Jyllinge havn generalforsamling 13/ Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jyllinge havn generalforsamling 13/1-2015. Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter."

Transkript

1 Jyllinge havn generalforsamling 13/ Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter. 1. Richard Østergaard Mikkelsen vælges som dirigent. Dirigenten konstaterer at GF er indkaldt med lovligt varsel. 2. Ole gennemgår beretningen. Den gives fri til debat: Ang shoppen: Per 388: Hvor meget har hal projektet kostet havnen indtil nu? Ole: Vi har ikke set slutregningen, men vi arbejder på at den bliver så lille som mulig. Bent: De seneste tal fra entreprenøren er på kr. Torben 123: Hvad gik der galt, siden at shoppen stoppede? Ole: Opsigelsen kom fuldstændig bag på os. Der har været et fint parløb i selve processen omkring shoppen og halbyggeriet. Begrundelsen af opsigelsen var, at de skulle binde sig i en 5 årig periode, og det ønskede de ikke. Legepladsen: Svend Erik: det var nemt at få den etableret, der gik ca. en måned fra beslutningen blev taget, til den stod færdig. Den har været godt besøgt, og vi hører meget positivt omkring den, og den giver godt med liv hernede. Der er sat et rækværk op rundt omkring pladsen og der er kommet sponsorer på Det betyder at legepladsen er omkostningsfri. Vi er meget tilfredse med legepladsen. Stormen Bodil: Ebbe 82: I indkaldelsen sidste år, stod at der ville komme et detaljeret regnskab omkring Bodil udgifterne. Finn: Jeg vil gerne uddybe det i forbindelse med regnskabet. Husbåde: Stig 23: Hvor mange andele forsvinder hvis der skal ligge husbåde? Ole: Vi har andelene (og dermed molemetrene) men der skal naturligvis flyttes nogle både. Men økonomien ser fin ud. Keld 76: Spændende projekt, der skal være alsidighed og højt til loftet. Men placeringen foran sejlklubben er ikke positiv. Husbåden ødelægger udsigten, og skal derfor ligge i den anden ende af havnen (den sydlige ende). Ole: Ved bro 1 og 2 skal vi nedlægge nogle store pladser, i nord enden er det jollepladser. Samt vi ødelægger udsigten for både, hvis vi lægger den i syd. Bent 32: Da man udvidede bro 8, fjernede man pæle til fortøjring, bliver vi behandlet på samme måde nu (knold og tot løsning)? Ole: Denne vil stadig gælde for bro 7. Men man kan ikke kalde det en knold og tot løsning, da den bruges i mange havne.

2 Keld 76: Ægteparret har ytret ønske om deres placering (af husbåden), men det skal ikke være dem der bestemmer pladsen, det skal være havnen der bestemmer deres placering. Vi skal ikke ødelægge udsigten for sejlklubben. John 140: Hvor høj er den husbåd? 5m fra vandlinje, eller fra kajen? 32 Bent: Jollerne betaler samme pris som alle andre, og de skal derfor ikke forskelsbehandles. Johnny 80: Skal vi ikke først beslutte om vi overhovedet vil have husbåde, inden vi snakker om placeringen? Stig 23: Hvis vi beslutter at der må være 1, så skal vi også snakke om, om der må være 2 eller 3? Det bliver hurtigt en mur af husbåde, hvis der ligger 3 både på linje. Ole: Det er bestyrelsen der bestemmer hvor en evt. husbåd kan ligge, såfremt at GF beslutter at den må være der. De 5m er over vandspejl, ikke over broen. Angående jollepladserne, så mener vi ikke at vi bryder vedtægterne og laver forskelsbehandling, ved at have denne form for fortøjning ved jollerne. Gitte 325: Jeg er imod husbåde, det skæmmer vores havn. Erik 75: Har vi overhovedet lov til at have husbåde? Niels 175: Jeg er ikke imod at folk bor på havnen, men vil have at huset er en båd, og ikke en skurvogn. Ole: Vi ved ikke med lovgivningen endnu, det er en helt ny sag. Der er noget kloak der skal etableres og det kræver helt sikkert en godkendelse. Keld 76: Der er for mange åbne punkter, til at GF kan komme med et udsagn. Jeg vil gerne have noget mere konkret omkring placering, økonomi mm. Erik 79: Hvad med økonomi? Hvem betaler etablering, og hvad hvis de flytter om 1 år? Ole: Etablering betales af husbådsejeren. Mht. kontrakten er vi ikke gået i dybden, men forventer at bruge samme format som vi har for pladser over 3.60m. Der følger pladsen båd og ejer. Det vil sige at man kan ikke sælge båd og plads sammen, men at pladsen er tilladt for de nspecifikke kombination af ejer og båd. Hvis de ikke betaler vand/strøm mv. så er det en problematik på samme måde, som andre bådejere der ikke betaler. Per 388: Almindelig menings tilkendegivelse, jeg er ikke glad for forslaget. Bent: Vi bruger ikke meget energi på et projekt, hvor vi ikke ved om GF overhovedet er interesserede i at have husbåde. Vi vil have en indikation, om det er noget GF er interesseret i at vi skal kigge mere på. Niels 175: Lad dem med husbåden selv stå for alle godkendelser. Bent: Vi skylder de mennesker et svar, om hvorvidt de skal bruge energi/penge på at ansøge, før de sætter projektet i gang. Hans 216: Nej, glem det.

3 Stig 23: hvis tilkendegivelsen er et OK til at de kan ligge i havnen, så nej. Johnny 80: Skal vi ikke tage en håndsoprækning, Ja/Nej? Niels 296: Har vi erfaringer fra andre havne, med husbåde? Ole: Nej, vi har ikke nogle erfaringer, og vi har ikke været rundt og spørge forskellige havne. Asger 283: Hvis vi ønsker husbåde, så tag eventuelt en snak med Københavns havn, de har stor erfaring med husbåde. Keld 76: Der er for mange uafklarede punkter, så husbåd projektet skal stoppe inden det kommer i gang. Richard dirigent: Lad os tage en håndsoprækning. Hvem ønsker husbåd på havnen? 6 personer. Hvem er imod? (mange mennesker har hånden oppe) Der er meget klar tilkendegivelser, folk ønsker ikke husbåd! Havnereglement: Nyt punkt, omhandlende problematikken med galvanisk tæring. Læs opslaget ved havnekontoret, om hvordan man opdager det, og kan minimere risikoen. Afrunding af beretning: Ole siger lidt afslutning, der har været forsøg på tyveri. Containere har været forsøgt brudt op. Afsluttende, Tak for kommentarerne, og den klare tilkendegivelse mht. husbådene. Vi går ikke videre med deres ønske om en husbåd i Jyllinge havn. Den samlede beretning er godkendt! Pause 30 min. Punkt 3. Finn gennemgår regnskabet. Angående Bodil: Ebbe 82: Jeg vil gerne vide hvad el arbejdet helt specifikt var. Finn: Redegøre for alle posteringer på El. El standerne har kostet kr, så resten (ca kr) er andet el arbejde på broen. Bent 32: Vil gerne have el-standerne i en højde på 160, så de ikke bliver oversvømmet. Ole: Vi har købt den højest mulige af den model. Andre producenter har andre modeller, men de er langt dyrere. Vi lytter til FLID, der er ved at undersøge forskellige modeller blandt andet et stort kondom man kan sætte over standerne, i tilfælde af højere vandstand. Der er ikke flere spg til Bodil regnskabet.

4 Alm regnskab. Ny Asien betaler for deres ekstra vandforbrug. De minus kr i ejendoms skat, skal ses i lyset af at vi burde have betalt ca kr. Årsagen er at vi har betalt for meget tidligere, og nu fået differencen tilbage. Brændstoffet er købt ind i sommer, hvor prisen var dyr. Denne pris fastholdes, indtil vi skal indkøbe nyt, da havnen ellers skulle sælge med tab. Regnskabet godkendes! Punkt 4. Budgettet Der reguleres op med 2%, pga. vi ikke regulerede sidste år. De 2 % skal derfor ses i lyset af at der ikke kom en stigning sidste år. 5 års plan. Søren gennemgår 5 års planen, med de forventede udgifter der vil komme i den periode. Der er nogle store udgifter, fx spunsvæg der trænger til renovering. Ingen kommentarer fra GF. Punkt 5. Ingen modkandidater, Ole er valgt. Punkt 6. Ingen modkandidater, Finn og Søren er valgt. Punkt 7. Ingen modkandidater, Lasse og Henning er valgt. Punkt 8. Ingen modkandidater, Birgitte og Jørgen er valgt. Punkt 9 Ingen modkandidater, Anette er valgt. Punkt 10. Ole gennemgår årsagen for forslaget med arbejdsgruppen, vedrørende hal/butikslokale problematik som beskrevet. Forslaget går ud på at arbejdsgruppen kommer med et/flere forslag og bestyrelsen får bemyndigelse til at vælge den løsning de vurderer bedst. Kommentar: Henrik 55: Vi skal kende de økonomiske konsekvenser inden vi bemyndiger bestyrelsen til at arbejde videre. Finn: Forslaget går på, at vi må bruge de penge, der lå i det oprindelige forslag, hvor JYS indgik. Dvs. det må ikke blive dyrere end først antaget for havnens/andelshavernes andel. Per 388: Bestyrelsen må ikke vælge løsningen, det skal op på en X-GF.

5 Ole: Jeg håber at folk vil melde sig til udvalget. Jeg mener ikke at en X-GF er nødvendig, men bestyrelsen er naturligvis forpligtet til at holde sig indenfor de allerede aftalte økonomiske rammer. Henrik 55: Jeg forstår ikke at budgettet fastholdes, eftersom vi jo ikke længere bygges en hal, så projekter er vel noget helt andet? Finn: Jeg er enig i at projektet er et andet. Hal byggeriet var ca. 50 % finansieret af JYS. Derfor bliver budgettet for det nye 50 % af det oprindelige, således at vi maksimalt må bruge det aftalte beløb (det beløb der skulle dækkes af havnen/andelshaverne). Det må gerne være en billigere løsning, hvis arbejdsgruppen finder frem til dette. Ole: Nu kan vi jo genbruge shop lokalerne, hvis vi vil have de indgår i de nye planer. Dermed kunne man måske holde omkostningerne nede. Det er utopisk at vi finder en ny lejer til shoppen, da det ikke kan hænge økonomisk sammen at drive en havneshop i dag. Keld 76: Jeg kan ikke få budgettet til at hænge sammen. Da JYS kun skulle betale ca. 5000kr/mdr. Kunne man fx bygge en halv hal? Richard (dirigent) melder sig til arbejdsgruppen. Michael 297: Jeg har et spørgsmål til differentieringen, at små bådejere betaler mindre til havnefogedernes nye lokaler end store bådejere. Da alle har brug for en smilende havnefogeder med mere, burde alle betale samme beløb til de nye lokaler. Finn: Beslutnings grundlaget blev taget på sidste X-GF, og er blot videreført. Torben 123: Jeg har ligget i denne havn siden 1980, og gider ikke have at de store både tvinger mig til at betale alt muligt. Leif 48: Jeg syntes en differentieret betaling er ok. Stig 23: Stemmer vi for budgettet eller en arbejdsgruppe? Ole: Forslaget er at arbejdes gruppen kommer med et/flere forslag, og bestyrelsen må vælge det bedste der kommer, under de økonomiske forudsætninger der blev godkendt på X-GF. Keld 76: Er halprojektet helt skrottet? Ole: Ja, det er korrekt. Det oprindelige halprojekt er helt skrottet. Michael 297: Er det korrekt forstået, at forslaget er med de oprindelige økonomiske rammer? Finn: Ja, det er korrekt. Det er den samme økonomi, men med et andet projekt. Der stemmes om forslaget som bestyrelsen har fremlagt. Hvem stemmer for: 45 Hvem stemmer imod: 9 Forslaget er vedtaget! Eventuelt: Keld 76: Det er irriterende at folk hvert år, lægger master uhensigtsmæssigt. Kan der oprettes et system (fx en label) så man kan se hvilke master der tilhører hvem? For at bruge pladsen optimalt.

6 Der er ikke flere ting under eventuelt. Ole runder af, og takker Richard for godt afholdt møde.

Referat af Generalforsamling den15. Januar 2013:

Referat af Generalforsamling den15. Januar 2013: Referat af Generalforsamling den15. Januar 2013: Anvendte forkortelser: Richard Østergård Mikkelsen DIR Ole Eckhardt Poulsen OEP Finn Mortensen FM Claus Asmussen Agathon CAA Bent Torp BT Finn Lyngsie FL

Læs mere

Referat generalforsamling 2011.01.11

Referat generalforsamling 2011.01.11 Referat generalforsamling 2011.01.11 OEP byder velkommen generalforsamlingen 2011, og præsenterer bestyrelse m.m.. OEP meddeler at der foreslås ændring af rækkefølge i udsendte dagsorden på grund af prioritets

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Referat af Generalforsamling den14. januar: 2014:

Referat af Generalforsamling den14. januar: 2014: Referat af Generalforsamling den14. januar: 2014: Anvendte forkortelser: Richard Østergård Mikkelsen DIR Ole Eckhardt Poulsen OEP Finn Mortensen FM Svend Erik Nielsen SEN Bent Torp BT Finn Lyngsie FL Henning

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Landvindingslaget Søkjær

Landvindingslaget Søkjær Landvindingslaget Søkjær Referat af ordinær generalforsamling, fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 I Juelsminde Hallernes Cafeteria, Tofteskovvej 12, 7130 Juelsminde Til generalforsamlingen mødte 29 medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Generalforsamling HF. Maglehøj d.21/2 2015 kl. 11.00.

Generalforsamling HF. Maglehøj d.21/2 2015 kl. 11.00. Generalforsamling HF. Maglehøj d.21/2 2015 kl. 11.00. 1. Valg af dirigent. Gitte Hess, formand for Roskilde kredsen bliver foreslået af bestyrelsen, godkendes af gf. Valg af referent: Vibeke, sekretær

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

50 stemmeberettigede andelshavere var fremmødt heraf 1 med fuldmagt så i alt 51 stemmeberettigede.

50 stemmeberettigede andelshavere var fremmødt heraf 1 med fuldmagt så i alt 51 stemmeberettigede. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 6. april 2010 Erik Hansen Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsselskabet Egensedybet,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 5. Marts 2018 kl. 17:30. 1) Velkomst og indledning ved formanden. 2) Godkende referat fra sidste møde

Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 5. Marts 2018 kl. 17:30. 1) Velkomst og indledning ved formanden. 2) Godkende referat fra sidste møde Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 5. Marts 2018 kl. 17:30 1) Velkomst og indledning ved formanden 2) Godkende referat fra sidste møde 3) Fastlæggelse af næstemøde 4) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 1. Valg af dirigent. Maj-Britt blev valgt. Og erklærer den ekstraordinær generalforsamling for lovlig. 2. Valg af 3 stemmetællere. Stemmetællere valgt.

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011 Pkt. 1 valg af dirigent/referent: Ole Halkiær Jørgensen, HK 355, valgt som dirigent. Maya Lykke Nielsen, bestyrelsen, valgt som referent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 5 Dato : 8. maj 2000 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : Sted : Navernes lokale Dato : Onsdag d. 26. April 2000 Kl : 19,00 Dagsorden var : Punkt Vedrørende Bilag 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den sjette informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Udgravning af havnebassinet er nu afsluttet, alle flydebroer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig.

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig. INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE. Dato: Torsdag den 12. juni 2014 Tid: Kl. 18.15 21.00 Sted: Havnekontoret Husk at melde afbud til undertegnede eller Brian. Der bydes på en let anretning inden mødet som

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Konflikthåndtering mødepakke

Konflikthåndtering mødepakke Indledning af historie Trin 1 Her er Louise. For et halvt år n købte hun en mobiltelefon til 2500 kr. hos jer, men nu er bagcoveret i stykker, og hun er kommet for at bytte den. Her er Kasper. Han er lidt

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Ifølge vedtægternes 12 er dagsordenen: a. Valg af dirigent.

Læs mere

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7.

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7. Generalforsamling 25.1.2017 i Lilletoften haveforening Valg af dirigent: Thomas Have 87 Valg af referent: Matilde Have 161 Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk Aalborg Klatreklub Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 07-11-2013 kl.19 Antal til stede: 38 1) Valg af dirigent: Flemming N. valgt Valg af referent: Hanne R. R. valgt Den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat 4. møde 2014/15

Referat 4. møde 2014/15 Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

Bestyrelsen er nu så langt i processen, at en beslutning kan træffes, derfor denne indkaldelse!

Bestyrelsen er nu så langt i processen, at en beslutning kan træffes, derfor denne indkaldelse! Oplæg til den ekstraordinære Generalforsamling den 26. maj 2014: På den ordinære Generalforsamling tirsdag den 14. januar 2014 besluttede 91 % af de fremmødte, at Bestyrelsen skulle arbejde videre med

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 28. april 2005, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var i alt 29 husstande: 3, 5, 12, 21, 23, 24, 40, 48, 56, 58, 60,

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Beboerforeningen Bananen C. F. Richs Vej 103 A-L 2000 Frederiksberg Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Jørgen Danielsen valgt. Beboerrepræsentationens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere