Igen må jeg indrømme, at det har været et rigtig godt år i Farum Gymnastikforening!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Igen må jeg indrømme, at det har været et rigtig godt år i Farum Gymnastikforening!"

Transkript

1 28. februar 2011 Formandens beretning for 2011 i FGF Igen må jeg indrømme, at det har været et rigtig godt år i Farum Gymnastikforening! Der er mange årsager og jeg håber at komme ind på de fleste i min beretning. Det vil dog være svært at nævne alle, da der ikke er tid til at nævne alle vores medlemmer, idet vi har 726 aktive medlemmer, hvoraf flere af dem går på flere hold. Derudover er der 120 oprettede profiler der dækker over dobbeltprofiler, forældreprofiler eller afventende til hold. Foreningen En af de aktiviteter, der har taget tid i det forgangne år er oprettelse og etablering af den nye hjemmeside. Udover at være foreningens hjemmeside er det også vores medlemskartotek, bogholderi og meget mere. Og selvom den er i drift, arbejder vi stadig på at gøre den bedre, mere overskuelig og levende. Det har taget og tager stadig tid, og tak til Søren Christiansen for hans ukuelige arbejdsindsats men til gengæld har den nye hjemmeside den fordel, at det er medlemmet selv, der opretter profil, tilmelder sig hold og betaler direkte. I hvert fald for størstedelen af medlemmerne, men vi har stadig mulighed for at hjælpe de medlemmer, der af en eller anden årsag ikke har mulighed for at gøre dette eller betale med Dankort, som indtil nu har været den eneste betalingsmåde, der har kunnet bruges. Den nye hjemmeside har gjort, at vi har kunnet opfylde vores tidligere medlemsadministrator ønske om at gå på pension. Ole Mertz skal have en kæmpe tak for at have hjulpet os med medlemsadministrationen som har været et rigtigt tidskrævende arbejde de sidste mange år TAK Ole! Vores medlemmer kan med den nye hjemmeside - sikre en plads på holdet, når betaling er registreret i systemet, se om der er venteliste få direkte besked, når der bliver plads på holdet selv vedligeholde sin profil (med bl.a. mailadresse), så meddelelser fra forening og hold kommer rigtigt frem Men det nye system gav også udfordringer, når et medlem har fortrudt sit hold af en eller anden årsag efter den første undervisning, idet tilbagebetalingsproceduren ikke var helt i orden. Det er den blevet, og vi får mere og mere styr på systemet, og det kan allerede mærkes, at den letter en del af vores arbejde.

2 En anden aktivitet har været foreningens logo. To instruktører gav i første del af sæsonen bestyrelsen forslag til nyt logo. Bestyrelsen arbejdede videre, besluttede, fik rentegnet, måtte ændre mening, men til sidst lykkedes det synes vi - at få et nyt og pænt logo. Det endelige logo har på en eller anden måde rødder i begge de to forslag, men figurerne er nok mest taget fra det ene. Tak til Julie Pflug og Klaus Nielsen for at vi måtte bruge jeres ideer. Instruktører Det er nu 6. gang at jeg med stor stolthed og glæde kan konstatere et rigtigt stort engagement for vores instruktører og hjælpere. De er motiverende, trofaste, omsorgsfulde og tager initiativ til mange ting. De gør en kæmpe indsats på deres respektive hold, de samarbejder og de bakker op ved sygdom, hvilket især kan ses på de ordinære springhold, da en af hovedinstruktørerne blev ramt af alvorlig sygdom. (Dette er også årsagen til, at vi i år ikke har haft nogen springdag). Jeg kan fremhæve dem alle, men vil her nøjes med at nævne Mette Wind, der i december fik Furesø Sportspris, Nordea Fondens det gode liv pris. Det kan ikke undgås, at der sker udskiftning af instruktører, da vi har en del unge, som skal videre i uddannelsessystemet. Af den årsag måtte vi sige farvel til 2, hvilket bl.a. også er en af årsagerne til, at Klub Solstråle vores samarbejdshold med kommunen ikke kunne oprettes i denne sæson. Andre er så stoppet, da der ikke var grundlag for at videreføre deres hold. Men vi har også været heldige. Nye kræfter og nye initiativer er kommet til gælder både instruktører og hjælpere, så vi stadig har kunnet tilbyde et bredt program til borgerne. Jeg kan kun glæde mig over, at vi stadig er en attraktiv forening at være og komme i. Arrangementer skal man have - og det har vi også. Vi har haft vores forårsopvisning, hvor der sædvanen tro var flot gymnastik og særdeles aktive hjælpere at se. Det var 3½ timer, der bare fløj af sted. Vi har i samarbejde med DGI Nordsjælland haft et Zumba-arrangement i maj. Det var så stor en succes og det lykkedes os at lave en aftale med instruktørerne, så vi byggede straks videre og tilbød 6 zumba-træninger inden sommerferien.

3 Vi har lagt haller til en gymnastikskole (sammen med DGI Nordsjælland) i sommerferien. Mette Wind var igen i 2010 primus motor og en del af vores andre instruktører og hjælpeinstruktører var også med sammen med godt 60 børn. Gymnastikskolen varer 30 timer fordelt på 5 dage og der laves forskellige gymnastiktyper, svømning, boldspil og en masse anden bevægelse og hygge. En kæmpe tak til Mette Wind for initiativet, men også en tak til de øvrige instruktører, der bakkede op om arrangementet. Vi har holdt Juletræsfest men desværre havde det ikke samme opbakning som i Måske skyldtes det at det var 1. søndag i advent, måske skyldtes det, at vi ikke gjorde reklame nok for festen, men alligevel var der mødt 120 juleglade børn op sammen med deres forældre, bedsteforældre m.m. Gymnastik De fleste af vores hold er gengangere og efterspurgte hold. Nogle hold er nye (eller nyere) og har fået succes Zumba, Zumbatomic (der er Zumba for børn), Parkour - gadeløb og spring en aktivitet, der er god til at trække drenge til. Faktisk så meget, at vores Mix-spring nu består af 15 drenge, hvor der tidligere primært var piger på holdet) Det har ellers været svært at få drenge i foreningen, men Parkour har gjort det tiltrækkende for dem holdet for de aktive, der er fyldt 60 år Forældre/barn gymnastik er stadig attraktivt og der var glæde, da vi omkring efterårsferien kunne oprette et suppleringshold. Generelt er der rigtig mange positive tilbagemeldinger om vores hold, der udover det førnævnte hold - rummer: Børnegymnastik for mindre og lidt større børn Rytmisk gymnastik for mindre piger motionsgymnastik, pilates, spring/rytmegymnastik ropeskipping (sjipning), springgymnastik, OL-gymnastik, effekttræning, træning for rigtige mænd M/K hold fit for kroppen og så Wake-up for de morgenfriske.

4 Konkurrencer Konkurrencehold har vi også plads til i foreningen. TeamGym en ny disciplin vi har kunnet tilbyde i år består af 10 piger typisk fra konkur renceholdet i Kvindelig Idrætsgymnastik samt fra Krudttøser- ne (vores springhold for store piger). Teamgym består både af spring- og rytmegymnastik. Grandprix I år er vi så heldige, at vi har tre hold mini (13 piger i alderen 6-9 år), Holdet her har to serier enrytmeserie og en redskabsserie. I år er redskabet et tøndebånd tweens (11 piger i alderen år) Holdet her er i en gruppe, hvor man har en rytmeserie senior (7 piger fra 17 og opefter) Dette er rutinerede piger, der har været med i mange år. I denne sæson er der dog kun 1 hold, da flere er ude og rejse og holder pause pga. studie. Holdet kom derfor først i gang i slutningen af november. Holdet er med i 3. div. og har en rytmeserie. Består af 8 piger, der er helt vilde med at træne og træner rigtig meget. Derudover er der ASPIRANTERNE, som gerne skulle få lyst til at fortsætte på et af de andre hold. På såvel teamgym og grandprixholdene har vi nye og yngre trænere, som bare gør det fantastisk, men jeg vil faktisk benytte lejligheden til også at takke Emma Hjernøe for hendes indsats. Emma er med som vejleder, koreograf, inspirator og hjernen bag det meste af holdenes rytmeserier og hjælper også, hvis en idrætsgymnast skal have hjælp til en guldøvelse. Da Emma skulle fortælle mig, at hun havde været så heldig at få ½ års praktik ophold i Paris i forbindelse med sit studie, pointerede hun meget, at hun nok skulle have det overordende færdigt, at hun ville følge med via videomateriale og at hun håbede at kunne komme hjem til en af konkurrencerne. Hun pointerede også, at hun nok skulle komme hjem igen til august og have nogle gode koreografier med til næste sæson. Alle konkurrenceholdene deltager selvsagt i konkurrencer og opvisninger så meget, det kan lade sig gøre. Dette kræver stor opbakning fra forældre, men den opbakning er der også. Tak til forældregruppen for deres indsats og opbakning til såvel gymnaster, trænere og holdene.

5 Bestyrelse og eksterne hjælpere Bag foreningens aktiviteter og arrangementer er der en bestyrelse og hjælpere. Bestyrelsen der jo udelukkende består af frivillige, der ofte har et erhvervsarbejde ved siden af skal træffe en del beslutninger. Jeg synes, at vi for det meste gør det rigtig, rigtig godt, men erfaringen viser også, at vi kan blive bedre til det bl.a. ved at bevæge os rundt en gang imellem. Der skal lyde en kæmpe stor tak fra mig til den øvrige bestyrelse. En tak for jeres indsatser, opbakning, måde at være på og samarbejdet. Og mon ikke også, at der er en tak fra medlemmer og trænere! Eksterne hjælpere er der også i en forening. Ikke ligefrem så mange som den nuværende bestyrelse havde håbet på, da vi i foråret 2010 forsøgte at invitere til en foreningsdag med henblik på at finde ud af, hvordan vi kan gøre FGF endnu bedre og med henblik på at få nogle aktivitetsudvalg bestående af frivillige, der kun skal bidrage til specifikke aktiviteter, arrangementer el. lign. Men hvem ved! Foreningsarbejde er i stadig udvikling, så måske kommer det i fremtiden. Men en del har vi og de er faktisk uundværlige. Nogen har jeg allerede takket tidligere i dag, men der er flere endnu. Alle skal have en tak for deres indsats og hjælp uanset om det er store eller små opgaver al hjælp og samarbejde er velkomment i en forening. Fremtiden Vores egen forårsopvisning nærmer sig, og som sædvanlig ser vi frem til en god dag lørdag den 9. april Der er DGI Nordsjællands regionsopvisning (søndag 13/3) og Gallaopvisning (fredag 25/3) i Farum Arena. Vi skal i gang med at planlægge endnu en god sæson i Farum Gymnastikforening, og vi skal ud og finde flere instruktører, idet Yrsa Hansen tillader sig at flytte til Nyord (ved Møn), når denne sæson slutter. Derfor skal der lyde en tak til Yrsa for den energi og motivation, hun har lagt i Farum Gymnastikforening de sidste 10 år. Vi ønsker dig held og lykke fremover. Vi er med i et samarbejde omkring den kommende WTA turnering tennis. Bl.a. håber vi også Farum Bytorv, at vi kan fylde gangene på Bytorvet et par gange efter lukketid med Zumbadeltagere. Det bliver spændende om det kan lade sig gøre ooooo----- Selvom der er meget at lave i en forening som vores, er det dejligt at opleve det samarbejde og den opbakning, der er. Bestyrelsen, instruktørerne, de øvrige hjælpere, personalet i Farum Arena, i Kulturhuset, kommunen, DGI og DGF samt foreningens medlemmer og forældre. Uden alle jer kunne det aldrig gå. Dorthe C Østergaard

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Endnu engang er det en fornøjelse at kunne fremlægge årets beretning med det formål at fortælle om de aktiviteter, der har været i foreningen, de aktiviteter foreningen har været

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 Formandens beretning 2013 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Velkommen til årets forårsopvisning Lørdag den 24. marts 2012

Velkommen til årets forårsopvisning Lørdag den 24. marts 2012 VELKOMMEN Velkommen til årets forårsopvisning Lørdag den 24. marts 2012 Gymnasterne har trænet flittigt siden sæsonstart i august/september 2011. Det er i dag dagen, hvor de glæder sig til at vise sig

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Generelt i ROG. Beretning

Generelt i ROG. Beretning Beretning 2018-2019 Generelt i ROG Vi har i løbet af 2018 haft 1543 medlemmer igennem i sæsonen inkl. sommerhold. Vi har i de sidste mange sæsoner slået rekord med antal medlemmer, men i år er det ca.

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 464 gymnaster fordelt på 21 hold - 9 begejstrede børnehold, 4 veltrimmede voksenhold og 8 ambitiøse konkurrencehold, der alle træner, tonser og

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening December 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Hilsen fra bestyrelsen Skrevet af: Anja Hauge Det var tid til juleferie, og det gælder også Roskilde Gymnastikforenings gymnaster. Foto: Anja Hauge

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

HERMES blev stiftet af Paul Petersen den 1. marts 1874 under navnet Kærnetroppen.

HERMES blev stiftet af Paul Petersen den 1. marts 1874 under navnet Kærnetroppen. 2018-19 HERMES blev stiftet af Paul Petersen den 1. marts 1874 under navnet Kærnetroppen. Herefter var navnet kortvarigt Paul Petersens Gymnastikforening inden det i 1881 blev til. Senere skiftedes navn

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Velkommen til sæson 2011-2012

Velkommen til sæson 2011-2012 Program 2011-2012 1 Velkommen til sæson 2011-2012 og til en ny og spændende sæson i Farum Gymnastik Forening med nye og kendte ansigter. Du kan læse mere om vores instruktører og hjælpere på vores hjemmeside

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

HERMES blev stiftet af Paul Petersen den 1. marts 1874 under navnet Kærnetroppen.

HERMES blev stiftet af Paul Petersen den 1. marts 1874 under navnet Kærnetroppen. 2019-20 HERMES blev stiftet af Paul Petersen den 1. marts 1874 under navnet Kærnetroppen. Herefter var navnet kortvarigt Paul Petersens Gymnastikforening inden det i 1881 blev til. Senere skiftedes navn

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset.

Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset. Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset. Bestyrelsens årsberetning. Medlemsstatistik: Selvom vi i den forløbne sæson har haft en beskeden nedgang i medlemstallet,

Læs mere

Arrangerer. Forbundsmesterskaberne mini 2. runde, TeamGym Farum Arena maj I samarbejde med

Arrangerer. Forbundsmesterskaberne mini 2. runde, TeamGym Farum Arena maj I samarbejde med Arrangerer Forbundsmesterskaberne mini 2. runde, TeamGym Farum Arena 12. - 13. maj 2018 I samarbejde med Kære TeamGym foreninger Det er med stor glæde, at GymDanmark og Farum Gymnastikforening kan byde

Læs mere

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!!

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! En gymnastikforening er MEGET andet end gymnastik. Der er masser af opgaver, som kan give dig god erfaring, som du kan tage med dig på din videre uddannelse. Vil du have erfaring,

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

Gymnastikforeningen Hermes. Sæson

Gymnastikforeningen Hermes. Sæson Sæson 2017-18 HOLD Afdeling for børnegymnastik... 2 Forældre & børn... 2 Gymnastik & leg... 2 Afdeling for spring- og breddegymnastik... 3 Springgymnastik... 3 Gymnastik & motion... 3 Afdeling for Idrætsgymnastik...

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Gymnastikafdelingens beretning 2008

Gymnastikafdelingens beretning 2008 Gymnastikafdelingens beretning 2008 Bestyrelsen Samarbejdet i Gymnastikafdelingens bestyrelse har været rart og udbytterigt. Vi bød velkommen til Iben Svensson Lund som nyt medlem i bestyrelsen. Underudvalg

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2016-17 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2016-17 8 Kontakt

Læs mere

Sæson JuniorYnglinge Syd

Sæson JuniorYnglinge Syd Sæson 2015-2016 JuniorYnglinge Syd Tilmelding på: www.dgi.dk/201613558030 Senest d. 27. september 2015 2 Vi er i DGI Sønderjylland Aabenraa og Sønderborg egnen glade for, at du har valgt at gå på JuniorYnglinge

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Nivå Gymnastikforening. Program 2015-2016. www.ng-gymnastik.dk

Nivå Gymnastikforening. Program 2015-2016. www.ng-gymnastik.dk Nivå Gymnastikforening Program 2015-2016 www.ng-gymnastik.dk Velkommen til gymnastiksæsonen 2015-2016 Velkommen til sæsonen 2015/2016 i Nivå Gymnastikforening. Foreningen ser frem til endnu en sæson med

Læs mere

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!!

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!! VELKOMMEN I TGF Velkommen i Taastrup Gymnastik Forening :. Uanset om du er gymnast eller forælder, vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig hjemme i TGF. Det arbejde, som instruktører og bestyrelse

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND

VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 METTE SKAT NIELSEN OM VI BEVÆGER 4-årigt udviklingsprojektet

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Netværksmøde Drengesatsning 23. november i Hillerød

Netværksmøde Drengesatsning 23. november i Hillerød Netværksmøde Drengesatsning 23. november i Hillerød Deltagere: Michelle Blom, Farum GF Instruktør, TeamGym, Juniordrenge Ida Jelager, Espergærde Gymnastik Konkurrence piger Lars Bjerregaard, Espergærde

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Nivå Gymnastikforening. Program 2014-2015. www.ng-gymnastik.dk

Nivå Gymnastikforening. Program 2014-2015. www.ng-gymnastik.dk Nivå Gymnastikforening Program 2014-2015 www.ng-gymnastik.dk Velkommen til gymnastiksæsonen 2014-2015 Velkommen til endnu en spændende sæson i Nivå Gymnastikforening. Nivå Gymnastikforening tilbyder mange

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning ved generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2014

Bestyrelsens årsberetning ved generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2014 Bestyrelsens årsberetning ved generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2014 Byggeår. Den 29 marts 2011 stillede Søren Madsen et spørgsmål til bestyrelsen under dette års generalforsamling: Hvorfor bygger

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 Overordnet Endnu en sæson der er fløjet afsted. Foråret 2017 og frem til sommer, var som sædvanligt en utrolig travl

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019.

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Medlems udvikling Endnu et år er gået, og igen ser vi tilbage på en imponerende sæson. Vi har i denne sæson været lidt færre gymnaster

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

DAG AKTIVITET TIDSRUM INSTRUKTØRER HJÆLPEINS. MINIHJÆLPER PRIS

DAG AKTIVITET TIDSRUM INSTRUKTØRER HJÆLPEINS. MINIHJÆLPER PRIS Sæson 2017/18 Sæsonen starter den 4. september 2017 og slutter den 6. maj 2018 med opvisning i Farum Arena. Kontingentet omfatter. medmindre andet er nævnt ud for holdet, hele sæsonen. Vær derfor opmærksom

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Program 2011/2012. Senior-mix fra 16 år Teendance. Spring-mix 4-7 kl. Zumbatomic. Parkour. Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg.

Program 2011/2012. Senior-mix fra 16 år Teendance. Spring-mix 4-7 kl. Zumbatomic. Parkour. Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg. Program 2011/2012 Spring-mix 4-7 kl. Parkour Zumba Motion for voksne Senior-mix fra 16 år Teendance Zumbatomic Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg Trampolin Aerobic Krudtugler DGI ynglingehold.

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00 Aktivitetsmøde i Gymnastik for Alle udvalget Hotel Scandic Hvidovre Lørdag den 25. oktober 2014 Kl. 16.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 25. oktober 2014 kl.

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1 Indhold: Resultat og Vinderne Vinderne af julekortkonkurrencen Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Events Ny Sportsgren Landsholdet Klubdragter

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vejle Gymnastik-Forenings 124. ordinære generalforsamling d. 16. november 2011 i DGI huset.

Vejle Gymnastik-Forenings 124. ordinære generalforsamling d. 16. november 2011 i DGI huset. Vejle Gymnastik-Forenings 124. ordinære generalforsamling d. 16. november 2011 i DGI huset. Bestyrelsens beretning. Medlemsstatistik: Som sædvanlig vil jeg starte min beretning med lidt medlemsstatistik.

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 29. januar 2014 kl på Stadion.

Referat af generalforsamling onsdag d. 29. januar 2014 kl på Stadion. Referat af generalforsamling onsdag d. 29. januar 2014 kl. 19.00 på Stadion. Vi er 12 personer der kan stemme, tilstede. Dagsorden ifølge lovene: 1) Valg af dirigent og to stemmetællere. Nanna er valgt

Læs mere

Jeg vedhæfter nyt skema, hvor de nye aktiviteter siden sidst er markeret med gult.

Jeg vedhæfter nyt skema, hvor de nye aktiviteter siden sidst er markeret med gult. From: Jacob Rasmussen Sent: Sat, 15 Jun 2019 15:33:01 +0200 To: Dorte Nielsen Subject: Re: Ansøgning om udvidelse af tilskudsramme - Ollerup Gymnastikforening Attachments: Forventet lokaleforbrug 2019-20.xlsx

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken Oktober 2017 Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Indbydelse til SM Arrangerer SM Sjællandsmesterskaber i TeamGym Farum Arena april I samarbejde med

Indbydelse til SM Arrangerer SM Sjællandsmesterskaber i TeamGym Farum Arena april I samarbejde med Arrangerer SM 2017 Sjællandsmesterskaber i TeamGym Farum Arena 13. - 16. april 2017 I samarbejde med Kære TeamGym foreninger på Sjælland Det er med stor glæde, at GymDanmark og Farum Gymnastikforening

Læs mere

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Udviklingskonsulent, Dansk Svømmeunion 180000 170639 178047 160000

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Nyhedsbrev april 2012

Nyhedsbrev april 2012 Nyhedsbrev april 2012 Så er vi klar med et lille nyhedsbrev inden vi holder sommerferie. Forårets har været fyldt med mange rigtige gode gymnastik-dage. Tak for nogle helt fantastiske weekender med forårsopvisning

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Formandsberetning BGF 2010/2011

Formandsberetning BGF 2010/2011 Formandsberetning BGF 2010/2011 Det har igen i år været god sæson for BGF. Vi har i sæsonen haft mange medlemmer. 174 aktive gymnaster og dansere fordelt på både voksne og børn og vi har et positivt regnskab.

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017 Tilmelding gymnastik 2016/2017 Barn Afleveres senest d. 12/9 eller 13/9, sammen med kontant betaling ved indgangen til hallen. Hold: Gymnastik i Hornum Navn: Fødselsdag og år: Klasse: Tlf. ved akut behov:

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

5 g n i n s i v p o ODK

5 g n i n s i v p o ODK Endelig er der et udvalg, hvis arbejde vi ikke kan undvære hele sæsonen igennem: Bladudvalget, som holder medlemmerne orienterede om stort og småt i ODK og ODK Nord, både gennem papirudgaven af medlemsbladet

Læs mere

Velkommen til MINI A

Velkommen til MINI A Velkommen til MINI A Hvidovre Gymnastik af 1937 Indholdsfortegnelse. Hvad er Mini A? Hvad er TeamGym? Hvad er vores mål for sæsonen? Krav for at gå på Mini A. Hvordan er strukturen om holdet? Den daglige

Læs mere

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold.

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere