Skulpturhave ved plejeboligerne Hedevej 50, 8240 Risskov

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skulpturhave ved plejeboligerne Hedevej 50, 8240 Risskov"

Transkript

1 Skulpturhave ved plejeboligerne Hedevej 50, 8240 Risskov stk stenfigurer er placeret langs den ca. 400 meter lange sti, som omkranser boligenheden. Figurerne er fremstillet frit efter fantasinen og med relation til Egå Engsø. Det er tilstræbt at skabe figurer som giver en god association til beboerne og deres pårørende.

2 Denne oversigt viser de opstillede figurer langs stien omkring plejeboligerne Hedevej 50, Risskov. Figurerne er angivet med navn og hvem der har fremstillet dem. Kunstnerne er alle 4 fritidsstenhuggere fra Granitklubben.dk. De har alle udført stenkunst over en årig periode som autodidakte. Steen Djervad Eigil Madsen Torben Bøgh Hansen Palle Daugaard Kunstnerne kan eventuelt kontaktes via hjemmesiden til Granitklubben:

3 Dråben Udført af Eigil Madsen Dråben er udført i granit med poleret overflade opsat på granitsokkel.

4 To spirer Udført af Eigil Madsen De to spirer er netop kommet op og kigger respektfuldt på hinanden, men er fortsat lige langt fremme i væksten. Granit der er poleret og opsat på sokkel.

5 Larven Udført af Eigil Madsen Efter inspiration af Bornholmsk kunstner. Larven strækker sig højt mod solen og det nye liv. Udført i granit der er poleret i endefladerne. Siderne er poleret til mat overflade. Opsat på granitsokkel.

6 Peanut Udført af Eigil Madsen Peanut eller Jordnød - er granit opsat på sokkel. Figuren giver balance selv om den hælder lidt til den ene side.

7 Stor Bølge Udført af Eigil Madsen Granit der er matpoleret på alle flader. Opsat på sokkel.

8 And i Søen Udført af Palle Daugaard Rød granit med sorte nister opsat på lys grå sokkel, som illuderer en bølge i Egå Engsø. Figuren har lidt tegneserie-præg over sig med de store buede linier.

9 Bogen Udført af Palle Daugard Bogen har fået dette navn da den skal kunne repræsentere enhver bog. Rødbrun granit opsat på sokkel. Figuren er poleret og matslebet. Teksten er håndhugget.

10 Den Jyske Udført af Palle Daugaard Figuren har lidt jysk form over sig og giver indtryk af, at der er mere at finde end bare det, som er på overfl a den i det jyske. Man kan kigge gennem siderne af fi g urens midterpari. Fremstillet i rødlig granit opsat på granitsokkel.

11 Et par Udført af Palle Daugaard Figurerne er fremstillet i basalt, som er poleret og matslebet i varierende områder. Figuren er tænkt som to for hvem livet er blevet en god gave og som kender hinanden ud og ind.

12 Fremskridt Udført af Palle Daugaard Basalt der er poleret og angiver at selv et lille skridt er et fremskridt på vejen. Opsat på sokkel i granit.

13 Frøen Udført af Palle Daugaard Granit opsat på sokkel. Figuren er poleret med stokhamrede (nubrede) overflader.

14 Hunden Udført af Palle Daugaard Figuren skal alene fremstå som en hundebuste. Rødbrun granit, der er poleret og stokhamret. Sokkel og fi g ur er en og samme sten.

15 Huset ved kysten Udført af Palle Daugaard Huset er en model af et nu nedrevet hus i Løsning kaldet Stensmark. Selve figuren er fremstillet af en af granit-sokkelstenene fra det oprindelige hus. Opsætning på sokkel gav lysten til at placere huset som et, der har udsigt over havet og hvortil der kun er adgang via en smal sti med trappe.

16 Rød og Grøn Peber Udført af Palle Daugaard To forskellige typer granit er anvendt - en grøn fra det nordlige Sverige eller Finland og en rød fra midtsverige. Begge er opsat på sokkel i rødbrun granit.

17 Snegle op og ned Udført af Palle Daugaard Figuren er ment som en simpel illustration af snegle, som altid bevæger sig allevegne. Fremstillet i 3 forskellige typer granit.

18 Søpapegøjen Udført af Palle Daugaard Mørk granit, der er poleret og opsat på sokkel. Fuglen er særlig udbredt på Færøerne, hvor Palle har set fuglen i flugten og på klipperne. Den er spændende med sint mangefarvede næb, som dog ikke kommer til udtryk i figuren.

19 Uglen Udført af Palle Daugaard Fremstillet i rødbrun granit, der er poleret og stokhamret samt matpoleret. Figur og lille sokkel er den samme sten

20 Venstre Hånd Udført af Palle Daugaard Fremstillet i rødbrun granit efter foto optaget af Palles venstre hånd. Opsat på basalt sokkel.

21 Vilddyret Udført af Palle Daugaard Vilddyret eller Katten er fremstillet i grå granit, som er poleret i små områder, mens resten er stokhamret til en nubret overflade.

22 Yin og Yang Udført af Palle Daugaard Grå granit, som er poleret til næsten sort. Opsat på sokkel i lignende granittype. Udtrykker balancen i livet.

23 Akssten Udført af Steen Djervad Stelen reflekterer en af de græstyper, som findes ved engsøen. Fremstillet i brunlig lys granit, der er stokhamret.

24 Udført af Steen Djervad Egåsten Lys brunlig granit, der er matpoleret i åløbet. Illuderer Egåen.

25 Fiskesten Udført af Steen Djervad Stele i lys brun granit med motiv af Egå Engsøens livlige fiskebestand og søgræs.

26 Udført af Steen Djervad Gåsesten Stele i lys brun granit, der poleret og stokhamret

27 Hjerteaks Udført af Steen Djervad Lys brun granit der er stokhamret.

28 Hjertesten Udført af Steen Djervad Lys brunlig granit der er poleret i varierende grader.

29 Paradissten Udført af Steen Djervad Lys brun granit, der er poleret og stokhamret til en nubret overflade, der giver motivet.

30 Solsten Udført af Steen Djervad Lys brun granit, der er poleret og stokhamret.

31 Sommerfuglesten Udført af Steen Djervad Lysebrun granit, der er poleret i områder svarende til motiverne.

32 Vingesten Udført af Steen Djervad Lys brun granit der illuderer en stor ørnevinge.

33 Agern Udført af Torben Bøgh Hansen Brunlig granit, der er poleret og stokhamret.

34 Alien Udført af Torben Bøgh Hansen Et fremmed væsen som fantasifigur, der er fremstillet i rødbrun granit og påsat vinger i zinck.

35 Harpen Udført af Torben Bøgh Hansen Rødbrun granit, som er poleret og stribet som matslebet til illudering af strenge. Soklen er tilsvarende rødbrun granit.

36 Hjertet Udført af Torben Bøgh Hansen Rødlig granit, der er poleret overalt. Opsat på sokkel i brunlig granit, som er matpoleret.

37 Liljen Udført af Torben Bøgh Hansen Larvitit, der er poleret på den ene side og mat på den anden. Opsat på sokkel i lys gråbrun granit.

38 Pude med knap Udført af Torben Bøgh Hansen Rødbrun granit, der er poleret over hele fladen. Opsat på sokkel i tilsvarende granittype.

39 Sol over Jylland Udført af Torben Bøgh Hansen Grå granit, der er poleret. Illuderer at der er godt at være i det jyske, hvor solen trods alt skinner.

40 Terningen Udført af Torben Bøgh Hansen Basalt, poleret og markeret med områder svarende til en almindelig ternings øjne. Figuren er opsat på sokkel i grå granit, der er poleret.

41 Torso Udført af Torben Bøgh Hansen Basalt, der er poleret og matslebet i striber. Inspireret af afrikanst kunst.

42 Triangel Udført af Torben Bøgh Hansen Basalt der er poleret og opsat på sokkel

Velkommen til Stenhugger. Rasmus Chr. Knudsen. Gravsten, monumenter, fuglebade, skulpturer, trapper, renovering m.m. Læs mere om hvem vi er

Velkommen til Stenhugger. Rasmus Chr. Knudsen. Gravsten, monumenter, fuglebade, skulpturer, trapper, renovering m.m. Læs mere om hvem vi er Velkommen til Stenhugger Rasmus Chr. Knudsen Gravsten, monumenter, fuglebade, skulpturer, trapper, renovering m.m. Læs mere om hvem vi er KONTAKTOPLYSNINGER CPH Stenhuggeri Stenhuggermester Rasmus Chr.

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Danmarks Jægerforbund, Hadsund

VELKOMMEN TIL. Danmarks Jægerforbund, Hadsund VELKOMMEN TIL Jagttegn 2011 Danmarks Jægerforbund, Hadsund Øvrige fugle 1. Hønsefugle Fasanfugle 2. Spurvefugle 3. Duer 4. Rovfugle 5. Ugler Fasanfugle Agerhøne Fasan Agerhøne Kendetegn: Hannens vingedækfjer

Læs mere

Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3.

Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3. Side 1 af 11 J.nr. : Forhold nr.: Bilag nr.: Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3. Side 2 af 11 5 Gerningsmand 5. 7 Gerningsmand 7. Side 3 af 11 8 Gerninsgmand 8 9 Gerningsmand

Læs mere

Læringsmateriale til: Familieportrætter i Børnehaven

Læringsmateriale til: Familieportrætter i Børnehaven Læringsmateriale til: Familieportrætter i Børnehaven Dette forløb er egnet til de 4-5 årige børn Introduktion I skal nu i gang med at tegne og male portrætter. Forløbet er inddelt i fire faser, hvor den

Læs mere

Facitliste. PIRANA - DANSk 0

Facitliste. PIRANA - DANSk 0 Facitliste PIRANA - DANSk 0 Facitliste Dette er facitlisten til Pirana - Dansk 0. De fleste opgaver i bogen har indlagt diverse tjek, så de rettes direkte i bogen. Løsningen til de opgaver er ikke her

Læs mere

FREYAS KVARTER. Udsmyknigsforslag. quasiartkkart

FREYAS KVARTER. Udsmyknigsforslag. quasiartkkart FREYAS KVARTER Udsmyknigsforslag quasiartkkart Kunstnerisk Udsmykning - Freyas Kvarter Udsmykningsforslaget tager udgangspunkt i ønsket om at promenaden skal blive det daglige mødested og opholdssted i

Læs mere

Gråand (Anas platyrhynchos) & krikand (Anas crecca)

Gråand (Anas platyrhynchos) & krikand (Anas crecca) Gråand (Anas platyrhynchos) & krikand (Anas crecca) Gråænder - Foto: Thomas Iversen Feltkendetegn (Gråand) Gråanden er Danmarks mest almindelige and, og den ses over hele Danmark, hvor der er vand. Den

Læs mere

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen Fotos: Lene K LISSY BOESEN Lissy Boesens værker står overalt i det offentlige rum, i ind- og udland, på torve og gågader, i skolegårde, boligområder og parker. Men hvem er kvinden bag de kendte og populære

Læs mere

Plænesten. Når man skal vælge gravsten

Plænesten. Når man skal vælge gravsten Gravsten Når man skal vælge gravsten Grindsted Sten- og Billedhuggeri er en stenvirksomhed, der fremstiller gravsten efter individuelle ønsker. Vi sætter kvaliteten over kvantiteten af det arbejde, vi

Læs mere

NORDISK. Musemåtte til PC. Gør dit skrivebord festeligt... Tina Rosenberg Design, april 2013, tlf. (+45) 26 23 00 71 - mail: post@tinarosenberg.

NORDISK. Musemåtte til PC. Gør dit skrivebord festeligt... Tina Rosenberg Design, april 2013, tlf. (+45) 26 23 00 71 - mail: post@tinarosenberg. Musemåtte til PC Gør dit skrivebord festeligt... Behagelig stof-overflade. Alle mus kører godt på denne. 3 mm tyk. Størrelse: 23 x 19,5 cm. Kan også bruge som bordskåner til kop og tallerken. NORDISK Søpap

Læs mere

Agnes Ingersen. Sjov Med Fødder Og Hænder. En klippe-/klistrebog for hele familien. Foto Claus Eliasen

Agnes Ingersen. Sjov Med Fødder Og Hænder. En klippe-/klistrebog for hele familien. Foto Claus Eliasen Gratis Prøve Agnes Ingersen Sjov Med Fødder Og Hænder En klippe-/klistrebog for hele familien Foto Claus Eliasen Claus og Erik jeg dedikerer denne bog til jer. I har hjulpet og støttet mig hver gang, jeg

Læs mere

Velkommen til Stenhugger. Rasmus Chr. Knudsen. Gravsten, monumenter, fuglebade, skulpturer, trapper, renovering m.m. Læs mere om hvem vi er

Velkommen til Stenhugger. Rasmus Chr. Knudsen. Gravsten, monumenter, fuglebade, skulpturer, trapper, renovering m.m. Læs mere om hvem vi er Velkommen til Stenhugger Rasmus Chr. Knudsen Gravsten, monumenter, fuglebade, skulpturer, trapper, renovering m.m. Læs mere om hvem vi er KONTAKTOPLYSNINGER CPH Stenhuggeri Stenhuggermester Rasmus Chr.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. LÆS MERE PÅ www.forlaget.ingersen.dk

Indholdsfortegnelse. LÆS MERE PÅ www.forlaget.ingersen.dk Gratis prøveversion Sjov Med Paptallerkener Copyright: 2005 Agnes Ingersen 1. udgave, 1. oplag. Forfatter: Agnes Ingersen Udgiver: Forlaget Ingersen Assentorpvej 42 4295 Stenlille Epost: forlaget@ingersen.dk

Læs mere

Dommermateriale. over. Gedeparakitter. m.fl.

Dommermateriale. over. Gedeparakitter. m.fl. Dommermateriale over Gedeparakitter m.fl. GEDEPARAKIT Cyanoramphus n. novaezelandiae Engelsk: Redfronted kakariki Tysk: Ziegensittich Beskrivelse: Overvejende mørk grøn ; lysere og mere gullig på undersiden

Læs mere

Lamper & Lys. Unikt Håndlavet Dansk design.

Lamper & Lys. Unikt Håndlavet Dansk design. Lamper & Lys Unikt Håndlavet Dansk design www.hhlux.dk Standardmodeller 50 Rønne. Fod i stål str. 15x15 cm. Ca. vægt 2,5 kg. Granit er granitsten fra Bornholm. 70 Basalt /50 Basalt. H: 45-50/70-80 cm.

Læs mere

SJOV MED MÆLKEKARTONER En male/klippe/klistrebog for hele familien

SJOV MED MÆLKEKARTONER En male/klippe/klistrebog for hele familien Agnes Ingersen SJOV MED MÆLKEKARTONER En male/klippe/klistrebog for hele familien Gratis prøveversion Foto Claus Eliasen Forlaget Ingersen Sjov Med Mælkekartoner Copyright: 2006 Agnes Ingersen 1. udgave,

Læs mere

Den måde, maleren bygger sit billede op på, kaldes billedets komposition.

Den måde, maleren bygger sit billede op på, kaldes billedets komposition. Komposition - om at bygge et billede op Hvis du har prøvet at bygge et korthus, ved du, hvor vigtigt det er, at hvert kort bliver anbragt helt præcist i forhold til de andre. Ellers braser det hele sammen.

Læs mere

De skønneste hilsner fra. La Vida. Kontor: La Vida Langballe 8, 8700 Horsens tlf. +45 6130 3600 fax +45 7561 8855 info@la-vida.dk www.la-vida.

De skønneste hilsner fra. La Vida. Kontor: La Vida Langballe 8, 8700 Horsens tlf. +45 6130 3600 fax +45 7561 8855 info@la-vida.dk www.la-vida. Salg: Jylland Lone Skovmose Mobil 2311 8130 ls@la-vida.dk Sjælland/Fyn Gitte Nielsen Mobil 2011 8130 gn@la-vida.dk Vinter Kollektion Jul 2015 Grønland og Færøerne: Jane Myrlund Grønlandsagenten A/S Tlf.:

Læs mere

Belægningssten. www.rc-beton.dk

Belægningssten. www.rc-beton.dk Belægningssten www.rc-beton.dk RC Beton er blandt landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til

Læs mere

Lære om kendetegn for vildt Dykænder

Lære om kendetegn for vildt Dykænder Lære om kendetegn for vildt Dykænder Dykænder Rødhovedet and, taffeland, troldand, hvinand, bjergand, havlit, edderfugl, sortand, fløjlsand, amerikansk skarveand Dykænder Letter med tilløb mod vinden Tilpasset

Læs mere

SSOG Scandinavian School of Gemology

SSOG Scandinavian School of Gemology SSOG Scandinavian School of Gemology Lektion 9: Polariskopet Polariskoper er instrumenter, der forarbejder polariseret lys. Så forskellige brancher som sukkerproduktion og luftfart anvender polariskoper,

Læs mere

Bilag 3 - Forskrifter for sikkerhedsskilte

Bilag 3 - Forskrifter for sikkerhedsskilte Bilag 3 - Forskrifter for sikkerhedsskilte Bilag til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518 af 17. juni 1994 1. Væsentlige krav 1.1. Med hensyn til udformning og farvevalg skal sikkerhedsskiltene være

Læs mere

Feltkendetegn for klirer

Feltkendetegn for klirer Feltkendetegn for klirer Sommersæson er også vadefuglesæson, mange vadefuglearter yngler nor for Danmark, ja mange helt oppe i eller tæt på Arktis. Der har de en meget kort ynglesæson, og nogle er ikke

Læs mere

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER 1 2 3 TVIS GARDEROBER Søger du en løsning til garderobe eller opbevaring, så se vores inspirerende løsninger her. Tvis Køkkener er ikke kun køkkener og bad, Tvis Køkkener er

Læs mere

Feltkendetegn for klirer

Feltkendetegn for klirer Feltkendetegn for klirer Sommersæson er også vadefuglesæson, mange vadefuglearter yngler nor for Danmark, ja mange helt oppe i eller tæt på Arktis. Der har de en meget kort ynglesæson, og nogle er ikke

Læs mere

HØNS I MIN MALING. Dette motiv er blot et forslag, leg med det og lad det inspirere dig i en fremgangsmåde i at male med akrylmaling på lærred.

HØNS I MIN MALING. Dette motiv er blot et forslag, leg med det og lad det inspirere dig i en fremgangsmåde i at male med akrylmaling på lærred. HØNS I MIN MALING Malingen jeg benytter er akryl maling. Føl dig fri til at vælge andre farvenuancer, samt ændre på selve opsætning af motiv. Måske du vil have flere eller færre høns og hjerter på? Dette

Læs mere

ZURFACE. din partner i naturstensløsninger

ZURFACE. din partner i naturstensløsninger ZURFACE din partner i naturstensløsninger ZURFACE DIN PARTNER INDEN FOR NATURSTEN Natursten giver en elegant finish, som er hårdfør og slidstærk. Den eksklusive naturstensflade samler og skaber rummet

Læs mere

INSPIRATION MERE END BARE BETON

INSPIRATION MERE END BARE BETON INSPIRATION MERE END BARE BETON Montebello med Nordisk blanding Chaussésten MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere,

Læs mere

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. en eller et. bil sko hus bus bi ur. hus. bus. sko. bil. Her er seks ord. Træk streg til det rigtige billede.

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. en eller et. bil sko hus bus bi ur. hus. bus. sko. bil. Her er seks ord. Træk streg til det rigtige billede. Her er seks ord. bil sko hus bus bi ur Træk streg til det rigtige billede. Skriv de seks ord med en eller et foran. hus bus bi sko ur bil en eller et 1 Skriv en linje med hvert bogstav. b - i - l - s -

Læs mere

Gul/blå ara. Beskrivelse:

Gul/blå ara. Beskrivelse: Gul/blå ara Den gul/blå ara er en af de største papegøjearter udover hyacint araen, panden er grøn, brystet er gult, og resten af fuglen er blå. Ansigtet er hvidt, med streger omkring øjnene, iris er grålig.

Læs mere

og Stencils HANS CHRISTIAN ANDERSEN Kataloget indeholder de mange H. C. Andersen skabeloner, der findes. Og lidt inspiration til kreativ leg.

og Stencils HANS CHRISTIAN ANDERSEN Kataloget indeholder de mange H. C. Andersen skabeloner, der findes. Og lidt inspiration til kreativ leg. N SIG E D SK N DA LLZ DESIGN Skabeloner og stencils HANS CHRISTIAN ANDERSEN Kataloget indeholder de mange H. C. Andersen skabeloner, der findes. Og lidt inspiration til kreativ leg. Du kan bruge skabelonerne

Læs mere

Reveal the colours of nature. Akutex FT farveudvalg

Reveal the colours of nature. Akutex FT farveudvalg Reveal the colours of nature Akutex FT farveudvalg Reveal the colours of nature Akutex FT farveudvalg Da vi udviklede dette nye farveudvalg, henvendte vi os til en gruppe af Europæiske indretningsarkitekter,

Læs mere

Sjove Klip For Børn Klip der er lette at lave

Sjove Klip For Børn Klip der er lette at lave Gratis prøve Agnes Ingersen Sjove Klip For Børn Klip der er lette at lave Foto Claus Eliasen Denne bog er dedikeret min far der døde 5 dage før færdiggørelsen af bogen. Forlaget Ingersen www.forlagetingersen.dk

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING OPGAVE At lave en sammenkopieret naturplakat med ud fra fast billedgalleri. ENESTÅENDE OVERVEJELSER - Hvilke stikord skal min plakat inspireres af? - Skal det være abstract og

Læs mere

Format FACITLISTE I I I I I I I I I. Træningshæfte 1. klasse. Side 3. Facit, side 1-3. Format, Træningshæfte 1.1. Alinea. Fx. Fx. Fx. Fx. Fx. Fx. Fx.

Format FACITLISTE I I I I I I I I I. Træningshæfte 1. klasse. Side 3. Facit, side 1-3. Format, Træningshæfte 1.1. Alinea. Fx. Fx. Fx. Fx. Fx. Fx. Fx. Side Format Træningshæfte klasse Tæl ting Side FCITLISTE Side Skriv tallene Talforståelse. Marker med krydser antallet af blomster og deres blade, bier og deres vinger samt biller og deres ben. I I I.

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Istidslandskabet - Egebjerg Bakker og omegn Elev ark geografi 7.-9. klasse

Istidslandskabet - Egebjerg Bakker og omegn Elev ark geografi 7.-9. klasse Når man står oppe i Egebjerg Mølle mere end 100m over havet og kigger mod syd og syd-vest kan man se hvordan landskabet bølger og bugter sig. Det falder og stiger, men mest går det nedad og til sidst forsvinder

Læs mere

Reguleringshane. 3000 l/t 220V. Slange

Reguleringshane. 3000 l/t 220V. Slange 2014 www.nva.dk Pumper og tilbehør find det rigtige tilbehør til hver springvandssten Brug det originale tilbehør til vandsten For at sikre den bedste oplevelse med vores vandsten, har vi naturligvis alt

Læs mere

naturens farver NATUREN PÅ KROGERUP

naturens farver NATUREN PÅ KROGERUP naturens farver NATUREN PÅ KROGERUP På Krogerup lægger vi stor vægt på, at det økologiske landbrug arbejder sammen med naturen. Blandt andet derfor bruger vi i det økologiske landbrug ikke sprøjtegifte

Læs mere

SKULPTURJAGT FIND SKULPTUREN OG SVAR PÅ SPØRGSMÅLENE

SKULPTURJAGT FIND SKULPTUREN OG SVAR PÅ SPØRGSMÅLENE SKULPTURJAGT FIND SKULPTUREN OG SVAR PÅ SPØRGSMÅLENE Til mellemtrinnet Sammen og ud i verden Se jer godt omkring ved indgangen til parken. Hvor finder man Silkeborg Bads logo som kæmpestort kunstværk?

Læs mere

Data for svaler og mursejler

Data for svaler og mursejler Svaler I Danmark yngler tre svalearter, bysvale (Delichon urbicum), digesvale (Riparia riparia) og landsvale (Hirundo rustica). Desuden ses årligt rødrygget svale (Ceropis dauruca) (Sydeuropa) og meget

Læs mere

David (Torben S. Callesen/Gospelroots)

David (Torben S. Callesen/Gospelroots) David (Torben S. Callesen/Gospelroots) David var en ung, flot fyr, og hyrde var hans job. Sang og spilled, mens han værned om sin fåreflok. Davids hjerte var af guld, og Herren var med ham. Derfor blev

Læs mere

Kalkmaleriernes farver

Kalkmaleriernes farver Kalkmaleriernes farver Kalkmalerens farvepalet var begrænset til pigmenter, der ikke nedbrydes af kalkens basiske miljø. Pigmenterne anvendtes rent og blandede. For at få lysere farver har kalkmaleren

Læs mere

SJOV MED MÆLKEKARTONER 2

SJOV MED MÆLKEKARTONER 2 Agnes Ingersen SJOV MED MÆLKEKARTONER 2 Gratis prøveversion En male/klippe/klistrebog for hele familien Foto Claus Eliasen Forlaget Ingersen Sjov Med Mælkekartoner 2 Copyright: 2006 Agnes Ingersen 1. udgave,

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr. 115 Side 1

Vejledning til Photofiltre nr. 115 Side 1 Side 1 På disse sider vil jeg vise redigering af et foto sådan som jeg selv arbejder på et foto. Her er et billede af en guldsmed åbnet i Photofiltre som det ser ud helt uredigeret Det første jeg gør er

Læs mere

Serax blev etableret i 1986 og dannede fra starten en signifikant revolution inden for porcelæn og stentøj. Designs skabt af belgiske og

Serax blev etableret i 1986 og dannede fra starten en signifikant revolution inden for porcelæn og stentøj. Designs skabt af belgiske og 2 Serax blev etableret i 1986 og dannede fra starten en signifikant revolution inden for porcelæn og stentøj. Designs skabt af belgiske og internationale designere har ændret opfattelsen af form og farve

Læs mere

ANALYSE OG GENTEGNING

ANALYSE OG GENTEGNING ANALYSE OG GENTEGNING 17-12-2014 Det arkitektoniske værk Schröder House blev bygget i 1924 i Utrecht af den hollandske arkitekt Gerrit Rietveld til Fru- Schröder-Schräder og hendes 3 børn. Efter hendes

Læs mere

- JYD E R U P B E G R A VELSE S F O RRET N I N G

- JYD E R U P B E G R A VELSE S F O RRET N I N G M ØRK Ø V - JYD E R U P B E G R A VELSE S F O RRET N I N G Om vore produkter Akvarel Natur Tube Memory Tube Heim Overflader og interiør Alle malede kister fra Tommerup Kister er produceret i Danmark og

Læs mere

Lokalbanken fylder 90 år

Lokalbanken fylder 90 år Lokalbanken fylder 90 år og forærer kunst til borgerne tid til nærvær Forord Lokalbanken har fornøjelsen af at præsentere 11 kunstværker, der er blevet indkøbt i anledning af bankens 90-års fødselsdag.

Læs mere

Ni Frankensteins kat fra bogen af Curtis Jobling :-)

Ni Frankensteins kat fra bogen af Curtis Jobling :-) Ni Frankensteins kat fra bogen af Curtis Jobling :-) I sommers fyldte en helt særlig lille pige 5 år, og jeg ville gerne give hende en hjemmelavet gave. Jeg spurgte hendes mor, om der var nogen særlige

Læs mere

Lot o/x/xx Beskrivelse Værdi Limit 1 Tilbehør Leuchtturm A4 med Kasette og 25 sider. Sort? 100 2 Tilbehør Leuchtturm A4 med Kasette og 25 sider. Blå?

Lot o/x/xx Beskrivelse Værdi Limit 1 Tilbehør Leuchtturm A4 med Kasette og 25 sider. Sort? 100 2 Tilbehør Leuchtturm A4 med Kasette og 25 sider. Blå? Lot o/x/xx Beskrivelse Værdi Limit 1 Tilbehør Leuchtturm A4 med Kasette og 25 sider. Sort? 100 2 Tilbehør Leuchtturm A4 med Kasette og 25 sider. Blå? 100 3 Tilbehør Leuchtturm A4 med Kasette og 25 sider.

Læs mere

Dyrebingo B I N G O. en myg et pindsvin en fugl en slange en hamster. en kat en akvariefisk et vildsvin en svane et egern

Dyrebingo B I N G O. en myg et pindsvin en fugl en slange en hamster. en kat en akvariefisk et vildsvin en svane et egern en myg et pindsvin en fugl en slange en hamster en kat en akvariefisk et vildsvin en svane et egern en muldvarp en hare en skildpadde en frø en snegl en ræv en hund en kanin en mus en kronhjort en undulat

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Efter aftale. Auk: 3771 Kat: 2. Havebænk, varmgalvaniseret, L: 124 cm, vejl. pris 1999.

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Efter aftale. Auk: 3771 Kat: 2. Havebænk, varmgalvaniseret, L: 124 cm, vejl. pris 1999. 3771 - FLYTTE salg Bolig & Interiør Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive Tirsdag d. 19. marts 2019 10:00-17:00 Eftersyn På adressen: Skyttevej 11B 7800

Læs mere

Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes.

Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes. 3 Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes. Hvor nogen ville anvende almindelige betonfliser og asfaltbelægning, skaber vi sammen med vores samarbejdspartnere,

Læs mere

Velkommen. Til at rejse & male med Inge Hornung

Velkommen. Til at rejse & male med Inge Hornung Velkommen Til at rejse & male med Inge Hornung Start med at tænke over, hvad man vil lave: En stemning Landskab Mennesker Huse Portræt Dyr Vil vi male naturalistisk eller abstrakt. Tænk på at Weie sagde

Læs mere

Krible Krable bog til børnehavebørn. (Barnets navn) Krible Krable Bog

Krible Krable bog til børnehavebørn. (Barnets navn) Krible Krable Bog RNATURVEJLEDE Krible Krable bog til børnehavebørn (Barnets navn) Krible Krable Bog Bidragsydere til materialet Tekst: Charlotte Buchhave, pædagogisk udviklingskonsulent, Randers kommune Helle-Marie Taastrøm,

Læs mere

Egal læderdækfarve. Pris fra 62,00 DKK (inkl. moms)

Egal læderdækfarve. Pris fra 62,00 DKK (inkl. moms) Genereret: 29/12 2018 kl. 07:02 Kategori Farve til læder & Skind Egal læderdækfarve Model/Varenr.: 055 Pris fra (inkl. moms) Bruges til farveskift, når der ønskes en anden farve end den oprindelige. Med

Læs mere

Magnus og Myggen Leg og lær med Magnus & Myggen Walkthrough

Magnus og Myggen Leg og lær med Magnus & Myggen Walkthrough Denne Walktrough fører dig igennem højdepunkterne i Magnus og Myggen Leg og lær med Magnus & Myggen. Du vil dog gå glip af glæden ved at opdage tingene selv og du vil også gå glip af mange af dialogerne

Læs mere

KOPIARK. Format 2.klasse Kopiside

KOPIARK.  Format 2.klasse Kopiside KOPIARK Format 2.klasse Kopiside nr. 1 Stranden Strimler til at skrive navne i. A4 A3 Format 3. klasse Kopiark Elevbog side 5 Format bh. kl. Alinea Kopiark Elevbog side 7 Stranden nr. 2 Søjler til registrering

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

Teglværksstien. Vandrerute ved Iller Strand

Teglværksstien. Vandrerute ved Iller Strand Teglværksstien Vandrerute ved Iller Strand Broager Vig Cathrinesminde Teglværk WC P Iller Teglværk Matzens Teglværk Trekroner Hans Petersens Teglgaard Sandgraven Iller P Brunsnæs Teglværksstien ved Iller

Læs mere

H.E. Gosch & Co Gosch Tændstikfabriker A/S

H.E. Gosch & Co Gosch Tændstikfabriker A/S H.E. Gosch & Co 1952-1969 Gosch Tændstikfabriker A/S F 49.8.1 H.E. Gosch & Co 1952-1969 Gosch Tændstikfabriker A/S 21 x 31 (æske) xx.01.1954 68 x 76 (pakke) 30 x 45 (æske) 26.03.1954 Pakkeetiket til hosstående

Læs mere

Havereglement for Hastrup Huse

Havereglement for Hastrup Huse Havereglement for Hastrup Huse INDHOLD Hegn mellem lejemål.. 2 Hæk omkring lejemål.. 2 Græsarealer på lejemål.. 3 Markise. 3 Drivhuse 3 Udestuer.. 4 Afskærmning af altaner. 6 Højde på træer og buske..

Læs mere

Inspirationshæfte. Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn. Colorona er en del af

Inspirationshæfte. Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn. Colorona er en del af Inspirationshæfte Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn Colorona er en del af FESTLIGE RAM R SJOV MED PAP M L PÅ S SMYKKER FARVERIGE HÅNDAFTRYK FINURLIGE FIGURER FANTASTISK KUNST ANSIGTSMALING

Læs mere

4 SYD 2. februar 2007 NÆVNET

4 SYD 2. februar 2007 NÆVNET 4 SYD 2. februar 2007 NÆVNET EKSTRABEBOERMØDE MANDAG 26. FEBRUAR 2007 KL. 19 I BEBOERHUSET ØRNEN SVANENS KVT. 22 Der indkaldes til endnu et ekstra ordinært beboermøde, fordi der var en regnefejl i det

Læs mere

FARVER PÅ SPROGET LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE

FARVER PÅ SPROGET LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE FARVER PÅ SPROGET LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Træning af farverne inkl. bøjningsformerne ift. køn, bestemthed, tal og grader. Mere varieret ordforråd og kulør på sproget + dannelse af korte

Læs mere

Jais Nielsen streger og buer (elevark) to billedkunstlektioner

Jais Nielsen streger og buer (elevark) to billedkunstlektioner Jais Nielsen streger og buer (elevark) to billedkunstlektioner Streger og buer - øvelser på papir Jais var rigtig god til at tegne. Når han skulle lave keramik, tegnede han altid en skitse på papir. På

Læs mere

Julepynt af genbrugs- og naturmaterialer

Julepynt af genbrugs- og naturmaterialer Julepynt af genbrugs- og naturmaterialer I samarbejde med Aalborg Kommune har to studerende ved Arkitektur og Design på Aalborg Universitet, Helga Baldvinsdóttir og Tine Brandstrup, lavet julepynt der

Læs mere

SWANVIKA KIM UTZON ARKITEKTER PRÆSENTATION 2014-0922

SWANVIKA KIM UTZON ARKITEKTER PRÆSENTATION 2014-0922 PRÆSENTATION KINGO HUS SWANVIKA HUS KLYNGE KINGO HUS PROJEKTBESKRIVELSE Ide Svaneke Familiecamping ligger på en skøn grund med direkte adgang til det smukke klippeområde lige nord for Svaneke. Campingpladsen

Læs mere

DEN GÅENDE TIGER. 10 malerier inspireret af Alberto Giacomettis skulptur LʼHomme qui marche I. eller The Walking Man I. Uffe Stadil Christoffersen

DEN GÅENDE TIGER. 10 malerier inspireret af Alberto Giacomettis skulptur LʼHomme qui marche I. eller The Walking Man I. Uffe Stadil Christoffersen DEN GÅENDE TIGER 10 malerier inspireret af Alberto Giacomettis skulptur LʼHomme qui marche I. eller The Walking Man I. Uffe Stadil Christoffersen DEN GÅENDE TIGER Den Gående Tiger er titlen på mine 10

Læs mere

Kunst på Hvalsø Skole

Kunst på Hvalsø Skole Kunst på Hvalsø Skole 1 Hvad skal der til, for at ens tanker begynder at vandre? Det spørgsmål stillede billedkunstner Torgny Wilcke sig selv, da han fik til opgave at skabe kunst til Hvalsø Skole. Wilcke

Læs mere

SKULPTURJAGT FIND SKULPTUREN OG SVAR PÅ SPØRGSMÅLENE

SKULPTURJAGT FIND SKULPTUREN OG SVAR PÅ SPØRGSMÅLENE SKULPTURJAGT FIND SKULPTUREN OG SVAR PÅ SPØRGSMÅLENE Til indskolingen Sammen og ud i verden Se jer godt omkring ved indgangen til parken. Hvor finder man Silkeborg Bads logo som kæmpestort kunstværk? Lagde

Læs mere

Rickshaw-julepynt. Eleverne skal kende til Bangladeshs rickshawkunst og lade sig inspirere af den til at lave egne produkter.

Rickshaw-julepynt. Eleverne skal kende til Bangladeshs rickshawkunst og lade sig inspirere af den til at lave egne produkter. Opgaveark Billedkunst, 1.-2. klasse og 3.-5. klasse Omfang: 2-4 lektioner Rickshaw-julepynt Bangladesh er fuld af rickshaws cykeltaxier. I hovedstaden Dhaka er de overalt i den larmende trafik. Så mange,

Læs mere

PRODUKTPRISLISTE PR. 1/1 2016

PRODUKTPRISLISTE PR. 1/1 2016 VÅDMØRTEL VÅDMØRTEL, løst x 1,8 for vægt. 3,5% Kalkmørtel ( KC 20/80/550) 0-4 mm 34000m - 0-2 mm 34001m 5,1% Kalkmørtel ( KC 35/65/650) 0-4 mm 34005m - 0-2 mm 34006m 6,6% Kalkmørtel ( KC 50/50/700) 0-4

Læs mere

Tak til: Peter Møller for din uundværdlige støtte og hjælp. Rikke Vestergaard Petersen for kritik og råd.

Tak til: Peter Møller for din uundværdlige støtte og hjælp. Rikke Vestergaard Petersen for kritik og råd. Molly Den Magiske Ko Copyright Lene Møller 2012 Illustrationer: Lene Møller Forlag: Books On Demand GmbH, København, Danmark Trykt hos: Books On Demand GmbH, Norderstedt, Tyskland Bogen er sat med Georgia.

Læs mere

NOTAT OM VEDLIGEHOLDELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE OG STIER MED OG UDEN VEDLIGEHOLDELSESKONTRAKT MED KOMMUNEN.

NOTAT OM VEDLIGEHOLDELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE OG STIER MED OG UDEN VEDLIGEHOLDELSESKONTRAKT MED KOMMUNEN. Til grundejerforeninger, vejlaug m.m. Teknisk Forvaltning Park- og Vejafdelingen NOTAT OM VEDLIGEHOLDELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE OG STIER MED OG UDEN VEDLIGEHOLDELSESKONTRAKT MED KOMMUNEN. BESIGTIGELSE

Læs mere

PAS PÅ. Opgaver til dig og dine forældre

PAS PÅ. Opgaver til dig og dine forældre PAS PÅ Albert og Rose I TRAFIKKEN Opgaver til dig og dine forældre Her ser du Albert og Rose. De er begge 6 år og lige begyndt i skole. Albert går med sin mor i hånden, og Rose følges med sin far. De har

Læs mere

Bolig & Interiør ( 7800 Skive )

Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) 3543 - Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) 3543 - Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive Torsdag d. 11. oktober 2018 10:00-17:00 Eftersyn På

Læs mere

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Peter Bonnén på værksted, 2006. Foto: Suste Bonnén Udstilling Djiboutis Farver Fotografier af Peter Bonnén 23 nov 201616 apr 2017

Læs mere

www.dorteklattschou.dk/medlemsside

www.dorteklattschou.dk/medlemsside 1 Feng Shui optimerer de fysiske rammer omkring os. Kan bl.a. bruges til at skabe positiv energi ( chi ) og til at fjerne ubalancer omkring os. Feng Shui stammer fra Østens filosofi og betyder vind/vand.

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Lørdag d. 06. oktober :00-15:00. Auk: 3543 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Lørdag d. 06. oktober :00-15:00. Auk: 3543 Kat: 2. 3543 - Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive Torsdag d. 11. oktober 2018 10:00-17:00 Eftersyn På adressen: Skyttevej 11B

Læs mere

Omsorgscentret Fælledgården

Omsorgscentret Fælledgården På 1. sal på Fælledgården, trænger der til en kærlig hånd. Der er ikke blevet gjort meget de sidste 30 år, for der er ikke penge til de gamle. Både personale og beboere virker meget glade for at være der.

Læs mere

Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN UFFE CHRISTOFFERSEN

Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN UFFE CHRISTOFFERSEN Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN af UFFE CHRISTOFFERSEN 2014 PORTRÆTTET og FARVEN Maleriet byder konstant på nye udfordringer. Den seneste opgave har været et portræt af tidligere regionrådsformand Vibeke

Læs mere

Projekt Solen og Planet sti Bording 2012

Projekt Solen og Planet sti Bording 2012 Projekt Solen og Planet sti Bording 2012 Til forskønnelse af Bording by, samt for at åbne ud i landskabet omkring Bording by, har Natur og Fritidsudvalget under Bording Lokalråd udarbejdet dette projekt

Læs mere

Kløverstier Brøndbyøster

Kløverstier Brøndbyøster Kløverstier Brøndbyøster Blå rute Sommer Brøndby kommune Naturbeskrivelse Om sommeren står de fleste blomster i fuldt flor, skoven er grøn, insekterne summer og fuglene synger lystigt. Nætterne er lyse

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

KOMMUNIKATION/ IT C. Titel: Grafisk design Navn: Mark B, Thomas L og Maria S Klasse: 1.4g Dato: 8/12 2006 Sidetal:

KOMMUNIKATION/ IT C. Titel: Grafisk design Navn: Mark B, Thomas L og Maria S Klasse: 1.4g Dato: 8/12 2006 Sidetal: Titel: Grafisk design Navn: Mark B, Thomas L og Maria S Klasse: 1.4g Dato: 8/12 2006 Sidetal: 1 Indholdsfortegnelse: Farvelære s. 2 - farvens fysik s. 2 Øjet s. 2 - farvesyn s. 3 - nethinden s. 3 - efterbilleder

Læs mere

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE!

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE! MERE, MERE, MERE! Digital Choice Gå ind på mytpchoice.dk for at downloade flere minikategorier. Der er mere end 100 minikategorier at vælge mellem, bl.a. Helte & Heltinder, Science Fiction & Fantasy, Rejser

Læs mere

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det!

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! 10 trin til dig fra BaliQuilt, som hjælper dig på vej til at quilte på maskine. BONUS: Tre øvelser til at komme i gang på. Trin nr. 1 tilbehør Der er tilbehør

Læs mere

Sandstone, Quarzit Varenr. farve navn enhed Vejl. Vejl.

Sandstone, Quarzit Varenr. farve navn enhed Vejl. Vejl. Sandstone, Quarzit m2/tons stk./kasse kr/stk. kr/stk. 1402311 Dessert Yellow Chaussesten 8/10 cm, kløvet m2 5,35 398,00 497,50 1402315 Mint Chaussesten 8/10 cm, kløvet m2 5,35 398,00 497,50 1402312 Dessert

Læs mere

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~ Den Feminine Kraft Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra De Tre Gratier - LandArt Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder

Læs mere

KØKKENBORDPLADER. Granit. www.qualitybrands.dk. K-bord/1301

KØKKENBORDPLADER. Granit. www.qualitybrands.dk. K-bord/1301 KØKKENBORDPLADER Granit www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest erfarne leverandør

Læs mere

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie Bornholm - lejrskolebogen Troels Gollander Møllen Multimedie INDHOLD Østersøens Perle 4 Klipperne 6 De første bornholmere 8 Krig og frihedskamp 10 Erhverv 12 Hammershus 14 Rundkirkerne 16 Bornholms byer

Læs mere

Kendetegn for vildt Rovdyr

Kendetegn for vildt Rovdyr Kendetegn for vildt Rovdyr Rovdyr: Ulv, ræv, grævling, mårhund, vaskebjørn, skovmår, husmår, ilder, mink, lækat, odder, spættet sæl, gråsæl Ulve Fredet Ræv Sorte ører Normalt rødbrun Hvide aftegninger

Læs mere

Vi har i dette værksted lagt op til, at eleverne kan bygge deres egen bold, som de kan benytte i lektionen Historiske lege fra 1920erne-30erne.

Vi har i dette værksted lagt op til, at eleverne kan bygge deres egen bold, som de kan benytte i lektionen Historiske lege fra 1920erne-30erne. Værksted byg en bold Introduktion Boldens historie går helt tilbage til det gamle Egypten, Kina og Mesopotamien. I Danmark dukkede de første bolde op i middelalderen, og de var til at begynde med meget

Læs mere

Skitsere. Lave en skitse af

Skitsere. Lave en skitse af Skitsere Lave en skitse af Farvelægge Forsyne en konturtegning (eller anden flade) med et lag farve eller maling. Modellere Frembringe en figur eller en bestemt form ud af et materiale. Udhuling af ler

Læs mere

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006 19. april 2006 Reetablering af: Den Grønne Firkant Det overordnede ønske for reetableringen af gården er at genskabe den helhed området tidligere repræsenterede, samtidig med at man bevarer eller genskaber

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

Kropsfjer fra knortegås. De dunede fjer er med til at holde fuglen varm.

Kropsfjer fra knortegås. De dunede fjer er med til at holde fuglen varm. Tekst, nogle foto og tegninger (Eva Wulff) er venligst udlånt af Malene Bendix www.skoven-i-skolen.dk Om fjer Har du nogensinde prøvet at holde en fjer i hånden? At skille strålerne ad og samle dem igen

Læs mere

Grafisk design. Grafisk produktion og workflow Side 57

Grafisk design. Grafisk produktion og workflow Side 57 Grafisk design Grafisk produktion og workflow Side 57 Side 58 Grafisk design Grafisk design Opgavebeskrivelse Arbejdsplan Research Målgruppe Design af grafisk tryk til tasker. Trykket skulle promovere

Læs mere