Referat af Generalforsamlingen 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Generalforsamlingen 2015"

Transkript

1 Referat af Generalforsamlingen 2015 Mødedato og sted: 27. februar 2014 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning fra udvalg 4. Regnskab, herunder fastsættelse af kontingent 5. Valg af Formand Teddy Hansen (Villig til genvalg) 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer (2 år) Morten Tærsker (Villig til genvalg) Søren Palle (Villig til genvalg) Per Johansson (udtrådt i utide) (Nyt medlem skal vælges for 1. år.) 7. Valg af 1. bestyrelsessuppleant (1 år) Per Beske (Villig til genvalg) 8. Valg af revisor (2 år) Carsten Bylov (Villig til genvalg) 10. Indkomne forslag 11. Eventuelt. Deltagere: Der er ved generalforsamlingens begyndelse registreret fremmøde fra 20 medlemmer, herunder den siddende bestyrelse i form af: - Teddy Hansen (TH) - Johnny Brincker (JB) - Jan Magle (JM) - Martin Warming (MW) - Søren Palle (SP) - Morten Tærsker (MT) - Per Beske Larsen - Formand, Teddy Hansen, bød velkommen til alle fremmødte og gennemgik dagsordenen.

2 1. Valg af Dirigent Erik Olsen blev enstemmigt valgt som dirigent. Dirigenten takkede for valget, og konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. Dirigenten erklærede generalforsamlingen for lovlig. 2. Formandens beretning Året 2014 SB har igen i år haft et tæt samarbejde med kommunen omkring bevillinger m.v. og vi må desværre konstatere at den økonomiske situation i kommunen også smitter af på os. Dermed er de ting som vi er blevet lovet af kommunen, ikke blevet indfriet. Vi håber dog, at 2015 bliver året hvor kommunen får gennemført nogen af de projekter som vi er blevet lovet udført. Jan Andersen og Teddy Hansen tager mandag til baneudvalgsmøde, for at høre om kommunens master planer og dermed hvad vi kan forvente bliver udført i klubben i Der er i 2014 også blevet suppleret en del på både spillertøj, materialer og meget mere. Derudover har vi også fået opsat det nye materiale rum, som vil blive helt klar til sæson start. Fremtiden Vi kan satse på stort set at gøre det bedste vi vil, og kan, for fodbolden. Det være sig i form af bolde, omgivelser, baner, omklædningsrum, trænere osv., men hvis ikke vi har nogen spillere til at spille, så er det omsonst det hele. Vi har i klubben 162 medlemmer som er fordelt som følgende: 0-12 år 60 medlemmer år 43 medlemmer år 7 medlemmer år 52 medlemmer Det er en effekt af at de unge ofte tager på efterskoler, til andre byer for at studere m.v. og det kan vi ikke rigtig lave om på. Vi kan så vælge at være en ungdoms & gammelmands klub, men det mener vi ikke er den rigtige løsning i klubben. Vi bliver derfor nok nødsaget til at kigge os om efter en, eller flere samarbejdsklubber til holdsamarbejde på senior siden. Ellers ender vi som klub med at være en ren ungdomsklub. En stor tak til alle trænere, ledere og sponsorer for støtten igennem året. Tak til Johnny & Anne for de 2 år i cafeteriet, og velkommen til Jan & Birthe som foreløbig tager et års tid i cafeteriet. Det er vigtigt for klubben at have et cafeteria som er med til at skabe liv i og omkring klubben og dens medlemmer i forbindelse med træning, kampe m.v. Sidst men ikke mindst en stor tak til SB s Venner, som altid støtter op omkring klubbens ungdomsarbejde. Dirigenten takkede for, og godkendte formandens beretning.

3 3. Beretning fra udvalg Ungdomsudvalget v/søren Palle Træner/Holdledere Søren Palle afgav en kort redegørelse for forløbet omkring ophøret af samarbejdet med tidligere træner Per Johansson. En stor tak til Per Johansson, Søren Bold Andersen, Søren Jyde Andersen, Martin Christensen og Michelle Belling, som alle er stoppet som trænere i klubben, for det store arbejde de har lagt i både klubben og deres træner gerning. Også en tak til de aktive træner/holdledere Brian Jensen, Horst Lenz, Adam Herzog, Anders Christensen, Henrik Petersen, Jan Andersen, Teddy Hansen, Rene Larsen, Karsten Lauridsen, Per Beske, Martin Kristensen, Martin Warming og Anne Brincker som alle har sagt ja til at fortsætte i Uden hjælpere kan det være svært at få alting til at fungere, så derfor også en stor tak til alle vores ungdomshjælpere som er William Omø, Christoffer Petersen, Frederik Larsen, Rebecca Brincker, Nicklas Brincker og Troels Munck Hansen. Børnefodboldens basisuddannelse blev gennemført i 2014 og er det første trin til moduler til C- licens. Ungdomshold Poder U7 Trods faldende børnetal generelt, har vi en forholdsvis stor Pode-U7 gruppe. Det er rigtig flot, og en trend vi håber fortsætter. Holdene har igennem året deltaget i en stor del stævner, og selvom vi ikke går op i resultater i den aldersgruppe, så har de alligevel klaret sig rigtig flot med masser af sejre til stævnerne. U8-U10 Drenge/Piger Der er desværre ikke så mange piger i denne aldersgruppe og det vil være et indsatsområde i 2015 at rekruttere flere pige spillere generelt til klubben. U11-U12 Drenge Aldersgruppen her spiller turnering i stævneform, og de er absolut godt selv klar over hvordan de ligger resultatmæssigt i forhold til de øvrige klubber på LF, til trods for at der ikke pointføres i årrækken. Holdet deltog også ved Pinse Cup i NFC i sommers, og det var en stor oplevelse hvor de sluttede på en 2. plads i puljen og en samlet 5. plads ud af 12 hold i turneringen. U13-U15 Drenge U14 drengene vand guld ved indendørs i starten af året. Sidst på foråret var der et 9.mands holdsamarbejde med Bogø. I efteråret blev der lavet et samlet 11. mands U15 hold i række 4 under SBU. Her sluttede holdet på en samlet 1. plads i rækken. U15 Piger Holdet spillede U13 7. mands i foråret og sluttede på en sidste plads. Til Kerteminde Cup tog de 2. pladsen, og fik dermed pokal med hjem til klubben.

4 U17 Drenge 11. mands holdsamarbejde med Tingsted sluttede på en 2. plads i Vinterbold under DBU. Holdet sluttede med en 3. plads under SBU U15 drenge række 1. Stort tillykke til drengene som blev nr. 1 og dermed vandt Vildbjerg Domus Cup. Aktiviteter Der har i forhold til ungdomsfodbolden været afholdt 2 store aktiviteter i årets løb. XL P. W. Wulff Cup som er SB s eget årlige fodboldstævne, og deltagelse i Kerteminde Cup på Fyn. Stort tak til både sponsorer og SB s venner for deres støtte til aktiviteterne. Fremtiden Vi har nogen store udfordringer i forhold til rekruttering og fastholdelse af de lidt ældre ungdomsspillere, samt pige spillere i de yngre årgange. Det er derfor vigtigt at vi får et større samarbejde med lokal samfundet, særligt skolen, for at skabe viden og interesse omkring fodbolden i Stubbekøbing Boldklub. Seniorudvalget v/martin Warming Lidt om udvalget Senior udvalget er til for at skabe en kobling mellem bestyrelsen og spillerne. Indtil for nylig bestod udvalget kun af bestyrelsesmedlemmer, men vi har nu fået 2 herre senior spillere med i udvalget, Lars Lydolph og Tobias Petersen. Der mangler fortsat et medlem fra kvinde senior. Dette skulle gerne være med til at skabe en større kobling. Udvalget har også til opgave at rekruttere trænere og holdledere til senior holdene. Resultater samt Trænere & Ledere Kvinde Senior blev nr. 5 af 10 hold i foråret, og 9 af 9 hold i efteråret. En stor tak til Jan som har været træner for holdet, og som også fortsætter på denne post. Herre senior blev nr. 4 af 10 hold i foråret og nr. 4 af 12 hold i efteråret. Holdet er tilmeldt igen, og vi håber naturligvis på en snarlig oprykning til Serie 2, hvilket formentlig vil kunne trækker yderligere spillere til klubben og holdet. Tak til træner Jesper Hagbarth, tidligere holdleder Carsten Bylov og nuværende holdleder Thomas Iversen for det store arbejde der er lagt i årets løb. Old Boys holdet blev nr. 5 af 6 hold i foråret og nr. 2 af 8 hold i Old Boys 2 i efteråret. Tak til holdleder Heino, som stopper som holdleder. Tak til Daniel Grejs for at påtage sig opgaven som ny holdleder. Veteran holdet er efterhånden blevet en gentagelse år efter år, med en 2. plads i foråret og efterfølgende en 4. plads i Veteran 1 i efteråret. Fodbold Fitness er også blevet startet op med Jan Andersen ved roret, og det har indtil videre været en stor success.

5 Seniorafdelingens fremtid Det har set lidt sort ud med senior holdet, men det har lykkedes at gennemføre turneringen. Vi håber dog at få tilgang af nogen af de unge som kommer hjem fra efterskole m.v. og derudover arbejdes der også på muligheden for evt. holdsamarbejde med en af omegnsklubberne. Klubhus og Udenomsarealer v/jan Magle Nyt materiale/bold rum Der er opsat nyt materiale/bold rum, som vi har fået fra kommunen. Rummet er ved at blive sat i stand så kan komme bedre samling på bold, materialer m.m. Dette skulle også gerne give mere plads i klubhuset, så vi kan få etableret et ordentligt møderum og et nyt depot rum. Vi mangler lige at få malet de sidste skabe og samlet et par boldvogne, men det vil alt sammen være klart til opstart af forårssæsonen. Video overvågning Der er etableret video overvågning i hele klubhuset, både indvendig og udvendig, da vi har haft et par forsøg på indbrud. Overdækning af terrasse Der arbejdes på at få etableret en overdækket terrasse uden for klubhuset. Frank Jensen er i fuld gang med at lave tegningerne hvorefter der skal søges godkendelse hos kommunen. Baneforhold Vi har været i dialog med kommunen omkring banerne i mange år. Til baneudvalgs mødet mandag, forventer vi en afklaring af kommunens planer for vores baner og områder for året Lars Dyrberg spurgte ind til planerne for grusbanen, og til dette var svaret fra Formand Teddy Hansen, at det jord som vi havde håbet at få fra fængselsbyggeriet desværre ikke blev til noget. Der er derfor gået i tænkeboks for at se om der kan findes løsning for alternativer, da kommunen slet ikke vil hjælpe med grusbanen. Sponsorer v/jan Magle Sponsor arrangement Der planlægges, i forbindelse med en Herre Senior hjemmebanekamp, at afholde en middag for alle klubbens sponsorer. Både for at gøre noget for sponsorerne og vise hvad deres sponsering går til, samt arbejde på at få fornyet sponsor kontrakterne. Kontrakt fornyelser Der skal efter sommerferien arbejdes på kontrakt fornyelser med alle klubbens sponsorer, da de nuværende udløber med udgangen af 2015.

6 Hjemmeside & PR v/johnny Brincker Hjemmeside SB gik i sommers med som pilotklub på DBU s nye Klub-CMS til administration af klubbernes hjemmesider, og den 7. december 2014 kunne vi så lancere vores nye redesignede hjemmeside. Den nye hjemmeside har et mere moderne og tidssvarende design, og med den tætte integration til KlubOffice (som er klubbens administrationssystem til medlemmer, økonomi, turneringshold osv.) og kampklar bliver mulighederne i det nye system mange. Bl.a. kommer er der nu også mulighed for at sætte et profil billede på hver enkelt spiller, træner og leder i klubben og så få dette vist på hjemmesiden under de enkelte holds sider m.v. DBU udvikler konstant nye muligheder og integrationer, så der vil henover den kommende sæson blive tilført mange flere muligheder, som alle forhåbentlig vil være med til at gøre klubbens hjemmeside mere attraktiv at besøge. Og siden BLIVER besøgt. Siden lanceringen af den nye hjemmeside i december måned, har vi haft mere en 1250 besøgende på siden, med et gennemsnit på 18 unikke besøgende hver dag. Facebook Klubbens officielle Facebook side benyttes også aktivt. Den vokser støt og vi har i dag 241 Synes godt om, 227 indtjekninger, højeste rækkevidde pr. opslag på og ikke mindst 36 anmeldelser med en score på 4.3 ud af 5 stjerner. Facebook er dermed, om man vil det eller ej, blevet en vigtig del at klubbens markedsføring og kommunikation, specielt i forhold til annoncering og promovering af aktiviteter før, under og efter aktiviteten. Materialer v/johnny Brincker Spillerdragter I løbet af de sidste 1½ år har stort set alle turneringshold fået nye spillerdragter. Old boys mangler dog, men vi er i fuld gang med at få bestilt til dem også, så de også kan være flot iklædt til turneringen starter til foråret. Som noget helt nyt, så har klubben lavet en aftale med Jan M. Andersen om at stå for tøjvask af spillertøjet for alle hold. Det betyder, at når man har været ude at spille med spillertøjet, så stilles tasken ind til Jan, og så sørger han for at tøjet bliver vasket, lagt sammen og til når det er færdigt bliver det lagt i tasken og ud i holdrummet. Hold materialer I det nye materiale/boldrum vil hvert hold, i deres hold rum, få sit eget sæt toppe, 2 sæt drikkedunke, overtrækstrøjer og naturligvis plads til at opbevare spillertasken med holdtøjet. Fælles materialer Alle øvrige materialer, ud over hold materialerne, er fortsat til fælles brug. Det er alt lige fra bolde til frisparksfigurer, kegler, ringe m.m. Fællesmaterialerne vil blive gennemgået inden sæsonstarten, så vi sikrer at der er hvad der skal bruges.

7 4. Regnskab, herunder fastsættelse af kontingent Gennemgang af regnskabet for 2014 På indtægtssiden ligger vi rimelig stabilt i forhold til sidste år dog med en enkelt undtagelse på aktiviteter som er steget væsentligt, hvilket primært skyldes overførsel af aktiviteter fra Forældreforeningen som blev afviklet sidste år. Indtægter Kontingenter , ,00 Cafeteria , ,88 Tilskud , ,00 Lejeindtægter 1.500,00 0,00 Sponsorer , ,00 Aktiviteter , ,50 Øvrige ,00 214,49 Indtægter i alt: , ,87 På udgiftssiden er det nogenlunde det samme, dog med undtagelse af enkelte stigninger grundet indførelsen af forældreforeningens aktiviteter i klubben. Derudover er der på Markedsføring og lokale konti brugt lidt ekstra i forbindelse med indkøb af nye vimpler til Kerteminde Cup, samt whiteboards til alle omklædningsrum, fjernsyn til hyggekrogen, kantklipper og en ny plænetraktor til erstatning for den som vi desværre fik stjålet i efteråret. Udgifter Ungdom , ,29 Senior , ,89 Cafeteria , ,97 Aktiviteter , ,14 Materialer 6.194, ,19 Personale , ,31 Udvalg 3.384, ,00 Markedsføring 7.517, ,63 Lokaler , ,08 Administration , ,98 Finansielle poster 1.891, ,15 Udgifter i alt , ,63 Klubben genererer et driftsresultat på kr ,37 i overskud for regnskabsåret 2014, mod kr ,24 i Klubben slutter året med en likvid beholdning på kr ,39

8 Budgettet for 2015 Budgettet for 2015 følger primært årsregnskabet for 2014 på både indtægts-, og udgiftssiden da der ikke forventes de store udsving til regnskabet og driften. Der er dog afsat ekstra kr til reparation og vedligeholdelse hvoraf kr af dem er øremærket til den evt. kommende overdækning af terrassen. Derudover er også afsat ekstra, på i alt kr , til bolde og træningsmaterialer i forbindelse etablering af de nye holdrum. Fastsættelse af kontingent. Bestyrelsen anbefaler at fortsætte med de nuværende kontingent satser: Senior kr ,- Ungdom U11-U18 kr. 800,- Ungdom U8-U10 kr. 600,- Ungdom Poder-U7 kr. 400,- Fodbold Fitness kr. 400,- Passive medlemmer kr. 100,- Generalforsamlingen stemte for en fastholdelse. Dirigenten takkede for, og godkendte kasserens beretning. 5. Valg af formand (2 år) Formand Teddy Hansen er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Teddy Hansen til formand. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer (2 år) Bestyrelsesmedlem Morten Tærsker er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Morten Tærsker til bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Søren Palle er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Søren Palle til bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Per Johansson fratrådte i utide, og en plads er derfor åben for en 1. årig periode. Bestyrelsen foreslår Bjørn Lund Larsen, som er villig til valg, til bestyrelsen. Generalforsamlingen valgte Bjørn Lund Larsen til bestyrelsen. 7. Valg af 1. bestyrelsessuppleant (1 år) Bestyrelsessuppleant Per Beske er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Per Beske til bestyrelsessuppleant. 8. Valg af revisor (2 år) Revisor Carsten Bylov er villig til genvalg. Generalforsamlingen valgte Carsten Bylov til revisor

9 9. Indkomne forslag Der var ingen indkomne forslag 10. Eventuelt Ungdomsformand ønskede Johnny Brincker tillykke med sin dommer uddannelse som blev gennemført i starten af Erik Olsen, takkede for redegørelsen vedr. ophøret af samarbejdet med Per Johansson og kom efterfølgende med en af sine anekdoter fra sit tidligere hverv som formand for klubben. Dirigenten afsluttede generalforsamlingen og takkede for god ro og orden.

Referat af Generalforsamlingen 2016

Referat af Generalforsamlingen 2016 Referat af Generalforsamlingen 2016 Mødedato og sted: 26. februar 2016 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretninger fra udvalg 4. Regnskab 5. Fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Generalforsamling - Referat Stubbekøbing, den 21. februar 2014 Mødedato og sted: 21. februar 2014 kl. 17:30 Sted: Mødeleder: Referent: SB s klubhus Teddy Hansen Johnny Brincker Bestyrelsesmøde: Dagsorden:

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Generalforsamling - Referat Stubbekøbing, den 23. februar 2013 Mødedato og sted: 22. februar 2013 kl. 17:30 Sted: Mødeleder: Referent: SB s klubhus Benny Larsen Johnny Brincker Bestyrelsesmøde: Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2019

Referat af Generalforsamlingen 2019 Referat af Generalforsamlingen 2019 Mødedato og sted: 22. februar 2019 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgenes beretning 4. Økonomi 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent.

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller 3. Beretning a. Formandens beretning. b. Ungdomsafdelingens

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2018

Referat af Generalforsamlingen 2018 Referat af Generalforsamlingen 2018 Mødedato og sted: 23. februar 2018 kl. 17:30 Sted: SB s klubhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgenes beretning 4. Økonomi 5. Fastsættelse

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD.

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. 15. NOVEMBER 2012 KL 19:00 i MOSEN 1. Valg af dirigent a. Ole Pilgaard valgtes som dirigent. Ole konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015.

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. Alle hold overføres fra Efterårsturneringen 2014 Alle holdene der har deltaget i DGI Midtjyllands turnering i

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015 Holdtilmelding forår 2015 Generelt om holdtilmelding På de følgende sider vil du få et overblik over det du skal vide i forbindelse med holdtilmelding til foråret 2015. Du finder bl.a. information om de

Læs mere

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning for det forløbne år Forelæggelse af årsrapport inkl. det reviderede regnskab Forelæggelse

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Mødeleder: Walid Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: 24. september kl:19:00 Tilstedeværende:, Henrik, Walid, Peskho, Bettina, Camilla, Patrick, Pelle, Jimmy,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere