OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 1 Den 11. Januar 2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 1 Den 11. Januar 2007"

Transkript

1 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 1 Den 11. Januar 2007 Generalforsamling Den årlige generalforsamling bliver afholdt onsdag den 21 marts, husk at sætte kryds i kalenderen. Officiel indkaldelse kommer senere. """ Kørsel på området samt de omkring liggende veje Der er desværre stadig folk med tilknytning til området som ikke er flinke til at sætte farten ned. Det er til stor fare for børn og andre i området at hastigheden ikke reduceres. Prøv nu at køre pænt på forhånd tak. Der afhentes storskrald fredag den 2 marts. Elektronik kølemøbler, samt pap og karton afhentes mandag den 5 marts. PVC og imprægneret træ afhentes tirsdag den 6 marts. For en god ordens skyld opfrisker vi regleme for afhentning af storskrald samt andet affald: Affaldet skal sættes ud dagen før det afhentes, og kun dagen før idet at det ellers bliver rodet rundt af klunsere, og at det ikke just forskølmer området. Affaldet skal være sorteret. Køkkenaffald har ingen adgang i storskrald. Affaldet skal være optageligt af skraldefolkene. Tøm ikke poser eller flyttekasser med affald ud på j orden, lad det stå i kasser, poser eller andet.

2 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 2 Den 16. April 2007 Stillings opslag er ked af at vi ik1ce har en hjemmeside for foreningen Så hvis der sidder nogen der skulle have mod på at forsøge sig som web designer så er det en oplagt mulighed. Henvendelse til bestyrelsen (37, 41 eller 43) Den første forårssol har vist sig og det betyder selvfølgelig at årets første fællesarbejde står for døren. Søndag den 29. April klokken Hvis vejret er til det maler vi legetåmet og fjerner Petang banen samt udføre diverse andet arbejde. Pilehytten Cathrine i nr. 43 har fået sin kollega der er med pileforeningen til at plantelflette en meget flot pilehytte på den store legeplads. Vi takker meget for den fine hytte og kan anbefale et eventuelt kig ind på hjemmesiden hvor man blandt andet kan læse at den 12. maj er Pilens dag. Afhentning af affald Af ukendte årsager er det ik1ce alle der har fået en brochure med datoer for afhentning af diverse affald. Vi har derfor slået dem op på Internettet og vist dem her: Der hentes storskrald den 2/3, 1/6, 31/8 og 30/ Der hentes haveaffald den 26/4, 31/5, 28/6, 2/8, 30/8,4/10,1/11 og 6/ , PVC og imprægneret træ Afhentes den 6/3, 4/6, 3/9 og 4/ , Dit PVC og imprægneret træ skal stilles samme sted som dit storskrald, men i en bunke for sig, Elektronik~ kølemøbler og pap a: karton Afhentes den 5/ 3,4/6, 3/9 og 3/ Dit elektronikaffald, dine kølemøbler og dit pap & karton skal stilles samme sted som dit storskrald, men i en bunke hver for sig,

3 ~, OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2007 nr. 3 Den 27. Apri/2007 Tagene Tagenes tilstand på vores bygninger blev diskuteret under generalforsamlingen. Dette er blevet sjaevet i det omdelte referat fra generalforsamlingen. var af den opfattelse at alle på generalforsamlingen forlod deill1e aften med en udmærket forståelse af bestyrelsens syn på vores tage, se eventuelt generalforsamlings referat. Efterfølgende har flere beboer der var forhindret i at deltage i generalforsamlingen henvendt sig og forespurgt til hvad dette betyder. Vi har derfor valgt at udsende denne sjaivelse der derfor bør ses som en afklaring af de spørgsmål der måtte være omjaing tagene. Hvornår skal et tag skiftes? Man skal skifte et tag når det er slidt ned, hvilket betyder at der kommer utætheder, nedslidte knækkede teglsten, eller hvis man bare syntes at det gamle tag ikke længere er pænt at se på. Hvad er den aktuelle tilstand af vores tage? Der er ingen akut grund til at udskifte vores tage. Skaderne der har været på vores tage indtil videre har været følgende: Enkelte teglsten er knækket grundet nedfaldne nytårsraketter Teglsten er faldet ned eller har flyttet sig grundet stonnskader Utætheder forårsaget af ødelagte inddækninger ved vinduel11e Disse typer skader skal ses som en slags vedligeholdelse der også vil være at finde på nye tage. Hvornår skal vi så skifte vores tag? Der eksistere ikke noget behov for en umiddelbar udskiftning af vores tage på nuværende tidspunkt derfor vil det næppe ske inden for de første fem år. Det præcise tidspunkt for hvornår tagene skal skiftes kendes ikke men så længe der ikke er et oplagt eller akut behov, vil det sandsynligvis ikke blive gjort. Hvem bestemmer om vi skal skifte tagene? Dette skal vedtages på en generalforsamling!!!, så det korte svar er alle beboel11e / ejel11e. Hvordan vil foreningen beslutte at skifte taget? Det vides ikke men man kunne eventuelt forestille sig at et udvalg (muligvis fundet på en generalforsamling) ville komme med et eller flere forslag til et nyt tag. Hvilket kunne vælges på en generalforsamling (se ovenstående ). Må jeg gerne skifte mit eget tag? Nej det udvendige må ikke ændres uden en godkendelse fra foreningens højeste myndighed, hvilket er generalforsamlingen. Så alle ændringer af tagene skal besluttes på en generalforsamling. Hvorfor fortalte bestyrelsen om tagene når de alligevel ikke skal skiftes nu? For at forvarsle alle ejerne om at en udskiftning af taget bliver nødvendigt. Derfor skal ejerne af de enkelte lejligheder have mulighed for at tage dette med i deres økonomiske overvejelser. Desuden er det en fordel at alle lejligheder har haft en lang varslingstid (flere år) inden det endelige beløb en dag vil blive opjaævet, da dette vil kunne vægtes i et eventuelt senere søgsmål mod eventuelle ejere der ikke betaler.

4 Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2007 nr. 4 Den 20. maj 2007 Fonnanden har desværre haft så travlt med sit arbejde samt andre gøremål, at han ikke nåede at indkalde til et fællesarbejde i maj måned (dette beklager han dybt). Derfor indkalder vi til næste fællesarbejde søndag den 17. juni klokken Vi skal have sværtet det nye legehus samt lege tårnet, slået græs, luet ukrudt osv. Nyt legehus Foreningens nabo på Fælleddiget havde et brugt legehus de ikke længere kunne bruge. Dette fik vi lov til at få og det blev på sidste fællesarbejde opsat i stedet for det gamle udtjente legehus. Foreningen takkede for det fine legehus med saften fra nogle pressede druer. Foreningens trailer Foreningens gamle trailer der er sponsoreret af Jørgen Nees er desværre ikke længere i en brugbar tilstand og må overdrages til ophuggeren. finder at foreningen med fordel kunne bruge en ny og undersøger i øjeblikket om det vil være muligt at erhverve sig en ny eller brugt. Eventuel nyt om dette vil blive skrevet i Overdrev News. Sankt Hans Som altid bliver Sankt Hans (23. juni) fejret med bål. Nænnere information følger senere. Torsdag den 31. maj afhentes. Fredag den 1. juni afhentes. Mandag den 4. juni afhentes PVC, imprægneret træ, elektronik, kølemøbler samt pap og karton. Husk nu venligst at sætte affaldet ud dagen før og hold det adskilt, på forhånd tak. Har du noget du mangler Under renovering af det forreste vinduesparti har Elsa og Svend i nr. 27 fået en af de gamle radiatorer fra stuen i overskud. Så hvis man står og mangler en så har man her chancen ved henvendelse til ovennævnte. NB: Radiatoren vil blive bortskaffet hvis ingen interesseret melder sig.

5 Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2007 nr. 5 Den 19. juni 2007 Det sidste fællesarbejde blev afholdt uden regn, og med et stort fremmøde. Dette bevirkede at vi blandt andet nåede følgende: styne samt klippe træerne på parkeringspladsen, fjernelse afukrudt ved træer samt på stierne, maling af det nye legehus, reparation af tagrende, hæk klipning på diverse fællesarealer, brolægning ved avis container, græsslåning, opsætning og klargøring af fodboldmål og legeredskabs kasse, opsamling affald osv... Det var super flot klaret og alle gjorde en rigtig god indsats. Det næste fællesarbejde bliver afholdt i august, nælmere følger i næste Overdrev News. Ikke at forglemme, de fremmødte nåede også at skylde halsen nogle gange undervejs. Cykeltyve Natten til mandag var der desværre to cykeltyve på spil i vores område. Så husk nu at låse jeres cykler og vær opmærksomme på uvedkommendes færden i området. Sankt Hans Bliver afholdt på bålpladsen på den store legeplads lørdag den 23. juni (Sankt hans aften). Bålet tændes klokken og børnene vil kunne varme snobrød på gløderne og man kan købe øl og vand. Torsdag den 28. juni afhentes. Husk at sætte affaldet ud dagen før så det kommer med selvom de kommer tidligt. Sommerferie Mange rej ser på sommerferie og er væk for deres hus i flere dage. Så er det j o en god o g oplagt ide at få naboen til at smide lidt affald i ens skraldespand samt måske passe huset imens man er væk. Med ønsket om en rigtig god sommer til alle.

6 --- OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev ArgaJlg 2007 nr. 6 Den 6. august 2007 Sommerfest Hvis man endnu ikke har afleveret tilmeldingen til sommerfesten så kan det stadig nås. Fællesarbej de Sommerferien er slut og vi starter op med fællesarbejde igen. For at undgå sammenfald med Ullerup marked samt sommerfesten bliver det første fællesarbejde efter sommerferien afholdt Søndag den 26. august klokken Datoen for det efterfølgende fællesarbejde er Søndag den 16. september klokken Vi mødes ved skuret som vi plejer. Torsdag den 30. august afhentes. Husk at sætte affaldet ud dagen før så det kommer med selvom de kommer tidligt. Fredag den 31. august afhentes. Mandag den 3. September afhentes Elektronik, Kølemøbler, PVC samt imprægneret træ. Ligesom tidligere er reglerne følgende: Affaldet skal sættes ud dagen før det afhentes, og kun dagen før idet at det ellers bliver rodet rundt af klunsere. Desuden forskønner det ikke området. Affaldet skal være sorteret. Køkkenaffald har ingen adgang i storskrald!!! Affaldet skal være optageligt af skraldefolkene. Tøm ikke poser eller kasser med affald ud på jorden, lad det stå i kasser, poser eller andet. Hvis noget af det affald man har sat ud ikke bliver taget med af skraldefolkene så må ejerne af det respektive affald selv tilvejebringe det. Nyt telt i foreningen Foreningen fik et godt tilbud på et telt som kun er brugt en gang. Teltet har en størrelse på 5 gange 10 meter og passer derfor ikke umiddelbart til haverne. Dette vil dog blive brugt til sommerfesten og kan her ses i opslået tilstand. Nyt Parkeringsskilt Det gamle "Privat parkering" skilt ved indkørslen til området var blevet overmalet med graffiti og der er derfor indkøbt et nyt meget synligt skilt. håber at det vil begrænse uvedkommendes parkering.

7 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 7 Den 14. september 2007 Som det blev annonceret i sidste Overdrev News er der fællesarbejde nu på Søndag den 16. september klokken Årets sidste fællesarbejde bliver afuoldt Søndag den 21. oktober klokken Der vil traditionen tro blive grillet pølser og brød efter sidste fællesarbejde. Der er desværre nogle der var for sent ude med affaldet til storskrald, dette affald er som det ses ikke blevet afhentet. Da det ikke forskønner området bedes de folk der har sat affaldet ud fjerne det igen. Gerne så hurtigt som muligt!!!,,-. Der afhentes haveaffald Torsdag den 4. oktober, så husk at sætte affaldet ud dagen før. Sommerfest Efter en fantastisk sommerfest er der desværre en der har glemt en trøje / bluse i sort med grå kanter, ca. størrelse 3 år. Denne kan afuentes hos formanden nr. 41. Der er stadig gammelt glemt service fra sidste års sommerfest nede i skuret, dette vil blive smadret og bortskaffet ved sidste fællesarbejde med mindre nogle afuenter det inden, så nu er det altså sidste chance!! ' Indbrud i skuret Natten til dagen før sommerfesten var der desværre indbrud i fællesskuret, der er heldigvis kun forsvundet en hækklipper, men til gengæld er der efterladt en anden hækklipper. modtager gerne henvendelser fra folk der har set eller hørt noget omkring dette indbrud.

8 Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2007 nr. 8 Den 18. oktober 2007 Ved sidste fællesarbejde var der et meget stort fremmøde og dette gjorde at vi fik ordnet en masse ting, såsom klipning af hække, græsslåning, fjernelse af buske samt fjerne ukrudt fra bedene. Endelig var der nogle kvinder der i en næsten umenneskelig indsats fik hakket græsset op rundt om træet foran nr. 67. I mands minde har dette ikke været så smukt som det er nu. Alle gjorde en rigtig god indsats. Årets sidste fællesarbejde bliver som tidligere annonceret afholdt nu på sondag den 21. oktober klokken Til sidst slutter vi af med at grille pølser og brød..-- Torsdag den 1. november afhentes. Husk at sætte affaldet ud dagen før så det kommer med selv hvis de kommer tidligt. Bliver hentet i slutningen af november I starten af december. Vippen på den store legeplads Vippen på den store legeplads har desværre vippet en sidste gang. Grundet alderdom er en af de bærende stolper til vippen brækket og vippen er ikke længere brugbar. Den er derfor blevet afmonteret, med undtagelse af den ene stolpe der vil bliver fjernet på fællesarbejdet. Smid dit affald Vi vil atter en gang gerne henstille til at man smider sit affald i en papirkurv og ikke påjorden. Dette må meget gerne formidles videre til ens børn samt andre gæster der færdes på området. Området fremstår jo kønnere når det ikke flyder med affald.

9 Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2007 nr. 9 Den 7. december 2007 Ved årets sidste fællesarbejde var der et meget stort fremmøde (måske var nogen lokket til af det varslede pølsebard). Alle gjorde en kæmpe indsats og vi fik blandt andet fjernet buske ved parkerings- og legeplads, luede bede, fjernet vippe, beskåret træer, opsamlet affald, ryddet troldestien, pakket målene væk, testet fejemaskine, og... Til sidst havde pigerne startet grillen og der blev serveret "ristet med sidevogn" med rødt, gult og brunt til.,.--. Juletræ Ved sidste fællesarbejde blev der desuden plantet et juletræ ved parkeringspladsen. Dette har fået påsat lys og blev tændt ved et flot og meget hyggeligt an-angement i lørdags. Vejret var ikke så godt men den vanne gløgg og æbleskiverne lunede de folk der var med til arrangementet. Generalforsamling Eventuelle forslag til næste års generalforsamling skal være bestyrelsen (37,41 eller 43) i hænde senest den 10. januar Sneflokke komnter vrimlende... Så er årstiden for snevejr atter kommet og derfor gør bestyrelsen opmærksom på at det påhviler hver enkelt husstand at rydde sne ved ens egen bolig. Hvis man har en bil stående på parkeringspladsen, så sørger man også selv for eventuel snerydning omkring denne. hen over diger trimlende det fyger ud af himlene det sluger..... Fyrværkeri Det nye år skal som altid skydes godt ind, og dette år er selvfølgelig ingen undtagelse. vil gerne henstille til, at man så vidt muligt fjerner det afskudte fyrværkeri dagen efter nytårsaften. Til sidst., ( \ Juletiden er desværre også højtid for indbrud. Derfor hjælp med at holde øje med husene specielt hvis naboen ikke er hjemme, således vi alle kan være forskånet for kedelige "uindbudte" gæster....- Til sidst ønsker vi jer alle en rigtig glædeligjul samt et godt nytår.

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 De 2 borde-bænkesæt som foreningen fik sponsoreret, har foreningen nu sponsoreret videre til en spejderhytte da de var for store og

Læs mere

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005.

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005. Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2004 1l1'. 1 Den 1 7. februar 2005. STORSKRALD Årets første storskrald bliver afbentet fredag den 4. marts 2005. Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver

Læs mere

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 NEWS Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 R98 Endnu en forringelse af servicen fra R98. Med udgangen af 2004 er R98 holdt op med at vaske affaldscontainerne gratis. (Vi

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 1 Den 12. januar 2014

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 1 Den 12. januar 2014 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 1 Den 12. januar 2014 Julen og nytåret er vel overstået. Det startede med skønsang af festudvalget, nisser samt julemanden, da juletræet blev tændt. Senere

Læs mere

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2013 nr. 1 Den 26. januar 2013

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2013 nr. 1 Den 26. januar 2013 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2013 nr. 1 Den 26. januar 2013 Storskrald Der afhentes storskrald nu på onsdag den 30. januar. Storskraldet afhentes på vendepladserne ved nr. 33 og nr. 95. Det er

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

OVERDREV NEWS. Siden sidst Holdet der tog til julemarked havde, som altid en hyggelig tur. Hvor der både var tid til afslapning, hygge samt shopping.

OVERDREV NEWS. Siden sidst Holdet der tog til julemarked havde, som altid en hyggelig tur. Hvor der både var tid til afslapning, hygge samt shopping. Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2012 nr. 1 Den 13. februar 2012 Fastelavn Der er fastelavn nu på søndag, hvis i ikke allerede har afleveret tilmeldingen så kan det stadig nås... Storskrald Der afhentes

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 Indhold: Side 1. Indholdfortegnelse - Sommeren 2018. Side 2. Vinter 2018 - Julebelysning i matriklerne. Side 3. 10 årig jubilæum - Servicecenteret Frederikssund 5 årig fødselsdag.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 Et tilbageblik på året har vist, at der har været nok at se til. Vi startede året med en lille udskiftning i bestyrelsen. Vi sagde farvel til Troels og Jan. Tusind tak for et

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Civica. Afdeling 312 Rismarken

Civica. Afdeling 312 Rismarken Husorden Civica Afdeling 312 Rismarken En boligafdeling er et minisamfund, hvor man mere eller mindre er afhængig af hinanden.vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt at der er nogle regler

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017 Det har været et fantastisk dejligt år for Pedersdal Grundejerforening. Og bestyrelsen har hygget sig med en masse spændende ting. Vi har i bestyrelsen bare det sidste år arbejdet ca. 1200 timer frivilligt

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

NEWS OVERDREV. FfELLESARBEJDE

NEWS OVERDREV. FfELLESARBEJDE 6. april 1983 FfELLESARBEJDE Lørdag d. 16. april starter fællesarbejdet op. Vi skal igang inden ukrudtet tager overhånd. Da vi ved der navnlig i starten er meget der skal nås, indkaldes der også til fællesarbejde

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Grundejerforeningen Krudthuset

Grundejerforeningen Krudthuset Grundejerforeningen Krudthuset 19. marts 2013 Ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Charlotte Simonÿ som dirigent. Charlotte Simonÿ (nr. 14) blev

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST I DETTENYHEDSBREV KAN DU LÆSE OM Kalenderen for 8. juli 24. august Du kan se hele kalenderen her: http://www.hf-marienlyst.dk/kalender/ Bestyrelsen holder sommerferie

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: MIDDELALDER AVISEN Indholdsfortegnelse: Kære Børn og forældre side 04 Tilmelding side 05 Afkrydsning side 05 Sælg dit gamle legetøj m.m. side 05 Plan for uge 20 side 06 Optog i byen side 06 Plan for uge

Læs mere

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Sommer og sol har indtaget Titanparken. Det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten 15 oktober 2011 Fliserneigården enstatus Kære Andelshavere Velvidende om, at fliserne i gården fortsat er til gene for alle, indgår de imidlertid i en verserende sag med Hoffmann. Derfor kan vi endnu ikke

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Hornslet den 13. april 2010 Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Til årets generalforsamling var mødt 19 personer, der repræsenterede 16 husstande. Formanden bød velkommen. Dagsorden; 1. Valg

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej Sabro

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej Sabro Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro Sabro, 26. oktober 2005 ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober

Læs mere

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 RØRPOSTEN Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 Kære beboere i GF Rørløkken Gartnerdag Som annonceret i forrige Rørpost og på vores hjemmeside, så er det snart tid til

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN 20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESAREALER... 2 GRILL... 2 GRØNNE

Læs mere

Brandstrup Travel ApS & Dane Travel A/S Fraflytning af Pakhuset, Nytorv 7

Brandstrup Travel ApS & Dane Travel A/S Fraflytning af Pakhuset, Nytorv 7 Brandstrup Travel ApS & Dane Travel A/S Fraflytning af Pakhuset, Nytorv 7 SoftSuitCase ApS Baggrund I forbindelse med et udvidet samarbejde mellem SoftSuitCase ApS på den ene side og Brandstrup Travel

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år.

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Formandens beretning Grundejerforeningen Skovgårdsparken Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Sidste år havde vi generalforsamling den 20. april, hvor Christian

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 23.09.2016 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 Renovation Aalborg kommune sætter snart gang i en samlet fremtidig affaldsplan. Det vil også betyde ændringer for os. Fra november afskaffes storskrald-/haveaffaldsordningen.

Læs mere

EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.00

EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.00 EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015 Generalforsamling Ejerforeningen Matr. nr. 39 af Sundby Overdrev indkalder hermed til ordinær generalforsamling Torsdag

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 10. marts 2011.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 10. marts 2011. Generalforsamlingen blev åbnet at formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Checkliste: H.C.Andersen-emne på hele skolen 21 værksteder. Heraf vores om eventyrslotte. Kopiere Fyrtøjet. Mælkekartoner. Lim.

Checkliste: H.C.Andersen-emne på hele skolen 21 værksteder. Heraf vores om eventyrslotte. Kopiere Fyrtøjet. Mælkekartoner. Lim. H.C.Andersen-emne på hele skolen 21 værksteder. Heraf vores om eventyrslotte. Checkliste: Kopiere Fyrtøjet Mælkekartoner Lim Limstifter Store stykker rødt papir Forskellige farver karton Stofrester til

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

~~:_-;~~. j ~~~~-'-~.;.I'.~:.. '.. " :/ ~.,:~ '. :...

~~:_-;~~. j ~~~~-'-~.;.I'.~:.. '..  :/ ~.,:~ '. :... Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2010 nr. 1 Den 28. marts 2010 Vinteren er omme Det har været en rigtig vinter i år, med masser af sne frost og kulde. vil geme sige en ekstra tak til de mange beboere

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7.

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. BOLIGSELSKABET BIRKEBO 4.1 Afdeling 7 Byager Vænge HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. Under henvisning til huslejekontraktens bestemmelser anmodes beboerne om at medvirke til, at der hersker god orden

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2018 Velkommen Med denne brochure vil vi gerne byde dig hjertelig velkommen i Grundejerforeningen Stadionparken. Generelt Foreningen består af i alt 118 parceller på adresserne

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat af ordinært Afdelings bestyrelsesmøde. Mandag den 8. januar 2018 kl

Referat af ordinært Afdelings bestyrelsesmøde. Mandag den 8. januar 2018 kl af ordinært Afdelings bestyrelsesmøde Mandag den 8. januar 2018 kl. 17.00 Gunna Tirstrup (referent), Kirsten Sejr Stentoft og Hans Sejr Stentoft. Køkken i café Køkkenet blev færdigt før nytår. Tømmeren

Læs mere

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Ad 1. Valg af dirigent Tom Christensen Tom bød velkommen til de 27 fremmødte, heraf var der 20 stemmeberettigede, og

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 28. april 2011 Afholdt hos: Helle Til stede: Mads, Helle og Jørgen Afbud: Peter, Thomas og Christina Referent: Jørgen Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet.

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet. Kære Beboere i Sommerlandet. Vinteren har langt om længe sluppet sit tag, lyset og duften af forår har, over natten, erstattet mørket og kulden, en ny sæson i Sommerlandet banker på. Lad os derfor benytte

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd INFORMA 2, 2011

Grundejerforeningen Slagslunde Syd INFORMA 2, 2011 Sommer og havearbejde Kalenderen siger sommer, og endeligt er varmen også kommet. Vi er atter i gang i haven med havearbejde. Det indebærer, at der anvendes maskiner til forskellige gøremål og støjniveauet

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

OVERDREV NEWS. Jf~ 1J~~Vnd. ~dd?r r)7. O ({) c;, (.0 O. at30() 2./ - 0 j. ()!./j(, OO. /L!,OG,oa. AF GÅrLDFffSTEIJU H~, 03,03,()() !:4/~~v S.

OVERDREV NEWS. Jf~ 1J~~Vnd. ~dd?r r)7. O ({) c;, (.0 O. at30() 2./ - 0 j. ()!./j(, OO. /L!,OG,oa. AF GÅrLDFffSTEIJU H~, 03,03,()() !:4/~~v S. Ejerforeningen Sundby Overdrev Den 19. januar 2000 Fra adressen: 2./ - 0 j Hentes storskrald og elektronikskrot den: 03,03,()() O ({) c;, (.0 O Hentes haveaffald den: /L!,OG,oa ()!./j(, OO ~~ Elektroniksk

Læs mere