Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010"

Transkript

1 Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010 Kære forældre Hermed udsendes valgavis vedr. skolebestyrelsesvalg på Munkegård Denne valgavis beskriver de kandidater, der er opstillet. Tekst og billeder er det samme som er lagt på Genvej (den elektroniske vej til Gentofte Kommune). Vi håber at se rigtig mange forældre vil stemme ved valget. På de følgende sider beskrives valgproceduren og de enkelte kandidater. Med venlig hilsen og godt valg Valgbestyrelsen på Munkegårdsskolen.

2 Afstemning sker ved, at vælgere sender eller afleverer stemmemateriale på skolen eller afgiver stemme elektronisk i Genvej. Afstemning finder sted i perioden 3.maj til 12.maj, med sidste frist for elektronisk afstemning og aflevering af stemmemateriale 12.maj kl Når valget afholdes, kan du afgive stemme elektronisk eller på skolen: På skolen kan du afgive stemme ved at: henvende dig på skolen og afgive din stemme. tage stemmemateriale med hjem, og afgive stemme pr brev, ringe til skolen og få tilsendt stemmemateriale til din hjemadresse. Elektronisk stemmeafgivelse. Afgiv stemme i Nemvalg. Log på Genvej med Digital Signatur via Har du ikke Digital Signatur, kan du få én via eller ved henvendelse i Kommuneservice på Rådhuset. Det tager ca. 5 minutter. Husk sygesikringsbevis, samt pas eller kørekort altså to typer legitimation.

3 Stemmevejledning - Skolebestyrelsesvalg på Munkegårdsskolen maj 2010 (denne vejledning gælder brevstemmer). Der skal vælges 7 forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen for perioden Dit stemmemateriale består af en stemmeseddel med tilhørende konvolut og en yderkonvolut. Konvolutten og yderkuverten skal benyttes af kontrolmæssige grunde. Hvis stemme-materialet bortkommer helt eller delvist, skal du henvende dig til skolens kontor. Der stemmes ved, at: 1. Der på stemmesedlen sættes et kryds ved 4 forskellige kandidater til højre for kandidatens navn. Hvis det ønskes at stemme blankt, sættes ingen krydser. 2. Stemmesedlen kommes i vedlagte konvolut. 3. Konvolutten med stemmesedlen kommes i yderkuverten, og du påfører dit navn samt underskrift i feltet hertil på yderkuverten øverst i venstre hjørne. 4. Yderkuverten sendes eller afleveres således, at den er på skolens kontor inden den 12. maj kl Når yderkuverten er modtaget og åbnet af skolen, kan stemmeafgivelsen ikke ændres, selvom fristen for aflevering ikke er udløbet. 6. Der kan ikke stemmes elektronisk, når brevstemmemateriale er udleveret Afstemningsfrist: Fristen for aflevering er onsdag den 12.maj kl Det er dit ansvar at aflevere din yderkonvolut rettidigt på skolens kontor. Du kan enten: Sende den til skolen med postvæsenet husk i så fald at beregne tid til postvæsenets besørgelse af brevet og selv at frankere yderkuverten. Aflevere den på skolen ved personligt fremmøde på skolens kontor. Give dit barn yderkuverten med i skole, så den kan afleveres til læreren. Hvis der afleveres for sent, lades stemmen ude af betragtning ved optællingen. Din stemme bliver erklæret ugyldig, hvis Du sætter mere end ét kryds ved en kandidat. Du ikke sætter 4 krydser på stemmesedlen, men færre eller flere. Du underskriver, tegner på eller på anden måde giver stemmesedlen person ligt præg. Du kommer andet i konvolutten til stemmesedlen end stemmesedlen eller præg. Du ikke underskriver i feltet hertil på yderkuverten.

4 Niels Christoffersen (kommende børnehaveklasse) Jeg stiller op til bestyrelsen for at være med til at udnytte de nye fysiske rammer til at gøre Munkegård til Danmarks bedste skole for både elever og lærere. Hovedfokus for at nå dette er: Trygge rammer respekt for hinanden Høj moral Sundhed motion og mad Indlæring alle elever skal udfordres Min ældste dreng (Erik) starter efter sommerferien i 0-klasse, og min mindste dreng (Magnus) starter om 3 år. Så de næste mange år vil Munkegård være et centralt element i vores liv. Derfor vil jeg gerne bruge meget energi på at sikre at Munkegård er Danmarks bedste skolej Til dagligt arbejder jeg i Alka Forsikring som controller og er ligeledes tillidsmand for ledere og specialister. Rasmus Christiansen Røgild (2.a og 4.a) Skolerne i Gentofte står overfor betydelige udfordringer i de kommende år med reducerede økonomiske rammer og færre børn. Vi skal som forældre på Munkegårdsskolen ikke længere sidde tilbagelænet og modtage fra en næsten uudtømmelig byggekonto. Vi skal derimod til at gøre en kraftigere indsats for at fremføre vores synspunkter overfor politikere og forvaltning. Samtidigt skal vi forsøge at finde de geniale løsninger som giver vores børn en skole der er både bedre og billigere på samme tid. Jeg vil for det første gerne stille mine kompetencer og erfaringer til rådighed samtidig med at jeg vil arbejde for en rummelig skole hvor omgangstonen er domineret af gensidig respekt. Dernæst vil jeg gerne styrke den enkelte elevs faglige niveau og læringsappetit. Uanset de gode hensigtserklæringer er det min erfaring at skolebestyrelsesarbejdet i meget høj grad bør dreje sig om at varetage en balance. Balance mellem store og små elever, balance mellem forskellige fag, balance mellem frihed og disciplin osv. Det er vigtigt at der sikres en kontinuitet i forældrebestyrelsesarbejdet. Denne kontinuitet vil jeg som én af de 3 genopstillende medlemmer fra den nuværende bestyrelse gerne medvirke til at sikre. Har du spørgsmål til mig kan jeg kontaktes på rasmusroegild@gmail.com Personlige data: Far til: Emilie i 4a og Gustav i 2a, Alder: 41 år, Erfaring: Medlem af skolebestyrelsen siden 2006, tidligere formand for forældrebestyrelsen i Vangede Asyl (børnehave), Beskæftigelse: Teknisk direktør, ihi-bupa, Uddannelse: Cand polit, kaptajn af reserven.

5 Melene Hjorth Rasmussen (2.a og 4.b) Mit navn er Melene Hjorth og jeg er mor til Daniel 4.B, Mikkel 2.A og Madigan på 8 mdr. Jeg har siddet i skolebestyrelsen i fire år og vil rigtig gerne fortsætte. Mit hovedfokus har været trivsel på Munkegård, både for børn og voksne. Vi har bl.a. i den nuværende periode fået etableret et netværk af trivselsambassadører, hvor forældrene har mulighed for at støtte op om øget trivsel på skolen. Trivselstemaet vil jeg gerne arbejde videre med i den kommende skolebestyrelsesperiode. Derudover er jeg optaget af den fortløbende diskussion om faglighed og ved at være medlem af skolebestyrelsen, vil jeg arbejde for, at både elever og ansatte kan få de bedst mulige arbejdsbetingelser, nu hvor de fysiske rammer er blevet så gode. Stine Byskov Thomsen (2.b) Stine Byskov, 34 år og mor til Andreas i 2.B. Det er altid faldet mig naturligt, at engagere mig hvor det er muligt lige fra elevråd, studienævn, politik til forældrebestyrelser - og nu er turen forhåbentligt kommet til Skolebestyrelsen på Munkegård. Med mine mange år i dansk foreningsliv er jeg klar over, hvilket arbejde der følger med og hvilket engagement det kræver, at påtage sig opgaven som medlem af skolebestyrelsen. Giver I mig muligheden, vil jeg glæde mig til med stort engagement at starte arbejdet den 1. august Det sidste 1½ år har jeg været en del af Trivselsambassadørkorpset på Munkegård og derigennem været med til at genoplive gode gamle traditioner som Munkedag med loppemarkedet og julefest med teater. Jeg finder arrangementer som disse, hvor eleverne og deres forældre mødes på tværs af klasser og ikke mindst klassetrin, vigtige, da de er med til at gøre skolen til andet, end der man modtager undervisning. Undervisningen af eleverne er naturligvis den primære funktion for Munkegårdsskolen og efter en lang periode med ombygning, har vi nu fået en skole med mange muligheder for et spændende læringsmiljø med god plads til forskellige undervisningsformer i de forskellige fag. Disse muligheder skulle gerne være med til at sikre, at Munkegård også i fremtiden kan tiltrække gode og engagerede lærer med lyst til at undervise og lære fra sig, således at eleverne møder verdenen som videbegærlige og med en nysgerrighed efter at lære nyt, både mens de går på Munkegård men også senere i livet. For at kunne lære og tage imod undervisning, kræver det gode fysiske rammer og tryghed i hverdagen, til at være den man er. Altså er det ikke nok at de fysiske rammer er i top Munkegårdsskolen skal også være et rart sted at komme, og som medlem af skolebestyrelsen vil jeg følge de tre trins arbejde med deres handleplaner på baggrund at trivselsundersøgelsen tæt. Vores børns hverdag på Munkegårdsskolen afhænger naturligvis meget af de rammer, der er på skolen, men som forældre har vi også et ansvar for at bakke op om skolens arbejde, og jeg er overbevist om, at den bedste skole fås gennem et tæt samarbejde mellem elever, ansatte, ledelse og forældre.

6 Charlotte Brinkmann Sørensen (3.a) Mit navn er Charlotte Brinkmann Sørensen. Jeg er 44 år gammel, er gift med Jesper Schwartz og har en datter Caroline (3A) på Munkegaardsskolen. Caroline startede i 0. klasse på Munkegaardsskolen i oktober 2006, da vi flyttede tilbage til Danmark efter i 12 år at have boet og arbejdet i 4 forskellige lande. Det har naturligvis været en proces at blive bekendt med det danske skolesystem igen, og jeg har bl.a. været medlem af GFO rådet i 2 år for at få mere viden. Munkegaardsskolen skal være en god skole. En skole, hvor børn er glade og gerne vil være, og en skole, hvor lærere gerne vil arbejde. En skole med fokus på trivsel og sundhed, så vores børn får de bedste forudsætninger for indlæring. En skole, som engagerer og motiverer, således vores børn får lyst til at lære nu og i fremtiden. Lars Pano Thørs (kommende børnehaveklasse) Mit navn er Lars Thørs, og jeg er 42 år, gift med Marianne, og sammen har vi to piger; Caroline og Cecilie. Caroline er 5½ år, og skal starte i 0. her på skolen til sommer. Cecilie er 3½ år, og skal starte om godt to år på skolen. Jeg er uddannet som Civiløkonom, og er til dagligt ansat i den finansielle sektor. Jeg har selv undervisningserfaring fra handelshøjskolen en erfaring og viden som jeg vil bruge til at understøtte Munkegårdsskolens fortsatte positive udvikling. Jeg mener, at det er vigtigt at have en finger på forældre-pulsen så vi får det bedste ud af de mange gode ideer og evt. bekymringer, som forældrene til skolens børn har. Jeg kender til Munkegårdsskolen via venners børn og tidligere elever og glæder mig til at træde til med nye kræfter og synspunkter i dialogen med skolens ledelse, og dermed at gøre vores børns hverdag til en sjov, udfordrende og lærerig hverdag. Det er mit mål, at bidrage til at vores børn får en udbytterig tid på skolen, hvor faglighed, venskaber og sociale færdigheder er højt prioriteret, og en naturlig del af Munkegårdsskolen. Derudover ønsker jeg, at medvirke til at vi i tæt dialog og samarbejde mellem forældre og skole får udnyttet skolens nyrenoverede bygninger, undervisningsfaciliteter og lærerstab mest optimalt. Samtidigt med at vi får skabt et miljø, hvor faglighed kombineret med tryghed giver en dagligdag, som er motiverende for børnene. En dagligdag hvor søgen efter viden, læring, tryghed, fællesskab og fysisk udfoldelse er en del af det at være Munk på Munkegårdsskolen. Min målsætning er at Munkegårdsskolen er karakteriseret ved at være en skole med høj faglighed, god social og venskabelig omgang, en spændende idræts-gfo, som er tæt integreret med skolen samt en lærerstab, som har ét mål i deres dagligdag med stolthed og faglig kunnen; at afgive viden og undervise på Munkegårdsskolen!

7 Lars Bo Winther (2.a og 6.b) Mit navn er Lars Bo Winther, jeg er 47 år gammel og til dagligt beskæftiget hos Aller Media som Senior Key Account Manager. Jeg er gift med Bente Franck Winther og har to børn på Munkegårdsskolen, Josephine (6B) og Frederik (2A). Vi flyttede til Dyssegårdskvarteret i sommeren Jeg var i perioden formand for forældrebestyrelsen i den integrerede institution Dyssegårdsparken og fik i denne periode en god erfaring med bestyrelses-arbejde. På Munkegårdsskolen har jeg været medlem af GFO rådet og er på nuværende tidspunkt Trivselsambassadør, således har jeg et godt kendskab til livet på Munkegårdsskolen. Yderligere er jeg engageret i fodboldklubben B1903 som træner for årgang Jeg vil gerne være med til at skabe en god og tryg hverdag for alle på skolen, hvor læring og godt kammeratskab er i højsædet. Dette ser jeg blandt andet skabt ved en god dialog imellem lærer, elever og forældre og i det daglige at sørge for at de ny fysiske rammer udnyttes optimalt og bliver en naturlig del af skolens læringsmiljø. En anden vigtig ting er at der stadig arbejdes på at udvikle samarbejdet imellem Skole og GFO samt øvrige fritidsordninger så der bliver en sammenhæng i børnenes hverdag. Overordnet må målet være at Munkegårdsskolen skal være den skole, hvor eleverne bliver rustet bedst muligt til at møde fremtidens krav både når det gælder faglige og sociale kompetencer. Christian Ølgaard (5.a og 8.a) Jeg har været medlem af skolebestyrelsen i de sidste fire år, hvor meget har stået i ombygningens tegn. Nu har vi nye, flotte rammer, og jeg vil gerne medvirke til, at vi får dem udnyttet bedst muligt. Samtidig synes jeg, det er vigtigt, at skolebestyrelsen har en bred repræsentation, hvor forældre med børn i indskoling, på mellemtrin og i udskoling alle er repræsenteret, og at der er en vis kontinuitet mellem den nuværende og den kommende bestyrelse. Min vision er, at vi har en skole, hvor fagligheden er i højsædet, hvor det enkelte barn trives i fællesskabet, og hvor børnene er fysisk aktive i dagligdagen. Vi skal turde være ambitiøse på børnenes vegne og være i stand til at udfordre den enkelte elev på det niveau, der passer hende eller ham. Vi skal ikke tolerere mobning, men skal lære børnene at respektere hinandens forskelligheder. Vi skal stimulere børnene til bevægelse også gerne som en integreret del af undervisningen. I mit daglige virke er jeg vicedirektør i Konkurrencestyrelsen. Jeg er 46 år og har tidligere været medlem af forældrebestyrelsen i børneinstitutionen Villa Maj.

Godt valg! Kandidatliste. Valg til Skolebestyrelsen. for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014.

Godt valg! Kandidatliste. Valg til Skolebestyrelsen. for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Godt valg! Kandidatliste Valg til Skolebestyrelsen på for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Kære forældre På Spurvelundskolen skal der holdes afstemningsvalg til skolebestyrelsen i perioden 2.

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg for den nye Brovst Skole April 2011 Skolebestyrelsesvalg Vi er i den heldige situation, at der har meldt sig 12 kandidater til skolebestyrelsen for den nye Brovst Skole. Den endelige

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole. Valgdato 22. april 2014. Kandidatliste. Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt.

Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole. Valgdato 22. april 2014. Kandidatliste. Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt. Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole Valgdato 22. april 2014 Kandidatliste Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt Merete Svarre Brian Høj Dencker Anders Borgwardt Betina Jensen Jakob Lage Hansen

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter.

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. Højvangskolen 2012 Valg til skolebestyrelsen Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. I dette materiale præsenterer kandidaterne

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen www.albertslund.dk/skoleroguddannelse Skolebestyrelsesvalg 2014 1 2 Skolebestyrelsesvalg 2014 FORORD

Læs mere

FAQ vedr. valgliste og opstilling som kandidat Skolebestyrelsesvalg 2010

FAQ vedr. valgliste og opstilling som kandidat Skolebestyrelsesvalg 2010 FAQ vedr. valgliste og opstilling som kandidat Skolebestyrelsesvalg 2010 Hvordan bliver jeg optaget på valglisten? Valglisten, dvs. listen over stemmeberettigede ved skolebestyrelsesvalget, dannes ud fra

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014 information fra Tjørnegårdsskolen

Skolebestyrelsesvalg 2014 information fra Tjørnegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2014 information fra Tjørnegårdsskolen Kære forældre på Tjørnegård Så er der valg til skolebestyrelsen for perioden 01.08.2014-31.07.2018. 4 forældrevalgte medlemmer (og nogle suppleanter)

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater Avedøre Skole Skolebestyrelsesvalg Præsentation af kandidater 1 Skolebestyrelsesvalg I anledning af nedlæggelsen af Enghøjskolen afholdes der valg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole. Der skal vælges

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsen:

Kandidater til skolebestyrelsen: Kandidater til skolebestyrelsen: Lindevangskolen 2014 Birgitte Nymark Mor til datter i 4. A, formand for den nuværende skolebestyrelse Hvorfor stiller jeg op? Børn der trives, lærer bedre og mere, har

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESVALGET 2010 PÅ EGGESLEVMAGLE SKOLE

SKOLEBESTYRELSESVALGET 2010 PÅ EGGESLEVMAGLE SKOLE SKOLEBESTYRELSESVALGET 2010 PÅ EGGESLEVMAGLE SKOLE Der afholdes valg til skolebestyrelsen på Eggeslevmagle Skole for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Bestyrelsen består af 7 forældrevalgte medlemmer,

Læs mere

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 27. april 2015 Så er der kampvalg! Tilmelding som kandidat til skolebestyrelsen er slut og vi har fået 6 kandidater til de 4 pladser i bestyrelsen. Det betyder at

Læs mere

Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte medlemmer på valg.

Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte medlemmer på valg. ELSTED ELSTED SKOLE ELSTED SKOLEVEJ 6, 8520 Lystrup. E-MAIL: els@mbu.aarhus.dk Tlf.: 8713 8787 Fax: 8713 8776 Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

At være forældre i Herlev Kommunes dagtilbud. om gensidige forventninger

At være forældre i Herlev Kommunes dagtilbud. om gensidige forventninger At være forældre i Herlev Kommunes dagtilbud om gensidige forventninger I har nu fået tilbudt en plads i et dagtilbud i Herlev Kommune. Her kan I læse om, hvad I kan forvente af os, og hvordan vi forventer,

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Udfærdiget af: Skoleafdelingen Vedrørende: Regler for afholdelse af skolebestyrelsesvalg i Randers Kommune

Udfærdiget af: Skoleafdelingen Vedrørende: Regler for afholdelse af skolebestyrelsesvalg i Randers Kommune Notat Forvaltning: Børn, Skole og Kultur Dato: J.nr.: 28. januar 2014 Br.nr.: Udfærdiget af: Skoleafdelingen Vedrørende: Regler for afholdelse af skolebestyrelsesvalg i Randers Kommune Notatet sendes/sendt

Læs mere

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds.

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds. Kandidater til Skolebestyrelsen 2014-2018 Kære forældre Der er kampvalg til skolebestyrelsen på Vaarst- Fjellerad Skole. Kandidaterne til det forskudte valg er listet i alfabetisk rækkefølge her: Kandidat

Læs mere

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Folkeskolereformen i Gentofte Kommune - til dig, der har barn eller ung i vores folkeskoler FOLKESKOLEREFORMEN I GENTOFTE Når børn og unge til august begynder på et

Læs mere

Velkommen til Stavnsholtskolen

Velkommen til Stavnsholtskolen Velkommen til Stavnsholtskolen 1 Velkommen til Stavnsholtskolen Jeg vil sammen med skolens personale byde velkommen til en folkeskole i rivende udvikling. Stavnsholtskolen er en visionær skole, hvor alle

Læs mere

FAQ/Ofte Stillede Spørgsmål. ved Skolebestyrelsesvalg 2014 i Gentofte Kommune

FAQ/Ofte Stillede Spørgsmål. ved Skolebestyrelsesvalg 2014 i Gentofte Kommune FAQ/Ofte Stillede Spørgsmål ved Skolebestyrelsesvalg 2014 i Gentofte Kommune Generelle spørgsmål om valg, valgmøde, informationsgange og kontaktoplysninger Hvornår er der skolebestyrelsesvalg, og hvilke

Læs mere

Velkommen til Valgorienteringsmøde. Augustenborg Skole

Velkommen til Valgorienteringsmøde. Augustenborg Skole Velkommen til Valgorienteringsmøde Augustenborg Skole Program A. Indledning skoleleder, Bjarne Tønnies B. Orientering om arbejdet i skolebestyrelsen formanden for skolebestyrelsen, Karsten Madsen C. Opstillingsregler

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013 Jack Tranberg Jeg er 42 år. Uddannet tømrer, arbejder pt. som faglig sekretær ved 3f Kolding. Gift med Mette Toft Tranberg. 4 Børn, hvor de 3 er hjemmeboende, Agnes Toft Tranberg som går på Højmosen/Lyngskole

Læs mere

1. Kommunalbestyrelser og regionsråd sørger

1. Kommunalbestyrelser og regionsråd sørger Oversigt over foreslåede ændringer (bortset fra ændrede -nummereringer og heraf følgende konsekvensrettelser) Gældende formulering Forslag til ny formulering Forklaring 1. Kommunalbestyrelser og regionsråd

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2018 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen 2 Skolebestyrelsesvalg 2018 FORORD Kære forældre til børn i skolerne i Albertslund Kommune. Jeg

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

Bilag A. Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune. Kapitel 1. Generelt om valgene m.v.

Bilag A. Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune. Kapitel 1. Generelt om valgene m.v. Bilag A Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune Kapitel 1 Generelt om valgene m.v. 1. Byrådet sørger for, at der vælges forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Skolebestyrelserne anmodes derfor om at afgive høringssvar herom i henhold til efterfølgende afsnit.

Skolebestyrelserne anmodes derfor om at afgive høringssvar herom i henhold til efterfølgende afsnit. Høring om Forslag om skolebestyrelsers sammensætning, vederlag for elev- og forældrerrepræsentanter i skolebestyrelser, regler for valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen samt tidsplan for

Læs mere

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Forord Med denne Børne- og Ungepolitik 2013-2017 ønsker vi at beskrive rammerne for det gode børne- og ungeliv i Frederikssund Kommune de kommende

Læs mere

VEDR. REGLER FOR VALG TIL SKOLEBESTYRELSE

VEDR. REGLER FOR VALG TIL SKOLEBESTYRELSE BILAG 1 VEDR. REGLER FOR VALG TIL SKOLEBESTYRELSE BØRNE- OG SKOLEAFDELINGEN 2016 1 INDHOLD Bekendtgørelsen af 14. januar 2014... 3 Kapitel 1... 4 Generelt om valgene m.v.... 4 Valgbestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

Mål for GFO i Gentofte Kommune 2005-07

Mål for GFO i Gentofte Kommune 2005-07 Mål for Gentofte Kommunes fritidsordninger 2005-2007 Mål for GFO i Gentofte Kommune 2005-07 August 2005 Gentofte Kommune Bernstorffsvej 161 2920 Charlottenlund Publikationen kan hentes på Gentofte Kommunes

Læs mere

Understøttende og udviklende rammer

Understøttende og udviklende rammer Understøttende og udviklende rammer På Svenstrup skole betragter vi de fysiske rammer, såvel ude som inde, som vigtige i at bestræbelserne på at kunne udvikle pædagogisk praksis. Det er vigtigt for os

Læs mere

Ølsted Skole, Hovedgaden 2, 3310 Ølsted Tlf.: Hjemmeside: Mail:

Ølsted Skole, Hovedgaden 2, 3310 Ølsted Tlf.: Hjemmeside:  Mail: Ølsted Skole, Hovedgaden 2, 3310 Ølsted Tlf.: 47 74 90 23 Hjemmeside: www.oelstedskole.skoleintra.dk Mail: olstedskole@halsnaes.dk Undervisningsmiljøvurdering på Ølsted Skole Oktober 2009 Seneste svar

Læs mere

Bavnehøj Skoles profil

Bavnehøj Skoles profil Bavnehøj Skoles profil Fra 2012 er Bavnehøj Skole profilskole. Vi har fokus på at sammenkoble faglig læring med fysisk aktivitet og en kreativ tilgang. Vores profil Læring i bevægelse kundskaber, krop

Læs mere

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse Om dig 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse 1.2 Hvad er din alder? 1.3 Hvad er din højeste fuldførte uddannelse? a. Folkeskole 9. eller 10. klasse b. EFG/HG/Teknisk

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010 Kandidaterne præsenterer sig Belinda Uhrenholdt Rønnebærvænget 48 Mit navn er Belinda Uhrenholdt. Jeg er mor til Emma i 0.b. og Nicolai i 7.b. Er kontaktforældre

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik 2018-2022 Børne- og ungepolitik 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til Skolebestyrelsesvalg RESULTATET af Skolebestyrelsesvalg 2014 De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

Læs mere

Meddelelse om brevstemmeafgivning på danske havanlæg på dansk område til folkeafstemningen torsdag den 3. december 2015

Meddelelse om brevstemmeafgivning på danske havanlæg på dansk område til folkeafstemningen torsdag den 3. december 2015 -- AKT 280610 -- BILAG 1 -- [ Brev til ejere af danske havanlæg på dansk område (DONG-Amerada Hess) ] -- DONG Energy Amerada Hess ApS 2 bilag Enhed Valgenheden Sagsbehandler CLH Sagsnr. 2015-5970 Doknr.

Læs mere

Dragør Kommune Skole Side nr. 1

Dragør Kommune Skole Side nr. 1 Dragør Kommune Skole Side nr. 1 I forbindelse med at Bekendtgørelse om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolen og om vederlag til forældre- og elevrepræsentanter i skolebestyrelser

Læs mere

HERNING KOMMMUNES BØRNE- OG UNGEPOLITIK

HERNING KOMMMUNES BØRNE- OG UNGEPOLITIK HERNING KOMMMUNES BØRNE- OG UNGEPOLITIK 2018-2022 INDLEDNING Formålet med Herning Kommunes Børne- og Ungepolitik er at sætte ramme og retning for udviklingen af livsduelige børn og unge. Alle skal have

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole Grundlag for arbejdet på Buddinge Skole 1 I august 2004 iværksatte Buddinge Skoles daværende ledelse og bestyrelse et omfattende arbejde med en vision og et fælles grundlag for skolens virke. Man ønskede

Læs mere

Information og idebog til kontaktforældre

Information og idebog til kontaktforældre Information og idebog til kontaktforældre Dybkærskolen Arendalsvej 271 Silkeborg www.dybkaerskolen.dk www.dybkæerskolen.silkeborg.dk Kære kontaktforældre! Allerførst tak fordi I har sagt ja til at tage

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik Børne- og ungepolitik 2018-2022 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi:

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi: Anders Matzen Barn i 2.b og 0. klasse Jeg er super optaget af, at Hareskov Skole fastholder og udvikler sit fokus på et stærkt fagligt miljø. Det er afgørende for at skolen kan forsætte med at være byens

Læs mere

Skolebestyrelsen. Skolebestyrelsens årsberetning 2014. Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter?

Skolebestyrelsen. Skolebestyrelsens årsberetning 2014. Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Hvem har vi været? Bestyrelsens sammensætning 7 forældrevalgte repræsentanter: Charlotte Koch Hess,

Læs mere

Skovshoved Skole Dokumentation fra storforældremøde d. 29. oktober 2003

Skovshoved Skole Dokumentation fra storforældremøde d. 29. oktober 2003 Onsdag d. 29. oktober havde Skovshoved Skole og SKUB inviteret til det første arrangement i det ud- og ombygningsprojekt, som skolen skal i gang med. Vinteren 2003 står i statusfasens tegn (se tidsplan

Læs mere

Trine Egeberg (formand):

Trine Egeberg (formand): Præsentation af bestyrelsesmedlemmer august 2018 Trine Egeberg (formand): Mit navn er Trine Egeberg, jeg er 47 og mange af jer kender mig sikkert fra mine snart 13 år i bestyrelsen, heraf flere perioder

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Center for Skoler og Dagtilbud Børn, Kultur og Sundhed Fredensborg Kommune Facts om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Skolebestyrelsesvalg Ved alle

Læs mere

Naturfaglig dag. Nye elever 0.årgang

Naturfaglig dag. Nye elever 0.årgang Kære læser Du sidder med version 2.0 af det nyhedsbrev/yoyo jeg startede op for 1½ år siden. Det nye i YoYo en, er at arbejdet omkring indholdet er blevet delt ud på mange. Ledelse, personale, elever,

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen Information om kandidater og valghandling Kære forældre Med denne valgfolder i hænderne håber jeg, at du vil deltage i skolebestyrelsesvalget på Morten Børup

Læs mere

Vision, værdier og menneskesyn

Vision, værdier og menneskesyn Vision, værdier og menneskesyn Vision Vi vil være det bedste helhedstilbud for vores børn. Vi vil lægge vægt på børnenes alsidige udvikling og tage højde for deres forskellige sociale, faglige og følelsesmæssige

Læs mere

7. Valgregler til skolebestyrelsesvalg i Dragør Kommune

7. Valgregler til skolebestyrelsesvalg i Dragør Kommune 7. Valgregler til skolebestyrelsesvalg i Dragør Kommune 7.1 Valgbestyrelsen a) Valgbestyrelsen består af skolens leder som formand for valgbestyrelsen, formanden for den afgående skolebestyrelse og et

Læs mere

Skoleindskrivning 2014 Information om regler - samt praktiske oplysninger

Skoleindskrivning 2014 Information om regler - samt praktiske oplysninger Skoleindskrivning 2014 Information om regler - samt praktiske oplysninger Kære forældre Antallet af børn, der søger vores folkeskoler, stiger. Det glæder vi os over, og Børne- og Skoleudvalget er optaget

Læs mere

Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor.

Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor. Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor. 1 Mit navn er Jane Sundstrøm. Jeg er mor til Sofie i 4A samt Bertram på 4 mdr. Jeg vil i skolebestyrelsen kunne bidrage

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2010

Skolebestyrelsesvalg 2010 Skolebestyrelsesvalg 2010 Indholdsfortegnelse Et vigtigt valg... 4 Skolebestyrelsen har indflydelse... 5 Skolebestyrelsens arbejdsområder... 5 Skolebestyrelsens sammensætning... 6 Hvem kan vælges hvem

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2018

Skolebestyrelsesvalg 2018 Skolebestyrelsesvalg 2018 Forældreinformation Center for Læring, Fritid og Sundhed Om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Alle folkeskoler har en demokratisk valgt skolebestyrelse, der er sammensat

Læs mere

Stk. 2. Kommunalbestyrelsen udpeger en central kommunal koordinator.

Stk. 2. Kommunalbestyrelsen udpeger en central kommunal koordinator. Regler om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Jf. Folkeskolelovens 43, stk. 1 fastsætter kommunalbestyrelsen regler om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen efter godkendelse

Læs mere

Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen

Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen Indhold Overvejer I at blive kontaktforældre i Jeres barns klasse?... 3 Fællesskab vi rækker hånden ud... 3 Hvorfor er kontaktforældrerollen vigtig?... 3 Hvilken

Læs mere

SKOLEINDSKRIVNING 2018 INFORMATIONER OM REGLER OG PRAKTISKE OPLYSNINGER

SKOLEINDSKRIVNING 2018 INFORMATIONER OM REGLER OG PRAKTISKE OPLYSNINGER SKOLEINDSKRIVNING 2018 INFORMATIONER OM REGLER OG PRAKTISKE OPLYSNINGER http://www.gentofte.dk/ KÆRE FORÆLDRE Jeres barn har nået den alder, hvor han eller hun skal begynde i skole til august 2018. Der

Læs mere

Informationsmøde nov Firehøjeskolen

Informationsmøde nov Firehøjeskolen Informationsmøde nov.-2017 Firehøjeskolen Informationsmøde om skolestarten 2018/19 Firehøjeskolen Generel information: 1 skole 2 afdelinger (opdelt indskoling, mellemtrin, udskoling) P.t. i alt 277 elever

Læs mere

VALGREGULATIV FOR NORD ENERGI A.M.B.A.

VALGREGULATIV FOR NORD ENERGI A.M.B.A. 12-33084-42 Anne Mette Ovesen Erik Bo Sørensen Mogens Pahl Christensen Palle Møller Jørgensen Jens H. Bech Mikkel Mose Baltsersen Møderet for landsret og højesteret Aut. bobestyrer VALGREGULATIV FOR NORD

Læs mere

Børne- og Ungepolitik i Rudersdal

Børne- og Ungepolitik i Rudersdal Børne- og Ungepolitik i Rudersdal 1. juni 2015 Sekretariatet Børne- og Ungepolitikken er det fælles grundlag for alt arbejde med børn og unge fra 0 til 18 år - i Rudersdal Kommune, og det supplerer lovbestemmelser,

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 19. marts 2013. Mødetidspunkt: 17:00

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 19. marts 2013. Mødetidspunkt: 17:00 Ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Hugo Hammel (A), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O),

Læs mere

BØRNE- & UNGEPOLITIK HERNING SKABER VI VENSKABER Herning Kommunes Børne- og Ungepolitik og fælles Børne- og Ungesyn Her skaber

BØRNE- & UNGEPOLITIK HERNING SKABER VI VENSKABER Herning Kommunes Børne- og Ungepolitik og fælles Børne- og Ungesyn Her skaber BØRNE- & UNGEPOLITIK Herning Kommunes Børne- og Ungepolitik og fælles Børne- og Ungesyn Her skaber vi venskaber er udarbejdet i samarbejde med børn og unge, forældre, medarbejdere, foreninger, erhvervslivet

Læs mere

Bakkegårdsskolen. Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen

Bakkegårdsskolen. Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen Bakkegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen Til interesserede Skolebestyrelsesvalg 2012 - information fra skolen Kære forældre! Så er der valg til skolebestyrelsen for perioden 1.8.2012

Læs mere

Asser Skude. Bispevalg i Københavns Stift. Jeg har modtaget dit brev af 22. juni 2009 med bilag.

Asser Skude. Bispevalg i Københavns Stift. Jeg har modtaget dit brev af 22. juni 2009 med bilag. Asser Skude Gammeltorv 22 DK-1457 København K Tlf. +45 33 13 25 12 Fax +45 33 13 07 17 www.ombudsmanden.dk post@ombudsmanden.dk Personlig henvendelse: 10-15 Telefonisk henvendelse: Man-tors 9-16, fre 9-15

Læs mere

Forældreundersøgelse. Om dig. Fru Flora:2,11,028, 46,48,810;Fæll es Fodslag:73,82, 201,100,55;Ind

Forældreundersøgelse. Om dig. Fru Flora:2,11,028, 46,48,810;Fæll es Fodslag:73,82, 201,100,55;Ind Om dig 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse 1.2 Hvad er din alder? 1.3 Hvad er din højte fuldførte uddannelse? a. Folkkole 9. eller 10. klasse b. EFG/HG/Teknisk

Læs mere

Dette dokument er udarbejdet af de forældrevalgte i Skolebestyrelsen på Nærum Skole, juni 2017

Dette dokument er udarbejdet af de forældrevalgte i Skolebestyrelsen på Nærum Skole, juni 2017 Sammen om TRIVSEL OG RESPEKT på Nærum Skole Dette dokument er udarbejdet af de forældrevalgte i Skolebestyrelsen på Nærum Skole, juni 2017 L FÆLLES FORSTÅELSE FOREBYGGENDE ARBEJDE / Fokus på trivsel /

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Side 2 VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Børn er forskellige og de skal udfordres på forskellig måde. Det gør vi i s indskoling. Her er plads til alle, både når det gælder læring, og når det handler om at have

Læs mere

PARKSKOLEN-HERNING.DK. Børn kan - sund læring... Vores skole O KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI

PARKSKOLEN-HERNING.DK. Børn kan - sund læring... Vores skole O KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI PARKSKOLEN-HERNING.DK Børn kan - sund læring... Vores skole O.- 10. KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI BØRN KAN - SUND LÆRING... PARKSKOLEN Vigtig sætning Parkskolen er vort hjertebarn. Skabt

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014

Skolebestyrelsesvalg 2014 Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit barn Din skole Dit valg Indhold: Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse....4 Skolebestyrelsens arbejdsområder:... 4 Skolebestyrelsens sammensætning... 5 Hvem

Læs mere

Skolebestyrelsen arbejder for at give skolens elever det bedst tænkelige udgangspunkt, når de engang forlader skolen og skal videre i livet.

Skolebestyrelsen arbejder for at give skolens elever det bedst tænkelige udgangspunkt, når de engang forlader skolen og skal videre i livet. Et vigtigt valg I den kommende tid skal der vælges medlemmer til skolebestyrelsen ved din skole. Viborg Kommune vil med denne lille folder fortælle om skolebestyrelsens arbejde og valgets gang. Skolebestyrelsen

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg 2010 Dit barn - Din skole - Dit valg Revideret den 15.02.2010 C:\DOCUME~1\EASYPD~1\LOCALS~1\Temp\BCL Technologies\easyPDF 6\@BCL@080D867D\@BCL@080D867D.doc 1/ 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Information om regler om valg til skolebestyrelser på de almene skoler og specialskoler

Information om regler om valg til skolebestyrelser på de almene skoler og specialskoler Kultur, Fritid, Styring og koordinering Helsevej 4, 1 3700 Rønne Bornholms Regionskommune Kultur, Fritid, Styring og koordinering CVR: 26 69 63 48 9. april 2014 J. nr. 17.01.01A26-0002 Information om regler

Læs mere

Dagtilbudspolitik. Rebild Kommune - Børn og Ungdom Oktober 2008

Dagtilbudspolitik. Rebild Kommune - Børn og Ungdom Oktober 2008 Dagtilbudspolitik Rebild Kommune - Børn og Ungdom Oktober 2008 1 Indhold Vision 3 Baggrund 3 Formål 3 Pædagogisk tilgang 4 Helhed for børnene 5 Vision I Rebild kommunes dagtilbud vil vi, at børnene skal

Læs mere

Trivselsplan Nordbyskolen 2015-2016. Trivselsplan 2015-2016

Trivselsplan Nordbyskolen 2015-2016. Trivselsplan 2015-2016 Trivselsplan 2015-2016 1 Nordbyskolens trivselspolitik Vores trivselspolitik tager udgangspunkt i vores visioner: En tryg skole i et nærværende, anerkendende og autentisk miljø Et fagligt udfordrende læringsmiljø

Læs mere

Suveræne skoler i Lejre Kommune

Suveræne skoler i Lejre Kommune Suveræne skoler i Lejre Kommune Skolevision 2012 Kære læser Kan du huske, hvordan det var at gå i folkeskole? Hvem din yndlingslærer var, og hvilke fag du havde? Du kan måske huske, hvordan dit klasselokale

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Bilag D Regler for valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Gentofte Kommune. Kapitel 1 Generelt om valget

Bilag D Regler for valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Gentofte Kommune. Kapitel 1 Generelt om valget Vedtægt for styrelsen af Gentofte Kommunes folkeskolevæsen - side 1 Bilag D Regler for valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Gentofte Kommune Kapitel 1 Generelt om valget

Læs mere

Regelsæt for afholdelse af valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelserne i Vejen kommune

Regelsæt for afholdelse af valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelserne i Vejen kommune Regelsæt for afholdelse af valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelserne i Vejen kommune Revideret på baggrund af bekendtgørelse nr. 28 af 14. januar 2014 om valg af forældrerepræsentanter mv.

Læs mere

Bilag 4 Børn og unge i trivsel

Bilag 4 Børn og unge i trivsel Bilag 4 Børn og unge i trivsel Det tætte samarbejde vil give både elever, forældre, lærere og pædagoger en oplevelse af, at indskolingen fungerer som en helhed. Det vil signalere et fælles værdigrundlag,

Læs mere

Antimobbestrategi Gedved Skole

Antimobbestrategi Gedved Skole Antimobbestrategi Gedved Skole Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at vedblive et miljø, hvor man kan udvikle sig, som er præget af tryghed, respekt, omsorg tolerance. Vores antimobbestrategi

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2010

Skolebestyrelsesvalg 2010 Skolebestyrelsesvalg 2010 Dit barn Din skole Dit valg Revideret den 08.12.2009-1 - Indholdsfortegnelse Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse... 4 Skolebestyrelsens arbejdsområder... 4 Skolebestyrelsens

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

Præsentation af kandidater til skolebestyrelsen på Trørødskolen 2012-2014

Præsentation af kandidater til skolebestyrelsen på Trørødskolen 2012-2014 Præsentation af kandidater til skolebestyrelsen på Trørødskolen 2012-2014 Skolebestyrelsen har blandt andet indflydelse på: Samarbejdet mellem hjem og skole Skolens værdier Skolens budget Elevernes trivsel

Læs mere

Gældende fra den 1/ FORMÅL. Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Sikre trivsel hos børn og voksne BEGREBER. Hvad forstår vi ved trivsel?

Gældende fra den 1/ FORMÅL. Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Sikre trivsel hos børn og voksne BEGREBER. Hvad forstår vi ved trivsel? Antimobbestrategi for Firkløverskolen Gældende fra den 1/1-2017 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Sikre trivsel hos børn og voksne BEGREBER Hvad forstår vi ved trivsel? Firkløverskolen skal

Læs mere

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær I juni 2013 indgik regeringen aftale med Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative om et fagligt løft af folkeskolen. Den nye folkeskole slår dørene op fra skolestart 2014. Intentionen med reformen af

Læs mere

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING TARUP SKOLE ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING I en tid med forandringer omkring folkeskolen er det afgørende, at vi, som skole, har et fast fundament at bygge udviklingen og fremtiden

Læs mere

På valg til Skolebestyrelsen på Skolen på Herredsaasen

På valg til Skolebestyrelsen på Skolen på Herredsaasen På valg til Skolebestyrelsen på Skolen på Herredsaasen Agerhønevej 63 4400 Kalundborg 59553366 22251608 Den største begrænsning i vores liv er vores egen overbevisning om, at det ikke kan lade sig gøre

Læs mere

Brande, 2012 november

Brande, 2012 november Brande, 2012 november TRIVELSESPOLITIK FOR PRÆSTELUNDSKOLEN Værdigrundlag Præstelundskolen vil kendetegnes som en anerkendende skole hvor alle børn og unge er en del af et fællesskab i et inkluderende

Læs mere

Vores værdier Læssøesgades Skole. Med kærlighed og kundskab bygges livet op FÆLLESSKABET INDIVID RELATION FAGLIGHED

Vores værdier Læssøesgades Skole. Med kærlighed og kundskab bygges livet op FÆLLESSKABET INDIVID RELATION FAGLIGHED Vores værdier Læssøesgades Skole Med kærlighed og kundskab bygges livet op FÆLLESSKABET INDIVID RELATION FAGLIGHED VI VÆGTER FÆLLESSKABET Læssøesgades Skole vægter fællesskabet højt. Det betyder, at vi

Læs mere

VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE

VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE SOLVANG- SKOLEN VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE Baseret på de indkomne kandidater foreslår valgbestyrelsen følgende opstillingsliste. 1. og 2. suppleant inviteres til skolebestyrelsesmøderne.

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse for Gentofte Kommunes Fritidsordninger (GFO)

Mål og indholdsbeskrivelse for Gentofte Kommunes Fritidsordninger (GFO) Mål- og indholdsbeskrivelse for Gentofte Kommunes Fritidsordninger (GFO) Indledning Gentofte Kommunes Fritidsordninger (GFO) er et pædagogisk tilbud for børn fra børnehaveklasse til og med 3. klassetrin

Læs mere

Skjoldhøjskolen den. 26.10.2015

Skjoldhøjskolen den. 26.10.2015 Skjoldhøjskolen den. 26.10.2015 Kære forældre Så nærmer sig tiden hvor jeres børn skal indskrives i skole. Vi vil derfor invitere jer til informationsmøde om indskrivning og om Skjoldhøjskolen mandag den

Læs mere