AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde"

Transkript

1 REFERAT Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Jakob Isak Nielsen, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington, Leonardo Cecchini, Inger Schoonderbeek Hansen, Jakob Steensig, Mathilde Fahlberg (stud.rep. Medier og Journalistik), Caglar Araz (Informationsvidenskab og Digital design), Natalie Gøttsche Jakobsen (stud.rep. Musikvidenskab og Dramaturgi), Sissel Xenia Reese Hansen (stud.rep. Æstetik og Kultur, Kunsthistorie og Museologi), Mette Grandahl (stud.rep. Litteraturhistorie, Retorik og Børnelitteratur), Jannik Wiggers (stud.rep. Engelsk), Mette-Kristine Lundblad Petersen (stud.rep. Tysk og Romanske Sprog), Lise Brinck (stud.rep. Semiotik, Lingvistik, Lektiologi og Cognitive Science), Birgitte Stougaard (VIP-observatør, Æstetik og Kultur, Kunsthistorie og Museologi), Miriam Madsen (Obeservatør DPU), Nadia Brandt (stud.-observatør Æstetik og Kultur), Lars Kiel Bertelsen (studieleder), Prodekan Niels Overgaard Lehmann (pkt. 2), Rådgiver Aske Dahl Sløk (pkt. 2), Lektor Kirsten Wølch Rasmussen, Jannie Laigaard (VEST), Trine Schouborg (VEST), Maja Kjær Sloth (SNUK) og Mette Olesen (SNUK, ref.) Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening (SNUK), AR Mette Olesen Dato: 13. december 2017 Ref: Meol Side 1/11 Fraværende: Morten Breinbjerg, Kristine Kold Vestergaard Strandsby (stud.rep. Nordisk sprog og Oplevelsesøkonomi) Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening (SNUK), AR Aarhus Universitet Tåsingegade Aarhus C Tlf.: Fax: hum@au.dk

2 Side 2/11 1. Godkendelse af referat og dagsorden 2. Kvalitetsudvikling: Genbehandling af sag om afvikling af underviseransøgte dispensationsansøgninger (drøftelsespunkt og beslutningspunkt) 3. Studieordninger: Specialeformer i studieordning (beslutningspunkt) 4. Dispensationer: Indkomne sager (beslutningspunkt) 5. Kvalitetsudvikling: Drøftelse af klage over arbejdsbelastningen på BA tilvalg i Fransk 2017 (beslutningspunkt) og ECTS-byrden på Tilvalg (drøftelsespunkt) 5.1 Klage fra studerende 5.2 Principiel drøftelse vedr. arbejdsbelastningen på BA-tilvalg 6. Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder 7. Foreløbig plan for Nævnets møder, Studieordninger: Om uddannelsen, uddannelsens indhold og relevans og Kompetenceprofil 8.1 Beskrivelse af uddannelsens indhold og relevans (Afsnit 1.1.) oplæg ved lektor Kirsten Wølch, BA i IVK, fransk, spansk og tysk 8.2 Kompetenceprofil og sammenhængen til kvalifikationsrammen og de faglige mål oplæg ved Thomas Rosendal Nielsen, afdelingsleder og studienævnsrepræsentant, Dramaturgi 9. Meddelelser 9.1 Meddelelser til og fra Studieleder 9.2 Meddelelser til og fra Studienævnsformand og næstformand Nævnets kommentarer til prodekanens notat Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts 9.3 Meddelelser fra Uddannelsesnævnene 9.4 Meddelelser til og fra VEST 10. Evt.

3 Side 3/11 1. Godkendelse af referat og dagsorden Nævnets beslutning: Nævnet godkendte referat fra mødet i Studienævnet den 25. oktober 2017 med en enkelt rettelse. Nævnet godkendte dagsordenen til mødet med tilføjelse af et punkt under Evt. om forberedelse af konstitueringen af det nye Studienævn. Konstitueringen finder sted på studienævnsmødet den 21. februar Det endelige referat fra mødet i Studienævnet den 25. oktober 2017 er lagt i studienævnets mappe og udgives på hjemmesiden. 2. Kvalitetsudvikling: Genbehandling af sag om afvikling af underviseransøgte dispensationsansøgninger (drøftelsespunkt og beslutningspunkt) Fra Nævnets drøftelse: Prodekanen for uddannelse, Arts, Niels Overgaard Lehmann var inviteret til mødet og gav udtryk for, at der er hjemmel til at give dispensation til en enkelt studerende, der kan dokumentere usædvanlige forhold i forbindelse med eksamen, men at der ikke er hjemmel til at give underviseransøgte dispensationer i forbindelse med f.eks. uhensigtsmæssigheder i forhold til prøveformer o.l. Der er god baggrund for de ændringer, der hidtil er givet dispensation til, og behovet for dispensationer gøres mere presserende af, at der er udmeldt snævre rammer for, hvornår der kan ændres på studieordningerne (I notatet Afslutning af uddannelseseftersyn på Arts fra den 07. juni 2016.). Derfor er det vigtigt at få ændringer ind i den turnus, der eksisterer i forhold til studieordningsændringer, og at være i god tid med ændringer til studieordningerne. Det blev oplyst, at alle studieordninger træder i kraft 1. september, og at processen vedr. studieordningsændringer går via den SNUK medarbejder, der arbejder med den pågældende studieordning. Nævnet ønskede i den forbindelse af få oplyst tidsfristen for indlevering af ændringer, og prodekanen noterede sig dette. Der blev på mødet givet udtryk for, at det vigtigste for faglighederne er, at der er mulighed for at ændre på uhensigtsmæssigheder i forhold til prøveformer. Situationen er acceptabel, når der gives mulighed for ændringer i studieordninger.

4 Nævnets beslutning: Der kan fortsat og uden brug af dispensationer til alternative prøveformer sikres rammer for en kontinuerlig pædagogisk og didaktisk udvikling af de enkelte discipliner, af uddannelserne som helhed, og især i forhold til faglige mål. Dette kan blandt andet ske ved i den turnus, der fastlægges for studieordningsændringer, at indlevere ændringer, der retter op på uhensigtsmæssigheder i forhold til prøveformer o.l. Side 4/11 Praksis med underviseransøgte dispensationer til alternative prøveformer ophæves dermed d.d. i henhold vurderingen fra Uddannelsesjuridisk Service. 3. Studieordninger: Specialeformer i studieordning (beslutningspunkt) Nævnets beslutning: Der kunne ikke på mødet opnås enighed om at rette alle gamle aktive studieordninger til, så de enkelte uddannelsers nyeste specialeformer fremgik af dem. I stedet for en fælles beslutning skal de forskellige fagligheder senest den 6. december 2017, i forbindelse med arbejdet med studieordningsændringer, meddele den SNUK medarbejder, der arbejder med studieordningerne for området, hvilken prøveform, der skal fremgå af de gamle studieordninger. 4. Dispensationer: Indkomne sager (beslutningspunkt) Der var ikke indkommet sager til behandling 5. Kvalitetsudvikling: Drøftelse af klage over arbejdsbelastningen på BA tilvalg i Fransk 2017 (beslutningspunkt) og ECTS-byrden på Tilvalg (drøftelsespunkt) 5.1 Klage fra studerende Fra Nævnets drøftelse: Det blev oplyst, at klagen inden mødet var blevet drøftet i Uddannelsesnævnet for Tysk og Romanske sprog. På basis af denne drøftelse blev det fra fagligheden på fransk oplyst, at situationen i praksis er, at BA-studerende skal aflevere 3 skriftlige opgaver i løbet af semestret, mens studerende på BA-tilvalg kun skal skrive 2 opgaver. Den ene af de 2 opgaver, som de studerende på BA-tilvalg afleverer, bruges som eksaminationsgrundlag i forbindelse med den mundtlige eksamen. Der er dermed en større arbejdsbyrde på BA-uddannelsen end på BA-tilvalget. Der blev også givet udtryk for, at der er taget højde for ECTS vægtningen i forhold til de mange afleveringer, der nævnes i klagen. Studienævnet tog disse oplysninger til efterretning.

5 I forbindelse med drøftelsen blev der givet udtryk for, at klagen er et internt fagligt anliggende og burde have været drøftet på faget. Det bør ikke kun være en underviser/studerende problematik, men bør løses fra ledelsen på faget. Side 5/11 De studerende gav udtryk for, at det er bekymrende, at de studerende på BA-tilvalg er blevet stressede af arbejdsbelastningen og at de studerende burde kompenseres f.eks. i form af et ekstra eksamensforsøg. I samlæsningssituationer skal der tages højde for ECTS belastningen i forhold til pensum, eksamen o.l. ECTS belastningen bør genovervejes i samarbejde med de studerende og selv om man som tilvalgsstuderende har studeret et stykke tid, er der stadig tale om en ny faglighed på tilvalget. Det er svært som studerende at klage man er bange for konsekvenserne. Når der derfor er nogen, der klager, bør der vises ekstra opmærksomhed. ECTS-belastningen skal overholdes, og Nævnet bør sikre, at der bliver rettet op fremover. Studieleder oplyste, at der ikke ligesom ved eksamensklager er fast procedure for behandling af klager over forhold i forbindelse med undervisningen. Klager over undervisningen fremføres normalt enten i undervisningsevalueringen eller ved henvendelse til studieleder. Denne klage er imidlertid blevet rettet til studienævnet. Studieleder foreslog derfor, at Nævnet udfærdiger et svar til de studerende og indskriver, at studieleder har deltaget i drøftelserne af klagen. Nævnets beslutning: På baggrund af Nævnets drøftelse skal der udformes et svar til de studerende. Studieleder inddrages i udformningen af svaret, der sendes i skriftlig høring hos Nævnet inden afsendelse til de studerende. Det blev konkluderet, at der ikke er mulighed for at gøre noget konkret for de studerende på nuværende tidspunkt, bl.a. fordi semesteret er gået. I svaret til de studerende skal det tydeliggøres, at problemet tages alvorligt og bringes ind i det videre udviklingsarbejde specielt vedr. samlæste fag. Studienævnet anerkender problematikken og vil have stor opmærksomhed på arbejdsbelastningen på BA tilvalg i forhold til fremtidige studieordningsændringer. 5.2 Principiel drøftelse vedr. arbejdsbelastningen på BA-tilvalg Fra Nævnets drøftelse: Det blev nævnt, at der er tale om en generel problematik, der også har været nævnt tidligere, og som overvejes på mange fagligheder i forhold til de konkrete forløb. Det er vigtigt, at eksamen på tilvalg ikke ligger oveni aflevering af BA projekt. Også antallet af fag har betydning for arbejdsbelastningen, fordi det belaster at have flere fag at forholde sig til.

6 Der blev givet udtryk for, at det ofte er svært at se forskel på 5 ECTS og 10 ECTS fag. Det er vigtigt at vægtningen overvejes og fremgår tydeligt. Side 6/11 Der fremkom et forslag om at tilvalgsfagene afslutter undervisning ca. 20. november, så der er mulighed for at skrive BA projekt. Det er dog svært, hvis der er tale om samlæste fag. De faglige krav på BA-Tilvalg skal også ses i forhold til, at de studerende skal uddannes til at undervise på gymnasieniveau. Der bør sættes fokus på, hvordan de kompetencer, der opnås ved et gymnasierettet BA-tilvalg, står i forhold til den måde, kompetencerne bruges på i gymnasieskolen. Situationen er, at kandidater med BA-tilvalg underviser hele vejen igennem gymnasieskolen. Lovgrundlaget bør sættes i forhold til kompetencer opnået ved et BA-tilvalg. Det blev foreslået at inddrage fagkonsulenten og designe sidefagene direkte til undervisning i gymnasiet. Problematikken kan også tages op i uddannelsesforum. Det blev foreslået, at der kunne arbejdes med port folio eksaminer på 1. semester af BA-tilvalg, så eksamen blev spredt ud over semestret. Nævnets indstilling: Nævnet henstiller til, at de enkelte fagligheder sikrer, at arbejdsbelastningen på Bachelortilvalgsuddannelsernes 1. semester (BA 5. semester) ikke overstiger ECTSvægtningen, og at alle fagligheder er opmærksom på BATV og arbejdsbyrden (ud fra kursusbeskrivelsen og de faglige mål). Der bør særlig være opmærksomhed på: eksamensstørrelse, antal fag, evt. port folio eksamen, en løbende diskussion af, hvad ECTS dækker og overvejelsen om at flytte aflevering af BA-projekt til januar. SNUK-studieordningsteam er behjælpelig med inddragelse af disse problematikker ved nævnets behandling af studieordninger på studienævnsmødet den 6. december Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder Uddannelsesnævnene opfordres til at komme med forslag til studienævnsmødedagsordnerne, så emnerne kan diskuteres på fremtidige studienævnsmøder. Tidligere forslag fra Uddannelsesnævnene opsamles og fremgår af dagsordener til studienævnsmøderne. Nye forslag fra Uddannelsesnævnene: 1) Ane Hejlskov Larsen (Æstetik og Kultur, Kunsthistorie og Museologi) Regeringen har den 24. november 2017 indgået en bred aftale med alle Folketingets partier om et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser. Det blev foreslået, at Studienævnet drøfter, hvad dette nye bevillingssystem kan komme til at betyde for økonomi, evalueringspraksis osv.

7 Side 7/11 2) Inger Schoonderbeek Hansen (Nordiske studier og Oplevelsesøkonomi: Det blev foreslået, at problematikken med sidefag drøftes generelt i forhold til de faglige mindstekrav. 3) De studerende foreslog, at samlæsning drøftes i forhold til forskelle i niveauet på de hold, der samlæses. Det blev også foreslået at inddrage problematikken omkring forventninger til de studerende. Forventningerne kan være for store i forhold til, at der er tale om 1. årsstuderende på en ny faglighed, men de kan også være for små i forhold til, at der er tale om 3. årsstuderende. 7. Foreløbig plan for Nævnets møder, 2018 Nævnets beslutning: Nævnet besluttede foreløbig at godkende mødeplanen for Den foreløbige godkendelse af mødeplanen skal bekræftes i forbindelse med konstitueringen af det nye nævn i februar Da der nu foreligger mødedatoer, er der mulighed for at skrive til skemalæggere om at friholde medlemmer at Studienævnet for undervisning på mødetidspunkterne. Foreløbig godkendt mødeplan for Studienævnet ved IKK 2018: (sidste møde for det nuværende Nævn) (Studieordninger) Møderne afholdes kl i Lokale 366, Bygning Studenterrepræsentanterne har formøde umiddelbart forud for møderne kl )

8 8. Studieordninger: Om uddannelsen, uddannelsens indhold og relevans og Kompetenceprofil Nævnet drøfter i efteråret 2017 forskellige studieordningsrelaterede temaer. På dette mødet drøftede Nævnet de første punkter i studieordningerne: Om uddannelsen, afsnit 1.1. om uddannelsens indhold og relevans, afsnit 1.2 Kompetenceprofil og sammenhængen til kvalifikationsrammen og de faglige mål. Side 8/ Beskrivelse af uddannelsens indhold og relevans (Afsnit 1.1.) oplæg ved lektor Kirsten Wølch, BA i IVK, fransk, spansk og tysk Kirsten Wølch fremlagde på mødet gode erfaringer med at beskrive læringsudbytte, indhold og relevans i uddannelsen i studieordningens afsnit 1.1: Uddannelsens faglige retning og vigtigste fagområder. Erfaringerne er høstet i forbindelse med udviklingen af en rammestudieordning for bacheloruddannelserne i International virksomhedskommunikation Kirsten Wølch fremhævede bl.a. fordelene ved af at tage udgangspunkt i en skabelon for kompetencebeskrivelse, når der er tale om parallelle uddannelser. Det er vigtigt, at der i de forskellige fagligheder er enighed om skabelonen fra starten, og at den har været i høring hos fagkoordinatorer. Det fælles udgangspunkt gør, at forskellene ikke fremkommer tilfældigt, men på baggrund af faglige argumenter. Skabelonen tilpasses efterfølgende de forskellige fagligheder i forhold til variation i fagtitler og fagindhold. Der var derudover gode erfaringer med at samle alt materiale (vejledninger, foreløbige beskrivelse mv.) i en mappe, som alle deltagere i løbet af processen kunne tilgå. I afsnittet Om uddannelsen beskrives uddannelsens formål, der handler om uddannelsens relevans. I forhold til uddannelsens indhold lægges der vægt på de væsentligste fagområder. I forhold til kompetenceprofilen var det ikke punkterne Viden og Færdigheder, der gav problemer at beskrive. Men i beskrivelsen af Kompetencer skal der gives udtryk for, hvad den studerende skal kunne i en social kontekst hos en arbejdsgiver f.eks., og det er sværere at konkretisere. Generelt er der arbejdet med at reducere i forhold til antal bullets og at sammenholde med kvalifikationsrammen og med de faglige mål på de enkelte fag i uddannelsen.

9 8.2 Kompetenceprofil og sammenhængen til kvalifikationsrammen og de faglige mål oplæg ved Thomas Rosendal Nielsen, afdelingsleder og studienævnsrepræsentant, Dramaturgi Side 9/11 Thomas Rosendal Nielsen fortalte om gode erfaringer med at inddrage aftagerne i udformningen af kompetenceprofilen i kandidatuddannelsen i Dramaturgi. Et halvt år før studieordningen skulle være færdig, blev der holdt møde med aftagerpanelet, hvor kompetenceprofilen blev drøftet. I forbindelse med inddragelsen af aftagerne var 6 punkter vigtige: 1) Formålet med samtalen: Samtalen blev brugt til at drøfte, hvordan kompetenceprofilen kommunikerer i stedet for at drøfte uddannelsens indhold. Det væsentlige i drøftelsen var, om kompetenceprofilen kommunikerer klart. 2) Deltagere: De studerende var med til drøftelsen med aftagerne, og det var godt i forhold til at trække ting frem, som ellers måske ikke var kommet ind i drøftelserne. 3) Materialet: Aftagerne fik udleveret den hidtidige kompetenceprofil, og det gjorde, at spillet var åbent. Der var ikke nogen, der på forhånd havde lagt en del arbejde i sagen og som derfor havde fastlagt indhold til profilen. 4) Forberedelse: Aftagerne blev ikke bedt om at forberede sig, men fik i stedet teksten på selve mødet. Dette gjorde at responsen fra aftagerne var umiddelbar. 5) Spørgsmål/Hvad der spørges om?: Aftagerne blev spurgt, om kompetenceprofilen var klar, genkendelig, troværdig og realistisk? 6) Opsamlingen: Der blev formuleret en opsamling på mødet, og det betød, at der var et klart output i form af anbefalinger, som der blev opnået enighed om. Fra Nævnets drøftelse: Det blev nævnt, at der kan arbejdes med forskellige former for aftagerfora og drøftet hvornår i forløbet og hvordan de studerende kan inddrages. Der blev givet udtryk for, at skabeloner kan være en stor hjælp, men at der også er forskelle mellem uddannelser, der bør komme til udtryk i formen. Nævnet drøftede prøvningen af kompetencer dels på fagniveau og dels i forhold til den overordnede beskrivelse af Viden, Færdigheder og Kompetencer, der indgår i Kompetenceprofilen. Det blev oplyst, at pkt. 1.2 Kompetenceprofil indskrives i eksamensbeviset. Det blev drøftet, om begreberne selvstændig og kritisk kan indgå i kompetenceprofiler på BA niveau. SNUK-studieordningsteam er behjælpelig med inddragelse af disse problematikker ved nævnets behandling af studieordninger på studienævnsmødet den 6. december 2017.

10 Erfaringerne omkring udarbejdelse af kompetenceprofiler indgår som best practice i forbindelse med kommende udarbejdelse og ændringer af studieordninger. Side 10/11 9. Meddelelser 9.1 Meddelelser til og fra Studieleder Studieleder Lars Kiel Bertelsen nævnte aftalen om nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser, der bliver spændende at følge og bevillingen til et nationalt sprogcenter, der tænkes placeret i Aarhus og København. Det er en satsning på og styrkelse af sprogområdet og en del af Strategi for styrkelse af fremmedsprog i uddannelsessystemet fra den 29. november Endelig nævnte studieleder, at der pågår en revision af profilfagssemestret på fakultetet. Aarhus Universitets pædagogiske hæderspris bliver snart uddelt. Studieleder oplyste, at de studerende via afdelingslederne - har mulighed for at bringe forslag til kandidater i spil. Det er Fakultetsledelsen, der indstiller kandidater til prisen. I forlængelse af diskussion i bl.a. Studienævnet omkring feedback har Lars Kiel Bertelsen skrevet en klumme, Feedback eller feed-forward? der indgår i arbejdet omkring feedback, i Institut for Kommunikation og Kulturs Nyhedsbrev #16 fra den 22. november Meddelelser til og fra Studienævnsformand og næstformand Studienævnsformand Jody Pennington oplyste, at dekanen har valgt at følge studienævnets indstilling af Lars Kiel Bertelsen som studieleder for den kommende periode. Studienævnets næstformand Caglar Araz gav udtryk for, at der er forskellige oplevelser blandt de studerende i forbindelse med studieordningsrevisioner. På de studerendes vegne understregede Caglar Araz vigtigheden af, at de studerende i uddannelsesnævnene får adgang til at deltage i hele processen vedr. studieordningsrevisioner, så det ikke kun er VIP er, der laver revisionen, der efterfølgende præsenteres på uddannelsesnævnsmøderne. Det bør være en proces, som alle parter (også studerende) har mulighed for at være med til hele vejen igennem Nævnets kommentarer til prodekanens notat Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts Nævnet fremsendte den 31. oktober 2017 kommentarer til prodekanens notat Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts. 9.3 Meddelelser fra Uddannelsesnævnene Der var ikke meddelelser fra Uddannelsesnævnene.

11 9.4 Meddelelser til og fra VEST Side 11/11 Jannie Laigaard fra VEST orienterede: Alle specialeaktiviteter for F18 specialestuderende er nu publiceret online: Arts Karriere har udgivet et jobinspirationskatalog, som har til formål at give studerende inspiration til fremtidige karrieremuligheder. Kataloget findes primært digitalt: men vil også blive lagt ind på studieguidens (kandidat.au.dk) sider. Studiepraktikken er slut, og vi havde omkring 800 studerende på Arts. Evalueringerne er ved at blive lavet. Generelt en god stemning og afviklet med succes over hele linjen. u-days der arbejdes efter ønske fra en del gymnasier i Østjylland - på at udvide u-days arrangementet, så det varer to dage. Afdelingslederne er blevet spurgt og beslutter fremtidigt omfang på de enkelte uddannelser. Der blev opfordret til, at vejledning omkring frister o.l. også får til faglighederne. 10. Evt. Tore Rye Andersen tilbød at forberede konstitueringen af det nye Studienævn, der er valgt pr. 1. februar 2018 og som skal konstituere sig på mødet 31. januar Mette Olesen sender liste med nye studienævnsmedlemmer til Tore Rye Andersen og studienævnsformand sender en liste over de møder og udvalg, studienævns formand deltager i.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 6. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 22.02.2017, kl. 8.30-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 2. december Lokale 366, Bygning 48, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 8. november 018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg (pkt. 1-6) Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26.04.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington, Leonardo

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 27.09.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP: Mads Krogh

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25.10.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Jakob Isak Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30.08.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Ane Hejlskov Larsen, Leonardo Cecchini, Inger Schoonderbeek Hansen, Jakob Steensig, Caglar

Læs mere

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23.11.2016, kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Møde den: 27.09.2014 kl. 9.00-14.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Unni From, Morten Breinbjerg, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 28.06.2017, kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 16.12.2015 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Ane Hejlskov Larsen, Mads Rosendahl Thomsen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 23. januar Sted: Lokale Referant: Christina Lucht Hougaard

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 23. januar Sted: Lokale Referant: Christina Lucht Hougaard I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Stig Jarl, Anne Fastrup, Maria

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 4.2.26 kl. 9.-2. Lokale 366, Bygning 48, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek Hansen, Jakob Steensig,

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31.05.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Møde den: 09.04.2013, kl. 9.00-12.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Dagsorden Deltagere: [Navn(e)] 1. Godkendelse af referat og dagsorden 2. Alt.udvalg 3. Telekollaboration/Intercultural

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK Møde den: 13. marts 2013, kl. 14.00-16.30 Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 28.09.2016, kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen,

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder,

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder, ARTS Møde den: 20. februar 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 15. AUGUST 2013 Forum

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter,

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter, I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. 22. DECEMBER FEBRUAR 2017 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Rosemarie Nørgaard Visby,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen Michael Kristensen Gerth Stølting Brodal Birgit Olesen Mads Faurschou Knudsen Steen Thorbjørnsen Henrik Birkedal David Bækby Houborg Jeppe Kjeldsen Jensen Thorbjørn Grønbæk Rasmus Lunding Henriksen Molte

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25.01.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser:

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser: Møde den: 10. juni 2014 kl. 12.00-14.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021-023 Uddannelsesudvalgsmøde, Arts REFERAT Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Arne Kjær; Eva Silberschmidt Viala; Ken Henriksen; Lars

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Forskerhusets mødelokale, Langelandsgade 139, 8000 Aarhus C Studienævnsmøde på IÆK, august 2013

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Forskerhusets mødelokale, Langelandsgade 139, 8000 Aarhus C Studienævnsmøde på IÆK, august 2013 Møde den: 21.08.2013 Forskerhusets mødelokale, Langelandsgade 139, 8000 Aarhus C Studienævnsmøde på IÆK, august 2013 REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Sven Halse, Inger

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Frederik Thielke Mølgaard (suppleant)

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. DECEMBER 2016 22. DECEMBER 2017 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Tid: tirsdag den 30. april, kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl Ordinært studienævnsmøde 2015-9 den 7. oktober 2015 kl. 14.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 4206-125 Referat Til stede: Lene Kühle, Karen Gram-Skjoldager, Thomas Schwarz

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 15. januar 2014 I Studienævnet for idræt Deltagere: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Kristian Overgaard, Marie Egebjerg Jensen (kom kl. 12.00), Erik Mikkelsen, Fra Administrationen: Drude

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere