FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00"

Transkript

1 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 på Fjelsted Skov Kro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik Raae Andersen (HRA) DMK formand Anton Dahl (AD) AD DGSK næstformand Hans Martin Christensen (HMC) KH Anders Mortensen (AM) DVK Morten Hougaard (MH) DWK Johanna Jongstra (JJ) DDPH Torben Mørup (TM) DRK Robert Trane (RT) GDH Flemming Fugled Jørgensen (FFJ) PK Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ) DBK Erik Rimmen (ER) DISK Erling Clausen (EC) ESK Minna Clausen (MC) kasserer Flemming Østergaard (FØ) redaktør Jagthunden Kim Geisler Kristensen (KGK) KJS gæst Rune Riishøj (RR) Fremtidsudvalget Jette Veggerby (JV) sekretær Bent Olsen (BO) afgående sekretær Torben Andreasen (TA) FJD Udstillingen formand Afbud fra Carsten Lundhøj, som sendte suppleant Just Mikkelsen Allan Høyer Fremtidsudvalget Thomas Stenbæk Fremtidsudvalget Fastlæggelse af dagsorden Ingen ændring Underskrivelse af referat Er underskrevet

2 Beretninger Fremtidsudvalget med RR i spidsen fremlagde et flotte stykke arbejde RR beklagede forsinkelsen af fremlæggelsen, men det var vigtig materialet var gennemarbejdet. Nyt layout blev fremvist, som samlet skal markedsføre de stående racer. Hver klub vil skulle investere ca kr. om året ved 16 klubber, 1. år vil det være ca kr. pr. klub. Forventet ramme for år 1 for FJD: kr. Fra alle kanter var stor ros til Fremtidsudvalget og der var enighed om, at der må både arbejdes og investeres for at få vendt udviklingen. Der var også enighed om, at der ikke skal sættes begrænsninger inden projektet er kommet i gang. RR bad om at få en melding fra FJD om dette var vejen, og det blev besluttet, at der skal være en workshop fredag den 15. august med tovholdere fra hver klub, således projektet kan komme videre. Udstillingskomiteen Formand Torben Andreasen TA har ikke så meget at berette, da der bliver sendt referat ud til formændene efter hvert møde, således disse kan være opdateret. TA meddelte, at komiteen har kr. stående og det er blevet besluttet, at komiteen skal have kr. i kassen. De 3 års prøveperiode er nu gået og komiteen henstiller til at pengene kommer tilbage til klubberne ca. 170 kr. pr. hund TA opfordrede alle til at gøre en større indsats ude i klubberne inden udstillingen, dette havde hans egen klub gjort, hvilket resulterede i, at der var flest Bretons på sidste udstilling. Udstillingen vil fortsætte som den hidtil har gjort, med mindre der kommer nye tiltag fra FJD Herefter var der debat, bl.a. omkring foder på udstillingen og HMC fik svar på det spørgsmål han rejste på sidste møde, nemlig at der er en årsag til, at der ikke kan være foderpræmier fra andre firmaer en Iversen, som er udstillingens hovedsponsor, der giver foder til alle racer og betaler kr. til kataloget. Dog må man gerne have bannere mv. Komiteen hører gerne om klubbernes ønsker og er fleksibel, dette kræver blot, at komitee medlemmerne er i kontakt med bestyrelsen, så gør vi hvad der er muligt. Der blev rejst spørgsmål omkring parkering og TA oplyste at komiteen vil forsøge at finde 50 pladser på den anden side af hallen, hvor hjælpere mv. kan parkere, så der er plads til kunderne på de nemme pladser. Det blev besluttet, at hensætte kr., mens der overvejes om pengene skal bruges til Fremtidsudvalgets forslag eller skal tilbage til specialklubberne i forhold til antal stillede hunde fra de enkelte klubber de sidste 3 år.

3 MC havde et forslag fra økonomiudvalget, der lød på at FJD udstillingen bliver oprettet som en markprøve og afregningen kommer til at foregå til FJD og ikke specialklubberne. HR forslog, at udstillingen måske kunne flyttes til Egeskov Slot fremover. Der blev debateret kort herom, men intet besluttet. Markvildtudvalget Flemming Østergaard FØ berettede, at projekt med korthårsklubben ved Give er rigtig godt og god PR værdi. Der vil blive afhold markvandringer i flere af forvaltningsområderne de fleste steder i samarbejde med lokale landboforeninger og jagtforeninger alle interesserede bliver inviteret også naturfredningsforeningen. Siden materialet er sendt ud, så er markvildtudvalget inviteret i et samarbejde med Heden og Fjordens Landboforening, for at deres egne konsulenter kan blive klædt bedre på Nyt udsætningsforlig i 2017, det er spændende arbejde. Danmarks Jægerforbund har inviteret alle interessenter til en møderække, der kan danne grundlag for DJs politik på området. Vigtigt, at vi kender jer i FJDS holdning, vi er klar til at give køb på udsætningen om foråret, der er ikke nogle gode argumenter for at gøre det. Fuglene bliver taget af rovfugle og laver forstyrrelser på arealerne. Måske kan vi bruge dette i en forhandling kan organisationerne få forhandlet igennem, at man kan sætte fugle ud i jagtsæsonen i forbindelse med afholdelse af prøver, hvor der fældes fugl i stedet. Til efteråret nyt møde. Derefter var der debat, hvor HRA fortalte, at man på det første møde var blevet enige om, at ordet hundesport ikke måtte forekomme i det fremadrettede arbejde. Det erstattes med afprøvning af jagthunde. HRA opfordrede alle til at møde næste gang, så vi kan vise fælles front. TM tog afstand fra, at starte med at give køb på noget på forhånd. Der var enighed om, at landbruget skal være en samarbejdspartner, men det er svært at overbevise DJ om at pengene skal ud i landbruget. FØ 2 projekter indstillet til Markvildtprisen 2014 Ærø som nr. 1, meget stort for hele øen, både landmænd, hundefolk, landbo foreninger mv. Dette var der opbakning om og Agerhønen tilbage til Ærø blev valgt og får markvildtprisen Jagthunden bilag FØ udsendt rapport til jer med budget. Vi gør alt hvad vi kan for at lave et spændende blad. Fået samlet en god stribe af skribenter. Vi mangler fotografer og skribenter på sjælland, så hjælp med at finde nogle. KGK vil se om han kender nogle og vende tilbage til FØ.

4 Hjemmeside FØ prøver hele tiden at få den mere brugervenlig og opdateret. Der må højest være 3 klik ellers falder folk ud. JJ efterlyster ikoner for hver klub. Ikke venlig over for tablets og mobil. Dette vil FØ få lavet. (Der er skabt direkte links til specialklubbernes hjemmesider på FJDs forside). Der blev også efterlyst en mere komplet oversigt over prøver evt. en PDF udgave, der kan udprintes. FØ forklarede, at der er en komplet oversigt. Vil gerne se nærmere på tingene, men vil helst undgå PDF filer, da man ikke kan rette i dem, og derfor er det vanskeligt at opdatere oversigten, når der sker ændringer. Økonomiudvalget Minna Clausen MC forslag om at sætte begrænsing på kørels udgifter pr. person. Ikke at det har været overskrevet. Dette blev forkastet, da der ikke er noget behov. Jagthunden når det revideres, så passer det ikke. Hver år skal der laves en aftale, der henviser, så det er til at finde ud af. Der er for meget der ikke stemmer. Budgettet skal gennem økonomiudvalget, så aftalen bliver tilpasset. Det er fra 2008 det som ligger nu. MC og økonomiudvalget laver et udkast på, hvad et nyt system vil koste kontra en opdatering af det nuværende. Udstillingen de er der ikke taget stilling til. Fremover ønskes der, at udstillingen laves som en markprøve af hensyn til regnskabet. Dette ønskes besluttet og det blev vedtaget. Glasregnskabet MC ønsker at lave det nemmere. Har regnet på, hvad det vil koste at ændre dette. Ved en stigning på 5 kr. pr. medlem, så kan det blive FJD som står for det og hver klub skal ikke have en regning. Alle udentaget Drente har penge tilgode, så kan vi udbetale de kr. til klubberne. Det blev besluttet, at 2014 kører som hidtil og fra 2015 stiger medlemskontingentet med 5 kr. pr. medlem og pengene udbetales til klubberne. Kasseren Minna Clausen Overskud på ca Restancer på kr. er indbetalt. En tidligere prøveleder er sendt til advokat pga. manglende afregning af prøver, og er nu i fogedretten. Dette bliver nok afskrevet som tab i Sekretæren Jette Veggerby Jv kunne berette, at der havde været 89 flere hunde på forårsmarkprøverne, dette på trods af 2 prøver mindre og tillagde det dels det rigtig gode forårsvejr og arbejde ude i klubberne for at få hundene markprøvet. Forslag fra Carsten Lundhøj aktivitetsudvalg til messer mv.

5 Der var forslag fra CL om at oprette et aktivitetsudvalg. FØ gjorde opmærksom på, at alle ting lander på det forkerte bord, derfor skal det ikke udskydes, det er svært at finde ud af kommandovejen for dem, der har arrangementer. Det blev besluttet, at BO er tovholder på Gram Slot, men han kan ikke være der på dagene. Klubberne skal sende en mail til BO på den person, som skal hjælpe med Gram Slot, så koordinere han den. Mail til BO er: Resten af årets aktiviteter udskydes til næste møde. Forslag fra Anton Dahl Økonomisk støtte til VM 2016 se bilag DKK vil satste kr. men skal selvfølgelig hente nogle penge hjem. I 2006 gav FJD og specialklubberne ca kr. Der er søgt tilskud hos banker, kommuner, landbruget mv. Vil FJD være med til dette. Eller skal det være på klub basis. Det blev vedtaget, at FJD støtter med kr. Der bliver lavet et forhåndstilsag og penge skal først falde, når arrangementet er oppe at køre. Der bliver en hjemmeside, der kommer til at køre i 2 år, hvor klubberne bliver promoveret under FJD. Formandskabet Kort gensidig orientering fra gruppemøderne Engelske: Henstiller til at køre igennem hele dage blot hundene er afprøvet i et vist stykke tid. Vil støtte op om markeringsdækken til hunde (orange), som skal prøves af i en periode. EC både eng og kon er enige om at køre en prøveperiode på 2 år. Måske er det tid til at fjerne halsbånd på prøverne, da alle politistationer har en scanner. FØ en hund bliver væk på en markprøve, bliver sat på et internat og vacineret det koster mange 1000 kr. for ejeren. Kontintale: Dommerelever 4 bliver formentlig godkendt på næste DJU møde, det var unge mennesker, så det er positivt. DKK Søren Hetch stopper snart, et udvalg laver en profil for at finde kandidater. Rejst kandiatur til schweissudvalg. Samarbejdsrelationer: DJU, DKK og DJ Fremtidens FJD oplæg til diskussion v. AD og HRA Oplæg fra AD om fremtiden. Formandskabet havde tidligere lovet at komme med et debatoplæg på hvordan fremtidens FJD kunne se. Dette oplæg blev der gjort rede for. Der forventes at pågå debat over længere tid.

6 AD fremsender diskussionsoplægget til bestyrelsen via mail en af de nærmeste dage. Evt. SSJ oplyser, at han er i gang med at skrive et officielt brev til DKK, pga. hundeweb er lukket land, med mindre man er medlem. Dette ønskes ændret, når man er medlem af en specialklub, bør man have adgang til hundeweb. Dette var alle enige i bør laves om, og SSJ trækker gerne brevet og vil gå til sin bestyrelse, så FJD fælles kan lavet brevet. Næste møde 12. november 2014 kl. 17:00.

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Indkaldelse til FJDs bestyrelsesmødes onsdag den 8. maj 2013 kl. 15.00 på Hotels Hedegården, Valdemar Poulsens vej 4. 7100 Vejle.

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 10.05.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJD PK Formand Frank Elmer (FE) GDH Næstformand Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ)

Læs mere

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Christian Johansen

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 08.11.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJ) D PK, Formand Per Kaa Kristophersen (PKK) KH, næstformand Brian Hinge

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Arbejdsreferat. Følgende deltog i mødet. Henrik Raae Andersen (HRA), DMK formand Anton Dahl (AD) DGSK næstformand Torben Mørup

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Engelske dommere Dømte vinderklasser

Engelske dommere Dømte vinderklasser Dømte vinderklasser 009-018 FJD ny 011*DPK 01 DISK 01 DM 015 Andersen, Jørgen Gordon (10) *DJ 014 *DKK 016 DGSK 01 *DM 018 *DGSK 017 DPK 017 Andreasen, Jan (104) John Bak (179) Allan Bredsgaard (419) Clausen,

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 29.02.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 29. februar 2016 kl. 17,00 i Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dagsorden bestyrelsesmøde, 23. august 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan. 2018 kl. 17.00 i Ejby, Fyn Til stede på mødet var Gitte Becher (GD), Carsten Lundhøj (CL), Henrik Raae Andersen (HRA), Bjarne Nürnberg (BN), Palle Jørgensen

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2016 i Langhårsklubben Fredag den 1. april 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Dagsorden til 5-klub mødet torsdag d. 18. december 2017, kl Sønder Bygade 9, Grejs, 7100 Vejle

Dagsorden til 5-klub mødet torsdag d. 18. december 2017, kl Sønder Bygade 9, Grejs, 7100 Vejle å Dagsorden til 5-klub mødet torsdag d. 18. december 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9, Grejs, 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 17. august 2017 Casper Raahede, Anders Mortensen, Kenth

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 10.10.2015 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde lørdag den 10. oktober 2015 på Gørdinglund, Hessellundvej 5, 6690 Gørding. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand,

Læs mere

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2013 i Langhårsklubben Søndag den 17. februar 2013 kl.: 10:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen,

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 DJU Analyse 2017 Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 1 Opgaven Fremstilling af opgaven Overordnet organisering Administration Økonomi Fremtidige opgaver (køreplan) 2 Fremstilling af opgaven

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2013 i Langhårsklubben Fredag den 8. november 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen,

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 29.01.2014 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde onsdag den 29. januar 2014 kl. 17 på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ Tilstede var: Poul Vestervang (PV)

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Se bestyrelsens bud på et referat af generalforsamlingen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. juli.

Læs mere

6. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse, samt beretning fra jubilæumsfonden. Kasserer: Erling Juul

6. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse, samt beretning fra jubilæumsfonden. Kasserer: Erling Juul Dagsorden i henhold til 12 Referat af DISK s generalforsamlingen den 30. marts 2012. 1. Valg af dirigent Valgt: Ole Søager ole@soeager.dk Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen er lovligt indvarslet

Læs mere

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den kl. 18.00 22.00 Sted Ejby Hallen Halvej 5 5592 Ejby Mødedeltagere Administrationen Stig Egede Hansen, HB formand for Jagthundeudvalget Kirstein Henriksen,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 25.01.2018 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl. 17 i Ejbyhallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Harris

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 7. oktober 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9 Grejs 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 4. maj 2017 Kenth Lange, Casper Raahede, Hans Petter Lauridsen, Anders B.

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 27.01.2005 På Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Til stede var: Kristian Raunkjær (KR) (fmd.) DJ, Asger Stein (AS) (næstfmd.) FJD, Gert Clausen (GC) DJ, Jørgen Stengel Hansen (JSH) DKK,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn Referat fra møde i anlægstestudvalget 02.06.2016 i Ejbyhallen, Fyn Til stede var; Carsten Lundhøj (CL), Johanna Jungstra (JJ), Leif Hansen (LH), Bjarne Nürnberg (BN), Peter W. Jürgensen, Nanna Brændegaard

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten

Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 7-2012 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Lawets, CLA Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 15. februar 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 21.08.2008 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde torsdag den 21. august 2008 kl. 10 på Hotel Villa Gulle, Østervoldgade 44, 5800 Nyborg Til stede var, Flemming Thune-Stephensen

Læs mere

Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg kl

Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg kl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 4. februar 2012. Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Torsdag d.10. Jan. kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard, Kredsformand

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 10. 11. september 2014 Sted: Deltagere: Øvrige deltagere: Afbud: Referent: Ecco Center, Ecco Alleen 4, Tønder Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Lars

Læs mere

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Deltagere: Jan Rasmussen, Alex Nissen, Carsten Jensen, Erik Aarø, Arne Larsen, Svend

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere