Sagsnr. Kategori Ansøger Titel Ansøgtbeløb 2019 Bevillinger 2019 Konsulentens begrundelse Habilitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sagsnr. Kategori Ansøger Titel Ansøgtbeløb 2019 Bevillinger 2019 Konsulentens begrundelse Habilitet"

Transkript

1 Indstilling for Kulturudviklingspuljen, 1. runde 2019 Sagsnr. Kategori Ansøger Titel Ansøgtbeløb 2019 Bevillinger 2019 Konsulentens begrundelse Habilitet 7428 Tværgående ABER DABEI UTOPIAS - LOST AND FOUND Kunstrådet finder projektet Utopias - Lost and Found interessant og sympatisk, men noterer sig samtidig at emnet er stort, og måske ville vinde ved en klarere afgrænsning, og at der samtidig er mange greb i spil. Samtidig opfordrer Kunstrådet til at der i fremtidige budgetter fremgår medfinansiering fra co-producenter, inkl. in-kind ydelser Tværgående Rebekah Caputo Indkapsling Afslag 7446 Tværgående Ursula Nistrup From the Pink Sand Afslag 7449 Tværgående Kirstine Fogh VindelevLejlighedssange til enhver lejlighed Afslag 7456 Tværgående OPERA:S Winterreise - grafisk projekt Kunstrådet støtter gerne dette udviklingsprojekt, og ser tydeligt det visuelle potentiale i sangcyklussen. Kunstrådet opfordrer ansøger til at gå i dialog med en partner/institution, der kan huse og danne ramme om udviklingsarbejdet Tværgående hvid støj sceneprodukspil DØD vol Kunstrådet er glade for, at man arbejder bæredygtigt Kasper Daugaard Poulsen med videreudvikling af et allerede afprøvet og veludviklet inhabil format. Dog havde Kunstrådet gerne set det afspejlet i det tilsendte budget, at der er tale om en ny versionering Teater Secret Hotel Forestillinger om Natur og Insekter Christine Fentz og Secret Hotel er en vigtig stemme i det udvidede scenekunstbegreb, der ligger i spændingsfeltet mellem iscenesættelse, forskning og formidling. Kunstrådet ser frem til at opleve det videre arbejde herfra Teater Papirteatret Meklenb Kroketspilleren Kunstrådet anerkender Papirteatret Meklenborgs arbejde, og glædes over teatrets succes som landets eneste professionelle papirteater, og vil derfor gerne støtte Kroketspilleren.

2 7364 Tværgående Teatret Svalegangen United Change Kunstrådet finder projektet meget spændende og ambitiøst, og anerkender at Svalegangen med United Change rækker ud over teatrets sædvanlige æstetik og tilgang til scenekunst, der både inddrager andre kunstarter og videnspartnere. Dog kan det undre Kunstrådet, at der ikke allerede er fundet kunstneriske deltagere til forløsning af workshops og den tværkunstneriske installation i 2019, netop fordi formatet er forholdsvist nyt territorium for ansøger Teater Theatret Thalias TjeneArternes Oprindelse Kunstrådet anerkender det stærke projekt fra Thalias Tjenere, og støtter derfor gerne med et yderligt bidrag. Samtidig opfordrer Kunstrådet til at co-producent rollen afspejles tydeligere i medfinansieringen af produktionen Dans DON GNU Subcase Kunstrådet har valgt at støtte præsentationen på Subcase i anerkendelse af DonGnus virke, men opfordrer samtidig ansøger til at overveje, hvorvidt denne produktion reelt er egnet til turné, når økonomien omkring den er så lidt bæredygtig. Ansøger vil ikke fremadrettet kunne forvente tilsagn til så underfinansierede turnéaktiviteter Teater Teater Katapult DETTE ER VAND Kunstrådet anerkender det store arbejde, der ligger bag Katapults produktion Dette er vand, og er glade for, at den nyder godt af en lang spilleperiode både i Aarhus samt i Odense og København. Det kan dog samtidig undre, at teatret ikke har været i stand til at finde coproducenter i disse byer, da det ville have lettet projektets økonomi. Kunstrådet støtter med de midler, det mener at kunne afse, da Katapult allerede er støttet af Aarhus Kommune Dans Svalholm Dans Turné med Circuit Afslag 7406 Tværgående Den Jyske Opera GrowOP! festival Kunstrådet sætter stor pris på den tværæstetiske festival GrowOP! og formidlingen af eksperimenterende, tværgående scenekunst til et bredt publikum af børn, unge og forældre.

3 7433 Teater Teater Refleksiion At glemme... at huske Det er spændende, at Teater Refleksion går nye veje, både publikumsmæssigt og æstetisk. CPH:Stage kan potentielt være et vigtigt vindue til udlandet for denne forestilling Teater Teater O Tango Kunstrådet anerkender Teater O's altid gennemarbejdede forestillinger, og finder både historien og samarbejdet med den argentinske musiker spændende Teater Teaterselskabet Von BSammensværgelse (tidl.: K- Teorien Kunstrådet støtter gerne Von Baden og projektet Sammensværgelse, men finder det ærgerligt, at kompagniet ikke har kunnet finde co-producenter, hvilket bla. kunne have begrænset de voldsomme udgifter til scene og husleje Tværgående Teater freezeproducti NARSARSUAQ,SLETTEN Kunstrådet støtter med glæde det spændende og vigtige projekt NARSARSUAQ//SLETTEN. Da FORENINGEN TEATER FREEZEPRODUCTION pt modtager basistilskud, støttes der med et mindre beløb end ansøgt Teater Teater Refleksion I nattens lys på Europa turné Kunstrådet finder det vigtigt at kendskabet til aarhusiansk kultur og kunst også udbredes til udlandet, og støtter gerne op om at sende pågældende forestilling til de nævnte festivaler Dans Svalholm Dans Gravity produktion Afslag 7487 Teater Teater Fluks Fire Friske - et workshopforløb i og omkring PAF på Sydhavnen Kunstrådet finder initiativet til at undersøge Sydhavnens scenekunstneriske potentialer væsentligt. Selv om det ligger i ansøgningens undersøgende indhold og forløb, kunne Kunstrådet dog godt have tænkt sig at vide mere om Teater Fluks' egne tanker om udviklingen af området Teater Teater Katapult PUF! (arbejdstitel) Afslag 7497 Tværgående Seachange Lab Seachange Lab aktiviteter Kunstrådet finder ansøgningen fra Seachange Lab vigtig men ser samtidig også udfordringer. Kunstrådet savner at se, hvordan Seachange Lab vil formidle det vigtige research-arbejde til den øvrige lokale og nationale scenekunstbranche på en måde, der i højere grad rækker ud og inviterer den brede branche ind. Kunstrådet støtter derfor med ,- øremærket til RAPP-program og konference.

4 7230 Kunst Kunstnernes PåskeudsSPRING Kunstrådet støtter med glæde SPRING, hvor et antal tidligere deltagere på Kunstnernes Påskeudstilling får til opgave at byde ind med en mere fyldig præsentation i regi af KP. Blandt de indhøstede forslag udvælges de firefem bedste til realisering. Der er en god motor i denne maskine, den kaster væsentlige værkpræsentationer af sig og er derfor støtteværdig Tværgående Johanne Buus Anders Nova Tabula Rasa Kunstrådet har valgt at støtte de unge kunstnere bag det tværæstetiske kunstprojekt Nova Tabula Rasa, og ser frem til at modtage videodokumentation af, hvorledes dette ambitiøse, men endnu meget åbne projekt vil materialisere sig Kunst Cubendt Aps Episke sten Afslag 7295 Kunst Line Kramhøft Udvikling inden for tredimensionelle tekstilbilledflader Kunstrådet støtter gerne videreudvikling af overflade- og strukturundersøgelser med inddragelse af 3-D og foto på tekstil. Det krævende projekt vil blive realiseret og få muligheden for at folde sig ud på tekstilafdelingen på Statens Værksteder for Kunst Kunst Maria Meinild A Hum Afslag 7331 Kunst Louise Sparre Vibrant Kunstrådet støtter det spændende projekt om celler og arvemasse, som vil udmunde i fra-gulv-til-loft objekter og vises i udstillingsstedet M100 i Odense. Vi så dog gerne skitsedelen til projektet foldet ud Kunst Julie Stavad Arbejde i metal (arbejdsophold og udstilling) Kunstrådet støtter hermed ansøgers ophold på Statens Værksteder for Kunst for at udføre nye eksperimenter i metal. Kunstrådet glæder sig til at se resultaterne Tværgående spatio spatio - catalyst for spatial Afslag conversations 7389 Kunst PERFORMANCErum Støtte til PERFORMANCErum Afslag

5 7392 Tværgående Kasper Friis KjeldgaardDet besjælede objekt Kunstrådet støtter produktionen af det spændende værk, Det besjælede objekt, der udføres specifikt til Huset for Kunst og Design. Kunstrådet anser desuden samarbejdet med andre håndværkere inden for glas og sten som lovende for projektet. Rådet havde dog gerne set en medfinansiering fra stedet Kunst Gitte Lægård Inspirationstur til Japan Kunstrådet finder det vigtigt at give mulighed for udvikling og dygtiggørelse, der ligger i umiddelbar forlængelse af ens kunstneriske virke Tværgående Forest Film Museum Without Walls Afslag 7421 Tværgående Danseteatergruppen FEn Overraskende Julehistorie Afslag 7424 Kunst Jonas Kjeldgaard Søre Dreamer Kunstrådet støtter gerne Jonas Kjeldgaard Sørensens udstilling Dreamer på Spanien 19C, hvor det umælende får gøres til drømmetyder og orakel Tværgående Club Fisk Levende Landskab Kunstrådet finder samarbejdet på tværs af nationaliter, kunstneriske genrer og videnskabelige felter særdeles interessant. Vigtigt at man har tænkt bredt i publikumsgruppe ift. tid og sted, som mange besøger. Dog savner Kunstrådet en medfinansiering fra Nordatlantisk Hus og/eller Odense Kommune, og opfordrer ansøger til at søge medfinansiering herfra. Kasper Daugaard Poulsen inhabil 7470 Tværgående Aarhus Universitet Spillet Magtens Segl v Afslag 7488 Tværgående KKArt SUSPENSION Afslag 7492 Tværgående Danseteatergruppen FUdvikling, Berlin Afslag 7222 Litteratur Mads Mygind Skriveophold (inklusiv møder Afslag med kunstneriske samarbejdspartnere) 7300 Litteratur Forlaget Silkefyret Projektstøtte til Silkefyret Silkefyret er et ikke-kommercielt forlag, og Kunstrådet ser gerne at Silkefyret yderligere udbreder deres virke. Kunstrådet støtter imidlertid ikke i udgangspunktet drift af et forlag, hvorfor tilskuddet er øremærket værkudgivelsen og udfoldelse af forlagets kunstneriske projekt.

6 7303 Litteratur Forlaget Silkefyret Bogmesse for mikroforlag Kunstrådet ser positivt på ønsket om at genoptage sidste års bogmesse for mikroforlag. Imidlertid vil Kunstrådet kraftigt opfordre arrangørerne til en form for medfinansiering for standplads og forplejning fra de deltagende forlags side, samt at arrangørerne udarbejder en forretningsplan med henblik på at gøre det tilbagevendende arrangement mere økonomisk bæredygtigt og uafhængigt af offentlige tilskudskroner. Kunstrådets støtte er derfor også øremærket formidling, materialer og transport Tværgående Kamilla Jørgensen Flora og fauna i dansk poesi Kunstrådet støtter med fornøjelse dette gennemtænkte og humoristiske projekt i krydsfeltet mellem billedkunst/udstilling og litteratur Kunst claus ejner figurative malerier med titler Med serien figurative malerier med titler bliver beskueren konfronteret med malede finurlige og skæve vinkler på virkeligheden krydret med sprøde tekster og herligt-skøre tanker om livet. Kunstrådet ønsker at støtte projektet som et kunstnerhonorar, men havde gerne set en medfinansiering fra udstillingsstedet Litteratur Aarhus LitteraturcenteLæs på tværs - et seminar fra Afslag læserens synspunkt 7415 Litteratur Blue Green Records / Etablering af Aarhus lydbogsværksted Afslag 7417 Litteratur Huset Carmel ApS CARMEL NORDIC - forår Kunstrådet støtter med glæde forårets program på Carmel Nordic, som forhåbentligt fortsat vil tiltrække et stort og nysgerrigt publikum Kunst Piscine Leviathan Kunstrådet ønsker at honorere et udadrettet, ambitiøst projekt af høj kvalitet. Mange kunstnere er inddraget med værker udført i mange medier. Projekter om adfærdsmønstre vises på spændende vis på nøje udvalgte steder i Aarhus, hvor allerede indskrevne koder er gældende.

