Dansk Mini Racing Union. Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Mini Racing Union. Referat"

Transkript

1 1 Dansk Mini Racing Union Delegeretforsamling den 27. november 2016 Referat

2 2 DMRU Delegeretforsamling 2017 Referat. DMRU Delegeretforsamling 2017 blev afholdt søndag den 26. november 2017 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. Tilstede var 11 medlemmer: Rene Glæsel, Woodracing DMRU sjællands sekr. Dennis Thuesen, OSCC Peter Larsen, KMRC Jan Pieler, LMK Leif Christensen, MMRK Erik Noltensmejer, Racefun DMRU sydjysk sekr. DMRU nordjysk sekr. Formand Michael Juhl, SSCC Henrik Jensen, SSCC Peter Broe, HMK Jørgen Erik Jørgensen, OMR Stephen Wagstaffe, HMRC DMRU nordjysk suppl. DMRU Fynsk sekr. DMRU sydjysk suppl. (deltog ikke I afstemningen) Dagsorden i henhold til vedtægterne. 1. Valg af dirigent og referant Formanden Erik Noltensmejer bød velkommen til de fremmødte. I henhold til dagsorden blev Peter Larsen valgt til dirigent og Jan Pieler som referent. 2. Formandens beretning Et stort til lykke til årets mestre og til deltagerne i øvrigt. År 2017 et godt år, dog er Retro F1 og Can am svagt besat, hvor Retro F1 er afholdt med 13 kørere, hvoraf kun 3 som minimum deltog i de 6 tællende, ud af de i alt 8 runder gennem året.

3 3 Scaleauto afviklet med god tilslutning. 39 kørere deltog, hvoraf 20 kørere som minimum deltog i de 6 tællende ud af de i alt 10 kørte runder. Slot S16D med 20 kørere, hvoraf de 11 som minimum deltog i de 4 tællende d af i alt 6 kørte løb. Open 32 med 16 kørere, hvoraf 9 som minimum deltog i de 4 tællende ud af i alt 6 kørte løb. SCX Digital har været stabilt, dog har der været et lille mandefald i de sidst kørte løb. Bestyrelsen og vognudvalg har gennem året tilpasset klasser, for jævnbyrdighed, Herunder justeret vedrørende bodymounts samt moniteret motorer. Løbsreglementet er fintunet. Banereglement er bragt på plads jf. det i 2016 vedtagne, nu nemmere at teste bane med en tabel, der viser, hvad spændingen som minimum skal være ude på banen, der hvor den belastes, samt med information om påvirkning af nabospor. Det skulle således være nemt at måle sin bane. Der er regneark/skema på hjemmesiden, hvor de aktuelle målinger kan på føres og arket vil så udregne den faktiske indre modstand i banen. Dette skema SKAL udfyldes og indsendes, hvis man vil afholde DM løb. Formanden opfordrede klubberne med baner tilknyttet, at få skemaet indsendt DMRU. Tak til Jørgen Erik Jørgensen for det udførte store administrative arbejde i DMRU. Beretningen blev afsluttet med ønske om at godt race til alle i Kassererens beretning Kasserer Jørgen Erik Jørgensen gennemgik regnskabet som var udsendt med dagsorden. Bemærkede at prisen for plads på Scalerace hjemmesiden næste år koster 2.400,- kr. og at DMRU navn på DanDomain steget til 52,- kr. for år Kassebeholdning pr er på kr ,09 en forøgelse på kr ,63 i forhold til sidste års beholdning. Regnskabet enstemmigt vedtaget. 4. Indkomne forslag Dagsorden 4a. Forslag 1: DM klasser for 2018 Jørgen Erik uddybede OMR.s forslag til DM klasser i 2018.

4 4 Forslaget vedr. at slå LMP 24 samme med Retro F1 blev drøftet om dette var en god ide, og om de 2 klasser hænger sammen kørermæssigt. KMRC har gennemført Retro F1 løb med 3 gennemkørsler med god tilslutning. Jørgen Erik talte om, at Can Am ikke er levebar og med kørere i Retro F1 hen over året er for lidt til at holde klasserne i live. Peter Larsen foreslog at ændret således, at mesterskab i Retro F1 afholdes på 1 dag med 2 gennemkørsler. Drøftelse af hvem og hvor kørere mødte op, med oplevelsen af at det er de sjællandske kørere der flytter sig og ikke omvendt. Digitalklasserne har mandefald, og der har i 2017 været kørt 5 tællende løb til DM og trukket lod om, hvor DM finaleløbet skulle køres. Retro F1 med en DM finale (antal gennemkørsler afgøres i løbsreglement) DM i LMP 24 klassen frafaldet. Scaleauto uændret Slot S16D og 32 Open uændret 2 klasser i digital (muskelbiler og GT) SSCC sender nærmere indhold til DMRU Afstemning: 6 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 2: DM banetildeling Jørgen Erik begrundede forslag for at få mere demokratiske afgørelser, jf. vedlagte bilag afstemningsseddel. Rene og Leif oplyste om forløb og landsdelsproblematikken. Formanden klarlagde retningslinier for indsendelse af DM baner og løbsforslag hvert år inden den 31/10. Længere drøftelse og formanden foreslog at forslaget blev trukket incl. Skema og afvente forslag 4. OMR trak forslaget. Forslag 3: DM datoer til forskellige DM klasser i 2019 Forslag fra Jørgen Erik som bestyrelsesmedlem, og drøftelse af datoer, som var kendt siden ultimo 2016 og lokale løbsafviklinger i særlige klasser i diverse klubber. Der kan justeres på datoer i blokkene i forslaget, og der er ISRA VM i uge 41 (uge 42 i 2018 i Finland). Afstemning: 7 for og ingen imod. Vedtaget

5 5 Forslag 4:Ændring af indlevering løbskalender/udvalg Erik begrundede forslag med at flytte udvalgs deadline 5 dage, idet de skal have tid til at behandle og koordinere med klubber. Løbskalender fra udvalg i samarbejde med klubber og baner at fastlægge købskalender for klassen/r og indsendes senest 5. november til DMRU sekretariat og behandles på efterfølgende delegeretforsamling med de løbsønsker som klubber har indsendt inden 31 oktober. Afstemning: 8 for og ingen imod. Vedtaget Forslag 5: Samling af krav for at være medlem af DMRU og afholde DM løb Stadig et krav at formularerne Klubregistrering og Baneregistrering er udfyldt og indsendt til DMRU.s sekretariat, samt at en klub der ønsker at afholde et DM løb skal vedtægters ordlyd herfor opfyldes og skema for egenkontrol af bane indsendt. Erik har indgivet forslaget for at vedtægter skal efterleves. OSCC bad om hjælp fra DMRU til at måle deres bane. Afstemning: 8 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 6: Tilmeldinger til DM løb Tekst i 16 andet punktum ændres til at tilmeldinger der kun er sendt til afholdende klub, her sørger klub for, at tilmeldinger indtastes løbende Afstemning: 10 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 7: Fjernelse af gebyr ved for sen tilmelding MMRK hvor Leif begrundede forslaget. En arr. Klub skal have oversigt over hvem der møder op, for at forberede et DM løb. Drøftelse om at indfører betaling forud. Måske ikke den rigtige vej nu, men kan overvejes. Dem der vil deltage i et løb søger for at få sig tilmeldt inden fristens udløb, så arr. Klub kan få afviklingsdetaljer m.v. på plads inden løbsdagen. Afstemning: 3 for og 7 imod. Forslaget faldet.

6 6 Forslag 8: Eftertilmeldte og fordeling mellem klub og DMRU MMRK trak forslaget da forslag 7 faldet. Forslag 9: Ændring af løbsafgift til DMRU Drøftelse af hvordan forslag 9-10 og 11 hang sammen. Snak om pris på plaketter og den pris DMRU giver p.t. hos leverandør og den pris (50 % lavere) som digitalklubber senest har givet hvor de køber. DMRU undersøger ved leverandør. MMRK trak forslaget, da det hænger sammen med forslag 10 og 11. Forslag 10: Fastsættelse af startgebyr fordeling mellem arr. Klub og DMRU Forslag fra OSCC at alle løbsgebyrer for tilmeldte/eftertilmeldte/tilmeldte på dagen fordeles mellem klub/dmru i forholdet 25/25 i stedet for 20/30 fordi ved få tilmeldte til løb og klub selv skal betale for præmier, bliver der som regel underskud/ekstra udgift for klub. Afstemning: 8 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 11: Ændring af løbsafgift. OSCCs forslag med nedsættelse af løbsafgift til 25,- kr. pr. deltager/pr. klasse. Forslaget blev trukket under forslag 9, da dette forslag var mere vidtgående. Forslag 12: Banereglement banens indre modstand Ændring af tekst vedr. målemetoder og præcisering heraf. Erik gennemgik kort ændring af ordlydens indhold. Hvis en klub skal have hjælp til at måle en bane, kan man henvende sig til DMRU, som så finder en person der kan hjælpe med at foretage måling. Afstemning: 8 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 13: Guideline/anvisninger i Banereglement måling indre modstand bane Guideline/anvisninger bagerst i Banereglement med link til Skema på hjemmesiden der skal udfyldes og indsendes DMRU.

7 7 Erik præciserede forslaget og skemaet der udregner indre modstand, når målinger sættes ind i dette. Afstemning: 8 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 14:Tekst i banereglement ændring Tekst under Guideline - en bane skal være forsynet med elektronik/relæer, der forhindre friløb ved Track Calls tilføjes også i indledning i banereglement og afsnit begge klasser ændres til alle klasser. Afstemning: 8 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 15: Redaktionel ændring af tekst i Banereglement guidelines Ordlyd ændres til Guideline/anvisninger til den elektriske konfigurering af bane, så den kan overholde regler og opnå godkendelse til afvikling af DM løb. Guideline er kun anvisninger. Afstemning: 8 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 16: Banereglement tomgangsspænding MMRK forslag for tomgangsspænding Scaleauto på plastbaner der ændres fra 13,5 volt til 13,5-13,8 volt. Afstemning: 7 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 17: Banereglement - sikringer MMRK forslag om at tekst ændres og tilføjes overstrømsbeskyttelse - det anbefales at hvert spor udstyres med sikringer/overstrømsbeskyttelse max 25 A. Afstemning: 7 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 18: Løbsreglement bonuspoint for tid i kvalifikation MMRK forslag at der gives 10 point for at have sat en tid i kvalifikationen, som så Kan tilskynde til at deltage i alle afd. i en serie. Bonuspoint lægges sammen med samlet DM resultat =summen af de tællende runder. Afstemning: 3 for og 4 imod. Forslaget faldet.

8 8 Forslag 19: løbsreglement Scale bonuspoint for tid i kvalifikation Woodracing forslag at der gives 5 point for at have gennemført kvalifikation, også selv om afd. trækkes fra. Drøftelse da forslaget er magen til forslag 18 blot med 5 points forskel. Snak om at pointgivning og de forhold at der kan spekuleres i hvilke løb der kan smides væk. Storebælt er åbenbart en barriere specielt fra vest mod øst. Er måske en lidt farlig vej at animere til at skulle køre alle løb. Afstemning: 3 for og 4 imod. Forslaget faldet. Forslag 20: Løbsreglement Scale antal tællende runder ( 11) OSCC forslag vil gøre det sværere at vinde et DM, da der skal flere tællende runder til. Drøftelse af antal løbsdage/antal runder, igen forhold der har noget med løb i hver sin landsdel at gøre. Det er svært at løse via reglement og som gulerod. Antal point givende runder Antal tællende runder Ændring tællende runder De med fed skrifttal antal tællende runder blev tilpasset og sat til afstemning. Det betyder at har en kører deltaget i mere end 4 pointgivende runder, må 2 tællende runder(vilkårlig) fratrækkes. DM i Scaleauto skal bestå af minimum 5 løbsdage (10 runder) Afstemning: 4 for og 1 imod. Vedtaget

9 9 Forslag 21: Løbsreglement Scale MMRK forslagtil tekstændring 4 afsnit 2, da 5 heats og 3 gennemkørsler gør at en løbsdag bliver alt for lang tidsmæssigt. (runde=gennemkørsel/heat=antal stint (spor)) Ændres fra antallet af heats - pr. runde er 5 eller derunder til antallet af heats pr. runde er 4 eller derunder Drøftelse af at forslag 22 omhandler det samme, men at forslag 21 (dette) er mere vidtrækkende, hvorfor der afstemmes om dette forslag først. Afstemning: 5 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 22: Løbsreglement Scale Superslot forslag hvor ingen fra klubben var tilstede for at begrunde forslaget. Ønsker antal runder ved DM løb skal være 2 og point fra begge tællende Da forslag vedtaget under forslag 21 er mere vidtrækkende bortfalder forslaget. Peter Broe, HMK forlod mødet grundet anden aftale. Forslag 23: løbsreglement køretid i forhold til antal spor på en givne bane. MMRK forslag da der jo også findes 3 og 5 sporede baner. Forslag behandlet og der blev foreslået køretid for 5 sporede baner med 5 x 3 ½ minut, som tilføjes oversigt med køretid i alle heats alt efter antal spor på en given bane. Afstemning: 6 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 24: Løbsreglement Scale - fjernelse af tekst MMRK forslag der ønsker at få fjernet teksten vedr. at markere med identifikationsmarkering på godkendte biler og karosser. Drøftelse og det blev konstateret at teksten ikke angiver et krav til at der skal markeres på godkendte køretøjer, men at dette er en mulighed for løbsledelsen under TK at markere det der godkendes. Forslaget trukket Forslag 25: Løbsreglement - Scaleauto motors omdrejningstal Superslot forslag, der ønsker at motorer kan kontrolmåles ved baneåbning/træningsstart så kørere kan sikre sig, at en motor overholder reglement vedr. max antal omdrejninger.

10 10 Forslagsstiller ikke tilstede (ej tilmeldt) og kunne derfor ikke redegøre for forslaget. Drøftelse af, at så splittes TK i to dele, med godkendt motor før egentlig TK for resten af bil, hvor motoren sidder i. Mødedeltagere kan ikke bedømme omfanget af, hvad forslaget bringer med sig i forbindelse med TK og selve løbet, hvis forslaget vedtages. Afstemning: Ingen stemte for, 6 imod. Forslaget faldet Forslag 26: Vognreglement Scaleauto Motoromdrejninger MMRK forslag, så den anvendte/i reglement godkendte motor SC-26 Endurance målt i 2017 med max RPM ved 12.5 volt, målt på baghjulet med 12:44 gearing til RPM (svarende til 7200 RPM på baghjulet) ændres for 2018 til6500 RPM målt på baghjulet med samme gearing. Øvrig tekst i forslaget vedr. vognudvalgets justering af værdi i løbet af sæson slettes, og tilføjes jf. Vedtægter 3a, afsnit 3. (evt. regelændringer i løbet af en sæson bør holdes på et minimum og foregår i et samarbejde mellem DMRU.s bestyrelse og det pågældende udvalg)) Afstemning: 5 for og ingen imod. Vedtaget. Forslag 27: Vognreglement motoromdrejninger/bestemt motor Superslot forslag, der ønsker en bestemt motor specificeret model 2017 og billede af motoren i reglementet. Drøftelse af at en motor kan ændres til andet udseende fra producenten i løbet af en sæson, som så ikke stemmer overens med den viste i reglement. Ligesom ordlyden motorer falder markant uden for normen er for upræcist formuleret. Forslagsstiller ikke tilstede (ej tilmeldt) til at begrunde og uddybe sit forslag. Afstemning: Ingen stemte for, 6 imod. Forslaget faldet. Forslag 28: Vognreglement Slot - generelle regler/forhjul OMR forslag, der mener at regler er misvisende og mener at stickers tilføjes vedr. anvendelse af forhjul både i S16D og 32 open i vognreglement Slot således at der kan anvendes/vælges mellem fysiske hul jf. regler eller alternativt stickers på karosseriet hjulkasse foran, med samme mål som fysiske hjul, 12,7 mm. Forslag 28 fortsat: Tilføjelse til tekst under vognreglement klasse 1:24 Production S16D alternativt anvendes stickers min. Dia. 12,7 mm. Afstemning: 4 for og ingen imod.

11 11 Dagsorden pkt. 4c: Forslag 29: Vedtægter - provisorisk løbskalender Gennemgang af ansøgte løb og forslag til afvikling og tildeling gennem sæson 2018 på bilag 29 og 29a vedr. de forskellige klasser. Drøftelse af oplæg og ændringsmuligheder udarbejdet af DMRU sekretariat/jørgen Erik. Rettelser tilføjet/ændret på oplæg 1 og 2 i skema markeret nr. 29. Samlet oversigt af løb/klasser/klub lægges på hjemmesiden når skema tilpasset. Retro F1 afvikles som et Åbent DM den 10/ hos OMR Enighed om den samlede løbskalender for Forslag 30: Løbsreglement Scale løb for Scaleauto i 2018 Superslot forslag hvor den under forslag 29 udarbejdede løbskalender for 2018 tilgodeser Superslots forslag om fordeling af løb/landsdele/antal tællende runder. Forslaget ikke bragt til afstemning. 5. Valg af formand Erik Noltensmejer på valg Forslået genvalg Genvalgt med akklamation 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter Jan Pieler, jysk sekretær syd og Rene Glæsel, Sjællands sekretær villige til genvalg. Valgt. Suppleanter genvalgt jf. dagsorden pk.t 6b vedr. personer Fynsk suppl. John Pettersson, Nordjysk suppl. Peter Broe, Sydjysk suppl. Stephen Wagstaffe OgSjællandsk suppl. Dennis Thuesen, OSCC valgt. 7. Valg af revisorer Bjarne Godtfredsen og John Pettersson genvalgt med akklamation. 8. Fastsætttelse af kontigent, startgebyr og andre udgifter Ingen ændringer foreslået.

12 12 Startgebyr er ændret jf. forslag 10 med ændret fordeling til 25/25 (klub/dmru) 9. Eventuelt Drøftelse om annonce på Scalerace.dk som koster 2.400,- kr. pr. år. Emnet tages op til drøftelse ved delegeretforsamling Leif bad forsamlingen huske på, at i 2018 har DMRU 50 års jubilæum den 28/9, og Jørgen Erik foreslog at dette skulle festligholdes med afvikling af et jubilæumsløb, der så kunne afholdes hos LMK i Middelfart, grundet pladsen ved banen og ca. midt i landet. Jan Pieler erklærede sig villig til at huse/afholde jubilæumsløbet, hvis DMRU ønsker dette. Herefter tak for god ro og orden under mødet. Tak til Stephen for mødearrangementet. Mødet afsluttet ca. kl Jan Pieler Referant.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 11 stemmeberettidige og en bisidder Mødet indledtes med valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Referent Jan

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2018.

DMRU Delegeretforsamling 2018. DMRU Delegeret forsamling 2018 blev afholdt søndag den 25. november 2018 I Fælleshuset, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 15 medlemmer: Peter Larsen KMRC Lasse

Læs mere

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært.

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. 1 DMRU Delegeret forsamling 2015 Referat DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. Til stede var 12 medlemmer Leif

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært.

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. 3. Kassererens beretning. Referat fra DMRU Delegeretforsamling 2011. DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 6 stemmeberettidige. 3 afbud indløb indenfor de sidste 24 timer Det meget dårlige vejr - har sikkert også lagt

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2016.

DMRU Delegeretforsamling 2016. DMRU Delegeret forsamling 2016 blev afholdt søndag den 27. november 2016 Skolevej 4, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 17 medlemmer: Thorkild Hjorth SSLOT Claus

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0 Dansk Mini Racing Union 2019 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2012 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg glæder mig til at se rigtigt mange af jer deltage i dette års Delegeretforsamling i DMRU. Igen i år er DMRU vært ved en mindre frokost,

Læs mere

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Nr. 3, 2007 Hej alle miniracing-venner, Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Carsten Grønnemann. De vedtagne punkter implementeres snarest i det nye reglement for

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2017 v.1.3

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2017 v.1.3 Dansk Mini Racing Union 2017 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2019 v

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2019 v Dansk Mini Racing Union 2019 Vedtægter DMRU 2019 v.1.0-1 - BESTYRELSE 2019 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v.1.2-1 - LØBSREGLER FOR SLOTRACING 1:24 S16D & 1:32 OPEN 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0 Dansk Mini Racing Union 2019 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v Dansk Mini Racing Union 2018 Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v.1.0-1 - LØBSREGLER FOR SLOTRACING 1:24 S16D & 1:32 OPEN 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 eller højere. DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 nr.3/05 Tilstede: Jan Juul NNSR (bestyrelsen)

Læs mere

Løbsreglement for Scaleracing

Løbsreglement for Scaleracing Dansk Mini Racing Union 2013 Løbsreglement for Scaleracing LØBSREGLER FOR SCALERACING GENERELT 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol. Samtidigt

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.1/04

mail NEWSLETTER nr.1/04 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.1/04 Race i januar 08. JLMS 1:32, Blue Tornado 17. SLEMC 3-Nord, Aalborg 24. NASCAR Træf, OMR (AFLYST)

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2011 Vedtægter VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Dansk Mini Racing Union er en organisation/union for alle Mini Racing sportens

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2011 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg håber at rigtigt mange vil tage turen til Fyn, og deltage i dette traditionelle årsmøde i vor union. Som noget nyt er union i år vært ved

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing DMRU

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing DMRU Dansk Mini Racing Union 2019 Banereglement Slot Racing & Scaleracing DMRU 2019-1 - BANEREGLEMENT 1 STRØMFORSYNING SLOTRACING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Vedtægter DMRU 2017 v.1.0-1 - BESTYRELSE 2017 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2017 v. august - 1 -

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2017 v. august - 1 - Dansk Mini Racing Union 2017 Banereglement Slot Racing & Scaleracing DMRU 2017 v. august - 1 - BANEREGLEMENT 1 STRØMFORSYNING SLOTRACING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2016 v.3a - 1 -

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2016 v.3a - 1 - Dansk Mini Racing Union 2016 Vedtægter DMRU 2016 v.3a - 1 - BESTYRELSE 2016 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU Dansk Mini Racing Union 2015 Vedtægter DMRU 2015-1 - BESTYRELSE 2014 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord Leif

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2012 Vedtægter VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Dansk Mini Racing Union er en organisation/union for alle Mini Racing sportens

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU Dansk Mini Racing Union 2014 Vedtægter DMRU 2014-1 - BESTYRELSE 2014 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 juuljan@hotmail.com 7430 Ikast Jylland-Nord Peter Broe Tlf. 21 31

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:32 Open DMRU 2019 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er DM for Digital Scale Racing og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er SCX Digital Scale Racing (SDSR) og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2004 Løbsreglement LØBSREGLER SLOT-RACING 1 TILMELDING Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved maskinkontrollen. Samtidigt betales startpenge, hvis dette ikke er sket

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement DMRU

Dansk Mini Racing Union. Banereglement DMRU Dansk Mini Racing Union 2014 Banereglement DMRU 2014-1 - BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier) med en total

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Dansk Mini Racing Union Banereglement

Dansk Mini Racing Union Banereglement Dansk Mini Racing Union 2013 Banereglement BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier) med en total kapacitet på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2. Formål. Foreningens formål er at samle alle sportsinteresserede i en forening

Læs mere

Fra Vejle er modtaget:

Fra Vejle er modtaget: Indkaldelse til DRCMUs Generalforsamling Dato: 23. marts 2019 kl. 10:00 Sted: Multihuset Jenlevej 5 Ny Højen, 7100 Vejle Praktisk info: Morgenmad 9:30 Mødet starter 10:00 Frokostpause ca. 12:00 til 12:30.

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold.

Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold. Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold. Serien køres over 4 afdelinger. Hver afdeling køres som et separat løb hvor der uddeles præmier

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold.

Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold. Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold. Serien køres over 3 afdelinger. Hver afdeling køres som et separat løb hvor der uddeles præmier

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:24 Production S16D DMRU 2019 v.1.0.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing typer: A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 21. januar 2016. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 17. januar 2019. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing. DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing. DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Banereglement Slot Racing DMRU 2017 v.1.0-1 - BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier)

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2016 v.1-1 -

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2016 v.1-1 - Dansk Mini Racing Union 2016 Banereglement Slot Racing & Scaleracing DMRU 2016 v.1-1 - BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer

Læs mere

Generalforsamling 28/ kl i klubhuset.

Generalforsamling 28/ kl i klubhuset. Referat: Generalforsamling 28/3-2019 kl.19.00 i klubhuset. Pkt.1 Valg af dirigent Gunnar Christensen enstemmigt valgt Pkt.2 Protokol ligger til gennemsyn fra den 11/3-2019-: Godkendt Pkt.3 Bestyrelsens

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling Høje Taastrup Torsdag den 26. oktober 2017 Dagsorden for Danske Kreds ekstraordinære generalforsamling Onsdag den 8. november 2017 kl. 16.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for den

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave s bestyrelse Helge Dybdahl Lena Frydensberg-Holm Willy Schneider Rasmus Jørgensen Jørgen Sommer Jesper Rasmussen Søren Stahlfest Formand Næstmand Kasserer Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Suppleant

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Dansk Mini Racing Union 2009 Banereglement BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier) med en total kapacitet på

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer.

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer. Søndag 29. juli 2018/klhdk Grundejerforeningen SANDAGER. gfsandager@gmail.com www.sandagergrundejerforening.dk Dokument: 180729 for grundejerforeningen. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere