Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund."

Transkript

1 Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Generalforsamlingen som var klubbens nr. 8, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 42 personer heraf var der 35 stemmeberettigede medlemmer. Formanden bød velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt til vores årlige generalforsamling. Generalforsamlingen, som jo er en status og afslutning på bestyrelsens arbejde for året Fremlæggelse af regnskabet for 2016 samt budget for 2017 m.m. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og godkendelse af forretningsorden. Preben Rasmussen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og godkendte den udsendte forretningsorden. 2. Valg af stemmetæller og referent: Stemmetæller: Som stemmetællere blev Jimmy Pedersen og Rene Kaup valgt. Referent: Som referent blev Ole E. Jensen valgt. 3. Bestyrelsens beretning: Formanden fremlagde bestyrelsens beretning for Året 2016 Bestyrelsens arbejde. Vi har i året 2016 haft meget at se til i bestyrelsen. Vi har afholdt 9. bestyrelsesmøder. Bestyrelsen har udover møderne deltaget i alt, som har relation til klubben. Vi overtog, som I ved, husbådsanlægget i december 2015 og vi vidste, at der ville blive meget arbejde omkring dette anlæg i Vi lavede en strategi for anlægget, hvor vi satser på, at halvdelen af anlægget er til husbåde og resten større både, således at der skabes et miljø på anlægget til gavn for alle i klubben. Vi tror, at det vil lykkes. Vi kom af med en synkefærdige husbåd med hjælp fra Guldborgsund kommune. Alle var glade. Som I kan se senere i regnskaberne, har der været en del udfordringer omkring husbåden, som Niels Holch formodentlig ejer. I den forbindelse skal I vide, at det arbejde, som bestyrelsen udfører, er frivilligt ulønnet arbejde. En sag som denne, hvor jeg personligt er bliver truet med injurier, m/m, er med til, at jeg ikke føler, at det er arbejdet, som har været en stor del af mit liv, er så sjovt mere. Det vil gøre arbejdet i bestyrelsen væsentlig lettere, når den sag afsluttes. Den sag er, og vil, forhåbentlig blive den sidste af slagsen.

2 Nytårsparole 2016: Vi startede året med en Nytårs parole. Mange medlemmer mødte op denne dag, hvor vi ønskede hinanden et godt Nytår. En tradition som vi vil fortsætte med. Silde bord: Vi havde 2 gange af slagsen, hvor vi mødes og hygger os og fortæller sejlerhistorier. En af gangene mødes vi 3 timer før til oprydning på havnen, samt ved faskine pladserne. Ligeledes var der rengøring i vores servicebygning samme dag. Servicebygningen: Servicebygningen har, som I nok har bemærket, fået nye vinduer, samt bedre isolering af indervæggen i damernes omklædning, denne udgift har Guldborgsund kommune afholdt. Det var ting som vi bemærkede, da vi lejede bygningen i 2010, som nu er udført. Nu mangler der kun 2 nye yderdøre, samt nogle sætningsskader udvendig på bygningen, for at bygningen er i orden. Vi står selv for den indvendige vedligeholdelse og det er klart, det er svært at vedligeholde, hvis ikke bygningen er tæt. Faskinepladserne: Sidst i marts måned havde vi et møde med lejerne af faskinepladserne, hvor alt blev drøftet. Broer betaling oprydning - vedligeholdelse af pæle m/m. Et godt møde, vi må sige, at der efterhånden ser rigtig pænt ud langs med faskinepladserne. Ib Sauer jeg vender senere tilbage til dig inden generalforsamlingen slutter. Generalforsamling for 2015 blev holdt den 8 marts Bådene kom i vandet den Alt forløb som det skulle, ingen uheld alle hjælper hinanden. Senere på dagen havde vi stander hejsning med efterfølgende fest om aftenen. Husbådsanlægget. Da vi ejer 8/10 af anlægget, var det nødvendigt at afholde møder med Anne og Bob & Linda, som ejer hver 1/10 af anlægget. Vi blev enige om en lejekontrakt for vand delen, samt et beløb til vedligeholdelse af anlægget. Samt at vi ikke laver 2 regnskaber, men at der kun bliver lavet et regnskab for den samlede klub SMSK. Det har nu bredt sig til bådejere fra nær som fjernt, at vi ejer flydebro anlægget, med tilhørende servicebygning, og at vi ønsker også at udleje til større motorbåde og sejlbåde. Mange nye medlemmer er kommet til, og flere har meldt deres ankomst. Således at vi i dag kun efterlyser flere husbåde. Vedligehold af anlægget i Flyde broerne er blevet sikret med kæder (Ankerkæde) Flyde broerne er blevet rengjort og malet. Servicebygningen er blevet rengjort og malet. Mange har ydet en stor indsats for at anlægget skal fremstå pænt og nydeligt. El stik på flydebroer er etableret. Vandstander på broer er etableret. Vi har fået opsat infostander ved anlægget. Vi har indkøbt en fælles havnebåd som alle kan benytte. Når jeg nu er ved investeringer, er det med glæde, at vi nu som lovet har købt og opsat en brugt mastekran til glæde for alle i klubben. Vi har også fået et masteskur, som er sat op men ikke er indrettet endnu, og som først skal indvies til efteråret. Vi vedligeholder vores flydende klubhus løbende og det er glædeligt, at så mange møder op, når der indkaldes til pligtarbejde. Vi har måttet investere i et nyt vandpumpeanlæg.

3 Sankthans. Igen en storslået aften, først mødtes vi i vores klubhus på Omøsund til fællesspisning Herefter sejlede vi ud til Oreby, hvor der var sejlads ind af vores smukke fjord og så var der igen musik på Lady Chris. Mange stod på kajen og nød det smukke syn af alle bådene. En flot aften. Kunstudstilling. Udstillingen foregik på det som vi kalder klaveret ved siden af vores flydende klubhus Vi opsatte telte samt lånte vores klubhus m/m ud. Sommerferie. Herefter var der sommerferie, hvor mange af vores medlemmer var ude at sejle på ferie, eller på weekendture, som gode repræsentanter for vores klub. I 2016 gæstesejlere i vores havn. En god omtale af vores havn, som alle har bidraget med, har været med til, at vi har fået stabiliseret antallet af gæstesejlerne i sommeren Tak til vores havnefoged Rane, som tog sig godt af vores gæstesejlere i sejlsæsonen Fællestur i august måned til Femø. I 2015 måtte vi aflyse vores fællestur. I 2016 kom den op at stå og vi havde en rigtig god tur til Femø, hvor vi havde det hyggeligt med forskellige aktiviteter. Vi håber nu, at det kan blive en fast tradition fremover. Bådoptagning. Vi havde bådoptagning den 23. oktober med efterfølgende standernedtagning og fest om aftenen. Tak til Carl Erik fordi du trådte til, da Bent måtte sygemelde sig, og hjalp Kurt med optagningen. Tak for det. Julefrokost. Julefrokost den 4. december stort fremmøde med spisning og rafleturnering om medbragte pakker Lidt om år Bestyrelsen har nu sammensat en plan for det kommende år, nogle af aktiviteterne er allerede på vores kalender, andre vil komme til, når aktivitetsudvalget kommer med ideerne. Vi vil her løfte sløret for noget af det, som vi arbejder med i klubben for året Et stort ønske fra bestyrelsen er at bådejerne overholder vores vedtægter. Alle både som ligger i havnen fører vores klubstander. Alle både skal havde navn samt hjemhavn påført på båden. Så ingen er i tvivl om, hvor man kommer fra. El målere skal ud på broen for dem som bruger strøm. Her vil jeg slutte bestyrelsens beretning for året Beretningen for 2016 blev herefter godkendt af generalforsamlingen.

4 4. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab. Der var et medlem som efterlyste et fremsendt regnskab jævnfør vores vedtægter. Fremover bliver regnskabet fremsendt sammen med indkaldelsen. Kasserer Mogens V. Hansen gennemgik der udleverede regnskab for 2016 Resultatopgørelse for 2016: Budget 2016 Real 2016 Indtægter ialt kr kr Udgifter ialt kr kr Årets resultat kr kr Status: Aktiver i alt pr. den kr Passiver i alt kr Egenkapital primo kr Årets resultat kr Egenkapital ultimo kr Regnskabet for 2016 blev godkendt af Generalforsamlingen. 5. Indkomne forslag: Der er ingen indkomne forslag. 6. Fremlæggelse af budget og kontingent. Formanden gennemgik takstbladet for Kasserer Mogens V. Hansen gennemgik der udleverede budget for Kontingent: 400 kr. er uændret. Takstbladet for 2017 er uændret, det vil sige at vi har de samme priser som i Budget samt takstblad for 2017 blev godkendt af Generalforsamlingen. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Næstformand Kasserer Bestyrelsesmedlem. Der var genvalg til alle. Ikke på valg var: Formand Bestyrelsesmedlem. Ole Edlund Jensen Mogens V. Hansen Bent Jørgensen Palle Danielsen Rane Sigsgaard Valg af bestyrelses suppleanter. Jimmy Pedersen. Rene Kaup nyvalg. Begge blev valgt.

5 8. Valg af revisorer. Bent Hansen. Bent Hansen blev genvalgt. Revisorsuppleant. På valg var. Henrik Fich. Henrik Fich blev valgt. 9. Eventuelt. Afsluttende bemærkninger. Formanden fik ordet: Stor tak til Ib Saver for de 6 år, som du har været bestyrelsens kontaktperson overfor faskine plads lejerne, og på den måde har været med til at lette bestyrelsens arbejde. Vi kan selvfølgelig godt forstå din beslutning om, at du nu vil stoppe, men vi håber alligevel, at vi må bede dig om hjælp, hvis det er nødvendigt på et senere tidspunkt. Jeg vil ved denne lejlighed rette en stor tak til Guldborgsund kommune for et godt samarbejde i det år, som er gået. Tak til handelsstandsforeningen turistforeningen for et godt samarbejde. Vores hjemmeside er som altid flot og overskuelig, stor tak til Palle Tørnqvist for det. En stor tak til aktivitetsudvalget for det arbejde, som I har lavet i årets løb En stor tak til bestyrelsen for et godt samarbejde.tillykke med valgene. Tak for en god debat. Sidst men ikke mindst en stor tak til Preben for din måde at lede vores generalforsamling på. Nu syntes jeg vi skal rejse os op og udbringe et 3 foldigt hurra for vores forening. 3 lange og 3 korte med smæld Generalforsamlingen blev herefter afsluttet. Referent: Ole E. Jensen Referat godkendt Dato Dirigent Preben Rasmussen

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18 marts 2013

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18 marts 2013 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18 marts 2013 Generalforsamlingen som var klubbens fjerde blev afholdt i klublokalet, der deltog 45 personer heraf var der 27 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018

Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018 Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018 Dagsorden efter vedtægterne: Oldermanden bød de mange fremmødte velkommen og håbede på en god GF. 1. Valg af dirigent, referent samt stemmetællere:

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde d:

Bestyrelsesmøde d: NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Bestyrelsesmøde d: 03-05-18 Deltager: Per Steen Øjvin Normann Ingolf Dan. Gæstedeltager Peter Simonsen fra ANF.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Ørneparken, Lystrup

Grundejerforeningen Ørneparken, Lystrup Lystrup den 05.03.2017 Indkaldelse til generalforsamling i grundejerforeningen Ørneparken onsdag den 22.03. 2017 kl. 19.30 i Elsted/Lystrup Beboerhus DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere