Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år."

Transkript

1 Generalforsamling d. 23. april 2017 Formandens beretning Indledning Bestyrelsen er opmærksom på at indkaldelsen til dette års generalforsamling ikke er udsendt rettidigt jf. Broholmerselskabets vedtægter 11, stk. 3. Indkaldelsen har dog været annonceret på Broholmerselskabets hjemmeside samt Facebookgrupper, i god tid før fristens udløb. Bestyrelsen Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år. I det bestyrelsen kommunikerer på dansk, bød denne sammensætning unægteligt på en udfordrende opgave for os alle. Af respekt for generalforsamlingens beslutning og alle medlemmer i bestyrelsen, valgte bestyrelsen at tilbyde de udenlandske medlemmer et ekstraordinært møde, før hvert bestyrelsesmøde, hvor dagsordenen og evt. spørgsmål kunne blive gennemgået. Denne mulighed ønskede ingen af de udenlandske medlemmer at benytte sig af. Som en konsekvens af dette, blev den interne arbejdsgang oftest meget langtrukken og bøvlet. Rekord Det er lykkedes Broholmerselskabet at få tildelt en meget uheldig rekord! Set i forhold til racens antal og medlemmer, er vi stærkt overrepræsenterede ved DKKs klagenævn og andre udvalg ved DKK. Størsteparten af klagerne går på basale uoverensstemmelser mellem opdrætter og køber. Sager hvor man ikke anvender DKKs købskontrakt eller helt undgår at sætte sig ind i betydningen - for så senere at klage til DKK. Der er desværre også sager hvor opdrætteren, selv efter utallige henvendelse fra køber, DKK og Broholmerselskabet, stadig vælger ikke at følge de helt basale retningslinjer som opdrætter. Bestyrelsen finder det skammeligt at Broholmerselskabet har opdrættere som ikke kan overholde selv de mest simple regler og retningslinjer.

2 DKK: Udvalget for Nationale og Glemte Racer Den nu afgåede formand for Udvalget for Nationale og Glemte Racer (UNGR) har indgivet en optimistisk årsberetning om Broholmerens tilstand hvor han udtaler at flere Broholmere nu deltager på udstillinger og antallet af fødte hvalpe er på sit højeste i mange år. Bestyrelsen deler langt fra denne optimisme og finder den ikke i overensstemmelse med racens tilstand. Desuden vil man aldrig alene på baggrund af stigning i f.eks. udstillinger og antal hvalpe kunne konkludere om en race trives. Trods utallige opfordringer og invitationer, er det stadig ikke lykkedes bestyrelsen at få indkaldt UNGR til et møde. Man ser fra DKKs bestyrelse positivt på Broholmerselskabets henvendelse og engagement og har valgt at efterkomme bestyrelsens ønske om et møde. Mødet er aftalt til d. 19. april Medlemsmøde(r) Gennem de sidste år har bestyrelsen gjort det til en glædelig tradition at møde medlemmerne rundt i landet. Møderne er nødvendige for at bestyrelsen kan afstemme vores holdninger, prioritere aktiviteter og sætte kursen. Kritikken ved tidligere afholdte medlemsmedlemsmøder var at møderne blev gennemført på trods af for få tilmeldinger, derfor valgte bestyrelsen at sætte minimumsantallet op til 25. Da minimumsantallet ikke blev nået valgte bestyrelsen at aflyse de planlagte møder på Sjælland og Fyn. Mødet i Jylland blev gennemført som planlagt. Her er altid stor opbakning og ikke mindst stor lyst til at engagere sig. Opdrætterdagen Initiativet til opdrætterdagen blev taget af opdrættere i og uden for SAM. Gæstetaleren var DKKs genetiker Helle Friis Proschowsky. Formålet med dagen var at få en dialog i gang omkring hvordan man igennem avlen bedst muligt sikrer racen, så den også i fremtiden har en genpulje som byder på sunde og racetypiske Broholmere. Uddannelse Bestyrelsen kan notere sig at Broholmerselskabet tidligere har betalt for uddannelser som ikke er kommet Broholmerselskabets medlemmer til gode. Derfor har bestyrelsen fundet det nødvendigt, fremadrettet at lave en forpligtende aftale omkring uddannelsesstøtte, så vi sikrer os at medlemmerne får fuldt udbytte af uddannelsesstøtten.

3 Skuer og udstillinger Der er altid stor opbakning til Broholmerselskabets egne skuer og udstillinger: Nyvang, Broholm og Karensminde. Disse arrangementer har man i nogle kredse har lært at mestre år efter år. Andre kredse har svært ved at få engageret frivillige nok, så hvert år er en ny begyndelse. Kredsen er vores vigtigste PR aktiv. Der er derfor etableret en kreds kasse. Indholdet skal sikre at hver kreds har ens PR materiale: bannere, T-shirts, flyers, caps mm. Det var/er bestyrelsens ønske at få etableret en udstillings- og skueansvarlig. En funktion som skulle koordinere sponsorater, indkøb og dommerbookinger. En oplagt mulighed for at sikre en bedre og mere synlig PR og holde omkostningerne nede. Man har i kreds 3 følt at et sådanne initiativ ville være direkte ødelæggende for kredens engagement og har meddelt bestyrelsen at de ikke ønskede at være en del af denne konstruktion. Kreds 1 og 2 har valgt at køre videre med ideerne bag en udstillings- og skueansvarlig. SAM Rådgivning SAM er ligesom kredsene, en uundværlig del af Broholmerselskabet. Det er udvalgets fornemmeste opgave at være rådgivende når et medlem henvender sig. Udvalget oplever i stigende grad manglende oplysninger om: parringer, fødte kuld, sundheds- og ejeroplysninger. Information som er nødvendig for at sikre den rigtige rådgivning og at vi har den nødvendige viden i fremtiden. SAM gør sig stor umage for at være så objektive og saglige som muligt. Som udgangspunkt skal rådgivning altid objektiv. Det kan dog være tæt på umuligt at man som menneske er objektiv inden for et område man går meget op i. Derfor sender SAM altid forslag til avlspartnere rundt til de andre medlemmer af SAM, så den bliver så objektiv som muligt. Der har i 2016 været et iøjefaldende fald på antallet af HD/AD fotograferinger. Vi er tæt på at komme under grænsen for at opretholde HD indekset! Derfor er det vigtigt at din hund bliver HD/AD fotograferet - også selvom den ikke skal indgå i avlen. Det har ikke været muligt at samle SAM til et udvalgsmøde i 2016 eller 2017.

4 Hvalpeanvisningen Formålet med hvalpeanvisningen, er at formidle kontakten mellem opdrætter og køber. Det er som oftest her man som nyt medlem stifter bekendtskab med Broholmerselskabet og hvalpeanvisningen for første gang. Der er denne proces nødvendigt fra udvalget at være så objektiv i sine anvisninger som muligt. På trods af der bliver født mange hvalpe, så har vi stadig flere købere end der er hvalpe. Især udlandet viser forsat stor interesse. Flere opdrættere vælger at annoncere direkte på Facebook og ikke gennem hvalpeanvisningen. Det er naturligvis en trend bestyrelsen kigger nærmere på. Der har været afholdt et udvalgsmøde i Kommunikation & Facebook Kredsene har længe haft deres egne Facebookgrupper og de bruges i stor stil med før og efter billeder fra de mange arrangementer. Broholmerselskabets Facebookgruppe for medlemmer blev lanceret for at give medlemmerne det ønskede forum med direkte kanal til bestyrelsen. Et tilbud som mange medlemmer har benyttet sig af. Mentalbeskrivelse i Italien Italien fik i efteråret afholdt sin første mentalbeskrivelse i Bologna. Italien tog selv kontakt til DKKs mentalbeskriver udvalg og fik med støtte fra bestyrelsen stablet et hold på benene. Rammerne omkring mentalbeskrivelsen var uden tvivl noget ganske særligt, så humøret var højt. Arrangementet var en stor succes. Stor ros til Vanda Baldaccini for et meget vellykket arrangement med stor opbakning fra de italienske medlemmer, byens borgmester og Vincenzo Parmiciano, formand for Molosser klubben under ENCI (den italienske kennelklub). For at vise opbakning til arrangementet deltog formanden på vegne af Broholmerselskabet. Internationalt samarbejde Der er efterhånden en del Broholmere udenfor Danmark. Vores søsterorganisationer formår i stor stil at værne om racen men har svært ved at komme godt i med avlen da der er mangel på godkendte avlspartnere. For at imødekomme dette, har bestyrelsen taget initiativ til at forfatte en hensigtserklæring som har til formål at samle holdninger og anbefalinger til avl af Broholmeren. En hensigtserklæring skal være med at signalere vi arbejder sammen og vi arbejder for det samme: en sund og racetypisk Broholmer. Det er vigtigt at pointere at det er kennelklubberne der helt suverænt bestemmer det enkelte lands stambogsføringsregler.

5 Nye tiltag og kommende initiativer Det kan være en stor omvæltning at gå fra mange års styret avl til en rolle som rådgivende specialklub. Det kræver vi ser kritisk på vores kultur og får debatteret selskabets nye kurs med både udvalg og medlemmer. En kultur som er bygget op på gamle vedtægter og rutiner må nødvendigvis ændres når specialklubbens rolle også ændres. Handlingsplan Der har længe været brug for at definere en strategi i Broholmerselskabet: hvad er vores opgave? På det årlige fællesmøde med udvalgene blev en skabelon til handlingsplanen diskuteret, senere blev den præsenteret på medlemsmøderne. En handlingsplan skal være med til at prioritere bestyrelsens opgaver og sikre at vi kommer i mål med de opgaver vi stiller os og medlemmerne. KU & Broholmerselskabets anbefalinger vedrørende aortastenose Sidste sommer lykkedes det Broholmselskabet i samarbejde med KU at udarbejde en anbefaling for brug af hunde med aortastenose i avl. Anbefalingen er udarbejdet i samarbejde mellem Københavns Universitetshospital for Familiedyr (KU) og Broholmerselskabet. Det er vigtigt at understrege at dette er en anbefaling og ikke en avlsrestriktion. Vedtægter Det har længe været bestyrelsens ønske at modernisere og forenkle Broholmerselskabets vedtægter i overensstemmelse med de anbefalinger DKK udstikker til specialklubberne. Bestyrelsen har fremsendt forslag om et komplet revideret vedtægtssæt til behandlingen på generalforsamlingen. RAS På medlemsmødet i Jylland blev der spurgt om bestyrelsen havde tænkt sig at udarbejde en RAS. En RAS er en handlingsplan for vores rådgivning for racen. For at sikre vi kommer bedst omkring indholdet, er det bestyrelsens beslutning at en RAS skal udarbejdes af bestyrelsen i samarbejde med SAM og evt. udvalgte opdrættere. Til sidst En stor tak til de medlemmer der vælger at bruge deres fritid i kredse og udvalg samt de mange medlemmer der bakker op om vores arrangementer. Broholmerselskabet er en sammenslutning af medlemmer, der har en fælles interesse. Derfor burde alle også ønske et samarbejde med det formål, at varetage vores fælles interesse - Broholmeren. Husk, uden jer frivillige ildsjæle - intet Broholmerselskab! På bestyrelsens vegne David Levy Formand

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Der blev yderligere indstillet 3 nye dommer til dommerpanelet for avlsgodkendelse af Broholmeren: Annette Bystrup, Birgit Seloy og Marianne Baden.

Der blev yderligere indstillet 3 nye dommer til dommerpanelet for avlsgodkendelse af Broholmeren: Annette Bystrup, Birgit Seloy og Marianne Baden. Generalforsamling d. 22. april 2018 Formandens beretning Indledning Ole Staunskjær, æresmedlem i Broholmerselskabet samt broholmer- og allrounddommer og tidligere mangeårigt bestyrelsesmedlem i Dansk Kennel

Læs mere

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Maj 2013 1 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

Formandsmøde. 5. Januar 2013. Formandsmøde 5. januar 2013. Formandsmøde 2013 Hvorfor har vi ændret stambogsføringsreglerne?

Formandsmøde. 5. Januar 2013. Formandsmøde 5. januar 2013. Formandsmøde 2013 Hvorfor har vi ændret stambogsføringsreglerne? Formandsmøde 5. Januar 2013 Formandsmøde 2013 Hvorfor har vi ændret stambogsføringsreglerne? Repræsentantskabet besluttede i januar 2012 følgende hovedpunkter: Udstillingskravet skal afskaffes for alle

Læs mere

Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter.

Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter. Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2019 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018/19

Bestyrelsens beretning 2018/19 Bestyrelsens beretning 2018/19 Bestyrelsen Ved Generalforsamling 2018 magede det sig således, at kun 2 medlemmer fortsatte. Som resultatet af ekstraordinære valg blev der valgt 5 nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den :

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den : Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den 8.4 2017: 1. Valg af dirigent: Arno Mark fra DKKs dirigentliste blev valgt med applaus. 2. Valg af referent: Connie Beck blev valgt med applaus. 3. Valg af 2

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl. 11.00-16.00 Generalforsamlingen afholdes på adressen: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, 4220 Korsør. Referat David byder velkommen. Tildeling

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel

Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel Til stede var Birgitte Gothen

Læs mere

Broholmerselskabet. Formandens beretning Generalforsamling 2014

Broholmerselskabet. Formandens beretning Generalforsamling 2014 Traditionen tro vil jeg gerne takke alle jer som har været med til at skabe og afvikle skuer, bedømmelser og PR arrangementer i året der er gået. Det kan ikke siges ofte nok: Uden alles frivillige arbejde

Læs mere

Referent: Anne-Mette Christiansen

Referent: Anne-Mette Christiansen Referat fra medieudvalget 11/3-2017, Best Western Svendborg Til stede:, Susanne Stig Hansen og Susanne Møller Afbud fra: Referent: Dagsorden 1. Udvalget - Kommissorium - Konstituering - Sammensætning -

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE April 2008 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

Etiske retningslinjer for. Dansk Sankt Bernhard Klub

Etiske retningslinjer for. Dansk Sankt Bernhard Klub Etiske retningslinjer for Dansk Sankt Bernhard Klub Version 1 af 1. juni 2015 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Etiske retningslinjer for medlemmer... 4 Etiske retningslinjer for sociale arrangementer...

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus Skælskør d. 28. marts 2016 Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus Referat: Formand David Levy bød på bestyrelsens vegne velkommen til de fremmødte.

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Godkendt af bestyrelsen d. 1.11.2007 RETNINGSLINIER

Læs mere

Forretningsordenen er bestyrelsens værktøj til at sikre at arbejdet i hele foreningen, går den samme vej som bestyrelsen har besluttet.

Forretningsordenen er bestyrelsens værktøj til at sikre at arbejdet i hele foreningen, går den samme vej som bestyrelsen har besluttet. Forretningsorden for Broholmerselskabet 2016 1. Formål 2. Kommunikationsværdier 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 6. Medlemsrettigheder 7. Deltagelse

Læs mere

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6 Broholmerselskabet Forretningsorden 2014 Forretningsorden Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. Organisering af Broholmerselskabet 2. Bestyrelsen 3. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 4. Medlemsrettigheder

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK HD kursus KU/SUND Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK DKK DKK blev grundlagt i 1897 og har godt 30.000 medlemmer Ca. 6.000 registrerede kennelmærker, men kun godt halvdelen

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup.

Referat. bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup. Referat bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup. Deltagere: Ole Søndergaard, Christina Friis, Asger Jacobsen, Isabelle Mandel og Helene Harild Afbud fra: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør.

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl. 09.00 på Svendstrupgaard i Korsør. Til stede var Anne

Læs mere

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt Referat: Velkomst ved formanden, Ole Søndergaard, efterfulgt af optælling af tilstedeværende og stemmeberettigede. I alt 12 tilstedeværende+ dirigenten. Der er 11 stemmeberettigede tilstede samt 3 fuldmagter.

Læs mere

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK HD kursus KU/SUND Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK DKK DKK blev grundlagt i 1897 og har godt 30.000 medlemmer Ca. 6.000 registrerede kennelmærker, men kun godt halvdelen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand

Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Til stede var Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand Birgitte Gothen Lars Højdam Kristensen

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Uddrag af foredrag i DKK Kreds 6 med DKK s formand Jørgen Hindse. Artiklen er bearbejdet til brug for Islandshunden af Jørgen Metzdorff.

Uddrag af foredrag i DKK Kreds 6 med DKK s formand Jørgen Hindse. Artiklen er bearbejdet til brug for Islandshunden af Jørgen Metzdorff. Ret og vrang Uddrag af foredrag i DKK Kreds 6 med DKK s formand Jørgen Hindse. Artiklen er bearbejdet til brug for Islandshunden af Jørgen Metzdorff. Det, at man køber noget der ser helt anderledes ud

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK HD kursus KU/SUND Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK DKK DKK blev grundlagt i 1897 og har knap 30.000 medlemmer 6.800 registrerede kennelmærker, men kun godt halvdelen har

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Skal min hund være mor?

Skal min hund være mor? Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer Dansk Stabyhoun Klub vil gerne med denne lille vejledning - hjælpe

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019.

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Set i lyset af det støt stigende hvalpetillæg, samt de myriader af landvindende og progressive indspark fra DBK s bestyrelse og medlemmer, er dette

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

AVLSARBEJDET FREMOVER

AVLSARBEJDET FREMOVER AVLSARBEJDET FREMOVER Kennel Friis E. Friis Mikkelsen El-vej 13, Seest dk 6000 Kolding (45)61 66 83 03 ejfriism@gmail.com 1 Kennel Friis v/ Ejvind Friis Mikkelsen El - vej 13, Seest, DK 6000 Kolding Tlf.

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv.

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer. Dansk Stabyhoun Klub vil gerne med denne lille vejledning - hjælpe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Bilag 05 Avlskommissorium med forlag til rettelser Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Avlskommissorium vedtaget på generalforsamlingen 7. april 2018-28. april 2019 1 Formål og formalia

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til generalforsamlingen Forslag til generalforsamlingen Vores dejlige race har brug for diversitet i avlen. Racen har 13 grundlæggere, hvilket giver et meget snævert avlsgrundlag. Hundeavl har i mange år drejet sig om at bruge

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids F E B R U A R 2 0 1 7 Nyt fra Bestyrelsen Der har været en del snak om farvede hunde, både på facebook og i andre sammenhænge. Hvorfor kalder I det en sort spids, når den ikke er

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato 16.09.2018 kl. 10 16 Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Deltagere: Ole, Lone P, Rikke, Lasse og Lone Afbud: Birgit og Alice 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse

Læs mere

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark Regler for Avlsgodkendelse Rottweilerklubben Danmark Gældende fra 01.04.2017 RKD har en samarbejdsaftale med DKK som er stambogsførende. Der henvises i øvrigt til DKK Stambogsregler Avlsrestriktioner Opnåelse

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby Standardvedtægt for Mødrehjælpens lokalforeninger Fonden Mødrehjælpens professionelle og frivillige arbejde er et tilbud til gravide, mødre og fædre, som har brug for rådgivning og støtte til at skabe

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2016 i Langhårsklubben Fredag den 1. april 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011

Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011 Til stede: Kim Bay,,,, Nete Helt-Hansen, Lisbeth Holm Gundesen Afbud fra Pernille Strikert Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands.

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands. Kontaktmandsmøde DMK 20/8 2011 Deltagere: Michael Larsen (Fyns), Tine Broen Nielsen (Himmerlands), Ulrik Bach Pedersen (Københavns), Per Madsen (Esbjerg og omegns), John H. Hansen (Hvalsø-Roskilde), Charlie

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

Danmarks Kaninavlerforening Stiftet 6. marts 1895

Danmarks Kaninavlerforening Stiftet 6. marts 1895 Danmarks Kaninavlerforening Stiftet 6. marts 1895 Vedtægter Revideret 2017 Vedtægter for Danmarks Kaninavlerforening Stiftet den 6. marts 1895 Revideret 2015 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C.

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Love for Welsh Corgi Klubben

Love for Welsh Corgi Klubben Love for Welsh Corgi Klubben Gældende fra 12.2.2010 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Welsh Corgi Klubben. Klubben er stiftet den d. 7.5.1974 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3.

Læs mere

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen Ruhåret Hønsehund Atelier 2004 For la get Ate li er, www.atelier.dk ISBN 978-87-7857-755-9 Bogen er forfattet og fotograferet af Jens O. Pedersen 2004 Tekst og billeder

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids J A N U A R 2 0 1 6 Nyt fra Bestyrelsen Lidt om kontingentindbetaling, se længere nede i nyhedsbrevet. Bestyrelsen håber, vi ses til avlsgodkendelse og generalforsamling. Vi vil

Læs mere

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark VEDTÆGTER for foreningen Pårørende i Danmark Vedtaget på den stiftende generalforsamling 31. maj 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Pårørende i Danmark. Stk. 2. Foreningen arbejder for

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere