Årsberetning Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018."

Transkript

1 Schæferhundeklubben, Kreds 84 Skovbo Indledende bemærkninger Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder I denne årsberetning vil jeg se tilbage på d 6 mdr. der er gået med mig som formand, samt lidt frem i året der kommer i kreds 84 Skovbo. Et forår der i Kreds 84 desværre ikke vil blive husket for det gode for det var præget af uro, udelukkelse af BHU og misforståelser med daværende bestyrelse. Problemer der viste sig allerede ved sidste generalforsamling i februar da formanden pludselig valgte at går af, men på underlig vis alligevel fortsatte. Det endte som bekendt med at bestyrelsen trak sig ved en ekstraordinær generalforsamling d. 19 juni Jeg skal som den første beklage at det skulle ende på den måde det var ikke ønskeligt at bestyrelsen skulle trække sig. Jeg vil gerne takke den afgående bestyrelse for det store arbejde de har udført for kredsen. Ved den ekstraordinære generalforsamling blev den nye bestyrelse valg med mig som formand, Kim Rasmussen og Marianne Oppenheuser. Det var med stor sorg at jeg fik meddelelsen om at John Arne var gået bort. John har i mange år været et stort aktiv i kredsen blandt andet været formand og stor trækkraft ved vores HAS 2016 og alle skær torsdags skuer i Kredsen. John Arne vil blive savnet, ære være hans minde. Året var da heldigvis også været præget af en utrolig stor arbejdsindsats fra mange af kredsens medlemmer. Og tak til alle jer der er med til at gøre kredsen til det den er på godt og ondt. Der har været stor aktivitet på vores træningsplads stort set alle ugen hverdage og hver lørdag samt i klubhuset efter træning mv. Kredsen har afholdt vort traditionsrige Skærtorsdagsskue samt afviklet brugsprøver. Og så har vi fået en ny hjemmeside der dog stadig er under udvikling. Herved overholder vi de formålsparagraffer, der er udstukket fra Schæferhundeklubben for Danmarks side. Denne beretning skrives i slutningen af december og med nytåret stårende for døren vil jeg, på bestyrelsens vegne, ønske alle kredsens medlemmer et rigtigt godt nytår og til alle, som har lagt et stykke arbejde i kredsen, så vil jeg på bestyrelsens vegne sige 1000 tak for jeres indsats uden denne uvurderlige indsats, så havde det nok stået anderledes til. Afslutningsvis vil jeg minde om, at en årsberetning er en gennemgang af de forhold, der har været i det år, der er gået, hvortil bestyrelsen ønsker at tilføje ift. de punkter der har været oppe igennem bestyrelsesmødereferater mv. Medlemstal Kredsens medlemstal har ikke ændret sig siden december 2016 så vi er her i december 2017 stadig er 101 medlemmer, så vi bibeholder vi de 3 repræsentanter ved det årlige Repræsentantskabsmøde.

2 Repræsentantskabsmødet 2018 afholdes d. 18. marts 2018 kl i Marienlystcentret, Windelsvej 138, 5000 Odense C. Bestyrelsesmøder Vi har her i efteråret afholdt 3 møder hvor hovedvægten har være, at få det administrative til at virke så der bl.a. kunne betales med mobilepay igen. (Var tidligere sat op på John s private data, men er nu er nu sat op på vores CVR nr. hvilket gøre det mindre personafhængigt). Adgang til alle kredsens konti i Jyske banken samt finde ud af hvordan bestyrelsen skal agere og forholde sig til schæferhunde-klubben og de regler kredsen er underlagt. Bestyrelsen har valgt at vores BHU og AU (Når denne funktion er besat) er med til bestyrelsesmøderne for herigennem at kunne planlægge arrangementer mv. Dette har indtil videre været meget positivt, og vi har haft nogle gode debatter, hvor vi er kommet vidt omkring. Økonomi Med tanke på fremtiden specielt eventuelt nyt klubhus har og vil vi hele tiden have stor bevågenhed på økonomien, derfor er der foretaget ganske få investeringer i andet halvår af Investeringer i andet halvår af 2017 har været: Ny indhegning af hvalpebanen Nyt C-udstyr Nyt materiel til vedligeholdelse af pladsen. Detaljeret regnskab for året 2017 kommer sener og vil blive gennemgået på generalforsamlingen. Informationskilder Kredsbestyrelsen har valgt at anvende hhv. opslag på klubbens tavler, Facebook, vore hjemmeside og Caniva som kredsens vigtigste medier til at kommuniker med hinanden på. Vi har i den forbindelse fået ny design på vores hjemmeside der gerne skulle gøre det hurtigere og nemmere at finde relevante informationer som man har brug for. Siden er dog stadig under udvikling, men forventes at blive færdig i løbet af første halvår Det sociale aspekt Bestyrelsen lægger meget stor vægt på dette område, og dette skal vi alle fortsat. Netop dette område, har meget stor betydning for kredsen fremadrettet. Kredsen kan ikke drives, hvis der ikke er en god og rar atmosfære på pladsen og det er bestyrelsens opfattelse, at det er der, og det er rart hver lørdag at dreje ind på parkeringspladsen og se de mange biler samt mange glade hundefolk. Og ikke mindst alle de arrangementer vi også har Skovtur, Bankospil og vores årlige julefrokost som gør at vi sammen også laver andre ting, der giver gode relationer og sammenhold, end lige det med hund. Det sociale aspekt er et af de vigtigste elementer for de kommende år, og bestyrelsen tror og håber på at dette forbliver sådan og måske forbedres. På bestyrelsens vegne vil jeg takke alle, der har været med til at få disse arrangementer til at fungere.

