Beliggenheden, med ca. 90 km til Thessaloniki, sikrer hurtige vej- og flyforbindelser til resten af Europa.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beliggenheden, med ca. 90 km til Thessaloniki, sikrer hurtige vej- og flyforbindelser til resten af Europa."

Transkript

1 Rehabilitering i Grækenland, for danskere Iliofania ApS opfører Olympus Iliofania Center, der kan varetage rehabiliteringsopgaver for regioner, kommuner, forsikringsselskaber og sygdomsbekæmpende foreninger. Centeret er beliggende i det centrale Grækenland, ud til Det Ægæiske Hav. Beliggenheden, med ca. 90 km til Thessaloniki, sikrer hurtige vej- og flyforbindelser til resten af Europa. Det er budgetteret at et behandlingsdøgn på centret vil koste 100 EUR alt incl. Behandlings og overnatnings-kapaciteten på centret er ca. 180 sengepladser fordelt på dobbeltværelser, der evt. Kan erstattes af enkeltværelser efter behov. Nærmere beskrivelse af centeret, herunder indretning, størrelse og entrepricepris. Rehabilitering for danskere Der forefindes projektmateriale: projekttegninger i a3 format mappe, folder præsentation i a4 format. Se projektbeskrivelse.

2 Rehabilitering for Danskere Iliofania Mølledammen Roskilde Iliofania.dk Telefon DK Telefon GR juni 2012 Rehabilitering i Grækenland på det græske fastland, ud til det Ægæiske Hav Projektbeskrivelse Olympus Iliofania Centret er skabt som et behandlingscenter for danskere, der har behov for genoptræning efter endt hospitalsophold. Byggeriet udbydes til danske regioner og kommuner der efterspørger nye, omkostningsbesparende og effektive løsninger. Iliofania Centret kan tilbyde sygdomsbekæmpende foreningers medlemmers behov for behandling samt tilbud til rehabilitering af forsikringsselskabers kunder. Udover genoptræning løser de danske kommuner opgaver vedrørende midlertidige ophold med service. Til løsning af disse opgaver kan Iliofania Centret yde servicetilbud gennem de faciliteter, som centret stiller til rådighed. Centret opføres for foden af Olympusbjerget, der er Grækenlands højeste bjerg på meter. Med centrets placering i Pieria i den centrale del af det græske fastland ud til Det Ægæiske Hav opfyldes ønsket om en moderne infrastruktur og nærhed til et urbant miljø. Afstand til motorvej er ca. 2 km og til international lufthavn i Thessaloniki ca.80 km. Iliofanias valg af område til opførelse af Centret er sket ud fra et ønske om at finde det sted, hvor middelhavsklimaets fordele tydeligst slår igennem. Det milde vinterklima og de behagelige sommertemperaturer, som følge af en placering tæt på havet og de høje bjerge, sikrer et mikroklima, hvor det ikke bliver for koldt om vinteren og ikke for varmt om sommeren. Drikkevandet fra Olympusbjerget er af overordentlig høj kvalitet og kan drikkes fra hanen. Området er grønt og særdeles frodigt og byder på mange friske råvarer. Genoptræningsopgaver løses i dag primært på behandlingssteder i Danmark. En del af opgaverne løses dog af rehabiliteringscentret Montebello ved Benalmadena i Spanien. Interessen for at blive genoptrænet ved Middelhavet er meget stor, og projektet forventes at sætte nye standarder for den fysiske genoptræning. Af såvel danske som norske undersøgelser fremgår det, at genoptræning er mere effektiv i middelshavsklimaet end i det nordiske. Genoptræning foretages hurtigere, og det lavere omkostningsniveau i Sydeuropa bevirker, at genoptræning her er ca. 25% billigere end i Danmark.

3 Iliofanias formål er: At etablere Olympus Iliofania Center opført ved Middelhavet - et byggeri for terapi og genoptræning for danskere efter endt sygehusophold i Danmark. At placere centret i optimale klimatiske og topografiske forhold i Grækenland, At varetage byggeriet klar til ibrugtagning. At samarbejde med de lokale myndigheder i Grækenland angående drift. At samarbejde med Pihl & Søn A/S som totalentreprenører angående opførelsen. At anvende standard komponenter til byggeriet, produceret af Dansk Spændbeton A/S. At samarbejde med Lederforum vedrørende drift og inventar. At anvende solenergi i samarbejde med Dansk Solenergi A/S, At optage lån til finansiering af byggeriet. At udleje, drive eller delvis medvirke til drift af det etablerede byggeri. Indhold A. THERAPIA I er et fuldt funktionsdygtigt terapicenter med ca.90 sengepladser til behandling efter endt sygehusophold. Projektet har lighed med det danske genoptræningscenter Montebello i Spanien og det norske center i Alicante. B. THERAPIA II er en tilsvarende bygning anvendt til samme formål med ca.90 sengepladser. De to behandlingsbygninger kan fungere uafhængigt af hinanden eller sammen. C. FILOXENIA indeholder badefunktioner og køkkenfunktioner D. SOLENERGI Elementerne til udvinding af el ved solenergi er integreret i bygningen og vil dække bygningernes samlede varme- og energibehov Terapi- og fællesarealer indrettes og udstyres i høj kvalitet med stor fokus på hygiejne og lave vedligeholdelsesomkostninger. Alle værelser indrettes efter anvisning fra Dansk Handicap Forbund. Indkvarteringer udstyres i en høj standard svarende til 4 stjerner.

4 De to sidebygninger er terapibygninger, Therapia I og Therapia II, og den midterste bygning er en central bygning for Centret med vandterapi, restaurant og køkken. Ud over det egentlige genoptræningscenter er planlagt mulighed for at etablere boliger for de ansatte samt et antal værelser for pårørende og andre med tilknytning til centret. Et overdækket svømmeareal indgår ligeledes i planen med ideer fra oldgræsk badekultur og filosofi. Opholdet i det imponerende byggeri i skønne omgivelse på stedet med det historiske vingesus fra oldtiden - giver mulighed for at bade i det Ægæiske Hav ved de skønne strande og nyde naturen samt deltage i kurser og seminarer om sundhed, filosofi, terapi, kultur m.m. Denne blanding af de forskellige grupperinger på Iliofania Centret vil fremme en social interaktion kombineret med udbuddet af aktiviteter øge adspredelsen for brugeren.

5 Planer: Therapia bygningerne I og II Plan 1 og 2 har samme indretning ( ikke vist) Under hovedkonstruktionen, søjler og bjælker, indrettes behandlingsarealer Disse optræder som en bygning i en bygning under det skyggefulde overdækkede areal. De to bygninger kan funktionelt drives hver for sig eller som et samlet hele. En arkade forbinder bygningerne. Arkaden udformes efter en idé, som er meget anvendt i Grækenland, idet den kan åbnes sommer og lukkes vinter. Den skaber både praktisk og visuel kontakt. Therapia I indeholder ca.90 sengepladser, fællearealer og servicearealer, i et omfang, som det spanske rehabiliteringscenter Centro Assistencial Noruego, ejet af den norske kommune Bærum. Iliofania tilbyder boligenheder, værelser i forskellige størrelser indrettet efter behov. Variationen er fra velindrettede hotellignende værelser til større enheder, der eventuelt kan indrettes med et lille køkken og ekstra depotplads. Therapia II indeholder ligeledes ca.90 sengepladser. Bygningen er indrettet uden det centrale opholdsareal.

6 Konstruktion og indretning Værelserne er placeret i bygningernes 1. og 2. etage i terapibygningerne. De henvender sig ud til et stort midterareal i bygningen. Dette sammenhængende areal indrettes på forskellig måde med skærmvægge til fælles ophold, samtaler, terapier og depoter - et attraktivt areal man får lyst til at bevæge sig i og møde andre. Arealet belægges med 3x3m (byggeriets hovedmodul) kvadratiske hårde tæpper i flotte farver, og for enden af dette areal vil man opleve de to store glasgårde, smukt beplantet og belyst. Arealet er ligeledes forsynet med et stort ovenlys i midten, og der er udsigt til bjerge og havet. Terapibygningernes stueetage anvendes til specielle faglige formål, og det er her, der etableres stort møderum, spisefaciliteter, kontorer, depoter, toiletter og indgangsforhold. Den visuelle sanselige oplevelse af projektet vil være græsk. Vi har alle et billede af søjlen som et grundelement i vor arkitekturopfattelse. Der er udformet en søjle efter elementære grundprincipper. Søjlen er formgivet slank, materialeøkonomisk, modtagelig overfor lysets indvirkning og variation. Søjlen er formgivet efter optimale konstruktive principper med anvendelse af enkle industrielle formelementer og vil i sit endelige udtryk optræde med en smuk lys overflade. Byggeriet skaber en helhed i græsk atmosfære med moderne viden og teknologi. En sammenstilling af de anvendte elementer skaber rum, der beskytter mod det stærke sollys. Ligeledes giver det en visuel sanselig tryghed for omgivelserne. Søjlerne binder bygningsanlægget sanseligt sammen, de kan dekoreres og belyses smukt. Under de skyggefulde tage er indplaceret bygninger efter behov og funktion, og i samspil med den overordnede konstruktion tilføjes der en ny dimension i arkitekturen.

7

8 Olympus Iliofania Center Udlejning Det nøglefærdige byggeri, herunder alt nagelfast inventar, skabe, køkken, sanitet, vvs, haveanlæg. Forsyninger: Vand, varme og el er indeholdt i lejeaftalen efter et fastsat max. forbrug, Telefon og internet: Afholdes af brugeren. Der er forberedt installation i bygningen. Tidsplan for byggeriet: Det forventes at alle godkendelser foreligger pr Byggestart Forventet dato for ibrugtagning: Planlagt dato er Tidsbegrænsning af lejeaftale: der påregnes tidsperiode for lejeaftaler. Forsikringer: Bygningerne forsikres af ejeren, efter græsk lov og långiverens betingelser. Indbo-, ansvar- og personforsikring påhviler brugeren. Husleje: Husleje er beregnet ca. 40 EURO pr. døgn per person per overnatning. Oplysninger vedrørende drift af centret Behandlingspersonale og ledelse af genoptræning vil være dansk. Herudover kommer plejeenheden, rengøring, servicemedarbejdere, pedel, havemand m.v. Det samlede driftsbudget er beregnet til ca. 3 mill. EUR, der afholdes af brugeren. Personale kan være i forvejen region/kommunalt ansat dansk personale, såfremt centret helt drives af en dansk organisation, i lighed med det norske center i Alicante.

9 Løst inventar: Der er vurderet en pris på ca EUR pr. sengeplads, indeholdt i byggeprisen. Rengøring: Rengøring af bygningen påhviler lejeren. Rengøringsartikler og forbrugsvarer til specialopgaver afholdes af brugeren. Vedligeholdelse: Udvendig vedligeholdelse påhviler ejer, indvendig vedligeholdelse påhviler lejer. Der kan forventes et budget på ca EURO pr. år for indvendig vedligeholdelse. Fødevarer: Området i Grækenland er grønt og rigt på næsten alle råvarer. Anslået 13 EUR pr. person pr. dag til dagens måltider. Forsyningssikkerhed: Der er tilslutning til vand og el inden for 200 m. Området omkring Olympusbjerget byder på det reneste drikkevand fra vandhanen. Der etableres nødforsyningsanlæg i bygningen. Byggeriet placeres tæt ved urbant miljø. Til by, bus, jernbanestation og motorvej er der ca. 2 km, og til lufthavn ca.80 km Sundhed: Der etableres aftale med et nærtliggende større nybygget lokalt sygehus, samt førstehjælpsklinik beliggende ca. 2 km fra centret. Det blå EU sygesikringsbevis er gældende. Der vil være tilknyttet læge til centret. Projektets økonomiske baggrund Grundlaget for opførelse af bygningerne er baseret på et prisoverslag fra Pihl & Søn A/S fra januar I prisoverslaget indgår, udover de her beskrevne bygninger, køkken og en selvstændig bygning til badefaciliteter. Det samlede areal i prisoverslaget er på 7.884m2, og den samlede pris er mio. EUR. Olympus Iliofania Center arealberegning februar 2011 Værelser Etagearealer Antal m2 m2 Therapia I varieret Therapia II efter Filoxenia størrelse I alt Ca Bebygget areal: 2.628

10 Budgetoverslag På baggrund af foranstående kan der opstilles følgende budget for den samlede drift af rehabiliteringsaktiviteten på Olympus Iliofania Center: EUR Pleje- og sundhedspersonale, dansk Rengøringspersonale & vask Indvendig vedligehold Måltider Bygningsleje incl. forbrug af vand, vandafledning og el Pris i alt pr. år Med 2 senge pr. værelse er døgnprisen ca. 100 Med venlig hilsen ILIOFANIA Jørgen Andersen

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning Lejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning Attraktive kontorlokaler på toppen af Herning nemt at finde, parkeringsforhold i top stor synlighed Samlet areal inkl. andel

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal: 250 m 2

Læs mere

Sjællands Odde Aktivitetshus

Sjællands Odde Aktivitetshus Plejehjemmet Oddenvej 296, omkring 1950 Projektbeskrivelse: Udnyttelse af ejendommen Oddenvej 296 til Sjællands Odde Aktivitetshus Fremsendt af: Foreningen Kontaktperson: Telefon: Email: 1 Titel - er tænkt

Læs mere

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Fremlejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Merkurvej 910, 7400 Herning Attraktive kontorlokaler på toppen af Herning nemt at finde, parkeringsforhold i

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder Salgsprospekt Investeringsejendommen Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum Restejerlejligheder 7 erhvervsejerlejligheder i nyere byggeri centralt i Aulum tæt på den kommende motorvej Salgspris kontant: 8.000.000,-

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal:

Læs mere

Business House Helgeshøj Allé 57-63 539-3.546 m 2

Business House Helgeshøj Allé 57-63 539-3.546 m 2 Business House Helgeshøj Allé 57-63 539-3.546 m 2 Business House med mange fælles faciliteter og services Hyggelig gårdhave Mulighed for hurtig overtagelse Mange parkeringspladser Flotte og lyse kontorlejemål

Læs mere

Investering / Feriebolig

Investering / Feriebolig Andelsprojekt, Sun Lake, Hus nr. 17 + 21 Investering / Feriebolig Sun Lake / Torrevieja / Spanien 1/6 andel af 2 enderække huse som er slået sammen i det dejlige Sun Lake område udbydes til salg = 8 ugers

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Lejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Samlet areal inkl. andel af fællesarealer: 1.022 m 2 Årlig leje, år 1 ekskl.

Læs mere

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER V/NIELS J. KØBKE

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER   V/NIELS J. KØBKE Niels Finsens Allé 37B, 2860 Søborg eller Vilhelm Bergsøes Allé 26, 2860 Søborg Beliggenhed: Roligt beliggende erhvervsejendoms (anpart) i villakvarter og i gå afstand fra Søborg Hovedgade med et stort

Læs mere

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP Appendiks 1.12 Helbredsgreb Glostrup Hospital 01.02.2012 Helhedsgreb for Glostrup hospital 01.02.2012 msel0015 Byggeafdelingen

Læs mere

Teknisk bibliotek 16. Tv-stue, opholds-, spise-, internet-, Tv-rum. Møde- og konferencerum, større grupperum (tema) (version:

Teknisk bibliotek 16. Tv-stue, opholds-, spise-, internet-, Tv-rum. Møde- og konferencerum, større grupperum (tema) (version: Indledning. Da tørt og behageligt udendørsophold ikke altid kan tilbydes, er en passende opholdsstue et udmærket alternativ. Indrettes stuen med flere funktioner, er der større chance for, at gæsterne

Læs mere

Velkommen til BusinessPark Aalborg

Velkommen til BusinessPark Aalborg Sofiendalsvej 88-94, 9200 Aalborg SV Velkommen til BusinessPark Aalborg MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Viby Centret 24 8260 Viby J datea.dk BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde i den

Læs mere

BALTORP ERHVERVSPARK. Indrettes i samråd med lejer ARKITEKTGRUPPEN

BALTORP ERHVERVSPARK. Indrettes i samråd med lejer ARKITEKTGRUPPEN Indrettes i samråd med lejer EN VIRKELIGHED I VÆKST Baltorp Erhvervspark er byggeri skræddersyet til private og offentlige erhverv inden for handel, service, uddannelse og forskning. Her er du ikke bare

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II Sommervej 31E og F, 8210 Aarhus V Sag 16370 Udlejes i samarbejde med: BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med synlig facade på et af de mest trafikerede

Læs mere

Erhvervslejemål med udsigt til fodbold i topklasse

Erhvervslejemål med udsigt til fodbold i topklasse Erhvervslejemål med udsigt til fodbold i topklasse Velkommen til fodbold i topklasse Få adresse i Vejle Stadion Tårne Som noget helt specielt inviterer vi nu dig og din virksomhed indenfor i Stadion Tårnene

Læs mere

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY HOLLANDSVEJ 12 2800 KGS. LYNGBY KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 ARKITEKTONISK OG EKSKLUSIV EJENDOM 1.046 m² kontorlejemål på 2. sal Flot foyer og fælles frokoststue

Læs mere

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY HOLLANDSVEJ 12 2800 KGS. LYNGBY KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 ARKITEKTONISK OG EKSKLUSIV EJENDOM 1.046 m² kontorlejemål på 2. sal Flot foyer og fælles frokoststue

Læs mere

LEJEPROSPEKT. Severinsminde - lejemål fra 22 m² Et grønt miljø i moderne rammer. Severinsmindevej 6, Butterup, 4420 Regstrup.

LEJEPROSPEKT. Severinsminde - lejemål fra 22 m² Et grønt miljø i moderne rammer. Severinsmindevej 6, Butterup, 4420 Regstrup. LEJEPROSPEKT Severinsminde - lejemål fra 22 m² Et grønt miljø i moderne rammer Severinsmindevej 6, Butterup, 4420 Regstrup Sag 927-JJ00310 Nyistandsat hovedgård IT- og telefonsystemer er etableret Gode

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III Sommervej 31B, 8210 Aarhus V Sag 16370 NY ETAPE Udlejes i samarbejde med: BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med synlig facade på et af de mest trafikerede

Læs mere

LEJEPROSPEKT Udlejes, Villa i Skanderborg med søen som nabo Årlig leje = 108.000kr. + forbrug

LEJEPROSPEKT Udlejes, Villa i Skanderborg med søen som nabo Årlig leje = 108.000kr. + forbrug LEJEPROSPEKT Udlejes, Villa i Skanderborg med søen som nabo Årlig leje = 108.000kr. + forbrug Oddervej 30, 8660 Skanderborg Sag 201366 Her får man hele 250m2 tæt på én af Skanderborgs bedste adresser Villaen

Læs mere

Store oplevelser i Aalborg - til små penge

Store oplevelser i Aalborg - til små penge AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch Saxogade Godt at vide og rejseinformation Kong Hans Gade Gode forbindelser med fly, tog, bus og bil gør det

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Port et moderne multibrugerhus i Kgs. Lyngby Overvejer I at placere jeres firma i det nordlige København, kan vi

Læs mere

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER LAUTRUPVANG 4B 2750 BALLERUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 FLOT MARKANT EJENDOM I BALLERUP Ejendommen kan opdeles: 910 1.270 1.305 m² Stort fælles receptionsområde og

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller.

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. NOTAT Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. I 2012 besluttede Kommunalbestyrelsen, at hovedbygningen på Leos Plejecenter skal ombygges til korttidscenter. Ombygningen er i fuld gang, og i

Læs mere

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk Fuglsangsø Centret Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter www.herning.dk Velkommen til plejeboligerne Fuglsangsø Centret er et center beliggende med en pragtfuld udsigt over Fuglsangsø.

Læs mere

LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE KGS. LYNGBY

LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE KGS. LYNGBY LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY LYNGBY HOVEDGADE 94 2800 KGS. LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER Individuelle kontorlejemål fra 600 8.000 m² Markant og synlig ejendom Bedste beliggenhed

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Business House Helgeshøj Allé 57-63 539-4.081 m 2

Business House Helgeshøj Allé 57-63 539-4.081 m 2 Business House Helgeshøj Allé 57-63 539-4.081 m 2 Business House med mange fælles faciliteter og services Hyggelig gårdhave Mulighed for hurtig overtagelse Mange parkeringspladser Flotte og lyse kontorlejemål

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

LEJEOPSTILLING Kontor

LEJEOPSTILLING Kontor LEJEOPSTILLING Kontor Severinsmindevej 6, Butterup Årlig leje 4420 Regstrup 26.400 kr. Severinsminde - lejemål fra 22 m² INDHOLD BESKRIVELSE 3 Beskrivelse og billeder FAKTA 6 Lejemålet 6 Installationer

Læs mere

Velkommen til BusinessPark Aalborg

Velkommen til BusinessPark Aalborg Sofiendalsvej 88-94, 9200 Aalborg SV Velkommen til BusinessPark Aalborg MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Viby Ringvej 2B, 3. 8260 Viby J datea.dk BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde

Læs mere

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG 542 m2 KULHUSET GASVÆRKSVEJ 26B, 1. SAL 9000 AALBORG FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG INDHOLD 3 Beliggenhed 4 Ejendommen 6 Lejemål 8 Plantegninger 9 Lejevilkår 11 Kontaktinformation 2 C.W. OBEL EJENDOMME

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP STATIONSPARKEN 24-26 2600 GLOSTRUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 MARKANT KONTOREJENDOM LIGE VED GLOSTRUP STATION 512 601 625 711 1.336 m² kontor Ejendom med stor

Læs mere

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Kontorlejemål eller måske opdelt til flere sundhedsfag Gratis parkering, gåafstand til S-tog, bus tæt på og

Læs mere

MODERNE KONTOREJENDOM CENTRALT I KGS. LYNGBY

MODERNE KONTOREJENDOM CENTRALT I KGS. LYNGBY MODERNE KONTOREJENDOM CENTRALT I KGS. LYNGBY PARALLELVEJ 16 2800 KGS. LYNGBY KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 ARKITEKTONISK OG EKSKLUSIV EJENDOM 2.257 m² kontorejendom i 3 etager ekskl. kælder Flot receptionsområde

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 280.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Fra 137 til 1.520 m² kvadratmeter kontor Mange kombinationsmuligheder

Læs mere

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Fra 272 m² kvadratmeter kontor Mange kombinationsmuligheder

Læs mere

Velkommen til BusinessPark Aalborg

Velkommen til BusinessPark Aalborg Sofiendalsvej 88-94, 9200 Aalborg SV Velkommen til BusinessPark Aalborg MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Viby Ringvej 2B, 3. 8260 Viby J datea.dk BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde

Læs mere

Byggeselskab Mogens de Linde

Byggeselskab Mogens de Linde QR kode 5.101 bygning A Haslegaarden_731kvm Byggeselskab Mogens de Linde Sag 05.101 Haslegaarden Haslegaardsvej 8-10, Bygning A, 8210 Århus V lokaler udlejes 731 m 2 Byggeselskab Mogens de Linde - Ringgade

Læs mere

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 Indledning Boligselskabet Sct. Jørgen har indrettet 32 ungdomsboliger i tilknytning til Asmildkloster Landbrugsskole.

Læs mere

Udgivet med støtte fra EU s Regionalfond FORSLAG TIL UDNYTTELSE AF SUKKERHUSET

Udgivet med støtte fra EU s Regionalfond FORSLAG TIL UDNYTTELSE AF SUKKERHUSET Udgivet med støtte fra EU s Regionalfond SAXKJØBING FORSLAG TIL UDNYTTELSE AF SUKKERHUSET SAXKJØBING SUKKERFABRIK SUKKERFABRIK FORSLAG TIL UDNYTTELSE AF SUKKERHUSET JUNI 2004 ETN ARKITEKTER INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch First Hotel Europa Restaurant Papegøjehaven First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne

Læs mere

Godt beliggende kontorlejemål

Godt beliggende kontorlejemål Havnevej 1, 4000 Roskilde Godt beliggende kontorlejemål MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Havnevej 1, 4000 Roskilde Fredelig beliggenhed Fleksible og præsentable

Læs mere

Penthouse-lejlighed med havudsigt i Guardamar

Penthouse-lejlighed med havudsigt i Guardamar Sagnr: Priser fra: SB116217 282.000 ~ DKK 2.100.900 (kurs 7,45) Penthouse-lejlighed med havudsigt i Guardamar GUARDAMAR -, Lejlighed Imponerende penthouse-lejlighed i Guardamar med udsigt over Middelhavet.

Læs mere

Projektejendom Nørrebrogade 109 Fredericia Mulighed for boliger og butik

Projektejendom Nørrebrogade 109 Fredericia Mulighed for boliger og butik Projektejendom Nørrebrogade 109 Fredericia Mulighed for boliger og butik Side Lynge Advice ApS, Lyngby Hovedgade 10, 2800 Kgs. Lyngby, T. +45 70 260 240, E. info@lyngeadvice.dk www.lyngeadvice.dk Kontaktperson

Læs mere

Istandsat café/restaurant i Roskilde UDEN AFSTÅELSE

Istandsat café/restaurant i Roskilde UDEN AFSTÅELSE Lejeopstilling Istandsat café/restaurant i Roskilde UDEN AFSTÅELSE Stationscentret 11, 4000 Roskilde Fantastisk beliggenhed ved siden af Føtex og Roskilde station Gode p-muligheder Flotte åbne lokaler

Læs mere

Dusager Aarhus N

Dusager Aarhus N Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Dusager 8 8200 Aarhus N Markant domicillejemål i mondæn stil Fantastisk eksponering mod Randersvej Gode

Læs mere

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 2. tv Odense C

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 2. tv Odense C LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 2. tv. 5000 Odense C Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Udlejningsprospekt. Sneppevang 5, 3400 Allerød. Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1

Udlejningsprospekt. Sneppevang 5, 3400 Allerød. Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Udlejningsprospekt Sneppevang 5, 3400 Allerød Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Lagerejendom Kontorejendom - Produktionsejendom - investeringsejendom - Delvist udlejet Ejendommen

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Masterplan for udvidelse:

Masterplan for udvidelse: Generelt: Nærværende notat er et oplæg til hvordan Haderslev Kommune, SønderjyskE, HFK Tribune ApS og Haderslev Andels Boligforening (HAB) i samspil kan påbegynde en udvidelse af Haderslev Stadion kombineret

Læs mere

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014 AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I AUGUST 2014 ARKITEMA HJØRNET AF OG AR KITEMA NORD SITUATIONSPLAN MED BEBYGGELSENS GÅRDRUM 1:250 AR KITEMA FACADE MOD 1:250 FACADE MOD 1:250 AR KITEMA SNIT GENNEM BEBYGGELSEN

Læs mere

LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 28 A, 3. SAL 2100 KØBENHAVN Ø

LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 28 A, 3. SAL 2100 KØBENHAVN Ø LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 28 A, 3. SAL 2100 KØBENHAVN Ø Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Dejligt lyst og charmerende kontorlejemål med flot udsigt Gåafstand til S-toget, bus meget tæt på og lynhurtig

Læs mere

Business House Helgeshøj Allé m 2

Business House Helgeshøj Allé m 2 Business House Helgeshøj Allé 57-63 539-3.546 m 2 Business House med mange fælles faciliteter og services Hyggelig gårdhave Mulighed for hurtig overtagelse Mange parkeringspladser Flotte og lyse kontorlejemål

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Kontorer Helgeshøj Allé m 2

Kontorer Helgeshøj Allé m 2 Kontorer Helgeshøj Allé 57-63 558-6.408 m 2 Flotte og lyse lokaler i velbeliggende ejendom med lejemål på 558 m², 1.338 m², 1.992 m² Ejendommen på i alt 6.408 m² kan lejes som domicil Mulighed for hurtig

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 248.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens tagterasse

Læs mere

Finlandgade 1, 5000 Odense C. Afdelingschef. Direkte:

Finlandgade 1, 5000 Odense C. Afdelingschef. Direkte: Stort kontorlejemål fra 427 1.317 m² med attraktiv beliggenhed Beliggende på Finlandgade med udsigt ud over havnebadet, udlejes særdeles flot kontorlejemål fordelt på stuen, 1. og 2 sal på i alt 1.317

Læs mere

Kontor 279 m². OLAV de LINDE. Totalrenoveret ejendom med flotte detaljer. - til leje... Wichmandsgade 5, parterre 5000 Odense C

Kontor 279 m². OLAV de LINDE. Totalrenoveret ejendom med flotte detaljer. - til leje... Wichmandsgade 5, parterre 5000 Odense C - til leje... Kontor 279 m² Wichmandsgade 5, parterre 5000 Odense C Totalrenoveret ejendom med flotte detaljer Centralt placeret ejendom tæt på Odense midtby, Havn og banegård Stilrent kontorlejemål med

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 Møllegade 2A + 2B, 6280 Højer R Rødstensejendom med 2 lejligheder Pris kontant: Kr. 125.000 Anslået afkast: 17 % Etageareal: 166 m 2 Grundareal: 278 m 2 Jernbanegade

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere end

Læs mere

4 værelses lejlighed i pæn stand

4 værelses lejlighed i pæn stand Amagerbrogade 275 2300 København S Tlf.: 69 80 80 10, Fax.: 70 14 12 08 www.amagerbolig.dk, E-mail - epost@amagerbolig.dk 4 værelses lejlighed i pæn stand Peter Bangs Vej 75, 1. tv. 2000 Frederiksberg

Læs mere

Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre. Få glade medarbejdere og luft I budgettet

Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre. Få glade medarbejdere og luft I budgettet Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre Få glade medarbejdere og luft I budgettet 01 Ejendommen Moderne kontorlokaler i hovedstaden til attraktive priser CPH Business Park

Læs mere

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Lejeopstilling Kontor Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Frederiksø 2, Administrationsbygningen, 5700 Svendborg Attraktiv beliggenhed på havnen Præsentable nyindrettede lokaler Etageareal

Læs mere

Opførelse af butiksejendom

Opførelse af butiksejendom Lejeopstilling Opførelse af butiksejendom Skitseforslag: ved Svendborg Storcenter Sag 7644-6 Mølmarksvej, 5700 Svendborg Indretning og udlejning af 2-3 butikker i alt ca. 3.000 m2 Ca. 2.000 m2 reserveret

Læs mere

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY MARKANT EJENDOM I KGS. LYNGBY NYBROVEJ 110 2800 KGS. LYNGBY > > Ejendommen kan opdeles fra 903 1.151 2.054 3.134 m² > > Flot velkomstområde, kantine

Læs mere

NEW YORK I HERLEV 582 M 2 KONTOR. Virkeholm 3 A-D, 2730 Herlev

NEW YORK I HERLEV 582 M 2 KONTOR. Virkeholm 3 A-D, 2730 Herlev NEW YORK I HERLEV 582 M 2 KONTOR Virkeholm 3 A-D, 2730 Herlev INFO Beliggende i attraktivt erhvervsområde 2 km til Ring 3-motorvejen Gode buslinjer i kort afstand fra ejendommen 1400 m til kommende letbane

Læs mere

Byggeselskab Mogens de Linde

Byggeselskab Mogens de Linde QR kode haslegaarden bygning b og c 5.102 Byggeselskab Mogens de Linde Sag 05.102 Haslegaarden Haslegaardsvej 8-10, Bygning B, 8210 Århus V lokaler udlejes 1564 m 2 Byggeselskab Mogens de Linde - Ringgade

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Boligerne skal etableres og finansieres efter lov om almene boliger mv.

Boligerne skal etableres og finansieres efter lov om almene boliger mv. Punkt 16. Aalborg Kommune Ældre- og Handicapforvaltningen Storemosevej - Hammer Bakker - Godkendelse af projekt og anskaffelsessum inden byggestart (skema B) - 5 almene ældreboliger med serviceareal -

Læs mere

Stort showroom med adgang til kantine og mødelokaler udlejes

Stort showroom med adgang til kantine og mødelokaler udlejes Stort showroom med adgang til kantine og mødelokaler udlejes Sigma 3-8382 Hinnerup I alt ca. 1.500m² showroom samt ca. 420m² lager mv. Showroom i særklasse med adgang til lækre mødelokaler og kantine.

Læs mere

Dispositionsforslag for Fremtidens Plejehjem, Carl Klitgårdsvej i Nørresundby (Skema A).

Dispositionsforslag for Fremtidens Plejehjem, Carl Klitgårdsvej i Nørresundby (Skema A). Punkt 2. Dispositionsforslag for Fremtidens Plejehjem, Carl Klitgårdsvej i Nørresundby (Skema A). 2010-36736. Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller, at Ældre og Handicapudvalget godkender, at Ældre-

Læs mere

Frydenslund. Grønnegade 10 - Silkeborg. 1 Frydenslund

Frydenslund. Grønnegade 10 - Silkeborg. 1 Frydenslund Frydenslund Grønnegade 10 - Silkeborg 1 Frydenslund Nyt og spændende bo- og aktivitetstilbud åbner i efteråret 2013 Nu får du, som er borger med varig funktionsnedsættelse, mulighed for at bo i en top-moderne

Læs mere

Kontorhotel med fantastisk udsigt over Limfjorden

Kontorhotel med fantastisk udsigt over Limfjorden Kontorhotel med fantastisk udsigt over Limfjorden Lokaler fra 28 m² - 175 m² ekskl. fællesareal Sag K1412-15 TIL LEJE Nørresundby - Stigsborgvej 60, 3. tv. Nye og velindrettede lokaler Fleksibel indretning

Læs mere

Frederiksgade 19-21, 1265 København K

Frederiksgade 19-21, 1265 København K Frederiksgade 19-21, 1265 København K Ledige kontorlejemål i størrelser fra 362 til 709 m² Fakta - kort Smukke arealer med fleksible indretningsmuligheder Flot palæejendom i Frederiksstaden Enestående

Læs mere

Nørresundby Boligselskab, Afd. 73, Vesterbro 102, 9000 Aalborg - 84 alm. ungdomsboliger

Nørresundby Boligselskab, Afd. 73, Vesterbro 102, 9000 Aalborg - 84 alm. ungdomsboliger Punkt 3. Nørresundby Boligselskab, Afd. 73, Vesterbro 102, 9000 Aalborg - 84 alm. ungdomsboliger (skema A). 2012-46430. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der gives tilsagn om

Læs mere

LYNGBY PORT DYNAMISK MULTIBRUGERHUS I KGS. LYNGBY

LYNGBY PORT DYNAMISK MULTIBRUGERHUS I KGS. LYNGBY LYNGBY PORT DYNAMISK MULTIBRUGERHUS I KGS. LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE 94 2800 KGS. LYNGBY > > Individuelle kontorlejemål fra 600 8.000 m² > > Markant og synlig ejendom > > Bedste

Læs mere

Attraktive kontorlokaler med en god beliggenhed. Agerhatten 16 A. 182 m² kontor Odense SØ

Attraktive kontorlokaler med en god beliggenhed. Agerhatten 16 A. 182 m² kontor Odense SØ Attraktive kontorlokaler med en god beliggenhed 182 m² kontor Agerhatten 16 A 5220 Odense SØ Indholdsfortegnelse Beskrivelse af lejemålet 3 Data på lejemålet 3 Lejevilkår 4 Supplerende oplysninger 5 Henvendelser

Læs mere

Vermundsgade 38, stuen til 6. sal 2100 København Ø

Vermundsgade 38, stuen til 6. sal 2100 København Ø Vermundsgade 38, stuen til 6. sal 2100 København Ø 14 gode kontorlejemål fra 537 m² 10.991 m² Lejemål 1 874 m² Lejemål 2 721 m² Lejemål 3 1.007 m² Lejemål 4 672 m² Lejemål 5 570 m² Lejemål 6 550 m² Lejemål

Læs mere

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] BOKA GROUP RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] RING 3 OFFICEPARK - EKSPLOSIV UDVIKLING AF ERHVERVSOMRÅDE Ring 3 OfficePark er et område af et så stort omfang, at det

Læs mere

MODERNE KONTOREJENDOM CENTRALT I KGS. LYNGBY

MODERNE KONTOREJENDOM CENTRALT I KGS. LYNGBY MODERNE KONTOREJENDOM CENTRALT I KGS. LYNGBY ARKITEKTONISK OG EKSKLUSIV EJENDOM PARALLELVEJ 16 2800 KGS. LYNGBY > > 3.205 m² kontorejendom i 3 etager ekskl. kælder > > Flot receptionsområde og stor kantine

Læs mere

UDLEJES BENLØSEPARKEN 2, 4100 RINGSTED

UDLEJES BENLØSEPARKEN 2, 4100 RINGSTED UDLEJES BENLØSEPARKEN 2, 4100 RINGSTED 18 lejemål til forskellige formål i nyrenoveret butikscenter. Centret i Benløse har haft svære vilkår de seneste år. Flere projektselskaber har forgæves forsøgt at

Læs mere

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1 Arkitekttegnet grøn bolig LAVENERGI, KLASSE 1 MILJØ Skovbrynet Virupskovvej 85-95 8530 Hjortshøj - 125 m² i 2 plan, 3 eller 4 værelser - Allergivenligt ventilationsanlæg - Højisoleret med lavt varmeforbrug

Læs mere

Sjælden udbudt ejendom

Sjælden udbudt ejendom Sjælden udbudt ejendom Salg af 341 m² erhvervsejerlejlighed med udsigt til søerne Til Salg Østerbrogade 52, 1. tv. 2100 København Ø Unik herskabslejlighed med smukke trægulve og flotte dekorative stuklofter

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY ARKITEKTONISK OG EKSKLUSIV EJENDOM HOLLANDSVEJ 12 2800 KGS. LYNGBY > > 1.046 m² kontorlejemål på 2. sal > > Flot foyer og fælles frokoststue med lækker tagterrasse

Læs mere

Få en oplevelse i Aalborg

Få en oplevelse i Aalborg Få en oplevelse i Aalborg First Hotel Europa First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne værelser og fire suiter. Alle værelser er indrettet med alt moderne komfort bl.a. gratis

Læs mere

FLOT MARKANT EJENDOM I BALLERUP

FLOT MARKANT EJENDOM I BALLERUP FLOT MARKANT EJENDOM I BALLERUP KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER LAUTRUPVANG 4B 2750 BALLERUP > > 1.305 m² kontor beliggende på 2. og 3. sal > > Stort fælles receptionsområde og stor fælles kantine

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere