Referat af Generalforsamlingen 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Generalforsamlingen 2018"

Transkript

1 Referat af Generalforsamlingen 2018 Mødedato og sted: 23. februar 2018 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgenes beretning 4. Økonomi 5. Fastsættelse af kontingent 6. Behandling af indkommende forslag 7. Valg af kasserer (2 år) 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer (2 år) 9. Valg af bestyrelsessuppleant (1 år) 10. Valg af revisor (2 år) 11. Eventuelt. Deltagere: Der er ved generalforsamlingens begyndelse registreret fremmøde fra 14 medlemmer, herunder den siddende bestyrelse i form af - Teddy Hansen (TH) - Johnny Brincker (JB) - Jan Magle (JM) - Martin Warming (MW) - Søren Palle (SP) - Bjørn Lund Larsen (BL) - Tobias Pedersen (TP) - Per Beske Larsen (PL) Formand, Teddy Hansen, bød velkommen til alle fremmødte og gennemgik dagsordenen.

2 1. Valg af Dirigent Bestyrelsen foreslog Benny Larsen som dirigent. Benny Larsen blev enstemmigt valgt af generalforsamlingen som dirigent. Dirigenten takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt, og erklærede generalforsamlingen for lovlig. 2. Formandens beretning Velkommen til alle Toreby-mødet blev afholdt i marts, hvor vi sammen med Kommunen gennemgår klubbernes anlæg og får fremlagt kommunens budget for året, hvilke klubber der skal have renoveret baner eller lysanlæg, klippe planer osv. Det giver en super gennemsigtighed for alle klubber vedr. hvem der får hvad og hvorfor. Der er ingen tvivl om at kommunen trods ovenstående er presset økonomisk og det ser vi også i klubben. Blandt andet er det kridt tilskud der hele tiden har været til at aflønne den der kridter væk, vi kan dog stadig hente kridt gratis og kridtmaskinen bliver serviceret af kommunen. Så derfor er den frivillige arbejdskraft, hjælp fra sponsorer, egen økonomi og samarbejdet med kommunen vigtigt for at udbedre og opdater anlægget, hvis der skal laves noget udover at få græsset klippet og gødet. Flytningen af Stadion til vores anlæg her, har været en succes det selvom det var med lidt blandede følelser at vi lukkede vores traditionsrige stadion ved hallen, hvor mange kampe har været spillet. Men tiden er løbet fra det og samlingen her giver en super effekt på cafeteriaet med en øget omsætning, set sammen med succesen fra U14piger, U15 drenge og vores A og B. hold herrer der samler tilskuer til vores hjemmekampe. Hvert år til Toreby mødet udnævnes årets baneklub der opfylder følgende punkter At have en god dialog med banegruppen og Guldborgsund Kommune At det altid er en visuel fornøjelse af komme på baneanlægget At klubben deltager aktivt i arbejdet på anlægget At klubben sammen med trænere og spillere, har den rette adfærd på og omkring banerne At klubben deltager aktivt i de arrangementer kommunen og banegruppen afholder SB var sammen med 2 andre klubber nomineret. Normalt uddeles prisen til Toreby mødet i marts, men kommunen har valgt fremover at den uddeles med de øvrige idrætspriser i september og oven i beviset følger kr ,- til klubben. Et spændt 3 kløver bestående af Jan Magle, Bjørn Larsen og undertegnede deltog til pris uddelingen på teaterhotellet i Nykøbing, og vi fik Fortjent prisen med beviset og de kr ,- med hjem til klubben. Dette ikke mindst på grund af hjælpen fra træneren omkring hvordan man træner på banerne, frivillige og sponsorer. SÅ ET KÆMPE TAK FOR DET Netop hvordan man træner og ikke belaster bestemte områder på banerne er ekstremt vigtig og det bliver det også fremover. Det ekstremt våde vejr vi pt ser. lægger et kæmpe pres på banerne.

3 Vi har i år afsluttet vores DBU Træner konsulent forløb, Som Claus Rossing har stået for. Det har en del trænere haft glæde af med Claus hjælp og det har været super. VI startet i år et forløb op med en DBU klubkonsulent Martin Boesen, hvor 2 af hovedpunkterne vil være tiltrækning af nye trænere og inddragelse af frivillige til klubben. Det glæder vi os meget til. Talentsamarbejdet med NFC på ungdoms spiller siden er løbende. Vi har haft en del til talent træning og det er dejligt at se, at selvom man har været hos NFC og kommer tilbage i moderklubben, at man så får chancen igen når man er moden til det. Pt. har vi én spiller, som er med på NFC s U15 talent hold. Vi udvider samarbejdet med Topcenter hvilket vil sige at vi ned til U11, kan sende vores talenter til træning i NFC sammen med deres normale trænere der derved også får fyldt i rygsækken af trænings ideer og metoder. Der var ingen spørgsmål til formandens beretning, så dirigenten takkede for, og godkendte formandens beretning. 3. Udvalgenes beretninger Ungdomsudvalget v/teddy Hansen Poder. Tak til Henrik Petersen og Troels Munch Hansen U8-10 Drenge/Piger Tak til Anja Munch Hansen, Brian Jensen U11-13 Drenge/Piger Tak til Anders Christensen og Mette Larsen 9. plads i efteråret på Sjælland. U14-15 Drenge Tak til Karsten Lauridsen, Rene Larsen. Foråret en 8. plads. Scorede i alle kampe. Nummer 1 i efteråret og vinder af puljen. U13-15 Piger Tak til Søren Andersen og Rene Larsen Nr. 6 ud af 10 i foråret Spillet uafgjort og tabt efterår 2017 Tak til Johnny Brincker for opdateringer m.m. via hjemmesiden Tak til Per Beske for et hjælpe til alle steder. Tak til Teddy og Rene for hjælp til arbejdet i ungdomsudvalget. Ungdomsafslutning lørdag d 17 juni 2017 Pokal vindere 2017 Hold: Fighter pokal: Venskabspokal: U12 Drenge Rasmus Leire Louis Schwartz U13 Piger Matilde Hildebrand Firishta Alizadeh U14 Drenge Peter Hankel Danshøjgaard Nathan-Emanuel Talos

4 U15 Piger Flora Kappel Line Henriksen Kertemindecup 2017 I weekenden den 5-7. august deltog U14 Drenge, U10 Drenge, U8 Drenge samt U13Pigerne og ved dette års Kerteminde Cup på Fyn. Mange flotte resultater og pigerne i straffesparkskonkurrence. Så sluttede endnu en fantastisk weekend fyldt med masser af super flot fodbold, sol, skyer, regn, hygge, sjov og ikke mindst det fantastiske selskab af 41 af klubbens U8 - U14 spillere... Klubben havde i år 4 hold med til Kerteminde Cup, og alle 4 hold kæmpede nogen super flotte kampe. Når der ikke blev spillet kampe var der tid til masser af hygge og socialt samvær, både på hele området og i hallen, som var holdenes base under hele weekenden. En kæmpe stor tak til alle som var med til Kerteminde Cup, både spillere, trænere og ledere, som alle var med til at gøre årets tur til endnu en fantastisk oplevelse som vi har indtryk af at alle har nydt til fulde. Til sidst en tak til John's Turistbusser som, endnu engang, fragtede os trygt og sikkert frem og tilbage fra Kerteminde. U8 Drengene (5.mands) U8 Drengene (og Lærke) var for første gang med på ungdomsturen, og fik en oplevelse som de nok sent vil glemme. Drengene spillede i alt 6 kampe, og endte som nr. 6 i rækken med 1 sejr og 5 tætte nederlag. Super flot kæmpet af alle på holdet, og vi glæder os til at have jer med på mange flere ture fremover. U10 Drengene (5.mands) U10 Drengene spillede 4 indledende kampe som gav dem en samlet 3 plads i puljen, på trods af at de rent point mæssigt lå lige med 2 andre hold. Årsagen til 3. pladsen, ligger så i de indbyrdes målscorer imellem de 3 hold, hvor SB desværre lige have lidt mindre målscore end de øvrige 2 hold. Det betød at drengene derfor skulle spille placeringskamp om 5/6 pladsen, og til trods for at de kommer bagud med 0-3 i starten af første halvleg, så får de vendt spillet og ender med en sejr på ikke mindre end 6-4 og dermed var 5. pladsen sikret. I de 6 kampe blev det til i alt 4 sejre og kun ét nederlag. Super flot kæmpet, og stort tillykke med den super flotte 5. plads i rækken, som med lidt held nemt kunne have været en bronze plads. U13 Piger (8.mands) U13 Pigerne, som jo er et forholdsvis nyoprettet hold, var også med for første gang på årets ungdomstur. I puljekampene opnåede pigerne en flot 3. plads og skulle dermed spille placeringskamp om 5/6 pladsen. Det blev en meget spændende og intens kamp, som endte uafgjort 2-2 og dermed skulle der en straffesparkskonkurrence til, for at afgøre kampen. Pigerne vinder straffekonkurrencen, og slutter dermed som nr. 5 i rækken. Stort tillykke med den flotte og meget velfortjente 5. plads. Du kan se en video af hele straffesparks konkurrencen i billedgalleriet på hjemmesiden!

5 U14 Drengene (11.mands) U14 drengene, som har deltaget i årets ungdomstur siden de var helt små, kom i en blandet U14/U15 række, og da vi selv kommer med et blandet U13/U14 hold, så det meget svært ud. Drengene kæmper dog det bedste de kan, men da weekenden var ovre, var det blevet til 1 sejr og 5 nederlag hvilket desværre kun gav holdet en 8. plads i rækken. Dertil skal det dog nævnes, at kampen som vindes, er kampen mod Ålholm's U14/U15 hold som ender med at blive nr. 2 i rækken. Derudover så spiller vi lige op med vinderne af rækken, fra Kerteminde Boldklub, som kun vinder over SB med 1-3 på 2 tilfældige mål, til trods for at de får maksimal modstand af SB. Super flot kæmpet af hele holdet, som sagtens kan være stolte og tilfredse med indsatsen i en meget svær række. Til sidst en stor tak for hjælpen til de 3 drenge fra NAB, som var inviteret med på turen. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for beretningen, og godkendte udvalgets beretning. Seniorudvalget v/martin Warming Seniorudvalget består i øjeblikket af Martin Warming og Tobias Petersen, og vi ser stadig gerne en kvindesenior i udvalget. Seniorafdelingen består af kvinde- og herresenior, Veteran (40+) og Veteran masters (50+) Kvindesenior Per Beske og Kim Stage har trænet holdet, som blev nr. 7 ud af 9 i foråret og nr. 6 ud af 9 i efteråret. Kim Stage fortsætter med holdet, da Per ønsker at tage en pause som træner. Holdet består af ca. 16 spillere, som passer fint til den 8-mands række som de spiller turnering i. Herresenior Jesper Hagbarth og Benny Larsen var træner og holdleder i foråret, hvor de med holdet på fineste vis vandt Serie 2 og dermed sikrede oprykning til Serie 1. I efteråret overtog Martin Omø som træner, Thomas Iversen som holdleder og Brian Svensson som holdleder for Serie 3 holdet. Målet var at få flere til træning og styrke den gode stemning både til træning, men også i forhold til det sociale samvær. Med i gennemsnit 16 til træning, nogen gange + 20, må målet siges at være nået i forhold til træningen. Den gode stemning til træning, på Facebook m.v. vidner også om, at også det sociale aspekt er i top. De mange til træning giver også øget konkurrence i forhold til udtagelse til de 2 stk. 11 mands hold som vi har. Resultater Serie 1 slutter efteråret på en meget fornem 2.plads med 9 ud af 11 sejre og skal dermed spille med i oprykningsspillet til LF-serien i foråret Serie 3 endte på en flot 4.plads, og holdet har en rigtig godt miks af både unge og gamle spillere, som også har det sjovt at være med på Serie 3 holdet.

6 Martin og Thomas har også stillet nogen krav og ønsker til klubben og er lykkedes med at få en del nye ting igennem Tøjordning incl. vask til træning Tak til Lars Dyrberg som sponsor for træningstøjet, samt Jan og Birthe for at tage det ekstra tøjvask med i bunken. Ordning for frugt, sodavand, morgenbrød, massage Træning på Gunslevholm, Fitness i Salen og ikke mindst Spinning i Nr. Alslev Succesen har dog ikke været gratis, men vi synes dog vi har fået meget for pengene. Vi har brugt ca mere på senior end sidste år, hvoraf de ca dog er prisen for øgede dommer og kampudgifter som vi ikke har den store indflydelse på. Veteran Foråret gik rimeligt og vi blev nr. 3 i den indledende pulje og kvalificerede os til Veteran 1. Herefter gik det desværre kun ned ad bakke (i hvert fald resultatmæssigt), og bare 1 enkelt point i de efterfølgende 10 kampe (heraf 1 udeblivelse og 1 vejrlig). I sidste kamp var vi kun 10 spillere, men stor ros til dem der mødte op og kæmpede bravt. På positivsiden har vi fået et par nye spillere. Søren Seaside, Søren Barslund + senest Paw Langer. Vi er dog lidt udfordret på tilgangen af nye spillere nedefra, men vi tager en sæson mere og regner med at kunne stille hold til alle kampene. Veteran masters Vi kører nu på 2. sæson hvor vi har haft et samarbejde med NAB. Kom godt fra start med 3 sejre i de første 5 kampe, men sluttede sæsonen af med at tabe 10 kampe i træk (heraf 2 udeblivelser). Det rakte til en sidste plads i puljen Med den alderssammensætning vi har i klubben, er der en stor potentiel tilgang til Master-holdet så vi satser på at fortsætte holdet og formentlig igen i samarbejdet med NAB. NAB s Morten Fogtman har ikke mulighed for at være holdleder i år, så er der en SB er der kunne tænke sig at være holdleder, så må man meget gerne melde sig til seniorudvalget. Tak til Sponsorer, trænerne (Omø, Iver, Svensson, Beske og Stage) Jan og Birthe som alle er med til at skabe en god base for klubbens seniorafdeling. Vi opfordrer til, og håber på, at flere spillere vil bidrage til at holde liv i klubben. Hvad enten det er som træner, leder, frivillig, praktisk hjælp osv. Der kommer et informationsmøde omkring et muligt nyt Fitnesscenter i den gamle Nordea Bank torsdag den 12.apr kl. 19. Der vil komme nærmere indbydelse/information i løbet af de næste 14 dages tid. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for, og godkendte udvalgets beretning.

7 Vedligeholdelsesudvalget v/jan Magle Vi har i klubben fået ny industrivaskemaskine og tørretumbler som kan tage et helt spillersæt af gangen og som er ca. 3 gange så hurtige som de gamle maskiner. Det gør en stor forskel, i betragtning af at der er 20 sæt træningstøj 2 gange om ugen, samt spillertøj efter alle kampe. I 2018 skal boldrummet laves færdig med udvendig beklædning, og udestuen skal laves færdig indvendig hvor der mangler ca. en ½ dags arbejde. Derudover skal vi have opsat nettet ned mod åen, så vi ikke mister så mange bolde. De ny lysmaster er nu opsat, og indenfor de næste 14 dage, skulle der dermed gerne være lys på ALLE baner på baneanlægget. Køkkenet ville vi gerne have renoveret i år, men pga. af økonomien og det stramme budget, udskydes dette foreløbig. Der arbejdes dog på evt. at finde sponsorer til at dække renoveringen helt eller delvis. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for, og godkendte udvalgets beretning. Sponsorer v/jan Andersen Først en stor tak til alle vores nuværende sponsorer. Størstedelen af aftalerne er dog udløbet, og vi er derfor i fuld gang med at gentegne sponsoraftalerne og forventer at have gentegnet alle i løbet af marts måned. Alle er velkomne med forslag til evt. nye sponsor emner. Generalforsamlingen foreslog med det samme den nye slikbutik. En stor tak til H. Rasch og Søn samt XL P. W. Wulff for deres store støtte til klubben. LF Hvidevareservice har sponsoreret de nye industrimaskiner, samt en ny frituregryde til køkkenet, som 1. års sponsorat og kr ,- i kontantsponsorat for 2. års sponsorat. Stor tak til LF Hvidevareservice. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for, og godkendte udvalgets beretning. Hjemmeside & PR v/johnny Brincker Klubben benytter fortsat de 2 primære kanaler til information. Hjemmesiden ( som bliver flittigt brugt, og havde i 2017 ikke mindre end sidevisninger og i gennemsnit 12 unikke besøgende pr. dag. Derudover benyttes Facebook flittigt, og vi har nu 504 likes mod 428 ved udgangen af Samtidig har klubben haft 380 indtjekninger i alt, hvor gæster på Facebook har angivet at de har været i SB. Facebook opslag når bredt ud, og det opslag som nåede længst ud, var i forbindelse med kåringen af SB som årets klub hvor vi nåede ud til 4969 personer.

8 På Facebook sender vi også live video fra tid til anden, fra de større begivenheder. Også disse live videoer bliver set af rigtig mange. Udvalget opfordrer igen til, at flere af klubbens medlemmer, bidrager med input til nyheder, opslag, billeder m.v., da det godt kan være svært for én person at blive ved med at finde de gode historier. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for, og godkendte udvalgets beretning. Materialeudvalget v/bjørn Lund Larsen Klubben har de materialer der skal bruges, og udvalget glæder sig til nettet kommer op ned mod åen, så vi ikke mister en 3-5 bolde pr. kamp der afvikles på stadion. Generalforsamlingen nævner, at der er lidt udfordring med bolde som begynder at smide læderet og antallet af bolde kan give en udfordring når træningen starter op. Udvalget svarede at der på Kick-Off 2018 er programsat en gennemgang af materialer, hvor der også vil blive kigget på bolde. Der var ingen yderligere spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for, og godkendte udvalgets beretning. Aktivitets & Forældreudvalg v/johnny Brincker I 2017 blev der afholdt 7 forskellige aktiviteter, samt 8 bestyrelsesmøder, 4 arbejdsdage og diverse udvalgsmøder. I 2018 er der ligeledes planlagt for 7 faste aktiviteter, 4 bestyrelsesmøder, 4 arbejdsdage og diverse udvalgsmøder. Der vil i 2018 være et særligt fokus på yderligere indtægtsskabende aktiviteter, som f.eks. salg af skrabelodder og lignende. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for, og godkendte udvalgets beretning.

9 4. Økonomi Gennemgang af årsregnskabet for 2017 Indtægter Kontingenter På kontingentsiden er vi gået ca kr. frem, hvilket primært skyldes ændringen af kontingentsatserne, som blev besluttet på sidste års generalforsamling. Desværre nåede vi ikke helt budgettet, men trods alt tæt på. Cafeteria Cafeteriet kommer jeg lige tilbage til, efter den generelle gennemgang. Tilskud På tilskud er vi gået tilbage med ca kr. hvilket blandt andet skyldes, at vi ikke længere får tilskud fra kommunen til kridtning af baner. Lejeindtægter Der har heller ikke i 2017 være nogen leje indtægter. Sponsorer På sponsorsiden er vi gået frem med ca kr. hvilket primært skyldes nytegnede sponsoraftaler med Anlægsgartner H. Rasch, P. W. Wulff og Sonny VVS. Aktiviteter På klubbens samlede aktiviteter er vi gået ca kr. frem, hvilket primært skyldes, at vi igen i år har modtaget et tilskud fra SB s Venner på kr kr. til transporten til og fra Kerteminde Cup med ungdomsafdelingen i juni måned. Dette tilskud er i år til forskel fra sidste år, hvor vennerne betalte regningen direkte, blevet bogført i SB og derefter ansøgt hos Vennerne. Øvrige På de øvrige indtægter er der kr. i indtægt fra opsætning og nedtagning af julelyset i byen, samt kr. som fulgte med prisen som Årets baneklub Indtægter i alt Alt i alt laver vi ca kr. mere end budgetteret og ca kr. mere end i regnskabsåret 2016

10 Udgifter Ungdom På ungdomssiden har vi haft ca kr. mindre i udgift, hvilket primært skyldes sparede turnerings og honorar omkostninger, da vores tidligere U17 drenge gik over til herre senior gruppen. Derudover ligger omkostningerne til ungdomsafdelingen forholdsvis stabilt. Senior På seniorområdet er vi til gengæld gået væsentlig op i omkostninger med ca kr. Dette skyldes primært den glædelige oprykning fra HS2 til HS1, som dermed også betød øgede omkostninger til både turneringsindskud og dommerudgifter, men derudover også ekstra omkostninger til spillerbeklædning (dog med sponsor til træningsdragterne tak til Anlægsgartner H. Rasch) og spillerpleje. Posten for spillerpleje, hvor vi er gået kr. over budget, dækker over bespisning og drikkevarer i forbindelse med kampe, træninger m.v. for herre senior holdene. Cafeteria Cafeteriet kommer jeg også her lige tilbage til, efter den generelle gennemgang. Aktiviteter Udgifterne på aktivitetssiden ligger som udgangspunkt rimeligt stabilt, til trods for at vi har brugt ca kr. mere end i På senior/klubafslutningen er vi gået en del op i udgifter, men det hænger i fin tråd med at der samtidig var en øget indtægt. Til det skal dog samtidig nævnes, at senior/klubafslutning ender med at have kostet klubben ca kr., hvorfor der vil være økonomisk fokus på denne aktivitet i På ungdomsturen er vi også gået op i udgifter, men dette hænger ligesom med indtægten sammen med, at SB selv betalte regningen til bustransporten, og efterfølgende søgte og fik tilskuddet fra SB s Venner. Aktiviteter har dermed, for det hele samlet, givet et beskedent overskud på ca kr. hvilket gør, at der i 2018 vil være et særligt fokus aktivitetsindtægter generelt. Materialer På materialer ligger udgifterne rimelig stabilt, til trods for at udgifterne mellem de enkelte poster svinger lidt fra år til år. Personale På personale siden har vi brugt ca kr. mindre, hvilket skyldes at vi i 2017 ikke købte yderligere arbejdstøj/træningstøj, samt ikke at ikke have lige så mange på kursus. Udvalg I udvalgene har vi brugt ca kr. mere end sidste år. Det skyldes at der i 2017 har været væsentlig større aktivitet i de enkelte udvalg, særligt i ungdom, vedligeholdelse og aktivitetsudvalgene. Markedsføring På markedsføring har vi brugt lidt mere end sidste år, men mindre end budgetteret. Omkostningen i år er på vimpler til brug i forbindelse med ungdomsturen til Kerteminde Cup m.v.

11 Lokaler På lokalesiden ligger vi generelt rimeligt stabilt, men har haft en mindre udgift på el. Dette skyldes en fejl i forbindelse med etablering af separat el-måler, på lysmasterne som kommunen opsatte, hvorefter vi så stort set ikke blev opkrævet i hele Dette er nu afklaret, så vi igen bliver opkrævet el, og differencen bliver blot justeret over tilskuddet fra kommunen. Samtidig har reparation og vedligeholdelse i år været ca kr. mindre end sidste år. Administration På administrationssiden ligger vi også rimelig stabilt, men har sparet ca på, at vi har nedlagt betalingskortterminalen i cafeteriet og nu kun tager kontant og MobilePay betalinger. Finansielle poster De finansielle poster dækker primært renter på vores anlæggelseslån samt lidt små renteindtægter på vores øvrige konti. Resultat Kigger vi så på regnskabet samlet set, så ender regnskabet for 2017 med et beskedent overskud på kr. 501,85 som trods alt er ca bedre end sidste års resultat, og vi rammer næsten det budgetterede overskud på kr. Vi slutter dermed året med en likvid behold beholdning på kr ,74 hvilket er kr ,91 mindre end sidste år. Da vi afdrager med ca. kr ,- p.a. på vores anlægslån betyder det, at klubbens likvide kapital er svundet en hel del ind, med et par år uden overskud. Vi har derfor fået tilknyttet et bevilliget overtræk på kr ,- på klubbens driftskonto frem til 1. april 2018 til at dække de omkostninger som altid kommer her i løbet af de første 3 måneder.

12 Cafeteriet I 2016 var regnskabet for klubbens cafeteria, desværre ikke særlig positivt, hvilket også kan ses på denne oversigt. Varekøb/Varesalg 2016 Salg Køb Navn Indtægter Udgifter I alt Fortjeneste % Øl & Vand , , ,00-11, Slik 7.327, ,86 945,14 14, Grill , , ,82 6, Diverse , , ,00 312,75 I alt: , , ,96 5,03 Derfor valgte vi at justere lidt på priserne, og sætte ekstra fokus på at optimere driften på alle de måder som overhovedet var muligt. Dette fokus har betydet, med en kæmpe indsats fra Jan og Birthe, at cafeteriet i 2017 laver et flot bruttooverskud på kr ,23 og et netto overskud til klubben på kr ,85. Derudover er det værd at nævne, at vi er gået fra en brutto avance på 5% i 2016 til en brutto avance på ikke mindre end 70% i Her ses det tydeligt at vi særligt har øget avancen på øl/vand, men også på grill er avancen øget væsentligt. På slik ligger der dog stadig lidt arbejde i at opnå en fornuftig avance. Varekøb/Varesalg 2017 Salg Køb Navn Indtægter Udgifter I alt Fortjeneste % Øl & Vand , , ,47 95, Slik 5.015, ,16-273,51-5, Grill , , ,04 45, Diverse 3.343, , ,23 104,19 I alt: , , ,23 70,11 Alt i alt en super flot indsats af Jan og Birthe som de skal have stor tak for.

13 Budget 2018 Budgettet for 2018 blev til sidst kort gennemgået med følgende hovedpunkter Ny kontoplan er etableret, for bedre overblik og sammenhæng Et forholdsvis stramt budget for 2018 er udarbejdet og godkendt af bestyrelsen Dette er nødvendigt, for kunne oparbejde likvid kapital Budgetteret overskud på kr ,- for regnskabsåret 2018 Heraf dog kun en stigning i den likvide kapital på ca ,- da der af overskuddet skal afdrages på anlægslånet med ca ,- p.a. Kr ,- afsat til færdiggørelse af igangværende udendørs renovationsprojekter. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning, så dirigenten takkede for og godkendte kassererens gennemgang af økonomien. 5. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslår en uændret kontingentsats. Det foreslås dog, at tidspunktet for kontingentopkrævninger rykkes fra at være 1. april og 1. august til at være 1. februar og 1. august fra og med regnskabsåret Dette af hensyn til klubbens likviditet, da der kan være langt fra de sidste indtægter, som typisk kommer ind i klubben omkring august/september måned, og så til klubben igen får indtægter i form af kontingenter i april måned og tilskud fra kommunen omkring maj måned. Ligeledes vil vi med en opkrævning der ligger allerede i februar måned sikre, at man inden årets generalforsamling har betalt sit kontingent, som i princippet ligger til grund for at man er medlem af klubben, og dermed er stemmeberettiget ved generalforsamligen. Der var ingen indvendinger til ændringen af tidspunktet for kontingentopkrævninger, så Dirigenten takkede for og godkendte kassererens fremlæggelse af kontingent.

14 6. Indkomne forslag Der var ikke indkommet nogen forslag. 7. Valg af kasserer (2 år) Kasserer Johnny Brincker er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Johnny Brincker til kasserer. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer (2 år) Bestyrelsesmedlem Jan Magle Andersen er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Jan Magle Andersen til bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Martin Warming er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Martin Warming til bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Bjørn Lund Larsen er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Bjørn Lund Larsen til bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Søren Palle ønsker af stoppe som bestyrelsesmedlem/ungdomsformand Bestyrelsen forslog Anne Brincker til nyt bestyrelsesmedlem/ungdomsformand Generalforsamlingen valgte Anne Brincker til bestyrelsen som ungdomsformand 9. Valg af 1. bestyrelsessuppleant (1 år) Bestyrelsessuppleant Per Beske Larsen er ikke villig til genvalg. Bestyrelsen forslog Søren Palle til ny bestyrelsessuppleant Generalforsamlingen valgte Søren Palle til bestyrelsessuppleant. 10. Valg af revisor (2 år) Revisor Lars Dyrberg er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Lars Dyrberg til revisor 11. Eventuelt TH takkede PL for indsatsen som suppleant i bestyrelsen og overrakte en gavekurv til PL. TH takkede Benny for indsatsen som dirigent og overrakte 2 flasker vin til Benny. TH takkede SP for indsatsen som ungdomsformand. SP kunne desværre ikke deltage i generalforsamlingen og SP vil derfor få overrakt en gavekurv senere. Martin Omø roste bestyrelsen for det gode arbejde der udføres. Dirigenten afsluttede generalforsamlingen og takkede for god ro og orden.

Referat af Generalforsamlingen 2016

Referat af Generalforsamlingen 2016 Referat af Generalforsamlingen 2016 Mødedato og sted: 26. februar 2016 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretninger fra udvalg 4. Regnskab 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2019

Referat af Generalforsamlingen 2019 Referat af Generalforsamlingen 2019 Mødedato og sted: 22. februar 2019 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgenes beretning 4. Økonomi 5. Fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Generalforsamling - Referat Stubbekøbing, den 21. februar 2014 Mødedato og sted: 21. februar 2014 kl. 17:30 Sted: Mødeleder: Referent: SB s klubhus Teddy Hansen Johnny Brincker Bestyrelsesmøde: Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2015

Referat af Generalforsamlingen 2015 Referat af Generalforsamlingen 2015 Mødedato og sted: 27. februar 2014 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning fra udvalg 4. Regnskab, herunder

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Generalforsamling - Referat Stubbekøbing, den 23. februar 2013 Mødedato og sted: 22. februar 2013 kl. 17:30 Sted: Mødeleder: Referent: SB s klubhus Benny Larsen Johnny Brincker Bestyrelsesmøde: Dagsorden:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012.

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Dagsorden for den ordinære generalforsamling: 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere