I foråret har eleverne på mellemtrinnet haft mulighed at vise, hvor dygtige de er til at cykle.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I foråret har eleverne på mellemtrinnet haft mulighed at vise, hvor dygtige de er til at cykle."

Transkript

1 Sommerinformation juni Kære forældre og elever på Byens Skole. Tænk, endnu et skoleår er gået! Hvor har vi dog oplevet meget sammen og lært meget kæmpet med mundtlige og skriftlige eksamener - og udfordret hinanden i forhold til at optræde for andre i forskellige sammenhænge og vi har holdt mange gode og traditionsrige dage sammen. Senest var vi alle samlet til den store sommerfest, hvor vi kunne sidde ude og kun pletvis fik lidt vand fra oven. Vi fik ikke kun lidt til ganen i form af fantastiske kager, men også vore andre sanser blev pirret med kunstneriske indslag af forskellig slags, når vi oplevede elevernes afslutningsværker i form af film, performance, dukketeater og meget andet. Denne fantastiske oplevelse siger vi først og fremmest tak til elever og lærere for. Men også tak til alle forældre, som deltog med godt humør og flotte kager, der var en konditor værdig. Sikke dog nogle fantastiske børn medarbejdere og forældre! Lilleskolefestival Lilleskolefestivalen løber af stablen d juni, hvor Holbæk Lilleskole og Sdr. Jernløse Lilleskole i fællesskab er hovedarrangører af dette års store Lilleskolefestival. Selve festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor over 1400 elever og lærere sætter et festligt og flot punktum for skoleåret med fremførelser af flotte musik- og teaterstykker. For eleverne er festivalen en kulmination på måneders faglig fordybelse og øvelse både individuelt og i grupper, og den er dermed også en slags eksamen, der virkelig rykker noget for eleverne. Det er 28. gang, at der afholdes Lilleskolefestival, så det er en af lilleskoleverdenens traditioner. Byens bedste cyklister I foråret har eleverne på mellemtrinnet haft mulighed at vise, hvor dygtige de er til at cykle. Politiet afholder hvert 3. år cyklistprøve, hvor eleverne kan stille op til en sådan prøve, som bliver afholdt i skoletiden. Som den eneste skole i vores kreds, deltog alle eleverne på mellemtrinnet, og som den eneste skole deltog vi også med en 4.klasse. Betjentene var meget imponerede over vores evner og havde en udfordring, da de skulle udtage de elever, som klarede prøven godt nok til at deltage i Årets Cyklistprøve. Der var så mange, som var gode! Ud af de 54 deltagere i finalen, som fandt sted ved Sankt Annæ plads, var 11 fra Byens Skole! Johanna Sorgenfri Mac Dalland fra 6. klasse blev årets cyklist, og vi havde 3 andre elever på de

2 10 bedste pladser til prøven. Klasserne har modtaget undervisning i færdselslære, været på lejrskole på Ærø på cykel, hvor der blev cyklet hver dag op til 60 km! Fortællekunst. 6.klasse på Byens Skole har tradition for at deltage i Politikens store landsdækkende konkurrence, hvor eleverne dyster på evnen til at fortælle en god historie. I optakten til konkurrencen bliver eleverne fortrolige med antikkens regler for fortællingens kunst, det der kendes som retorikkens grundbegreber. Og de oplever, hvorledes både ord, stil, mimik og gestik skal spille sammen for at fange tilhørernes interesse. De seneste to år har 6. klasserne på Byens Skole vundet Politikkens fortællekonkurrence Gi en historie. Det er vi selvfølgelig glade for og stolte af, da evnen til at udtrykke sig klart og med pondus bliver mere og mere efterspurgt i en globaliseret kommunikationsverden. Og så er der alle de andre elever, som viste deres mod og udholdenhed: som sangere, musikere, som scenekunstnere på forskellig vis og de mange mindre elever, som skulle prøve kræfter med lejrskoler for første gang - og måske med bange anelser for, hvordan det mon ville spænde af. Alle har I prøvet at præstere lidt mere, end I troede, I kunne. Sikke dog nogle gode historier også I er med til at skabe på skolen. Start på næste skoleår Den 2. august 2010 åbner Byens SFO & Klub for en ny og spændende sæson. Onsdag d. 4. august kl er der SFO- introduktionsdag for de nye børnehaveklassebørn og deres forældre. Vi viser de nye små og deres forældre rundt i SFO ens lokaliteter og fortæller om dagligdagen og alle de mulige aktiviteter. Åbningstider i SFO: Uge 31: mandag fredag Uge 32: mandag og tirsdag , onsdag , torsdag og fredag Skolestart for klasse er onsdag d. 11. august 2010, kl De nye børnehaveklasser har første skoledag torsdag d. 12. august 2010, kl Husk madpakker i uge 32, som er klasselæreruge og i uge 33, hvor vi afholder Kropsuge. Køkkenet serverer mad igen fra uge 34. Fagfordeling for skoleåret 2010/2011 se tillige komplet fagfordelingsskema i andet link på hjemmesiden. Hvert eneste år på Byens Skole er fagfordelingen bedst at sammenligne med et stort puslespil, hvor mange interesser og følelser ispilsættes. Det endelige resultat udmeldes altid medio uge 26, da vi som følge af diverse usikkerheder, som f.eks. opsigelser, barsler mm. ikke ser det muligt at orientere jer før. Det må påregnes, at klassen skifter lærere, når den skifter afdeling.

3 Vi har valgt denne struktur, fordi vi ønsker, at den enkelte lærere opnår stor faglig viden og i kraft af tilknytningen til en fast afdeling oparbejder særlig kompetence ift. at undervise pågældende aldersgruppe i afdelingen. Klasserne får udleveret deres skoleskema i løbet af uge 33. Indskolingen: I 1. klasserne skal Louise Thorup være klasselærer for Vaskebjørnene og Lene, der ny lærer se præsentationen andet sted i Sommerinformation - skal være klasselærer for Ulvene. I 2. klasserne fortsætter Camilla som klasselærer for Tigerne, og Nana er klasselærer for Chimpanserne. For 3. klasses vedkommende er Lasse barselsvikar for Louise i Pingvinerne, og Simon er klasselærer for Søløverne. Mellemtrin: I 4. klasserne skal Jakob være klasselærer for Isbjørnene, og Grethe fortsætter med at være klasselærer for Girafferne. For 5. klassernes vedkommende er Kristina og Alec klasselærere for Papegøjerne og for Løverne. I 6. klasserne er Stine og Ole Morten klasselærere for henholdsvis Delfiner og Elefanter. Overbygningen: I 7. klasse bliver Mette Marie klasselærer. I 8. og 9. klasse fortsætter Karen med at være klasselærer for 8. klasse, og Annika fortsætter ligeledes som klasselærer for 9. klasse. Ansættelse af ny lærer. Sideløbende med skemalægningsprocessen har vi i år haft ansættelsessamtaler med ansøgere til den opslåede ledige lærerstilling i IS. Og vi må sige, at vi fik rigtig mange ansøgninger omkring 270, hvor en stor del af disse var fra velkvalificerede undervisere. Af denne grund måtte vi gå ansøgningerne igennem med lup og tættekam og vælge de seks allerbedst kvalificerede ud til samtale. Det endelige valg af lærer blev foretaget på baggrund af vores ønske om at styrke både matematik og idræt på skolen. Vi har derfor valgt at tilbyde Lene Lodberg Grønfeldt stillingen. Lene er 34 år og har været uddannet lærer i 9 år med linjefag i biologi og idræt. Hun har erfaring fra flere forskellige skoleformer, ligesom hun har undervist i en bred vifte af fag herunder friluftsliv, natur/teknik og dansk på alle klassetrin. Lene skal være klasselærer for Ulvene og anden lærer i Vaskebjørnene, hvor Louise Thorup bliver kommende klasselærer.

4 Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Lene. Tandplejevagtordning for børn og unge med bopæl i Københavns Kommune. Børne- og Ungdomstandplejen har som sædvanligt vagtordning i sommerferien 2010: Adresse: Tandklinikken Brønshøjvej 17, Telefon: Åbningstid: Mandag- fredag kl Klinikken har åbent for tidsbestilling i ovennævnte tidsrum i tilfælde af behov for akut tandbehandling I perioden til ( begge dage inkl.) Ved tandpine eller tandskader uden for åbningstiderne henvises til: Privatpraktiserende tandlæge eller Tandlægevagten Oslo Plads 14, 2100 København Ø tlf eller Skadestuerne på Amager, Bispebjerg, Frederiksberg eller Hvidovre hospital. Projekt forbedring af trafiksikkerhed. Skolen er blevet kontaktet af Københavns Kommunes sikre skoleveje- afdeling, med henblik på at få etableret et møde. Byens Skole er blandt de udvalgte, der herved kan få øget fokus på forbedring af trafiksikkerheden omkring skolevejen. Der er afsat 50 mio. til projektet. Dette indeholder både de bløde forbedringer pædagogik og færdsel og de hårde forbedringer f.eks. etablering af vejbump. Fra skolen er vi repræsenteret med forældre, bestyrelse og ledelse ved mødet, og glæder os til at gå i dialog med kommunen omkring forbedringer af trafiksikkerheden på Høffdingsvej. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsen har efter generalforsamlingen i april konstitueret sig således: Morten Svalgaard Nielsen (formand) (Kamille 4.P + Gry 2.P) Svend Andersen (næstformand) (Thor 3.I + Asta 1.T) Svend Bayer (Signe 0.U) Lone Stæhr (Andrea 2.S + Linnea 6.kl) Dorte Friis (Liva 4.P + Villads 1.T) Teena Klinge (suppleant) (Lukas 2.S) Michael Hess (Suppleant) (Maria 2.S + Victor 4.L)

5 Samtidig vil vi gerne rette en særlig tak til Torben Jensen og Niels Løppenthin, der forlod bestyrelsen ved generalforsamlingen i april. Både Torben og Niels har i stor og loyal stil bidraget til kvaliteten af bestyrelsens arbejde igennem en årrække. Bestyrelsen har nedsat følgende udvalg: Udemiljø: Jonas (ledelsen), Teena, Rene Henriksen Status: Udvalget har netop fremlagt en spændende masterplan. På mødet i august drøfter bestyrelsen finansieringsplan. Kommunikation: Allan (ledelsen), Henrik (ledelsen), Michael, Svend B. Status: arbejdet med skolens overordnede kommunikationsstrategi er ved at være færdigt. Vi vil bl.a. støtte op om kommunikationen på tværs af klasser, afdelinger og i skolen som helhed. Vi arbejder derfor med nye tiltag i forhold til klasseforældrerepræsentanterne. Det glæder vi os til at kunne melde ud senere på året. Intranet køres ligeledes i stilling i det kommende skoleår. Forældrearbejde: Dorthe, Lars Holmberg, Brian Sønderby Sundstrup Status: Forældrearbejde udvalget har fremlagt ny struktur for det fremtidige arbejde. Bestyrelsen forventer at kunne melde ud om efter bestyrelsen første møde efter ferien i slutningen af august. Mangfoldighed: Computer-løsning: Morten, Mona (ledelsen), Dorthe, Teena, Konni Status: Efter generalforsamlingen har mangfoldighedsudvalget fået tilført nye ressourcer, som booster arbejdet med at sikre mangfoldighed på Byens skole. Henrik (ledelsen), Allan (ledelsen) Status: Bestyrelsen har fået fremlagt flere interessante løsninger og træffer efter sommerferien beslutning om, hvordan vi håndterer denne fremtidige udfordring. Endvidere repræsenterer Morten Jakobsen forældrene på skolen i samarbejdet med kommunen om at forbedre trafiksikkerhed omkring Byens Skole Økonomi Bestyrelsen har imødeset regeringens genopretningspakke med nogen gru, da det betyder, at skolen mister et større tilskudsbeløb. Fra 2014 svarer beløbet til ca. kr. 1600,- pr. elev pr. år. Derfor vil bestyrelsen indsamle idéer fra forældre og personale på dialogmøder, inden vi senere på året træffer beslutning om, hvordan denne udfordring håndteres. Mere om dette efter sommerferien. Indeksregulering af skolebetalingen Bestyrelsen har vedtaget at indeksregulere skole- og sfo -betalingen med virkning fra d. 1. august. Reguleringen sker med udgangspunkt i nettoprisindekset beregnet af Danmarks Statistik, og udgør 2,1 %. Bestyrelsen og ledelsen ønsker alle en rigtig god og velfortjent ferie.

6 Fag bh.kl 1. U 1. V 2. C 2. T 3.P 3.S 4. G 4. I 5.L 5.P 6.D 6.E Kl. lærer HM/KS/MO LG LT NP CT LO SM GW JB AK KL SP OM MM KM AL dansk HM/KS/MO LG LT NP CT LO SM GW JB AK KL SP OM 5 MM 5 KM 5 AL matematik HM/KS/MO LT LG CT NP SM KL CO SM KL AK CO SP 3 LL 3 LL 4 LL pulje HM/KS/MO LG LT NP CT LO SM GW JB AK KL SP OM x x x tur/tema HM/KS/MO LG LT NP CT LO SM x x x x x x x x x idræt HM/KS/MO LT+Pæd. LG+Pæd. LO+Pæd. CT+Pæd. LG+Pæd. LO+Pæd. JB HD KL MM JB HD JB MM HD natur/teknik x LL LG LL LO LO AL x x x x x x x x x musik HM/KS/MO TS TS TS TS TS TS CO TS TS TS CO TS KM KM TS engelsk x x x x x x x GW GW AE MM AE MM MM KM AE tysk x x x x x x x x x x x x x AE AE AE science x x x x x x x x x x x LL LL LL/AL LL/AL LL/AL His/sam/kri x x x x x x x x x x x x JB KM JB/GW Signaturforklaring HM Helena Müller KL Kristina Larsen KS Karin Schroeder SP Stine Pedersen MO Metin Olsen OM Ole Morten Nygård Mette Marie Hemmingsen LG Lene Grønbeck MM LT Louise Thorup KM Karen Møller NP Nanna Ploog AL Annika Larsen CT Camilla Troelsø LL Lau Larsen LO Lasse Olufsson CO Carsten Ovesen SM Simon Møller TS Thomas Svendsen GW Grethe Wissing HD Henrik Drasbeck JB Jakob Borberg AK Alec Karlson Pæd. Pædagog

Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården.

Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården. Sommerinformation juni 2011. Kære forældre og elever på Byens Skole. Stadig med den gode musik, flotte projekter og et veldrejet dukketeater med omdrejningspunkt i H.C. Andersens Svinedrengen i blodet,

Læs mere

Sommerinformation juni 2009

Sommerinformation juni 2009 Sommerinformation juni 2009 Kære forældre og børn på Byens Skole Tak for et spændende og begivenhedsrigt skoleår. Året har været præget af mange spændende projekter og aktiviteter, senest sommerfesten,

Læs mere

Kære elever og forældre,

Kære elever og forældre, Kære elever og forældre, Efter en et fantastisk forår med mange samlende arrangementer, hvor oplevelserne har været mangfoldige og hvor der har været stort fremøde til såvel 9. kl. Sidste Skoledag, 6.

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN SOMMERHILSEN FRA SKOLEN KÆRE FORÆLDRE OG ELEVER Så er det ved at være tid til en dejlig og velfortjent sommerferie, og de sidste brikker er ved at være faldet på plads for næste skoleår. I månedsnyt fra

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever 26. juni 2014 Informationsmøder om Folkeskolereformen på Dybkærskolen og forældremøder i august og september 2014 Alle klasser skal i det kommende skoleår

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Information omkring næste skoleår

Information omkring næste skoleår Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til en ny og anderledes skoledag. Ikke

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Nyhedsbrev 23. juni 2017

Nyhedsbrev 23. juni 2017 Nyhedsbrev 23. juni 2017 God sommerferie Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommerferie indtil mandag, den 14. august 2017, hvor vi holder første skoledag fra kl. 16.30-19.00. Program: 16.30 16.45

Læs mere

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Kære forældre Velkommen til Silkeborg Kommune. Jeres barn skal nu til at gå i dansk folkeskole. I dette lille hæfte er beskrevet nogle af de områder, hvor I

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

2014_Stor møde_ny_indskoling_maj

2014_Stor møde_ny_indskoling_maj 1 Indskoling aug. 2014 Dagsorden & velkomst kl.17.00 Fællessang (5 min.) Præsentation en tak, lidt historik og forventninger til i dag (15 min.) Folkeskolereformen, det kommunale grundlag (5 min.) Den

Læs mere

Så er det snart ferie! Det kan du læse om her i Kildeskolenyt! Bladet vender tilbage den 1. september

Så er det snart ferie! Det kan du læse om her i Kildeskolenyt! Bladet vender tilbage den 1. september Kildeskolenyt! 4 Så er det snart ferie! Eleverne i 9. og 10. klasse er færdige med de skriftlige eksamener og undervises nu hver dag i de mundtlige eksamensfag. Læseferie? Ikke her. Juni 2012 13. årgang

Læs mere

Skolecenter Jetsmark. Information omkring næste skoleår. 20. juni 2014. Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark

Skolecenter Jetsmark. Information omkring næste skoleår. 20. juni 2014. Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Skolecenter Jetsmark 20. juni 2014 Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til

Læs mere

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen Gør en god skole bedre - Et fagligt løft af folkeskolen Hvorfor et fagligt løft af folkeskolen Alle børn skal blive dygtigere Dagens folkeskole skal gøre vores børn og unge parate til morgendagens samfund

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig...

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Alle elever går på sommerferie d. 26. juni og møder i skole igen onsdag d. 12. august kl.08.00. Vi byder på morgenmad til elever og

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Bistrupskolens Nyhedsbrev

Bistrupskolens Nyhedsbrev Bistrupskolens Nyhedsbrev Kære alle elever og forældre på Bistrupskolen, Velkommen tilbage fra en dejlig sommerferie. Vi har alle fået ladet batterierne op til endnu et spændende skoleår. kammerater. Det

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

SFO & Klub maj & juni 2010 nyhedsbrev

SFO & Klub maj & juni 2010 nyhedsbrev SFO & Klub maj & juni 2010 nyhedsbrev Det pædagogiske personale har nu lavet en ny pædagogisk målsætning for arbejdet i hhv. SFO & Klub. Vi har direkte og konkret kigget på vores praksis, og fundet følgende

Læs mere

2017-18 http://www.emu.dk/modul/7-klasse Det 7. klassetrin er det klassetrin, hvor der sker flest ændringer i dit barns undervisning. Når dit barn starter i 7. klasse, er det samtidig starten på udskolingen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Skolen på Duevej Brevduen December 2018 Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Kære forældre Så blev det december, og måske bliver det netop i år hvid jul, hvem ved? Men inden vi ønsker god

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Hermed følger det første forældrebrev i 2014. Selv om vores ambition er, at forældre-brevet udsendes en gang månedligt, kan indholdet være så begrænset, at en enkelt måned udgår Dette var

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Skoleåret 2014-15 Gruppe 1 (mellemtrin) Sang og Sang og Sang og PP-TH Sang og Sang og -TH -TH Religion LI- PP-TH -DB-- CF-TH- LI- PP-TH PP CF-TH- CF-TH- Musik PP-LI KM - JB PP-TH DB-PP-TH PP Elever : Helene

Læs mere

Folkeskolereform 2014 Fynslundskolen

Folkeskolereform 2014 Fynslundskolen Folkeskolereform 2014 Fynslundskolen 1 Tre overordnede nationale mål! Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere

En styrke i dit barns hverdag MINI RATHLOU. - En tryg skolestart

En styrke i dit barns hverdag MINI RATHLOU. - En tryg skolestart En styrke i dit barns hverdag MINI RATHLOU - En tryg skolestart Rathlouskolen, Rosensgade 83, 8300 Odder * Tlf. 86 56 18 44 rathlouskolen.odder@rathlouskolen.dk www.rathlouskolen.dk www.facebook.com/rathlouskolen

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Marts 2013 Siden sidst. Vi går en spændende tid i møde. Vinteren vil ikke helt slippe sit tag i os og give plads til foråret. På samme måde vil den igangværende konflikt

Læs mere

ALSØNDERUPMODELLEN. Den 29. april 2014

ALSØNDERUPMODELLEN. Den 29. april 2014 ALSØNDERUPMODELLEN Den 29. april 2014 PROGRAM Præsentation af elevernes opfattelse: Hvad er god læring? Input fra forældremødet i efteråret: Hvad er vigtigt at tage med i overvejelserne? Ledelsen præsenterer

Læs mere

Vandskel. Ovennævnte fagdage skal danne fundament for uge 36 efter sommerferien, hvor flere årgange skal inddrages i projektet.

Vandskel. Ovennævnte fagdage skal danne fundament for uge 36 efter sommerferien, hvor flere årgange skal inddrages i projektet. FUSK Maj 2009 Næste års planlægning er i fuld gang Der er altid spændende udfordringer i løbet af foråret omkring planlægningen af det kommende skoleår. Kan vi få tingene til at nå sammen, så økonomien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Så er vi ved at være i mål..!

Så er vi ved at være i mål..! Så er vi ved at være i mål..! Vi er nu på den anden side af vinteren, og tanker og ambitioner for at leve op til intentionerne bag skolereformen er gået over i et forår med hektisk aktivitet for at få

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen.

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen. Afbud fra: Anja, Randi, Tidsramme: kl. 17:30-20:00 Deltagere: Dorthe, Julie, Mette, Dan, Maria, Anni, Torben, Michael, Thomas, elevråd: Rosa. 1. Godkendelse af referat fra d. 8.1.2016 (5 minutter) 2. Velkommen

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Reformens hovedindhold.

Reformens hovedindhold. Engum Reformens hovedindhold. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan! Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater! Tillid og trivsel skal styrkes bl. a. gennem

Læs mere

Men det nye skoleår er ikke hvilket som helst skoleår men det første år med en ny skolereform og en ny arbejdstidsaftale for lærerne.

Men det nye skoleår er ikke hvilket som helst skoleår men det første år med en ny skolereform og en ny arbejdstidsaftale for lærerne. Baggesenskolen skoleåret 2014/2015 Kære forældre og elever på Baggesenskolen Sommeren er så småt begyndt at indfinde sig, og afgangselevernes sidste skoledag nærmer sig. Dette betyder at et skoleår går

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/18 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/18 Christiansfeld Skole 26. juni 2018 Skoleåret 2017/18 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde d. 26. juni 2018 og bliver

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

Trafikpolitik Sct. Jørgens Skole, Holstebro

Trafikpolitik Sct. Jørgens Skole, Holstebro Trafikpolitik Sct. Jørgens Skole, Holstebro Mål for Sct. Jørgens Skoles trafikpolitik At samarbejde med forældrene om at gøre børnene i stand til at færdes sikkert i trafikken. At gøre børnenes vej til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Så er vi ved at være i mål..!

Så er vi ved at være i mål..! Så er vi ved at være i mål..! Vi er nu på den anden side af en vinter, hvor tanker og ambitioner for at leve op til intensionerne bag skolereformen, er gået over i et forår med hektisk aktivitet for at

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen. Hvor sejler vi hen.?

Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen. Hvor sejler vi hen.? Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen Hvor sejler vi hen.? Program 1. Skolereformen generelt 2. Initiativer på Vittenbergskolen 3. Særligt for indskoling, mellemtrin og udskoling 1. Skolereformen

Læs mere

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl Lørdag d. 14.8. fredag d. fredag d. 27.8.2010 Mandag d. 16.8. 3. kl. forældremøde kl. 19.00 Torsdag d. 19.8. Forældremøde i OB kl. 19.00 Uge 34 Lejrskole (Bø. kl. + 6. kl. er hjemme) Velkommen tilbage

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Planen for infoaften november :00

Planen for infoaften november :00 2016-17 Planen for infoaften november 2015 19:00 Grundlæggende om Super S-klassen Sprog samt opstarten i en super S-klasse Dansk og Sport rollen som klasselærer Science og matematik Kaffe, sodavand og

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden Dato 13. juni Tid Mødt. Afbud 1 Valg af mødeleder. 2 Elever. 3 Opfølgning på sidste mødes beslutninger

SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden Dato 13. juni Tid Mødt. Afbud 1 Valg af mødeleder. 2 Elever. 3 Opfølgning på sidste mødes beslutninger Dagsorden Dato 13. juni 2013 Tid 18-21 Mødt Afbud 1 Valg af mødeleder 2 Elever 3 Opfølgning på sidste mødes beslutninger 4 Kontraktmål Orientering og drøftelse af kontraktmålene for skoleåret 2013 2014.

Læs mere

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG Kære Alle Så er vi i uge 20, og pinsen står for døren. Foråret er nærmest blevet til sommer, og hvis det brænder lidt ekstra på armene og i panden, skyldes det med al sandsynlighed den altid store overraskelse

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Nyhedsbrev fra Skovbakkeskolens SFO

Nyhedsbrev fra Skovbakkeskolens SFO Kære forældre Så er skoleårets sidste nyhedsbrev på vej. Håber I alle har syntes, at det har været et godt og oplevelsesrigt år. Vi har nydt samværet med alle børnene, hvad enten vi har cyklet i skoven,

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 867 Næste uge: Mærkedag: 11. juni 14. juni 15. juni 16.juni 17. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 (for hele skolen + børnehaven) Kåre Bluitgen - forfatter

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen NYHEDSBREV Maj 2015 HORSENS KOMMUNE Højvangskolen Inspektørens spalte men stabilt fremmøde er vigtigt. Det er også vigtigt, at alle elever møder til tiden. Man mister jo ikke bare 5 minutters læring ved

Læs mere

Aarhus Friskoles Fredagsbrev

Aarhus Friskoles Fredagsbrev Kære Ærede Læser Deres barn har i skrivende stund fået sommerferie. Tillykke! Så er der ekstra god tid til at nyde denne udgivelse sammen. De kan i skoleårets sidste udgivelse (SNØFT!) læse om følgende

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Sidste Skoledag Fredag den 27. juni er der afslutning i klasserne kl. 8.05, og kl. 10.00 er der afslutning i salen. 1. klasse spiller skuespil, og der vil være korsang og fællessang.

Læs mere

Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole

Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole Tiden går hurtigt, og at vi allerede skal holde juleferie, kan vi næsten ikke forstå. Der er sket meget i løbet af det først halve skoleår, fra børnene mødte

Læs mere

KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus

KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus Kompetencemål. 4 SFO 4 Trivselsgrupper 4 Fødselsdage....

Læs mere

Brev til alle hjem og Sommerferienyt

Brev til alle hjem og Sommerferienyt Brev til alle hjem og Sommerferienyt 19. juni 2015 Kære elever og forældre! Nu nærmer vi os stærkt sommerferien, og der er en masse praktiske oplysninger, som er vigtige i den anledning: KYS og KØR Vores

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Rigtig god sommerferie til alle!

Rigtig god sommerferie til alle! Juni 2015 Rigtig god sommerferie til alle! Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Krogsager Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Højmosen Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Bygaden @

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Principper for idrætsklasserne Idrætsklasserne på Brøndbyvester Skole er et tilbud om at kombinere uddannelse og talentidræt. Dette tiltag har til

Læs mere

Nyhedskilden Hem Børnehave og Skole

Nyhedskilden Hem Børnehave og Skole Nyhedskilden Hem Børnehave og Skole 4. august, 2017 Kære Forældre Så har vi været rundt omkring i Hem, i oplandet, i udlandet eller helt andre steder i juli måned. Haft tid til at træde ud af hverdagen

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2012 Siden sidst. Skoleåret 2011/2012 er ved at ved at være slut. På fredag, når dette nummer af Månedsinformation udkommer, har vi torsdag aften holdt dimissionsfest

Læs mere

Forældre. Kære alle forældre. Her lidt information om hvad der optager os på Herstedøster Skole.

Forældre. Kære alle forældre. Her lidt information om hvad der optager os på Herstedøster Skole. Kære alle forældre Her lidt information om hvad der optager os på Herstedøster Skole. Skoledagens længde Lidt nyt fra et område der trækker opmærksomhed i debatten. Albertslunds Kommunes holdning er, at

Læs mere