AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning."

Transkript

1 Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus (Det Gule Rum) - Emdrup D120 Tidspunkt: 25. april 2018 kl Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.), Anne Larson, Frederik Pio, Gritt Bykærholm Nielsen, Jonas Andreasen Lysgaard (forlod mødet i pausen), Lisbeth Haastrup, Jeanette Magne Marie Weller Ballentin, Tine Sørensen, Mette Pugflod Heinrich Iversen Madsen, Troels Vendelbo Gadegaard, Maiken Sissel Norup Suppleant Thomas Clausen Fast Observatør Simon Nørby Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (afsnitsleder) (fraværende under pkt. 3), Morten Jacobsen (VEST - studievejledningen), Ditte Krabbe (Uddannelseskonsulent), Merete Justesen (Arts Studier), Stephan Reinemer (Arts Studier - ref.) Dato: 25. april 2018 Side 1/7 1. Godkendelse af dagsorden (5 min.) Formand, Anne-Marie Eggert Olsen (AMEO) bød velkommen. Anne Larson havde accepteret at være ordstyrer. Thomas Clausen blev budt særlig velkommen som vikar for Jonas Lysgaard Andreasen (Uddannelsesvidenskab). Referatet er godkendt og offentliggjort dagsorden for mødet blev godkendt. 2. Beslutningspunkter a. Orientering om arbejde i udvalg for effektivisering af UVudbud og forskningsbemanding (25 min) AMEO præsenterede et oplæg om proces for godkendelse af uddannelsesudbud, herunder muligheder for fokuseret drøftelse i forbindelse med behandlingen af UV-planer med implementering på junimødet d.å. AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning. Studienævnet drøftede forslaget og den medfølgende skitse til format for indberetning fra UN til SN. SN udtrykte, at det var en god idé at samle læsningen af UV-planerne i et andet format. Hvis alle medlemmer skal læse alle DPUs UV-planer bliver læsning og godkendelse kun ganske overfladisk. Det blev fremførte, at fokuspunkt for gennemlæsningen kunne være en god idé, og at man måske også kunne koncentrere sig om en enkelt uddannelses UV-planer.

2 Jeanette Magne, Master, og Lisbeth Haastrup, Didaktik, nævnte at man på deres uddannelser har benyttet et lignende krydslæsningsformat for gennemlæsning af hinandens UV-planer med et godt udbytte. Flere medlemmer nævnte, at man også fra møder i aftagerpanelet har erfaring for, at det er spændende og lærerigt at sætte sig ind i uddannelsesudbuddet for andre uddannelser. Side 2/7 Det blev fra flere sider spurgt til indberetningsskemaet: Forskningsdækning (er dette tilstrækkelig dokumentation for videre afrapportering) UV-timer skal ændres til K-timer. Skal årsoversigten udfyldes pr. modul? Vejledningsformatet på modulet kan eventuelt også indgå i skemaet. Skemaet kunne indeholder UV-former - pluralis. AMEO understregede, at skemaet alene skal tjene til inspiration. Hun opfordrede til at nævnet ikke brugte for meget tid på en kritisk gennemgang på nuværende tidspunkt. Sissel Rendrup Johansen, afsnitsleder ARTS-studier, nævnte, at oplysningerne i skemaet ligner de oplysninger der indhentes fra modulkoordinatorerne ifbm. lokalebooking. Man kan derfor med fordel sammenholde frister, skemaer og årshjul. Eva Silberschmidt Viala, studieleder (ESV) nævnte, at hun har forståelse for der var meget læsestof hvis alle medlemmer skal behandle alle UV-planer, hvilket kan medføre at behandlingen får karakter af et gummistempel. Hun påpegede samtidigt, at UV-planerne berører en række væsentlige emner, som det kan være vigtigt at få diskuteret i Studienævnet, men som vanskeligt vil lade sig åbenbare i skemaformat: Litteraturmængden for de enkelte moduler Brug af primær og sekundær litteratur Omfanget af dansk/engelsk litteratur Omfanget af egne artikler Den enkelte UV-plans specificitet. Yderligere mindede ESV om at SN har taget beslutning om at UV-planerne skal indeholder angivelse af, hvordan vejledning og feedback tilrettelægges på modulet.

3 AMEO konstaterede, at man måtte lave en afsøgning af, hvilke oplysninger der var nødvendige for videre afrapportering, men at den foreslåede skitse kan tjene til inspiration for en forside til alle UV-planer for et hurtigere overblik. Side 3/7 Afrapporteringen af UV-planer aftales drøftet igen på næste SN-møde efter forudgående behandling i respektive UN. Formatet videreforarbejdes i øvrigt af SN-formandskabet, studieleder, uddannelseskonsulent, afsnitsleder og SN-sekretæren. Under drøftelsen blev det aftalt, at man på næste SN-møde vil drøfte, om det er hensigtsmæssigt at UV-planerne ikke må indeholde tidspunkter for undervisningen. b. Intern censur (20 min) SN behandlede retningslinjer for regler ifbm intern censur med henblik på godkendelse. Det fremlagte forslag var revideret på baggrund af drøftelse på UN-møde 18. december Fra de studerende blev nævnt, at formuleringen i 1.3 om at tilstræbe en anden censor i 3. prøveforsøg, gerne måtte formuleres som et krav. Fra VIP-siden tilsluttede man sig, at det er efterstræbelsesværdigt at de studerende får en ny censor i 3. forsøg. Således også en sikring af den studerende mod ubevidst bias. Det blev påpeget, at det også for bedømmeren kan være en sikring af validiteten af egen bedømmelse, at der indsættes en anden bedømmer. AMEO konkluderede: Forslag til retningslinjer for intern censur er nu drøftet flere gange i SN. Retningslinjerne er lavet, fordi der ikke er noget regelsæt lige nu, og gode erfaringer lægger til grund for formuleringen af retningslinjerne. Hvis retningslinjerne vedtages vil de fungere som opfordring til afdelingslederne. AMEO opfordrede til, at man besluttede at ændre bør til skal i 1.3, 5. pkt. SN besluttede at godkende forslaget og fortage den foreslåede ændring: at ændre bør til skal i 1.3, 5. pkt. Kaffepause (20 min)

4 3. Drøftelsespunkter til orientering og diskussion Side 4/7 a. Nye tiltag på Master-uddannelserne (60 min.) Nævnet drøfter format for nyt udbud af masteruddannelser på baggrund af beslutningsnotat. 3.a Beslutningsnotat_vedr._udvikling_af_EVU_-_ ESV præsenterede processen for udvikling af masterområdet og de 5 udpegerede emneområder, som skal danne afsæt for udvikling af nye masteruddannelser. Emneområde 1: Pædagogisk ledelse og innovation, Helena Ratner Emneområde 2: Trivsel og humane ressourcer, Venka Simovski Emneområde 3: Læring, kompetenceudvikling og teknologi, forperson Ulrik Brandi Emneområde 4: Udsathed, diversitet og social ulighed, forperson Janie Hedegaard Emneområde 5: Globalisering og migration, forperson Karen Valentin Forpersonerne er sat i opdrag at etablere arbejdsgrupper for hvert emneområde, gerne med deltagelse fra udenlandske eksterne eksperter på de respektive områder. Dagens drøftelse i SN drejede sig om, hvordan SN ønsker at blive involveret i det kommende arbejde. Anne Larson bad om at det blev bemærket, at den eksisterende Master i vejledning giver bekendtgørelsesfastsat ret til at arbejde som vejleder, og at man kan frygte at uddannelsen ved sin nedlæggelse udbydes af en anden uddannelsesinstitution. ESV uddybede, at det er man opmærksom på og at vejledning måske kan inkluderes i et nyt uddannelsesformat. Jeanette Magne nævnte, at der forestår et stort kommunikationsarbejde, hvor indholdet af de nye uddannelser gøres klart for omverdenen. AMEO nævnte, at hun fandt de foreslåede emneområder interessante, men at hun var tvivlende i forhold til, at de skal bygges på det eksisterende udbud. AMEO opfordrede til, at man byggede uddannelserne op helt forfra. AMEO påpegede, at Masteruddannelserne er placeret under SN, og at studieordningerne skal godkendes her (ikke alene drøftes). Man skal

5 være opmærksom på, at det kan tage tid måske længere end det foreslåede. AMEO nævnte specifikt områderne Valgfag og Specialiseringer, som er nye tiltag på master-området. Merethe afklarede, at SNs første behandling af de nye uddannelser ikke er en egentlig studieordningsgodkendelse. Udbuddet planlægges først fra sommeren 2020 (med godkendelse i SN efteråret 2019). Anne Larson udtrykte bekymring for om der var afsat tid nok til udvikling for arbejdsgrupperne. Jeanette Magne nævnte, at hun også er spændt for den kommende proces, men hun har tiltro til at det eksisterende uddannelsesmiljø ved DPU allerede kan bidrage. Merethe Justesen fortalte, at uddannelsernes struktur er styret af specifikke krav i Master-bekendtgørelsen. Der er indkaldt til møde med forpersonerne, hvor der skal diskuteres uddannelsesstruktur, herunder også om det er muligt at etablere en fælles struktur for alle uddannelserne. Merete nævnte at afviklingen af de eksisterende uddannelser også har en sideløbende proces, som skal sikre alle studerendes mulighed for at færdiggøre. Der er endnu ikke taget beslutning om sidste udbud af eksisterende uddannelser. Side 5/7 Det blev konkluderet, at SN har brug for en specificering af strukturen herunder formatet for valgfag og specialiseringer. Herudover en opdateret tidsplan. SN udbeder sig en løbende status for processen fra studieleder. 4. Meddelelser (30 min.) a. Studienævnsformand: Der udsendes snarest indkaldelse af UV-evaluering fra E17 med vejledning og skabelon. Protestbrev fra ARTS-rådet er vedlagt mødeindkaldelsen til orientering Efter møde i UFA (uddannelsesforum ARTS, med deltagelse af bla. SN-formænd, studieledere, uddannelseskonsulenter, studieadministrationen): Audit trail kører i forbindelse med akkrediteringer. Der er blandt andet udtrukket Dansk-didaktik. Det var meningen af SN-formandskabet skulle deltage, men den er ændret til at studieleder deltager i stedet. Der er fortsat deltagelse fra UN (Fagmiljø og studerende).

6 Vedr. fastsættelse af undervisnings- og eksamensperioder: Disse vil fremover blive sendt til høring i SN. Side 6/7 Ifbm. nultolerance over for chikane er det besluttet, at det igangværende projekt om God Omgangstone blandt VIPere også berører omgangstonen blandt de studerende. Tutorerne vil derfor sætte fokus på fælles ansvar for et godt studiemiljø i forbindelse med studiestarten b. Næstformand Ingen punkter c. Studieleder Da Didaktik-dansk er udtrukket til audit trail, er aftagerpanelets møde udskudt. Der indkaldes til møde i panelet (formentlig d. 26. juni 2018). Aftagerpanelet vil på mødet fokuserer på Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi. I forbindelse med arbejdet med campusudvikling vil der i den kommende uge være et fokusgruppeinterview med studerende mhp. at afdække studiemiljø og læringsmiljø. Ditte Krabbe, uddannelseskonsulent, meddelte at der fra pulje til Educational IT er bevilliget midler til alle ansøgte projekter fra DPU. Der er nedsat arbejdsgruppe med deltagelse fra alle fagmiljøer. Deltagerne opfordres til at inddrage UN i de enkelte projekter. Der er samtidig taget initiativ til at få et lokale på begge campus, som kan danne ramme om mere eksperimenterende undervisningsformater. I Emdrup er der tale om et lokale i A-bygningen (A200), men der vil være et lignende lokale i Aarhus. Indretningen af lokalet er ved at blive klarlagt. AMEO efterspurgte video-link mellem de to lokaler. d. Arts Studier Fra adm. meddeles at undervisning og eksamener er på plads. Hvad angår A200 er der aftalt procedure for booking, som ligner den eksisterende for lokaleændringer. e. VEST Ingen punkter. f. Meddelelser fra nævnsmedlemmer Ingen punkter 5. Eventuelt Ingen punkter

7 6. Lukkede punkter Studienævnet behandlede dispensationsansøgninger Side 7/7 /Formanden takkede mødeleder for orden og deltagerne for ro

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med

a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 - Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tid: 22. marts 2018 kl. 12-16 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019)

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019) Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 23. november 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 23. november 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Virtuelt mødelokale 1019, Emdrup A011, Aarhus 1483-525 Blå Rum Tidsrum: 25. februar 2019 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 25. februar 2019 Medlemmer

Læs mere

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 25. oktober 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. oktober 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU

Referat. Studienævnet ved DPU Studienævnet ved DPU Møde: 22. februar 2018 Sted: Emdrup A011/ Aarhus 1483-523 Tidsrum: kl. 12-16 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte Matthiassen, Frederik Pio, Gritt

Læs mere

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt:

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt: Studienævnet ved DPU Møde: Ordnært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011; 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 29. maj 2018 kl. 12.00 16.00 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.) [AMEO], Anne Larson [AL], Frederik

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A212, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 28. januar 2019 kl. 12.30 15.30 REFERAT Dato: 28. januar 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt.

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. september 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1443-313 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 18. december 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 18. december 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Søren Langager, Karen Bjerg Petersen, Vibe

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 23. maj 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 23. maj 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.),

Læs mere

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master.

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-525 Det Blå Rum Tidsrum: 25. juni 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. juni 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.)

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 25. januar Sted: D120 Tidsrum: 12-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Gritt B. Nielsen (Pædagogisk antropologi og

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 25. august 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum:

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum: Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

Fravær med afbud: Jonas Lysgaard, Lars Holm, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Trine Bruun Algren Vestergaard, Søren Vilhelmsen, Jeanette Magne

Fravær med afbud: Jonas Lysgaard, Lars Holm, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Trine Bruun Algren Vestergaard, Søren Vilhelmsen, Jeanette Magne Studienævnet ved DPU Møde: 23. januar 2018 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-313 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: kl. 12-15 Referat Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 11. september 2018 Tid: 10.30-12.00 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Eva Silberschmidt Viala, Bergthora Kristjansdottir,

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 // Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 26. marts 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 26. marts 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 17. august 2016 Sted: D120 REFERAT Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik Pio

Læs mere

Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk.

Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 26. juni 2017 Sted: Emdrup D120 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio (Generel pædagogik),

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK REFERAT Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk Tidspunkt:

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE øde den 30. november 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen Møde 4. september 2018 kl. 11-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (forperson) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Helene Gad Ratner Lotte Hedegaard

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 24. november 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 16. december Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Frederik Pio

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde Side 1/7 Mødedato: 22. marts 2019 kl. 11-12.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Masterkoordinatormøde Deltagere: Eva Silberschmidt Viala, Søren Langager, Kristina Mariager-Andersson, Anna

Læs mere

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018.

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018. Side 1/5 Mødedato: 18. september kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Gæster og suppleanter: Sven-Erik Holgersen (Didaktik musik), Isabel Isabel Joy Axtmann Hansen (Pædagogisk

Gæster og suppleanter: Sven-Erik Holgersen (Didaktik musik), Isabel Isabel Joy Axtmann Hansen (Pædagogisk Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 18. december 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST Referat Dato: 13. december 2017 Side 1/11

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Referat af studienævnets 8. Møde i 2012 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV.

Læs mere

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Nickelsen, Simon Nørby, Jakob Nørgaard, Karina Byskov

Læs mere

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Deltagere: Gorm Hansbøl, Karen Lund, Elina Maslo, Bent B. Andreasen, Nina Tange, Anne Larson, Hanne Knudsen,

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Anna Kathrine Frørup, Bergthora Kristjansdottir,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt. Mødedato: 11. september 2017 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Bente

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 20. september 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: Mandag den 27. juni 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Frederik Pio (Generel

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. D a g s o r d e n

AARHUS UNIVERSITET. D a g s o r d e n Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 29. marts 2017 Sted: Emdrup D120 Videolink (25); 2113-252 Trøjborg (12 videolink) Tidsrum: 12-16 Deltagere: Medlemmer Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/7 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 12. december 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 20. februar 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 27. maj 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 18. december 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere