studienævnsmøde Tidspunkt: onsdag den 25. marts, kl. 11-15 (Studerendes formøde 9-11, D120) Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik

Læs mere

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 19. maj 2017 D 120 / 1443-413 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Pernille Sommerfeldt

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 25. februar 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne),

Læs mere

filosofi), Rikke Friis (pædagogisk psykologi, gæst)

filosofi), Rikke Friis (pædagogisk psykologi, gæst) Referat for IUP studienævnsmøde Tidspunkt: torsdag den 10. oktober 2013, kl. 10-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400

Læs mere

Gæster og suppleanter: Sven-Erik Holgersen (Didaktik musik), Isabel Isabel Joy Axtmann Hansen (Pædagogisk

Gæster og suppleanter: Sven-Erik Holgersen (Didaktik musik), Isabel Isabel Joy Axtmann Hansen (Pædagogisk Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 18. december 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST Referat Dato: 13. december 2017 Side 1/11

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Dagsorden for studienævnets 9. Møde Tidspunkt: torsdag den 23. august 2012, kl Sted: D120

Dagsorden for studienævnets 9. Møde Tidspunkt: torsdag den 23. august 2012, kl Sted: D120 STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Til Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Dagsorden for studienævnets 9. Møde 2012 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 10. studienævnsmøde Tidspunkt: torsdag d. 6. november, kl. 11-15 Sted: D120/2113-252 Tidspunkt: torsdag d. 6. november 2014, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration,

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT. Møde onsdag den 20. september 2017 kl

ARTS AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT. Møde onsdag den 20. september 2017 kl Møde onsdag den 20. september 2017 kl. 13.00-15.00. 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Lisbeth Haastrup (formand, materiel kultur), Tomas Højgaard (matematik),

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Referat for 3. studienævnsmøde Tidspunkt: tirsdag den 25. marts 2014, kl. 11-15 Sted: D120 Deltagere Henrik Vase Frandsen, (Pædagogisk filosofi), Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra 12. april 2019 Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 12. april 2019, kl. 10:00-12:30 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Julie Færch Vangsøe (Didaktikuddannelserne)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Julie Færch Vangsøe (Didaktikuddannelserne) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 2. november 2015 Sted: D120 REFERAT Deltagere: Medlemmer Per Jepsen (Pædagogisk filosofi), Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Opdateret 7. september 2017, tilføjelse til punkt 4d. 4) Meddelelser 4a) Status for nye 2017 studieordninger

Opdateret 7. september 2017, tilføjelse til punkt 4d. 4) Meddelelser 4a) Status for nye 2017 studieordninger Møde onsdag den 23. august 2017 kl. 10.00 12.00 7. møde i Uddannelsesnævnet for didaktikuddannelserne (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Lisbeth Haastrup (formand), Christina Matthiesen (dansk), Tomas Højgaard

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 5. studienævnsmøde Tidspunkt: onsdag den 30. april, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer.

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer. Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 14. september 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk Møde i Uddannelsesnævnet og Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2017 kl. 9.30-11.30 og 11.30-12.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Koordineringsudvalget

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Lucas Lundbye Cone (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Lucas Lundbye Cone (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 30. marts 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik Pio (Generel pædagogik), Christian Christrup

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat for IUP studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 9. december 2013, kl. 10-15 Sted: D118 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Emdrup, D120 (link til Aarhus: 1431 021) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding,

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Godkendt Dato: 7. maj 2019 Ref: kkmo Mødedato: 9. april 2019 Mødested: Emdrup A308, Aarhus 1483-525 (inspiratorium), virtuelt mødelokale 1005 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk

Læs mere

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning.

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 (Det Gule Rum) - Emdrup D120 Tidspunkt: 25. april 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.), Anne

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 22. juni 2011 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Niels Rosendal Jensen, Mads Lindensgaard, Nadja Hjort Heidemann, Regitze Wind, Torin Julius Bolvinkel, Kathrine Raagaard

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019)

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019) Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 23. november 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 23. november 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk Møde i Uddannelsesnævnet og Koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2017 kl. 11.30-12.30 og 12.30-14.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Uddannelsesnævnet

Læs mere

filosofi), Asbjørn Sørensen, suppleant (Pædagogisk antropologi)

filosofi), Asbjørn Sørensen, suppleant (Pædagogisk antropologi) Referat Tidspunkt: torsdag den 7. november 2013, kl. 10-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Deltagere

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Lisser Rye Ejersbo, Karina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk psykologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 Campus Aarhus D. 29.-30. august, 2019 Aarhus Universitet 8000 Aarhus VELKOMMEN TIL DPU Kære nye studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til pædagogisk psykologi

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET REFERAT Tidspunkt: tirsdag den 23. april 2013, kl. 10-15 Sted: D219 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Deltagere

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Referat for studienævnets 11. møde Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Tidspunkt:

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere