REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl"

Transkript

1 Bakkehuset Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: info@frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Deltagere: Referent: Afbud: Hans-Jørgen Tarup-Nielsen (HJTN), Allan Bentzen (AB), Jonna Hansen Madsen (JHM), Palle Hansen (PH), Irma Greve (IG), Per Laugesen (PL) Tanja Wraae (TW) Thorkild Damm (TD), Stine Engelhardt Ibsen (SEI), Jørgen Jensen (JJ), Inge Lodberg (IL) Fraværende: Dagsorden Referat Initiativ 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra mødet Godkendt. Godkendt. 3. Indsatsområder 2015 Opfølgning med udgangspunkt i bestyrelsens beslutning, herunder tilbagemelding fra arbejdsgrupperne vedrørende: a. Handicapområdet Stine Engelhardt Ibsen fra Familienet Brogaarden har pr. mail informeret om, at der er søgt tilskudsportalen ifht. Socialstyrelsen projektet Udvikling og afprøvning af forældrekurser i samarbejde mellem kommune og brugerorganisationer. SEI Der er etableret et samarbejde med Middelfart Kommune, DH s forældrekreds og FAMILIENET. b. Psykiatriområdet Der har været afholdt møde med Sundhedschef Lis Huge fra Middelfart Kommune om, at etablere et arrangement for pårørende til psykisk- og funktionsnedsatte borgere. Opgaven er fordelt således, at Kommunen vil forsøge at etablere et uddannelsesforløb for de pårørende og de frivillige vil prøve at etablere et caféarrangement med afholdelse 1 gang pr. måned. I den forbindelse er der behov for ca frivillige kræfter. Der er møde igen 7. september PH

2 c. Frivillighus Allan Bentzen og Hans-Jørgen Tarup Nielsen har været til møde med Stabschef Martin Albertsen fra Middelfart Kommune den 3. august Kommunen er positivt stemt over for et eventuelt nyt Frivillighus og undersøger mulighederne for eventuelle lokaliteter. d. Økonomisk rådgivning Frivilligcenteret har i samarbejde med Børn- og Ungeafdelingen, Bettina Hoffmann indledt et samarbejde i forbindelse med afholdelse af et kursus for målgruppen: Ungdomsskolen, Ungehuset, 10 eren og Produktionsskolen. HJTN HJTN, AB Formålet er at lave et forebyggende kursusforløb på en varighed af ca. 2-3 timers undervisning for de unge mennesker i Middelfart Kommune. Dette gøres i samarbejde med Nordfyns Bank, Danske Bank, Sparekassen Fyn og Spar Nord, der alle har meldt positivt tilbage og er klar med et undervisningsforløb. Kurserne afholdes i løbet af efteråret. Afslutningsvis evalueres forløbet for både bankerne, skolerne og Frivilligcentret for at se, om det er et projekt, vi skal bygge videre på fremadrettet. 4. Personalepolitik Opfølgning på APV en HJTN, TD Sommerferien er blevet brugt på, at igangsætte de udbedringer af forholdene omkring træk, støj og ventilation i mødelokale 3 og på kontoret. Vi er nået i mål med stor tak til Thorkild Damm for kyndig projektstyring og ihærdig arbejdsindsats. Følgende er udbedret: Ny loftbeklædning og nye lamper med lysdæmper i mødelokale 3. Forbedret ventilationssystem. Isolering af dør mellem mødelokale og kontor. Isolering af dør mellem kontor og forgangen. Nye lamper over arbejdsstationerne på kontoret forventes installeret i løbet af september måned. Ligeledes vil der i løbet af september blive lavet automatisk tænd/sluk funktion af lyset ved udgang 100D.

3 5. Nyt fra udvalg/arbejdsgrupper a. Projektet: Ensomme borgere Projektet er godt i gang og de færdige foldere og plakater er omdelt til alle vore medlemmer, boligforeninger m.fl. Boligforeningen Civica afdeling 104 Solgården har meldt positivt tilbage og ønsker at gå aktivt ind i projektet. Frivilligkoordinator Iben Løvstad er i dialog med boligforeningen. b. Kurser, temamøder og uddannelser Fundraising Bliver afholdt i samarbejde med Bedre Psykiatri og Frivillignet. Dato, tid og sted meldes ud hurtigst muligt. Tavshedspligt Afholdes den 16. november 2015, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Nærmere information følger inden længe. Økonomisk rådgivning Se venligst under punkt. 3 d. Kurser via folkeoplysningsudvalget Kursusprogram er sendt ud til alle medlemmer. HJTN, JHM Fdm.skabet c. PR og markedsføring Månedens forening Måneds forening i august valgte vi at udsætte til september måned, hvor Frivilligcenter Middelfart vil være omdrejningspunktet og hvor vi ønsker at brande/markedsfører Frivilligcentret ifbm. Frivillig Fredag den 25. september Redesign/opgradering af hjemmeside Processen er i fuld gang og vi forventer at være 100% kørende i løbet af september måned. Annoncering Det går rigtig godt med den fælles annonceramme i hhv. Ugeavisen Vestfyn og Melfar Posten. Vore foreninger er meget aktive, hvilket er yderest tilfredsstillende. Facebook vil som noget nyt bliver brugt meget mere til annoncering af diverse aktiviteter, arrangementer mm. Vi opfordrer derfor vore medlemsforeninger om, at maile til os, hvis I har noget, som I gerne vil have vores hjælp til at dele på de sociale medier. d. Frivilligdagen tema Grokraft for fællesskaber Plakaterne sættes op i Ejby, Nr. Aaby, Båring, Brenderup, Strib og Middelfart samt sendes ud til alle medlemsforeninger til videre distribution samt uddeles ifbm. Naturens Dag den 13. september Endvidere vil der løbende blive annonceret i ugeaviserne samt på vores Facebook- og hjemmeside. HJTN, TW Fmd.skabet, SEI, JHM

4 Hele arrangementet kommer til at foregå på Kulturøen i Middelfart og der er følgende program: Kl : Kort velkomst Kl : Samtalesalon med temaet Handlekraft Kl : Borgmesteren holder tale Kl : Indlæg v/ Formand Bent Ole fra Depotgården i Fredericia. Kl : Caféer Kl : Fællessang med Carambakoret Kl : Indlæg v/sognepræst Vita Andresen, Formand for Selvhjælp i Fredericia og Middelfart. Kl : Indlæg v/hans-jørgen Tarup Nielsen, Formanden for Frivilligcenter Middelfart. Kl : Caféer Kl : Let anretning og pause Kl : Foredrag med Team Tvilling. 6. Orientering fra formanden bl.a. a. Aktiviteter i Gelsted/Ejby I samarbejde med Ældrerådet, Sundhedsafdelingen og Frivilligcentret har der været afholdt Ældre Messe i Gelsted Hallen fredag den 21.august 2015, hvor der var ca. 85 deltagere. Et meget positivt arrangement med gode snakke, aktiviteter, folkedans, krolf, fællessang osv. Der er igen møde mellem Ældrerådet, Sundhedsafdelingen og Frivilligcentret den 15. september 2015, hvor gruppen vil prøver at se, hvad mulighederne er for at lave et lignende arrangement i Ejby. b. Børns Voksen Venner Frivilligcentret har undersøgt mulighederne for at få Børns Voksen Venner op at stå i Middelfart. Hovedforeningen har desværre meldt retur, at de pt. ikke har kapacitet til at oprette en lokalforening i Middelfart og henviser til lokalforeningerne i Fredericia og Assens. c. Invitation til møde med FriSe Der bliver afholdt dialogmøde med FriSe, tirsdag den 29. september 2015 i Fredericia, hvor Allan Bentzen, Hans-Jørgen Tarup Nielsen og Tanja Wraae deltager. HJTN 7. Økonomi Status ved regnskabsføreren. HJTN, JJ Likviditeten ser fortsat fin ud. 8. Kontoret siden sidst a. Kontakt med foreningerne Der har været en del bookinger af mødelokaler. TW Der er sendt diverse mails ud til foreningerne med opfordring til at indlevere nyt og opdateret brochuremateriale til vore standere i Bakkehuset samt information om søgning af fonde, kurser i efteråret for frivillige i Middelfart Kommune samt diverse information fra FriSe og forskellige indkomne arrangementer.

5 I samarbejde med Biblioteket på Kulturøen, laver vi en udstilling som formidler det frivillige sociale arbejde. Udstillingen løber i hele september måned og hænger derfor godt sammen med afviklingen af Frivillig Fredag. Vi har afholdt møde med Center for senhjerneskadede i Kingstrup vedr. evt. hjælp til opstart af frivillig forening. b. Grundfinansiering 2015 Pt. intet nyt. c. Hjemmeside & sociale medier Vi tilbyder fremadrettet vore medlemsforeninger at hjælpe med annoncering af arrangementer og søgning af frivillige på vores facebookside. Foreningerne skal blot selv være opsøgende med oplysninger, tekst og materiale til os. Gerne pr. mail. Tanja deltager i et Facebook kursus hos Jysk-Fynske medier tirsdag den 22. september 2015, hvorfor kontoret vil være lukket den dag. Hjælpeopslag til Facebook udarbejdet af Stine Engelhardt Ibsen er sendt ud til alle medlemmer. Vores nye hjemmeside er godt på vej. Vi mangler kun få tilrettelser før den går i luften. 9. Eventuelt I forbindelse med mødet med Stabschef Martin Albertsen den 3. august 2015, nævnte Hans-Jørgen problematikken omkring de udfordringer vore frivillige sociale foreninger støder på, når de ønsker at booke mødelokalerne via det kommunale system samt vores meget store ønske om at blive sidestillet med de folkeoplysende foreninger. Også her blev der lyttet og givet en positiv tilbagemelding. Frivilligcentret er invitateret til budgetmøde hos Middelfart Kommune tirsdag den 1. september Allan Bentzen og Hans-Jørgen Tarup Nielsen deltager. Endvidere er Hans-Jørgen indkaldt til møde for formændene for Frivilligcentrerne i Region Syddanmark i oktober måned. Mødet afholdes for at fremme og styrke samarbejdet mellem frivilligcentrerne. Hans-Jørgen foreslog at bestyrelsesmedlemmerne, der hver især repræsenterer en frivillig social forening, fremadrettet fortæller lidt om foreningen, planlagte aktiviteter og eventuelle udfordringer på bestyrelsesmøder fremover. Forslaget blev taget godt imod. Online- og Udviklingsdirektør Richard Wraae fra Jysk- Fynske Medier kommer til næste bestyrelsesmøde og holder et indlæg om branding/markedsføring og sociale medier.

6 Næste møde: kl i mødelokale 3, Assensvej 100 D Generelle oplysninger til foreningerne: Frivilligcentret ligger i Bakkehuset, Assensvej 100 C, Middelfart, og I finder indgangen bag om bygningen. Kontakt Frivilligcentret, når I ønsker at booke mødelokale 3, Assensvej 100 D, Middelfart. Her er handicapindgang og toilet, tekøkken og plads til mindst 16 personer. Vigtigt: Husk at kontakte Frivilligcentret, når I har ændringer i kontaktoplysningerne.

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 2447 3084 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 2447 3084 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 2447 3084 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset, Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 2447 3084 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 2447 3084 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Teglgårdsparken 17 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-13. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset, Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Bakkehuset Assensvej 100 C 5500 Middelfart Tlf.: 2447 3084 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Teglgårdsparken 17 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-13. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Teglgårdsparken 17 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-13. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Formandens beretning - generalforsamlingen 2016

Formandens beretning - generalforsamlingen 2016 Formandens beretning - generalforsamlingen 2016 Ifølge den sidste Frivilligrapport var 42 procent af den danske befolkning i 2014 engageret i ulønnede aktiviteter - og ser vi over en femårig periode, har

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

Frivilligcenter Middelfart er en paraplyorganisation for de frivillige sociale foreninger, klubber og organisationer i Middelfart Kommune.

Frivilligcenter Middelfart er en paraplyorganisation for de frivillige sociale foreninger, klubber og organisationer i Middelfart Kommune. BROERNE BEGYNDER HER Slogan: Middelfart Kommune Forord Frivilligcenter Middelfart er en paraplyorganisation for de frivillige sociale foreninger, klubber og organisationer i Middelfart Kommune. Vi er medlem

Læs mere

Årsberetning Frivilligcenter Middelfart 2017

Årsberetning Frivilligcenter Middelfart 2017 Årsberetning Frivilligcenter Middelfart 2017 Forord Frivilligcenter Middelfart er en paraplyorganisation for de frivillige sociale foreninger, klubber og organisationer i Middelfart. Frivilligcentret skaber

Læs mere

Årsberetning. Frivilligcenter Middelfart 2018

Årsberetning. Frivilligcenter Middelfart 2018 Årsberetning Frivilligcenter Middelfart 2018 Forord Frivilligcenter Middelfart er en paraplyorganisation for de frivillige foreninger, klubber og organisationer, der har et socialt sigte i Middelfart Kommune.

Læs mere

Årsberetning 2013. Redaktionsgruppen Anna Lütken Annie Karen Petersen Kirsten Pedersen, kasserer Kirsten Pedersen, sekretær

Årsberetning 2013. Redaktionsgruppen Anna Lütken Annie Karen Petersen Kirsten Pedersen, kasserer Kirsten Pedersen, sekretær Årsberetning 2013 Redaktionsgruppen Anna Lütken Annie Karen Petersen Kirsten Pedersen, kasserer Kirsten Pedersen, sekretær Opsætning og tryk Selvhjælp Fredericia-Middelfart Årsberetning 2013 Selvhjælp

Læs mere

Årsberetning 2016 Bestyrelsen Daglige leder Administration Redaktion Layout

Årsberetning 2016 Bestyrelsen Daglige leder Administration Redaktion Layout Bestyrelsen Vita Andreasen, formand Vita Petersen, næstformand Kirsten Pedersen, kasserer Hanne Ladegaard Annette Henckel Inger Bredtoft Linda Nissen Allan Bentzen, suppleant Lisbeth Møllegaard Hansen,

Læs mere

Årsberetning 2012. Selvhjælp Fredericia-Middelfart. Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia. Åbningstid mandag, onsdag og torsdag kl. 09.00 13.

Årsberetning 2012. Selvhjælp Fredericia-Middelfart. Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia. Åbningstid mandag, onsdag og torsdag kl. 09.00 13. Årsberetning 2012 Selvhjælp Fredericia-Middelfart Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia. Åbningstid mandag, onsdag og torsdag kl. 09.00 13.00 Middelfart, Bakkehuset, Assensvej 100, 5500 Middelfart.

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev forår 2016

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev forår 2016 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev forår 2016 Opfølgning på Ide & Aktiv Opfølgningen på idéerne fra Ide & Aktiv konferencen i 2015 er sendt til alle lokalforeninger. Anbefalingerne er blevet skrevet ind

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Året 2017 har budt på mange spændende og givende oplevelser og arbejdsopgaver for foreningen Frivilligcenter

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl. 16.00-18.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Løsningsforslag Der blev arbejdet med løsningsforslag ud fra 4 overskrifter, der blev udvalgt i fællesskab: Holde fast i Frivillighuset.

Løsningsforslag Der blev arbejdet med løsningsforslag ud fra 4 overskrifter, der blev udvalgt i fællesskab: Holde fast i Frivillighuset. Notat Opsamling fra workshop med frivilligområdet 5. marts 2019 Social- og Sundhedsudvalget afsatte på udvalgsmødet den 4. december 2018 150.000 kr. til styrkelse og synliggørelse af den frivillige indsats

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 2018 blev et år med mange spændende, nye tiltag samt udfordringer for Frivilligcenteret. Hele året

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen), Claus Brinch-

Læs mere

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet.

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet. 26.11.2015 Referat af bestyrelsesmøde 25. nov. Kl. 16-18 Til stede: Britta, John, Gitte, Inge-Lise, Bente, Cody og Hugo (ref.) Afbud: Jette og Merete. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2.

Læs mere

Marts Årsberetning og regnskab 2014

Marts Årsberetning og regnskab 2014 Marts 2015 Årsberetning og regnskab 2014 1 Frivilligcenter og Selvhjælp Nordfyn F c N Adelgade 119 B 5400 Bogense Bestyrelse pr. 25.3.2015: Formand Chr. Madsen Jensen Tlf. 60 81 12 15 Fax 64 81 37 40 kontakt@frivilligcenternordfyn.dk

Læs mere

Årsberetning Daglige leder: Ann Pia Jakobsen. Administration: Kirsten Pedersen. Redaktion: Kirsten Pedersen Kirsten Pedersen Ann Pia Jakobsen

Årsberetning Daglige leder: Ann Pia Jakobsen. Administration: Kirsten Pedersen. Redaktion: Kirsten Pedersen Kirsten Pedersen Ann Pia Jakobsen Bestyrelsen i Selvhjælp Fredericia-Middelfart: Vita Andreasen, formand Vita Petersen, næstformand Kirsten Pedersen, kasserer Hanne Ladegaard Susanne Lindberg Knudsen Bjarne Hansen Maj-Brit Kjellstrøm Gade

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor.

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor. MEDLEMSNYT: 06 2011 Dato: 12. 08. 2011 Flytning og nye lokaler Som vi har orienteret om i separate mails, senest 6.juli, har frivilligcentret været nødt til at flytte pga. skimmelvækst i nogle af lokalerne

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Ældrerådet Mandag den 12.01.2015 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52 Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52 1. Bemærkninger til referat 7. marts 2017 v/ Jan Nej

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Særlig Søndag Fælles gåtur på volden med guide Projekt Særlig Søndag var den 26. maj på en samlet gåtur på Fredericias historiske voldanlæg med en guide fra Fredericia Museum, samt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl. 15.30-17.30 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mødereferat nr. 04 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mandag den 7. maj kl.10.00 på Kerteminde Turistbureau, Hans

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl. 16.30 i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby Til stede var: Afbud: Fra Boligkontoret Danmark:

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018 SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret Referat Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 29. oktober 2018 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Lokale 125B Deltagere: Arne Pedersen, Mette Cadovius, Helle Zelasny,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger INDBYDELSE Kære frivillige ildsjæle i Kalundborg Kommune! I anledningen af Frivillig Fredag d. 25/9 2015 inviterer Kalundborg Kommune alle frivillige ildsjæle i kommunen til et spændende og hyggeligt arrangement.

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal Referat for bestyrelsesmøde tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 16.30 Tilstede: Gæst: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 15.08.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Katrine

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat.

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 07.11.2018 kl 17.00-21.00 Lavendelvej 37, 4470 Svebølle Formålet med lokalafdelingernes arbejde er: 1.

Læs mere

Nyhedsbrev november 2014

Nyhedsbrev november 2014 Nyhedsbrev november 2014 Nyt fra FriSe (Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark) Grundfinansiering for 2015 er på plads! Efter en hektisk aften og formiddag er det nu endelig lykkes FriSe at få bekræftet fra

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 16. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Jørgen Hansen og Mikkel Holmegaard Larsen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. december 2014 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Betina Stick i stedet er Poul Poulsen indkaldt. Fraværende Marlene Rye Andersen. Afbud fra formanden

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Referat fra Handicaprådets møde Tirsdag den 5. april 2016 På Ejby Rådhus

Referat fra Handicaprådets møde Tirsdag den 5. april 2016 På Ejby Rådhus Social- og Sundhedsforvaltningens sekretariat Middelfart Kommune Middelfart Midtpunkt,Jernbanegade 75-77 5500 Middelfart www.middelfart.dk Dato: 11. april 2016 Sagsnr.: 2015-014237-9 Telefon +45 8888 5500

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Dagsorden Følgegruppen for forebyggelse

Dagsorden Følgegruppen for forebyggelse Dagsorden Følgegruppen for forebyggelse Tidspunkt: Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 8.30-11.00 Sted: Mødelokale 4, Praksisenheden i Kolding (Kokholm 3B) Deltager: Helle Adolfsen, Sygeplejefaglig direktør,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. august 2017 Kl. 13:30 Søhusparken Kernehuset, Østerallé 19, 8400 Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. august 2017 Kl. 13:30 Søhusparken Kernehuset, Østerallé 19, 8400 Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. august 2017 Kl. 13:30 Søhusparken Kernehuset, Østerallé 19, 8400 Ebeltoft Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 15.06.2017 kl. 17.00-21.00 Deltagere: Maria, Lotte T., Lotte H., Mette, Anne, Helle, Lise, Casper Fraværende: Lea og Maria Gæster: Børnerådet: Anna fra Mørkeblå Andromeda,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Fredag den 8. februar 2013 Mødested: RC Teaterstien 9 A, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Afbud: Bettina Sørensen Fraværende:

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 28.5.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Palle Jacobsen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent)

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Kursusprogram Efterår 2014

Kursusprogram Efterår 2014 Kursusprogram Efterår 2014 Introduktion til bisidderservice Kurset handler om at være bisidder for andre, der har behov for støtte, hjælp og tryghed i mødet med myndigheder, institutioner og organisationer.

Læs mere

Velkommen til fælleskabet! 69 Frivilligcentre fordelt på 62 kommuner

Velkommen til fælleskabet! 69 Frivilligcentre fordelt på 62 kommuner Velkommen til fælleskabet! 69 Frivilligcentre fordelt på 62 kommuner FriSe Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark Konsulentbistand Kurser, uddannelse og temadage Netværk og sparring Synliggørelse og interessevaretagelse

Læs mere

Hørsholm Handicapråd Mødereferat

Hørsholm Handicapråd Mødereferat Hørsholm Handicapråd Mødereferat Emne: Sted: Ordinært møde i Hørsholm Handicapråd Mødelokale D1 Dato: Torsdag d. 20. januar 2011 kl. 15.15 17.15 Deltagere: Flemming Sundt (FSU) Kirsten Lindof (KLI) Jerry

Læs mere