Sidst men ikke mindst er bestyrelsens formand med, når der er lønforhandlinger med lærerne på skolen også en vigtigt og spændende opgave.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sidst men ikke mindst er bestyrelsens formand med, når der er lønforhandlinger med lærerne på skolen også en vigtigt og spændende opgave."

Transkript

1 Bestyrelsens beretning 2017/18 Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning 2017/18. Vi har valgt at dele bestyrelsens beretning imellem os så vi har en del hver. Vi vil starte med at præsentere os selv for at give jer en idé om vore tilhørsforhold til skolen Jeg har siddet i bestyrelsen i fire år det sidste som formand. Det har været spændende, der har været mange opgaver som har været både udfordrende og interessante. Jeg har tre børn på skolen: Frederikke i 9. klasse, Alberte i 6. klasse og Alfred i 3. klasse. Jeg er lærer på Paarup skole i centerafdelingen hvor vi har elever med autismespektrumforstyrrelser Bestyrelsen holder faste møder én gang om måneden. og af og til ekstraordinære møder, når der er behov for det. Ved møderne deltager udover bestyrelsen, skolelederen, viceskoleleder, børnehaveleder, SFO-leder, TR for lærerne og en repræsentant for lærerne, dette går i turnus blandt alle i lærerkollegiet. Foruden de alm. bestyrelsesmøder, har vi også 2 gange om året fællesmøde med skolens personale og et årligt møde med andre friskoler. Vi har også mulighed for at deltage i Friskolernes landsmøde. I år er der to af os der deltager I bestyrelsen holder vi også en julefrokost, det er meget hyggeligt at møde sådan lidt uformelt. Dagsordenen på bestyrelsesmøderne har mange faste punkter såsom: Regnskaber, budget, skolens arrangementer i løbet af året, udsmykning af skolen, større indkøb til skolen og renovering af lokaler og udeområder, samarbejdet i lokalområdet mm. Ved ansættelser af nye medarbejdere på skolen, deltager der også repræsentanter fra bestyrelsen. Vi er altid et udvalg bestående af en eller to ansatte på skolen alt afhængigt af hvilken afdeling der skal ansættes til, en eller to fra bestyrelsen, TR og repræsentanter fra ledergruppen. Det er altid en meget spændende opgave og vi møder mange kvalificerede mennesker, der rigtig gerne vil arbejde på vores skole. Ved den svære men nødvendige samtale mellem forældre og skolen, sker det at vi fra bestyrelsen bliver bedt om at deltage. Der sidder vi, som repræsentant for både forældrene og skolen. Vores tilstedeværelse skal gerne være med til at sikre en samtale med løsninger som er til gavn for begge parter. Sidst men ikke mindst er bestyrelsens formand med, når der er lønforhandlinger med lærerne på skolen også en vigtigt og spændende opgave. Lad os bare uden at prale sige at det går noget bedre end i det offentlige! Jesper Birk: Har to børn på skolen: Magnus i 3. klasse og Mathilde i 7.klasse Jesper er desværre forhindre i dag på grund af arbejde. Jesper er pædagog og arbejder i socialpsykiatrien En del af lokalområdet Birgitte:

2 Birgitte Momme Nielsen, mor til Albert, 2. klasse og Bastian 6. klasse. Til daglig underviser jeg som på musikpædagog på SDMK og Odense Musikskole. Vi er i bestyrelsen enige om, at lokalsamfundet er en vigtig del af vores skole. Aktier i Købmanden Udstykninger SSP-samarbejde Dan s arbejde i det lokale Sidste år fortalte vi i beretningen at vi havde købt aktier i vores spar købmand og er taknemmelig for at købmanden i dag er blev til Din Købmand under købmand Jesper..? Vi fortalte om om alle de nye udstykninger som skolen er omgivet af, mange af dem er blevet til flotte huse og lejligheder og det er skønt at møde de nytilflyttede familier både i byen og ikke mindst her på skolen. En del af samarbejdet i lokalsamfundet er vores SSP samarbejde. Hvert år har SSP et tema som de sammen med os, familierne og de unge mennesker arbejder med. Sidste år var temaet hash-misbrug og i år handler det om digital dannelse - vi kan kun opfordrer til at man deltager i disse foredrag/oplæg - de er altid relevante for os der har unge mennesker. Til sidst er vi som bestyrelse stadig glade og taknemmelige for, at Dan har lyst til at deltage i lokalmiljøet på forskellige måder - det er altsammen med til at realisere vores ideer om at være en del af lokalsamfundet. Aktier i Købmanden Udstykninger SSP-samarbejde Dan s arbejde i det lokale Arrangementer:Næstformand: Lise Hedelund Andreasen Jeg har været medlem af bestyrelsen i 3 år. Jeg er mor til Marie i 1. klasse, Thea i 4.klasse og Laust i 7. klasse. Jeg er sygeplejerske og leder af et børneafsnit på OUH. Igen i år har én af vores store opgaver i bestyrelsen været at afholde forskellige fælles arrangementer på skolen. Hovedformålet med disse arrangementer er at styrke det forpligtende fællesskab som vi alle er en del af her på skolen. Vores tanker med dette går i retningen af at forholdet mellem skole og familie styrkes når vi i fællesskab gør noget godt for vores skole. Vi oplever at disse arrangementer giver et andet og bedre tilhørsforhold til skolen og skolens faciliteter.

3 Så samtidig med at vi får udførte nogle konkrete praktiske opgaver oplever vi også at forældregruppen rykker tættere sammen. Og så er der ingen tvivl om, at børnene elsker at have sin familie med på skolen også for at arbejde. På Stige Friskole er det sådan, at vi tror på at et fællesskab virker bedst. SMUK fredag var det nye tiltag i år. En eftermiddag hvor der blev løst praktiske opgaver både inde og ude. En produktiv dag som sluttede af med dejlig mad og fællesskab. Fest & Farver var temaet for årets skolefest. Endnu en gang blev det en fantastisk aften hvor personale og forældre dansede, sang og hyggede sig. Kontaktforældrene havde endnu en gang lagt et flot stykke arbejde i at få pyntet fællesrummet op til Fest & Farver. Vores fantastiske forældre band slog en gang for alle fast, at de er en uundværlig del af denne festlige aften. Vi er stolte af at have vores eget forældre band på skolen- Tak skal I ha... Skolens udvikling: Kasser: Jannik Frank Petersen Far til Mads i 5. klasse. Jeg er uddannet elektronikmekaniker. jeg er afdelingsformand for Teknisk Landsforbund her på Fyn. Desuden sidder jeg i Elsesminde Produktions Skoles bestyrelse. En stor del af bestyrelsesarbejdet her på skolen går ud på at vedligeholde og udbygge skolens bygninger og arealer. Det er vigtigt at bygningerne er i god stand i forhold til muligheden for at evt at kunne låne penge til nogen af alle de nye ting vi gerne vil. og løbende vedligeholdelse gør, at vi ikke pludselig står overfor en uoverskuelig og dyr stor renovering. Samtidig giver energirenoveringer en besparelse på driften i forhold til varmeudgifter. Der er eksempelvis i perioden skiftet vinduer i nuværende 1. til 4. klasse. Et andet element er selvfølgelig at vi gerne vil have at skole, børnehave og SFO er FlOT og rar at komme i.. Og derfor er gangen i ved 3 og 4 klasse blevet malet. Gulvet i fællesrummet her, har også fået en tur. Vi har også renoveret skolekøkkenet, så er blevet dejligt lyst og imødekommende. Rammerne er forskønnet og forhåbentligt er funktionalitet også forbedret. Hvis i ikke allerede har set køkkenet, så tøv ikke med at gå en tur forbi her i aften. Vi har i løbet af året talt meget om pladsen (eller mangel på samme) i SFO og børnehave. Vi overvejer hvad vi har af muligheder for at udvide, og det er noget der skal kigges nærmere på i den kommende bestyrelsesperioden. det gælder også antallet af toiletter i især SFO en. Vi skal have fundet en holdbar løsning. Vi har også i bestyrelsen talt om etablering af en SFO2 ordning på skolen, og har været meget nysgerrig på hvor mange børn der er tilmeldt den kommunale ordning. Ganske få er tilmeldt efter vores oplysninger, og derfor vil vi gerne afdække i den nuværende 4. klasse om der har været i behov, og i givet fald hvordan det ville kunne dækkes. Ligeledes er kommunen i gang med at evaluere ordningen. Fællesmøder: Mette Kaysen Jeg har siddet i bestyrelsen i 2 år. Jeg har 2 børn på skolen. Tobias i 4. kl.og Mikkel i 1. Kl.

4 Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og arbejder i Socialpsykiatrien i Nordfyns kommune som teamkoordinator, jeg er desuden tillidsrepræsentant. Som et vigtigt led bestyrelsesarbejdet står samarbejdet med personalet. Til de månedlige bestyrelsesmøder er personalet repræsenteret ved ledergruppen samt 2 personalerepræsentanter. Som et supplement til bestyrelsesmøderne afholdes der årligt 2 fællesmøder hvor hele personalegruppen samt bestyrelsen deltager. På fællesmøderne kan der være planlagt et emne til drøftelse, tidligere har det f.eks været skolens værdier. Skoleårets første fællesmøde blev afholdt i efteråret og stod i det kulturelle tegn. Efter indtagelse af lækker mad blev vi underholdt af dejlig musik og sang ledsaget af små historier fra musikerne Rupert og Yasha. Det andet fællesmøde blev holdt i marts måned. Her var omdrejningspunktet et foredrag af Storm Steensgård under titlen sund præstation - styr på stressøkonomien hvor der blev sat fokus på forskellen mellem sund og usund stress samt sætningen en ting ad gangen. Efter foredraget var der snak i grupper omkring de temaet der blev berørt undervejs. Pædagogisk Dag: Torben Funch 1.klasse kanalen med fiskestang klaus og Esben 2. klasse discodans Birgitte, Rikke Virum 3. klasse 4.klasse Biavl og billedkunst ved Eamon og Anja 5. klasse Mad og sund kost 6. klasse teambuilding på stige ø Jens og Christina, Claus 7. klasse Arbejde for diabetes foreningen med bla at sælge lodsedler 8. klasse Robotter på SDU 9. klasse ungdomsskolen dilemmaspil

5

Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017.

Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017. Bestyrelsens beretning 2015/16 Stige Friskole. Generalforsamling 7. april 2016 Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017. Bestyrelsen består

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Ledelsesberetning Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Skolens formål Skolens formål er at drive friskole, fritidsordning, fribørnehave og snarligt frivuggestue ifølge skolens værdigrundlag og efter

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

På enhver skole er det naturligvis hverdagen der fylder mest. Jeg vil her ikke sige så meget om hverdagen, men jeg vil starte med en lille smule.

På enhver skole er det naturligvis hverdagen der fylder mest. Jeg vil her ikke sige så meget om hverdagen, men jeg vil starte med en lille smule. Side 1 af 5 Skolelederens beretning for skoleåret 2011/2012 Skolens hverdag På enhver skole er det naturligvis hverdagen der fylder mest. Jeg vil her ikke sige så meget om hverdagen, men jeg vil starte

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018 Skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018 Kære forældre og medarbejdere på Højvangskolen Når vi i skolebestyrelsen kigger tilbage på det forgangne skoleår 2017/ 2018, så har det været et år, som har budt

Læs mere

Den Sammenhængende Skoledag. Den Sammenhængende Skoledag for dig og dit barn

Den Sammenhængende Skoledag. Den Sammenhængende Skoledag for dig og dit barn Den Sammenhængende Skoledag Den Sammenhængende Skoledag for dig og dit barn Den Sammenhængende Skoledag for dig og dit barn Scan koden Find materiale om DSS, på platformen www.odense.dk/dss 2 I Den Sammenhængende

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd.

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd. Referat af bestyrelsesmøde på Odense Friskole 20. januar 2015 - Kl. 17.00-20.00 Til stede: Birgit, Ann-Louise, Magnus, Stig, Lisbet, Torsten Bo, Hanne, Thomas H., Thomas A, Louise, Tommy Fraværende: Bjarne

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 15.12 2014 kl. 17.15-21.30 Fremmødte: Kim, Malthe, Yasmin, Lone, Jonas B., Jens, Mads, Jonas H., Anne, Gitte, Michelle, Jannie og Konrad.

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Vi rigtig glade for, så mange af jer, har valgt at bruge en almindelig hverdagsaften på, at lytte til det netop

Læs mere

Marie Louise Exner. Vedsted Friskole. www.vedsted-friskole.dk

Marie Louise Exner. Vedsted Friskole. www.vedsted-friskole.dk Marie Louise Exner www.vedsted-friskole.dk er en grundtvig-koldsk grundskole med børn fra børnehaveklasse til 10. klasse. Skolen vil give børnene et fælles skoleliv, der udover fagligheden udvikler deres

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 27. januar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 891 Næste uge: Mærkedag: 31. januar 1. februar Lærermøde + P-møde Bestyrelsesmøde 28. januar 31. januar 1. februar 2. februar Malou 2.kl. Gustav

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning ved Sejergaardsskolens generalforsamling tirsdag den 19. april 2016

Bestyrelsens mundtlige beretning ved Sejergaardsskolens generalforsamling tirsdag den 19. april 2016 Bestyrelsens mundtlige beretning ved Sejergaardsskolens generalforsamling tirsdag den 19. april 2016 Hermed bestyrelsens beretning for kalender- og regnskabsåret 2015. Først lidt om strategi, rammevilkår

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET EFTER LUKKETID SAMLES FORÆLDRE- UDVALGENE I HOLMETRÆET Kære nye forældre i Holmetræet Vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017.

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Kære forældre. Kære ansatte på Tved Skole. Velkommen til årsmødet 2017 med beretning fra

Læs mere

Årsmøde 9. oktober 2018 Skolelederens beretning

Årsmøde 9. oktober 2018 Skolelederens beretning Årsmøde 9. oktober 2018 Skolelederens beretning Jeg indledte Jens Andersens oplæg med at fortælle om - og vise en video af - vores nyformulerede værdigrundlag. Jeg har besluttet i år at skrive en lidt

Læs mere

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 I fint vejr med blå himmel og høj sol kunne vi fredag den 17. august afvikle indvielsen af vores nye indskolingsbygning. Kl. 10.00 samledes

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013 ID Dagsordenspunkt Ansvar Beskrivelse Mødedeltagelse 0. Valg af referent Esben Afbud fra: Jonas 1. Fællessang Esben Svantes vise 2. Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt 3. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Julehilsen fra Skolen

Julehilsen fra Skolen Julehilsen fra Skolen Så blev det juleferie. Traditionen tro sluttede året med juleafslutning I kirken, hvor 3. Klasse opførte krybespillet. Det gjorde de godt. En anden tradition er jo at der serveres

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 11. Nyhedsbrev uge Generalforsamling

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 11. Nyhedsbrev uge Generalforsamling Nyhedsbrev uge 16-2013 Side 1 Generalforsamling Side 6 S-H-tider 2.-3. klasse Side 2 Logbog fra Bh.kl.-1. klasse Side 3 2.-3. kl. "Tøm et billede" Side 4 Skoleskema for uge 17 Side 7 Side 10 Side 11 Børnehaven

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 15. august 2018 kl. 17.00-19.30 Referent: Mødedeltagere: Afbud: Jesper Jens Peter, Dorte, Sanne, Sebastian, Flemming, Louise E, Gitte B, Simone, Jørgen, Jesper Niels, Rikke,

Læs mere

Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017

Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017 Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017 Jeg er ofte blevet spurgt: Hvad er forskellen på en friskole og en folkeskole? Jeg er nok ikke den rigtige at

Læs mere

Er der virksomheder i skolens lokalsamfund, som kunne bruge skolen som samarbejdspartner? Hvad kan eleverne på skolen hjælpe andre med?

Er der virksomheder i skolens lokalsamfund, som kunne bruge skolen som samarbejdspartner? Hvad kan eleverne på skolen hjælpe andre med? Nævn 3 anledninger i løbet af skoleåret, hvor eleverne kan være medansvarlige og tage ejerskab. Hvad ville det kræve af lærerne på skolen? Hvad ville være anderledes end i dag? Er der virksomheder i skolens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 27. februar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet Tilstede: Victor (elevråd), Bente, Anja, Morten, Mette, Helle, Lisanette, Ditte, Gunni, Rikke, Marcin og Martin 1. Bemærkninger

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet.

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Bestyrelsesmøde 12.1.2017 Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Godkendelse af dagsorden: Dagsordnen blev godkendt. Godkendelse af referat: Referat godkendt. Budget

Læs mere

Sammen om en bedre skole

Sammen om en bedre skole Sammen om en bedre skole Brug skolernes trivselsdag den 4. marts 2011 Skolernes primære opgave er elevernes læring og udvikling. Denne opgave løses bedst, hvis fundamentet er trivsel og tryghed for alle.

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 Kære alle sammen Så sidder jeg endnu engang foran tastaturet, for at videregive nyheder, informationer og tanker om, hvad der sker i skoleverdenen i almindelighed og på Spjellerup

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1 Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE 2011 1 Undervisningmiljøundersøgelse 2011 Skolens multibane, der blev taget i brug i 2010 Indledning I lighed med sidste skoleår har vi valgt at lave vores

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

17. november 15 11jd. Dagsorden mandag den 24. august. Fraværende: Louise, Lone. Ingen kommentarer

17. november 15 11jd. Dagsorden mandag den 24. august. Fraværende: Louise, Lone. Ingen kommentarer Skolebestyrelsen Stige Skole 17. november 15 11jd Dagsorden mandag den 24. august Referat Fraværende: Louise, Lone 1. Godkendelse af referat Ingen kommentarer 2. Meddelelser bl.a. SFO i almen og OBS Vikarforhold

Læs mere

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.:

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.: Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af generalforsamling 03. April 2017 Til stede: - Formand Jeanette H. Olsen - Næstformand/sekretær Maria B.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. august 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 871 Næste uge: Mærkedag: 23. august 24. august Lærermøde + P-møde Bestyrelsesmøde 20. august 22. august 23. august 24. august Julie 1.kl. Filippa

Læs mere

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse Kære Alle Det er nogle uger siden, at I sidst har modtaget et ugebrev fra Gregers Krabbe. Det har været en travl periode. Denne uges brev indeholder vigtige informationer vedr. skoleåret efter jul. Jeg

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev /2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev /2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev /2018 Åben skole/

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 21. september 2010 kl. 19.00 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Kenneth Gaardsvig Holt Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN DAGSORDEN Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 18. marts 2013 Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN Deltagere: Tina Schønnemann, Heidi Mørch, Hanne Friisgaard, Jeanette Lundgaard, Helle Nissen, Jane Nørskov,

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Tirsdag den 22/09 kl. 19.00 21.30. Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Inge Afbud: Jette 1. Tidspunkt 19.00 19.05 Godkendelse af referat

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Vi har fået en aftale med Hjelholt uldspinderi, hvor vi kan få garn til en rigtig god pris, hvis vi afleverer uld. Vi vil prøve at samle MEGET nyafklippet uld og sørge for at

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole. Referat af bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014. Fraværende: Peter Lantz. Formanden indledte med at byde Solveig HeideJørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup Maj 2013 Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup er: Børnehaven Regnbuen, Fjelsted Harndrup Skole (0.-6. klasse) og SFO Valhalla med fælles ledelse

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter.

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Skolebestyrelsens årsberetning 2012. Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Hvad skal vi? Det er skolebestyrelsens

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Arrild Privatskole. Ses vi til arbejdsdag i eftermiddag mellem 14 og 20?

Arrild Privatskole. Ses vi til arbejdsdag i eftermiddag mellem 14 og 20? -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 40/2018 Ses vi til

Læs mere

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november Festlig indvielse af BÅLHYTTEN Torsdag den 17. september, blev en festlig dag for hele GUFS. Bålhytten blev indviet med sang, taler og sidst, men ikke mindst, pølser over åben ild, med tilhørende brød

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Formandens beretning 15/4 2015

Formandens beretning 15/4 2015 Formandens beretning 15/4 2015 Vi var pr. 5/9 2014 110 elever fordelt på 81 familier. Dette er 2 elever mindre end 5/9 2013, men nu er vi 119. Der går næsten ikke en uge, uden der er nye forespørgsler.

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby GOD FREDAG. Mandag morgen var der en farvelkomite` på P-pladsen, da 8. og 9. klasse drog afsted mod London sammen med Rikke og Esben. Vi har set nogle skønne billeder, samt videodagbog på Facebook. Disse

Læs mere

Referat af forældrerådsmøde den 25. oktober 2018

Referat af forældrerådsmøde den 25. oktober 2018 Referat af forældrerådsmøde den 25. oktober 2018 Peter lagde ud med at sige at et vindue faldt ned i gården pga. blæsevejret. Ingen kom til skade, men mange har spurgt. Peter fortalte at vinduerne nu vil

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018 Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole.

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole. REFERAT EMNE: Skolebestyrelsesmøde SKOLE / INSTITUTION: Søndersøskolen MØDEDATO: 30. november 2009, kl. 18.00 på Afdeling Søndersø Mødet starter med en lille let julefrokost DELTAGERE: Kurt Rene Eriksen,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere