World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre."

Transkript

1 Referat af: Ordinært afdelingsårsmøde i FSKBH bowlingafdeling Dato: tirsdag den 28. april 2015 kl Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag 5. Orientering om regnskab og budget 6. Valg På valg er, alle for en periode på 2 år Formand Kaj J Wieczorek modtager genvalg Udvalgsmedlem Børge Keller modtager genvalg Udvalgsmedlem Annette Traulsen modtager genvalg Udvalgsmedlem Michael Juul Jensen modtager genvalg Udvalgsmedlem Tine Bune modtager genvalg Udvalgsmedlem Vacant På valg for en periode på 1 år: Udvalgsmedlem Hanne Lebech ønsker at udtræde af udvalget 7. Pokaloverrækkelse 8. Afslutning 1. Valg af dirigent. Kaj Wieczorek bød velkommen til klubberne, samt formanden og forretningsføreren for FSKBH. Peter Holm blev foreslået til dirigent og valgt. Han takkede for valget og konstaterede, at indbydelsen til bowlingafdelings årsmøde var korrekt indkaldt og udsendt. 2. Valg af referent og stemmetællere. Henrik Lindby blev valgt til referent, og Tine Bune og Bjarne Olsen fra udvalget blev valgt til stemmetællere. Dirigenten oplyste, at der var 35 stemmeberettigede.

2 3. Beretning. Kaj Wieczorek supplerede sin udsendte skriftlige beretning med: At det er svært at finde plads til udsatte kampe. At der er 2 nye navne på 300 listen, nemlig Per B. Nielsen fra ALI og Christian Reiss fra Nordea. Begge serier er lavet i Tårnby. At der forsvandt en damerække, så der nu kun er Elite damer tilbage. Der er også forsvundet en række hos herrerne. At Coop idræt for anden gang vandt herrepokalen, og hos damerne, var det Danske Bank der fik sit navn på den nye pokal, da DSB havde vundet den gamle til ejendom, ved at tage den 3 år i træk. At i pokalturneringen blev der sat ny rekord 3 serier AM (Camilla Rasmussen 708 kegler). At søndagstræf i Gladsaxe ser ud til at fortsætte med samme tilslutning i næste sæson, og at der er fundet en afløser for Hanne, der har passet turneringen. At vi skal blive bedre til at overholde tiden, for ellers kan vi komme ud for at hallen vil tage sig betalt, og regningen kan kun sendes et sted hen. 4. Indkomne forslag. Der var indkommet 5 ændringsforslag i alt, hvor af de 3 var fra FSKBH s bowlingudvalg, samt et forslag fra henholdsvis HI-bowling og Laybourn-bowling. Ændringsforslag 1: Renè Hansson-Berg Afdelingsleder HI-Bowling 7.3. Alle spillere, der har opnået DFIF-kort i LTFI eller licens i FSKBH i sæsonen , kan hvis licensen søges rettidigt, dvs. inden 1. juni 2014, fortsætte med at spille bowling i FSKBH. Søges licensen senere end 1. juni 2014 skal spilleren være ansat, pensionist eller efterlønsmodtager i det firma som klubben repræsentere, eller søge optagelse som enkeltmedlem i FSKBH, for at opnå licens. Dette ændres til Alle spillere der har licens i FSKBH kan spille. Kun spillere der er ansat, pensionist eller efterlønsmodtager i det firma som klubben repræsentere kan opnå licens, dog kan den ansattes ægtefælle/samlever og børn 15 til 21 år der bor hjemme. Ægtefælle/samlever og børn, der ikke længere bor med den ansatte, kan spille sæsonen færdig, men kan ikke få deres licens fornyet. Dette vil gælde alle der fra D.1.juni 2015 søger licens. Begrundelse: FSKBH bowling har mistet mange spiller og klubber siden FKBU, KFIU og LTFI blev langt sammen i alt ca 30% over 4 år, mange bowlingspillere giver udtryk for at de spiller et andet sted fordi deres Ægtefælle/samlever ikke kan få licens til FSKBH bowling, men de er medlem af FSKBH, og de der kan være aktive i ALLE andre sportsgrene i FSKBH. For 5 år siden kunne et stævne vare 2 dage, i dag vare det knapt 1 dag, afslutningsstævnet har vi svær med at samle 3 starter, den nedgang må vi stoppe. Ved godt det er en firmasport, men hvorfor skal FSKBH bowling ikke ligne resten af FSKBH. Vores ønske er at FSKBH bowling består og at FSKBH bowling er et sted hvor alle klubmedlemmer kan deltage, og det skal understreges at, hvis man flytter fra hinanden så kan den der IKKE er ansat, ikke forsætte med at spille i FSKBH.

3 Efter en del spørgsmål og debat, fik bowlingudvalget mandat til at ændre i det stillet forslag ud fra de faldende bemærkninger, der havde været til ændringsforslaget i 7.3. Forslaget blev vedtaget med 25 stemmer for, 9 imod og 1 blank. Ændringsforslag 2: Forslags stiller. Bjarne Vang. Laybourn bowling. Alle turneringskampe placeres fremover i World Cup Hallen i Rødovre, frem for som nu, hvor halvdelen spilles i Copenhagen Bowl and Event, i Tårnby. Ulemper i Tårnby, som taler FOR World Cup Hallen: - Baneforhold og omgivelser ved disse, (sofaer, stole, borde). - Manglende plads bag banerne & , på grund af væg. - Lokale temperatur, (specielt ved de lave banenumre). - Omklædnings faciliteter. - Publikums placering. - Parkerings muligheder. - mm. Efter lidt debat, blev Forslaget nedstemt med 2 stemmer for og 26 i mod, hvilket betyder, at stadig spilles i World Cup Hallen i Rødovre og Bowl and Event i Tårnby. Ændringsforslag 3: Forslagsstiller: Bowlingudvalget Et turneringshold består af 3 spillere + evt. 1 reserve I damedivisioner/serier kan der tilmeldes blandet hold dvs. hold med spillere fra flere klubber. Dette er dog kun tilladt, hvis klubberne ikke i forvejen deltager med hold i damedivisioner/serier. Klubberne skal betale en tredjedel af holdafgiften for hver spiller de har tilmeldt holdet. Klubber må gerne benytte damer på herrehold, men benyttes dette er den /disse damer låst som herre-spiller resten af igangværende holdturnering. Dog skal der altid være mindst én herre, der spiller. Ændres til: Et turneringshold består af 3 spillere + evt. 1 reserve I divisioner/serier kan der tilmeldes blandet hold dvs. hold med spillere fra flere klubber. Dette er dog kun tilladt, hvis klubberne ikke i forvejen deltager med hold i divisioner/serier. Klubberne skal betale en tredjedel af holdafgiften for hver spiller de har tilmeldt holdet. Klubber må gerne benytte damer på herrehold, men benyttes dette er den /disse damer låst som herre-spiller resten af igangværende holdturnering. Dog skal der altid være mindst én herre, der spiller.

4 Begrundelse: Tilpasning af bowlingreglementet så det er i overensstemmelse med deltagerberettigelse i FSKBH s turneringer, stævne og arrangementer skt. 5. Efter et par spørgsmål, blev Forslaget enstemmigt vedtaget. Ændringsforslag 4: Forslagsstiller: Bowlingudvalget Et pokalhold består af 3 spillere + evt. 1 reserve. I damernes pokalturnering kan der tilmeldes "blandet hold" - dvs. hold med spillere fra flere klubber. Dette er dog kun tilladt, hvis klubberne ikke i forvejen deltager med hold i damernes pokalturnering. Klubberne skal betale en tredjedel af holdafgiften for hver spiller, de har tilmeldt holdet. Klubber må gerne benytte damer på herrehold. Ændres til Et pokalhold består af 3 spillere + evt. 1 reserve. I pokalturnering kan der tilmeldes "blandet hold" - dvs. hold med spillere fra flere klubber. Dette er dog kun tilladt, hvis klubberne ikke i forvejen deltager med hold i pokalturnering. Klubberne skal betale en tredjedel af holdafgiften for hver spiller, de har tilmeldt holdet. Klubber må gerne benytte damer på herrehold, dog skal der altid være mindst én herre, der spiller. Begrundelse: Tilpasning af bowlingreglementet så det er i overensstemmelse med Deltagerberettigelse i FSKBh s turneringer, stævner og arrangementer stk. 5 Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Ændringsforslag 5: Forslagsstiller: Bowlingudvalget. 6.5 Nuværende ordlyd: 6.5 SLAGSEDLER, SCORINGSTAVLE OG POINTGIVNING Et hold skal være spilleklar, og holdlederen have meldt sig til turneringsledelsen senest 15 minutter før de i turneringsprogrammet fastsatte tidspunkt.

