Spændende HHX-dage. Et tilbud om inspirerende undervisning til klasse. Gratis tilbud om undervisning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spændende HHX-dage. Et tilbud om inspirerende undervisning til klasse. Gratis tilbud om undervisning"

Transkript

1 Spændende HHX-dage Et tilbud om inspirerende undervisning til klasse Gratis tilbud om undervisning

2 Det Blå Gymnasium Tønder tilbyder vælg mellem 7 forskellige undervisningsdage for klassetrin På Det Blå Gymnasium Tønder deltager vi meget gerne i forløb for grundskolen. Vi udbyder derfor nu 7 tilbud om forskellige spændende undervisningsdage, med virkelighedsnære emner. Undervisningsforløbene, kaldet HHX-dage, giver eleverne i grundskolen kendskab til fagrækker, arbejdsformer og indsigt i undervisningsemner på Det Blå Gymnasium Tønder. Disse HHX-dage indeholder bl.a.: Muligheden for at supplere den daglige undervisning med nye læringsmetoder, tværfaglig undervisning og teamsamarbejde Velegnet som indhold i forbindelse med "Uddannelse og job"- aktiviteter Grundskolelærerne vil få et endnu bedre kendskab til de kompetencer, der arbejdes med på handelsgymnasiet og som grundskoleeleverne skal klædes på til Netværksdannelse mellem lærere i grundskolen og vores undervisere på Det Blå Gymnasium Tønder, hvilket giver mulighed for at hjælpe hinanden i andre sammenhænge Aktiviteterne tager udgangspunkt i virkelighedsnære emner. Undervisningsforløbene adskiller sig fra traditionelle intro- og brobygningsforløb, da der her er fokus på enkelte fag og emner. HHX-dagene er sammensat, så de dækker forskellige fag fra HHX-uddannelsen. Vi stiller med kompetente og engagerede undervisere, der sikrer at jeres elever får en inspirerende dag med størst mulig udbytte af dagen! HHX-dagene afholdes på Det Blå Gymnasium Tønder Martin Hammerichsvej Tønder Er der brug for yderligere informationer, er I naturligvis velkomne til at kontakte skolen for yderligere oplysninger. Tilmelding sådan gør I I tilmelder jeres elever ved at udfylde tilmeldingsblanketten på sidste side, og sende den til Flemming Sørensen, mail: fs@toha.dk Tilmeldingsfristen er fredag den 28. september I kan tilmelde enkelte elever eller hele klasser. Dato: 6. december 2018: Big data & matematik 13. december 2018: Fra idé til produkt 17. januar 2019: Dronerne kommer 24. januar 2019: Movie Challenge 31. januar 2019: International dag 21. februar 2019: Tjen din første million 25. april 2019: Privatøkonomi & fritidsjob Alle dage er i tidsrummet klokken 08:30 14:00.

3 Om Det Blå Gymnasium Tønder HHX-uddannelsen på Det Blå Gymnasium Tønder er bygget op som en kombination af obligatoriske fag, studieretningsfag og valgfag. Vi er et moderne gymnasium, der udbyder 5 forskellige studieretninger, hvor der er fokus på spændende og relevante fag. Studieretningerne er: Matematik & Finans Økonomi & Samfund Den Internationale Studieretning Medier, IT & Innovation Den Supersproglige studieretning Hverdagen på Det Blå Gymnasium Tønder rummer mangfoldighed i form af forskellige fag, læringsmiljøer og mange sociale aktiviteter. Der veksles mellem forskellige arbejdsformer på tværs af fag og klasser. Brobygning På Det Blå Gymnasium Tønder tilbyder vi intro- og brobygningsforløb for klasse. Her får eleverne mulighed for at opleve atmosfæren på handelsgymnasiet, og snuse til både kendte og nye fag som for eksempel Virksomhedsøkonomi, Afsætning, International økonomi, Kulturforståelse og Innovation. Besøg på skolerne I samarbejde med UU Tønder bliver der afholdt informationsaftener på de forskellige skoler i Tønder Kommune. Her er der mulighed for at høre om vores uddannelsestilbud. Informationer omkring tilmelding til disse arrangementer sker via UU Tønder. Uddannelsesmesse 2018 Onsdag den 10. oktober er der Uddannelsesmesse i Tønder Sport- og Fritidscenter. Her er vi repræsenteret med to flotte stande. Besøg os på messen og få en snak med studievejledere og elever. Åbent Hus Vi inviterer til 2019 Åbent Hus lørdag den 26. januar klokken 10:00 13:00 Her får eleverne mulighed for at se skolen sammen med deres forældre. Yderligere er der mulighed for at snakke med hhx-elever, undervisere og studievejledere. Vejledning Vi prioriterer, at eleverne hurtigt kan få vejledning om vores uddannelser. Derfor er I altid velkomne til at kontakte os for en snak om mulighederne. Mellem jul og nytår tilbyder vi Åben vejledning om vores uddannelsestilbud se dato og tidspunkt på vores hjemmeside eller vores facebookside. Vær social med os På Det Blå Gymnasium sker der rigtig mange aktiviteter. Du kan følge med i dagligdagen, hvis du er social med os. Se mere her: Snapchat: detblaa Vi ses på Det Blå Gymnasium Tønder Instagram:_det_blaa_gymnasium

4 Indholdsfortegnelse Det Blå Gymnasium Tønder tilbyder.....side 2 Om Det Blå Gymnasium Tønder.side 3 Indhold.side 4 Big data & matematik...side 5 Fra idé til produkt.side 6 Dronerne kommer side 7 Movie Challenge side 8 International dag..side 9 Tjen din første million...side 10 Privatøkonomi & fritidsjob....side 11 Tilmelding. side12 Tilmelding til HHX-dagene er senest den 28. september. Vi har dog et først til mølle princip og med en begrænsning på 25 elever pr. dag. For yderligere information om dagene, bedes du kontakte: Flemming Sørensen, mail:fs@toha.dk

5 Big data & matematik - anvendt praktisk matematik Her er der fokus på praktisk matematik og dagen er for de elever der ønsker at blive udfordret i matematikkens verden. Så kan du lide at arbejde med tal, så er dette tilbud lige noget for dig. Torsdag den 6. december 2018 klokken 08:30 14:00 Indholdet er udvalgte matematiske problemer og åbne opgaver, som henvender sig specifikt til elever i klasse, der overvejer en ungdomsuddannelse med en matematisk studieretning. Der er meget fokus på praktisk matematik. Gennem opgaveregning kommer du bl.a. til at lære mere om, hvordan virksomheder arbejder med økonomi og statistisk materiale. Du bliver udfordret i matematik, og kommer til at lære noget matematik, du ikke har til daglig. Dagen er medvirkende til, at du som elev bliver rustet til at møde noget af det matematik, du måske skal have på HHX. Underviser: Ole Dalsgaard klasse For yderligere informationer om denne dag, bedes du kontakte: Ole Dalsgaard (mail: od@toha.dk) eller Flemming Sørensen.

6 Fra idé til produkt - en dag med fokus på innovation og iværksætteri Du kommer til at arbejde med innovation og innovative processer. Hvordan bliver den rigtig gode ide til virkelig? Torsdag den 13. december 2018 klokken 08:30 14:00 Vi arbejder med at få sat nogle ord på begrebet innovation. Gennem opbygning af et fælles innovationssprog og gennemgang af innovationsbegreber bevæger vi os igennem innovationsprocessen. Vi kigger på innovation, iværksætteri og entreprenørskab. Du beskæftiger dig med hands on kreative teknikker og processer, med det formål at idé generere nye produkter, services og processer. Forretningsplanen er et centralt element til styring af vejen fra idé til produkt, og du bliver introduceret til brugen og formålet med denne. I denne vil fastlæggelse af målgruppe og økonomi være centrale elementer. Dagen afsluttes med en Pitch ala Løvens hule. Underviser: Mikkel Carlsen klasse For yderligere informationer om denne dag, bedes du kontakte: Mikkel Carlsen (mail: mc@toha.dk) eller Flemming Sørensen.

7 Dronerne kommer - lær om programmering og IT. Programér en drone til at flyve en bestemt bane via en computer. Torsdag den 17. januar 2019 klokken 08:30 14:00 Indholdet er en introduktion til blok programmering, startende fra bunden med programmeringsøvelser i Scratch. Som afslutning er der en praktisk øvelse, hvor I gruppevis skal programmere en drone til at flyve igennem en forhindrings bane. Forløbet retter sig imod elever i klasse som overvejer en HHX med eventuelt opgraderet Informatik på B niveau. Du stifter bekendtskab med de grundlæggende begreber og metoder inden for Agile programmering. Dagen skulle gerne hjælpe dig til at træffe et mere Informeret valg af studieretning. Underviser: Kasper Kristensen klasse For yderligere informationer om denne dag, bedes du kontakte: Kasper Kristensen (mail: kk@toha.dk) eller Flemming Sørensen.

8 Movie Challenge - lav din egen film og lær om filmproduktion, lyd, lys og redigering Torsdag den 24. januar 2019 klokken 08:30 14:00 Det er fedt at lave film! På dagen lærer du de begreber, der bruges til at tale om film, og hvordan du kan fortælle en historie ved hjælp af levende billeder. Derudover lærer du også at optage på professionelle kameraer samt sætte klippene sammen i Final Cut Pro X på Mac, som Det Blå Gymnasium Tønder stiller til rådighed. Dagen er medvirkende til, at du som elev bliver rustet til at møde noget af det i mediefag, du kan få på HHX. Tid Øvelse Filmiske virkemidler og eksempler Pause Den gode idé Storyboard Optageteknikker Frokost Redigering Vi ser og bedømmer dagens film Underviser: Kirsti Jacobsen klasse For yderligere informationer om denne dag, bedes du kontakte: Kirsti Jacobsen (mail: kb@toha.dk) eller Flemming Sørensen.

9 International dag - hvordan hænger verden sammen? Du kommer til at arbejde med kulturforståelse, og der bliver rig lejlighed til at snakke både engelsk, tysk og spansk. Torsdag den 31. januar 2019 klokken 08:30 14:00 Hvordan bliver vi klogere på verden og de forskellige kulturer, der omgiver os? På denne dag får du en kort introduktion til sprogundervisning på Det Blå Gymnasium Tønder, du får trænet din tunge med spanske og tyske gloser, og du vil få indsigt i, hvordan livet er i de lande, hvor sprogene tales. Derudover får du mulighed for at møde en ægte mexicaner, som du kan bombardere med spørgsmål. Vi glæder os til at se dig Undervisere: Gitte Gjesing & Anette Okholm klasse For yderligere informationer om denne dag, bedes du kontakte: Gitte Gjesing (mail:gg@toha.dk), Anette Okholm (mail: ao@toha.dk) eller Flemming Sørensen.

10 Tjen din første million - for dig som er interesseret i økonomi og finansiering. Hvordan laver man de bedste investeringer? Torsdag den 21. februar 2019 klokken 08:30 14:00 Har du lyst til at lære, hvordan du kan tjene penge på Børsen? Du får en introduktion til aktier og hvad der påvirker kurserne på aktier. Målgruppen er dig der går i klasse, som overvejer en ungdomsuddannelse med en økonomisk studieretning. Der er fokus på finansiering og International økonomi. Gennem opgaver og aktiespil samt undervisning, lærer du om følgende: Hvorfor skal man investere og hvad kan man investere i? Investorprofil (test af dig selv, og din risikovillighed) Hvad er aktier og hvordan foregår handlen med aktier? Hvordan tjener man på aktier? Aktiespil hvem er bedst til at tjene penge i klassen? Dansk økonomi og konjunkturer hvilken indflydelse har de på aktier? Global økonomi og Donald Trump samt andre politikere hvilken indflydelse har de på aktier? Undervisere: Tom Gerlach & Brian Sloth klasse For yderligere informationer om denne dag, bedes du kontakte: Tom Gerlach (mail:tg@toha.dk), Brian Sloth (mail: bs@toha.dk) eller Flemming Sørensen.

11 Privatøkonomi & klar til fritidsjob - hvordan lægger du et budget og får et økonomisk overblik? Hvordan undgår du at havne i luksusfælden? Torsdag den 25. april 2019 klokken 08:30 14:00 Du får en intro til begrebet økonomi, med det formål af få en forståelse for det økonomiske kredsløb. Dog med fokus på privatøkonomien. Undervisningen er en introduktion til de økonomiske overvejelser der er forbundet med at have eller få et fritidsjob. Du bliver præsenteret for emner som lønseddel, skattesystem, personligindkomst og fradrag. Du vil hands on udarbejde et budget, med de dertil hørende indtægter, udgifter, rådighedsbeløb mm. Andre emner såsom finansiering, ÅOP, låneydelse og jura bliver ligeledes berørt. Undervisere: Nima Safa & Mikkel Carlsen klasse For yderligere informationer om denne dag, bedes du kontakte: Mikkel Carlsen (mail:mc@toha.dk), Nima Safa (mail: ns@toha.dk) eller Flemming Sørensen.

12 Tilmelding til HHX-dagene Skole: Kontaktlærer: Mobilnummer & mail: Vi tilmelder os følgende: Dato Emne Antal Big data & matematik Fra ide til produkt Dronerne kommer Movie Challenge International dag Tjen din første million Privatøkonomi & fritidsjob Husk sidste tilmelding er den 28. september Tilmelding sendes til Flemming Sørensen, mail: Vi glæder os til at byde dig velkommen på Det Blå Gymnasium Tønder. Se mere på

BRUG FOR ET SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE UNDERVISNING I GRUNDSKOLEN? SPÆNDENDE HHX-DAGE TIL KLASSER TIETGEN HANDELSGYMNASIUM 1

BRUG FOR ET SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE UNDERVISNING I GRUNDSKOLEN? SPÆNDENDE HHX-DAGE TIL KLASSER TIETGEN HANDELSGYMNASIUM 1 BRUG FOR ET SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE UNDERVISNING I GRUNDSKOLEN? SPÆNDENDE HHX-DAGE TIL 8.-10. KLASSER TIETGEN HANDELSGYMNASIUM 1 INDHOLD 4 Tietgen Handelsgymnasium tilbyder 6 Unge og privatøkonomi 8

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

Prøv et gymnasium MED

Prøv et gymnasium MED Prøv et gymnasium MED plads til dine drømme Søvej 6 4900 Nakskov Merkurs Plads 1 4800 Nykøbing F. www.hhxlf.dk Handelsgymnasiet Lolland-Falster er en del af CELF Vi har plads til dine drømme 3 gode grunde

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale.

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. fyr op under 09102014 ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. 2 Velkommen til IBC Handels- gymnasiet Fredericia/Middelfart IBC HANDELSGYMNASIET

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET. eucnord.dk

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET. eucnord.dk HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET eucnord.dk matematik Velkommen fysik i Handelsgymnasiet programmering Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET 2014-15. eucnord.dk

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET 2014-15. eucnord.dk HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET 2014-15 eucnord.dk matematik Velkommen fysik i Handelsgymnasiet programmering Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig

Læs mere

2 hhx who is the boss? you are

2 hhx who is the boss? you are 2 hhx who is the boss? you are Klar til et liv med udfordringer Du har afsluttet 9. eller 10. klasse med et godt resultat, og du ønsker en 3-årig gymnasial uddannelse og derefter at uddanne dig videre.

Læs mere

HHX. 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet

HHX. 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet HHX 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet HHX en gymnasial uddannelse med mange muligheder Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os på HHX i Skanderborg. Vi er en del af et større

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

FEM SPÆNDENDE BUSINESSDAGE ET SUPPLEMENT TIL DIN UNDERVISNING PÅ KLASSETRIN TIETGEN BUSINESS 1

FEM SPÆNDENDE BUSINESSDAGE ET SUPPLEMENT TIL DIN UNDERVISNING PÅ KLASSETRIN TIETGEN BUSINESS 1 FEM SPÆNDENDE BUSINESSDAGE ET SUPPLEMENT TIL DIN UNDERVISNING PÅ 7. - 10. KLASSETRIN TIETGEN BUSINESS 1 2 TIETGEN BUSINESS INDHOLD 4 Fem forskellige Businessdage 6 Digital markedsføring - få styr på de

Læs mere

Velkommen i Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen i Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen i Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen i Handelsgymnasiet Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almen uddannelse.

Læs mere

HHX fyr op under ambitionerne

HHX fyr op under ambitionerne IBC Handelsgymnasiet 2016 fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, sprog, kultur og det internationale. IBC Handelsgymnasiet Man bliver forberedt til den

Læs mere

HANDELSGYMNASIET KLAR TIL LIVET

HANDELSGYMNASIET KLAR TIL LIVET HANDELSGYMNASIET KLAR TIL LIVET SIDE 2 / HANDELSGYMNASIET.COM KLAR TIL ET LIV MED UDFORDRINGER HAR DU LYST TIL ET LIV MED HANDEL OG EKSPORT? ELLER MED MARKETING OG LEDELSE? VIL DU RUSTES TIL EN VERDEN

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. Anne Weimar Rasmussen 3. hhx - Jeg har været i praktik inden for bunkertrading og

Læs mere

DET ER GRATIS AT DELTAGE 3 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN SKOLE FOR ELEVER I KLASSE AALBORG HANDELSSKOLE

DET ER GRATIS AT DELTAGE 3 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN SKOLE FOR ELEVER I KLASSE AALBORG HANDELSSKOLE DET ER GRATIS AT DELTAGE 3 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN SKOLE FOR ELEVER I 7. - 10. KLASSE AALBORG HANDELSSKOLE INDHOLD ET OPLAGT SAMARBEJDE 3 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN GRUNDSKOLE Købmand for en dag (for

Læs mere

Handelsgymnasiet - hhx

Handelsgymnasiet - hhx Handelsgymnasiet - hhx En gymnasial uddannelse Især for dig, der har lyst til at tage en videregående uddannelse Økonomi, salg, sprog og kultur, kommunikation, reklame eksport, markedsføring, ledelse,

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne 2014 fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, sprog, kultur og det internationale. Man bliver forberedt til den virkelige verden Skolens store idrætsdag

Læs mere

Velkommen til informationsmøde

Velkommen til informationsmøde Velkommen til informationsmøde Informationsmøde for kommende elever - 7. juni 2016 Årgang 2016-2019 Handelsgymnasiet Roskilde Handelsskole 2 Aftenens program Velkomst ved rektor Jan Mandrup Jacobsen Præsentation

Læs mere

10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE

10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE www.tieren.dk 10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE Velkommen til 10. Klasse Center Skive. Her kan du frit vælge, hvad du vil fokusere på i løbet af året - vi har projektforløb

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt

Læs mere

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud.

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. 14. jan. 2015 U-centeret Fagbrochure for skoleåret 2015/2016 Retninger - Opbygning Fagpakker Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. side 1 2 veje igennem 10. klasse Faglighed - afklaring - oplevelser U-centeret

Læs mere

Kodning i Scratch. Kodning og programmering for 3. klasserne på Frederiksberg

Kodning i Scratch. Kodning og programmering for 3. klasserne på Frederiksberg Kodning i Scratch Kodning og programmering for 3. klasserne på Frederiksberg Kodning i Scratch Introduktion Nu tilbydes det obligatoriske kodningsforløb for 3.klasses årgangene igen på Frederiksberg. Et

Læs mere

KLAR TIL LIVET FAG DU KAN BRUGE TIL NOGET

KLAR TIL LIVET FAG DU KAN BRUGE TIL NOGET KLAR TIL LIVET FAG DU KAN BRUGE TIL NOGET SIDE 2 / handelsskolen.com KLAR TIL ET LIV MED UDFORDRINGER Har du lyst til et liv med handel og eksport? Eller med marketing og ledelse? Vil du rustes til en

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej

Kirstinebjergskolen Havepladsvej Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Velkommen til fremtidens skole Kirstinebjergskolen går i skoleåret 2016-2017 ind i sit 4. år som den største skole i Fredericia med ca. 1750 elever. Skolen

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175 7000 Fredericia Tlf. 7210 6250 Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Afdelingen på Havepladsvej er Kirstinebjergskolens flagskib, hvor elever fra basisafdelingerne

Læs mere

- Tættere på virkeligheden!

- Tættere på virkeligheden! - Tættere på virkeligheden! Mission Grundskolen Erhvervsuddannelser HG/EUX (Handelsskole) EUD/EUX (Teknisk skole) Social og sundhedsuddannelser (SOSU) Landbrugsuddannelser Søfartsuddannelser Varighed:

Læs mere

Aftenens program KAFFE. Ud i klasserne ved kontaktlærerne.

Aftenens program KAFFE. Ud i klasserne ved kontaktlærerne. Aftenens program Velkomst ved Sune Ahrenkiel. Gode studievaner, SU og gennemførelsesvejledning ved Stine Stenger. Studievalg Syd ved John Veber Hansen. Studieretninger, valgfag og studie-/ordensregler

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne 2015 fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, sprog, kultur og det internationale. Man bliver forberedt til den virkelige verden Der blev gået og løbet

Læs mere

HTX. Tættere på virkeligheden

HTX. Tættere på virkeligheden TEKNISK GYMNASIUM HTX Tættere på virkeligheden Unikt studiemiljø Tættere på hinanden $ Velkommen til HTX I denne brochure kan du læse om HTX Lillebælt og den studentereksamen, du kan tage hos os. At uddanne

Læs mere

18/19.

18/19. 18/19 www.tieren.dk 10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE Velkommen til 10. Klasse Center Skive. Her kan du frit vælge, hvad du vil fokusere på i løbet af året - vi har projektforløb

Læs mere

Hel Intro. UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2012/2013.

Hel Intro. UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2012/2013. Hel Intro UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2012/2013. Hvem deltager: Ungdomsuddannelserne: Grenaa Gymnasium Handelsgymnasium

Læs mere

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.30 Orientering om gymnasiets struktur, årets gang og særlige tilbud STX HHX EUD/EUX HG Årets gang Noget særligt 1/2 år

Læs mere

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej Havepladsvej Linjer - Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2014 2015 Fællesskab Læring Velkommen til fremtidens skole blev skabt i august 2013 og består af 3 basisafdelinger med elever fra 0.-6. klasse og en

Læs mere

TØNDER 10. 2014 / 2015 Campus Tønder velkommen til 2015 / 2016. Tønder10 Martin Hammerichsvej 2 dk-6270 Tønder

TØNDER 10. 2014 / 2015 Campus Tønder velkommen til 2015 / 2016. Tønder10 Martin Hammerichsvej 2 dk-6270 Tønder sæson 2015 / 2016 2014 / 2015 Campus Tønder velkommen til TØNDER 10 Campus Tønder Tønder10 Martin Hammerichsvej 2 dk-6270 Tønder T: 74928399 M: admin@toender10.dk www.toender10.dk M a r t i n H a mm e

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

Hel Intro. UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2011/2012.

Hel Intro. UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2011/2012. Hel Intro UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2011/2012. Hvem deltager: Ungdomsuddannelserne: Grenaa Gymnasium Handelsgymnasium

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Maj 2018 Institution Det Blå Gymnasium Tønder Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Litteratur HHX Innovation C Mia Oesen, mo@toha.dk 3G Innovation C Oversigt over gennemførte

Læs mere

TØNDER 10. Helt nye 10. klasses-retninger Helt ny undervisningsstruktur Vi gør dig klar til uddannelse 2017/18

TØNDER 10. Helt nye 10. klasses-retninger Helt ny undervisningsstruktur Vi gør dig klar til uddannelse 2017/18 TØNDER 10 Helt nye 10. klasses-retninger Helt ny undervisningsstruktur Vi gør dig klar til uddannelse 2017/18 På Campus Tønder skabes et spændende uddannelsesmiljø for unge. Her er et levende og inspirerende

Læs mere

6 SPÆNDENDE AKTIVITETER MED FOKUS PÅ ØKONOMI, JURA, FORMIDLING, INNOVATION M.M. AKTIVITETER. - for grundskolens 7.-10. klasser WWW.HHXAALBORG.

6 SPÆNDENDE AKTIVITETER MED FOKUS PÅ ØKONOMI, JURA, FORMIDLING, INNOVATION M.M. AKTIVITETER. - for grundskolens 7.-10. klasser WWW.HHXAALBORG. AKTIVITETER MED FOKUS PÅ ØKONOMI, JURA, FORMIDLING, INNOVATION M.M. 6 SPÆNDENDE AKTIVITETER - for grundskolens 7.-10. klasser WWW.HHXAALBORG.DK INDHOLD VI INDBYDER TIL ET OPLAGT SAMARBEJDE 5 6 AKTIVITETER

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde... eller med sport... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt de

Læs mere

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge mellem 7 forskellige studieretninger.

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. Man bliver forberedt til den virkelige verden En lille pause på skolens store idrætsdag.

Læs mere

Studieplan 2013/14 HH3C. IBC Handelsgymnasiet

Studieplan 2013/14 HH3C. IBC Handelsgymnasiet Studieplan 2013/14 HH3C IBC Handelsgymnasiet Indholdsfortegnelse Indledning 3 1. Undervisningsforløb 4 2. Pædagogiske fokuspunkter 5 3. Tilrettelæggelse af undervisningen 6 4. Løbende evaluering 6 2 Indledning

Læs mere

Velkommen til AG Master Class 2015 Sprog & Naturvidenskab. din fremtid starter her

Velkommen til AG Master Class 2015 Sprog & Naturvidenskab. din fremtid starter her Velkommen til AG Master Class 2015 Sprog & Naturvidenskab din fremtid starter her Kære elev i folkeskolen AG Master Class er for dig, der er dygtig, ambitiøs og har en særlig interesse for at lære mere

Læs mere

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på KOM OG MØD OS - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium God at blive klog på HOP IND PÅ STX - og bliv et par dage eller flere... Science Battle 3 Verdenssprogdag 6 Gymnasiematematik 7 Krop

Læs mere

Brønderslev Gymnasium og HF. Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF

Brønderslev Gymnasium og HF. Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF Brønderslev Gymnasium og Islands Allé 20 Tlf.: 98 822 722 9700 Brønderslev post@brslev-gym.dk Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og På Brønderslev Gymnasium og er uddannelse aldrig en hyldevare.

Læs mere

VALGFAG i Ungdomsskolen

VALGFAG i Ungdomsskolen Tilmelding til Valgfag 2015/16 i Ungdomsskolen Dit navn Din skoles navn Dit klassetrin 1. valgfag 2. valgfag Husk: Din tilmelding skal afleveres på skolens kontor, eller tilmeld dig på www.fusweb.dk 2015/16

Læs mere

Velkommen til informationsmøde for årgang

Velkommen til informationsmøde for årgang Velkommen til informationsmøde for årgang 2017-2020 Program Velkomst v. rektor Jan Mandrup Jacobsen Præsentation af skolen og uddannelsen v. rektor Jan Mandrup Jacobsen og uddannelsesleder Gitte Engelund

Læs mere

Forsøget har fået navnet Hel Intro

Forsøget har fået navnet Hel Intro I forbindelse med forsøgsprojektet Nye veje i vejledning og fastholdelse udbyder UU-Djursland nu for 2. år i træk i samarbejde med ungdomsuddannelserne i Grenaa et anderledes introduktionsforløb for 8.

Læs mere

Studieplan. Forårssemesteret 2014. For hh1a IBC Handelsgymnasiet Aabenraa

Studieplan. Forårssemesteret 2014. For hh1a IBC Handelsgymnasiet Aabenraa Studieplan Forårssemesteret 2014 For hh1a IBC Handelsgymnasiet Aabenraa Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Undervisningsforløb... 4 3. Pædagogiske fokuspunkter... 5 4. Tilrettelæggelse af undervisningen...

Læs mere

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb Velkommen til et spændende grundforløb GRUNDFORLØBET PÅ RØDKILDE En pakke med udfordringer Sociale og faglige aktiviteter Obligatoriske evalueringssamtaler Undervisning i dansk, matematik, engelsk, samfundsfag,

Læs mere

HHX & HTX. meningsfuld uddannelse

HHX & HTX. meningsfuld uddannelse HHX & HTX meningsfuld uddannelse studieretning på hhx (internationalt orienteret) international sprog [fremmedsprog a, afsætningsøkonomi a og kulturforståelse b] sprog og økonomi - et sikkert valg har

Læs mere

Skraldebanden - Smider du affald i din by?

Skraldebanden - Smider du affald i din by? Skraldebanden - Smider du affald i din by? Lærervejledning for 0.-2. klasses forløb Skraldebanden Smider du affald i din by? Skolen ta r Skraldets forløb til 0.-2. klasse giver de yngste elever en begyndende

Læs mere

10. klasse er et valgfrit skoleår

10. klasse er et valgfrit skoleår Afklaring Jeg ved ikke, hvilken ungdomsuddannelse jeg skal vælge Personlig udvikling Jeg skal blive mere moden 10. klasse er et valgfrit skoleår Personlig udfordring Jeg vil sige noget mere og være mere

Læs mere

Grundforløb til en erhvervsuddannelse. Undervisning på 10. klasses niveau. - kombinationen gør det smartere!

Grundforløb til en erhvervsuddannelse. Undervisning på 10. klasses niveau. - kombinationen gør det smartere! Grundforløb til en erhvervsuddannelse på 10. klasses niveau - kombinationen gør det smartere! Sådan kan et ugeskema se ud: på 10. klasses niveau De obligatoriske fag kombineres med valgfagene: Hvorfor

Læs mere

Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!!

Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!! 10. KLASSE? Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!! IKAST - BRANDE UNGDOMSCENTER INTRODUKTION OM OS Søger du et anderledes

Læs mere

1 10. klasse på Haderslev Realskole

1 10. klasse på Haderslev Realskole 10. klasse på Haderslev Realskole Ønsker du et 10. klasses skoleår for at styrke det faglige, blive modnet samt få lidt anderledes oplevelser via et sporfag så er Haderslev Realskole noget for dig. Vi

Læs mere

STEP 10. Det første skridt på vejen LEARNMARK.DK/STEP10

STEP 10. Det første skridt på vejen LEARNMARK.DK/STEP10 STEP 10 Det første skridt på vejen LEARNMARK.DK/STEP10 På Step 10 kan du udvikle dig personligt og fagligt i et fedt ungdomsmiljø. STEP 10 Begynd din ungdomsuddannelse i 10. klasse på Step 10. Du bliver

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

TEKNISK GYMNASIUM HTXFREDERIKSHAVN HTX TEKNISK GYMNASIUM FREDERIKSHAVN 2014. eucnord.dk

TEKNISK GYMNASIUM HTXFREDERIKSHAVN HTX TEKNISK GYMNASIUM FREDERIKSHAVN 2014. eucnord.dk TEKNISK GYMNASIUM HTXFREDERIKSHAVN HTX TEKNISK GYMNASIUM FREDERIKSHAVN 2014 eucnord.dk Velkommen til HTX Frederikshavn Studieforberedelse og almendannelse Teknisk Gymnasium tilbyder et fællesskab, hvor

Læs mere

TEKNISK GYMNASIUM HTXFREDERIKSHAVN HTX TEKNISK GYMNASIUM FREDERIKSHAVN 2015. eucnord.dk

TEKNISK GYMNASIUM HTXFREDERIKSHAVN HTX TEKNISK GYMNASIUM FREDERIKSHAVN 2015. eucnord.dk TEKNISK GYMNASIUM HTXFREDERIKSHAVN HTX TEKNISK GYMNASIUM FREDERIKSHAVN 2015 eucnord.dk Velkommen til HTX Frederikshavn Studieforberedelse og almendannelse Teknisk Gymnasium tilbyder et fællesskab, hvor

Læs mere

Handelsgymnasiet Mariagerfjord

Handelsgymnasiet Mariagerfjord 2017-2018 Handelsgymnasiet Mariagerfjord Vidste du i øvrigt: - at hhx er den eneste gymnasiale uddannelse, hvor alle elever får engelsk på A-niveau - at der i Handelsgymnasiet er mulighed for at få tre

Læs mere

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. Vi giver dig nye muligheder 2016-2017

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. Vi giver dig nye muligheder 2016-2017 STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX Vi giver dig nye muligheder 2016-2017 VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET HHX HHX-UDDANNELSEN HANDELSGYMNASIET ER ET GODT VALG. HHX er en moderne gymnasial uddannelse med

Læs mere

ÅBENT HUS LØRDAG DEN 21. JANUAR

ÅBENT HUS LØRDAG DEN 21. JANUAR ÅBENT HUS LØRDAG DEN 21. JANUAR 2017 VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS Silkeborg Business College udbyder en bred vifte af merkantile ungdomsuddannelser: den merkantile studentereksamen (HHX), EUX Business og EUD

Læs mere

Vi glæder os til at se dig!

Vi glæder os til at se dig! Vi glæder os til at se dig! IKAST - BRANDE UNGDOMSCENTER IUC - 10. KLASSE Kongevejen 61, 7430 Ikast ikast.ungdomscenter@skolekom.dk Tlf. 9960 4630 www.iuc.dk DE 6 FYRTÅRNE Fællesskab Vi er meget optaget

Læs mere

A C? B Studieretninger 2015

A C? B Studieretninger 2015 A C? B tudieretninger 2015 Velkommen til kanderborg Gymnasium På de næste sider kan du se noget om de mange fag og de forskellige studieretninger som vi tilbyder på kanderborg Gymnasium. Du kan også se

Læs mere

Studieplan 1. år Skoleåret 2015/16 For HH1A

Studieplan 1. år Skoleåret 2015/16 For HH1A Studieplan 1. år Skoleåret 2015/16 For HH1A Indholdsfortegnelse 1. Klassen..3 2. Tilrettelæggelse og koordinering af undervisning i grundforløbet 4 3. Pædagogiske fokuspunkter i grundforløbet.5 4. Tilrettelæggelse

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus

Sukkertoppen og Vibenhus Sukkertoppen og Vibenhus 2014 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

EUD 10. Norddjurs. September 2014

EUD 10. Norddjurs. September 2014 September 2014 EUD 10 Norddjurs Billeder og illustrationer: Colourbox.dk Et samarbejde mellem 10. Klasse-Center Djursland, Viden Djurs og Randers Social- og Sundhedsskole, Djurslandsafdelingen Formål,

Læs mere

Handelsgymnasiet HHX. Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Klar til livet. Velkommen til

Handelsgymnasiet HHX. Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Klar til livet. Velkommen til Handelsgymnasiet HHX Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Klar til livet Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Handelsgymnasiet HHX Velkommen på handelsgymnasiet HHX Tættere på virkeligheden

Læs mere

7 SPÆNDENDE AKTIVITETER MÅLRETTET KLASSER GRUNDSKOLEAKTIVITETER MED FOKUS PÅ JURA, ØKONOMI, FORMIDLING, INNOVATION OG SPROG.

7 SPÆNDENDE AKTIVITETER MÅLRETTET KLASSER GRUNDSKOLEAKTIVITETER MED FOKUS PÅ JURA, ØKONOMI, FORMIDLING, INNOVATION OG SPROG. 7 SPÆNDENDE AKTIVITETER MÅLRETTET 7.-10. KLASSER GRUNDSKOLEAKTIVITETER MED FOKUS PÅ JURA, ØKONOMI, FORMIDLING, INNOVATION OG SPROG. www.hhxaalborg.dk INDHOLD VI INDBYDER TIL ET OPLAGT SAMARBEJDE 5 7 AKTIVITETER

Læs mere

Studieplan 1. år Skoleåret 2017/18 for HH1A Markedsføring og Økonomi Team 3

Studieplan 1. år Skoleåret 2017/18 for HH1A Markedsføring og Økonomi Team 3 Studieplan 1. år Skoleåret 2017/18 for HH1A Markedsføring og Økonomi Indholdsfortegnelse 1. Klassen... 3 2. Tilrettelæggelse og koordinering af undervisning... 4 3. Pædagogiske fokuspunkter... 5 4. Klassens

Læs mere

Evalueringsstrategi og eksamensplan - for elever i 1.g

Evalueringsstrategi og eksamensplan - for elever i 1.g hhx-uddannelsen 2017-2018 Evalueringsstrategi og eksamensplan - for elever i 1.g Indhold Intern evalueringsstrategi... 3 1. Evaluering af den enkelte elev... 3 Faglige kompetencer... 3 Almene og personlige

Læs mere

Studieretninger og valgfag. Gymnasiale uddannelser i Ringkøbing Amt 2005/2006. Gymnasier og HF-kurser. Det Kristne Gymnasium, Ringkøbing...

Studieretninger og valgfag. Gymnasiale uddannelser i Ringkøbing Amt 2005/2006. Gymnasier og HF-kurser. Det Kristne Gymnasium, Ringkøbing... Studieretninger og valgfag Gymnasiale uddannelser i Ringkøbing Amt 2005/2006 Gymnasier og HF-kurser Side Det Kristne Gymnasium, Ringkøbing.......................... 2 Herning Gymnasium......................................

Læs mere

Ugeskema for brobygningsforløb på EUD/EUX Business Fredericia Herunder ser du et eksempel på et ugeskema for et brobygningsforløb hos os.

Ugeskema for brobygningsforløb på EUD/EUX Business Fredericia Herunder ser du et eksempel på et ugeskema for et brobygningsforløb hos os. Ugeskema for brobygningsforløb på EUD/EUX Business Fredericia Herunder ser du et eksempel på et ugeskema for et brobygningsforløb hos os. En typisk matematiktime på EUX Velkomst - Introduktion til uddannelsen

Læs mere

Obligatoriske fag på de 4 gymnasiale uddannelser

Obligatoriske fag på de 4 gymnasiale uddannelser Obligatoriske fag på de 4 gymnasiale uddannelser HHX HTX STX HF Dansk A Engelsk A Engelsk B Engelsk B Engelsk B Tysk eller Fransk B 2. fremmedsprog B eller A Samtidshistorie B Teknologihistorie C Historie

Læs mere

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør 10.kl. 2010/2011 Nordstrandskolen Dragør Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

Elevernes forslag til en mere praksisorienteret grundskole, hvor vi får flere elever med, sikrer flere faglærte til fremtiden og gør undervisningen

Elevernes forslag til en mere praksisorienteret grundskole, hvor vi får flere elever med, sikrer flere faglærte til fremtiden og gør undervisningen Elevernes forslag til en mere praksisorienteret grundskole, hvor vi får flere elever med, sikrer flere faglærte til fremtiden og gør undervisningen mere motiverende. Danske Skoleelever (DSE) er en partipolitisk

Læs mere

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse 10.Vest Østergade 63 Tlf.: 74722910 www.10vest.dk 6270 Tønder Fax.: 74722919 10vest@10vest.dk Hvilken linje - og hvorfor?

Læs mere

Handelsgymnasiet HHX

Handelsgymnasiet HHX Handelsgymnasiet HHX CECILIE LARSEN, HHX I HILLERØD: Jeg valgte HHX på grund af fagene matematik og økonomi. Jeg vil gerne læse jura og være advokat, og faget erhvervsjura på tredje år giver mig et lille

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. Anne Weimar Rasmussen 1. hhx - Jeg har været i praktik inden for bunkertrading,

Læs mere

GØR DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED

GØR DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED en 3-årig gymnasial uddannelse GØR DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Linjer på MORSØ handelsgymnasium International Sproglig Økonomi INNOVATION 2019-2022 Morsø Handelsgymnasium euc nordvest 2 MORSØ handelsgymnasium

Læs mere

Det Tekniske Gymnasium

Det Tekniske Gymnasium Bliv godt rustet til både erhvervslivet og en videregående uddannelse på det innovative gymnasium: Det Tekniske Det Tekniske Det Tekniske er opbygget på samme måde som det almene gymnasium og handelsgymnasiet.

Læs mere

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge

Læs mere

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring 10. KLASSE begyndelsen på noget nyt 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring KÆRE FORÆLDER Rigtig mange har svært ved at træffe et valg om, hvad de vil i så ung en alder. Med 10. klasse får de unge et

Læs mere

Det handler om dig...

Det handler om dig... Det handler om dig... 10. klasse Et stærkt tilbud med fokus på fællesskab og faglighed Klar parat til start Kære studerende I omgivelser, som de færreste kan matche byder vi dig velkommen til et år, hvor

Læs mere

DIN FREMTID STARTER HER. Velkommen til AG Premaster Class 2017/18 for klasse. Fransk, Engelsk & Naturvidenskab ALLERØD GYMNASIUM

DIN FREMTID STARTER HER. Velkommen til AG Premaster Class 2017/18 for klasse. Fransk, Engelsk & Naturvidenskab ALLERØD GYMNASIUM DIN FREMTID STARTER HER Velkommen til AG Premaster Class 2017/18 for 8.-10. klasse Fransk, Engelsk & Naturvidenskab Kære elev i 8., 9. eller 10. klasse i Allerød AG Premaster Class er for dig, der er ambitiøs

Læs mere

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram Student på kun 2 år! 2-årig STX 2017-2019 2-årig STX på Voksenuddannelsescenter Frederiksberg (VUF) Vil du have en gymnasial uddannelse? Er du seriøs, engageret og målrettet? Så er 2-årig STX noget for

Læs mere

DET ER GRATIS AT DELTAGE 4 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN SKOLE FOR ELEVER I KLASSE AALBORG HANDELSSKOLE

DET ER GRATIS AT DELTAGE 4 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN SKOLE FOR ELEVER I KLASSE AALBORG HANDELSSKOLE DET ER GRATIS AT DELTAGE 4 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN SKOLE FOR ELEVER I 7. - 10. KLASSE AALBORG HANDELSSKOLE INDHOLD ET OPLAGT SAMARBEJDE 4 AKTIVITETER MÅLRETTET DIN GRUNDSKOLE Købmand for en dag (for

Læs mere

10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig!

10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig! 10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig! # HVORFOR? Der kan være mange årsager til at gå i 10. klasse, før man vælger sin videre uddannelse. Det man for eksempel

Læs mere

Det handler om dig...

Det handler om dig... Det handler om dig... Et stærkt tilbud med fokus på fællesskab og faglighed 10. klasse Åbent hus 17. januar 2018 kl. 19-21 Klar parat til start Kære studerende August 2018 åbner vi på 2. år dørene til

Læs mere

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for samfundsvidenskab,

Læs mere

Vil du være bedre til at vejlede dit barn til uddannelse og job? Chancen er der nu!

Vil du være bedre til at vejlede dit barn til uddannelse og job? Chancen er der nu! Vil du være bedre til at vejlede dit barn til uddannelse og job? Chancen er der nu! UU Vestsjælland og ungdomsuddannelserne i Kommune inviterer til Forældrekursus om uddannelsesvalget Til alle forældre

Læs mere

Fremtidens skole i Gug

Fremtidens skole i Gug Click here to enter text. Anders «edocaddresscivilcode» Fremtidens skole i Gug Eleven i centrum Linjer i overbygningen Gug Skole Solhøjsvej 2 9635 2300 9210 Aalborg SØ Elevorganisation Overordnede mål

Læs mere

Vejledning til studievalgsportfolio. - elever og forældre. Titel 1

Vejledning til studievalgsportfolio. - elever og forældre. Titel 1 Vejledning til studievalgsportfolio - elever og forældre Titel 1 Vejledning til studievalgsportfolio - elever og forældre 1. udgave, juni 2017 ISBN: 978-87-603-3148-0 (webudgave) Udgivet af Undervisningsministeriet,

Læs mere

Lyngby. International College

Lyngby. International College Lyngby International College Lyngby International College Lyngby International College er en fantastisk mulighed for dig, som vil gå på en ungdomsuddannelse og samtidig er klar til at stå på egne ben.

Læs mere