7 7457 Kunst video2space Modern Escape Kendetegnende for ansøgers projekter er, at der satses stort. Også med det ansøgte spændende og nærværende projekt omhandlende skismaet mellem det magtesløse menneske sat op mod aktuelle globale problematikker. Kunstrådet støtter det med glæde Kunst Rethinking MATTER Nyt udstillingsted i Aarhus Afslag 7460 Tværgående Foreningen VerdensruVerdensrum V, Kina (arbejdstitel) Afslag 7474 Kunst Sanne Ransby Soloudstilling i Officinet KKArt_SanneRansby Kunstrådet støtter projektet med det fulde beløb, da det er en vigtig satsning - dels at støtte opholdet på Statens Værksteder for Kunst, dels at støtte op om udstillingen hos Officinet i København Kunst WIRE KunstnergruppeWIRE: Udstillinger, præsentationer og projekter i Kunst Jette Gejl VIDEO - Mette Gitz-Johansen, Eva Koch, Jette Gejl - SKULPTUR Afslag Kunstrådet vælger at støtte denne udstilling, og glæder sig til at se projektet foldet ud i selskab med de meget kompetente inviterede gæster, samt se koblingerne af videomediet og mere skulpturelle udtryk Litteratur Antipyrine / After HanAntipyrine Afterhand/Antipyrine er et ikke-kommercielt forlag, som Kunstrådet gerne fortsat ser udvikle sit kunstneriske virke. Kunstrådet kan dog ikke yde støtte til driftsmidler af et forlag, hvorfor støtten er øremærket den kunstneriske produktion og støtte til at løfte samarbejdet med blandt andet lokale aktører Kunst Mette Braüner MB/SD Afslag 7489 Kunst Maya Stefania WiblingJanuar-udstilling KH7artspace Afslag 7402 Kunst Kay Campbell A Celebration of Aarhus in 365 Days Afslag 7427 Kunst Resonans v/william K Resonans Afslag 7429 Kunst William Kudahl Aftryk Under Overgang Afslag

8 7438 Kunst Marianne Markvad / L2 x TRÆ I samarbejdet om udstillingen 2 x TRÆ bliver træ som genbrugsmateriale bearbejdet på forskellig og overraskende vis, så beskueren bliver gjort opmærksomme på, at det netop er træ som materiale. Fotografiet bruges som skitseoplæg eller som grundelement på en egen og kunstnerisk måde. Kunstrådet anser projektet er støtteværdigt Kunst Galleri Image Demo Kunstrådet glæder sig til at se den kommende udstillingsrække i det lille rum, Demorummet ved galleri IMAGE i Vestergade, hvor billeder og objekter vil blive vist og samtidig underbygges af lydværker i et mere virtuelt rum i form af en webside. Kunstrådet støtter gerne det lovende samarbejde Kunst Lars Worm The Nordic Show Kunstrådet støtter arbejdet med udførelsen af skulpturer til den spændende udstilling, The Nordic Show i Køln. Nordiske koryfæer som bl.a. Munch og Hammershøj tages under lup og sættes i en samtidskontekst, natur/klimaforandring. Kunstrådet glæder sig til at se resultatet, nok finurlige og særegne skulpturer Kunst Udstillingsstedet SpanUdstillingsprogram Kunstrådet honorerer et spændende program for 2019 med kommende samarbejder. Stedet er vigtigt, netop på grund af valg af arrangementer. Kunstrådet kunne dog have ønsket, at de enkelte projekter kunne foldes mere ud. Desuden ville en mere overordnet strategi for periodens indhold være ønskværdigt Kunst Louise Vind Nielsen Stemmer i hovedet Kunstrådet støtter med glæde dette sympatiske, originale og vedkommende projekt, der også rummer en fin outreach og publikumsdimension. Da det samme beløb er ansøgt hos Statens Kunstfond, kan Kunstrådet max. støtte med 50% Kunst Elle-Mie Ejdrup HanseFormulering og præsentationer Afslag

9 7471 Kunst Noelia Mora Solvez Remember today is the tomorrow you were worried about yesterday, and Portraits Kunstrådet finder værkerne gennemtænkte og spændende, og yder derfor gerne tilskud til forarbejdet på Silkeborg Højskole. Dog så Kunstrådet gerne, at Silkeborg Højskoles in-kind ydelser var medtaget i budgettet, og Kunstrådet havde allerhelst set, at der allerede nu forelå en ansøgning for den kommende performance og udstilling i Aarhus, hvor nærværende ansøgning var inkorporeret Kunst Sophia Ioannou Gjerd Homage to Airway Kunstrådet støtter gerne op om dette interessante projekt af en ung lovende Aarhus-kunstner. Kunstrådet glæder sig til at se forbindelser mellem det menneskelige blik, kameraets og dyrets blik i en 3-D udgave. Grundet puljens begrænsede midler støttes der dog med et mindre beløb end ansøgt Kunst rum46 rum46 drift og projekt Kunstrådet støtter gerne Rum 46s mangfoldige og generøse virke, og ser frem til den kommende evaluering af det 3årige Basistilskud Kunst Galleri Image ScreenShot: Desire and Automated Image I alt Kunstrådet glæder sig til tilblivelsen af den fotografiskfilmiske udstilling med nedslag om det flygtige digitale billedes kompleksitet i nutiden. Kunstrådet anser udstillingen for både vigtig og højaktuel.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013 En lærerguide 5xSOLO 2. marts-31. marts 2013 Introduktion I perioden 2. til 31. marts 2013 kan du og dine elever opleve udstillingen 5 X SOLO, der består af fem soloudstillinger med værker af fem forskellige

Læs mere

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling'

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Dette bilag består af 3 dele, som skal udfyldes: Del 1: Projektbeskrivelse Del 2: Budget Del 3: Finansiering PROJEKTBESKRIVELSE Titel

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål. Udpegning af nye medlemmer til. Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget. for perioden

Ofte stillede spørgsmål. Udpegning af nye medlemmer til. Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget. for perioden Ofte stillede spørgsmål Udpegning af nye medlemmer til Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget for perioden 2014-2017 Efterår 2013 1 Ofte stillede spørgsmål Hvorfor har Aarhus Kommune tre kunstfaglige

Læs mere

Med et livsnødvendigt tilskud fra Statens Kunstfonds scenekunstudvalg og fra Kultur-og Fritidsudvalget i Københavns Kommune til opstartsåret

Med et livsnødvendigt tilskud fra Statens Kunstfonds scenekunstudvalg og fra Kultur-og Fritidsudvalget i Københavns Kommune til opstartsåret TEaterøen ansøgning Teaterøen er Åben Med et stadigt stigende antal af kompagnier og brugere, arrangementer og gæster - med festivaler (17 gæstespil under den kommende CPH stage fx. og co-produktion med

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen Skulpturi RUndtenom En lærerguide til samtidsskulpturen INTRODUKTION TIL LÆREGUIDEN I perioden d. 21. april 3. juni kan du og dine elever opleve udstillingen Rundtenom, der viser eksempler på, skulpturens

Læs mere

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E K U N S T R Å D E T Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E 2 0 0 4-2 0 0 8 K U N S T R Å D E T Det er kunstnerne, der skaber kunsten. Dermed giver de et særligt

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. december 2003 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

Feltet "Der ansøges om følgende beløb i 2019" udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene.

Feltet Der ansøges om følgende beløb i 2019 udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene. ANSØGNING OM KURATERING TIL ÅBNE SCENE, GODSBANEN Ansøgningsfrist: 1. april 2018 Perioder, der kan søges kuratering til: 28. januar 17. april 2019 30. april - 5. maj 2019 14. - 18. maj 2019 29. maj - 18.

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

SKYERNE og HAVETS TRÆ

SKYERNE og HAVETS TRÆ Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave marts 2013 Ansøgningen mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Titel på projektet SKYERNE og HAVETS TRÆ Beløb, der ansøges om i Ud-over-KANten-puljen 10.000

Læs mere

Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden februar 2018

Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden februar 2018 Til Københavns Kommunes Billedkunstudvalg Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden 9.-25. februar 2018 Jeg arbejder med grafik, skulptur og fundne objekter. I mine linoleumssnit

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar. Statens Kunstråds høringssvar vedr. Teaterudvalgets rapport 28. juni 2010 Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 5

Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 09-01956 2 09-02035 3 09-02037 4 09-02100 5 09-02101 6 09-02102 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse PianoRAMA-Competition, frivillig

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

Udstillingsprogram 2017/2018

Udstillingsprogram 2017/2018 KVADRAT16 ønsker at udstille etablerede kunstnere - men vil også have fokus på det marginale, og ikke kun det eksponerede. Målet med udstillingsprogrammerne for 2017 og 2018 er at byde på bredde og variation

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. < > Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 10 Mødedato: 4.09.014 5.09.014 9.09.014 30.09.014 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 13-1 3. sal (ved direktionssekretariatet) REFERAT

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014 Sag Sagsbeh. Kategori Titel Ansøger Ansøgt Bevilling Indstilling beløb 1165 Ole Jørgensen Danmarks Grimmeste Festival 2014 Danmarks Grimmeste Festival 500.000,00 125.000,00 Danmarks Grimmeste Festival

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst Møde 2 Mødedato: 23. januar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 33 Mødedato: 01.02.2017 Tidspunkt:kl. 9-16 Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil

Læs mere

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2017 BILAG STATISTIKSAMLING

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2017 BILAG STATISTIKSAMLING STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2017 BILAG STATISTIKSAMLING 2 Indhold Metodevalg og datagrundlag mv.... 2 Samlet statistik for hele Statens Kunstfond... 6 Legat- og Projektstøtteudvalget for Arkitektur...

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

Metodevalg og datagrundlag mv.

Metodevalg og datagrundlag mv. Indhold Metodevalg og datagrundlag mv....2 Samlet statistik for hele Statens Kunstfond...7 Legat- og Projektstøtteudvalget for Arkitektur... 16 Legatudvalget for Billedkunst... 19 Projektstøtteudvalget

Læs mere

KUNSTKLUBBEN BIBNIK 2018/19

KUNSTKLUBBEN BIBNIK 2018/19 Brønshøj Bibliotek Krabbesholmvej 3 2700 Brønshøj ACRYL PÅ LÆRRED 100 X 100 CM., 2018 ANOTHER FRENCH WINDOW, HOMAGE A MATISSE". PER ARNOLDI KUNSTKLUBBEN BIBNIK 2018/19 Som medlem af BibNik får du fri adgang

Læs mere

Trædesten. Aarhus 2017 s mest ambitiøse børnekulturprojekt

Trædesten. Aarhus 2017 s mest ambitiøse børnekulturprojekt Trædesten Aarhus 2017 s mest ambitiøse børnekulturprojekt Citat fra 2017 ansøgningen borgerinddragelse af næste generation en mulighed for at tilføre det daglige arbejde ny energi et tværæstetisk projekt,

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2018

STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2018 STATENS KUNSTFONDS ÅRSBERETNING 2018 BILAG STATISTIKSAMLING 2 Indhold Metodevalg og datagrundlag mv.... 2 Samlet statistik for hele Statens Kunstfond... 6 Legat- og Projektstøtteudvalget for Arkitektur...

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

Fakta Forsøgets titel Young / Nature Wild

Fakta Forsøgets titel Young / Nature Wild Intentionsrapport ved forsøg Forsøgsstationen værksted for professionel scenekunst. For at ansøge om forsøg på Forsøgsstationen, beder vi jer give os nedenstående oplysninger. I er velkomne til at tilføje

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 24. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 3 Mødedato: 10. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 6 Møde med Uafhængige scenekunstnere og Sammenslutningen

Læs mere

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde 20. maj 2015 EM 2015/xx Forslag til: Inatsisartutlov om kunstnerisk virksomhed Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Kunstnerisk virksomhed omfatter aktiviteter inden for følgende kunstområder: 1) Arkitektur.

Læs mere

Hvad er kunst og kultur af høj kvalitet og hvornår ved vi, at kvaliteten er høj?

Hvad er kunst og kultur af høj kvalitet og hvornår ved vi, at kvaliteten er høj? Hvad er kunst og kultur af høj kvalitet og hvornår ved vi, at kvaliteten er høj? Gitte Ørskou Formand for Statens Kunstfonds Bestyrelse Formand for Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst

Læs mere

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Att.: Lis Rom Andersen Ansøgning om økonomisk støtte til by-kunst projektet WE AArt. Vedlagt: Bilag 1 Et udvalg af potentielle kunstnere

Læs mere

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater.

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater. VILDSKUD 2009 TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang. VILDSKUD er fire dages festival, hvor uafhængige scenekunstnere fylder HUSET med eksperimenterende teater og scenekunst. VILDSKUD

Læs mere

Statens Kunstfond på 5 minutter

Statens Kunstfond på 5 minutter Statens Kunstfond på 5 minutter Indhold 1. Hvorfor har vi Statens Kunstfond? 2. Hvad er Statens Kunstfonds opgave? 3. Hvordan er Statens Kunstfonds organiseret? 4. Statens Kunstfonds andel af Kulturministeriets

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking

Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking Luksusrestauranten Noma, der er verdenskendt for nordisk gourmetmad, deler paradoksalt navn med en underernæringssygdom. Nu åbner Sort/Hvid restauranten NOMA,

Læs mere

For neden: Billeddokumentation fra Eks-rummet til Cover udstillingen (Se mere på eksrummet.dk)

For neden: Billeddokumentation fra Eks-rummet til Cover udstillingen (Se mere på eksrummet.dk) Plastik Atelierforeningen Atelier Prag 61 og dets tilhørende kunstnerdrevne udstillingssted Eks-rummet, søger om støtte til at financiere en stor gruppeudstilling, med happenings i form af fællesspisning

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark w w w. o p g a n g 2. d k / t u r n e t e at e r teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark Slagkraft Humor Dialog BRINGER DEBATSKABENDE FORESTILLINGER OG FILMPRODUKTIONER OM KULTURMØDER

Læs mere

Kulturudviklingspuljen 1. puljerunde Sagsnr. AnsøgerFor Projekttitel Ansøgt beløb Bevilling Konsulentens begrundelse Habilitet

Kulturudviklingspuljen 1. puljerunde Sagsnr. AnsøgerFor Projekttitel Ansøgt beløb Bevilling Konsulentens begrundelse Habilitet Kulturudviklingspuljen 1. puljerunde 2018 Sagsnr. AnsøgerFor Projekttitel Ansøgt beløb Bevilling Konsulentens begrundelse Habilitet 6064 Aarhus Billedkunstcenter Speed Dating under Art Weekend Aarhus 20.000

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016

Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016 Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016 Undersøgelsen vedrører sæsonen 2015/2016. Det betyder, at indberetningen skal omfatte aktiviteter i perioden 1.7-2015 til 30.6-2016. Formålet

Læs mere

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Ansøgningsskema til Hedensted Kommunes Lokal Udviklings Pulje Projektets titel Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Formål/mål Glud Museum

Læs mere

FORÅRSALON ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts.

FORÅRSALON ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts. 1 FORÅRSALON 2016 - ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts. Forårssalonen bliver et slags epicenter for en række kunstneriske processer,

Læs mere

AARHUS TEATER I AARHUS

AARHUS TEATER I AARHUS FAKTA ARK AARHUS TEATER I AARHUS 2017 "Tanken med vores bidrag til Kulturhovedstadåret har været at skabe en vifte af forskellige forestillinger, der tager temaet Rethink for pålydende. Med Erasmus Montanus

Læs mere

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøger: Fornavn: FinnThybo Arrangør:Nørrekærbiennalen Efternavn: Andersen CVR nr.:34652473 Adresse: Vesterkærsvej

Læs mere

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Det Radikale Venstres folketingsgruppen juni 2004 Det Radikale Venstre opfordrer til, at strukturreformen

Læs mere

Kulturudviklingspuljen, 2. runde 2019

Kulturudviklingspuljen, 2. runde 2019 Kulturudviklingspuljen, 2. runde 2019 Sagsnr. Kategori Ansøger Titel Ansøgt beløb Bevilling Konsulentens begrundelse Habilitet 7797 Tværgående Julie Prezebe Too Burlesque 73.500 0 Afslag 7813 Tværgående

Læs mere

Kulturudviklingspuljen runde

Kulturudviklingspuljen runde Kategori Ansøger Titel Ansøgt beløb Bevilling Kunstrådets begrundelse Sag Dans Himherandit Productions G.A.R.D.E.N 150.000 - Afslag 4981 Dans himherandit Productions Talking GENDER - mature 120.000 100.000

Læs mere

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C Telefon Rethink Ageing

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C Telefon Rethink Ageing Ansøgningsskema til Region Midtjyllands kulturudviklingsmidler 2018 Ansøger (organisationens SVALHOLM DANS navn) Kontaktperson Nønne Mai Svalholm Adresse Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C Mail

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

SMÅ MØDER (om) KUNST Støttet af Statens Kunstfond

SMÅ MØDER (om) KUNST Støttet af Statens Kunstfond EVALUERING AF BØRNEKUNSTPROJEKTET SMÅ MØDER (om) KUNST Støttet af Statens Kunstfond Vores oplevelse (daginstitutionspersonalet) af projektet var meget positiv og for nogle af os, blev lysten til at lave

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Tilsanding af de frie kulturmidler. Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen

Tilsanding af de frie kulturmidler. Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen Tilsanding af de frie kulturmidler Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen Kulturforvaltningen, Aarhus Kommune September 2011 Indhold 1. Resume... 3 2. Indledning... 6 2.1 Budgetforligsteksten:

Læs mere

AARHUS 2017. BUM seminar, den 29. januar 2016 Gitte Bligaard / Maria Vandborg / Pia Buchardt

AARHUS 2017. BUM seminar, den 29. januar 2016 Gitte Bligaard / Maria Vandborg / Pia Buchardt AARHUS 2017 BUM seminar, den 29. januar 2016 Gitte Bligaard / Maria Vandborg / Pia Buchardt o Hvad er en kulturhovedstad - Aarhus 2017? o Hvordan sammensættes programmet? o Konkrete projekter HVAD ER EN

Læs mere

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN Indholdsoversigt 1. Projektbeskrivelse...3 2. Visuelle referencer...4 3. Inviterede kunstnere og links til deres ardejde...5 4. Budget og dokumentation...6+7 HASSE BRUUN

Læs mere

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet!

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet! Musik I musikhjemmegruppen handler det om sammenspil, glæde og nysgerrighed og en lyst til at lege med musik på mange forskellige måder. Vi skal finde musikalske elementer og strukturer og vi skal udforske

Læs mere

Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro

Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro 30. december 2014 Jeg ansøger hermed om støtte til mine udgifter i forbindelse med et udstillingsprojekt i Holstebro fra den 20. marts til den 17. april

Læs mere

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 3. marts 8. april 2012 kan du og din klasse opleve sammenslutningen Den Frie Udstillings Forårsudstilling 2012, der viser

Læs mere

Poesiens Hus søger fortsat om driftsstøtte til 2019

Poesiens Hus søger fortsat om driftsstøtte til 2019 Poesiens Hus søger fortsat om driftsstøtte til 2019 Det går bedre end nogensinde i Poesiens Hus og det forgangne år har budt på stor succes, bl.a. i form af øget synlighed, stigende medlemstal og frugtbare

Læs mere

Poesiens Hus søger om fortsat driftsstøtte til årene

Poesiens Hus søger om fortsat driftsstøtte til årene Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg Rådhuspladsen 1 1599 København V Poesiens Hus søger om fortsat driftsstøtte til årene 2019-2021 Poesiens Hus er i rivende udvikling og har oplevet stor

Læs mere

- XV - Bilag 14. Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum

- XV - Bilag 14. Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum Regnskab 2012 - XV - Generelle Bemærkninger Bilag 14 Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum Regnskab 2014 Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum Resume Fonden Aarhus 2017 foreslår,

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Kulturudviklinspuljen 1. puljerunde 2015. Sagsnr. Sagsbehandler Titel Ansøger Ansøgt kr. Bevilget kr. Konsulentens begrundelse Habilitet

Kulturudviklinspuljen 1. puljerunde 2015. Sagsnr. Sagsbehandler Titel Ansøger Ansøgt kr. Bevilget kr. Konsulentens begrundelse Habilitet Kulturudviklinspuljen 1. puljerunde 2015 Sagsnr. Sagsbehandler Titel Ansøger Ansøgt kr. Bevilget kr. Konsulentens begrundelse Habilitet 2338 Anne Mette 2342 Mette Damm Kvinder Frem! publikation og seminar

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen og Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen og Mikael Fock 15. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 14 5. december 2014 Tidspunkt: Kl. 8.00 17.00 Sted: Mødelokale 8, stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg,

Læs mere

Kulturpuljen og Musikpuljen, januar 2014

Kulturpuljen og Musikpuljen, januar 2014 Kulturpuljen og Musikpuljen, januar 2014 Nr. Ansøger Formål Musik 1. Syddansk Universitets "Bridge to the future energy", projekt med symfoniorkester, Saul symfoniorkestret, hvor man binder musik sammen

Læs mere

Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune

Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april 2014 Side 1 af 5 Aarhus Kommune yder driftstilskud til de to dansescener: Det lille storbyteater Bora Bora Dans og visuelt teater Granhøj

Læs mere

Indstilling. Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Århus for perioden 1. januar 2009 til 31. december

Indstilling. Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Århus for perioden 1. januar 2009 til 31. december Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 4. maj 2009 Århus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Århus

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder Notat Emne: Kulturpolitik 2013-2016 Til: Kulturudvalget. Temamøde om Kulturpolitik 23.04.2013 Kopi til: Kopi til Den 15. april 2013 Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder,

Læs mere

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling Handlingsplan 2009-2011 Kunststyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3374 4500 Telefax 3374 4545 ks@kunst.dk

Læs mere

Først Gavin Brian skriver til

Først Gavin Brian skriver til Emne Fokuspunkter Skribent 1) Ideen bag Images 2016 CKUs vision med IMAGES er, at den på sigt udvikles til Europas mest attraktive kunstneriske platform for nye talenter fra Afrika, Mellemøsten og Asien

Læs mere

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 PRESSEMATERIALE LUKKETID ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 Lukketid er støttet af Bikubenfonden S. 2 LUKKETID Aarhus Teater & ARoS

Læs mere

Fagbeskrivelse for Krea

Fagbeskrivelse for Krea Fagbeskrivelse for Krea Formålet med faget krea på Vejrumbro Fri er at eleverne bliver i stand til at forstå og anvende billedsprog i deres hverdag. Faget skal give eleverne lyst til at udtrykke sig gennem

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Bladr 24.08.18-14.09.18 MAGMA Udstillingen Magma er

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 28. oktober 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 10 Mødedatoer: 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg,

Læs mere

Sort mælk. Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt

Sort mælk. Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt Sort mælk Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt Museumsformidling og kunst Holocaust som erindringsbilleder i museumsformidlingen Med dette forløb tages der fat

Læs mere

Rammeaftale. mellem. Silkeborg Kommune og Fonden Musik- og Teaterhuset, Silkeborg

Rammeaftale. mellem. Silkeborg Kommune og Fonden Musik- og Teaterhuset, Silkeborg Kultur- og Fritidsafdelingen 13. maj 2013 Forslag Rammeaftale mellem Silkeborg Kommune og Fonden Musik- og Teaterhuset, Silkeborg som grundlag for kommunalt tilskud til drift af Jysk Musik & Teaterhus,

Læs mere

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14 Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Vordingborg den 13. febr. 14 Ansøgning om tilskud til FORTÆLLEFEST på 30.000,00 Vordingborg Fortællekreds og STARS

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere