Splat! I dette nummer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Splat! I dette nummer"

Transkript

1 Sæson 8, nummer 2 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 6. November 2009 I dette nummer Sæson Afd Splat! Generel info 8 Præmier 9-10 Bagsiden 11 Der var mange der måtte en tur i pløret - inkl Slushmeisteren (foto: Jens Thomasberg - og tak for det!). Det er ved at udvikle sig til en slags Hubertusjagt...plørehullet forneden af Herstedhøje. Der er mange tilskuere og der er mange spetakulære styrt! Vores afstemning på Arena365 tyder på at langt de fleste godt kan lide at lide på det skaldede bjerg... Uanset hvad slog vi ny Slushcup rekord med ikke mindre end 517 deltagere!! Det er med stor sandsynlighed også både Danmarks og Verdens rekord for en enkeltstart. Det tog lang tid at sende alle ryttere afsted og HMTBK skal have stor ros for arrangementet som blev afviklet på allerfineste vis - tak for det! Jeg tror at konceptet med 2 starter: en for børn, begyndere og H60 og en anden for øvede og unge er vejen frem hvis vi vil holde fast i vores motto: en cup for alle Vi er bare blevet for mange til en start og samtidigt får vi nu muligehden for at helt nybegyndere og børn kan deltage. At se hele 61 Børn og Unge til start er bare fedt! Mange af dem udstråler utrolig køreglæde, hvilket faktisk også gælder de fleste af de nye deltagere - og selvfølgelig også dem der har været med i mange år! Til jer der endnu ikke har set den - gå ind på hjemmesiden under multimedia linket til venstre og se video en fra 1. afdeling. Specielt slutscenen hvor 2 af danmarks bedste MTB ryttere og tidligere Slushcup vindere Bejamnin Justesen og Casper Saltoft dyster på en helt ny måde!! Men nu er cuppen i gang og vi skal hen over vinteren muntre os med slush - forløbigt den brune slags, men vi håber meget på at vi kan få mindst én afdeling med hvid slush.

2 Page 2 S æ s o n 8. h vordan ser det ud? Så er vi igang med dette års SRAM Slushcup og der var en del resultater fra enkeltstarten der ikke var super overraskende: I Herreklassen var det ikke overraskende at Benjamin Justesen, Simon Tarp Jensen, Casper Saltoft og Jonas Pedersen var at finde blandt de 4 første, men rart at se at de 2 gamle kendinge Kasper Busk og Jens Abrahamsson stadigt kan være med helt fremme. De 2 har gennem årene kæmpet mange slag - og det ser ud til at denne vinter byder på en genkomst af dette klassiske DMK - HMTBK opgør! Hos kvinderne er Annika Langvad i en liga for sig (Bundesliga!), men det er uhyre tæt bag ved hende og det skal blive spændende at se hvem der trækker det længste strå i det lange løb! En ting er sikkert: SlushMeisterne har fået et nyt mål i tilværelsen: at slå Carol Rasmussen! I H40 var det også lutter kendte ansigter i toppen - og dog...efter Keld Pedersen og Henrik Cohen kom Michael Jørgensen fra Kalundborg...ham synes jeg ikke vi har hørt om før, men det er kun et par minutter der skiller de først 6-7 stykker, så det kan godt gå hen at blive en drabelig fight i H40, efter at Kong Mads Bødker er rykket op. SlushMeisteren og Henrik Djernis skal stadigt arbejde lidt på formen med en henholdvis 17. og 18. plads! I H50 er det ligesom hos kvinderne, der bliver det en kamp on 2. pladsen. Mads Bødker er bare for god for de andre - ja faktisk var han så god at han stadigt kunne have vundet H40! Men bag Mads bliver der - som hos kvinderne en god fight, hvor Tony Ditlevsen, Christian Ringheim og Jimmi Johansen kan hygge sig! H60 klassen blev sidste år vundet ret overlegent af Nils Hybel, men det ser ud til at Kalundborg drengene har trænet intervaller hen over sommeren for at toppe netop nu! I hvertfald fik Nils slag med 44 sekunder af Kaj Jensen, og Fritz Eriksen var ikke langt efter på 3. pladsen og de næste er ikke langt efter... Som noget nyt i år er vi gået bort fra kun én ungdomsklasse. Vi har således opdelt i U9, U11, U13, U15 og U17 og vi må sige at det ser ud til at det er det de unge vil ha! Der blev kæmpet med alt havd der var over hele linien...fantastisk at se 6 årige Gustav Guffe Wang fyre den af!...fortsættes

3 Page 3

4 Page 4 S æ s o n 8. h vordan ser det ud? I U9 klassen var der ikke mindre end 14 ryttere til start og de skulle køre 2 omgange på den til start 1 modificerede rute. Ludvig Fabricius var den hutigeste ca 1 min foran DMK's Rasmus Ulrik Niekrenz og yderligere et par minutter foran Thomas Løssl Kjærgaard (Team Cube). Imponerende var det at Gustav Guffe Wang på bare 6 år kørte en solid placering midt i feltet hjem. I U11 var det præcis de samme 3 ryttere der lige var på podiet i MTB Cup - og i samme rækkefølge: Niklas Letholm Patino foran Julius Johansen og Oliver Emil Errebo. Det virker som om Niklas er den stærkeste af de 3 lige nu, men afstanden mellem Julius og Oliver er ikke stor...så det bliver en lang og sej vinter for de 3! I U13 ligger de 3 forreste meget tæt: under et minut skiller de 3: Emil Oliver Falck Giraldi, Andreas Lund Andresen og Andreas Lorentz Kron. Sjovt nok var det præcis det samme som i U11: det var de samme 3 i samme rækkefølge i den netop overståede 1. afdeling af MTB Cup for Børn og unge i Hedeland. Men de 3 får nok ikke lov at lege alene idet Jonas Wang med stor sandsynlighed vender tilbage efter sygdom og Jonas Heide-Rasmussen er heller ikke langt efter. I U15 havde vi faktisk en lille overraskelse...og så måske alligevel ikke. Under alle omstændigheder lykkedes det endeligt Louis bendixen at få ram på Mads Pedersen, hvilket han nok har ønsket sig længe! Det lover godt for resten af vinteren mht spænding i U15, der har været lidt af en mangelvare de sidste 2 sæsoner, hvor Mads P har været totalt suveræn (13 sejre uf af 13 mulige!). Der er selvfølgelig også andre i klassen, men det virker som om de 2 er en anelse bedre end de andre. I U17 synes det også at blive en duel mellem 2 ryttere der ligger meget tæt; Jesper Strodl og Niklas Bøje, men de øvrige er lidt efter. Selvom man er 10 år kan man godt gi den en over nakken...her er det Niklas Patino der er i zonen (foto: Jens Thomasberg) I Dame-Motion hed top 3: Ditte Clausen (Åkes helte), Aina Buchwald (CphAdventureTeam) og Dorte Riis Hensen (Spicy Bikers). Ditte var 3 min foran de øvrige, men resten af rytterene ligger pænt tæt - og det lover godt for en tæt konkurrence!

5 Page 5 S æ s o n 8. h vordan ser det ud? i Herre-Motion var det Caspar Bogan der kørte omgangstider på ca 11 min (Start1) og kom ind 24 sekunder før nummer 2, Mads Arnskjold Kragh, som kommer fra klubben med det nemme navn: Øernes Tagdækning Mountainbike Team! 3. pladsen i Herre-motion gik til Rasmus Niebuhr ganske få sekunder efter. Bag ved de 3 i front ligger de meget tæt - så også her er der lagt op til en tæt konkurrence! Men men men...en ting er enkeltstart på en rute der kræver store lår. Nu er det tid til rigtig mountain bike i slush!! Det kræver god kondition og teknik at holde fart i cyklen under vanskelige forhold...så der kan stadigt nå at ske ting og sager i dette års SRAM Slushcup! Vi håber der møder lidt flere kvinder op til de næste afdelinger!! (foto: Jens Thomasberg) Vi håber der møder lidt flere kvinder op til de næste afdelinger!! (foto: Jens Thomasberg) Vi håber der møder lidt flere kvinder op til de næste afdelinger!! (foto: Jens Thomasberg)

6 Page 6 2. a f d. I Hareskove n m e d H a r e Tr i Sted Stævneplads: Kælkebakken på Skovlystvej Særlig Info Kom i god tid! Parkering er lidt svært i området, og du skal bruge lidt tid på at komme fra din bil til registreringen og fra registreringen til start. Se markering af P-pladser nedenstående. Parkering i Vestlige side af nordlige del af Skovlystvej (højre side, når man kommer fra Fægyden og kører mod syd) Ved Syvstjerneskolen P-plads Fægyden / Skovlystvej Flere P-pladser i skovkanten på Skovlystvej - benyt i videst muligt omfang disse P-pladser, der er ganske kort til Registrering og til Start. ingen P ved MÅL/Registrering P-pladsen. Tid Start 1 Der køres 45 min + omgangen færdig (typisk min) og der startes kl 9:20 Dog kører U9 kun i 30 min + omgangen. Målet lukkes kl 10:30, så vær opmærksom på at den sidste omgang du kører kun tæller hvis du når i mål inden 10:30. Start 2 Der køres 60 min + omgangen færdig (typisk 1:10-1:20) og der startes 10:40 Målet lukkes kl 12:10, så vær opmærksom på at den sidste omgang du kører kun tæller hvis du når i mål inden 12:10 Det er selvfølgelig tilladt at forsøge at nå at komme rundt inden målet lukker!

7 Page 7 2. a f d. I Hareskove n m e d H a r e Tr i

8 Page 8 G e n e r e l i n f o Tidsplan: 8:30 Indskrivning og nummer udlevering åbner 9:10 Opstilling i boxe til start 1 9:20 Start 1 10:30 Tidtagningen for start 1 lukker (maxtid 1t10min) 10:30 Opstilling i boxe til start 2 10:40 Start 2 12:10 Tidtagningen for start 2 lukker (maxtid 1t30min) 12:30 Præmieoverrækkelse for start 1 og start 2 Lodtrækningspræmier Start 1: Motion Herre/dame, U9, U11, U13 og H60 Der køres 45 min + omgangen færdig (typisk min) og der startes kl 9:20 Dog kører U9 kun i 30 min + omgangen færdig. Start 2: U15, U17, Herre, Dame, H40 og H50 Der køres 60 min + omgangen færdig (typisk 1:10-1:20) og der startes 10:40 Lodtrækning Lodderne man skriver på i år - er ispinde hvor på man skriver: Nummer, Navn og start 1 eller 2: Det er vigtigt at man husker at skrive start 1 eller start 2. Navn OG nummer skal også stå der - ellers vinder man ikke. Start 1 ryttere behøver ikke at være tilstede - vi gemmer præmierne hvis man er taget hjem. ALLE lodder fra ALLE afdelingerne gemmes til finalen, hvor de benyttes til lodtrækningen om hovedpræmierne. Parkering: det er VIGTIGT at du parkere ordentligt. Ikke noget med at parkere i folks indkørsler, græsrabatter eller andet som kan give klager. Det er som regel ikke meget længere du skal gå ved at parkere OK. Så hjælp os med at få lov til at lave løb også i fremtiden ved at parkere på en ordentlig måde. Forældre: det er OK at køre rundt sammen med jeres barn ved start1 for at kunne yde assistance ved uheld etc, men lad være med at guide barnet mht kørsel, gearskifte og den slags - lad barnet køre sit eget løb! Boxlister: kommer på efter at online tilmeldingen lukker. Typisk kommer listen Torsdag aftem. Husk at tjekke dit box nummer! Snyd: Snyd i startboxene, eller på ruten er ikke acceptabelt og kan resultere i diskvalifikation og bortvisning.

9 Page 9 P r æ m i e o ve r s i g t - L o d t r æ k n i n g Lodtrækningspræmier Udover de mange lodtrækningspræmier til hver afdeling, har vi lagt vægt på at udlodde nogle rigtigt store præmier. Hovedlodtrækningspræmie Gavekort til Club La Santa, værdi kr. Gavekort til Club La Santa, værdi kr. SCOTT SCALE 50 MTB Cykel, værdi kr. XX SRAM komplet gruppe, værdi kr. Trækningstidspunkt 15. nov. blandt alle tilmeldte i den samlede Cup 22. nov. i Hareskoven 13. dec. i Hillerød 28. feb. i Sorø Øvrige lodtrækningspræmier 6 gavekort a 500 kr til Heino Cykler 7 SRAM slidsæt (kæde+kasette) 14 GripGrab pakker 14 Odlo trøjer 7 kasser MuleBar 7 sæt Michelin dæk 3 Bell Hjelme 14 Lezyne pakker 14 Morganblue pakker 7 Hestra pakker 7 Deuter rygsække 6 klippekort til MTBteknik 4 tests hos Nordic Sports Center 2 Podiumkiss lygter Trækningstidspunkt Fordeles på alle afdelinger Podiepræmier Beløb refererer til Heino Gavekort, dog ikke Herre og Dame i UrbanSlush (afd. 5), hvor vi giver kontanter, jf. beløb i kursiv. Det samlede podie får også SlushCups, medaljer og vandrepokaler

10 Page 10 P r æ m i e o ve r s i g t - p o d i e Podiepræmier Beløb refererer til Heino Gavekort, dog ikke Herre og Dame i UrbanSlush (afd. 5), hvor vi giver kontanter, jf. beløb i kursiv. Det samlede podie får også SlushCups, medaljer og vandrepokaler

11 Page 11 B a g s i d e n - H a r e s k o ve n = s l u s h Vi har været i Hareskoven et par gange nu og - det er næsten altid ringe vejr og meget splattet eller isglat! Det sidste bliver det næppe i år, men jeg tror der er en god chance for at få mudder på cyklen igen i år. Ikke nok med at der er rimeligt fugtigt i Hareskoven, der er også et par stygge Marie Kunst (DMK) kæmper sig op ad den berygtede Kælkebakke ved 5 afdeling i sæson Foto: Pixelution stigninger - de fleste kender nok den afsluttende stigning op mod målmåtterne! Sidste år var Benjamin Justesen den hurtigeste mand og Carol Rasmusssen den hurtigeste kvinde... Vi får se hvordan det går...på søndag! En ukendt mudret bagdel fra sidste års afdeling i Hareskoven - meget passende for bagsiden! (foto: Pixelution) Slushcup Team Administration: Rico Busk & Bo Falck Hansen Ansvar for rute & forplejning til de enkelte afdelinger 1. Afdeling: HMTBK, Herstedhøje 2. Afdeling: HareTri, Hareskoven 3. Afdeling: GribsovMTB, Tyskerplantagen 4. Afdeling: Kronborg CK, Teglstrup hegn 5. Afdeling: DMK, Surprise!!! 6. Afdeling: THOK, Tisvilde hegn 7. Afdeling: Sorø BC, Sorø SlushNews redaktion: Rico Busk & Bo Falck Hansen SlushNews Journalister: Julie Pio Trampe og Nicolai Cosedis Mere info og tilmelding på

HareSlush. En cup for alle

HareSlush. En cup for alle Sæson 8, nummer 3 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 6. December 2009 I dette nummer 2.afd på vej mod 3. 2-14 Portræt: Marie Kunst 15-19 Info om 3. afd 20 Generel info 21 Armbøjninger? 22 HareSlush

Læs mere

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i.

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 13. december 2006 Year 5, Number 5 I denne udgave Hvad du skal gøre inden start Info om 3. afdeling Slushcup FAQ Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Slush-time igen! I dette nummer. Slush-time igen 1. Spændende sæson 2-3. Igen I år skal vi have Slush.cuppen der satser på det dårlige vejr!

Slush-time igen! I dette nummer. Slush-time igen 1. Spændende sæson 2-3. Igen I år skal vi have Slush.cuppen der satser på det dårlige vejr! Sæson 6, nummer 1 D e n 4. N o ve m b e r 2 0 0 7 I dette nummer Slush-time igen 1 Slush-time igen! Spændende sæson 2-3 Bagfra reglen! 4 Tip en vinder 4 Kør med I Slushcup 4 Info om 1. afdeling 5 Journalister

Læs mere

Så skal vi ud at køre

Så skal vi ud at køre Sæson 7, nummer 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 2. januar 2009 I dette nummer Info om 4. afd 3-4 Hvem ser godt ud 6 Så skal vi ud at køre Portræt 7-11 Slushfuture 13 Resultater 14 Rytter

Læs mere

Tyskerslush. I dette nummer

Tyskerslush. I dette nummer Sæson 8, nummer 4 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 31. December 2009 I dette nummer Reportage fra 3 afd 2-12 Portræt: SNS og MTB 13-15 Info om 4. afd 17 Generel info 18 Niklas vs far 19 Tyskerslush

Læs mere

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Så blir det koldt!

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Så blir det koldt! Sæson 7, nummer 5 I dette nummer 3. afdeling 3 Chip Info 5 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Så blir det koldt! Den 23. December 2008 Boxogram 7 SlushFuture 9 Kommentarer fra rytterne 10-11 Bagsiden

Læs mere

Mesteren slog til! I dette nummer

Mesteren slog til! I dette nummer Sæson 8, nummer 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 21. Februar 2010 I dette nummer På vej mod finalen 2-15 Er I Slushcup klub næste sæson? Portræt: Mads Bødker 18-20 Slushcup er slut - Hvad

Læs mere

Højspænding! Thomas Bonne fyrede Rivetten af i Teglstrup Hegn (foto: Søren Larsen)

Højspænding! Thomas Bonne fyrede Rivetten af i Teglstrup Hegn (foto: Søren Larsen) Sæson 8, nummer 5 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 13. Januar 2010 I dette nummer Reportage 4. afd 2-12 Portræt 14-15 Urban Slush 17-19 Hvem vinder Urban Slush 20 Højspænding! Bagsiden 21 Thomas

Læs mere

Slush News. Velkommen til NISSAN NAVARA SLUSH Cup! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 4. november 2006 Year 5, Number 1

Slush News. Velkommen til NISSAN NAVARA SLUSH Cup! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 4. november 2006 Year 5, Number 1 Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 4. november 2006 Year 5, Number 1 I denne udgave Velkommen Info om 1. afdeling Følg med i Frederiksborg Amtsavis Præmier for 100.000 Du kan stadig nå

Læs mere

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Slushtime!

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Slushtime! Sæson 7, nummer 1 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 6. November 2008 I dette nummer Sæson 7 2-10 Hvem vinder prologen 12 Slushtime! Prolog - info 14 SlushFuture 15 1. afd. Info 16-17 Bagsiden

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Hustler time!

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Hustler time! Sæson 7, nummer 11 I dette nummer Slustspillet 1-3 Portræt 5-11 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Hustler time! Den 17. februar 2009 Rytterkommentarer 12-14 Samlede stillinger 15 Slush future 16

Læs mere

Hvor blir Slushen af?

Hvor blir Slushen af? Sæson 6, nummer 5 D e n 1 2. D e c e m b e r 2 0 0 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer Hvor blir Slushen af? 1 Hvor blir Slushen af? 3. afdeling 2 Var offroad Trialthlon noget for

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

Så er der Urban igen!

Så er der Urban igen! Sæson 7, nummer 9 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 15. januar 2009 I dette nummer Urban igen 1-3 Portræt 5-7 Så er der Urban igen! 5. afdeling info 8 Startinstruktion 10 Slushfuture 11 Resultater

Læs mere

Så var der mudder igen

Så var der mudder igen Sæson 6, nummer 9 D e n 7. F e b r u a r 2 0 0 8 I dette nummer Så var der mudder igen 1 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Så var der mudder igen Reportage 5 2-4 Resultater 5-7 Portræt: Anne Eiby

Læs mere

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Det var så det!

Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Det var så det! Sæson 7, nummer 12 I dette nummer Det var så det 1-3 Reportage finalen 5-12 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Det var så det! Den 9. marts 2009 Rytterkommentarer 13-18 Resultater 19-20 Slush future

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Velkommen til. El-installatør Claus Dalsgaard præsenterer 4000 meter holdforfølgelsescup. I Ballerup Super Arena torsdag 27.

Velkommen til. El-installatør Claus Dalsgaard præsenterer 4000 meter holdforfølgelsescup. I Ballerup Super Arena torsdag 27. Velkommen til El-installatør Claus Dalsgaard præsenterer 4000 meter holdforfølgelsescup I Ballerup Super Arena torsdag kl: 19.00-22.00 Løbsdag: torsdag kl: 19.00-22.00 Kl: 19.00 1. Start Damer Pointløb

Læs mere

SØNDAG 3. SEPTEMBER. Vind kr. Med start ved Kvickly i Helsinge. Tilmelding og historie Læs på side 4-5 >>

SØNDAG 3. SEPTEMBER. Vind kr. Med start ved Kvickly i Helsinge. Tilmelding og historie Læs på side 4-5 >> SØNDAG 3. SEPTEMBER Med start ved Kvickly i Helsinge Tilmelding og historie Læs på side 4-5 >> Vind 5.000 kr. Skolernes holdkonkurrence læs mere på side 2 >> Arrangør: Annisse Idrætsforening Tilmelding:

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

De Danske Politimesterskaber i den 12. juni 2014 MTB. Arrangør: PI-Vestegnen. Dansk Politiidrætsforbund

De Danske Politimesterskaber i den 12. juni 2014 MTB. Arrangør: PI-Vestegnen. Dansk Politiidrætsforbund De Danske Politimesterskaber i den 12. juni 2014 MTB Arrangør: PI-Vestegnen Dansk Politiidrætsforbund Velkomst af formand Henrik Bandsholm Hej alle MTB entusiaster. Så er det endnu en gang blevet tid til

Læs mere

Rytter Information. Lørdag d. 4 maj byder vi velkommen til den 12. udgave af Scott H12 Danmarks dejligste mountainbikeløb.!

Rytter Information. Lørdag d. 4 maj byder vi velkommen til den 12. udgave af Scott H12 Danmarks dejligste mountainbikeløb.! Rytter Information Lørdag d. 4 maj byder vi velkommen til den 12. udgave af Scott H12 Danmarks dejligste mountainbikeløb.! Scott H12 i 2019 køres lørdag d. 4 maj fra kl 9.00 til 21.00. Ved Skovskolen i

Læs mere

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 9. oktober 2012 i Geels Skov Arrangør: PI-Nordsjælland Kære ryttere Velkommen til 1. afdeling af Vintercup en i MTB! Det glæder

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Grundlovsdag d. 5. juni

Grundlovsdag d. 5. juni Horsens Løbet Grundlovsdag d. 5. juni Børneløb 5 km 10 km ½ Marathon Nye ruter Store lodtrækningspræmier ved forhåndstilmelding! www.atletica.dk 1 Tilmelding: On-line tilmelding kan foretages til og med

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2017 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2017 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Endelig Slushtime igen!

Endelig Slushtime igen! Sæson 6, nummer 3 D e n 2 7. N o ve m b e r 2 0 0 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer Endelig Slushtime 1 Endelig Slushtime igen! 2. afdeling 2 Så er det allersidste chance! Kør ordentligt!

Læs mere

Velkommen til. DM omnium U19, Derny- Pace og U17 Parløb. I Ballerup Super Arena torsdag 04. december 2014. kl: 18.30-22.00

Velkommen til. DM omnium U19, Derny- Pace og U17 Parløb. I Ballerup Super Arena torsdag 04. december 2014. kl: 18.30-22.00 Velkommen til DM omnium U19, Derny- Pace og U17 I Ballerup Super Arena torsdag 0 kl: 18.30-22.00 Løbsdag: torsdag 0 kl: 18.30-22.00 Kl: 18.30 1. Start DM Omnium U-19 DM Omnium U19. 1.afdeling Omgang på

Læs mere

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Velkommen Club LaSanta sprint tri raceguide Læs guiden grundigt igennem, og kom endelig med spørgsmål på ar@races.dk hvis der skulle være noget. Som altid til vores

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Slush News. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 19. november 2006 Year 5, Number 2

Slush News. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 19. november 2006 Year 5, Number 2 Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 19. november 2006 Year 5, Number 2 I denne udgave SLUSH Cup er godt i gang! 1. afdeling Tilmelding + startbox til 2. afdeling SLUSH Cup er godt i gang!!

Læs mere

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST Klubmesterskaber 2014-2015 UNGDOM OG MOTIONIST LØRDAG den 21. Marts 2015 Kl. 10:00 til ca. 17:30 bemærk ændret tid Spisning ca. kl. 18 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl Aarhus Cyklebane Præsenterer By-Kamp Aarhus,, Odense og København Fredag d. 9. juni 2017 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Februar 2017 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2017 Introduktionsdag Langtur Klubtur til Harzen Udvekslingstur Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup SRAM Liga

Læs mere

Slush News. 2 x +300! Deltagerne har bidt sig fast i årets SLUSH Cup. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup.

Slush News. 2 x +300! Deltagerne har bidt sig fast i årets SLUSH Cup. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 11. december 2006 Year 5, Number 4 I denne udgave 2 x +300! 2. afdeling Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk Afdelinger 2006-2007 Afd Dato

Læs mere

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold Nyhedsbrev Future April 2019 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Næstved Klubtur til Harzen Future fest Klubtur til Slettestrand Konkurrencer DCU

Læs mere

DM Sprint og Parløb - elite. program - søndag den 27. december

DM Sprint og Parløb - elite. program - søndag den 27. december DM Sprint og Parløb - elite. program - søndag den 27. december 12:3 Sprint indledende 2 meter flyvende 12:5 klasse c 2 omg. Kombiløb 13: klasse b 15 omg. prograsivt pointløb 13:1 1/4 finale direkte til

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2018 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2018 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Resultat 1. Dec DM i Parløb elite og 1000m U19

Resultat 1. Dec DM i Parløb elite og 1000m U19 Resultat 1. Dec 2016 - DM i Parløb elite og 1000m U19 I Ballerup Super Arena torsdag 01. december 2016 kl: 18.30-22.30 1. december 2016 Side 1 af 10 Kl: 18.30 1. Start DM 1000m U19 DM 1000 m U19 2 ryttere

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

Resultat DM i pointløb

Resultat DM i pointløb Resultat DM i pointløb I Ballerup Super Arena torsdag 22. november 2018 kl: 17.10-22.30 Kl: 16.45 1. Start Kval 1 1. kval DM i pointløb 20 km/80 omgange med spurt hver 10. omgang. Point: 5, 3, 2, 1. Vunden/tabt

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 11. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2018! Vi glæder os til at se dig i midt ude i Gribskov søndag, til et fedt race i noget

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4

Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4 Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4 FREDAG DEN 31. MAJ, HOLDLØB DAMER OG ENKELT START U23 HERRER 4 SØNDAG DEN 2. JUNI, U23 DM LINIELØB

Læs mere

Odense Cyklebane. Søndag den 30. november 2014. DM elite 4000 meter holdforfølgelsesløb DM junior Scratch DM junior pointløb.

Odense Cyklebane. Søndag den 30. november 2014. DM elite 4000 meter holdforfølgelsesløb DM junior Scratch DM junior pointløb. Odense Cyklebane Søndag den 30. november 2014 DM elite 4000 meter holdforfølgelsesløb DM junior Scratch DM junior pointløb. Børne omnium for U11 U 13 U 15. 1. 12.30 tidskørsel - 4000 meter holdforfølgelsesløb

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2019 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2019 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

ÅRSMØDE 2019 TORSDAG 7. MARTS SOLBJERG IF MTB

ÅRSMØDE 2019 TORSDAG 7. MARTS SOLBJERG IF MTB ÅRSMØDE 2019 TORSDAG 7. MARTS SOLBJERG IF MTB AGENDA: Dagsorden til Generalforsamlingen: 1. Velkomst 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af referent 4. Formandens beretning 5. Fremlæggelse af regnskab 2018 til

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Bike & Run 22. maj Fredericia C

Bike & Run 22. maj Fredericia C Hold / Deltager Info Bike & Run 22. maj Fredericia C Firmaidrætten er glade for at I har valgt at deltage i vores første Bike & Run i Fredericia. Vi har i det sidst år brugt mange ressourcer for at sikre

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

DM weekend 14. - 15. november 2015

DM weekend 14. - 15. november 2015 DM weekend 14. - 15. november 2015 Junior DM omnium Veteraner - 14. nov. 1 Kristian Kaimer Eriksen ABC 51 Bo Wacker Roskilde Cykel Ring 2 Julius Johansen CC Hillerød 52 Brian Wulff Frederiksen Greve CC

Læs mere

Præsenterer:! Sæsonens 5. stævne inkl. DBCs Derny Mesterskab 2017/2018 Den 30. november 2017, kl. 18:30-22:00. Programpris: kr.

Præsenterer:! Sæsonens 5. stævne inkl. DBCs Derny Mesterskab 2017/2018 Den 30. november 2017, kl. 18:30-22:00. Programpris: kr. Præsenterer: Sæsonens 5. stævne inkl. DBCs Derny Mesterskab 2017/2018 Den 30. november 2017, kl. 18:30-22:00 Programpris: kr. 10,- Stævnets tidsskema: 1. start. kl. 18:30 DBCs Derny Mesterskab indledende

Læs mere

Monster Slush! I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Monster Slush 1. Reportage 1 Sol, søndag og en super SlushCup. Totalt vildt!!

Monster Slush! I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Monster Slush 1. Reportage 1 Sol, søndag og en super SlushCup. Totalt vildt!! Sæson 6, nummer 2 D e n 1 5. N o ve m b e r 2 0 0 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer Monster Slush 1 Reportage 1 Sol, søndag og en super SlushCup 2-4 Sponsor præsentation 5-6 Portræt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Parkering og transport: Parkering sker på græsarealet ved Cuben følg anvisningerne på stedet.

Parkering og transport: Parkering sker på græsarealet ved Cuben følg anvisningerne på stedet. Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Kolding 2018 Vi har gjort os umage for, at I alle får en god oplevelse. Det er et motionscykelløb og der vil være plads til jer alle både dem som kører rigtigt hurtigt,

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Velkommen til. DM i Hold U19 og parløb for eliten. I Ballerup Super Arena torsdag 21. januar 2016. kl: 18.00-22.30

Velkommen til. DM i Hold U19 og parløb for eliten. I Ballerup Super Arena torsdag 21. januar 2016. kl: 18.00-22.30 Velkommen til DM i Hold U19 og parløb for eliten I Ballerup Super Arena torsdag kl: 18.00-22.30 Løbsdag: torsdag kl: 18.00-22.30 Kl: 18.00 1. Start Ingen DM i Hold løb - Ikke i resultat system Kl: 18.40

Læs mere

Resultat oversigt for. DBC Derny Mesterskab og Uoff. DM i Keirin. I Ballerup Super Arena torsdag 03. december 2015. kl: 18.15-22.

Resultat oversigt for. DBC Derny Mesterskab og Uoff. DM i Keirin. I Ballerup Super Arena torsdag 03. december 2015. kl: 18.15-22. Resultat oversigt for DBC Derny Mesterskab og Uoff. I Ballerup Super Arena torsdag 3. december 5 kl: 8.5 -. 3. december 5 Side af 3 Løbsdag: torsdag 3. december 5 kl: 8.5 -. Kl: 8.5. Start Åben Supersprint

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018 Efter den flotte afslutning på vintercup 2018, har vi valgt at lave en lille opsamling af cuppens første gennemførelse. Forberedelserne startede allerede tilbage i eftersommeren 2017, hvor Sven Møller

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Årets Stokkeløb blev afviklet i et flot efterårsvejr. 26 morgenfriske mødte op til kaffe og brød kl. 9 i ABC s klublokale. Her havde familien Wonsyld dækket flot op,

Læs mere

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN på skolerne Cyklisternes By 2018 Odense Kommune Indholdsfortegnelse Kære forældre 2 Når I skal ud og cykle Det skal være sjovt!

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal 2018

Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal 2018 Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal 2018 Vi glæder os til at se jer til en skøn dag på Geels Bakke. Cykelstafetten er et motionscykelløb, og der vil være plads til jer alle både dem som kører

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Slush News. Så fik vi Slush!!!! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 9. februar 2006 5. afd.

Slush News. Så fik vi Slush!!!! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 9. februar 2006 5. afd. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 9. februar 2006 5. afd. Year 5, Number 10 I denne udgave Så fik vi Slush!!!! Så fik vi Slush! Beretning fra 5. afd. Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Teknisk håndbog til DM 2015

Teknisk håndbog til DM 2015 Teknisk håndbog til DM 2015 Artikel 1 Organisation Danmarksmesterskaberne i landevejscykling 2015 arrangeres af CK Djurs. Løbet køres under iagttagelse af DCU s samt UCI s reglement samt nedenstående bemærkninger

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Kom an drenge! 6. afdeling 2

Kom an drenge! 6. afdeling 2 Sæson 6, nummer 10 D e n 2 1. F e b r u a r 2 0 0 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer Kom an drenge! 1 Kom an drenge! 6. afdeling 2 Resultater 3-7 Historisk tilbageblik 9 Klaus Nielsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Marts 2018 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Harzen Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup Shimano Liga H12 Kære Forældre og

Læs mere

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 (Foto: Christian Pedersen - Itritofly) Danske Invest DM TRI Serien 2016 består af 5 super spændende stævner med fart på og med en

Læs mere

En klassiker! I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. En klassiker! 1. Reportage 2-6

En klassiker! I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. En klassiker! 1. Reportage 2-6 Sæson 6, nummer 8 D e n 1 3. J a n u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer En klassiker! 1 Reportage 2-6 Rytter reportager 7-9 Resultater 10-11 Portræt fam Pedersen 12-13 9

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Danmarks Mesterskaber

Danmarks Mesterskaber Aarhus Cyklebane Præsenterer Danmarks Mesterskaber Fredag d. 22. juni 2018 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen til Danmarks

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 25. FEBRUAR 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2018! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege søndag, til et fedt race i noget af Danmarks

Læs mere

PostNord Cup 2017 samlet stilling efter 3. afdeling

PostNord Cup 2017 samlet stilling efter 3. afdeling PostNord Cup 2017 samlet stilling efter 3. afdeling Navn Team Point 1 Michael Carbel Svendgaard Team VéloCONCEPT 41 2 Casper Pedersen Team Giant - Castellli 34 3 Louis Bendixen coloquick - CULT 34 4 Andreas

Læs mere

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Nr. 30 december 2013 Nye nej tak mærkater Få 2.000 point i 35Casper og Mikkel fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Vi ønsker alle omdelere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi har sammen med

Læs mere

Det skaldede Bjerg. I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Det skaldede Bjerg 1. Reportage 2 Søndags-Slush og mudderfestival 2-5

Det skaldede Bjerg. I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Det skaldede Bjerg 1. Reportage 2 Søndags-Slush og mudderfestival 2-5 Sæson 6, nummer 4 D e n 5. D e c e m b e r 2 0 0 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer Det skaldede Bjerg 1 Reportage 2 Søndags-Slush og mudderfestival 2-5 Resultater 6-7 Portræt af

Læs mere

Resultatliste for 6. Afdeling af NISSAN NAVARA Slushcup 2006-2007

Resultatliste for 6. Afdeling af NISSAN NAVARA Slushcup 2006-2007 Resultatliste for 6. Afdeling af NISSAN NAVARA Slushcup 2006-2007 Klasse: Dame Pos Navn Klub Klasse Omg Samlet tid Lap1 Lap2 Lap3 Lap4 Lap5 1 Marie Kunst DMK Dame 4 01:18:07 00:22:00 00:17:48 00:19:02

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg By. Rev. med COWI-kurver frem til 21/7-2011

Læs mere

Københavner Cup 1. etape

Københavner Cup 1. etape Københavner Cup 1. etape Arrangør: PI-København Tirsdag d. 1. april 2014 Græsted Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Kære løbere I bydes alle hjertelig velkommen til Nordsjælland, Græsted og Aggebo-Græsted

Læs mere