3 Klubhus og træningsplads Der er igen i år været brugt mange frivillige arbejdstimer på reparation/rengøring mv. af, omkring og i vort klubhus, både indvendigt og udvendigt. Vores pladsmand Anders og co., har udført et som har været de store frontfigurer her, arbejde til stor F (fortrinligt). Som beskrevet ovenfor, i et andet afsnit, så er det sociale i højsædet i vores kreds. For at dette kan været muligt, så skal køkkenet kunne fungere, og det har det gjort rigtigt godt i året der er gået. Både til de almindelige træningsdage, men særligt ved vore arrangementer, en stor tak til alle der har givet en uvurderlig hånd med her primært Arne og co. Vi skal have en arbejdsdag i 2018, og denne skal snarest planlægges. Mere omkring dette på et senere tidspunkt i bestyrelsesreferat i året der kommer. Bestyrelse arbejder pt på at få skiftede de vores lysanlæg på pladsen du, med lyskilder der ikke bruger så meget strøm, men til gengæld giver et meget bedre lys. Vi har også kontakt til Energinet og ETK vedr. dræning af vores træningsplads, så søen der dækker en stor del af træningsarealet, kan blive tørlagt Derudover skal vi have renoverede vores materiel spring og skjul så vores hunde ikke kommer til skade. Vi komme nok heller ikke uden om at Køge kommune gerne ser vores Kreds træne et andet sted end der hvor vi gør det i dag. Jeg ved at dette lå den tidligere bestyrelse meget for, og det samme gør det for den nye bestyrelse og vi vil kæmpe lige så ihærdigt for at vi forbliver på vores træningshals. Vi har derfor kontaktet kommunen for at får gang i forhandlingerne vedr. kredsens fremtid så vi kan forblive på vores matrikel. Det er dog bestyrelsens opfattelse, at det godt kan blive en meget svær opgave, at komme fuldt og helt igennem med vore ønsker, men vi vil forsøge på bedste vis. Prøver og konkurrencer Ved IPO 3 DM havde kredsen 2 deltager med Lars Engdahl der desværre blev disket og Lene Carlson der fik en flot 12 plads med 269 point. Der ud over deltog Lars Engdahl også i FCI DM og her blev han nr. 82 med 263 point Kredsen har i 2017 afholdt 3 prøver 10 juni 2017 Navn Prøve Resultat Christina Rønnebo IPO Lars Engdahl IPO Thomas Bruzelius IPO -A1 81 Jørgen Eliasson FP Bestået

4 19 november 2017 Navn Prøve Resultat Dorthe Lausten FP Ej Bestået Katja Girel FP Bestået Bertel Larsen FP Bestået Birgit Kraak FP Bestået Chelina Houmark FP Ej Bestået Heidi Eis FP Bestået Kim Gungaard FP Bestået 25 november 2017 Navn Prøve Resultat Christina Rønnebo IPO Anette krogsgaard IPO Steen Hansen IPO Bo Thune IPO 3 DISK Lars Engdahl SPH 1 96 Jeg ved, at dem det ikke gik så godt, har efterfølgende taget prøverne. Tillykke til alle Avlskåringer 09 december 2017 Hunde føre Hund Avlskåring Resultat Jan M Christensen Nala Janki Dansk model Bestået Jan M Christensen Quentina Vom Amur Dansk model Bestået Tillykke med resultatet Valg til generalforsamlingen 2018 Som det fremgår af dagsordenen så er hele bestyrelsen på valg den 9. februar 2018, idet der er ved den ekstraordinære generalforsamling blev valgt en ny bestyrelse. Bestyrelsen vil foreslå følgende sammensætning af den kommende bestyrelse: Bo Thune - formand (For en 2-årig periode) Kim Rasmussen - næstformand/sekretær (for en ét årig periode) Marianne Kitt Oppenheuser kasserer (for en ét årig periode) Birgit Kraak som 1. suppleant Peter Mikkelsen som 2. suppleant Endelig vil bestyrelsen ligeledes indstille at bestyrelsesmedlemmerne vælges som repræsentanter ved det årlige Repræsentantskabsmøde 2017.

5 Afsluttende bemærkninger På bestyrelsens vegne vil jeg endnu en gang sige tak til alle der har hjulpet til med at få kredsen drevet både ved arrangementer, ved træning, ved vedligeholdelse/forbedring af klubhus mv., og for at køkkenet fungerer uden jeres indsats så kunne vi ikke være nået dertil hvor vi er ved udgangen af Tak for året 2017 til alle. Bo Thune Formand kreds 84 Skovbo

6 Beretning for BHU Året 2017 bød på vagtskifte på posten som BHU. Denne beretning dækker derfor for efterårssæsonen Sæsonen har været præget af høj aktivitet fra medlemmerne. Pladsen har været fantastisk at betragte hver lørdag, når både hvalpeholdet v. Steen Salomonsen, IPO holdet v. Christina Rønnebo, familieholdet v. Kim Rasmussen og mit eget hvalpe-fortsætterhold har været på banen i løbet af formiddagen. Eftermiddagene har været lange og flittige, med mange deltagere til C-træning. Både på hold hos Hans Hansen og Kim Jegaard og selvtræning, det er dejligt at det kan fungere side om side. Sporholdet v. Bo Thune har også stadig stor tilslutning, det er imponerende at så mange har mod på at stå tidligt op alle lørdage det er jo holdet, der aldrig rigtigt holder pause. Rally-holdet v. Bente og Michael Berggreen er også blevet en fast del af klubbens repertoire. Det er godt at vi kan blive ved med at tilbyde nye og anderledes måder at træne hund på, og at medlemmerne viser interesse herfor. Selvtrænere har vi også stadig mange af, det er sjældent at komme på pladsen uden at møde andre hundeførere. Uanset tidspunkt på dagen. Efterårets prøver blev holdt hhv. d. 17. november 2017/færdselsprøve, og 25. november 2017/IPO prøver. Tillykke til alle der bestod, og held og lykke til Jer, der skal forsøge igen. Særligt gældende for færdselsprøven vil Jeg gerne gratulere deltagerne, da det var allerførste prøve for en del af deltagerne - flot arbejde. Stor tak til klubbens medlemmer for altid at bakke op, når vi har arrangementer i klubben. Det er aldrig svært at finde en hjælpende hånd, det bliver virkelig værdsat! Klubben er stadig på udkig efter træner-emner. Man er altid velkommen til at henvende sig, hvis det kunne have interesse. Anette Krogsgaard, formand for Brugshundeudvalget

Årsberetning Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019.

Årsberetning Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019. Schæferhundeklubben, Kreds 84 Skovbo Indledende bemærkninger Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019. I denne

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Formandens beretning for året 2017

Formandens beretning for året 2017 Formandens beretning for året 2017 Indledning For et år siden blev Tom Pedersen valgt som ny formand for kreds 80 Viborg. Desværre følte Tom sig, på grund af sygdom, nødsaget til i slutningen af året at

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse 1. kvartal - 2018 DcH Hvidovre - Nyhedsbrev DcH Hvidovres Bestyrelse Kære medlemmer, Velkommen til årets første nyhedsbrev. Husk at dette ikke er eneste måde at holde sig opdateret på hvad der sker i klubben:

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Referat Generalforsamling.

Referat Generalforsamling. Referat Generalforsamling. Tirsdag 2. februar 2016 kl.19.00 I klubhuset Lollandsvej 8,7400 Herning. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. (Bestyrelsen foreslår Niels Bay) 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Beretninger.

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

3. Fisken på disken Forventninger blev sammenstillet og der blev ryddet op i faglige og klubmæssige udeståender. SR ledte derefter processen.

3. Fisken på disken Forventninger blev sammenstillet og der blev ryddet op i faglige og klubmæssige udeståender. SR ledte derefter processen. Referat fra Bestyrelsesmøde i Kreds 47-Suså lørdag den 1. marts 2014 kl. 13.00 Deltagere: Tommy Jensen(TJ), Svend Erik Christensen(SC), Sofie Rasborg(SR), Benny Stoico(BS), Svend Jensen(SJ), Morten Christensen(MC)

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013 Nyt fra formanden - Vivi Gilsager Ved repræsentantskabs mødet i marts, valgte klubben et nyt BHR, hele rådet var fuld af energi og vilje til at gå i gang med arbejdet. Desværre er formanden for rådet (Per

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Dato: Torsdag, den 27. juni 2019 Tid: Kl. 17.00 Sted: Fjelsted Skov Hotel & Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie.

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Schæferhundeklubben kreds 38 Haderslev Regler for uddeling af pokaler. Prøver generelt: Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Prøver aflagt uden for kredsen meddeles

Læs mere

Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009.

Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009. Nr. 2 Juni 2009 37. Årgang Formandens klumme Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009. Velkommen til dette nummers udgave af ordet. Nu er sommeren ved at nærme sig, og man kan jo håbe på, at også

Læs mere

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Den lokale schæferhundeklub lokkede i weekenden hundeelskere fra hele landet til Herning Open, som blandt andet bød på en ny disciplin 22. juli 2019, 11.02

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2015 HERMED INDKALDES TIL KREDS 4 ROSKILDE S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING

GENERALFORSAMLING 2015 HERMED INDKALDES TIL KREDS 4 ROSKILDE S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING GENERALFORSAMLING 2015 HERMED INDKALDES TIL KREDS 4 ROSKILDE S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING Dato : Torsdag den 5. februar 2015 Tid : Kl. 19.30. Sted : Klubhuset, Darupvang 15, 4000 Roskilde Dagsorden iflg.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Foto: Sven Fra hvalpehold 1, efterår

Foto: Sven Fra hvalpehold 1, efterår Foto: Sven Fra hvalpehold 1, efterår Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Indhold af nyhedsbrevet: Nyt layout: Ny sekretær

Indhold af nyhedsbrevet: Nyt layout: Ny sekretær Indhold af nyhedsbrevet: Nyt layout:... 1 Nyt fra bestyrelsen... 1 Ny sekretær... 1 Ny bane...2 Holdfordeling forår 2008...3 Træningen i foråret 2008...4 Nye medlemmer forår 2008...4 Indbetalingskort og

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Nyhedsbrev maj

Nyhedsbrev maj Nyhedsbrev maj. 2016. Velkommen til vore nye medlemmer Her i april startede to kursushold op, og I nu været til træning de første to gange. Vi håber, at I føler jer godt modtaget i klubben, og at I vil

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

Odsherred civile Hundeførerforening Nytårsbrev 2015-2016

Odsherred civile Hundeførerforening Nytårsbrev 2015-2016 Odsherred civile Hundeførerforening Nytårsbrev 2015-2016 Kære medlemmer Disse linjer skrives her hvor spændingen om årets gaver er udløst og folk samles omkring herlighederne på julefrokostbordene rundt

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Referat formandsmødet

Referat formandsmødet Referat formandsmødet på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby lørdag d. 3. marts 2018 Dagsorden: 09:45 10:15: Ankomst, kaffe/te med rundstykker serveret i caféen. 10:15-10:30: Velkomst

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kredsgeneralforsamling

Kredsgeneralforsamling Referat af Kredsgeneralforsamling Afholdt i Schæferhundeklubben, Kreds 11, Randers, onsdag den 6. februar 2019 kl. 19.00 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Kredsformandens

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 4.12.2016 Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19..

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Solen skinner og det ser endelig ud til at vi får lidt sommer.også i Rådighedslønsforningen. Bestyrelsen har holdt 2 halvår s første bestyrelsesmøde med mange

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Flemming Buhl Jensen blev valgt 2. Beretninger for 2014 af Foreningens formand John Stenhøj Formandens beretning blev godkendt Er vedhæftet bagerst side 4+5 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere