Referat af bådejermøde onsdag den 19. september 2018 i Sejlerstuen, Klubøen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bådejermøde onsdag den 19. september 2018 i Sejlerstuen, Klubøen"

Transkript

1 Referat af bådejermøde onsdag den 19. september 2018 i Sejlerstuen, Klubøen Jan Ipsen bød velkommen til bådejermødet og foreslog Anders Nielsen, som mødeleder, hvilket blev godkendt. Orientering fra Havnebestyrelsen v/jan Ipsen Det har været et turbulent år på personalesiden. Vi har måttet afskedige vores havnechef Steen Andersen og ansat en ny havnefoged, Jimmy Frisk, som ser ud til at have fået styr på tingene. Der har i året været en stor hjælp af frivillige, som har deltaget i den daglige drift med bl.a. tømning af skraldespande og andet forefaldende arbejde, som vi takker meget for. Sommeren er gået med Sct. Hans aften, besøg af Visens Skib, Floating Art - kunstudstilling i bugten, Vild med Vand, som var noget af et tilløbsstykke. Der var ca mennesker på de 2 dage. Vi har også i år været pænt besøgt af gæstesejlere, som er rigtig glade for at komme i vores nye havn. Byggeaktiviteterne er snart ved at være slut og Kirk Kapitals domicil blev indviet d. 9. juni med stor festivitas på området og lystbådehavnen. Vi har fået malet Sejlerstuen og venter på færdiggørelsen med nyt inventar, som forhåbentlig kommer i løbet af vinteren. Dørene i huset har fået afmonteret træbeklædningen og bliver nu malet sorte. På kørebroen vil lyset blive udskiftet til punktlys på den nordlige side. Der foregår også udskiftning/reparation af rørføringen under huset samt reparation af tagdækningen. Der er problemer med varmtvandsbeholderen, som der også er utæt og vi håber at dette kommer ind under garantien. Til næste år er der 5-års aflevering af Klub-huset, så det er vigtig at have problemerne anmeldt. Som følge af de tidligere indbrud på kontoret, har vi fået omlagt låsesystemet. Jeg beklager de gener, det har medført for sejlerne, men til gengæld er der blevet ryddet op i systemet. Vi har strammet op omkring parkering på køre-broen. Og det ser ud til, at det har hjulpet med langtidsparkeringen i weekenderne. Vi har ansøgt Nordea-fondens kyst-pulje om midler til at udskifte Andkærvig-broen og forventer at få svar medio oktober. Og så lidt om husbåde. Vi har sendt den endelige ansøgning til Vejle Kommune om tilladelse til placering af op til 15 husbåde i havnen med helårsbeboelse, så nu afventer vi slagets gang. Såfremt der skal en lokalplansændring til, vil det tage nogen tid før det er afklaret. Parkeringen på Carlsberg-grunden i sommer har kørt uden problemer. Der er blevet malet båse op til trailere, og det ser ud til at fungere fint.

2 Bemærkninger: Bruno: har man taget højde for at de nye lyskilder ikke blænder sejlerne, der kommer ind i havnen. Svar: Havnen er opmærksom på problemet og forsøger at få monteret det nye lys mest hensigtsmæssigt. Jens Find: Så længe der er plads bør man kunne bruge køre-broen svar: det kommer vi ind på senere. Hartvigesen: Er i tvivl om det er kommunen eller havnen, der er interesseret i etablering af husbåde. Der kan være tale om store udgifter. Svar: det er havnen, der ønsker etableringen og mulige udgifter skal afholdes af de respektive ejere af husbådene. Finn Lodahl: jeg har begået en forbrydelse (!) ved at parkere på det hvide areal ved Carlsbergbygningen trods afspærring! Svar: Parkeringsspørgsmålet vender vi tilbage til. Anders Johansen: har der været drøftelser med Vejle Kommune vedr. vinterpladsen. Svar: Nej. Der har ikke været nogen specifik drøftelser af dette emne. Spørgsmål: når der nu bliver etableret en god økonomi når vi får husbåde i haven kan der så bevilges flere cykelstativer? Svar: det vil vi da kikke på. Orientering fra lystbådehavnens administration v/havnefoged Jimmy Frisk. Allerførst takkede Jimmy for den gode modtagelse han har fået ved sin tiltrædelse og en særlig tak til de frivillige, der giver en hånd med i den daglige drift og der er plads til flere!, så mød op i Carlsberg-bygningen kl Et gammelt ord siger at forandring fryder, men de er også nogen som ikke holder af forandringer. Men det kan være nødvendig. Vejle Lystbådehavn kan ikke fortsætte med årlige halve millioner i underskud! Det har været en fantastisk sommer med mange gæstesejlere og havnen og folkene, de har mødt har fået masser af ros. På nuværende tidspunkt har vi haft ca gæster mod ca sidste år. Gæstesejlerne giver en god indtjening til havnen. Husk at vende dit pladsskilt fra rødt til grønt, når du tager af sted. Det hjælper gæsterne med at finde en plads og de føler sig velkommen. Mastekranen er snart tilbage i en fornyet og renoveret udgave. Den opfylder nu gældende regler fra Arbejdstilsynet og medfører, at man ikke mere kan klatre op i den. Slæbestedet vil igen få monteret bom. Mobil-Pay bliver nu gennemført på mastekranen. Dem der bruger mastekranen skal også betale og ved denne løsning bliver det den billigste og mest praktiske løsning.

3 Der er lige sendt vinteropkrævning ud til brugerne. Der er IKKE medtaget kranløft på opkrævningen. Fremover vil betalingen ske ved kranen og dermed er mange diskussioner slut om hvorvidt man har kranløft og hvor mange slut. Betalingen kan ske ved Mobil-Pay eller Dankort. Der kan ikke betales kontant. Husk at tage jeres fortøjninger med jer, når I sejler over til kranen. Fjernelsen sker primært fordi så er det muligt at rengøre broerne. Hvis de ikke bliver fjernet, vil I kunne finde dem i en stor bunke ved Carlsberg-bygningen! Vi har haft nogle udfordringer med manglende ledige el-stik, men det er helt legalt, at tage stik ud, der ikke er penge på. Skraldespandene ude på broerne er primært til vores gæstesejlere. Dit eget skrald skal du aflevere i skuret placeret på P-pladsen lige udenfor Klub-øen. Din nøglebrik passer til døren! Optagning af bådene er startet og det kan give lidt problemer mht. til parkering, MEN havnens folk kan ALTID anvise en parkeringsplads. På den lille plads vest for mastekranen kan man altid holde. Sidste vintersæson blev der brugt rigtig meget strøm og der var mange både, der havde dugfrie vinduer! Det kan ikke være rimelig og derfor slukkes for strømmen i perioden 16. november til 1. marts. Dem der har behov for strøm, kan få udleveret en måler, så kan man bruge al den strøm man har behov for og koster det samme som ude på broerne. Når båden kommer op af vandet skal batteriet oplades fuldt ud og derefter tages pluspolen af og batteriet kan holde sig opladet hele vinteren. Har man brug for strøm i perioden, kan man få udleveret en måler, hvorefter forbruget kan afregnes. Der var fra forskellige sider udtrykt bekymring for om 6 målere er tilstrækkelig. Her var svaret at hvis der opstår mangel, skaffes yderligere målere. Gert: kan man ikke få etableret en transportabel stander svarende til dem, der er på broerne? Jimmy: en sådan stander koster ca kr., hvilket er en al for stor omkostning. Hvis efterspørgslen bliver større end forventet vil blive indkøbt yderligere målere. Havnens økonomi er i bedring. På næsten alle områder er der større indtjening. Hvor der tidligere måske var områder, der faldt mellem flere stole, er disse stole nu skubbet sammen. Jimmy skønner et nul-resultat i år og næste år et mindre overskud. Der er gjort en ekstra indsats overfor skyldnere i havnen, hvilket også har medført en større indtægt. Herefter blev beretningen taget til efterretning. Udarbejdelse af forslag fra mødedeltagerne til emner, der bør arbejdes videre med det kommende år. Efter udarbejdelsen blev emnerne klumpet sammen efter indhold og tanken er at disse emner kan indgå i Havnebestyrelsens arbejde det kommende år. Følgende emner blev dannet efter kaffepausen:

4 1. Parkeringsforholdene. 2. Økonomi 3. vinterpladsen 4. diverse 5. Markedsføring 6. broer lys, vandtryk, cykelstativer m.v. Jimmy bemærker, at der arbejdes på en låneordning vedr. 4 cykler. Ordningen forventes etableret til næste forår. Ad Parkeringsforholdene. Jimmy oplyser, at der pågår overvejelser om etablering af flere p-pladser på Bådmæglerens arealer tættest på Lystbådehavnen. Af disse arealer reserveres ca. 50 pladser til bådejerne. De nærmere retningslinjer er endnu ikke fastlagt. Jimmy forventer pladserne etableret til næste sommer. Anders Johansen: Der bør værre nem og hurtig adgang til P-muligheder på køre-broen. Synes det er meget problematisk kun at kunne parkere de 45 minutter på køre-broen henset til bl.a. mulighederne for at kunne arbejde på bådene. Har ikke hørt om problemer med at der færdes både gående og kørende. XX: Mangler anvisninger på hvor man kan parkere når man skal ud at sejle? Mangler også anvisninger på p-muligheder når bådene tages op? Svar: Jimmy henviser til, at havnens folk, der tager både op, kan anvise p-muligheder. XX: Forslag til at bruge havnens hjemmeside m.h.p. anvisning på P-mulighederne. Svar: Jimmy vil sætte noget på hjemmesiden snarest. Johnny Jensen: Der er behov for at kunne manøvrere på pladsen, så bådene kan afsættes hurtigt og sikkert. Der er ikke plads til at etablere kørsels-korridorer, som man måske har set andre steder. Steen Vejlø: Når man skal arbejde på sin båd, er 45 minutter ikke særlig lang tid. Er det muligt at få udvidet tidsrummet? Mødelederen: opfordre til at de forskellige synspunkter om parkering skal indgå i Havnebestyrelsens overvejelser om P-forholdene. Jimmy oplyser, at han får mange henvendelser fra P-firmaer, der ønsker at kontrollere parkeringen på køre-broen, men indtil videre er disse henvendelser blevet afslået. Peter Riisberg: Opfordre til at udnytte p-kapaciteten mest muligt og se mindre på overholdelsen af de 45 minutter, som i øvrigt ikke bliver overholdt. Johnny Jensen: Køre-broen er ikke konstrueret til at kunne anvises til parkering. Hvis der parkeres én lang række biler, er der faktisk for mange! Anders Johansen: efterlyser tydelighed på hvad, der er årsagen til de restriktioner, der måtte blive besluttet efter denne debat. XX: hvad med parkeringsforholdene for de kommende husbådsejere? Vil de få mulighed for at langtidsparkere på køre-broen. Jimmy: Nej, de skal overholde samme regelsæt som andre. XX: Det er drøn-irriterende ikke kan kunne komme til holde de 45 min. fordi køre-broen er fyldt op og derfor bliver nødt til at holde i 2. position. XX: Foreslår, at de 45 minutter skal gælde ALLE dage. XX: Hvis man skal på weekend-tur, så sejl om til service-broen det er da meget nemmere!

5 Ad økonomi i havnen Nedsæt betaling for bådpladser Indførelse af gebyr på 100 kr. for forsinket betaling Drop nyt inventar i Sejlerstuen Større åbenhed om havnens økonomi Markedsføring af ledige bådpladser i havnen Jan Ipsen: Inventaret i Sejlerstuen er ikke nogen økonomisk udfordring for havnen. Dette betales af Vejle Kommune. Jimmy: der er 161 ledige bådpladser i øjeblikket. På spørgsmål om bådpladserne ved Kirk-øen oplyser Jimmy, at de allerede ER udlejet. Vil kikke på antal og placering af redningsstiger i dette område. Gert: Det er første gang jeg hører, at man som frivillig er inviteret til morgenkaffe kl i Carlsberg-bygningen. Foreslår at Havnebestyrelsen og Jimmy udarbejder et nyhedsbrev 4 gange om året, som kan omtale aktuelle emner. Er overbevist om, at dette kan tage toppen af den snak/utilfredshed, der finder sted i krogene. Ad vinterpladsen Strømforholdene på pladsen er tidligere diskuteret Anders Johansen: klogt at havnen har en strategi for vinterpladsen p.g.a. fare for, at pladsen bliver indskrænket og måske helt afviklet. Jimmy: kommunens folk kan med egne øjne se at der er et behov. Jan Ipsen: der er ikke aktuelle planer om anvendelse af arealet, men vi er opmærksomme på at de risici, der kan opstå, hvis kommunen ønsker at anvende disse arealer til andet formål. Johnny Jensen: Der er underskrevet en hovedaftale mellem Vejle Kommune og Vejle Lystbådehavn, hvor der er angivet de kvadratmetre vi kan råde over. Hvis der sker ændringer i det skal vi have nogle andre kvadratmetre i nærheden. Finn Lodahl: Opfordre til at bådene bliver pakket mindre tæt end tidligere af hensyn til plads til forårets klargøring. Ad markedsføring Udlejningsstrategi for ledige bådpladser Bådudstillinger forbedret indtjening Info til gæstesejlere Info på havnens hjemmeside Mikael: Lystbådehavnen bør overveje en stand på båd-messen i Fredericia. XX: Forslag til etablering af brugtbåds-udstilling. Eventuelt i samarbejde med andre interessenter. Jimmy: I forbindelse med Vild med Vand var der tanker om etablering af noget lignende, men vi var nok lidt sent ude, men det overvejes til næste år. Ad broerne

6 Flere cykelstativer Forbedret vandtryk Grill en skal holdes ren og i orden Porten bør være mere indbydende og venlig Etablering af vand på jolle-broen Bedre skiltning Tydeligere nr. på broerne Etablering af grill-pladser for offentligheden Ensartet betalingssystem for brug af havnens faciliteter Bedre lys på køre-broen. XX: der mangler lys på broerne. Erik: der arbejdes på en udskiftning til LED-lys i standeren, så det skulle blive bedre (og billigere). XX: Kan der bevilges et par koste til rengøring af broerne? Jimmy: det var da n god idé det kikker vi på. Jimmy oplyser, at der ER etableret merre tydeligere skiltning af numre på broerne takket være frivillige hjælpere. Ad diverse Etablering af café. Brugerne skal rydde op efter sig. Elektronisk bestilling af tid til bådoptagning /-isætning. Indkøb af en grill, der dur. Mere hyggelig belysning i Sejlerstuen. Mulighed for rabat ved flere bådløft grundet skade. Klub-øen mangler et maritimt udtryk. Jan Ipsen: der ER planer for Sejlerstuen. Vi mangler nogle mindre sejl, der kan hænges op under loftet og skærme for lysstofrørene. Der arbejdes på et hygge-hjørne med et maritimt udtryk. Ideen er, at Sejlerstuen skal have nogenlunde samme udtryk som i ungdomsafdelingen. XX: en opfordring til at vende sit båd-skilt til grønt når man sejler på lidt længere ture, så der skabes plads til gæstesejlere. Jimmy vender gerne skiltet til rødt hvis han får en SMS dagen før. Man kan også på havnekontoret få udleveret et hvidt skilt, der angiver tidspunkt på hvornår man er tilbage. Afslutning Jan Ipsen takkede Anders Nielsen for at lede bådejermødet på bedste måde. Tak til deltagerne og de bidrag, der er fremkommet. Referent Finn Villadsen

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Nyhedsbrev 1. November 2019

Nyhedsbrev 1. November 2019 Nyhedsbrev 1. November 2019 Rigtig efterårstemning Efteråret har bidt sig fast, klubstanderne hænger våde og triste, de stryges dog snart, ishuset lukket for i år, regnen siler ned og kranen kører på højtryk

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

REFERAT BÅDEJERMØDE SEJLKLUBBEN NEPTUN VEJLE & VEJLE MOTORBÅDKLUB

REFERAT BÅDEJERMØDE SEJLKLUBBEN NEPTUN VEJLE & VEJLE MOTORBÅDKLUB REFERAT BÅDEJERMØDE SEJLKLUBBEN NEPTUN VEJLE & VEJLE MOTORBÅDKLUB Møde: Bådejermøde SNV og VMK Mødedato: 9. oktober 2014 Tidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Referent: Rødkilde Gymnasium, Rødkildevej 42 Jan Jacobsen

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst.

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst. Mariager Sejlklub Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00 Deltagere: Jan Vinstrup John Møller Jørn Præst Erik Aggerbo Jørgen Chr. Jørgensen Heinz Jørgensen 1: Godkendelse af sidste referat.

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Generalforsamling 2014, referat

Generalforsamling 2014, referat Generalforsamling 2014, referat Rønnerhavnsforeningen Generalforsamling 19/3-2014 kl. 19.00 Maskinhallen Frederikshavn Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset.

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. 1 Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. Tilstede: Niels, Per, Flemming, Lars, Jørgen, Dorte, Grete Fraværende: Margit Referent: Grete Schiesewitz Dagsorden:

Læs mere

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv)

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) Dagsorden: 1) godkendelse af referat fra mødet d. 13/12 2017. Godkendt uden kommentarer. 2) meddelelser - mundtlig orientering

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at deres båd skal stå i havnens stativ på

Læs mere

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018.

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Endnu et år er gået, og nu er vi igen samlet til generalforsamling i vores gamle forening. Som normalt, så vil jeg her i beretningen kigge tilbage

Læs mere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn tilbyder bådpladser i en helt ny moderne lystbådehavn med stabile beton flydebroer med Y- bomme Version 1.2 af 09-11-2018 Indhold 1. Bådpladser...3

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den tredie informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Planerne for den ungdomsafdelingen i den nye havn er nu

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund.

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året 2016. som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Generalforsamlingen som var klubbens nr. 8, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 42 personer

Læs mere

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet.

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet. 1 Notat fra 2. møde i " - udvalget" onsdag d. 2. marts 2016 kl. 19.00 Deltagere: Johnny, Frederiksværk Motorsbådsklub, Bjarne, Frederiksværk Ro- og Kajakklub, Andreas, Michael, Frederiksværk Bådelaug,

Læs mere

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter.

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Beretning 2011 Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Frivillige, under ledelse af Torben Skovgaard og Gunner Dalsgaard, har bygget den rigtig fine servicebro vi

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Bestyrelsesmøde d: 13-08-18 Deltager: Dan Per Normann Steen Ingolf Øjvin: 1/ EVT: Foretræde Maria var inde omkring

Læs mere

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar.

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar. 1 Hjemmeside 4 3 3 2 2 1 Hvor mange gange pr måned har du været inde på havnens hjemmeside? aldrig 2 Spørgeskemaundersøgelse December 28 I alt 61 svar. Mere end 8 % svarer, at de er

Læs mere

REFERAT BÅDEJERMØDE SEJLKLUBBEN NEPTUN VEJLE & VEJLE MOTORBÅDKLUB. 1. Velkomst Preben Werther bød velkommen og takkede for det store fremmøde.

REFERAT BÅDEJERMØDE SEJLKLUBBEN NEPTUN VEJLE & VEJLE MOTORBÅDKLUB. 1. Velkomst Preben Werther bød velkommen og takkede for det store fremmøde. REFERAT BÅDEJERMØDE SEJLKLUBBEN NEPTUN VEJLE & VEJLE MOTORBÅDKLUB Møde: Bådejermøde SNV og VMK Mødedato: 3. oktober 2012 Tidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Referent: Restaurant Estakaden, Baadekajen 2 Jan Jacobsen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn tilbyder bådpladser i en helt ny moderne lystbådehavn med stabile beton flydebroer med Y- bomme Version 1.3 af 01-12-2016 Indhold 1. Bådpladser...

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

HAVNENYT FORÅRET 2014

HAVNENYT FORÅRET 2014 HAVNENYT FORÅRET 2014 En forårsmorgen i Dragør Status på havnen I løbet at denne korte vinter er der igen foretaget en hel del vedligeholdelsesarbejde på havnen. Vores dygtige medarbejdere har udskiftet

Læs mere

Beboerinformation Måløv Park marts 2011

Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Indhold: Vinterparkering Parkeringsudvalg Postkasser Brug af grill, udendørs pejs eller bålfad Nye carporte Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Vinterparkering

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Sted: Uvelse Have Dato: 06. April 2017 Vi beklager at referatet ikke er sent ud inden fristen på de 4 uger. 1. Valg af dirigent og referent. Thorkild

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning Rungsted Havn Efterår 2005 Optagning og søsætning 55 53,2N 12 33,2E 1 Bådoptagning 2005 og Søsætning 2006 På tegningen kan det ses hvilke områder af p-pladserne der fyldes op i de angivne tidsperioder,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest.

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Nørresundby Sejlklub B-M-Møde D: 17-08-15 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Steen, Lars, Ingolf. 1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Vi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 09.10.2017. Kl. 18 Mødeholder: Jens Mødeleder: Holm Velkommen til: Niels - ungdomsrepræsentant 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps.

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. 1 ORDENSREGLEMENT for Strandby Lystbådehavn Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. Administration: Aktionskaj 5, 9970 Strandby Tlf. 98 48 22 59 E-mail: mail@strandbyhavn.dk Havnekontor: Rødspættevej 5, 9970

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen til de fremmødte og pegede på bestyrelsens vegne på Viggo Krogstrup som dirigent.

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 132,4 (pr. 01-JUL-2014) a. Fartøjer

Læs mere

HAVNENYT FORÅRET 2013

HAVNENYT FORÅRET 2013 HAVNENYT FORÅRET 2013 Foråret er så småt på vej. Vedligehold på havnen: Ja sådan indledte vi også forårets udgave af Havnenyt i 2011. Men det er jo fortsat uhyre aktuelt, da vi jo heldigvis befinder os

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn HAVNEAFGIFTER For Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn Gældende fra den 1. januar 2019 1. Almindelige bestemmelser. a) Havneafgift betales, bortset fra særlige nævnte undtagelser,

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. november kl Sted: Havnekontoret

Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. november kl Sted: Havnekontoret Fraværende med afbud: Hans Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. november kl. 19.00 Sted: Havnekontoret REFERAT Havnefoged 1.0 Arbejdsplan 1.1 Vintersikring 1.2 Varehjemtagning 1.3 Afspadsering 1.4 Tankanlæg

Læs mere

Bestyrelsesmøde d:

Bestyrelsesmøde d: NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Bestyrelsesmøde d: 03-05-18 Deltager: Per Steen Øjvin Normann Ingolf Dan. Gæstedeltager Peter Simonsen fra ANF.

Læs mere

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009.

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Richard Barth (RB), Carl Larsen (CL), Theis Wieder (TW), Jess Brønden (JB), Arne Holten

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling. Vestre Baadelaug. Torsdag d. 23. marts 2017

Referat. Ordinær generalforsamling. Vestre Baadelaug. Torsdag d. 23. marts 2017 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 23. marts 2017 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Havneregulativ 6255 1385

Havneregulativ 6255 1385 Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10. august, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen (HKK),

Læs mere

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er vigtigt for os at du som nyt medlem får den bedst mulige start i sejlklubben. Dette vil vi gerne sikre med nedenstående

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen REFERAT 2/5-2016 KL. 15.30 RØNNERHAVNEN MØDETYPE ARRANGØR REFERENT DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Henrik M. Christensen Johannes Frøstrup, Henrik M. Christensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Beretning Generalforsamling 2015.

Beretning Generalforsamling 2015. Beretning Generalforsamling 2015. Ved generalforsamlingen i 2014 blev der skiftet lidt ud i bestyrelsen, således at Susanne Steffensen nu er næstformand og Anita Jensen er valgt som repræsentant for havnens

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15.

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2018 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2018 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2018 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 102,5 (pr. 01-JUL-2017) a. Fartøjer

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2015

Nyhedsbrev Efterår 2015 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Efterår 2015 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Ny Servicebygning Herover havnens

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 21.08.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er kommet et

Læs mere

ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018

ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018 ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018 Velkomst v/ JT Brugerundersøgelse v/ JT De 4 udviklingsprojekter v/ JT Økonomi 2018 og budget 2019 v/ AS Året der gik 2018 v/ AS Året der kommer

Læs mere

Forårets indsats i Sebbe Als

Forårets indsats i Sebbe Als Forårets indsats i Sebbe Als 2018-06-03 Som det er set I en tidligere beretning, så er Ottar I gang med en større overhaling. Tidligere på sæsonen har vi fået afmonteret lønning og øverste bordplanke på

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev februar Amba

Fælles Nyhedsbrev februar Amba Fælles Nyhedsbrev februar 2017 Amba Ny sæson Om lidt går sæsonen 2018 i gang. De administrative forberedelser er i fuld gang. Der er udarbejdet søsætningsplan, som er mailet til bådejere, der har afleveret

Læs mere

Aftale om leje af salgs-/udstillingsbod

Aftale om leje af salgs-/udstillingsbod Aftale om leje af salgs-/udstillingsbod Vedrørende salgsbod på Rørvig Havn, Toldbodvej 87, 4581 Rørvig, matrikel 66a, Rørvig By Rørvig. Mellem undertegnede: Odsherred Havne CVR.nr. 29 18 84 59 Snekkevej

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2019 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2019 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2019 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 103,6 (pr.01-jul-2018) a. Fartøjer

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5 REFERAT Det Maritime Råd Møde nr. 5 Tirsdag den 23. oktober 2012 kl. 18.30 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Havneregulativ

Havneregulativ Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 26. februar 2015

Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 26. februar 2015 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 26. februar 2015 Formand Ole Meredin Petersen: Bød velkommen og bad generalforsamlingen om at mindes de klubmedlemmer som afgik

Læs mere

BYGGENYT Nr. 4 - Juni 2013

BYGGENYT Nr. 4 - Juni 2013 AFDELING 12 - LINDEBAKKEN/LINDEH0J l-=' I J'-BFj BYGGENYT Nr. 4 - Juni 2013 Trørød den 16. september 2013jPMHjtsa, ol c AFDELING 12 - LINDEBAKKEN/LINDEH0J I~ I,LflFj Kære Beboere Dette er nyhedsbrev nummer

Læs mere

Havne- og Ordensreglement for. Løgstør Havn

Havne- og Ordensreglement for. Løgstør Havn Havne- og Ordensreglement for Løgstør Havn DATO 10. oktober 2016 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23.

Læs mere

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018 Afbud fra: Uffe Roklubben Viking Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med fortydeliggørelse: Der har været en del forvirring blandt passive medlemmers brugen

Læs mere