Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds."

Transkript

1 Aabenraa Byhistoriske Forening Ordinær generalforsamling, onsdag, d. 21. marts 2018 Formandens beretning. Medlemsudvikling. Som forening er vi afhængige af medlemmernes opbakning. Vi er glade for der igen har været en fin nettostigning i foreningens antal af ordinære medlemmer fra 508 ved årets begyndelse til 555 ved årets slutning. Herudover kommer alle foreningens virksomhedsstøttemedlemmer. Her er antallet i 2017 øget med 12 til 75 medlemmer. I alt havde foreningen ved årets udgang 630 medlemmer. Til trods for en fin medlemsstigning vil vi bede Jer medlemmer om at hjælpe os med at blive endnu flere. Jeg tænker både på dem som er lokalhistorisk interesseret og/eller interesseret i bevaring af vores historiske ejendomme og bymiljøer. Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds. Jeg kan her annoncere at vi går ud med en medlemshvervekampagne omkring 1. september. Her vil vi bede Jer komme med forslag. Som en lille tak modtager i så enten 3 Aabenraa Vinterøl eller en historisk bog. Bevaringsfonden Som jeg tidligere har nævnt har vi nu 75 virksomhedsstøttemedlemmer. Med deres støtte er der blevet muligt at tilbyde vore medlemmer i gammel Aabenraa kommune, som ejer en bevaringsværdig eller fredet ejendom, en gratis arkitekthjælp på 4 timer. Beløb der ikke anvendes til arkitekthjælp anvendes til bevaringsarbejdet i almindelighed. Aabenraa Sommer- og Vinterøl giver også et godt bidrag til bevaringsarbejde. Nettoindtægten herfra blev i 2017 ca. kr Fonden har i 2017 udbetalt lån på ialt kr og bevilget 8 nye lån. De er ikke udbetalt da renoveringsarbejdet ikke er afsluttet. Efterspørgslen efter arkitekthjælp har også været stor i Vi havde 10 nye sager. Med den fine efterspørgsel på lån i bevaringsfonden kan vi hurtigt komme i den situation at vi ikke har flere midler. Vi håber derfor fortsat på at vi kan få kommunen til at genindføre ordning med at de indskyder det dobbelte af det beløb i bevaringsfonden vi skaffer fra anden side, dog max. kr årligt. Vi tror på at foreningen via overskud fra ølsalg og tilskud andetsteds fra kan komme med således at fonden årligt forøges med kr Ordningen med tilskud fra kommunen blev stoppet i forbindelse med oprettelse af storkommunen ud fra grunden at det var ikke noget de havde i de andre deltagende kommuner. Situationen er at langt de fleste bevaringsværdige og fredede ejendomme ligger i Aabenraa købstad og på Løjt Land.

2 For hele tiden at have focus på hvad der rører sig på bevaringsområdet holder vi løbende erfamøder med vore samarbejdende arkitekter og kommunens bevaringsarkitekt Martin Weihe Esbensen og vores 3 områderepræsentanter. Vi satser på at holde 2 møder årligt. Vi er glade for samarbejdet med vore 3 områderepræsentanter som er Leif Meyhoff fra Skibbrogadeområdet, Elise Marloth fra Slotsgadeområdet og Thorkild Fink fra Vægterpladsområdet. Medlemmer i de pågældende områder er velkomne til at kontakte deres områderepræsentanter med forhold omkring bevaringsarbejdet. I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte bevaringsfondens bestyrelse som udover mig består af Erik Dahlgren og Vagn Kristensen. Siden seneste generalforsamling har vi holdt 2 bevaringsmøder. Den 26. april fik vi præsenteret nogle nye flotte stilblade. Materialet blev udleveret til alle deltagere. Mødet var godt besøgt med 75 deltagere. Efterfølgende har de 3 områderepræsentanter og bestyrelsen i bevaringsfonden uddelt materialet til alle bevaringsværdige ejendomme i det centrale Aabenraa. Et lignende møde med gennemgang af de nye stilblade og en vedligeholdelsesvejledning holdt vi i efteråret interesserede håndværkere fra området. Dette møde og det foregående møde blev holdt i samarbejde med kommunearvsnetværket under Aabenraa Kommune. Vi håber at både stilblade og vedligeholdelsesvejledninger vil være gode og brugbare redskaber til ejendommenes ejere, ligesom vi håber de vil medvirke til at vi passer endnu bedre på vores bygningsarv. Aabenraa deltager i kulturarvskommuneprojektet Det glæder os at kommunen er kommet med i kulturarvskommuneprojektet. Projektet har til formål at sikre de bevaringsværdige bygninger i Aabenraa Midtby. Fra bevaringsfonden indgår vi i en nedsat styregruppe. Kommunen er tovholder på projektet. Projektet er delt op i 3 delprojekter: 1. vejledning og vedligehold 2. fortælling og formidling 3. bevaring, benyttelse og beskyttelse. Status: punkt 1 vejledning og vedligehold er afsluttet med de udarbejdede stilblade og vedligeholdelsesvejledninger. Et materiale som har modtaget stor ros fra mange sider. Punkt 2 fortælling og formidling er løbende i gang bl.a. gennem kvartersbyvandringer og møder med håndværkere. Punkt 3 bevaring, benyttelse og beskyttelse. Der er netop indgået aftale med en rådgiver om en bevarende lokalplan for en del af bymidten. Lokalplanen vil bl.a. basere sig på stilblade og bevaringsvejledning. Områdefornyelse Aabenraa Nord.

3 Vores interesse retter sig specielt på evtl. nyt byggeri på østsiden af gågaden mellem den tidligere Kvicklybygning og Nørreport. Vi håber at hele dette område kan indgå i en byfornyelse. Disse tanker har vi sendt til kommunen. Vi ser frem til at se kommunens endelige oplæg til områdebyfornyelse. Vi har nedsat et udvalg som dels vil synliggøre hvordan Nørreport-området så ud historisk, ligesom udvalget vil forholde sig konstruktiv kritisk til det fremlagte oplæg. Vi gentager vores opfordring til vore politikere om ikke at bøje af for anmodninger fra byggeprojekfirmaer om at tillade bebyggelser på mere end 3 4 etagers højde i områder som ligger tæt ved byens historiske bymidte. Konkret mener vi at det igangværende byggeri på Cimbriagrunden bliver for højt. Vi håber også at byggeplaner ved Sønderport ikke accepteres som beskrevet i dagbladene. Så derfor efterlyser vi en klar arkitekturpolitik for byen som tilgodeser disse ønsker og værdier. Foreningens program og aktiviteter siden sidste generalforsamling i april 2017 Året har været præget af mange aktiviteter. Onsdag d. 1. marts var de 20 personer som fik en fin omvisning på Museum Sønderjylland, Arkæologi, Haderslev. Årets sommerøl 2017 blev præsenteret i Michelsens gaard d. 21. april. Der deltog ca. 100 i arrangementet. I forbindelse med valg af sommerøl deltog ca. 30 medlemmer i et arrangement hos Carstensen Tehandel. I forbindelse med sidste års generalforsamling var der foredrag ved overinspektør Henrik Skov Kristensen om emnet: De hvide busser, skæbner og skygger. Generalforsamlingen var velbesøgt med 72 deltagere. D. 10. maj havde søfartsmuseet inviteret til en rundvisning i udstillingen Drømmen om Afrika. Der deltog kun 14 i denne interessante rundvisning. Mandag d. 22. maj var vi på spændende rundvisninger i Markussens Orgelbyggeri og på det gamle rådhus. Af pladshensyn var det maksimale antal sat til 30 personer. Det arrangement blev straks fuldtegnet hvorfor vi gentager rundvisningen på Markussens Orgelbyggeri i år. Onsdag d. 21. juni og torsdag d. 22. juni havde vi sammen med Historisk Samfund for Sønderjylland, Aabenraa Kreds en byvandring under overskriften På sporet af 1. og 2. verdenskrig. En meget vidende guide var Erling Madsen. I begge arrangementer deltog 26 personer. Lørdag d. 24. juni havde vi vores årlige heldagstur som gik til Ribe og Vadehavscentret. I turen deltog 36 personer. I forbindelse med vores cafesøndage havde vi i ferietiden 2 tilbud fra Slotsmøllen. Det ene var et foredrag om møllen og Brundslut ved Mikkel Jespersen og det andet var en byvandring i det gamle Aabenraa med mig som guide. Slotsmøllecafeen var i det hele taget godt besøgt med næsten fuldt hus hver gang.

4 Onsdag d. 6. september var der en meget interessant rundvisning i Jørgensgaardområdet med historikeren Lars Henningsen som guide. Arrangementet var fuldtegnet med 50 deltagere. Rundvisningen gentages i år. Onsdag den 13. september havde vi en interessant rundvisning i Postholdergården og i Toldboden. Selv om vi løb ind i et dårligt vejr deltog 50 personer i turen. Årets vinterøl 2017 blev præsenteret i Michelsens gaard d. 6. oktober. Der deltog ca. 80 i arrangementet. I forbindelse med valg af vinterøl deltog ca. 30 medlemmer i et arrangement hos Carstensen Tehandel. Søndagene d. 12. og 19 november var der julecafe på Slotsmøllen. Cafeen var godt besøgt med deltagelse af hhv. 38 og 5l personer. Historisk aften med præsentation af Historier fra Bybakken 2017 samlede ca. 185 personer. Her var der foredrag ved inspektør Anne Marie Overgaard om regionale retter i den dansk-tyske grænseregion. En væsentlig indflydelse på det store deltagerantal er at vi samme aften præsenterede den kulturhistoriske kogebog Til bords i Sønderjylland undervejs i Aabenraa. 1. oplag af bogen blev hurtigt udsolgt og vi modtog ca. 1. februar 2. oplag. Overskud ved salg af bogen er doneret til bevaringsarbejdet i Aabenraa en gesstus vi er taknemmelige for. Vi kan først opgøre overskud når 2. oplag er udsolgt. Jeg vil rette en stor tak til den frivillige gruppe som står bag bogen. Birthe Merete Jessen var den koordinerende kraft i bogen. Bevaringsmødet d. 7. februar var også velbesøgt med 60 deltagere. I alt har der i årets løb deltaget 943 i vores arrangementer. Bestyrelsen har klargjort program for det kommende år. Vi har udsendt det sammen med indkaldelse til generalforsamling, ligesom I har fået det udleveret i dag. Vi håber på en god tilslutning til de kommende arrangementer. Bestyrelsen er altid glade for forslag til inspirerende foredrag og ture med historisk interesse. Historier fra Bybakken Historier fra Bybakken 2017 blev præsenteret på Historisk aften d. 22. nov Dem der ikke hentede bogen denne aften skulle senere hente den på Museet. Vi er glade for at Museet vil påtage sig den opgave. Herved sparer foreningen på udgifter til porto og kuverter. I aften er der en sidste mulighed for at få udleveret årbogen. Alle medlemmer bosiddende udenfor Aabenraa kommune har fået tilsendt bogen. Der har været afholdt møde i redaktionen for 2018 udgaven, som forventes klar til udlevering på Historisk aften onsdag d. 21. november Som vi har skrevet til alle vore medlemmer, vil redaktionsudvalget gerne have forslag til fremtidige artikler. Jeg vil gerne takke redaktionsudvalget som består af Mikkel Leth Jespersen, Jørgen Witte, Kurt Seifert, Orla Jensen og Carlo Daus Petersen. Aabenraa Museum, museets venner og Michelsens Gaard

5 Vi er glade for samarbejdet med Aabenraa Museum som bl.a. medfører at alle medlemmer gratis har adgang til museet. Alle vore medlemmer med mailadresse modtager endvidere museets nyhedsbreve og invitationer til relevante foredrag. Museets årsprogram ligger som et link på vores hjemmeside. Aftalen om udlevering af årbøger er også en stor hjælp. Museets venner har vi også et fint samarbejde med. Vi arrangerer sammen en årlig udflugt, ligesom vi inviterer dem med til smagning af Aabenraa øl og til Historisk Aften. Michelsens Gaard i ny struktur er kommet godt i gang. Vi har også indgået et samarbejde med dem som går ud på at man kan se deres årsprogram på vores hjemmeside, ligesom vi har lovet via mail at orientere om deres arrangementer. Endelig er de også kommet med i kredsen som arrangerer årets heldagsudflugt. DE vil endvidere også blive inviteret med til ølpremiere som jo holdes på Michelsens Gaard. Ejendomme. Både det Blinde æsel og Bullhuset er udlejet til stabile lejere. Vedr. det Blinde Æsel har vi haft ret store udgifter til en renovering af gavlen. Møllen har som sædvanligt haft cafesøndage fra først i juni til midt i september og julestuer i november. Der har også i 2017 været en del udlejninger. Cafeen er kun mulig at drive med det gode resultat den giver, fordi der er 15 frivillige damer, som på skift passer den og bager til den. Aktiviteterne i møllen incl. udlejning - indbragte ca. kr , et meget vigtigt bidrag til drift og vedligeholdelse. Jeg vil rette en stor tak til denne gruppe med Astrid Meier i spidsen. Vi søger nye frivillige til at passe cafeen. Vi har endvidere et hold frivillige som hjælper med vedligeholdelse af møllen. Også her søger vi flere hjælpere. Selv med den store frivillige indsats giver Slotsmøllen hvert år foreningen et underskud på ca. kr Dette beløb har foreningen så betalt. En sådan årlig udgift formindsker vores muligheder for andre historiske aktiviteter. Vi mener Slotsmøllen har en stor historisk og turistmæssig betydning for kommunen. Vi er derfor glade for at kommunen fra i år at givet et årligt driftstilskud på kr Omlægningen af Mølleåen har medført, at vi ikke har vand nok til af drive vandmøllen. Det er nu næsten 4 år siden vi har haft vand nok til at male mel. Melet vil vi anvende til bagning til møllens cafe, ligesom vi håber at Michelsens gård vil anvende det i forbindelse med deres bagedage. Flere og flere efterspørger autentiske produkter. Der sker noget nu, idet kommunen i 2. halvår 2017 hyrede en ekstern rådgiver til at komme med et forslag til løsning. Det er en ret dyr løsning ca. til kr. 1 mio. Vi har samtidig konstateret at der er gået råd i vores møllehjul som skal udskiftes indenfor højst et par år. Vi har indhentet tilbud på projektet som løber op på ca. kr Vi har haft en bevaringsarkitekt til at klargøre en ansøgning til Kulturstyrelsen om såvel tilskud som godkendelse af projektet. Udskiftningen kan

6 kun gennemføres såfremt vi får det finansieret via fonde. Da slotsmøllen er en unik bygning, regner vi med at kunne få det hele fondsfinansieret. Kommunen har opfordret os til at vi slår vandløsning og nyt møllehjul sammen til et projekt når vi søger fonde. Kommunen håber på at noget af vandløsning også kan fondsfinancieres. Dette vil gøre det nemmere at få bevilget det manglende beløb til vandløsning. Kommunens nødvendige resttilskud skal med i budget for 2019 som godkendes lige efter sommerferien. Vi mangler at få afklaret nogle forhold om hvordan 2 forskellige juridiske enheder går sammen om en ansøgning. Vi håber og tror på at politikerne vil give den nødvendige opbakning. Aabenraa Øl 2017 I 2017 blev der igen brygget både en sommerøl og en vinterøl. Det er vores forenings medlemmer og kunderne hos Carstensens Tehandel, der har valgt hvilken øl der skal brygges. Der var inviteret til smagning af 3 forskellige øl. Den øl, som fik flest stemmer, blev valgt. Smagningerne har været velbesøgte. Begge øl blev præsenteret på Michelsens Gaard. Som sædvanlig var der pyntet fint op og øllen kunne nydes med dejlige fedtemadder. Tak til Tove Rasmussen og hendes frivillige hold fra museet. Præsentationer var begge velbesøgte med mellem 80 og 100 deltagere pr. gang. Vores øl sælges i specialbutikker og restaurationer i Aabenraa og Omegn. Vi er glade for den positive modtagelse vi altid får. Vi er glade for at Carstensens Tehandel står for fakturering og evtl. ekstralevering af øl. De står endvidere for ølsmagningerne med hjæp fra ølgruppen. Øllen faldt godt i smag og blev udsolgt. Overskuddet til bevaringsarbejdet blev ca. kr Andre historiske aktiviteter. Foreningen står som ejere af Auroras kanoner. Gennemførelse af kanonaktiveter varetages af Auroras kanonlaug. Lauget har ved mange lejligheder været ude at salutere. Søndre kanonbatteri har nu fået alle tilladelser og kommunen anlægger bastionen inden sommerferien. Den anlægges på trekanten overfor kommunen. En arbejdsgruppe er i fuld gang med at forsøge at skaffe midler til 3 yderligere kanoner og 7 originale uniformer. Vi håber at få skaffet tilstrækkeligt med midler inden sommerferien, således at det komplette anlæg kan tages i brug i efteråret. Ideen med batteriet er at levendegøre noget af Aabenraas Søfartshistorie. Oprindeligt var der 2 batterier, et nordre og et søndre. Batteriet kommer til at hedde Kronprinsens Kanonbatteri, hvilket henviser til den kronprins der i 1807 beordrede batteriet opført.

7 Kanonbatteriet skal bruges til at afgive salutter ved passende lejligheder. Før alle saluteringer vil kanonerkorpset marchere gennem byen med trommeslagere i spidsen og bære et skilt som fortæller hvornår der saluteres. Det er tanken at der senere skal etableres et turistspot som dels fortæller om kanonbatteriet og dels om alle de gode tilbud Aabenraa kan byde. Det er håbet at vi på den måde kan være med til fastholde nogle turister lidt længere i byen. Hjemmesiden m.m. Alt om vilkår for lån i og gratis arkitekthjælp fra Bevaringsfonden er beskrevet, ligesom foreningens mange støttemedlemmer kan ses. Ligesom disse medlemmer støtter bevaringsarbejdet, skal vi også opfordre vores medlemmer til at støtte disse virksomheder. Vi har stadig et antal medlemmer som vi ikke har mailadresser fra. I takt med at flere får egen mailadresse, beder vi om denne indsendes til vores sekretær Orla Jensen. Herved vil foreningens udgifter til porto blive yderligere reduceret. Til Jer som fortsat skal have materiale med brev, får i 2 gange årligt tilsendt, nemlig til generalforsamlingen, hvor I også får tilsendt programmet for hele året, og til historisk aften i efteråret, hvor der også sker udlevering af Historier fra Galgebakken. I bedes gemme programmet. Ønsker i at deltage i vores arrangementer, bedes i senest en uge før kontakte vores sekretær pr. telefon. Foreningen er også med på facebook. Jeg skal hermed opfordre alle, der er facebookbrugere til at følge vores hjemmeside. Indholdet må gerne deles med andre og vi ser også gerne i liker det i synes om. Jeg vil slutte min beretning med at takke alle vores samarbejdspartnere for et godt samarbejde. Endelig en stor tak til bestyrelsen for en stor indsats og et godt samarbejde.

Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds.

Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds. Aabenraa Byhistoriske Forening Ordinær generalforsamling, onsdag, d. 5. april 2017 Formandens beretning. Medlemsudvikling. Som forening er vi afhængige af medlemmernes opbakning. Vi er glade for der har

Læs mere

Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds.

Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds. Aabenraa Byhistoriske Forening Ordinær generalforsamling, onsdag, d. 20. marts 2019 Formandens beretning. Medlemsudvikling. Som forening er vi afhængige af medlemmernes opbakning. Vi er glade for der igen

Læs mere

Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds.

Som interesseforening specielt i bevaringsarbejdet står vi stærkere med en stor medlemskreds. Aabenraa Byhistoriske Forening Ordinær generalforsamling, torsdag, dl. 14. april 2016 Formandens beretning. Medlemsudvikling. Som forening er vi afhængige af medlemmernes opbakning. Vi er glade for der

Læs mere

Aabenraa Byhistoriske Forening. Ordinær generalforsamling, torsdag, dl. 16. april 2015. Formandens beretning. Medlemsudvikling.

Aabenraa Byhistoriske Forening. Ordinær generalforsamling, torsdag, dl. 16. april 2015. Formandens beretning. Medlemsudvikling. Aabenraa Byhistoriske Forening Ordinær generalforsamling, torsdag, dl. 16. april 2015 Formandens beretning. Medlemsudvikling. Som forening er vi afhængige af medlemmernes opbakning. Vi er glade for der

Læs mere

Ordinær generalforsamling, torsdag, dl. 10. april 2014

Ordinær generalforsamling, torsdag, dl. 10. april 2014 Aabenraa Byhistoriske Forening Ordinær generalforsamling, torsdag, dl. 10. april 2014 Formandens beretning. Medlemsudvikling. Som forening er vi afhængig af medlemmernes opbakning. Vi er glade for der

Læs mere

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS.

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS. LASS Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: LASS Årsmøde blev afholdt den 10. marts

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2016

Nyhedsbrev Juni 2016 Nyhedsbrev Juni 2016, Formand Sommerferien er begyndt for skolerne. Det betyder også, at ferietiden begynder for rigtig mange mennesker - og det betyder, at de frivillige i Bedre Psykiatri Aarhus vil holde

Læs mere

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014.

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig ifølge vedtægterne

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet April Kære bruger af Jobbanken i Århus Foråret er over os, og det betyder

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Syd for Banen mandag 16. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde i Syd for Banen mandag 16. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Syd for Banen mandag 16. marts 2015 1. Referat fra sidste møde blev godkendt. 2. Bestyrelsen konstituerede sig. Posterne uændret. Om hjemmesiden Svend Erik skal lave en knap

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Café Stevnen Algade 33, 4660 St. Heddinge Tlf Facebook: Stevnen

Café Stevnen Algade 33, 4660 St. Heddinge Tlf Facebook: Stevnen Café Stevnen Algade 33, 4660 St. Heddinge Tlf. 2115 1547 Facebook: Stevnen årsrapport for 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Formål målgruppe 1 Brugere 3 Frivillige 3 Aktiviteter 5 Bidragsydere 6 Resultat opgørelse

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.:

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.: Indmeldelse Udfyldes og sendes til Historisk Samfunds kasserer: Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Kontingent udgør 200 kr. Nye medlemmer modtager ved indmeldelse den senest udgivne årbog

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Dagens program: Formanden bød velkommen til de fremmødte. En særlig velkomst til overlæge Peter Kramp, der holdt dagens foredrag samt til

Læs mere

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Onsdag den 28.oktober kl. 16 er der reception og pressemøde på Vejle Kunstmuseum, Flegborg 18, 7100 Vejle, for vores

Læs mere

Venskabsbyforeningen i Ribe Postboks 72 DK-6760 Ribe NYHEDSBREV 2/2008

Venskabsbyforeningen i Ribe Postboks 72 DK-6760 Ribe NYHEDSBREV 2/2008 Venskabsbyforeningen i Ribe Postboks 72 DK-6760 Ribe www.ribe-venskabsbyforening.dk kontakt@ribe-venskabsbyforening.dk kontakttlf. 7542 3546 Ribe, marts 2008 NYHEDSBREV 2/2008 Dette Nyhedsbrev indeholder

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

LASS Nyhedsbrev januar 2016.

LASS Nyhedsbrev januar 2016. LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Styrelsens næste møde er planlagt til

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie

Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie Grundejerforeningen Fanefjord blev oprettet i 1970-71 af folk der var utilfredse med håndteringen af kloakeringen i Damme-Askeby. Axel Knuhtsen blev

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Formidling af bevaringsværdige bygninger i Nationalpark Vadehavet

Formidling af bevaringsværdige bygninger i Nationalpark Vadehavet Formidling af bevaringsværdige bygninger i Nationalpark Vadehavet Projektbeskrivelse Museerne ved Vadehavet har netop afsluttet en gennemgang de bevaringsværdige bygninger i området, der blandt andet havde

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Kulturarven ved Vadehavet - set gennem udpegede kulturmiljøer og bygningsarv

Kulturarven ved Vadehavet - set gennem udpegede kulturmiljøer og bygningsarv Kulturarven ved Vadehavet - set gennem udpegede kulturmiljøer og bygningsarv Syddansk Universitet 13. april 2016 Mette Slyngborg 1. KoP: (Kulturhistorie og planlægning) Kommuner og museer m. fl. 2. Kulturhistorien

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Veteranhjem Odense den :

Referat fra generalforsamlingen i Veteranhjem Odense den : Referat fra generalforsamlingen i Veteranhjem Odense den 22.05.2017: 1. Valg af dirigent og referent. Benny Madsen valgt som dirigent og Hannah som referent. Dirigenten fastslog at generalforsamlingen

Læs mere

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Velkommen til en ny termin og velkommen til Kulturudvalget arrangementer. Kulturudvalget har ny sammensætning i denne termin efter installationen i foråret. Det

Læs mere

Kultur og Fritidscenter

Kultur og Fritidscenter Kultur og Fritidscenter Tid: 26. november 2013 kl. 19.00-20.30 Sted: Bredekærgård Sagsbehandler: Jeanet Flørnæss Kerrn Telefon: 4357 7113 E-mail: 34894@ishoj.dk Journal eller CPR-nummer: 20.00.00-G01-8-13

Læs mere

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Velkomst ved Jette Nyt fra de forskellige foreninger: Borgerforening ved Anna og Birthe: Har det sidste år arrangeret Fælles foredrag,

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Opsamlingsark for besøg hos lokalhistoriske arkiver

Opsamlingsark for besøg hos lokalhistoriske arkiver Opsamlingsark for besøg hos lokalhistoriske arkiver Bredebro og Omegn I det sidste år 198 besøgende. Medlemmer: 180 husstande Aktiviteter: Afholder hvert år genforeningsfest i forsamlingshuset. Deltager

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, april Horsens Museums gratis byvandringer gennem 50 erne

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, april Horsens Museums gratis byvandringer gennem 50 erne Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland, april 2019 Horsens Museums gratis byvandringer gennem 50 erne Forårets vandringer byder på en tur gennem byens 50 ere: 1350 erne, 1750 erne, 1850 erne

Læs mere

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING NYHEDSBREVET Bowlingaften Fredag den 4. november indbyder vore medlemmer til at deltage i en hyggelig aften, hvor vi bowler en time og spiser i Søgaards bowling restaurant. UDGAVE 72 OKTOBER 2016 www.gammelby6600.dk

Læs mere

Årsberetning 2013 samt planerne for 2014

Årsberetning 2013 samt planerne for 2014 Årsberetning 2013 samt planerne for 2014 Året 2013 Venskabsbyforeningens eget 30 års jubilæum (medlemsudflugt og officiel reception) Balleroy 20 års jubilæum Strängnäs 65 års jubilæum Hele år 2013 har

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Mindestuer 4. marts 2018 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

EFTERÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 9.9. Kend din by! Byvandring v/arkivarer fra Historiens Hus Byvandringen vil foregå i Odenses bymidte og vil have fokus på både kendte og

Læs mere

Mellem Egnshistorisk Forening i Gundsø og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud

Mellem Egnshistorisk Forening i Gundsø og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Egnshistorisk forening i Gundsø 1. oktober 2015

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Nyhedsbrev forår 2015.

Nyhedsbrev forår 2015. Nyhedsbrev forår 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Velkommen til nye medlemmer Bådbyggeriet på Mythuegård. Laksen Aktiviteter. En lang og mild vinter ser nu ud til endeligt at være overstået. Som et nyt

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Per Skovgaard (PS)bød velkommen og vi startede traditionen tro med at synge Det er i dag et vejr. Herefter til

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Juni Kære alle i Jobbanken i Aarhus Sommeren er begyndt og vi ønsker alle

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE. Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE. Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse Få et forløb til jeres by Forløbet er lavet i Juelsminde, men kan let tilpasses jeres by - kontakt Jens Kjær, Glud Museum, E-mail:

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 1. Nyt fra formanden Vi har modtaget et tilskud fra Frederikssund kommune til vores børn, som går ind under familiemedlemskabet. For at kunne modtage sådanne

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER Jeg vil gerne pege på tre meget betydelige kunstudstillinger på det seneste. Først naturligvis den flotte udstilling BLACK AND BLACK

Læs mere

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 18.00 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AaJ), Steen

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Ansøgningsskema til Hedensted Kommunes Lokal Udviklings Pulje Projektets titel Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Formål/mål Glud Museum

Læs mere

PROGRAM Midtvendsyssel Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forårstur til Læsø. Mariager og Bramslev Bakker.

PROGRAM Midtvendsyssel Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forårstur til Læsø. Mariager og Bramslev Bakker. Midtvendsyssel Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forårstur til Læsø Mariager og Bramslev Bakker Julekomsammen PROGRAM 2018 Midtvendsyssel Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 9. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 9. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 9 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 14. juni 2010 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged. Afbud: Morten Hou Christensen.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

i Køge - Nyhedsbrev august 2012

i Køge - Nyhedsbrev august 2012 KANDIDATER OG FRIVILLIGE TIL KOMMUNAL- OG REGIONSVALGET af Bodil Sø, formand for Venstre i Køge Opstillingsmøde d. 11. sep. i Køge kredsen Køge-Kredsen (der dækker Køge og Lejre Kommuner) skal vælge ny

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

AktivCenter Møllevang

AktivCenter Møllevang Der spilles om klubmesterskabet i hele september måned Den 26. oktober er der krolfafslutning på Møllevang, med fejring af klubmesteren samt nr. 2 og 3 Vi er en forening af ca. 35 60+ere i Store Merløse.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere