Igen et velbesøgt julemarked.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Igen et velbesøgt julemarked."

Transkript

1 Igen et velbesøgt julemarked. Åbent hus med Seniordanserne fra Midgårdscentret.

2

3 Kære læsere. Det sørme det sandt december, og vi har, lige som alle andre, budt årets sidste måned julemåneden - velkommen. I slutningen af november lagde vi ud med det 4. julemarked. Masser af gæster blev budt indenfor i det smukt pyntede Levehjem. Alle havde haft travlt og forberedt dagen, og det betyder altså, at julemarkedet bestemt har været en stor succes for alle. Der løb ca æbleskiver og 30 liter gløgg igennem på de tre timer, hvilket fortæller, at vi alligevel må have været nogle stykker! Jeg har hørt en beboer give udtryk for, at det er imponerende, at vi kan nå det samme på tre timer, som andre steder bruger en hel dag til! Jeg synes rigtig godt om julemarkedet her i huset, men det er også dejligt, når alle pakker sammen igen, og jeg synes at tre timer kan være lige så godt som seks timer. Især med den hjælp og opbakning der har været til alle opgaver. Tusind, tusind tak til alle hjælpere og også en stor tak for at bakke op om de sælgende, som kunne tage herfra med et På gensyn til næste år. Derud over har vi da en masse gode stunder og dage i vente her i december. Omkring 45 børn fra skolen har meldt sig til Lucia optoget, som bliver den 11. december. Jeg tænker det bliver et fantastisk syn, og håber på at få nogle gode billeder fra dagen. Den traditionelle julefrokost for beboere og medarbejdere, er rykket til en Nytårsfrokost den 6. januar, hvor det bliver hyggeligt, at samles ovenpå julens strabadser. Jeg ser i hvert fald frem til endnu en god portion jule-racer-billeder, når jeg vender tilbage efter juleferie. (Og det er vist mest beboerne og aftenholdet, der helt er klar over, hvad jeg mener ). -Indlæg til næste nummer af Bjergby Posten, skal være Gerda eller Hanne i hænde senest d. 27. december Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten. Med ønsker om en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra Hanne.

4 JUL MED BJERGBY POSTEN!!! Den ene blondine til den anden: Åhh gud, det er jul på en fredag i år. Den anden: Åhh nej! Bare det så ikke er den 13. Ved julefrokosten havde Jensen fået en lille en for meget, så han dristede sig til at spørge chefen om lønforhøjelse. - Jensen, sagde direktøren. - Kan De se min kone derhenne? - Ja. - Synes De, hun er smuk? - Ja, så absolut. - Så er det ikke lønforhøjelse, De har brug for. Så er det nye briller... Ved du hvad min far gav min mor til jul? Et spisestel i 623 dele! - Du godeste! Er din far meget rig? - Nej, stellet var egentlig i 24 dele, men han snublede på vejen hjem fra butikken! Doktor, doktor, jeg tror hele tiden, at jeg er en juleklokke! Bare tag disse piller - og hvis de ikke virker så giv mig et ring! - Skønt! udbrød hunden begejstret, da den så sit første juletræ. - Endelig er der kommet lys på toilettet! Fruen i huset var misfornøjet med sin bil og beklagede sig overfor sin mand. - Køb en overraskelse til mig i julegave! Når jeg sætter foden ned, skal den accelerere fra på mindre end 4 sekunder, sagde hun. - Helst en lyseblå! Tilføjede hun. Fuld af forventninger gik hun juleaften i møde. - Hun fik en flot lyseblå badevægt.. Den russiske oliesheik købte nogle kostbare malerier kort før jul på en kunstauktion i New York. - Det bliver sandelig nogle flotte julegaver, sagde den imponerede kunsthandler. - Julegaver? fnøs sheiken. Hvad antager De mig for? Det er julekort! Hallo, er det fru direktør Møller? - Ja det er det. - Det er Deres mands sekretær. Undskyld jeg forstyrrer her i julen. Men har De fået en minkpels af Deres mand i julegave? - Ja, det har jeg. - Så tror jeg, der er sket en misforståelse. Jeg har nemlig fået en støvsuger! Julestresset - mig? Nej! Nu er kagerne vasket, pakkerne i ovnen, ungerne ligger under træet, og huset er lagt i seng! Så nu kan julen bare komme!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 27. december Tillykke til november måneds vinder som blev: Astrid Jensen Violen - Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 14. december: Oda Rasmussen (1923) - Rosen 15. december: Sisse Jørgensen (1926) - Rosen VELKOMMEN TIL: Orla Jensen - Rosen GUDSTJENESTER I DECEMBER: Onsdag den 3. decemer kl i Udsigten. Onsdag den 17. december kl i Udsigten. Onsdag den 24. december kl v/lars Berhardt Hansen i Udsigten. -Alle er velkomne.

7 FRISØREN KOMMER : Torsdag den 11. december Tirsdag den 16. december. Tirsdag den 23. december. Mulighed for juleklip NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Maja, SSH elev hos Rosen og som kommer den 16. december. Merete, SSH elev hos Violen og som også kommer den 16. december. Nanna, SSH elev hos Violen og som kommer den 16. december. Anita (hjælpende hånd) om aftenen i hele huset. Anita startede den 10. november, og skal være her til udgangen af februar Anette (hjælpende hånd hos Hanne). Anette starter den 12. december. BOCCIA Hver tirsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. I en pause drikker vi en kop kaffe.

8 TELEFONNUMRE Bjergbyparken har følgende telefonnumre: Hovednummer/Kontor : Områdeleder Lars Bo Sørensen : Centersygeplejerske Liselotte Munksgaard : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Bjergbyparkens hjemmeside!!! På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden.

9 SJOV MOTION: Sjov motion er en del af Motionscaféerne i Slagelse Kommune. Det er et tilbud til alle borgere med hukommelsesbesvær/demens og pårørende. Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi starter med en halv times opvarmning/leg/gymnastik. Derefter drikker vi kaffe med frugt eller andet til, før vi slutter af med 15 minutters træning med rekvisitter. Instruktørerne er René og Elin. Vi håber at se mange beboere, familier og naboer til Sjov Motion. JULEAFSLUTNING: Sjov Motion holder juleafslutning den 15. december 2014.

10 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforening Bjergbyparken. Formand: Preben Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Sekretær: Tove Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Kasserer: Carsten Poulsen Baggesensgade Slagelse Tlf.: , mail: carhepo24@stofanet.dk Heidi Olsen Ærøvej 64, st th 4200 Slagelse Mail: heidimo@sol.dk Anni Korfitzen Baggesensgade Slagelse Tlf.: Karina Juelskjær Kirkerupvej 12 B 4200 Slagelse Tlf.: , mail flammen4ever@hotmail.com Suppleant: Henning Larsen, Bygaden 29, 4261 Dalmose, tlf.: Medarbejderrepræsentanter: Helen Frost, Maglehaven 7, 4230 Skælskør, mail: hefro@slagelse.dk Tina Køhn, Lundbækvej 2, Slots Bjergby, 4200 Slagelse, mail melander@pc.dk Bilagskontrollanter: Jørgen Kjeld Jørnsgård, tlf.: Ole Christiansen, tlf.:

11

12

13 Vind en præmie for månedens bedste forslag til en aktivitet! Vinderen findes ved lodtrækning, og vil blive offentliggjort i næste nummer af Bjergby Posten. Vinderen trækker næste måneds vinder. Den vundne aktivitet vil blive gennemført inden månedens udgang. Hilsen SOFUS Holdet fra Violen. Navn: Dit forslag:

14 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

15 Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde i Bjergbyparkens Venneforening den 18. november Deltagere: Carsten, Heidi, Anni, Preben og Tove. Afbud fra medarbejderrepræsentanter Helen og Tina. Det blev besluttet, at give et tilskud på kr. til aftenvagterne til indkøb af adventsgaver til alle beboerne. Det blev endvidere besluttet, at give alle beboerne en julestjerne. Endelig blev det besluttet, at generalforsamlingen afholdes den 28. januar 2015 kl Referent: Tove NB NB NB NB Bjergbyparkens Venneforening afholder Ordinær Generalforsamling Onsdag, den 28. januar 2015 kl Dagsorden ifølge vedtægterne. Mød frem og støt op om Venneforeningens arbejde.

16 EN BEBOER FORTÆLLER: Efter at jeg er begyndt at skrive Bjergby Posten sammen med Gerda, har vi naturligvis snakket lidt mere end tidligere. Flere gange har jeg hørt lidt fra Gerdas liv, og ofte er jeg gået derfra med lyst til at høre mere. Derfor har vi også haft talt om, at det en dag skulle være Gerda, der skrev sin historie her i Bjergby Posten. Og nu er dagen så kommet. I Gerdas lejlighed kommer jeg først ind i den lille entre. Jeg kan fornemme på stilheden, at Gerda venter mig. Jeg er bare nødt til først lige at vende og dreje mig, kigge opad, fremad og bagud. Der er simpelthen så hyggeligt. Små broderede jule ophæng på væggene, julenisser og anden pynt er placeret rundt omkring, og spreder en stemning af varme og hygge som jeg sjældent har oplevet magen til. Jeg kan huske, da jeg var barn. Da kørte vi på besøg med julegaver hos familien. Vi besøgte også min fars faster, som boede i en lejlighed i Valby. Hos hende var den samme varme og hygge, som gav mig en følelse af, at være ventet og meget meget velkommen. Følelsen af at være velkommen, lander også med det samme her. Det skønne smil jeg får, fortæller mig også, at det er jeg, og før jeg får sat mig sludrer vi på livet løs. Gerda er født i Slagelse i 1933 og er storesøster til en bror, der er 5 år yngre. Hendes far havde en købmands- og cigarforretning i Bredegade lige ved Jørgensgården, og familien boede ovenpå i en lejlighed. Gerdas mor, der lige som sine to søstre var udlært i apotekerfaget, hjalp til i forretningen. Det har været en glad og tryg barndom. Gerda har tilbragt skoletiden på Vestre Skole, og hendes veninde fra dengang kommer jævnligt på besøg. De to har haft glæde af hinanden i alle årene. Når Gerda tænker tilbage kan hun stadig se for sig, hvordan farmoderen holdt øje med hende fra vinduet i lejligheden ved siden af deres. Gerda var dengang skræmt, og syntes, at hendes farmor så vred og truende ud, men Gerda ved i dag, at hun faktisk var nervøs for, at hun blev kørt over. Det var jo ganske nyt med biler i gaderne dengang. Jeg spørger Gerda, om hun også hjalp til i forretningen? Ja siger Gerda og griner. Jeg spiste bolsjer! Spiste du bolsjer? spørger jeg. Gerda griner, og jeg forstår lidt efter lidt, hvad hun mener. Ja, jeg gik også nogle gange med blade. Gerda griner igen, før hun bliver mere alvorlig og fortæller, at de havde en lærling, som gik under jorden under 2. verdenskrig. Jeg kan mærke, at det er tid at skifte emne.

17 Måske er det derfor Gerda generelt er så positiv, hun dvæler ikke ved de triste tanker, eller det der har gjort ondt undervejs. Det synes jeg er prisværdigt. I 13 års alderen stod den både på konfirmation i Sct. Mikkels Kirke og det var også omkring det tidspunkt, at familien flyttede til Lindevej. Gerdas bedstefar Marius Andersen havde bygget huset, som de flyttede ind i, ligesom han havde bygget flere andre. Som ung pige var der arbejde til Gerda i Kontantforretningen i Stenstuegade. Kontantforretningen havde alt indenfor stof, møbler, gardiner, tøj osv. En større manufakturhandler med mere end 60 ansatte, hvor Gerda startede med at maske strømper op i forretningen. Senere kom hun i lære og arbejdede i Kontantforretningen, indtil hun blev gift i Jeg spørger Gerda, hvor hun mødte sin mand? På Rosengade siger hun så bare. Jeg sidder igen og er helt forvirret, men det er bare typisk for Gerda, at være så konkret i sit svar. Jeg sidder faktisk og venter en længere udredning, og så kommer kun På Rosengade. Hmm. - Jeg må blive bedre til at spørge, tænker jeg, men jeg kan godt se på det smilende ansigt, at Gerda godt ved, at jeg venter lidt mere. Det er skønt med dette ping-pong, og jeg er ikke ene om at hygge mig. Faktisk er den sjove historie jo, at Gerda kom cyklende på Rosengade, hvor en ung mand spørger om ikke de skal følges, for han skal samme vej. Den unge mand hed Sven Erik, og fulgtes med Gerda, ikke blot på cykeltur, men faktisk igennem livet. Da de to unge blev gift (i Slots Bjergby Kirke), flyttede de sammen til Hans Tausensgade, hvor de fik deres første søn. Sven Erik var tømrer, men fik senere arbejde hos Falck, hvor han bl.a. kørte ambulance. Han arbejdede hvert andet døgn, og havde derfor mulighed for at bygge deres nye hus på Jasminvej, hvor de tre næste børn kom til. Senere blev Sven Erik leder på Falck, og var der indtil han gik af som 60-årig. Efter 44 år på Jasminvej var alle børn jo fløjet fra reden, og Gerda og Sven Erik blev enige om, at finde noget mindre at bo i. De flyttede derfor til Herningvej, hvor de blev, indtil Gerda blev alene og senere kom hertil Levehjemmet i sommer. Tak til dig Gerda, for varme og hygge og gode grin. Jeg bærer det i mig, og glæder mig til de mange Bjergby Poster og timer vi har foran os. Hanne.

18 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 26. november 2014 kl i festsalen. Dagsorden: Referat: Ordstyrer: Lars Referent: Hanne Anita, som er her om aftenen præsenterer sig. Til og fra Lars: Lars fortæller om den røde bygning og at intet er afklaret i forhold til fremtiden. Nyt fra o De 3 hjem. o Violen: Intet nyt. o Rosen: Intet nyt. o Syrenen: Intet nyt. o Beboere: Tilbagemelding på Julemarked: Mange mennesker godt marked. o Familiemedlemmerne: Intet nyt. o Medarbejderne: Intet nyt. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Foredrag i morgen om demens på sygehuset. Rolf Bang Olsen er foredragsholder og fortæller forståeligt. Tilmelding via Bente Würtz. Ældrerådet planlægger endnu et foredrag i starten af o Næste Cafémøde er den 28. januar 2015, kl Hans Aage ønsker godt nytår.

19 Julemarked: Med huset på den anden ende, kan vi vist roligt snakke om et ganske vellykket julemarked i Levehjemmet. Allerede ved 13-tiden ankom de første gæster med bus, og var klar til julemarked. De måtte dog vare sig med lidt tålmodighed, da boderne først skulle stå klar til kl. 14, hvor markedet var annonceret til. I Udsigten og ved festsalen var der travlhed fra start, og de 800 æbleskiver og 30 liter gløgg fik altså ben at gå på inden vi lukkede ned igen. Alle de frivillige der havde meldt sig, og sørgede for at tilberede og sælge, havde rigeligt at se til hele dagen. Op til dagen var der travlhed med indkøb og omrokering i huset, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Rigtig mange har været involveret på den ene eller på den anden måde, og den positive tilgang til alle opgaver betyder, at vi endnu engang har haft en masse gæster, som gav udtryk for, at her er et ganske særligt sted. Tusind, tusind tak til alle, som hver især har gjort en super indsats, for at få det hele til at lykkes. Der var i alt 14 boder, som kunne tilbyde alt fra hjemmelavede bolsjer, nisser, tasker, smykker, dekorationer, træhåndværk, brugskunst, Tupperware, hjemmestrik til skrabelodder, og der var bred enighed om et rigtig godt salg på dagen. Så også en stor tak til alle, der bakkede op om markedet og kræmmerne, det er altafgørende for at vi kan kalde julemarkedet en succes og det mener jeg bestemt vi kan.

20

21 HYGGE Hermed inviteres du/i til juleaften, med den gode julemad. (Flæskesteg and og risalamande) Familiemedlemmer er meget velkomne - Kr 125,- pr person. Vi starter kl Tilmelding afleveres i Bjergbyparken senest 15. december 2014 Navn: Antal voksne antal børn Betalt Kr. Kvittering

22 Jule-hygge med Venskabsklassen Torsdag den 4/12 kl Kom og vær med, vi skal jule klippe og jule bage. Dette arrangement foregår i den store fælles sal.

23 DAG: Mandag DATO: 1. dec. HVAD SKER I DECEMBER 2014 : HVAD SKER: Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion. TIDSPUNKT: Tirsdag 2. dec. Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 3. dec. Gudstjeneste i Udsigten Torsdag 4. dec. Eftermiddag: Åbent Hus : Julebanko m/sidegevinster Fredag 5. dec. Hans Aage holder åbent hos købmanden Mandag 8. dec. Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 9. dec. Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Pernille inviterer til Eftermiddagsspil i festsalen

24 Torsdag 11. dec. Luciaoptog m/45 børn fra Hashøjskolen. Eftermiddag: Åbent Hus - Juleafslutning. Julebio Fredag 12. dec. Gerda holder åbent hos købmanden Mandag Tirsdag Onsdag Fredag 15. dec. 16. dec. 17. dec. 19. dec. Eftermiddag: Juleafslutning: Sjov Motion. Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Vi spiller Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Gudstjeneste i Udsigten. Hans Aage holder åbent hos købmanden Tirsdag 23. dec. Anne Grete holder åbent i frisørsalonen Onsdag 24. dec. Juleaftensdag Julegudstjeneste v/lars Bernhardt Hansen i Udsigten Torsdag 25. dec. 1.Juledag

25 Fredag 26. dec. 2.Juledag Onsdag 31. dec. Nytårsaftensdag Fredag 2. jan. Gerda holder åbent hos købmanden Glædelig jul og godt nytår.

26 MADPLAN FOR DECEMBER MÅNED DAG DATO HOVEDRET BIRET MAN 1 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 2 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 3 Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål Henkogt frugt m/creme TORS 4 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 5 Stegt kylling m/rødvinsauce, timian, kart. og coleslaw Pandekager m/is LØR 6 Svensk pølseret m/ærter Blommegrød m/mælk SØN 7 Vildtgryde m/kartofler og tyttebær Kiksekage m/flødeskum MAN 8 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 9 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 10 Hvidkålssuppe m/sprængt nakke, kart. og sennep Æbleskiver m/syltetøj TORS 11 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 12 Svinekam m/brun sauce, kartofler og rødkål Ris a la mande m/sauce LØR 13 Pølser m/varm kartoffelsalat, ketchup og sennep Æbletærte m/flødeskum SØN 14 Kogt torsk m/sennepsauce, kartofler og gulerødder Juliennesuppe MAN 15 Husets egen menu Husets egen dessert TIR 16 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 17 Boller i karry m/ris og ærter Æblegrød m/mælk TORS 18 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 19 Karbonade m/paprikasauce, stegte kart. og salat Abrikostrifli m/fløde LØR 20 Fiskefilet m/remoulade, citron og rugbrød Spejlæg m/fløde SØN 21 Skinkeschnitzel m/br. kart., bearnaisesauce og ærter Fløderand m/sauce MAN 22 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 23 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 24 Husets egen julemiddag Husets egen juledessert TORS 25 Glaseret skinke m/grønlangkål, kartofler og sennep Henkogt frugt m/fløde FRE 26 Skipperlabskovs m/rugbrød og rødbeder Frugttærte m/fløde LØR 27 Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kart. og guler. Blommegrød m/mælk SØN 28 Gullasch m/kartofler og asier Isdessert m/vafler MAN 29 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 30 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 31 Husets egen menu Husets egen dessert VELBEKOMME!

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

Esther og Irma hygger sig

Esther og Irma hygger sig Esther og Irma hygger sig Aksel og Lars hånd i hånd Kære læsere. December måned i Bjergbyparken har både budt på traditionsrig julehygge, travlhed og masser af mad. Igen havde vi mange gode besøg af børnene

Læs mere

Har Hans Aage mon en høne at plukke.?

Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Så kom sneen, og lagde sig som en dyne. Kære læsere. Når jeg kigger ud af vinduet her den 2. januar, så er det en underlig tanke, at vi for ikke engang en uge siden,

Læs mere

50 år blev fejret med et smil på læben.

50 år blev fejret med et smil på læben. 50 år blev fejret med et smil på læben. Åbent hus med Carl Olav & Villy på besøg. Kære læsere. Så fik vi sat urene tilbage, hvilket er tydeligt at mærke sidst på dagen, hvor de lyse timer er noget forkortet.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med.

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Gymnastikopvisningen ved Hashøjfesten. Kære læsere. Tillad mig lige et øjeblik, at lade mine tanker løbe bagud igennem det sidste år. Der dukker en masse

Læs mere

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring.

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. På rundtur ved julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt Ja, det er jo bare én af de mange smukke

Læs mere

Flot nyt stakit ved hovedindgangen.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Skovtur i det skønne sommervejr. Kære læsere. Så blev da så ganske meget sommer! Nærmest mere end man kunne ønske. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst har

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler.

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Kære læsere. De kære skolebørn har nu fået sommerferie, og rigtig mange unge mennesker valfarter i disse dage til

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen.

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Kære læsere. April er ikke til at stole på. Hver stund den ta r en ny kjole på. Det var sådan det lød i Edels vers om månederne

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Kære læsere. Så er der lange lyse dage, jordbær og nye kartofler i vente. Ja, hvad mere kan man

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER 2014

ARENDSE NYT DECEMBER 2014 ARENDSE NYT DECEMBER 2014 Indholdsfortegnelse December 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Julefest med Beboerrepræsentationen Konkurrence Referat af beboermøde Medarbejder

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Så kom den.. - sneen.

Så kom den.. - sneen. Så kom den.. - sneen. Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Sneflokke kommer vrimlende Det var Else bolig 256, der gav mig et ordentligt smil en mandag morgen sidst i januar. Og samtidig fortalte hun

Læs mere

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet.

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. På tur til Munke Bjergby & Sorø en dejlig solrig dag. Kære læsere. Luna er lige kommet ind til mig. Søgende går hun rundt og småpiver lidt. Jeg nusser

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

FRITTERENS MÅNEDSBREV

FRITTERENS MÅNEDSBREV FRITTERENS MÅNEDSBREV SÅDAN GIK NOVEMBER MÅNED I november måned fik børnene følgende at spise til eftermiddagsmad. Husk, som altid, at Lone gerne tager mod forslag til eftermiddagsmaden. A38 med ymerdrys

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder:

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder: Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: 4044 5034 Kørsel til dagcenter: 7681 2100 Kan kontaktes fra kl. 8.30 man-fredag Centerleder: 7681 7801 Hus 100: 7681 7812 Hus 102: 7681 7813 Café Oasen: 3038

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Hovergården Januar 2019

Hovergården Januar 2019 Hovergården Januar 2019 En stor tak til de mange sponsorer som har givet flotte gevinster til vores Julebanko her på Hovergården: Hedensted vvs The last waterhole St. Thomas Apotek Løve apoteket Gorms

Læs mere

Luna i legehumør: Kommer I?.

Luna i legehumør: Kommer I?. Luna i legehumør: Kommer I?. Den skønne have tager sig rigtig godt ud i juli. Kære læsere. Så er det altså nu, at vi træder ind i den sidste sommermåned. Selv gør jeg det med et stort smil i hele ansigtet,

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Jeg må erkende, at jeg nok er ved at blive gammel, da jeg har svært ved at forstå, at vi allerede er nået til december måned igen.

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018.

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018. Info til alle: I ønskes alle en rigtig dejlig juleferie, og et godt nytår. Klubbens åbningstider i ugen op til jul, er som følger: Fredag d. 22/12 åbner vi kl. 8:00 med morgenmad til de friske, og lukker

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Musik og kaffe efter Sommer OL

Musik og kaffe efter Sommer OL Musik og kaffe efter Sommer OL Det er ikke altid nemt at styre sådan et par damer. Kære læsere. Jeg er jo fuldstændig glad i hele kroppen i dag. Både fordi det rent faktisk lykkedes for mig, at få Bjergby

Læs mere

ARENDSE NYT December 2012

ARENDSE NYT December 2012 ARENDSE NYT December 2012 Indholdsfortegnelse December 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen Fødselsdage i December Aktivitetsplan Malerværksted Efterlysning Julefrokost Referat

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere