Skolebestyrelsesvalg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsesvalg"

Transkript

1 Skolebestyrelsesvalg for den nye Brovst Skole April 2011

2 Skolebestyrelsesvalg Vi er i den heldige situation, at der har meldt sig 12 kandidater til skolebestyrelsen for den nye Brovst Skole. Den endelige kandidatliste ser således ud: Ane Bjerregaard (Øland-Langeslund Skole og Brovst Skole) Bente Larsen (Brovst Skole) Helle Harlund (Brovst Skole) Helle Korsbæk Sørensen (Halvrimmen Skole) Helle Skinnerup Andersen (Brovst Skole) Johnny Vad (Halvrimmen Skole) Kresten Kodal Sørensen (Øland-Langeslund Skole) Lars Nielsen (Halvrimmen Skole) Michael Olesen (Halvrimmen Skole) Ole Leonhard Jensen (Halvrimmen Skole) Sanne Rimer Kronborg (Brovst Skole) Tina Thomsen (Øland-Langeslund Skole) Skolerne i parentesen angiver på hvilken skole I har børn i indeværende skoleår. Valget gennemføres fra den 14. til den 28. april. På den næste side kan du se et kopi af valgkortet, som alle stemmeberettigede forældre modtager. Husk at gøre din indflydelse gældende - STEM til skolebestyrelsesvalget. Venlig hilsen Lene Burchardt Skoleleder

3

4 Ane Bjerregaard Jeg hedder Ane Bjerregaard, har boet i Brovst i 1,5 år og har der for inden boet på Øland, hvor mine 3 børn har gået i skole. I det kommende skoleår starter min søn på mellemtrinet på Brovst skole og min ene datter fortsætter i overbygningen. Jeg har snart ni års erfaring som forældrerepræsentant i skolebestyrelsen, og jeg synes der er både et spændende og vigtigt arbejde, som jeg har lyst til at fortsætte med i den nye Brovst Skoles skolebestyrelse. Overordnet brænder jeg for en skole, hvor trivsel og læring går hånd i hånd, en skole hvor den enkelte bliver set hørt og forstået, og samtidig udfordres både fagligt og socialt i trygge rammer. Derudover vil jeg vil bl.a. arbejde for : At skolen præges af kulturer og traditioner fra de 3 sammenlagte skoler. At der er tæt samarbejde mellem matriklerne på Brovst og Halvrimmen. At vores børn kan tilbydes sund skolemad. At motion og bevægelse integreres mere i skoletiden. At der tilbydes varierede undervisningsformer. At der sikres kvalificeret undervisning når der benyttes vikarer. At klasserne læser vejledende timetal. Med indsigt både fra den lille og den store skole mener jeg, at jeg har gode forudsætninger for at præge den nye skolebestyrelse i en positiv og fremadrettet retning.

5 Bente Larsen Mit navn er Bente Larsen. Jeg har en datter, der går i 5. klasse på Brovst Skole. Jeg er pt. i gang med en akademiuddannelse indenfor økonomi- og ressourcestyring, og er derforuden uddannet både i butik og som teknisk assistent. Jeg har siddet i skolebestyrelsen for Brovst/Øland-Langeslund skole siden august Jeg synes, det er spændende at få indblik i hvordan skolen drives, at få indflydelse på de beslutninger, der tages i relation til vore børns hverdag. Jeg vil gerne være med til at sørge for at skolen er et sted, hvor børnene får fagligt input og hvor trivsel er i højsædet, samt at være med til at sikre en konstruktiv dialog mellem skole og forældre.

6 Helle Harlund Jeg hedder Helle Harlund. Jeg er mor til Kathrine i 1. klasse på Brovst skole og Klara, der går i børnehave. Jeg er gift med Flemming, som er fysioterapeut i Brovst. Jeg er ansat ved Jammerbugt Kommune. Helt konkret i Udviklingsafdelingen, hvor jeg bl.a. arbejder med tilskud til idrætsforeninger og spejderorganisationer m.v. Jeg blev nyvalgt til skolebestyrelsen for Brovst og Øland/Langeslund skoler pr. 1. august Og jeg føler slet ikke, at jeg er færdig med skolebestyrelsesarbejdet endnu. Jeg brænder for arbejdet i skolebestyrelsen både når der skal vedtages principper for konkrete ting, som f.eks. lerjskoler/hytteture, mobiltelefoner og klassedannelse, og når der skal diskuteres økonomi. Min baggrund for at gå ind i skolebestyrelsesarbejdet er et stort ønske om at have indflydelse på alle vores børns skolegang. Jeg synes, det er vigtigt, at børnene sikres en lærerig og tryg skolegang, hvor de til enhver tid møder kompetente og engagerede voksne.

7 Helle Korsbæk Sørensen Mit navn er Helle Korsbæk Sørensen. Jeg er 37 år, sygeplejerske og mor til tre børn. Jeg har ingen tidligere erfaring med skolebestyrelsesarbejde, men har gennem flere år været aktiv i forældrebestyrelser i såvel børnehave, SFO som i børnenes klasser. Efter sommerferien har jeg to af mine børn placeret på henholdsvis indskolingen i Halvrimmen og mellembygningen i Brovst. Jeg finder det derfor meget aktuelt at stille op til skolebestyrelsesvalg. Herigennem ønsker jeg at få medindflydelse på mange af de beslutninger og retningslinjer, som kan være medvirkende til, at vores fælles, nye Brovst Skole bliver et trygt, socialt og lærings-rigt sted for vores børn. Min umiddelbare interesse for skolebestyrelsesarbejdet omhandler det som er helt nyt for begge undervisningssteder, nemlig at vi får to indskolingstilbud, og at mellembygningen fremover bliver samlet i Brovst. Det er vigtigt for mig, at indskolingen i Halvrimmen bliver prioriteret og ressourcetildelt på lige fod med Brovst, så forældre har et reelt valg mellem en lille og en større skole i børnenes fire første skoleår. Ligeledes finder jeg det vigtigt, at se på klassedannelse og klassestørrelse, når eleverne samles i mellembygningen, med hensyntagen til de problematikker og behov som der måtte være for børnene på begge undervisningssteder.

8 Helle Skinnerup Andersen Jeg har valgt at stille op til skolebestyrelsen for den nye Brovst skole, for at kunne få indflydelse på mine børns hverdag. Jeg bor på Øland med min mand Claus og mine 2 børn, som går på Brovst skole Marcus, som går i 2. klasse og Mikkel, der går i 0. klasse. Jeg har ikke tidligere stiller op til skolebestyrelsen, men jeg har fået stor interesse for det arbejde skolebestyrelsen laver, efter jeg har set den indflydelse en skolebestyrelse har, og jeg synes, det er vigtigt at være med til at give børnene den bedst mulige skolegang, og det har jeg mulighed for at være med til at præge i skolebestyrelsen. Til dagligt arbejder jeg som Controller hos Wrist Group i Aalborg, så jeg har en naturlig tilgang til budgetter og regnskaber, og synes det er spændende at kunne være med til at følge op på, hvordan økonomien udvikler sig på skolen. Hvis jeg kommer ind i skolebestyrelsen, vil økonomien og fordelingen af de økonomiske ressourcer blive en central del af mit arbejde, idet jeg gerne vil være med til at få det bedste ud af de midler skolen har til rådighed. Et andet centralt arbejdsområde for mig vil være det faglige i børnenes hverdag, og jeg vil sætte fokus på vigtighed af, at børnene får den bedst mulige faglige uddannelse. Det vil jeg gøre, ved at være med til at tage stilling til timefordeling, ansættelse af lærer og ikke mindst skole-hjemsamarbejdet. Hvis jeg kommer ind i skolebestyrelsen for den nye Brovst skole, vil jeg se frem til, at få tre skoler til at blive til en, og forhåbentlig er skolestrukturen vel overstået, så vi kan få arbejdsro og se fremad, så vi kan skabe en god skole for vores børn.

9 Johnny Vad Jeg hedder Johnny Vad, har gået mine 10 år i folkeskolen i Biersted. Efter skolen blev jeg uddannet kontorassistent, var en tur ved militæret og tog derefter en EDB uddannelse på Aalborg Handelsskole. Jeg har igennem tiden haft mange tillidshverv, herunder været tillidsmand i 10 år for små 50 EDB ansatte, siddet små to år i Aalborg Handelsskoles bestyrelse osv. I dag arbejder jeg med IT som releasechef hos KMD i Aalborg. Jeg har været aktiv i den netop overståede skoledebat og skulle man tro, at det alene var en kamp om at bevare de små skoler, så er det forkert. Min største frygt har været, at de store klassekvotienter man nu er i gang med at sammensætte på alle de store skoler vil give en væsentlig dårligere kvalitet. Udover at det er de nuværende årgange der skal betale prisen, så vil det på sigt udhule folkeskole på en meget ubehagelig måde. Heldigvis så har vi jo en kommunalbestyrelse hvor flertallet har lovet, at reformen af skolen vil fører til bedre kvalitet for alle. Jeg vil gerne forsætte i skolebestyrelsen for at hjælpe med at dette sker. Både internt i vores nye skole, men også holde vores politiske og administrative ledelse op på de løfter og hensigtserklæringer der er givet, det er trods alt vores børn det handler om.

10 Kresten Kodal Sørensen Navn: Kresten Kodal Sørensen Adresse. Hammershøj 18a Øland Far til: Johanne 3.kl. og Emilie 6.kl. (Begge på Øland) Jeg har været aktiv medlem af skolebestyrelsen de sidste knap 5 år; først i skolebestyrelsen på Øland-Langeslund Skole og sidst som næstformand i den fælles skolebestyrelse for Brovst og Øland-Langeslund Skoler. Mit mål om fortsat at deltage i skolebestyrelsesarbejdet udspringer af mit ønske om at den "Nye Brovst Skole" skal være et fantastisk sted for både børn, forældre og personale at være. I skolebestyrelsen vil jeg gerne bidrage til de overordnede principper for hvilken retning skolens virksomhed skal bevæge sig. Jeg vil gerne være med til at fastlægge de helt grundlæggende værdier og retningslinjer som skolen skal drives efter. Derudover håber jeg den kommende skolebestyrelse vil fortsætte de gode initiativer der allerede er sat i søen; for eksempel: kommunikation imellem skole og hjem, samarbejde imellem foreninger og SFO samt kostpolitik. Det er alt sammen emner som jeg mener er meget vigtige, specielt nu hvor tre skoler sammenlægges.

11 Lars Odgaard Nielsen Jeg stiller op til skolebestyrelsen fordi jeg gerne vil være med til at både den store skole (Brovst) og den lille skole (Halvrimmen) bliver en god skole. Jeg vil arbejde for at skolen skal læse vejledende timetal. At der skal være skolebus til Brovst og retur fra omegnen for mellemtrinet. Jeg synes det er vigtigt at være en del af sine børns hverdag og få indsigt i skolen indefra. Jeg har været glad for det år jeg har siddet i skolebestyrelsen i Halvrimmen Skole og vil gerne lære mere og give mere.

12 Michael Olesen Jeg hedder Michael Olesen Jeg mener at det er vigtigt at vi som forældre er med til at forme de spilleregler som skolen skal arbejde efter. Skolebestyrelsesarbejdet giver gode muligheder for at Vi kan være medbestemmende når der skal besluttes om vores børn f.eks. skal have frugtordning, lejerskole, koncertoplevelser osv. Eller om ressourcerne skal bruges på en anden måde. Ydermere vil jeg mene at det er vigtigt at være med til at forme mobbepolitik, rygepolitik osv., så vi kan få formet en dag for vores børn hvor trivsel, tryghed og glæde kan blive grundsten for en god indlæring.

13 Ole Leonhard Jensen Jeg hedder Ole Leonhard Jensen og har to børn, en i 4. kl. og en i 6. klasse på Halvrimmen Skole, og de skal begge skifte til Brovst skole efter sommerferien. Jeg har en stor interesse i at den "ny" skole bliver et godt og trygt sted for mine og andres børn. Jeg synes det er vigtigt at der er nogen der deltager aktivt i skolebestyrelsesarbejdet. Der er flere emner som har min bevågenhed, så som økonomi, ansættelse af lærer, elevernes læring og deres læringsmiljø m.m.

14 Sanne Rimer Kronborg Jeg hedder Sanne Rimer Kronborg. Jeg har pt. 2 børn på Brovst Skole en pige i 5 klasse og en dreng i 2 klasse. Jeg er uddannet ergoterapeut og har siden 2005 arbejdet indenfor psykiatrien, hvor målgruppen har været børn, unge og voksne fra 14 år og opefter. Jeg er en person, der rigtig godt kan lide at være med til at skabe noget nyt. Det at 3 skoler med hver deres kultur skal udformes til en fælles kultur, finder jeg meget spændende. Jeg mener, det er vigtigt, at inddrage børnene så meget som muligt i denne process, da det bliver deres fælles nye identitet. Et andet område, jeg kunne tænke mig, vi tager op er madordningen i skoleboden, hvordan kan den gøres mere attraktiv og sundere for vores børn? Min helt store vision, når de 3 år er ovre er, at der kunne blive etableret en idræts SFO og dette selvfølgelig i samarbejde med personalet i SFOén. For at alt dette skal kunne lade sig gøre, er det vigtigt, at vi har fokus på kommunikation mellem elever, lærer og forældre på kryds og tværs.

15 Tina Thomsen Jeg hedder Tina Thomsen og er 31 år. Jeg er mor til 3 børn, hvor den ene går i 0. kl. på Øland-Langeslund Skole. Jeg vil gerne ind i skolebestyrelsen for at være med til, at den nye Brovst Skole får den bedste start. Ligeledes synes jeg, at det er vigtigt, at vi som forældre kan være med i beslutningerne om børnenes dagligdag og skolens drift.

16

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater Avedøre Skole Skolebestyrelsesvalg Præsentation af kandidater 1 Skolebestyrelsesvalg I anledning af nedlæggelsen af Enghøjskolen afholdes der valg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole. Der skal vælges

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013 Jack Tranberg Jeg er 42 år. Uddannet tømrer, arbejder pt. som faglig sekretær ved 3f Kolding. Gift med Mette Toft Tranberg. 4 Børn, hvor de 3 er hjemmeboende, Agnes Toft Tranberg som går på Højmosen/Lyngskole

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter.

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. Højvangskolen 2012 Valg til skolebestyrelsen Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. I dette materiale præsenterer kandidaterne

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Lise Ribergaard Jeg hedder Lise Ribergaard, er 47 år og mor til Rebecca i 6. klasse, Kristina i 3. klasse begge på Fællesskolens Favrdal matrikel - samt

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Bavnehøj Skoles profil

Bavnehøj Skoles profil Bavnehøj Skoles profil Fra 2012 er Bavnehøj Skole profilskole. Vi har fokus på at sammenkoble faglig læring med fysisk aktivitet og en kreativ tilgang. Vores profil Læring i bevægelse kundskaber, krop

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010

Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010 Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010 Kære forældre Hermed udsendes valgavis vedr. skolebestyrelsesvalg på Munkegård 2010. Denne valgavis beskriver de kandidater, der er opstillet. Tekst og billeder

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds.

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds. Kandidater til Skolebestyrelsen 2014-2018 Kære forældre Der er kampvalg til skolebestyrelsen på Vaarst- Fjellerad Skole. Kandidaterne til det forskudte valg er listet i alfabetisk rækkefølge her: Kandidat

Læs mere

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Sommer Juli 2014 Indhold Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Skolelederens spalte Skoleåret 2013/2014 er netop afsluttet. Et skoleår

Læs mere

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til Skolebestyrelsesvalg RESULTATET af Skolebestyrelsesvalg 2014 De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010 Kandidaterne præsenterer sig Belinda Uhrenholdt Rønnebærvænget 48 Mit navn er Belinda Uhrenholdt. Jeg er mor til Emma i 0.b. og Nicolai i 7.b. Er kontaktforældre

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Godt valg! Kandidatliste. Valg til Skolebestyrelsen. for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014.

Godt valg! Kandidatliste. Valg til Skolebestyrelsen. for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Godt valg! Kandidatliste Valg til Skolebestyrelsen på for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Kære forældre På Spurvelundskolen skal der holdes afstemningsvalg til skolebestyrelsen i perioden 2.

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi:

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi: Anders Matzen Barn i 2.b og 0. klasse Jeg er super optaget af, at Hareskov Skole fastholder og udvikler sit fokus på et stærkt fagligt miljø. Det er afgørende for at skolen kan forsætte med at være byens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN

SKOLEBESTYRELSEN SKOLEBESTYRELSEN 2018-2022 Lidt information fra skolebestyrelsen At sidde med i en skolebestyrelse handler mest af alt, om at danne nogle principper for skolens virksomhed. Principperne handler blandt

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2018 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen 2 Skolebestyrelsesvalg 2018 FORORD Kære forældre til børn i skolerne i Albertslund Kommune. Jeg

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Charlotte K. Justesen, Fiskervej 26, Nr. Vorupør. Sara i Indskolingen - 2. kl. Sabrina i Mellemtrinet - 4. kl. Medlem af skolebestyrelsen ved Vorupør Skole fra 1. april 2006. Medlem af skolebestyrelsen

Læs mere

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse.

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse. For Skolerne Brobygning Lellinge Vemmedrup Udarbejdet af skoleledelsen i samarbejde med skolebestyrelsen til information af forældre til børn på Lellinge Skole samt Vemmedrupskolen i forbindelse med den

Læs mere

Præsentation af den nye ledelse

Præsentation af den nye ledelse Jeg hedder Bo Hauge Laursen og skal pr. 1. august 2016 være distriktsskoleleder for nuværende Korskildeskole og Fladsåskole. Jeg er 51 år, bor i Everdrup og er gift med Helle, der er lærer på min nuværende

Læs mere

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018 Skab den bedste skole for dit barn Et vigtigt valg I den kommende tid skal der vælges medlemmer til skolebestyrelserne i Lemvig Kommune. I denne folder kan du læse om, hvad en skolebestyrelse er, og hvordan

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Marts 2013 Siden sidst. Vi går en spændende tid i møde. Vinteren vil ikke helt slippe sit tag i os og give plads til foråret. På samme måde vil den igangværende konflikt

Læs mere

Fællesskolen Nustrup Sommersted - vores værdier - Skoleåret 2013/14. Velkommen på vores skole

Fællesskolen Nustrup Sommersted - vores værdier - Skoleåret 2013/14. Velkommen på vores skole Fællesskolen Nustrup Sommersted - vores værdier - Skoleåret 2013/14 Velkommen på vores skole Fakta Fællesskolen Nustrup Sommersted er én skole på to matrikler. Skolens sammenlægning udspringer af Haderslev

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014

Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014 Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014 Helene Modeweg-Hansen Jeg hedder Helene Modeweg-Hansen, er 47 år og har 3 børn, hvor af den yngste stadig går på Sjælsøskolen.

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Præsentation af Skolebestyrelsen på Sofiendalskolen

Præsentation af Skolebestyrelsen på Sofiendalskolen Præsentation af Skolebestyrelsen på Sofiendalskolen Forældrevalgte medlemmer: Helle Markusen - formand Mit navn er Helle og jeg er mor til Julius (3.C) og Villads (Sofiendal børnehave). Jeg er gift med

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen www.albertslund.dk/skoleroguddannelse Skolebestyrelsesvalg 2014 1 2 Skolebestyrelsesvalg 2014 FORORD

Læs mere

Høringssvar fra skolebestyrelsen ved Ansgarskolen, Ribe

Høringssvar fra skolebestyrelsen ved Ansgarskolen, Ribe Til Børn & Kultur Skoleadministrationen Esbjerg Kommune b-k@esbjergkommune.dk Ribe den 12. januar 2015 Høringssvar fra skolebestyrelsen ved Ansgarskolen, Ribe Skolebestyrelsen har den 19. november 2014

Læs mere

Fælleskommunal mål- og indholdsbeskrivelse for SFO

Fælleskommunal mål- og indholdsbeskrivelse for SFO Fælleskommunal mål- og indholdsbeskrivelse for SFO Indhold Forord...2 Lovgivningen på området...3 Et sammenhængende skole- og fritidstilbud...4 Folkeskolens formålsparagraf...5 Horsens Kommunes sammenhængende

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg & skolereform Orienteringsmøde juni 2014

Skolebestyrelsesvalg & skolereform Orienteringsmøde juni 2014 Skolebestyrelsesvalg & skolereform Orienteringsmøde 2. 3. juni 2014 Program 1. Velkomst, v/ot 2. Sammensætning af ny skolebestyrelse (20 min) Procedure og tidsplan for skolebestyrelsesvalg v/ OT Hvad indebærer

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESVALGET 2010 PÅ EGGESLEVMAGLE SKOLE

SKOLEBESTYRELSESVALGET 2010 PÅ EGGESLEVMAGLE SKOLE SKOLEBESTYRELSESVALGET 2010 PÅ EGGESLEVMAGLE SKOLE Der afholdes valg til skolebestyrelsen på Eggeslevmagle Skole for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Bestyrelsen består af 7 forældrevalgte medlemmer,

Læs mere

I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget " Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen af skolereformen 2014.

I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget  Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen af skolereformen 2014. Halsnæs Kommune Rådhuset Udvalget for Skole, Familie og Børn 30. januar 2014 Høringssvar I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget " Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole. Valgdato 22. april 2014. Kandidatliste. Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt.

Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole. Valgdato 22. april 2014. Kandidatliste. Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt. Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole Valgdato 22. april 2014 Kandidatliste Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt Merete Svarre Brian Høj Dencker Anders Borgwardt Betina Jensen Jakob Lage Hansen

Læs mere

Information og idebog til kontaktforældre

Information og idebog til kontaktforældre Information og idebog til kontaktforældre Dybkærskolen Arendalsvej 271 Silkeborg www.dybkaerskolen.dk www.dybkæerskolen.silkeborg.dk Kære kontaktforældre! Allerførst tak fordi I har sagt ja til at tage

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Center for Skoler og Dagtilbud Børn, Kultur og Sundhed Fredensborg Kommune Facts om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Skolebestyrelsesvalg Ved alle

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Trine Egeberg (formand):

Trine Egeberg (formand): Præsentation af bestyrelsesmedlemmer august 2018 Trine Egeberg (formand): Mit navn er Trine Egeberg, jeg er 47 og mange af jer kender mig sikkert fra mine snart 13 år i bestyrelsen, heraf flere perioder

Læs mere

Ørebroskolen forventninger til en kommende leder

Ørebroskolen forventninger til en kommende leder Ørebroskolen forventninger til en kommende leder En tilbagemelding til brug for forvaltning, ansættelsesudvalg og ansøgere til stillingen. Baggrund for tilbagemelding (Se program og bilag for aftenen)

Læs mere

Nyhedsbrev. Erritsø Fællesskole. februar 2013

Nyhedsbrev. Erritsø Fællesskole. februar 2013 Skolebestyrelsesvalg på Erritsø Fælles Skole I forbindelse med den nye skolestruktur pr. 1.8. 2013 skal der i 2013 være valg af forældrerepræsentanter i de nye skoler. Valget er ekstraordinært og gælder

Læs mere

KANDIDATERNE BRORSONPOSTEN. Skolebestyrelsesvalg 2010. Præsentationen er lavet af den enkelte kandidat. Layout : Oluf Nissen.

KANDIDATERNE BRORSONPOSTEN. Skolebestyrelsesvalg 2010. Præsentationen er lavet af den enkelte kandidat. Layout : Oluf Nissen. BRORSONPOSTEN Valgekstra nr 2 april 2010 BRORSONSKOLEN, 6800 VARDE Skolebestyrelsesvalg 2010 KANDIDATERNE Afstemning til skolebestyrelsesvalget foregår i perioden 29.4 12.5 2010. Brug din stemme til at

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Velkommen til Stavnsholtskolen

Velkommen til Stavnsholtskolen Velkommen til Stavnsholtskolen 1 Velkommen til Stavnsholtskolen Jeg vil sammen med skolens personale byde velkommen til en folkeskole i rivende udvikling. Stavnsholtskolen er en visionær skole, hvor alle

Læs mere

Præsentation af ledelsesteamet på Distriktsskole Vest

Præsentation af ledelsesteamet på Distriktsskole Vest Præsentation af ledelsesteamet på Distriktsskole Vest Kære alle. Hermed en præsentation af det nye ledelsesteam i Distrikt Vest. Vi glæder os utrolig meget til at samarbejde med bestyrelser, forældre og

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsen:

Kandidater til skolebestyrelsen: Kandidater til skolebestyrelsen: Lindevangskolen 2014 Birgitte Nymark Mor til datter i 4. A, formand for den nuværende skolebestyrelse Hvorfor stiller jeg op? Børn der trives, lærer bedre og mere, har

Læs mere

Hvorfor peger vi i den rigtige retning?

Hvorfor peger vi i den rigtige retning? Hvorfor peger vi i den rigtige retning? Vi er overlegne hvad angår IT... Stauning Skole er overlegne hvad angår IT. Vi har interaktive whiteboards i alle klasselokaler, flest computere pr. elev i hele

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg 2010 Dit barn - Din skole - Dit valg Revideret den 15.02.2010 C:\DOCUME~1\EASYPD~1\LOCALS~1\Temp\BCL Technologies\easyPDF 6\@BCL@080D867D\@BCL@080D867D.doc 1/ 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014

Skolebestyrelsesvalg 2014 Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit barn Din skole Dit valg Indhold: Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse....4 Skolebestyrelsens arbejdsområder:... 4 Skolebestyrelsens sammensætning... 5 Hvem

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Et billede af den nye ledelse

Et billede af den nye ledelse Foto taget januar 2016 Et billede af den nye ledelse Den nye ledelse på skolen i distrikt 4 vil gerne her give et lille billede af hvem vi er. Sammen med skolens medarbejdere på de tre matrikler vil vi

Læs mere

Kragenyt august 2015 Indhold

Kragenyt august 2015 Indhold Kragenyt august 2015 Indhold Ny skoleledelse Ny Mælkebøtte Trafik husk det nu Lektiehjælp og faglig fordybelse år 2 Velkommen tilbage efter sommerferien. Vi udsender lidt udenfor nummer et mini Kragenyt,

Læs mere

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis.

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. 29. november 2016 Indhold Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved... 2 Holbæk By Skoles ambitioner... 2 Vores hverdag...

Læs mere

Velkommen til Rundhøjskolen

Velkommen til Rundhøjskolen Velkommen til Rundhøjskolen Kære forældre Vi byder med denne folder velkommen til Rundhøjskolen, og vi ønsker hermed at tegne et billede af, hvad Rundhøjskolen er for en skole. Vi er den stærke lokale

Læs mere

Profil Årstids Dagplejer i Vamdrup Øst. Mig og min familie

Profil Årstids Dagplejer i Vamdrup Øst. Mig og min familie Profil Årstids Dagplejer i Vamdrup Øst Mig og min familie Mit navn er Lene Brun Munkholm, jeg er født i 1974 og har boet i Vamdrup siden 1992. Jeg bor sammen med min mand Sandi, som er fængselsbetjent

Læs mere

INVITATION TIL. ORIENTERINGS OG OPSTILLINGSMØDE TIL FÆLLESBESTYRELSEN FOR KLITMØLLER landsbyordning OG HANSTHOLM SKOLE ONSDAG DEN 7/4 KL. 19.

INVITATION TIL. ORIENTERINGS OG OPSTILLINGSMØDE TIL FÆLLESBESTYRELSEN FOR KLITMØLLER landsbyordning OG HANSTHOLM SKOLE ONSDAG DEN 7/4 KL. 19. INVITATION TIL ORIENTERINGS OG OPSTILLINGSMØDE TIL FÆLLESBESTYRELSEN FOR KLITMØLLER landsbyordning OG HANSTHOLM SKOLE ONSDAG DEN 7/4 KL. 19.00 Dit barn får ca. 10360 lektioners undervisning i løbet af

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2018

Skolebestyrelsesvalg 2018 Skolebestyrelsesvalg 2018 Forældreinformation Center for Læring, Fritid og Sundhed Om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Alle folkeskoler har en demokratisk valgt skolebestyrelse, der er sammensat

Læs mere

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Ledelsesberetning Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Skolens formål Skolens formål er at drive friskole, fritidsordning, fribørnehave og snarligt frivuggestue ifølge skolens værdigrundlag og efter

Læs mere

Go ON! årgang. Introduktion af linjer 2018

Go ON! årgang. Introduktion af linjer 2018 6. 9. årgang Introduktion af linjer 2018 Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk på dens evne til at klatre i træer, vil den leve hele sit liv i den tro, at den er dum. -Albert Einstein Fra 2013 til

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Søerne. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Søerne. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25 Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts 2017 Side 1 af 25 Folkeskolen Blandt respondenterne svarer 73 procent, at de er tilfredse eller meget tilfredse på

Læs mere

Nyhedsbrev. Juni 2011

Nyhedsbrev. Juni 2011 Kære elever, forældre og medarbejdere. Endnu et skoleår er ved at være slut, og eleverne kan i år se frem til hele 7 ugers sommerferie. I Horsens Kommune har politikerne taget vidtrækkende beslutninger

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2015 NORDVESTSKOLEN

Skolebestyrelsesvalg 2015 NORDVESTSKOLEN Skolebestyrelsesvalg 2015 1 NORDVESTSKOLEN 1 Et vigtigt valg Så er strukturen på plads i Hjørring Kommune og NORDVESTSKOLEN er en realitet. Det betyder også, at der skal vælges ny skolebestyrelse. Har

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012 Kandidater til skolebestyrelsesvalget 2012 Navn: Betina Lau Nr.: 1 Jonathan i nuværende.c Sofie i nuværende 3.A Jeg er 38 år, uddannet jurist med speciale i familieret. Jeg er gift og har 4 børn i alderen

Læs mere

Kære elever og forældre,

Kære elever og forældre, Kære elever og forældre, Efter en et fantastisk forår med mange samlende arrangementer, hvor oplevelserne har været mangfoldige og hvor der har været stort fremøde til såvel 9. kl. Sidste Skoledag, 6.

Læs mere

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole Grundlag for arbejdet på Buddinge Skole 1 I august 2004 iværksatte Buddinge Skoles daværende ledelse og bestyrelse et omfattende arbejde med en vision og et fælles grundlag for skolens virke. Man ønskede

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Politik for mad, måltider og bevægelse

Politik for mad, måltider og bevægelse Politik for mad, måltider og bevægelse Politik for mad, måltider og bevægelse 2013-2016 Forord Gladsaxe Byråd har vedtaget en revideret Politik for mad, måltider og bevægelse for børn og unge i Gladsaxe

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg Dit barn Din skole Dit valg

Skolebestyrelsesvalg Dit barn Din skole Dit valg Skolebestyrelsesvalg 2018 Dit barn Din skole Dit valg Indhold Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse... 4 Skolebestyrelsens arbejdsområder:... 4 Skolebestyrelsens sammensætning... 5 Hvem

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen Information om kandidater og valghandling Kære forældre Med denne valgfolder i hænderne håber jeg, at du vil deltage i skolebestyrelsesvalget på Morten Børup

Læs mere

hvorfor? Ind i skolebestyrelsen SKOLEBESTYRELSESVALG 2010

hvorfor? Ind i skolebestyrelsen SKOLEBESTYRELSESVALG 2010 Niels Flening arbejder som socialpædagog på et bosted for udviklingshæmmede. hvorfor Niels Flening har siden 2002 siddet i skolebestyrelsen på Glamsbjergskolen i Assens Kommune, den overbygningsskole hvor

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO- og SFO-klub i Halsnæs Kommune

Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO- og SFO-klub i Halsnæs Kommune Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO- og SFO-klub i Halsnæs Kommune Børn, Unge og Læring - december 2018 Indhold Indledning 3 Formål 3 Struktur og rammer for SFO og SFO-klub 3 SFO og SFO-klub og Børne-

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Nyhedsbrev. Erritsø Fællesskole. juni 2013

Nyhedsbrev. Erritsø Fællesskole. juni 2013 Nyhedsbrev Erritsø Fællesskole Nyt fra Anders Axø juni 2013 Kære elever, forældre og medarbejdere ved Erritsø Fællesskole Vi glæder os rigtig meget, og nu varer det ikke længe før Erritsø Fællesskole er

Læs mere

Min drømmeskole. Fællesmøde, d. 10. juni 2015

Min drømmeskole. Fællesmøde, d. 10. juni 2015 Min drømmeskole Fællesmøde, d. 10. juni 2015 Af Jens Ole Sørensen, formand Finderuphøj Skole Holdningerne i dette dokument er mine personlige betragtnigner om min drømmeskole, og er ikke udtryk for en

Læs mere

VEDBÆK SKOLE Drømme, værdier og konkrete handlinger målrettet vores fremtid. Oplæg om værdier November 2013

VEDBÆK SKOLE Drømme, værdier og konkrete handlinger målrettet vores fremtid. Oplæg om værdier November 2013 VEDBÆK SKOLE Drømme, værdier og konkrete handlinger målrettet vores fremtid Oplæg om værdier November 2013 EN GOD FÆLLES KULTUR BASERET PÅ STÆRKE VÆRDIER STYRKER ENGAGEMENTET OG LYSTEN TIL AT GÅ I SKOLE.

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

For nemheds skyld vil jeg i beretningen omtale Horslunde Realskole som skolen, hvilket dækker over skole, SFO samt Fejø Skole.

For nemheds skyld vil jeg i beretningen omtale Horslunde Realskole som skolen, hvilket dækker over skole, SFO samt Fejø Skole. HORSLUNDE REALSKOLE BESTYRELSENS BERETNING FOR 2017 Velkommen til generalforsamlingen på Horslunde Realskole, hvor jeg på bestyrelsens vegne nu vil aflægge beretning for skoleåret 2017. For nemheds skyld

Læs mere

Forældrebrev den 25. oktober 2013

Forældrebrev den 25. oktober 2013 Forældrebrev den 25. oktober 2013 1. Præsentation af vores lærerpraktikanter Line Quistgaard Larsen og Kirstine Vægter 1.1. Præsentation af 1. årgang -matematikgruppen Vi udgør den matematiske gruppe af

Læs mere

Beretning fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole for skoleåret 2013-2014

Beretning fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole for skoleåret 2013-2014 Beretning fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole for skoleåret 2013-2014 Dette er årsberetningen fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole, hvor vi redegør for de væsentligste opgaver, bestyrelsen har varetaget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Hvem, hvad, hvor og hvordan? Juni 2014 Indledning I dette skrift vil vi forsøge at give et billede af hvordan hverdagen kommer til at se ud på Borup Skole

Læs mere

Dialogmøde 13.09.2011. BUK og skolebestyrelserne i Odder kommune

Dialogmøde 13.09.2011. BUK og skolebestyrelserne i Odder kommune Dialogmøde 13.09.2011 BUK og skolebestyrelserne i Odder kommune Velkommen ved Mikkel Braae-Andersen Skolebestyrelserne vil gerne indlede med at rose politikerne og BUK udvalget for at gribe arbejdet med

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2010

Skolebestyrelsesvalg 2010 Skolebestyrelsesvalg 2010 Dit barn Din skole Dit valg Revideret den 08.12.2009-1 - Indholdsfortegnelse Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse... 4 Skolebestyrelsens arbejdsområder... 4 Skolebestyrelsens

Læs mere

Skole og Samfunds spørgeskemaundersøgelse 2008 -Elevplaner og kvalitetsrapporter

Skole og Samfunds spørgeskemaundersøgelse 2008 -Elevplaner og kvalitetsrapporter Skole og Samfunds spørgeskemaundersøgelse 2008 -Elevplaner og kvalitetsrapporter Sammenfatning Forældrene er glade for elevplanerne 70 % af skolebestyrelsesmedlemmerne i Skole og Samfunds undersøgelse

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHED MED SKOLER OG SFO'ER I SOLRØD KOMMUNE

VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHED MED SKOLER OG SFO'ER I SOLRØD KOMMUNE 1 VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHED MED SKOLER OG SFO'ER I SOLRØD KOMMUNE Vejledning Hvad gør du? Du begynder din besvarelse ved at kl på pilen i nederste højre hjørne. Du bevæger dig frem

Læs mere

Velkommen i skole. Kære forældre

Velkommen i skole. Kære forældre Velkommen i skole Velkommen i skole Kære forældre Første skoledag er en milepæl i jeres barns liv. Den er nemlig en helt særlig dag, som alle børn ser frem til med stor spænding. Den første skoletid er

Læs mere