Igen et velbesøgt julemarked.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Igen et velbesøgt julemarked."

Transkript

1 Igen et velbesøgt julemarked. Åbent hus med Seniordanserne fra Midgårdscentret.

2

3 Kære læsere. Det sørme det sandt december, og vi har, lige som alle andre, budt årets sidste måned julemåneden - velkommen. I slutningen af november lagde vi ud med det 4. julemarked. Masser af gæster blev budt indenfor i det smukt pyntede Levehjem. Alle havde haft travlt og forberedt dagen, og det betyder altså, at julemarkedet bestemt har været en stor succes for alle. Der løb ca æbleskiver og 30 liter gløgg igennem på de tre timer, hvilket fortæller, at vi alligevel må have været nogle stykker! Jeg har hørt en beboer give udtryk for, at det er imponerende, at vi kan nå det samme på tre timer, som andre steder bruger en hel dag til! Jeg synes rigtig godt om julemarkedet her i huset, men det er også dejligt, når alle pakker sammen igen, og jeg synes at tre timer kan være lige så godt som seks timer. Især med den hjælp og opbakning der har været til alle opgaver. Tusind, tusind tak til alle hjælpere og også en stor tak for at bakke op om de sælgende, som kunne tage herfra med et På gensyn til næste år. Derud over har vi da en masse gode stunder og dage i vente her i december. Omkring 45 børn fra skolen har meldt sig til Lucia optoget, som bliver den 11. december. Jeg tænker det bliver et fantastisk syn, og håber på at få nogle gode billeder fra dagen. Den traditionelle julefrokost for beboere og medarbejdere, er rykket til en Nytårsfrokost den 6. januar, hvor det bliver hyggeligt, at samles ovenpå julens strabadser. Jeg ser i hvert fald frem til endnu en god portion jule-racer-billeder, når jeg vender tilbage efter juleferie. (Og det er vist mest beboerne og aftenholdet, der helt er klar over, hvad jeg mener ). -Indlæg til næste nummer af Bjergby Posten, skal være Gerda eller Hanne i hænde senest d. 27. december Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten. Med ønsker om en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra Hanne.

4 JUL MED BJERGBY POSTEN!!! Den ene blondine til den anden: Åhh gud, det er jul på en fredag i år. Den anden: Åhh nej! Bare det så ikke er den 13. Ved julefrokosten havde Jensen fået en lille en for meget, så han dristede sig til at spørge chefen om lønforhøjelse. - Jensen, sagde direktøren. - Kan De se min kone derhenne? - Ja. - Synes De, hun er smuk? - Ja, så absolut. - Så er det ikke lønforhøjelse, De har brug for. Så er det nye briller... Ved du hvad min far gav min mor til jul? Et spisestel i 623 dele! - Du godeste! Er din far meget rig? - Nej, stellet var egentlig i 24 dele, men han snublede på vejen hjem fra butikken! Doktor, doktor, jeg tror hele tiden, at jeg er en juleklokke! Bare tag disse piller - og hvis de ikke virker så giv mig et ring! - Skønt! udbrød hunden begejstret, da den så sit første juletræ. - Endelig er der kommet lys på toilettet! Fruen i huset var misfornøjet med sin bil og beklagede sig overfor sin mand. - Køb en overraskelse til mig i julegave! Når jeg sætter foden ned, skal den accelerere fra på mindre end 4 sekunder, sagde hun. - Helst en lyseblå! Tilføjede hun. Fuld af forventninger gik hun juleaften i møde. - Hun fik en flot lyseblå badevægt.. Den russiske oliesheik købte nogle kostbare malerier kort før jul på en kunstauktion i New York. - Det bliver sandelig nogle flotte julegaver, sagde den imponerede kunsthandler. - Julegaver? fnøs sheiken. Hvad antager De mig for? Det er julekort! Hallo, er det fru direktør Møller? - Ja det er det. - Det er Deres mands sekretær. Undskyld jeg forstyrrer her i julen. Men har De fået en minkpels af Deres mand i julegave? - Ja, det har jeg. - Så tror jeg, der er sket en misforståelse. Jeg har nemlig fået en støvsuger! Julestresset - mig? Nej! Nu er kagerne vasket, pakkerne i ovnen, ungerne ligger under træet, og huset er lagt i seng! Så nu kan julen bare komme!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 27. december Tillykke til november måneds vinder som blev: Astrid Jensen Violen - Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 14. december: Oda Rasmussen (1923) - Rosen 15. december: Sisse Jørgensen (1926) - Rosen VELKOMMEN TIL: Orla Jensen - Rosen GUDSTJENESTER I DECEMBER: Onsdag den 3. decemer kl i Udsigten. Onsdag den 17. december kl i Udsigten. Onsdag den 24. december kl v/lars Berhardt Hansen i Udsigten. -Alle er velkomne.

7 FRISØREN KOMMER : Torsdag den 11. december Tirsdag den 16. december. Tirsdag den 23. december. Mulighed for juleklip NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Maja, SSH elev hos Rosen og som kommer den 16. december. Merete, SSH elev hos Violen og som også kommer den 16. december. Nanna, SSH elev hos Violen og som kommer den 16. december. Anita (hjælpende hånd) om aftenen i hele huset. Anita startede den 10. november, og skal være her til udgangen af februar Anette (hjælpende hånd hos Hanne). Anette starter den 12. december. BOCCIA Hver tirsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. I en pause drikker vi en kop kaffe.

8 TELEFONNUMRE Bjergbyparken har følgende telefonnumre: Hovednummer/Kontor : Områdeleder Lars Bo Sørensen : Centersygeplejerske Liselotte Munksgaard : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Bjergbyparkens hjemmeside!!! På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden.

9 SJOV MOTION: Sjov motion er en del af Motionscaféerne i Slagelse Kommune. Det er et tilbud til alle borgere med hukommelsesbesvær/demens og pårørende. Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi starter med en halv times opvarmning/leg/gymnastik. Derefter drikker vi kaffe med frugt eller andet til, før vi slutter af med 15 minutters træning med rekvisitter. Instruktørerne er René og Elin. Vi håber at se mange beboere, familier og naboer til Sjov Motion. JULEAFSLUTNING: Sjov Motion holder juleafslutning den 15. december 2014.

10 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforening Bjergbyparken. Formand: Preben Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: Sekretær: Tove Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: Kasserer: Carsten Poulsen Baggesensgade Slagelse Tlf.: , mail: Heidi Olsen Ærøvej 64, st th 4200 Slagelse Mail: Anni Korfitzen Baggesensgade Slagelse Tlf.: Karina Juelskjær Kirkerupvej 12 B 4200 Slagelse Tlf.: , mail Suppleant: Henning Larsen, Bygaden 29, 4261 Dalmose, tlf.: Medarbejderrepræsentanter: Helen Frost, Maglehaven 7, 4230 Skælskør, mail: Tina Køhn, Lundbækvej 2, Slots Bjergby, 4200 Slagelse, mail Bilagskontrollanter: Jørgen Kjeld Jørnsgård, tlf.: Ole Christiansen, tlf.:

11

12

13 Vind en præmie for månedens bedste forslag til en aktivitet! Vinderen findes ved lodtrækning, og vil blive offentliggjort i næste nummer af Bjergby Posten. Vinderen trækker næste måneds vinder. Den vundne aktivitet vil blive gennemført inden månedens udgang. Hilsen SOFUS Holdet fra Violen. Navn: Dit forslag:

14 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

15 Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde i Bjergbyparkens Venneforening den 18. november Deltagere: Carsten, Heidi, Anni, Preben og Tove. Afbud fra medarbejderrepræsentanter Helen og Tina. Det blev besluttet, at give et tilskud på kr. til aftenvagterne til indkøb af adventsgaver til alle beboerne. Det blev endvidere besluttet, at give alle beboerne en julestjerne. Endelig blev det besluttet, at generalforsamlingen afholdes den 28. januar 2015 kl Referent: Tove NB NB NB NB Bjergbyparkens Venneforening afholder Ordinær Generalforsamling Onsdag, den 28. januar 2015 kl Dagsorden ifølge vedtægterne. Mød frem og støt op om Venneforeningens arbejde.

16 EN BEBOER FORTÆLLER: Efter at jeg er begyndt at skrive Bjergby Posten sammen med Gerda, har vi naturligvis snakket lidt mere end tidligere. Flere gange har jeg hørt lidt fra Gerdas liv, og ofte er jeg gået derfra med lyst til at høre mere. Derfor har vi også haft talt om, at det en dag skulle være Gerda, der skrev sin historie her i Bjergby Posten. Og nu er dagen så kommet. I Gerdas lejlighed kommer jeg først ind i den lille entre. Jeg kan fornemme på stilheden, at Gerda venter mig. Jeg er bare nødt til først lige at vende og dreje mig, kigge opad, fremad og bagud. Der er simpelthen så hyggeligt. Små broderede jule ophæng på væggene, julenisser og anden pynt er placeret rundt omkring, og spreder en stemning af varme og hygge som jeg sjældent har oplevet magen til. Jeg kan huske, da jeg var barn. Da kørte vi på besøg med julegaver hos familien. Vi besøgte også min fars faster, som boede i en lejlighed i Valby. Hos hende var den samme varme og hygge, som gav mig en følelse af, at være ventet og meget meget velkommen. Følelsen af at være velkommen, lander også med det samme her. Det skønne smil jeg får, fortæller mig også, at det er jeg, og før jeg får sat mig sludrer vi på livet løs. Gerda er født i Slagelse i 1933 og er storesøster til en bror, der er 5 år yngre. Hendes far havde en købmands- og cigarforretning i Bredegade lige ved Jørgensgården, og familien boede ovenpå i en lejlighed. Gerdas mor, der lige som sine to søstre var udlært i apotekerfaget, hjalp til i forretningen. Det har været en glad og tryg barndom. Gerda har tilbragt skoletiden på Vestre Skole, og hendes veninde fra dengang kommer jævnligt på besøg. De to har haft glæde af hinanden i alle årene. Når Gerda tænker tilbage kan hun stadig se for sig, hvordan farmoderen holdt øje med hende fra vinduet i lejligheden ved siden af deres. Gerda var dengang skræmt, og syntes, at hendes farmor så vred og truende ud, men Gerda ved i dag, at hun faktisk var nervøs for, at hun blev kørt over. Det var jo ganske nyt med biler i gaderne dengang. Jeg spørger Gerda, om hun også hjalp til i forretningen? Ja siger Gerda og griner. Jeg spiste bolsjer! Spiste du bolsjer? spørger jeg. Gerda griner, og jeg forstår lidt efter lidt, hvad hun mener. Ja, jeg gik også nogle gange med blade. Gerda griner igen, før hun bliver mere alvorlig og fortæller, at de havde en lærling, som gik under jorden under 2. verdenskrig. Jeg kan mærke, at det er tid at skifte emne.

17 Måske er det derfor Gerda generelt er så positiv, hun dvæler ikke ved de triste tanker, eller det der har gjort ondt undervejs. Det synes jeg er prisværdigt. I 13 års alderen stod den både på konfirmation i Sct. Mikkels Kirke og det var også omkring det tidspunkt, at familien flyttede til Lindevej. Gerdas bedstefar Marius Andersen havde bygget huset, som de flyttede ind i, ligesom han havde bygget flere andre. Som ung pige var der arbejde til Gerda i Kontantforretningen i Stenstuegade. Kontantforretningen havde alt indenfor stof, møbler, gardiner, tøj osv. En større manufakturhandler med mere end 60 ansatte, hvor Gerda startede med at maske strømper op i forretningen. Senere kom hun i lære og arbejdede i Kontantforretningen, indtil hun blev gift i Jeg spørger Gerda, hvor hun mødte sin mand? På Rosengade siger hun så bare. Jeg sidder igen og er helt forvirret, men det er bare typisk for Gerda, at være så konkret i sit svar. Jeg sidder faktisk og venter en længere udredning, og så kommer kun På Rosengade. Hmm. - Jeg må blive bedre til at spørge, tænker jeg, men jeg kan godt se på det smilende ansigt, at Gerda godt ved, at jeg venter lidt mere. Det er skønt med dette ping-pong, og jeg er ikke ene om at hygge mig. Faktisk er den sjove historie jo, at Gerda kom cyklende på Rosengade, hvor en ung mand spørger om ikke de skal følges, for han skal samme vej. Den unge mand hed Sven Erik, og fulgtes med Gerda, ikke blot på cykeltur, men faktisk igennem livet. Da de to unge blev gift (i Slots Bjergby Kirke), flyttede de sammen til Hans Tausensgade, hvor de fik deres første søn. Sven Erik var tømrer, men fik senere arbejde hos Falck, hvor han bl.a. kørte ambulance. Han arbejdede hvert andet døgn, og havde derfor mulighed for at bygge deres nye hus på Jasminvej, hvor de tre næste børn kom til. Senere blev Sven Erik leder på Falck, og var der indtil han gik af som 60-årig. Efter 44 år på Jasminvej var alle børn jo fløjet fra reden, og Gerda og Sven Erik blev enige om, at finde noget mindre at bo i. De flyttede derfor til Herningvej, hvor de blev, indtil Gerda blev alene og senere kom hertil Levehjemmet i sommer. Tak til dig Gerda, for varme og hygge og gode grin. Jeg bærer det i mig, og glæder mig til de mange Bjergby Poster og timer vi har foran os. Hanne.

18 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 26. november 2014 kl i festsalen. Dagsorden: Referat: Ordstyrer: Lars Referent: Hanne Anita, som er her om aftenen præsenterer sig. Til og fra Lars: Lars fortæller om den røde bygning og at intet er afklaret i forhold til fremtiden. Nyt fra o De 3 hjem. o Violen: Intet nyt. o Rosen: Intet nyt. o Syrenen: Intet nyt. o Beboere: Tilbagemelding på Julemarked: Mange mennesker godt marked. o Familiemedlemmerne: Intet nyt. o Medarbejderne: Intet nyt. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Foredrag i morgen om demens på sygehuset. Rolf Bang Olsen er foredragsholder og fortæller forståeligt. Tilmelding via Bente Würtz. Ældrerådet planlægger endnu et foredrag i starten af o Næste Cafémøde er den 28. januar 2015, kl Hans Aage ønsker godt nytår.

19 Julemarked: Med huset på den anden ende, kan vi vist roligt snakke om et ganske vellykket julemarked i Levehjemmet. Allerede ved 13-tiden ankom de første gæster med bus, og var klar til julemarked. De måtte dog vare sig med lidt tålmodighed, da boderne først skulle stå klar til kl. 14, hvor markedet var annonceret til. I Udsigten og ved festsalen var der travlhed fra start, og de 800 æbleskiver og 30 liter gløgg fik altså ben at gå på inden vi lukkede ned igen. Alle de frivillige der havde meldt sig, og sørgede for at tilberede og sælge, havde rigeligt at se til hele dagen. Op til dagen var der travlhed med indkøb og omrokering i huset, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Rigtig mange har været involveret på den ene eller på den anden måde, og den positive tilgang til alle opgaver betyder, at vi endnu engang har haft en masse gæster, som gav udtryk for, at her er et ganske særligt sted. Tusind, tusind tak til alle, som hver især har gjort en super indsats, for at få det hele til at lykkes. Der var i alt 14 boder, som kunne tilbyde alt fra hjemmelavede bolsjer, nisser, tasker, smykker, dekorationer, træhåndværk, brugskunst, Tupperware, hjemmestrik til skrabelodder, og der var bred enighed om et rigtig godt salg på dagen. Så også en stor tak til alle, der bakkede op om markedet og kræmmerne, det er altafgørende for at vi kan kalde julemarkedet en succes og det mener jeg bestemt vi kan.

20

21 HYGGE Hermed inviteres du/i til juleaften, med den gode julemad. (Flæskesteg and og risalamande) Familiemedlemmer er meget velkomne - Kr 125,- pr person. Vi starter kl Tilmelding afleveres i Bjergbyparken senest 15. december 2014 Navn: Antal voksne antal børn Betalt Kr. Kvittering

22 Jule-hygge med Venskabsklassen Torsdag den 4/12 kl Kom og vær med, vi skal jule klippe og jule bage. Dette arrangement foregår i den store fælles sal.

23 DAG: Mandag DATO: 1. dec. HVAD SKER I DECEMBER 2014 : HVAD SKER: Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion. TIDSPUNKT: Tirsdag 2. dec. Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 3. dec. Gudstjeneste i Udsigten Torsdag 4. dec. Eftermiddag: Åbent Hus : Julebanko m/sidegevinster Fredag 5. dec. Hans Aage holder åbent hos købmanden Mandag 8. dec. Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 9. dec. Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Pernille inviterer til Eftermiddagsspil i festsalen

24 Torsdag 11. dec. Luciaoptog m/45 børn fra Hashøjskolen. Eftermiddag: Åbent Hus - Juleafslutning. Julebio Fredag 12. dec. Gerda holder åbent hos købmanden Mandag Tirsdag Onsdag Fredag 15. dec. 16. dec. 17. dec. 19. dec. Eftermiddag: Juleafslutning: Sjov Motion. Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Vi spiller Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Gudstjeneste i Udsigten. Hans Aage holder åbent hos købmanden Tirsdag 23. dec. Anne Grete holder åbent i frisørsalonen Onsdag 24. dec. Juleaftensdag Julegudstjeneste v/lars Bernhardt Hansen i Udsigten Torsdag 25. dec. 1.Juledag

25 Fredag 26. dec. 2.Juledag Onsdag 31. dec. Nytårsaftensdag Fredag 2. jan. Gerda holder åbent hos købmanden Glædelig jul og godt nytår.

26 MADPLAN FOR DECEMBER MÅNED DAG DATO HOVEDRET BIRET MAN 1 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 2 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 3 Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål Henkogt frugt m/creme TORS 4 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 5 Stegt kylling m/rødvinsauce, timian, kart. og coleslaw Pandekager m/is LØR 6 Svensk pølseret m/ærter Blommegrød m/mælk SØN 7 Vildtgryde m/kartofler og tyttebær Kiksekage m/flødeskum MAN 8 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 9 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 10 Hvidkålssuppe m/sprængt nakke, kart. og sennep Æbleskiver m/syltetøj TORS 11 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 12 Svinekam m/brun sauce, kartofler og rødkål Ris a la mande m/sauce LØR 13 Pølser m/varm kartoffelsalat, ketchup og sennep Æbletærte m/flødeskum SØN 14 Kogt torsk m/sennepsauce, kartofler og gulerødder Juliennesuppe MAN 15 Husets egen menu Husets egen dessert TIR 16 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 17 Boller i karry m/ris og ærter Æblegrød m/mælk TORS 18 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 19 Karbonade m/paprikasauce, stegte kart. og salat Abrikostrifli m/fløde LØR 20 Fiskefilet m/remoulade, citron og rugbrød Spejlæg m/fløde SØN 21 Skinkeschnitzel m/br. kart., bearnaisesauce og ærter Fløderand m/sauce MAN 22 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 23 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 24 Husets egen julemiddag Husets egen juledessert TORS 25 Glaseret skinke m/grønlangkål, kartofler og sennep Henkogt frugt m/fløde FRE 26 Skipperlabskovs m/rugbrød og rødbeder Frugttærte m/fløde LØR 27 Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kart. og guler. Blommegrød m/mælk SØN 28 Gullasch m/kartofler og asier Isdessert m/vafler MAN 29 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 30 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 31 Husets egen menu Husets egen dessert VELBEKOMME!

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

Esther og Irma hygger sig

Esther og Irma hygger sig Esther og Irma hygger sig Aksel og Lars hånd i hånd Kære læsere. December måned i Bjergbyparken har både budt på traditionsrig julehygge, travlhed og masser af mad. Igen havde vi mange gode besøg af børnene

Læs mere

Har Hans Aage mon en høne at plukke.?

Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Så kom sneen, og lagde sig som en dyne. Kære læsere. Når jeg kigger ud af vinduet her den 2. januar, så er det en underlig tanke, at vi for ikke engang en uge siden,

Læs mere

50 år blev fejret med et smil på læben.

50 år blev fejret med et smil på læben. 50 år blev fejret med et smil på læben. Åbent hus med Carl Olav & Villy på besøg. Kære læsere. Så fik vi sat urene tilbage, hvilket er tydeligt at mærke sidst på dagen, hvor de lyse timer er noget forkortet.

Læs mere

Flot nyt stakit ved hovedindgangen.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Skovtur i det skønne sommervejr. Kære læsere. Så blev da så ganske meget sommer! Nærmest mere end man kunne ønske. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst har

Læs mere

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring.

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. På rundtur ved julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt Ja, det er jo bare én af de mange smukke

Læs mere

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med.

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Gymnastikopvisningen ved Hashøjfesten. Kære læsere. Tillad mig lige et øjeblik, at lade mine tanker løbe bagud igennem det sidste år. Der dukker en masse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler.

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Kære læsere. De kære skolebørn har nu fået sommerferie, og rigtig mange unge mennesker valfarter i disse dage til

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER 2014

ARENDSE NYT DECEMBER 2014 ARENDSE NYT DECEMBER 2014 Indholdsfortegnelse December 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Julefest med Beboerrepræsentationen Konkurrence Referat af beboermøde Medarbejder

Læs mere

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen.

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Kære læsere. April er ikke til at stole på. Hver stund den ta r en ny kjole på. Det var sådan det lød i Edels vers om månederne

Læs mere

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Kære læsere. Så er der lange lyse dage, jordbær og nye kartofler i vente. Ja, hvad mere kan man

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet.

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. På tur til Munke Bjergby & Sorø en dejlig solrig dag. Kære læsere. Luna er lige kommet ind til mig. Søgende går hun rundt og småpiver lidt. Jeg nusser

Læs mere

Så kom den.. - sneen.

Så kom den.. - sneen. Så kom den.. - sneen. Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Sneflokke kommer vrimlende Det var Else bolig 256, der gav mig et ordentligt smil en mandag morgen sidst i januar. Og samtidig fortalte hun

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Luna i legehumør: Kommer I?.

Luna i legehumør: Kommer I?. Luna i legehumør: Kommer I?. Den skønne have tager sig rigtig godt ud i juli. Kære læsere. Så er det altså nu, at vi træder ind i den sidste sommermåned. Selv gør jeg det med et stort smil i hele ansigtet,

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

ARENDSE NYT December 2012

ARENDSE NYT December 2012 ARENDSE NYT December 2012 Indholdsfortegnelse December 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen Fødselsdage i December Aktivitetsplan Malerværksted Efterlysning Julefrokost Referat

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Musik og kaffe efter Sommer OL

Musik og kaffe efter Sommer OL Musik og kaffe efter Sommer OL Det er ikke altid nemt at styre sådan et par damer. Kære læsere. Jeg er jo fuldstændig glad i hele kroppen i dag. Både fordi det rent faktisk lykkedes for mig, at få Bjergby

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

ARENDSE NYT November 2016

ARENDSE NYT November 2016 ARENDSE NYT November 2016 Indholdsfortegnelse November 2016 Forside Indholdsfortegnelse Keld og Hilda Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Referat af Beboermøde Juleaften Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tivoli Tur Fødselsdage

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

FRITTERENS MÅNEDSBREV

FRITTERENS MÅNEDSBREV FRITTERENS MÅNEDSBREV SÅDAN GIK NOVEMBER MÅNED I november måned fik børnene følgende at spise til eftermiddagsmad. Husk, som altid, at Lone gerne tager mod forslag til eftermiddagsmaden. A38 med ymerdrys

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

ARENDSE NYT November 2012

ARENDSE NYT  November 2012 ARENDSE NYT November 2012 Indholdsfortegnelse November 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Indbydelse Fødselsdag i November Aktivitetsplan Referat Beboermøde Skrædder Taksigelseskirken

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten.

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. December 2006 Centrum december 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Invitation til Nytårsgildehal med væbneroptagelse af Mogens Mehl torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. Også i år har vi

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Indholdsfortegnelse December 2015

Indholdsfortegnelse December 2015 ARENDSE NYT 2015 Indholdsfortegnelse December 2015 Forside Indholdsfortegnelse Lederskifte Skosalg Forstanders indlæg Ude af øje Konkurrence Vinder af konkurrencen Referat af beboermøde Tur ud i det blå

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Næh, nu har jeg da aldrig.

Næh, nu har jeg da aldrig. Næh, nu har jeg da aldrig. Prøv lige og hør, Pelle Kære læsere. Sommeren er stadig over os, og der er endnu god tid til at nyde de lange dage og det dejlige vejr. Det gode vejr var også med, da Pelle

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER

ARENDSE NYT DECEMBER ARENDSE NYT DECEMBER 2013 Indholdsfortegnelse December 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye medarbejder Fødselsdage i december Nye mailadresser Priser 2014 Invitation til

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere