Studerende: Anne Pernille Vibholm (studienævnsnæstformand), Gitte Tværmose Pedersen (E), Julie Lundvald Pedersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studerende: Anne Pernille Vibholm (studienævnsnæstformand), Gitte Tværmose Pedersen (E), Julie Lundvald Pedersen"

Transkript

1 Møde den: tirsdag 22. november 2016, kl Emdrup: A011 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen (studieleder og studienævnsformand), Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth, Christina Dahm (uddannelsesleder, SFK), Jesper Hjortdal (uddannelsesleder Optometri og synsvidenskab) Studerende: Anne Pernille Vibholm (studienævnsnæstformand), Gitte Tværmose Pedersen (E), Julie Lundvald Pedersen HE Studier: Lise Ask Andersen (sagsbehandler, deltager under punkt 2, studentersager), Tobias Abell Nielsen (studienævnssekretær), Damian Goldberg (vejledningen). Afbud: Simon Lindhardt Bertelsen, Anne Middelbo Eriksen Observatører studerende: Camilla Grube Segers (E), Nausheen Christoffersen (E), Lizette Lykke Nikolajsen, Louise Nygaard Thomsen, Mie Saabye Hansen 1. Godkendelse af referat og dagsorden Referat for studienævnsmødet onsdag 26. oktober 2016 godkendes (jf. procedure vedtaget på samme møde). Dagsorden godkendes med følgende tilføjelser: Punkt 7 behandles kl. 9.30; nyt punkt, Prøvedetaljer, tilføjes efter punkt Studentersager Sager til behandling Sag 1 - Ansøgning om merit Ansøgning efterkommes. Sag 2 - Afmelding E16, maks. studietid og direkte adgang til reeksamen Studienævnet vurderer, at ansøgningen ikke kan behandles, før der foreligger yderligere dokumentation som grundlag for beslutning. Sag 3 - Ekstra tid Sundhedsfremmende praksis grundet dysleksi Ekstra tid til skriftlig selvstændig hjemmeopgave på syv dage. Det er første gang, en sådan sag behandles på studienævnet, og der er derfor tale om en afgørelse, som er en del af dannelsen af præcedens.

2 Ansøgningen efterkommes ikke, da det vurderes, at prøvens længde muliggør planlægning, som kan kompensere for de udfordringer, dysleksien giver. Sag 4 - Ekstra tid Kvalitativ forskning og metode I sagen vurderes, at gener som følge af kroniske sygdom kan betragtes som en funktionsnedsættelse og give ekstra tid til prøven i Kvalitativ forskning og metode. Prøven er en stillet hjemmeopgav på 24 timer og det vurderes, at den studerende ved at strukturere sin tid og planlægge arbejde i vid udstrækning selv kan kompensere for sin funktionsnedsættelse. På den baggrund blev hun tildelt 2 timer ekstra til prøven (i lighed med hvad dyslektikere får til 24 timers prøver). Sag 5 - Enerum til Epidemiologi og biostatistik Ansøgningen efterkommes ikke, da det vurderes, at lydgener kan løses på anden vis. Sag 6 - Ekstra tid Epidemiologi og biostatistik Afslag på ekstra tid grundet stress, depression og migræne. Betragtes som sygdom, der efter en konkret og individuel vurdering kan begrunde en afmelding fra eksamen, men ikke er en funktionsnedsættelse og kan ikke begrunde særlige prøvevilkår. Træthed betragtes ikke som en funktionsnedsættelse og giver ikke ekstra tid. Der tilbydes hæve-sænkebord grundet rygskævhed. Alternativt tilbydes 5 min. ekstra pr. time, hvis hæve-sænkebord ikke er muligt (præcedens). Sag 7 - Ekstra tid Epidemiologi og biostatistik Der gives mulighed for at medbringe egen stol. Der gives 5 minutter ekstra per timer til bevægelse. I forlængelse af dette bevilges enrum, hvis det er praktisk muligt i forbindelse af afholdelse af eksamen. Sag 8 - Ekstra tid Epidemiologi og biostatistik Der gives 5 minutter ekstra per timer til bevægelse. I forlængelse af dette bevilges enrum, hvis det er praktisk muligt i forbindelse med afholdelse af eksamen. Bilag 1 - Oversigt dispensationssager Der blev orienteret om sager afgjort administrativt eller af Studieleder/Studienævnsformand mellem studienævnsmøderne. Tre sager er blevet afgjort mellem studienævnsmøderne. Ingen spørgsmål til disse. 3. Uddybning af konsekvensrettelser i studieordning Der blev orienteret om forslag til tilføjelser til konsekvensrettelser i studieordningen. Forslaget godkendes med tilføjelse om tilretning af sprog, så dette er i overenskomst med sprogbrugen i den øvrige del af studieordningen.

3 Bilag 2 Præcisering konsekvensrettelser 4. Studieaktivitetskrav og dispensationer Der er udarbejdet et oplæg om at etablere en fælles vejledende retningslinje på HEALTH for studerende som direkte eller indirekte via andre dispensationsforhold får brug for dispensation fra studieaktivitetskravet. Den vejledende retningslinje har til formål at understøtte ligebehandling af de studerende på HEALTHs uddannelser. Forslaget til retningslinjen er blevet behandlet og godkendt i HE uddannelsesforum forud for, at den bringes til godkendelse i studienævnet. Indstillingen godkendes uden forslag til rettelser. Bilag 3 - Håndtering af studieaktivitetskravet i forbindelse med dispensations sager 5. Opfølgning aftagerpanel Mødedatoer for kommende møder i aftagerpanelerne fastlægges til 23. og 25. august for henholdsvis Den sundhedsfaglige kandidatuddannelse mv. og Kandidatuddannelsen i optometri og synsvidenskab. Som nye panelmedlemmer indstilles følgende til dekanen: Aase Lydiksen (CUR, SFK og master), Gerda Nørrelykke Møller, Hanne Jensen, Jens Andresen (OPTO). Aftagerpanelet for Den sundhedsfaglige kandidatuddannelse, Kandidatuddannelsen i sygepleje og Masteruddannelsen i klinisk sygepleje Referatet tilrettes med de seneste kommentarer fra studienævnet. Der er desuden tilfredshed med den seneste styrkelse af aftagerpanelet i forhold til den private sektor. Generelt bemærkes det, at der var godt fremmøde og diskussion. Af konkret udbytte var bl.a. forslag om valgfag i 1) pædagogik og didaktik og 2) kvalitet og patientsikkerhed. Begge forslag er efterfølgende ved at blive ført ud i livet og tænkes at være klar til hhv og Der var tilfredshed med modellen med eksterne oplægsholdere. Disse vil på næste møde blive opfordret til at deltage under hele mødet. Programmet var i dets form ambitiøst og bør næste gang være mindre stramt, så der frigøres (endnu) mere plads til debat og dialog. Aftagerpanelet for Kandidatuddannelsen i optometri og synsvidenskab Også her var der stort set fuldtalligt fremmøde. Denne gang var de internationale panelmedlemmer ikke inviteret pga. mødets fokus på de private optikerkæder i

4 en dansk kontekst. Næste år ønskes de udenlandske panelmedlemmer inddraget i arrangementet. Dialogen med optikerkæderne viser, at der er behov forventningsafstemning mellem uddannelse og dette segment af aftagerne. Et muligt fremtidigt samarbejdsområde kunne være specialer i samarbejde med optikerkæder, bl.a. med brug af disses databaser. Blandt de interessante input fra mødet var bl.a. den stigende interesse for at ansætte de færdige kandidater på sygehusafdelinger i stedet for andre typer af personale. Bilag 4 Referater aftagerpaneler Bilag 5 Medlemmer aftagerpaneler 6. Forslag til justering af læringsmål samt b-prøve på tværfaglig og tværsektoriel rehabilitering Justering af læringsmål På baggrund af erfaringer og evalueringer fra det første kursusforløb i Tværfaglig og tværsektoriel rehabilitering ønskes en mindre justering af læringsmål. Forslagene godkendes. Godkendelsen sker blandet andet på baggrund af, at læringsmålene tilnærmer sig undervisningen, som den aktuelt forløb. Bilag 6 - Justering af læringsmål B-prøver Der er fremsendt forslag om b-prøve til fagene MTV og neurorehabilitering. Det blev forslået på studienævnsmødet d. 26. oktober 2016, at der blev taget stilling til forslaget mellem møderne for at nå dette til tiden. Efter dialog med eksamensadministrationen blev det imidlertid afklaret, at afgørelse kunne vente til studienævnets møde d. 22. november Der er som udgangspunkt støtte til forslaget, men der ønskes en afklaring af forskellene mellem prøveformer til reeksamen. Derudover skal det undersøges, om det rent fagligt er forsvarligt at skære perioden for den skriftlige opgave ned til en uge af hensyn til kvaliteten af udprøvningen. Der følges op på dette hurtigst muligt i dialog med kursusudbyder. Bilag 7 - B-prøver 7. Prøvedetaljer I studieordningen for Den sundhedsfaglige kandidatuddannelse mangler en angivelse af prøveformer for tematiserede valgfag. Undervisningen præciseres som forelæsning og holdundervisning.

5 8. Frafaldsundersøgelse CESU Orienteringspunkt. Projektmedarbejderne, Jens Laurs Brøndum Kærsgaard og Pernille Yde Søndergaard fra CESU orienterede om deres foreløbige resultater og metode. Der er endnu ikke foretaget frafaldsanalyse, da der ikke er en tilstrækkelig mængde frafaldne til, at dette meningsfuldt kan gøres. Den planlagte kvalitative frafaldsanalyse bliver derfor i stedet erstattet af et spørgeskema, som vil kunne anvendes senere. Derudover er der arbejdet med spørgeskemaundersøgelse blandt de nuværende studerende på CUR, OPTO og SFK tilbage i september for at kortlægge de studerendes profiler og baggrunde. Rapport og præsentation fra oplægget eftersendes til studienævnet af studieadministrationen. 9. Gensidig orientering 9.1 Orientering ved studienævnsformand Der har været afholdt møder i Institutionsakkrediteringens audit trail II med deltagelse af flere relevante parter fra uddannelsen. 9.2 Orientering fra studienævnets medlemmer Der er lavet udkast til valgfag E2017. Der er sendt mail til alle kursuansvarlige ang. tilrettelse af fag og beskrivelse af nye fag. Der er fra flere kursusansvarliges side et ønske om at kunne indsende rettelser efter kursusevaluering i december, så evalueringen kan blive inddraget i en eventuel tilretning af næste års kursus. Studieadministrationen undersøger, om dette er muligt. 9.3 Uddannelsesleder, Kirsten Frederiksen Der har været afholdt velbesøgte specialeseminar på begge campusser. Der har ikke været kritik af tidspunktet for afholdelse af seminaret. 9.4 Orientering ved næstformand/studerende Intet under dette punkt. 9.5 Orientering ved HE Studier Der vil blive udarbejdet forslag til mødeplan for De nyvalgt studerende skal konstituere sig omkring primo februar. Rikke Rønde Mønster stopper med at løse opgaver relateret til studienævnet og Vibeke K. Larsen afløser Rikke. Tompladsudbud er blevet etableret med senest indkomne tilføjelser.

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth,

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth, AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde torsdag den 15. december 2016, kl. 8.00-10.00 Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen,

Læs mere

Observatører studerende: Camilla Grube Segers (E), Nausheen Christoffersen (E), Lizette Lykke Nikolajsen, Louise Nygaard Thomsen, Mie Saabye Hansen

Observatører studerende: Camilla Grube Segers (E), Nausheen Christoffersen (E), Lizette Lykke Nikolajsen, Louise Nygaard Thomsen, Mie Saabye Hansen Møde den: onsdag 26. oktober 2016, kl. 8.30-10.30 Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Studerende: Cecilie Rud Budtz, Signe Krejberg Jeppesen, Thomas Kristian Hansen

Studerende: Cecilie Rud Budtz, Signe Krejberg Jeppesen, Thomas Kristian Hansen Møde den: juni 2016, kl. 8.30-10.30 Emdrup: A011 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje),

Læs mere

HE Studier: Tobias Abell Nielsen (studienævnssekretær), Anna Bak Maigaard (uddannelsesleder).

HE Studier: Tobias Abell Nielsen (studienævnssekretær), Anna Bak Maigaard (uddannelsesleder). Møde den: 23. september 2016, kl. 8.00-10.00 Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth, Christina Dahm (uddannelsesleder, SFK)

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth, Christina Dahm (uddannelsesleder, SFK) Møde den: 19. august 2016, kl. 8.30-10.30 Emdrup: A011 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Toke Bek (til punkt om undervisningsevalueringer)

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Toke Bek (til punkt om undervisningsevalueringer) Møde den: 27. 5. 2016, kl. 8:30 Emdrup: A011 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm,

Læs mere

Studerende: Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Sally Jakobsen (Emdrup) og Signe Krejberg Jeppesen.

Studerende: Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Sally Jakobsen (Emdrup) og Signe Krejberg Jeppesen. Referat Møde den 30.3. 2016, kl. 8:30 Emdrup: A019 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Studienævnsmøde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal.

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal. Side 1/5 Mødedato: 29. september 2017 kl. 08.00 10.00 Mødested: Aarhus: Værksted - SYGEPLEJEVID Emdrup: A019 Videolink Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen,

Læs mere

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder.

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder. Dato: 23. november 2018 Side 1/5 Mødedato: 23.november kl. 08.15-10.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121 B Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 21. august kl Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B videolink Mødested Emdrup: B8 kontor B274

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 21. august kl Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B videolink Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Dato: 21. august 2018 Side 1/5 Mødedato: 21. august kl. 14.15-16.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B videolink Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Afbud: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Anne Aggerholm Jønsson (studenterstudievejleder), Lena Bindesbøl, Anne Katrine Hansen (suppleant)

Afbud: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Anne Aggerholm Jønsson (studenterstudievejleder), Lena Bindesbøl, Anne Katrine Hansen (suppleant) Møde den: 7. december 2015, kl. 12.00-14.00 Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten

Læs mere

Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal.

Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal. Møde den: 9. juni 2017, kl. 8-10. Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet sygeplejevidenskab, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden De enkelte medlemmer af studienævnet præsenterede sig kort for hinanden, hvorefter dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden De enkelte medlemmer af studienævnet præsenterede sig kort for hinanden, hvorefter dagsordenen blev godkendt. Møde den: 18.2. 2015, kl. 14:15-16:15 1611-121B (Aarhus) A 204 (Emdrup) Studienævnet for Sundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth,

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Jesper Ø. Hjortdal, Kirsten Beedholm, Michael Væth

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Jesper Ø. Hjortdal, Kirsten Beedholm, Michael Væth Dato: 29. september 2017 Side 1/5 Mødedato: 29. september 2017, kl. 08.00-10.11 Mødested: Lokale 225, Bygning 1633, Høegh-Guldbergs Gade 6b Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere: VIP: Cecilia

Læs mere

Afbud: Thomas Maribo (suppleant), Michael Væth, Annelise Norlyk, Christina Ørum Breivik Mikkelsen, Helle Bønsøe Nielsen

Afbud: Thomas Maribo (suppleant), Michael Væth, Annelise Norlyk, Christina Ørum Breivik Mikkelsen, Helle Bønsøe Nielsen Dato: 26. oktober 2018 Side 1/5 Mødedato: 26. oktober kl. 08.15-10.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121 B Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Sara Huld Sveinsdóttir Tackie, Maria Young Lundsgaard, Louise Solholt Pedersen

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Sara Huld Sveinsdóttir Tackie, Maria Young Lundsgaard, Louise Solholt Pedersen Møde den: 23. juni 2015, kl. 8.00-10.00 Aarhus 1611-121B Emdrup indgang B8, lokale B274 Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth,

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth,

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Referat Dato: 27. oktober 2017 Side 1/7 Mødedato: 27. oktober 2017 kl. 08.00 10.00 Mødested: Aarhus: Værksted - SYGEPLEJEVID Emdrup: A204 Videolink Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

HE Studier: Lise Ask Andersen (til og med punkt 3), Damian Goldberg og Eline Skjøttgaard

HE Studier: Lise Ask Andersen (til og med punkt 3), Damian Goldberg og Eline Skjøttgaard Møde den: 9. juni 2017, kl. 8-10. Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet sygeplejevidenskab, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Referat Deltagere: VIP: Kirsten Frederiksen, Michael Væth,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Gunvor Dichmann Thyssen og Lena Bindesbøll.

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Gunvor Dichmann Thyssen og Lena Bindesbøll. Møde den: 15. januar 2016, kl. 8.30-10.30 Aarhus: Værkstedet, Sektion for Sygepleje Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen,

Læs mere

AFTA PANE. Aftagerpanel DEN SUNDHEDSFAGLIGE KANDIDATUDDANNELSE KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE MASTERUDDANNELSEN I KLINISK SYGEPLEJE

AFTA PANE. Aftagerpanel DEN SUNDHEDSFAGLIGE KANDIDATUDDANNELSE KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE MASTERUDDANNELSEN I KLINISK SYGEPLEJE AFTA PANE GER L Aftagerpanel DEN SUNDHEDSFAGLIGE KANDIDATUDDANNELSE KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE MASTERUDDANNELSEN I KLINISK SYGEPLEJE PANELETS UDDANELSER Den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Uddannelsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Sara Tackie

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Sara Tackie Møde den: 17. december, 2014, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Fraværende: Cecilia Ramlau-Hansen (afbud), Thomas Kristian Hansen (afbud), Louise Solholt Pedersen (afbud)

Fraværende: Cecilia Ramlau-Hansen (afbud), Thomas Kristian Hansen (afbud), Louise Solholt Pedersen (afbud) Møde den: 11.3. 2015 : 1611-121B : A204 Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Referat Til stede: Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal, Cecilie Rud Budtz, Sara Huld Sveinsdóttir

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 2.20 i bygn Studienævnsmøde Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 2.20 i bygn Studienævnsmøde Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen Møde den: 22.8.2013 Lokale 2.20 i bygn. 1264 Studienævnsmøde Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Claus Løvschall, Marlene

Læs mere

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Lena Bindesbøl

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Lena Bindesbøl Møde den: 25. august 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1611-121B Emdrup indgang B8, lokale B274 Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere. Møde den: 15. maj 2017, kl. 15.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Rækkefølgen af punkter på dagsordenen ændret, således at der startes med pkt. 3 og 5.

1. Godkendelse af dagsorden Rækkefølgen af punkter på dagsordenen ændret, således at der startes med pkt. 3 og 5. Side 1/5 Mødedato: 26. september 2018 kl. 15-17 Mødested: 1260-114 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Søren Flinch Midtgaard, Ulrika Enemark Deltagere studerende:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. marts 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Møde den: Bygn lok. 115 Møde i studienævnet for Sundhedsfaglig kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen

Møde den: Bygn lok. 115 Møde i studienævnet for Sundhedsfaglig kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen Møde den: 12.6.2014 Bygn. 1150 lok. 115 Møde i studienævnet for Sundhedsfaglig kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen Dagsorden Deltagere: Cecilia Ramlau Hansen, Michael Væth, Claus Løvshall, Christina

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere

Afbud: Lærke Toft Hesselvig (suppleant, Emdrup) Fraværende: Maria Young Lundsgaard; Anne Kathrine Gunvor Hansen (suppleant, Emdrup);

Afbud: Lærke Toft Hesselvig (suppleant, Emdrup) Fraværende: Maria Young Lundsgaard; Anne Kathrine Gunvor Hansen (suppleant, Emdrup); Møde den: 28. 4. 2015 Aarhus 1611-121B Emdrup indgang B8, lokale B274 Møde i studienævnet for Sundhedsvidenskab Referat Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael

Læs mere

, REFERAT

, REFERAT Møde den: 19. september 2013, kl. 12-14 Lokale 2.20 i bygn. 1264 Studienævnsmøde for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Claus Løvschall, Ida

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 30. august 2016, kl. 12.15 14.15 Lokale 445, Dalgas Avenue (OBS ANDET LOKALE end normalt) Møde i studienævnet for Idræt Dagsorden Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik

Læs mere

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde.

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde. Møde den: 23.10.2014 1611-048 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Referat Til stede: 12-13: Cecilia Ramlau-Hansen, Ninna Rysholt Poulsen, Signe Bredsgaard Lassen, Anne Aggerholm

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud).

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud). Møde den: 22. april, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Studienævnsmøde for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnsmøde for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

AFTA PANE OPTOMETRI OG SYNSVIDENSKAB. Aftagerpanel AARHUS UNIVERSITET. Kandidaternes karrieremuligheder HEALTH

AFTA PANE OPTOMETRI OG SYNSVIDENSKAB. Aftagerpanel AARHUS UNIVERSITET. Kandidaternes karrieremuligheder HEALTH AFTA PANE GER L Aftagerpanel OPTOMETRI OG SYNSVIDENSKAB Kandidaternes karrieremuligheder Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening (SNUK), HE Aarhus Universitet Vennelyst Boulevard 9 8000 Aarhus C Tlf.:

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 20. februar 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen,

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 13. april 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Catalin Maria Frydendal, Stina Schultz

Læs mere

Referat. J.nr. ipoetzsch

Referat. J.nr. ipoetzsch J.nr. ipoetzsch Referat Emne: Studienævnet for Kandidatuddannelsen i Fysioterapi Dato og tidspunkt: Den 17. maj 2016 kl. 13.00 15.00. Sted: Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M, IOB, Bygn.

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 20. maj 2016 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Ole

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Rolle- og ansvarsfordeling på uddannelsesområdet på Institut for Folkesundhed

Rolle- og ansvarsfordeling på uddannelsesområdet på Institut for Folkesundhed Modtager(e): Dekanatet, Health Notat Rolle- og ansvarsfordeling på uddannelsesområdet på Institut for Folkesundhed Institut for Folkesundhed står for en række uddannelser: Bachelor og kandidatuddannelsen

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Tilstedeværende: Hans Viggo Godsk Pedersen, Ole Hammerslev, Camilla Hørby Jensen, Lone Hansen, Anders Daniel Møller, Charlotte Langer Søndergaard,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC).

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC). Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 6. maj 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau (Afbud) og Loni Leddere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau (Afbud) og Loni Leddere Møde den: 21. november 2017, kl. 14.00 16.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau (Afbud) og Loni

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Deltagere observatører: Timeplanlægger Gugge Smedegaard, Studievejleder Emilie Schmidt.

Deltagere observatører: Timeplanlægger Gugge Smedegaard, Studievejleder Emilie Schmidt. Møde den: 20. februar 2017 kl. 14.15 i Det Odontologiske Studienævn Sted: Bygn. 1611 lokale 121b (for enden af Health adm. gangen) Referat Deltagerere medlemmer: Eva Karring, Helle Tolboe, Irene Dige,

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Maindal

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Maindal Møde den: 9. december 2015, kl. 11.30 13.30 Bygning 1611, lokale 121B Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul) Procedureansvarlig sektion

Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul) Procedureansvarlig sektion D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 12. april 2017 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen (KB), Judith Kuntsche (JK), Lisbeth

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Bodil Hammer Bech, Kaj Sparle Christensen Mødeleder: Klavs Madsen Referent: Pernille Kiss Hansen.

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Bodil Hammer Bech, Kaj Sparle Christensen Mødeleder: Klavs Madsen Referent: Pernille Kiss Hansen. Side 1/6 Mødedato: 29. september 2017 Mødested: 1261-118 Mødeemne: Møde i uddannelsesudvalget Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Christina Dahm, Kirsten Frederiksen, Klavs Madsen, Cecilia

Læs mere