Brugerudvalgsmøde i Lystbådehavnene med politikker deltagelse, onsdag den 30. maj 2018 i Rantzausminde Lystbådehavn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugerudvalgsmøde i Lystbådehavnene med politikker deltagelse, onsdag den 30. maj 2018 i Rantzausminde Lystbådehavn."

Transkript

1 Brugerudvalgsmøde i Lystbådehavnene med politikker deltagelse, onsdag den 30. maj 2018 i Rantzausminde Lystbådehavn. 1. Velkomst og orientering ved formanden for Teknik- og Erhvervsudvalget Flemming Madsen Præsentationsrunde: Niels Christian Nielsen, Palle Fischer, Torben Frost, Jens Munk, Hans Søby, Joacim Bøllehuus, Signe Møller, Bettina Brøndum, Søren Bach-Hansen, Nina Brandt Jacobsen, Andy Nurnberg, Jens Erik Andersen Rantzausminde Bådelaug, Hans Raa SSS, Erik Holm Larsen SVA, Peter Sunne Motorbådsklubben, Ole Ingemann, SVA, Henrik Gertsen Rantzausminde Bådelaug, Frede West Rantzausminde Bådelaug, Kjeld Hansen SSS, Preben Sørensen repræsenterer Drejø, Hjortø og Skarø. 2. Orientering ved Havnemesteren herunder gennemgang af: a) Intro til orientering v/hans Søby Velkommen! Havnens dag afvikles i år den 9. juni, og der kommer til at foregå en masse aktiviteter landet rundt. På Svendborg Havn inviterer vi til morgenkaffe kl. 8 og indvielse af North Pole skilte. Havneadministrationen besøger Skarø, Rantzausminde, Troense og slutter af med deltagelse i Svendborg jolleregatta. Alle Arrangementer kan ses på Der er ved at blive klargjort autocamperområde Ndr. Kajgade - området er klar til sommerferien. b) Regnskaber og budgetter v/andy Nurnberg Gennemgang af regnskab 2017 vedlagt som bilag Der stilles spørgsmål til strømudgiften i RAN og RU. Elforbrug for begge havne undersøges nærmere. Der stilles spørgsmål til fordelingsnøgler og den store forskel på udgifter i RAN og RU. Fordelingsnøglen er baseret på: RAN 301 gæstesejlere/ 246 faste pladser RUN 1660 gæstesejlere/ 200 faste pladser Svendborg Havn mener at regnskabet giver det mest retvisende billede af årets indtægter og udgifter. Andel fælles udgifter er fordelt ud fra Svendborg Havns udgifter til håndtering af antal faste pladser og overnattende gæstesejlere. Jf. bilag gæstesejler statistik og faste pladser. Regnskabet er for detaljeret, der ønskes en lettere udgave også gerne med en sammentælling. Der stilles spørgsmål til: Er der overskud eller underskud på de enkelte havne? Regnskab er en direkte opstilling efter de overordnede regnskabsprincipper som er vedtaget for Svendborg Kommune. Således er det nemmere at genkende tallene da de er direkte sammenlignelige med årets regnskab. Vi vil overveje at lave en mere brugervenlig oversigt, der kan være suppleret med underliggende bilag for de enkelte indtægter og udgifter.

2 Der stilles spørgsmål til regnskab 2016, for at have en sammenligningsgrundlag. Der stilles spørgsmål til brændstofprisen i RU, den er for dyr i forhold til konkurrenter. Vi sælger brændstof til OK listepriser uden tillæg. Indkøber til særlig rabatpris, der ligger rundt regnet en krone under listeprisen. Vi må ikke være konkurrenceforvridende. Gennemgang af gæstesejlerstatistik - vedlagt som bilag Vi har omkring gæstebåde hvert år i alle kommunens havne, det er primært sæsonstart og slut, der kan forrykke sig i forhold til vejr og vind. Der stilles spørgsmål om hvorvidt der planer om at udvikle gæstesejlerpotentialet i vores gæstehavne? Spørgsmålet besvares under punkt e. c) Anlægsprojekter 2018 v/joacim Bøllehuus Vedlagt som bilag. Der udføres anlægsarbejder af midler som er bevilget til og med I 2018: 6,5 mio. er afsat til reduktion af vedligeholdelsesefterslæb 2,3 mio. er afsat til vedligeholdelse og forbedringsopgaver Ingeniørerne udfører undersøgelser og vejleder i prioritering og løsning af opgaver. Der spørges til opførelse af hus til ungdomssejlerne i RU. SSS skal selv ansøge ved Byg. Der blev givet udtryk for, at det ikke er nødvendigt at høre om anlægsprojekter på hele området. Der ønskes mere fokus på hvad der sker i de enkelte lystbådehavne. Joacim gennemgik udførte projekter i RU og RAN. I Rantzausminde: Efteråret 2017 blev brodæk på Bro 5 med installationer udskiftet ( ) Forår 2018 påbegyndte Bravida udskiftning af forsyningskabler til Bro 8, 9 & 10 ( ) Efterår 2018 udskiftes brodæk og installationer på Bro 10 ( ) Belysning ændres til LED lamper (75.000) I Den Runde: Forår 2018 blev yderste pæle trukket og pladser gjort større (85.000) Forår 2018 etableret ny vestbro og renovering af jolleramper & slæbested ( ) Der blev spurgt til bølgedæmpning i den runde, og Joacim lovede at vende tilbage. d) Status for ventelister og pladsbytteønsker v. Bettina Brøndum I efteråret blev der indført et gebyr på 250 kr. for at blive optaget på ventelisten og et årligt gebyr på 100 kr. om året for at være på venteliste. Dette var med til at rydde op i ventelisten, således at kun oprigtig interesserede er opskrevet. Før betalte man et gebyr på 500 kr., som blev returneret når man fik plads eller ønskede af slette sig af listen. Gennemgang af venteliste se bilag. Der er tilpasset pladser i RU. 12 pladser er blevet til 8, som passer bedre i størrelsen til nuværende behov.

3 Der stilles spørgsmål til, om der er arbejdet videre med problematikken Når man flytter fra kommunen kan man bevare sin bådplads Reglen kan kun ændres, hvis man ændre i ordensreglementet, dette er en langvarig proces, da ordensreglementet skal godkendes i Havneudvalget (P.t. TEU) samt Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Når der skal ændres andre ting i ordensreglementet, vil sagen blive taget op igen. Man skal være bosiddende i kommunen for at få plads i en kommunal havn, medmindre der ikke er venteliste. Man bliver ikke opsagt i en kommunal havn, når man flytter fra kommunen. Der er pt. to brugere i RU og otte brugere i RAN, som ikke har bopæl i kommunen. Problematikken omkring videreudlejning af bådplads, er måske et større problem. e) Et Øhav i verdensklasse inkl. certificering v/nina Brandt Jacobsen, Naturturisme I/S Et Øhav i verdensklasse Vedlagt bilag. Naturturisme I/S er ejet af de fire Sydfynske kommuner og arbejder med udvikling af turisme og bosætning. Projektet Et Ø-hav i verdensklasse er et havnesamarbejde med det fælles fokus at tiltrække turister til sejlerdestinationen Det Sydfynske Ø-hav Fælles markedsføring og fælles profil. I tæt samarbejde med FLID, Havneguide og Destinations Fyn. Tiltrækning af gæstesejler. Forbedring for fastliggere og havnens landkrabber. Projektet er finansieret af fondsmidler. Skabe sammenhæng Synliggøre kvalitetsniveau Synlighed og markedsføring Der arbejdes pt. på produktion af reklamefilm. Filmen kan benytte af alle. Der spørges til om klubberne inddrages. Der kommer råmateriale der kan klippes i. Klubberne bliver kontaktet af producenterne og får mulighed for indflydelse. Turisterne efterspørger små hyggelige landsbyer, havne og autenticitet. Vi er et udviklings-, arbejds- og markedsføringsfællesskab der trækker hele området op. f) Opsamling/fremtid i et øhav i verdensklasse v/hans Der spørges til samarbejdet havnemestrene imellem, hvilket Hans svarer på: Havnemestre og havnemedarbejdere har i dag et tæt samarbejde og drager stor nytte af hinandens viden og selskab. Deltagelse i Hamborg Hansa boot gav stor gevinst. Vi kender hinanden og henviser til hinandens havne, samt udveksler erfaringer. Naturturisme I/S arbejder med udvikling af koncepter og nu hvor projektet er i luften, skal vi finde ud af at drifte det videre Der bliver behov for en sekretariatsfunktion samt håndtering af den fremtidige ledelse af styregruppe i samarbejde med Naturturisme i forlængelse af, at Nina Brandt Jacobsens har fået jo i Udvikling Fyn. Gennemførelse af certificering er under udarbejdelse. Havnene i det Sydfynske Ø-hav ønsker at blive stjernecertificeret. Det er et kvalitetssikringssystem, som sikre at faciliteter, drift og service er opfyldt og udføres efter gældende retningslinjer. Når havnene godkendes bliver de tildelt et givent antal stjerner, som

4 vi kender det fra campingpladser og hoteller. Dette er især værdifuldt for tyske sejlergæster og bliver også til gavn for havneadministrationen, som kan bruge det som styringsredskab. 3. Nyt fra formanden fra brugerudvalget i Rantzausminde Lystbådehavn v/kjeld Hansen Planer og visioner for Rantzausminde havn blev fremlagt ved vores sidste møde. Første del af projektet er finansieret af ildsjælemidler og havnemidler. Der er tegnet et arkitektprojekt. Der er ansøgt om midler på kr. til at udvikle projektet, det var tanken at beløbet skulle tilbagebetales, når der blev fundet yderligere finansiering der blev ikke bevilget midler til projektet. Projektet ville løse problematikken omkring nedsætning af både i virvar langs kajen, og forbedring af blandt andet toiletfaciliteter. Vi har et godt samarbejde med havnen. 4. Nyt fra formanden fra brugerudvalget i Svendborg Lystbådehavn v/ole Ingemann Vi er stolte over at vi fik renoveret havnen. Det er desværre ikke muligt at få driftspenge. Der er store udfordringer med de ting der allerede nu er i forfald. Blandt andet dommerhuset er i forfald og vinduerne bliver smadret. Vi har en udfordring med affald og vi mangler borde og bænke. De efterlyses. Legeplads mangler. Skarø har fået en flot legeplads. Toiletfaciliteterne er meget nedslidte. Vi har mega udfordringer med vores motorbåde. Motorbåde og sejlbåde kan ikke ligge ved siden af hinanden uden at få skrammer. Det bør laves sådan, at sejlbåde og motorbåde ligger på hver sine broer. Der opfordres til at blive ved med at vedligeholde havnen. Vi har et godt samarbejde med havnen, men er bekymrede over den fremtidige økonomiske situation. 5. Nyt fra formanden fra brugerudvalget på øerne v/preben Sørensen Om sommeren er øernes havnene velbesøgte, vinteren er til gengæld helt rolig, kun færgen sørger for aktivitet. Det er øboerne der har skaffet midler til legepladserne via fonde, havnen har været behjælpelig med tilladelser. Skarø har fået ny Vestbro og molehoved. Hjortø har fået renoveret sin facilitetsbygning. 6. Opsamling v/udvalgsformand Flemming Madsen Der er problemer med ulovligt parkerede biler langs Rantzausmindevej, de holder i vejen for lastbiler som skal sætte både i vandet. Der mangler desuden asfalt på nedkørselsvejen. Der efterlyses skiltning og asfalt. Der stilles spørgsmål omkring bænke til RU. Er sagen drøftet med havnen? Ønsket er noteret.

5 Videoovervågning ønskes der er tyveri. Hvad er status på pasning af de grønne områder er det Hede Danmark? Der påbegyndes oprydning af vinter pladsen i næste uge og derefter græsslåning. Det undersøges om videoovervågning er en mulighed? Der stilles spørgsmål til udviklingsprojektet i Rantzausminde, er der interesse for projektet? Flemming Madsen: Det ser sort ud med økonomien. Politikerne var igennem en større sparreøvelse i sidste uge, for at få udgifter til at passe med indtægter. Der er derfor sagt nej til stort set alle projektet. Det er ikke et dårligt projektet, men svært at bruge kr. når der skal findes så store besparelser. Det vil altid være en prioritering. 7. Eventuelt Der spørges til Landsstævne er havnene tænkt ind i arrangementet? Flemming Madsen: Landsstævnet skal være i hele kommunen men en detaljeret plan ligger ikke klar endnu. Husk at inddrage Skarø og Drejø i forhold til Landsstævnet. Ref.: Signe

Fælles brugerudvalgsmøde:

Fælles brugerudvalgsmøde: Fælles brugerudvalgsmøde: Teknik og Erhvervs Udvalget TEU, Brugerudvalgene i Rantzausminde Lystbådehavn, Svendborg Lystbådehavn, Øerne samt Havneadministrationen Onsdag den 30. maj kl. 1630-1830 i Svendborg

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 11-09-2017 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Indholdsfortegnelse Sag

Læs mere

Brugerudvalgsmøde med politikkerdeltagelse, mandag den 2. maj 2016 i Svendborg Amatør Sejlklub

Brugerudvalgsmøde med politikkerdeltagelse, mandag den 2. maj 2016 i Svendborg Amatør Sejlklub Brugerudvalgsmøde med politikkerdeltagelse, mandag den 2. maj 2016 i Svendborg Amatør Sejlklub Hans Søby - Havnemester, Kjeld Bussborg Johansen Centerchef, John Jensen - Økonomidirektør, Ole Ingemann Svendborg

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 12:45 Drejø

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 12:45 Drejø Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 20-06-2011 Kl. 12:45 Drejø Deltagere: Arne Ebsen, Mette Kristensen, Lars Milling, Preben Sørensen Afbud: Birgitte Svendsen Indholdsfortegnelse Sag Tekst Sidenr. 1.

Læs mere

Andersens Skibsværft Total renovering af Molehoved ved færge

Andersens Skibsværft Total renovering af Molehoved ved færge Projekt liste havn 2019. Planlægning med mere 250.000 General eftersyn 350.000 Udskiftning af brodæk - Gasværksbro 100.000 Udskiftning af pæle 200.000 Diverse udvaskninger / faldhuller 100.000 Akut diverse

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 13-03-2017 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Ved punkt nr. 8 deltager:

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 14:45 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 14:45 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 30-11-2015 Kl. 14:45 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Indholdsfortegnelse Sag

Læs mere

TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk. Nyhedsbrev Juli 2017 LYSTBÅDEHAVNE

TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk. Nyhedsbrev Juli 2017 LYSTBÅDEHAVNE TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk Nyhedsbrev Juli 2017 LYSTBÅDEHAVNE Havneadministrationen er blevet opfordret til, at kommunikere bedre til havnebestyrelserne. Dette har vi lyttet til, og derfor vil vi

Læs mere

Referat af Færgegruppemøde, den 3. december 2018

Referat af Færgegruppemøde, den 3. december 2018 Referat af Færgegruppemøde, den 3. december 2018 Deltagere: Niels Jørgen, Lars, Marie, Bjarne, Signe, Ellen, Hans og Søren. Afbud: Birgitte 1. Det er ønskeligt at færgen returnerer til Svendborg lørdag

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

Havne Langeland Kommune

Havne Langeland Kommune Havne Langeland Kommune Baggrund. I forbindelse med behandlingen af budget 2011 for Langeland Kommune, besluttede Kommunalbestyrelsen på mødet den 11. oktober 2010 vedrørende forslag om indførelse af rabatordning

Læs mere

Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012.

Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012. Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012. Mødet blev afholdt kl. 15,00 på Ø-sammenslutningens kontor og indledt med spørgetid. Under spørgetiden drøftedes bl.a. følgende emner: Regler for afbrænding

Læs mere

Ø-hop i Det Sydfynske Øhav

Ø-hop i Det Sydfynske Øhav Ø-hop i Det Sydfynske Øhav PROJEKTETS NAVN Ø-hop i Det Sydfynske Øhav OM PROJEKTET Øhop i det Sydfynske Øhav som drivkraft for vækst og udvikling i den Sydfynske turisme med fokus på at forbedre adgangen

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Tids- og Handleplan 2012-2013 Friluftsprojekter i de blå områder som følge af friluftspris, Danmarks Friluftskommune 2012

Tids- og Handleplan 2012-2013 Friluftsprojekter i de blå områder som følge af friluftspris, Danmarks Friluftskommune 2012 Tids- og Handleplan 2012-2013 Friluftsprojekter i de blå områder som følge af friluftspris, Danmarks Friluftskommune 2012 Dato Måned August 2012 13 Friluftsrådet bekendtgør, at Svendborg Kommune er valgt

Læs mere

DAGSORDEN WORKSHOP D. 7. APRIL 2014:

DAGSORDEN WORKSHOP D. 7. APRIL 2014: DAGSORDEN WORKSHOP D. 7. APRIL 2014: 1. Velkomst og formål med mødet ved Birger Jensen, Formand - Miljø, Klima og Trafi k 2. Præsentationsrunde 3. Oplæg v. Hasløv og Kjærsgaard. 4. Emner til debat v. Haslev

Læs mere

Formandens beretning til Generalforsamlingen tors. 19/ i Rantzausminde Bådelaug.

Formandens beretning til Generalforsamlingen tors. 19/ i Rantzausminde Bådelaug. Formandens beretning til Generalforsamlingen tors. 19/3 2015 i Rantzausminde Bådelaug. Indledning Velkommen til generalforsamling 2015 i Rantzausminde Bådelaug. Jeg vil gerne starte med at sige en stor

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 10-02-2014 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Bjarne Madsen, Arne Ebsen, Preben Sørensen Afbud: Birgitte

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter.

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Beretning 2011 Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Frivillige, under ledelse af Torben Skovgaard og Gunner Dalsgaard, har bygget den rigtig fine servicebro vi

Læs mere

Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen

Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen Driftsresultaterne er opdelt i forskellige typer af resultater: Bruger- og borgerresultater Medarbejderresultater Samfundsresultater Resultater i forhold til produktivitet

Læs mere

Fælles brugerudvalgsmøde: MKT-udvalget, Brugerudvalgene i Rantzausminde Lystbådehavn, Svendborg Lystbådehavn samt Havneadministrationen

Fælles brugerudvalgsmøde: MKT-udvalget, Brugerudvalgene i Rantzausminde Lystbådehavn, Svendborg Lystbådehavn samt Havneadministrationen Fælles brugerudvalgsmøde: MKT-udvalget, Brugerudvalgene i Rantzausminde Lystbådehavn, Svendborg Lystbådehavn samt Havneadministrationen Onsdag den 26. april kl. 16-19 i Svendborg Sund Sejlklub Dagsorden

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 24.juni 2013 Tid 10.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Mou Bro`s fremtidsudvalg

Mou Bro`s fremtidsudvalg Mou Bro`s fremtidsudvalg Hvem sidder i fremtidsudvalget? Bo Mardell Lars Petersen Preben Jensen Lena Søndergaard Jan Bælum Ulrik Nørgaard Fremtidsudvalgets formål Udvalget er nedsat på generalforsamlingen

Læs mere

Formøde, den 17. januar 2011

Formøde, den 17. januar 2011 Formøde, den 17. januar 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Jyllinge havn generalforsamling 13/1-2015. Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter.

Jyllinge havn generalforsamling 13/1-2015. Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter. Jyllinge havn generalforsamling 13/1-2015 Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter. 1. Richard Østergaard Mikkelsen vælges som dirigent. Dirigenten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Turismestrategi frem mod 2021

Turismestrategi frem mod 2021 Turismestrategi frem mod 2021 Indholdsfortegnelse Forord... 3 1. Overordnet om turistpolitiske overvejelser... 4 1.1 Regionale samarbejder... 5 1.1.1. Destination Fyn... 5 1.1.2 Naturturisme I/S... 6 2.

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale.

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale. Frodesgade 30, 6700 Esbjerg Dato 16. august 2018 Driftsaftale vedr. lystbådehavn på Esbjerg Strand Nærværende aftale om drift, opsyn og administration af bådpladser på flydebroerne i den kommunalt ejede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl. 17.00-18:30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Inviterede: Tejn Sejlklub v/henrik Finé Balle Erhvervsfiskerne v/verner Thorsen

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Direktionen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: alh@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Februar 2015 J. nr. 11/12879 Ref: alh Referat af fællesmødet fredag den

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

Referater findes på kommunens hjemmeside. Se:

Referater findes på kommunens hjemmeside. Se: Referat af havnemøde 2017 for Rudkøbing og Strynø havne Afholdt i Rudkøbing Sejlklubs lokaler den 23. maj 2017 kl 16.30-17.30. I mødet deltog: Brugere af Rudkøbing og Strynø havne. Repræsentanter for Udvalget

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Naturen+ I Lysets Land Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark 2009 2012 PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Toppen af Danmark i dag 4 Vision og mål

Læs mere

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene!

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene! Aftenens program: 16:30-16:45: Nina fra Naturturisme I/S: intro samt inspiration om pakker, koncepter og former for samarbejder 16:45-17:00: Introduktion af deltagerne 1 min. hver: sted/produkter/forventninger

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 d. 10. april 2013 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Ordensreglement. for Erhvervshavne. i Svendborg Kommune

Ordensreglement. for Erhvervshavne. i Svendborg Kommune Ordensreglement for Erhvervshavne i Svendborg Kommune Nedenstående erhvervshavne og erhvervsfaciliteter ejes af Svendborg Kommune. De drives og administreres af Svendborg Havn, Færge- og Sundfart, der

Læs mere

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL. 1400. Ad.1: Lars Hansen blev valgt som dirigent, og redegjorde herefter for, at indkaldelsen til generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 28.maj 2013 Tid Efter byrådsmøde Sted Rådhuset, Teatergade Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) (Deltog i pkt. 63) Otto V. Poulsen (V)

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Grundejerforeningen Frugtparken

Grundejerforeningen Frugtparken Grundejerforeningen Frugtparken Formand Per Toft Kjelstrup Nøddevej 41 7800 Skive Tlf: 97 51 01 13 Udskrevet 16. marts 2010 Fejning: Stikvejene vil også i år blive fejet, hvilket vil ske inden konfirmationerne,

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 14. januar 2019 Tid 13.00 16.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer: Kristian Skov- Andersen, formand Henrik Bonné, næstformand Henrik Green Klaus Eusebius

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Fraværende: 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Fokus på konstituering

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Indhold Sag nr. 67 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 68 Orientering om forslag til Budget 2016 mhp. udarbejdelse af høringssvar Sag nr. 69 Handleplaner

Læs mere

Aalborg Havn Logistik A/S, Langerak 19, 9220 Aalborg Øst. Mou Havn. Tilstandsvurdering af kajkonstruktioner. Udarbejdet for Aalborg Kommune Maj 2013

Aalborg Havn Logistik A/S, Langerak 19, 9220 Aalborg Øst. Mou Havn. Tilstandsvurdering af kajkonstruktioner. Udarbejdet for Aalborg Kommune Maj 2013 Aalborg Havn Logistik A/S, Langerak 19, 9220 Aalborg Øst Mou Havn Tilstandsvurdering af kajkonstruktioner Udarbejdet for Aalborg Kommune Maj 2013 Maj 2013 Aalborg Havn Logistik A/S, Langerak 19, 9220 Aalborg

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Side 1/6 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Mødedato 20. september 2016 Start- og sluttidspunkt Kl Sted Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted

Mødedato 20. september 2016 Start- og sluttidspunkt Kl Sted Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted Mødedato 20. september 2016 Start- og sluttidspunkt Kl. 17.00 19.00 Sted Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted Dagsorden sendt til Udvalgsformand for Kultur - og udviklingsudvalget i Norddjurs

Læs mere

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn.

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. Notat Side 1/5 Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. I mødet deltog: Beboere: 29 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Jan Sørensen Ellen Margrethe

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Mandag d. 5. januar 2015 kl. 19.00 REFERAT: Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden og gennemgang af seneste referat. Godkendt. 2) Økonomi v. Torben. Status på økonomien.

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013 AAB Afdeling 16 april 2013 Beretning 2012 Afdeling 16 Almene boliger Almene boliger har på det sidste været drøftet i dagspressen og det forlyder, at der er afsat 4,1 milliarder til ekstra renovering af

Læs mere

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING BESTYRELSESMØDE DEN 27. NOVEMBER 2018 KL. 17:00 REFERAT 1. Velkomst Bo bød velkommen og konstaterede at flg. fra bestyrelsen var mødt op: Mads, Erik, Frans, Lars, Jens, Sikem,

Læs mere

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5 REFERAT Det Maritime Råd Møde nr. 5 Tirsdag den 23. oktober 2012 kl. 18.30 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

#1 Fritidsområde. #4 Roklub Silo. #7 Byporte. Forbindelse mellem by og havn. Grusplads. Fritidshavn. Sti langs vandet. Vestergade

#1 Fritidsområde. #4 Roklub Silo. #7 Byporte. Forbindelse mellem by og havn. Grusplads. Fritidshavn. Sti langs vandet. Vestergade F O R S L A G T I L I N D S AT S O M R Å D E R #2 Forbindelse mellem by og havn #3 Grusplads #1 Fritidsområde Strand #4 Byporte Havnega de Museum #8 Fritidshavn #5 Sti langs vandet Kirke Vestergade Skole

Læs mere

Grundejerforeningen Ketteholm April 2017

Grundejerforeningen Ketteholm   April 2017 Referat af s ordinære generalforsamling, der blev afholdt tirsdag den 21. marts 2017 kl. 19:00 i Storrummet på Gungehusskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009.

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Richard Barth (RB), Carl Larsen (CL), Theis Wieder (TW), Jess Brønden (JB), Arne Holten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d. 09.03.2019 Hermed fremsendes forslag om vedtægtsændringer i Andelsboligforeningen Hestia i Gug til behandling under foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Anne Marie Bornholdt Nils Randlev Hundebøl Mariann Nørhede Niels Kjær Elsebeth

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

Dokumentation for rammefortælling

Dokumentation for rammefortælling Dokumentation for rammefortælling Langeland Kommune Langeland Kommune Kommunal strategisk fokus på styrkepositionen Erhvervsmæssige styrkepositioner Maritim IT Turisme Kommunalbestyrelsen i Langeland Kommune

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014 Til Informationsmøde om Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet 13. maj 2014 Fra Kvæsthusselskabet og Sankt Annæ Selskabet ddd Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014 Kvæsthusselskabet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere