Skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018"

Transkript

1 Skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018 Kære forældre og medarbejdere på Højvangskolen Når vi i skolebestyrelsen kigger tilbage på det forgangne skoleår 2017/ 2018, så har det været et år, som har budt på udfordringer, men også mange spændendeinitiativer og rigtig gode diskussioner omkring Højvangskolen. Både den skole vi har lige nu, men bestemt også den skole, som vi gerne vil have i fremtiden. Skoleledelsen En af skolebestyrelsens opgaver i løbet af skoleåret var ansættelse af en ny viceskoleleder og efterfølgende en ny DUS/indskolingsleder. I slutningen af skoleåret 2016/17 stoppede vores hidtidige viceskoleleder Claus Østergaard, hvor vi startede skoleåret 2017/18 med at ansætte en afløser for Claus. Valget faldt på vores hidtidige DUS/indskolingsleder Kristine Jakobsen, som syntes så godt om vores skole, at hun valgte at søge stillingen. Det betød så, at vi i skolebestyrelsen endnu engang skulle ansætte en ny DUS/indskolingsleder, og her valgte vi at ansætte Annette Evensen. Skolens ledelse består nu af Christian, Kristine og Anette. Det er vi meget godt tilfredse med i skolebestyrelsen, da vi synes, at vi har fået sammensat en god ledelse for Højvangskolen. De faste opgaver Skolebestyrelsen har en række faste opgaver, som løses henover skoleåret. Vi godkender hvert år skolens årsregnskab og budgettet for det kommende år. Skolebestyrelsen har i en væsentlig indflydelse på budgettet, og har i samarbejde med skolens ledelse prioriteret ressourcerne. I det indeværende skoleår har vi prioriteret en renovering af bygningen, der huser specialafdeling. Vi har fået installeret et Apple tv i alle klasser, så eleverne kan koble til projektoren i loftet uden problemer. Vi har givet tilskud til kantinedrift, så vi kan opretholde en god kantine for eleverne. Endvidere er der indkøbt robotter til håndværk og design, så vi kan udvikle elevernes kreative og innovative evner. Kvalitetsrapporten for Højvangskolen gennemgås også hvert år. Kvalitetsrapporten indeholder en sammenligning af vores skole med alle folkeskoler i Aalborg Kommune, og vi diskuterer indholdet med skolens ledelse.

2 Som en del af skolebestyrelsens opgaver er også godkendelse af timefordelingsplanen for det kommende skoleår. Vi skal i den forbindelse kontrollere, at skolen overholder minimumstimetallet for de enkelte årgange i henhold til folkeskoleloven. Skoleåret afsluttes med at der afholdes dimission for 9. klasserne, hvilket altid er en hyggelig aften med glade elever og forældre. Skolens principper Skolebestyrelsen har i skoleåret arbejdet med skolens principper. Her har vi forældrevalgte medlemmer fået afstemt vores holdninger med holdningerne hos skolens personale og ledelse. Vi har udarbejdet i alt 20 principper for vores skole, og principperne kan findes på Højvangskolens hjemmeside under skolebestyrelsen. Vi har også arbejdet med skolens antimobbestrategi, som snart er færdig. Den mangler lige den endelig færdiggørelse i skolens pædagogiske udvalg. Mobilfri skole Et andet emne vi har diskuteret i bestyrelsen er den mobilfri skole, da skolens ledelse og medarbejdere ønskede, at vi i skolebestyrelsen bakkede op om et forsøg med mobilfri skole. Resultat blev, at skolen kørte et forsøg med mobilfriskole indtil efterårsferien, hvor forsøget blev evalueret. Evalueringen viste, at skolen havde fået nogle elever, der er mere koncentrerede i undervisningen og mere involveret i fællesskabet i frikvartererne, når de ikke bruger tiden med at kikke ned i mobiltelefonen. Skolebestyrelsen fik en tilbagemelding på, at de første positive tegn hurtigt viste sig. Undervisningen er ikke så forstyrret, og vores 9. klasser har spurgt til en fodbold til frikvarteret, selvom de ikke har spillet fodbold i frikvarteret i meget lang tid. Det er dejligt, at eleverne involverer sig i fællesskabet. En anden positiv historie er i forbindelse med 7. klassernes deltagelse i Ung i Svenstrup temadagen med andre 7. klasser fra Svenstrup. Vores elever brugte ikke mobilerne i pauserne, mens eleverne fra de andre skoler sad på række og kikkede ned i mobilen. Det er et godt signal på, at tiltaget er relevant. Teknologi, innovation og design På Højvangskloen har vi kommunens bedste lokaler til teknologi, innovation og design, hvilket vi er meget stolte af. Her arbejder eleverne i dejlige lyse og indbydende lokaler med ny teknologi. Der er bl.a. investeret i en 3D printer, robotter og udstyr, der bruges til Lego Leauge.

3 Flere elever har deltaget i et samarbejde med andre skoler omkring 3D print. Endvidere har eleverne deltaget i et arrangement i Shoppen i City Syd, hvor de viste deres evner frem. Lego Leauge er et utroligt populært valgfag for eleverne, hvor de arbejder med bl.a. bygning af robotter og andre opgaver. Vi har haft to hold til et regionalt stævne i Nørresundby Idrætscenter. Det ene hold ved navn Mind of Creation bestående af elever i 8 og 9. klasse kvalificerede sig til den skandinaviske finale i Lego Leauge. Vore hold var ikke de bedste til at bygge robotterne, men når den oprindelige plan A for robotten kiksede i konkurrencen, kunne vores hold tænke selv hurtigt og lave en plan B for robotten det kunne holdene fra Østen ikke. Det er sådan noget, der gør en forældre og skolebestyrelsesformand stolt af eleverne og lærerne på Højvangskolen. Høringssvar Vi har i år afgivet flere høringssvar til Skoleforvaltningen. Vi har bl.a. kommenteret på besparelser på tekniskserviceledelse, besparelse på DUS ledelse og inklusionsrapport, da vi i skolebestyrelsen vurderede, at disse tiltag kunne havde en uheldig påvirkning på Højvangskolen. Herudover har vi også kommenteret på Kvalitetsrapporten. Kontaktforældre De forældrevalgte medlemmer i skolebestyrelsen har i år valgt at arbejde videre med konceptet, hvor vi indkalder kontaktforældre fra de enkelte klasser til et møde, så vi har en mere direkte kontakt til de enkelte klasser. Det er vores håb, at vi herved får en bedre fornemmelse at, hvordan forældrene synes, det går med Højvangskolen, og derved giver os forældrevalgte input til vores videre arbejde i skolebestyrelsen. Det er afholdt et møde i april 2018, hvor vi bl.a. diskuterede dannelse og kommunikation mellem skole og hjemmet. Skolebestyrelen fik på mødet input fra forældrene, som vil indgå i arbejdet for den nye skolebestyrelse efter sommerferien. På nuværende tidspunkt er planen, at de forældrevalgte medlemmer i skolebestyrelsen også fremadrettet vil afholde et til to af disse møder i hvert skoleår, men den endelige beslutning tages i den nye skolebestyrelse efter sommerferien. Elevtal Det er med stolthed, at jeg lige vil nævne, at vores skole er utrolig populær i lokalområdet, hvilket vi kan være stolte af. Vi har nu 434 elever i alt og inden for en 5-10 årig periode, forventer vi over 500 elever på vores skole. Det giver selvfølgelig pladsproblemer, og skoleforvaltningen er gjort opmærksomt herpå. Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 24 elever i hver af de kommende 0. klasser, hvilket er tilfredsstillende. Højvangskolen oplever på baggrund af ovenstående et stigende pres på søgning af elever i andre klasser både i og udenfor skoledistriktet.

4 Det har betydet, at skolebestyrelsen i samråd med skolens ledelse har truffet den beslutning, at vi ikke siger ja til elever, der ikke bor i distriktet, hvis der i gennemsnit er 24 elever i hver klasse på årgangen. Det er ikke populært, men nødvendig af hensyn til skolens økonomi. I samme forbindelse skal nævnes, at elevsammensætningen i specialafdelingen blev ændret fra starten at dette skoleår, således at det kun rummer klasse, og ikke som tidligere alle årgangene fra 0. til 10. klasse. Det skyldes, at Skoleforvaltningen har ønsket have et samlet tilbud for disse årgange på Højvangskolen, mens de mindste årgange er placeret på Sofiendalskolen. Personalet har planlagt ændringen af elevsammensætningen og udført arbejdet med krum hals, selvom deres arbejdsbetingelser blev ændret tak for det. Det skal bemærkes, at der i alt har været 38 børn i det skoleår, mens der for 3 år siden kun var 24 børn i den daværende D-afdeling. Denne udvikling i elevtal og alderssammensætning betød, at vi rent budgetmæssigt også fik en udfordring, da lokalerne i specialafdelingen ikke er helt tidssvarende til denne elevgruppe, hvorfor der blev lavet en tiltrængt renovering af lokalerne i efterårsferien. Kantinen Vi har i skolebestyrelsen fulgt arbejdet med driften af den nye kantine. Vi synes, at vores kok Joakim har gjort et kæmpe stykke arbejde, så vi har fået en god kantine til glæde for skolens elever og personale. Det kan vi være stolte af. Kantinen er i god gænge med gennemsnitlig ca daglige ekspeditioner, hvilket må betyde, at vores elever har taget rigtigt godt i mod vores nye kantine. Vi kan kun opfordre til at endnu flere elever benytter kantinen, så vi fortsat kan have dette tilbud til eleverne. Skolebestyrelsens sammensætning Som en følge af skolereformen har vi i skolebestyrelsen arbejdet på at få et eksternt bestyrelsesmedlem, uden børn på Højvangskolen, i skolebestyrelsen. Det er lykkes os at få Frank Nielsen til at indtræde i skolebestyrelsen. Frank Nielsen er souschef på FC Højvang og målet er, at han kan bidrag med en anden synsvinkel omkring arbejdet i skolebestyrelsen. Frank Nielsen har nu siddet i en et årig periode og har allerede tilkendegivet, at han gerne vil blive siddende i skolebestyrelsen næste skoleår. Der har inden skoleårets slutning været valg af forældrevalgte medlemmer til den nye skolebestyrelse. Der var genvalg til 3 forældre, mens 4 nye er kommet til. Et af de nuværende medlemmer fortsætter som suppleant. Repræsentanterne for skolens ledelse og personale er uændret, mens der i det nye skoleår også vælges nye elevrepræsentanter.

5 Afslutning Til slut vil jeg sige tak til alle de forældrevalgte medlemmer i skolebestyrelsen, da indeværende valgperiode som nævnt stopper med udgangen af dette skoleår. Jeg synes, at vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde i de seneste 4 år. Vi har haft rigtigt travlt med mange forskellige opgaver, men alle opgaverne synes jeg, er blevet løst fuldt ud tilfredsstillende. Der skal også lyde en stor tak til skolens ledelse, personalerepræsentanter og elevrepræsentanter i skolebestyrelsen. Jeg synes, at alle har gjort et rigtigt godt stykke arbejde for Højvangskolen. Endnu en gang tak for samarbejdet, og de bedste ønsker for Højvangskolen fremover. Morten Jeppesen, formand

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten brød: Kokken Referent: CØ Dato: mandag d. 15/8 2016 Tid: 18.30-21.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian,

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Ulla Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 9/11 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M,, Tina,

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole - Den 1. april 2010 til den 31. marts 2011 Den nye skolebestyrelse tiltrådte den 1. august 2010, hvor 4 nye medlemmer blev valgt ind ved forskudt valg

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: onsdag 7/12 2016 Tid: 17.30-21.00 Husk der er julefrokost Julefrikost afholdes efter dagsorden Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Christian Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 23/10 2018 Tid: 17.30-20.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Christian, Kristine,

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Der var en drøftelse om de kreative fag som f.eks. billedkunst, som kræver mere tid for komme i dybden med et læringsforløb, skal

Der var en drøftelse om de kreative fag som f.eks. billedkunst, som kræver mere tid for komme i dybden med et læringsforløb, skal Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. februar 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Lena, Christina, Erik, Jens, Charlotte, Nanna, Katharina, Mladen, Christian, Maren og Mette Fraværende:

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 2019 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og

Læs mere

Indledning... 2. Velkommen til Malene... 3. Skolens principper... 3. Høringer og høringssvar... 3

Indledning... 2. Velkommen til Malene... 3. Skolens principper... 3. Høringer og høringssvar... 3 Skolebestyrelsens årsberetning Marts 2012 Indledning Endnu et år gået, meget er sket i verden og ikke mindst på Blicherskolen. Skolebestyrelsens valgperiode er gået ind i 2. år, og vi nye har nu et bedre

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole 2006-2007 Arbejdsgrundlag Skolebestyrelsen arbejder indenfor rammerne af Folkeskoleloven og Styrelsesvedtægten for Gentofte Kommunens Skolevæsen. Medlemmer

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: 27/11 2018 Tid: 17.30-19.40 Herefter julefrokost Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Anders Brød: Kokken Referent: Kristine Mødedeltagere:

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Årsberetning for Sommersted Skoles skolebestyrelse 2009.

Årsberetning for Sommersted Skoles skolebestyrelse 2009. Årsberetning for Sommersted Skoles skolebestyrelse 2009. Skolebestyrelsens sammensætning. Sammensætningen af skolebestyrelsen, ser ud som følger: Formand : Anders Mølbak Jensen Næstformand : Peter Aagaard

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

SKELGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens årsberetning

SKELGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens årsberetning SKELGÅRDSSKOLEN Skolebestyrelsens årsberetning 2015-16 1 Årsberetning fra skolebestyrelsen på Skelgårdsskolen. For skoleåret 2015-2016 Indledning I skoleåret 2015-16 begyndte en del af elementerne i skolereformen

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016 Nyhedsbrev Gug Skole 2016 Nyhedsbrev 1-2016/17 Oktober 2016 Kære forældre I skrivende stund er eleverne i fuld sving med skolernes motionsdag et sikkert tegn på at efterårsferien står for døren. Den seneste

Læs mere

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017.

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Kære forældre. Kære ansatte på Tved Skole. Velkommen til årsmødet 2017 med beretning fra

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Tina Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 21/8 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M, Peter,

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Skolebestyrelsens Årsberetning

Skolebestyrelsens Årsberetning Skolebestyrelsens Årsberetning 2011-2012 Indledning Nærværende årsberetning præsenterer et udpluk af arbejdet i Skolebestyrelsen på Tallerupskolen for skoleåret 2011 2012. Kontaktforældrene Vi har som

Læs mere

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008.

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. I skolebestyrelsen arbejder vi med mange spændende opgaver og udfordringer.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1 Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE 2011 1 Undervisningmiljøundersøgelse 2011 Skolens multibane, der blev taget i brug i 2010 Indledning I lighed med sidste skoleår har vi valgt at lave vores

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/18 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/18 Christiansfeld Skole 26. juni 2018 Skoleåret 2017/18 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde d. 26. juni 2018 og bliver

Læs mere

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012 Touavis Juni 2012 Så blev det tid for afsked med 6.klasse. Det blev markeret ved en heftig fodboldkamp mellem udvalgte 6.kl.-elever og lærere. Nå ja,. og det blev 6.kl. som vandt på straffesparkskonkurrence.

Læs mere

Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole

Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole Tiden går hurtigt, og at vi allerede skal holde juleferie, kan vi næsten ikke forstå. Der er sket meget i løbet af det først halve skoleår, fra børnene mødte

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning

Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens årsberetning 2014-2015 Rolighedsskolen Skolebetyrelsens årsberetning 2014/2015 Nye bestyrelsesmedlemmer: I foråret 2014 var der på skolen valg til en ny skolebestyrelse. 4 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Frederikshavn Kommunes skolevæsen.

Styrelsesvedtægt for Frederikshavn Kommunes skolevæsen. Styrelsesvedtægt for Frederikshavn Kommunes skolevæsen. Indhold Indledning... 2 Skolebestyrelsen... 2 Sammensætning... 2 Valg til skolebestyrelserne... 3 Forældrerepræsentanter... 3 Medarbejderrepræsentanter...

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen Den 2. maj 2011 Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen aflægger hvert år en årsberetning. Beretningen beskriver, hvad vi har arbejdet med i løbet af det sidste år. På

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune Styrelsesvedtægt og Bilag til styrelsesvedtægten udgør Holbæk Kommunes styringsgrundlag for den kommunale folkeskole. Vedtægt og bilag bygger på Folkeskolelovens

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon:

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: 39 57 67 00 E-mail: morkhoj@gladsae.dk Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 10, onsdag den 26. november 2015 kl. 18:30 21:00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 20195. december 2018 18.09.00-P24-1-18 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund

Læs mere

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum.

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum. Tilstede: Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Helle, Jean, Sussane, Tania Afbud: Annette, Karina, Susanne(forældremøde), Solvor, sys Referent: PB Dagsorden E687: Orientering Meddelelser fra: Elevråd: Madordning,

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017 Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet Gladsaxe Kommune 2017 1 Indhold Skolebestyrelsen... 3 Sammensætning og valg... 3 Mødevirksomhed... 5 Skolebestyrelsens beføjelser... 6 Skolelederen... 7 Elevråd...

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018 Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret vil blive behandlet på skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsens dialogmøde 2014

Skolebestyrelsens dialogmøde 2014 Skolebestyrelsens dialogmøde 2014 Kom og mød din skolebestyrelse! for klasseforældrerådene og øvrige interesserede 23-05-2014 1 Program for i aften Præsentation af skolebestyrelsesarbejdet. Første år i

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoler i Holbæk kommune

Styrelsesvedtægt for folkeskoler i Holbæk kommune 21. april 2016 Styrelsesvedtægt for folkeskoler i Holbæk kommune Læring og trivsel 21. april 2016 Læring og trivsel Indhold: Udvalgets forord... 4 Styrelsesvedtægt for folkeskolerne... 5 Skolebestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Velkommen til generalforsamlingen på Norddjurs Friskole 2016. Bestyrelsen sagde sidste år farvel til Morten Melin, der gennem en

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Er det ikke bare en herlig tid med lyse morgener, fuglefløjt og varme i vejret? selv om vinteren måske ikke har været så hård og lang; så er foråret vel altid ventet med længsel. På skolen

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 21. september 2010 kl. 19.00 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Kenneth Gaardsvig Holt Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Årsberetning Herningvej Skole, skoleåret

Årsberetning Herningvej Skole, skoleåret Årsberetning Herningvej Skole, skoleåret 2016-2017 Til alle forældre på Herningvej Skole Når alle er forskellige er ingen anderledes - Årsberetning for Skolebestyrelsen på Herningvej Skole Skolebestyrelsen

Læs mere

Regler og rammer for skolebestyrelsens arbejde

Regler og rammer for skolebestyrelsens arbejde Risskov den 23.november 2017 Regler og rammer for skolebestyrelsens arbejde Skolebestyrelsen på Strandskolen. 1) Der er blevet rejst en del spørgsmål omkring de formelle regler og rammer for skolebestyrelsens

Læs mere

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015 Skolebestyrelsens arbejde og betydning Hvad er en skolebestyrelse? Folketinget har vedtaget, at der på alle folkeskoler

Læs mere

Velkommen / Allan Overgaard. 2. Skolefester En tradition på Parkskolen / Allan Overgaard. 3. Folkeskolereformen / Jesper Møller

Velkommen / Allan Overgaard. 2. Skolefester En tradition på Parkskolen / Allan Overgaard. 3. Folkeskolereformen / Jesper Møller 1. Velkommen / Allan Overgaard 2. Skolefester En tradition på Parkskolen / Allan Overgaard 3. Folkeskolereformen / Jesper Møller 4. Årets gang i skolebestyrelsen / Allan Overgaard 5. Gruppedrøftelse hvad

Læs mere

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter.

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Skolebestyrelsens årsberetning 2012. Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Hvad skal vi? Det er skolebestyrelsens

Læs mere

Uglen Risskov Skole Nyhedsbrev Juni 2018

Uglen Risskov Skole Nyhedsbrev Juni 2018 Kære forældre Mange tak for den hjertelige velkomst, jeg har fået af både børn og personale som ny skoleleder her på Risskov Skole. Jeg føler mig godt tilpas her og glæder mig over den varme og venlighed,

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen, Karina

Læs mere

Skolebestyrelsens beretning Søgårdsskolen,,,,,,,,,,,,

Skolebestyrelsens beretning Søgårdsskolen,,,,,,,,,,,, Skolebestyrelsens beretning 2016-2017 Søgårdsskolen,,,,,,,,,,,, Emner der har været på agendaen Valg til Skolebestyrelsen Økonomi Trivselspolitik Forældretilfredsundersøgelsen Faglighed/Synlig Læring C

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Indstilling. Fælles ledelse for Elev og Hårup Skoler. Til Århus Byråd via Magistraten. Børn og Unge. Den 3. maj 2007 Århus Kommune

Indstilling. Fælles ledelse for Elev og Hårup Skoler. Til Århus Byråd via Magistraten. Børn og Unge. Den 3. maj 2007 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 3. maj 2007 Århus Kommune Administrationsafdeling Børn og Unge 1. Resume Med vedtagelsen af budgettet for 2007, blev det besluttet at indføre

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Vedtægter for forældreråd

Vedtægter for forældreråd Vedtægter for forældreråd 1 I forbindelse med Vestskolens Vuggestue og Børnehave oprettes et forældreråd. 2 Valgregler for forældrerådet Forældrerepræsentanter og suppleanter vælges af og blandt forældrene

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag-23-4-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn Repræsentant for: Afbud/ Fraværende David Hunt, rep. for Skole

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmøde

Referat fra Skolebestyrelsesmøde Referat fra Skolebestyrelsesmøde Sted: skolens kontor Dato: 10.1.18 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Fraværende: Ane Holck, Mette Vöge Jensen, Jens-Christian Britze, Kristian Larsen, Anja Leschly, Frederik Thalbitzer,

Læs mere

Skolestyrelsesvedtægt

Skolestyrelsesvedtægt Skolestyrelsesvedtægt 2013-1 INDHOLDSFORTEGNELSE Kommunalbestyrelsen...side 03 Skolebestyrelsen...side 03 Skolebestyrelsens beføjelser...side 05 Pædagogisk Råd...side 06 Elevråd...side 07 Samråd...side

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 1. marts kl. 17-19.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden (b) kl. 17.00-17.05 Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/1-2017

Læs mere

Sølvgades Skole. 29. maj 2018

Sølvgades Skole. 29. maj 2018 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 26. maj 2018 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen og en kreativ sang og optræden af 5. Klasses piger, hvor de reklamerede

Læs mere

Medlemsundersøgelse 2011

Medlemsundersøgelse 2011 Medlemsundersøgelse 2011 September 2011 1 Indhold Sammenfatning..3 Hvordan ser det typiske skolebestyrelsesmedlem ud?...4 Skolerne 5 Skolebestyrelsernes virksomhed.7 Bistand fra Skole og Forældre 9 Hvor

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning

Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2012-2013 Sølystskolen. Årsberetningen beskriver de aktiviteter, som skolebestyrelsen har beskæftigede os med i skoleåret 2012-2013. Samtidig håber vi også på at

Læs mere

Styrelsesvedtægt for den kommunale dagpleje i Næstved Kommune.

Styrelsesvedtægt for den kommunale dagpleje i Næstved Kommune. Styrelsesvedtægt for den kommunale dagpleje i Næstved Kommune. Lovgrundlag. I henhold til dagtilbudslovens 14 skal der ved alle kommunale daginstitutioner og den kommunale dagpleje oprettes en bestyrelse

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Skolen på Grundtvigsvej ofte stillede spørgsmål

Skolen på Grundtvigsvej ofte stillede spørgsmål Frederiksberg Kommune Februar 2017 Skolen på Grundtvigsvej ofte stillede spørgsmål Skolen på Grundtvigsvej adskiller sig på en række områder fra den folkeskole, som mange kender. Især angående organiseringen

Læs mere

Bilag 1. Børne- og Ungesekretariatet, november 2011

Bilag 1. Børne- og Ungesekretariatet, november 2011 Bilag 1 Børne- og Ungesekretariatet, november 2011 Udkast til Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune Vedtaget af Byrådet den xx Styrelsesvedtægt og Bilag til styrelsesvedtægten udgør Holbæk

Læs mere

Aarhus Friskoles Fredagsbrev

Aarhus Friskoles Fredagsbrev Kære Ærede Læser Deres barn har i skrivende stund fået sommerferie. Tillykke! Så er der ekstra god tid til at nyde denne udgivelse sammen. De kan i skoleårets sidste udgivelse (SNØFT!) læse om følgende

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde

Referat fra skolebestyrelsesmøde Referat fra skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22. august 2012 kl. 17.00 19.30 i Personalerummet Forældrerepræsentanter: Anders Frey Birkmose (formand) (2010-2012), Helle Nyholm (næstformand) (2010-2012),

Læs mere

Enghaveskolen Faaborg Friskole. Årsberetning 2015 (april 2015-april 2016)

Enghaveskolen Faaborg Friskole. Årsberetning 2015 (april 2015-april 2016) Enghaveskolen Faaborg Friskole Årsberetning 2015 (april 2015-april 2016) Velkommen Jeg vil starte med på skolens vegne at takke alle jer, der er mødt op i dag. Enghaveskolen er en forældrestyret skole,

Læs mere

Årsberetning 2016/17

Årsberetning 2016/17 Årsberetning 2016/17 Hee Skoles bestyrelse Claus Nagstrup Kristensen - Formand Sophie Nielsen Næstformand (Deltager I PR gruppen og folkeskolernes samråd) Anja Hinrup (Deltager I PR gruppen og folkeskolernes

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2018/19 Christiansfeld skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2018/19 Christiansfeld skole 24. juni 2019 Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2018/2019 Skoleåret 2018/19 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Michelle Vinther og Louise Høholt Mødeleder: Christian E. Afbud fra: Peder og Anton. Elevdeltagelse:

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 14.06.16 kl. 17-18.45 Sted: Lærerværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede: Henrik, Claus, Katja,

Læs mere

Svenstrup Skole. Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015

Svenstrup Skole. Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015 Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015 Fremmødte: Birgit Niss, Frank Rosager, Carsten Mølgaard, Charles Lydersen, Jan Madsen, Jakob Thøgersen, Lene Klitgaard, Jacob (elevrådet), Tina

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Deltagere: 21 kontaktforældre, 2 lærer-repræsentanter, skoleleder og tre medlemmer fra skolebestyrelsen

Deltagere: 21 kontaktforældre, 2 lærer-repræsentanter, skoleleder og tre medlemmer fra skolebestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Kastrupgårdsskolen Referat af kontaktforældremødet d. 8. maj 2014 Deltagere: 21 kontaktforældre, 2 lærer-repræsentanter, skoleleder og tre medlemmer fra skolebestyrelsen Referent: Martin

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen Skoleafdelingen 1 Kapitel 1 Skolebestyrelsen Sammensætning og valg 1 Skolebestyrelsen består af 7 forældrerepræsentanter, 2 medarbejderrepræsentanter

Læs mere

Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune

Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune Styrelsesvedtægten for folkeskoleområdet I henhold til folkeskolelovens 41 skal byrådet, efter indhentet udtalelse fra skolebestyrelserne, fastsætte

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune Tilrettet ændringerne i Folkeskoleloven, Lov 1640 af 26/12/2013 Styrelsesvedtægt og Bilag til styrelsesvedtægten udgør Holbæk Kommunes styringsgrundlag

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Vejle Kommunes skolevæsen.

Styrelsesvedtægt for Vejle Kommunes skolevæsen. Styrelsesvedtægt for Vejle Kommunes skolevæsen. I henhold til Lov om folkeskolen 41, Vejledning om udarbejdelse af vedtægt for styrelsen af kommunens skolevæsen (VEJ nr. 169 af 08/11/1999) samt valgforordningen

Læs mere

Årsberetning 2014/15. arbejder med (f.eks. elevernes trivsel).

Årsberetning 2014/15. arbejder med (f.eks. elevernes trivsel). I skoleåret 2014/15 har bestyrelsen haft følgende forældrerepræsentanter: Henrik Seiger (formand), Else Iversen(næstformand), Camilla Wonge Christensen, Kristina Espesen, Nikolaj Primdal, Marie Hyldgaard

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR AALBORG KOMMUNALE SKOLEVÆSEN. Januar 2015

STYRELSESVEDTÆGT FOR AALBORG KOMMUNALE SKOLEVÆSEN. Januar 2015 STYRELSESVEDTÆGT FOR AALBORG KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Januar 2015 Det følger af folkeskolelovens 41, at byrådet efter indhentet udtalelse fra skolebestyrelserne skal fastsætte en vedtægt for styrelsen af Aalborg

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Randers Kommunes skolevæsen

Vedtægt for styrelsen af Randers Kommunes skolevæsen Vedtægt for styrelsen af Randers Kommunes skolevæsen Kapitel 1: Indledning Det følger af folkeskolelovens 41, jf. lovbekendtgørelse nr. 393 af 26. maj 2005, at kommunalbestyrelsen efter indhentet udtalelse

Læs mere

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af.

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af. Talen Kære forældre, Jeg er rigtig glad for at se, at så mange af jer er mødt op i aften. Det betyder meget for os, både ledelse, medarbejdere og bestyrelsen. Det er mit håb er, at I vil gå herfra med

Læs mere

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole - Den 1. april 2011 til den 31. marts 2012-bemærk tidsperioden, da visse ændringer allerede gør sig gældende fra da årsberetningen blev skrevet - Skolebestyrelsen

Læs mere