5 Førstnævnte hold i turneringsprogrammet sørger for at udfylde scoretavlen med blokbogstaver, der sammen med de kontrollerede slagsedler indleveres i underskrevet stand til turneringslederen senest 20 minutter efter færdigspillet kamp Holdturneringen afgøres ved point. 2 point for vunden serie, 1 point for uafgjort serie og 2 point for flest kegler. I alt 10 point Ny ordlyd: 6.5 SCORINGSTAVLE OG POINTGIVNING Uændret Førstnævnte hold i turneringsprogrammet sørger for at udfylde scoretavlen med blokbogstaver, der indleveres i underskrevet stand til turneringslederen senest 20 minutter efter færdigspillet kamp. Før indleveringen underskriver begge holdledere scoretavlen som gensidig accept af kampens resultat Uændret Motivation: Udvalget har i de seneste sæsoner kunnet konstatere, at afviklingen af Holdkampe m.m. trods gentagne opfordringer og forskellige tiltag generelt ikke kan afvikles inden for det afsatte tidsrum. Herudover er det en konstatering, at mange spillere specielt i de højere rangerende divisioner og serier kun registrerer keglefaldet rude for rude og seriens total score fra den automatiske score, ligesom mange af de øvrige og ofte nyere spillere i de øvrige serier og rækker praktisk talt blot skriver af fra den automatiske score. Udvalget foreslår, at brugen af slagsedler i Pokal- og Holdturneringen afskaffes. Spillerne på banen skal herefter ikke længere afskrive for hinanden, men det er fortsat spillernes pligt at kontrollere, at den automatiske score løbende registrerer korrekt keglefald, og om nødvendigt at rette henvendelse til turneringslederen for at få tilrettet scoren til de faktiske forhold. Endvidere påhviler det også spillerne ved afslutningen af en serie, at den direkte modspillers score som man spiller på bane med bliver registreret på scoretavlen inden næste serie. Ændringsforslag Nuværende ordlyd: RÆKKEINDDELING OG OP/NEDRYKNING Herrer Elite division 1. div. A 1. div. B 2. div. A 2. div. B 3. div. A 3. div. B Serie A.1 Serie B.1 Serie C.1 Serie D.1 Serie A.2 Serie B.2 Serie C.2 Serie D.2 Serie A.3 Serie B.3 Serie C.3 Serie D.3 Serie A.4 Serie B.4 Serie C.4 Serie D.4 Elite div. 2 nedrykkere, nr. 5 til 1. div. A og nr. 6 til 1. div. B 1. division. Én op- og én ned-rykker 2. division. Én op- og én ned-rykker

6 3. division A. Én oprykker og 2 nedrykkere, nr. 5 til serie A.1 og nr. 6 til serie B division B. Én oprykker og 2 nedrykkere, nr. 5 til serie C.1 og nr. 6 til serie D.1. Serierne. Én op- og én ned-rykker. Damer Dame Elite Damediv. 1 Damediv. 2 Dame Elite. Én nedrykker Damediv. 1 Én op- og én ned-rykker Damediv. 2 Én oprykker Hvis to eller flere hold i holdturneringen, ved turneringens afslutning har samme antal point, er det indbyrdes kampe, som er afgørende. Hvis dette også er lige er det holdenes totale keglefald, der er afgørende. Såfremt der ved to eller flere ens opnåede keglefald, skal findes en slutplacering, er det det hold, som har scoret flest strikes inkl. 10. rudes ekstraslag, der har vundet. Ny ordlyd: RÆKKEINDDELING OG OP/NEDRYKNING Herrer Elite division 1. div. A 1. div. B 2. div. A 2. div. B 3. div. A 3. div. B Serie A.1 Serie B.1 Serie C.1 Serie D.1 Serie A.2 Serie B.2 Serie C.2 Serie D.2 Serie A.3 Serie B.3 Serie C.3 Serie D.3 Serie A.4 Serie B.4 Serie C.4 Serie D.4 Elite div. 2 nedrykkere, nr. 5 til 1. div. A og nr. 6 til 1. div. B 1. division. Én op- og én ned-rykker 2. division. Én op- og én ned-rykker 3. division A. Én oprykker og 2 nedrykkere, nr. 5 til serie A.1 og nr. 6 til serie B division B. Én oprykker og 2 nedrykkere, nr. 5 til serie C.1 og nr. 6 til serie D.1. Serierne. Én op- og én ned-rykker. Damer Dame Elite Damediv. 1 Damediv. 2 Dame Elite. Én nedrykker Damediv. 1 Én op- og én ned-rykker Damediv. 2 Én oprykker Hvis to eller flere hold i holdturneringen, ved turneringens afslutning har samme antal point, er det indbyrdes kampe, som er afgørende. Hvis dette også er lige er det holdenes totale keglefald, der er afgørende. Såfremt der ved to eller flere ens opnåede keglefald, skal findes en afgørende slutplacering for op- og nedrykning, spiller de implicerede hold umiddelbart efter afslutningen af deres sidste kamp en ny rude indtil det er muligt at finde slutplaceringen. Motivation: Som en følgevirkning af ændringsforslaget til Bowling reglementets 6.5 foreslår udvalget, at den medaljegivende slutplacering mellem to eller flere hold har samme point både efter indbyrdes opgør og samme totale keglefald findes ved, at holdene spiller en ny rude.

7 Nuværende I pokalturneringen er vinderen det hold, der har det største keglefald. I tilfælde af ens keglefald, er det, det hold der har flest scoret flest strikes inkl. 10. rudes ekstra slag, og er strikes ens tælles sparre, er sparre ens tælles affald Ændres til. I pokalturneringen er vinderen det hold, der har det største keglefald. I tilfælde af ens keglefald, spiller de implicerede hold umiddelbart efter afslutning af kampen, en ny 9 10 rude, indtil det er muligt at finde en vinder. Motivation: Som følgevirkning af ændringsforslaget til Bowling reglementets 6.5. foreslår udvalget, at den afgørende placering mellem de 2 hold, der har samme totale keglefald findes ved, at holdene spiller en ny 9 10 rude. Efter noget debat og nogle spørgsmål, blev forslaget enstemmigt vedtaget, dog med en omskrivning af til Højeste indbyrdes serie i sidste kamp er vinderen 5. Orientering om regnskab og budget. Kaj Wieczorek gennemgik regnskabs- og budgettallene. Der var ingen bemærkninger til disse. 6. Valg. På valg er, for en periode på 2 år formand Kaj J Wieczorek modtager genvalg Blev valgt Udvalgsmedlem Børge Keller modtager genvalg- Blev valgt Udvalgsmedlem Annette Traulsen modtager genvalg blev valgt Udvalgsmedlem Michael Juul Jensen modtager genvalg blev valgt Udvalgsmedlem Tine Bune modtager genvalg blev valgt Udvalgsmedlem Vacant Tina Steenberg blev nyvalgt På valg for en periode på 1 år: Udvalgsmedlem Hanne Lebech ønsker at udtræde af udvalget. John V. Petersen blev valgt i stede for Hanne Lebech 7. Pokaloverrækkelse Følgende hold og personer fik tildelt pokal for FSKBH Old Girls Dorthe Bierregaard, Disa FSKBH Old Boys Rene Petersen, Ericsson Sport FSKBH Pokalturnering Damer FSKBH Pokalturnering Herrer Danske Bank/Danica Coop -1 FSKBH-mester Damer Christina Farum, DSB Kbh. FSKBH-mester Herrer Troels Schmidt, Proshoppen

8 FSKBH-holdmester Damer FSKBH holdmester Herrer Danske Bank Coop Afslutning René Hansson-Berg, HI Forslog, at man afholdt et åbent hus arrangement. Det havde man gjort i HI, og der havde været 16 deltagere og de 4 var fortsat. Jeanette Thornberg, Formand FSKBH, takkede for invitationen til bowlingårsmødet. Jeanette synes det var godt at der var så mange fremmødte, og at der havde været en god debat. Jeanette var glad for, at der endeligt var åbnet op for, at familiemedlemmer endelig må deltage i bowlingturneringen. Jeanette, oplyste, at FSKBH i september 2015 er vært for Firmaidræt Open, og at alle må deltage, og bowling er også på programmet og at stævnet er åbent for alle. Kaj Wieczorek, nævnte, at der er Bike & Run i Rødovre den 15. juni. Kaj takkede Hanne Lebech for arbejdet i udvalget. Kaj afsluttede med at takke dirigenten og referenten. Herefter lukkede dirigenten mødet. Henrik Lindby Referent

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre.

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Referat af: Ordinært afdelingsårsmøde i FSKBH bowlingafdeling Dato: tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19.30 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 27. april 2017 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 25. april 2019 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 28. april 2016 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Referat af ordinært afdelings årsmøde afholdt torsdag den 25. april 2019 kl i World Cup hallen, 2610 Rødovre

Referat af ordinært afdelings årsmøde afholdt torsdag den 25. april 2019 kl i World Cup hallen, 2610 Rødovre Referat af ordinært afdelings årsmøde afholdt torsdag den 25. april 2019 kl. 19.30 i World Cup hallen, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent Bjarne Carlslund, Danske Bank Som konstaterede at der var 28 tilstede.

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 Følgende klubber bydes velkommen: Coop Idræt - Tryg & NLP. - Alfa Laval - D S B - C/T * I - Disa - Danske Bank Laybourn

Læs mere

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Den 27. oktober 2018 Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19.00 i Valby hallens mødelokaler, Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV. Fremmødte: I alt 10 deltagere,

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

Hermed fremsendes program for efterårsturneringen Turneringsregler:

Hermed fremsendes program for efterårsturneringen Turneringsregler: Hermed fremsendes program for efterårsturneringen 2016 Turneringen afvikles fra den 21.september til den 26. oktober ************Der spilles onsdage fra kl. 19 21*************** Der er til efterårsturneringen

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 14. maj 2018

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 14. maj 2018 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 14. maj 2018 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre.

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre. Spilleregler 1. Generelt 1.1 Formål. Unionens formål er at samle firma- og privatklubber, der dyrker bowling. 1.2 Gyldighedsområde. Reglerne er gældende for DFBUs bowlingturneringer. Startberettigede er

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for : Firmaidræt Odense Gokart 1 Tilhørsforhold a. Aktiviteten sortere direkte under Firmaidræt Odense. b. Firmaidræt Odenses vedtægter skal overholdes

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg Region ØST udbyder en række turneringsformer for klubhold. Følgende turneringsformer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold

Læs mere

STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016

STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016 STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016 I WORLD CUP HALLEN RØDOVRE Følgende klubber bydes velkommen: A L I Coop Idræt Tryg & N L P Alfa Laval D S B C/T * I Danske Bank F L S L I F Leo Sport R H I IF. Mærsk

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen.

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen. Referat fra Årsmøde onsdag den 4. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingens beretning 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fremlæggelse af regnskab og

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

FSKBH mesterskab og 3 yderligere medaljehold

FSKBH mesterskab og 3 yderligere medaljehold 26.04.15 FSKBH mesterskab og 3 yderligere medaljehold Så er sæsonen slut og med en sikker 10-0 sejr i sidste runde blot 20 kegler fra unionsrekorden sikrede Coop 1 FSKBH mesterskabet for 5. år i træk med

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

SUPER LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Super Liga Mesterskabet

SUPER LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Super Liga Mesterskabet Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Super Ligaen Puljer Holdsammensætning Spillere Puljeinddeling Spillerunder

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann E

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 30-08-2014 Total 1. Div. Damer Christina Farum D S B 1.058 2. Div. Damer Dorthe Bernhardt D S B 1.154 3. Div. Damer Pernille R. Jørgensen H I 978

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

1. Div. Damer Camilla Rasmussen Coop I. 843 Kgl. 2. Div. Damer Bettina Pedersen P T B 736 Kgl. 3. Div. Damer Lillian Andersen Tryg & NLP 673 Kgl.

1. Div. Damer Camilla Rasmussen Coop I. 843 Kgl. 2. Div. Damer Bettina Pedersen P T B 736 Kgl. 3. Div. Damer Lillian Andersen Tryg & NLP 673 Kgl. 0-0-0 RESULTATLISTE FSKBH s MESTERSKABS - STÆVNE 0 0. April 0. Div. Damer Camilla Rasmussen Coop I. Kgl.. Div. Damer Bettina Pedersen P T B Kgl.. Div. Damer Lillian Andersen Tryg & NLP Kgl. Dame-par Lotte

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

VIBORG FIRMAIDRÆT. Bowling TURNERINGSPLAN. (under udarbejdelse ver 1. af ) TURNERINGSBESTEMMELSER

VIBORG FIRMAIDRÆT. Bowling TURNERINGSPLAN. (under udarbejdelse ver 1. af ) TURNERINGSBESTEMMELSER VIBORG FIRMAIDRÆT Bowling TURNERINGSPLAN (under udarbejdelse ver 1. af 2016-01-01) TURNERINGSBESTEMMELSER 2015 2016 (se side 17) Turneringen vil i år blive i afviklet i perioden medio januar ultimo/primo

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: turneringer 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering holdturnering

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Turneringer under DBwF Vest

Turneringer under DBwF Vest Turneringer under DBwF Vest Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands holdturnering for damehold og Open række, som Ude-/Hjemmekampe 3-mands holdturnering

Læs mere

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic Turneringsplan & Aktivitetskalender Classic Sæson 2015-2016 Kontaktpersoner Til klubber 1. Division K.C.K. 1 Finn Hyldmar Tlf. 26 25 28 23 K.C.K. 2 John Frederiksen Tlf. 31 20 85 37 H.C.K. 1 Peter W. Sørensen

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

b. Firmaidræt Odense vedtægter skal overholdes af såvel klubberne som de enkelte sportsudøvere.

b. Firmaidræt Odense vedtægter skal overholdes af såvel klubberne som de enkelte sportsudøvere. Bowling - Ordensregler a. Alle medlemmer har pligt til at overholde de til enhver tid gældende ordensregler og efterkomme enhver anvisning fra Firmaidræt Odense ledere. b. Overtrædelse kan medføre udelukkelse

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag 1: Alle mesterskaber og stævner spilles efter internationale regler. Alle turneringskampe spilles på 2 baner, lige mange højre og venstre slag.

Læs mere

ALBANI CUP. Generelle spilleregler

ALBANI CUP. Generelle spilleregler Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 ALBANI CUP Knockoutturnering Spillere Vinder af kampen Scoretavler Præmier Dommere Generelle spilleregler Vigtige datoer

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Rude 11 Ligaen Puljer Holdsammensætning Spillere Puljeinddeling Spillerunder

Læs mere

Holdturnering 2014 2015

Holdturnering 2014 2015 Holdturnering 2014 2015 Velkommen til holdturneringen 2015 Hermed har vi fornøjelsen af at udsende programmet for Firmaidræt Storkøbenhavn (FSKBH) petanque holdturnering 2015. I år er der tilmeldt 26 hold

Læs mere

Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer.

Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer. Referat fra ordinært afdelingsmøde i billardafdelingen onsdag den 15. maj 2013 kl. 19:00 i FSKBH s billard lokale Gl. Køgelandevej 117, 2. - 2500 Valby. Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt

Læs mere

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Rude 11 Ligaen Puljer Holdsammensætning Spillere Puljeinddeling Spillerunder

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Københavns Bowling union Spilleregler 2013

Københavns Bowling union Spilleregler 2013 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 Turneringen... 1 Stk. 3 Københavnsserie:... 2 Stk. 4 Københavnsrækkerne:... 2 Stk. 5 Mixrækkerne... 2 Stk. 6 Nye hold i turneringen:... 3 Stk. 7 Damer kan deltage på

Læs mere

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre)

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) Dagsorden: Valg af dirigent Henrik B. Nielsen Formandens

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl Dagsorden: Årsmøde i UV-rugbyudvalget Søndag den 1 Juni 2003 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Aqua Quick s klubhus (På adressen Kystpromenaden (Århus havn. ved slæbestedet), 8000 Århus C) Klubber med stemmeret

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 01 ) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere