Ægløsningstest. Brugsanvisning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ægløsningstest. Brugsanvisning"

Transkript

1 DK Ægløsningstest Brugsanvisning Eveline ægløsningstest og monitoreringapp er designet til at fremme graviditet ved at identificere de mest fertile dage i hver cyklus. Version 1.0 DK

2 Eveline ægløsningstest og monitorering-app er designet til at fremme graviditet ved at identificere de mest fertile dage i hver cyklus. LÆS ALLE INFORMATIONER I DENNE FOLDER GRUNDIGT FØR DU UDFØRER TESTEN. VEJLEDNINGEN BØR FØLGES NØJE FOR AT DE KORREKTE RESULTATER OPNÅS. Kun til in-vitro diagnostik. Anvendes ikke efter udløbsdatoen. Opbevares uden for børns rækkevidde Kun til udvortes brug. Testen skal ikke åbnes før den skal anvendes. Bemærk at urin kan være inficeret, og skal derfor håndteres varsomt. Er ikke egnet som prævention eller forudbestemmelse af køn. Testen kan ikke genbruges. Smides væk efter brug. Beregnet til hjemmebrug. Sådan virker Eveline ægløsningstest Eveline ægløsningstest virker ved at detektere øgningen af LH (Luteiniserende hormon) i urinen, som er det hormon der starter ægløsningen (frigivelsen af et æg fra æggestokken) inden for timer. Eveline ægløsningstest kan også anvendes sammen med en app på en smartphone, for at hjælpe med at forudsige tidspunktet for ægløsning og vise den daglige fertilitetsstatus som kan 1

3 bidrage til undfangelse. Vigtigt: LH niveauerne svinger dagligt og varierer fra kvinde til kvinde. LH-øgning og ægløsning sker ikke nødvendigvis i hver cyklus. Hvornår skal man teste? Beregn længden på din menstruationscyklus. Længden af din cyklus er antallet af dage fra din første menstruationsdag (med blødning) til dagen før næste menstruation. Prøv at tænke over længden af din menstruationscyklus de sidste par måneder. Sæt ring om din normale cykluslængde i tabellen. Vælg tallet direkte ved siden af det du har sat ring omkring i kolonnen HVORNÅR MAN STARTER. I en kalender tæl det valgte antal af dage. Start fra den første dag i din sidste cyklus. Dette er dagen du skal begynde at teste fra. Cyklus længde Hvornår man starter Bemærk: Hvis du er usikker på din cykluslængde, kan du bruge din korteste cykluslængde når du kigger i tabellen. Hvis du gør det, kan det være at du skal teste i mere end 5 dage.

4 Når du er klar til at teste 3 1. Tag testen ud fra folieposen, og brug den med det samme.

5 Sådan udføres testen sek. Hætte Beskyttelseslåg på resultatvinduet Absorberende spids 15 sek. 2. Tag hætten af og du kan... Enten teste direkte i urinstrålen. Placer kun den absorberende spids, pegene nedad i din urinstråle i 5-10 sekunder. Sørg for ikke der ikke sprøjter urin op på resultatvinduet. Eller test på urinprøve opsamlet i et rent og tørt bæger. Dyp kun den absorberende spids ned i urinprøven, i 15 sekunder.

6 Vent på resultatet 5 3. Sæt hætten på igen, og læg testpinden flad på en horisontal overflade, med resultatvinduet opad. Vent på de røde streger. Testen skal aflæses efter 5-10 minutter. Bemærk: Resultater der aflæses efter 10 min kan være upræcise. Efter at testen har været i kontakt med urinen, skal den holdes med den absorberende spids nedad, eller lægges fladt. Den absorberende spids må ikke på noget tidspunkt under testen holdes så den peger opad.

7 Aflæsning af resultatet 6 Eksempel på resultatvinduet efter at beskyttelseslåget er taget af Positiv Positiv: To farvede streger er synlige, og farven på teststregen er den samme eller mere intens end farven på kontrolstregen. Det positive resultatet indikerer at LH niveauet er forhøjet i urinprøven.

8 7 Negativ Ugyldig Negativ: En farvet streg er synlig i kontrolområdet, ingen streg i testområdet, eller farven på teststregen er mindre fremtrædende end kontrolstregen (som anvendes som reference). Det negative resultatet indikerer det basale niveau af LH i urinprøven. Ugyldig: Hvis der ikke kommer nogle streger frem i kontrolområdet, er testresultatet ugyldigt.

9 8 Du kan også anvende Eveline ægløsningstest med den tilhørende App til at tolke resultatet. Download og installer Eveline app en på din smartphone via App store eller Google Play for at forøge din chancer for at finde de fertile dage. Indstillinger Historik Analyse Kompatibel med smartphone OS: - ios 9.0 eller senere (iphone 5s eller senere) - Android eller senere Bemærk: Hold afstand fra kilder med elektromagnetisk stråling, såsom mikrobølger, når app en anvendes. Kalender Påmindelser Eveline app en har følgende funktioner: Analyse Kalendar Aflæsning af resultater Registrer og aflæs cyklusinformation Historik Påmindelser Tidligere testresultater og deling Påmindelse om at udføre test Følg instruktionerne i App en for at registrere dig som bruger (log på) og bekræft dine indstillinger for at starte med at registrere og følge af din fertilitetsstatus.

10 Sådan virker Eveline fertilitets app en 9 1. Tryk på Eveline fertilitet s ikonet for at åbne app en. 2. Tryk på ANALYSER NU for at aflæse resultatet 3. Sæt testen fast på holderen. (figur 1.1) og sæt derefter fast holderen på din smartphone (figur 1.2). Bemærk: Husk at fjerne beskyttelseslåget før du sætter testen på holderen (figur 2). 4. Følg den animerede vejledning for at placere holderen korrekt (figur 2). Bemærk: Aflæs ikke resultatet efter mere end 5-10 min. efter at urinen er absorberet. Bemærk: App en går kun videre til næste trin efter det at holder med test er korrekt installeret og påsat din smartphone. Bemærk: Hvis app en forbliver på den samme side og ikke går videre, kan du kontrollere om testen er ugyldig, i det tilfælde erstattes den med en ny test og forsøg derefter igen. 5. Når holderen er på plads, vises en rød firkant på skærmen. Juster holderen for at få den røde firkant til at passe ind i den markerede ramme. Når rammen passer bliver den grøn (figur 3). 6. Når rammen er grøn, må du ikke flytte holderen, tryk Næste og se resultatet (figur 4). 7. Fertilitetsstatus vil vises indenfor ca. 7 sekunder.

11 10 Åben efter testning Fig. 1.1 Smartphone holder Test holder Fig. 1.2 Fig. 2

12 Fertilitetsstatus Eveline fertilitets app viser din fertilitetsstatus med tre symboler, til tre forskellige fertilitetsniveauer: Lav, Høj and Max. Lav fertilitet: Vises på de tidspunkter i din cyklus hvor dine fertilitetshormoner er lave. Høj fertilitet: Vises på det tidspunkt i din cyklus når der sker en LH-øgning. Hvis du har samleje på dage med Høj fertilitet har du store chancer for at blive gravid. Max fertilitet: Vises på de tidspunkter i din cyklus hvor dit LH niveau er højest. Hvis du har samleje på dage med Max fertilitet har du den største chance for at blive gravid. Fig. 3 Fig. 4

13 Spørgsmål og Svar - Q & A 12 Q: Skal jeg bruge alle tests? A: Nej, du kan stoppe med at teste når du har registreret Høj fertilitet, og gemme de resterende tests til næste cyklus, hvis det bliver nødvendigt. Q: Hvor præcis er Eveline ægløsningstesten? A: Denne test har vist sig over 99% sikker i detektering af LH-øgning i laboratorie undersøgelser. Eveline ægløsningstest har en sensitivitet på 25mIU/ml. Q: Jeg har taget alle tests ifølge vejledningen, men endnu ikke registreret en LH-øgning. Hvad gør jeg? A: Antallet af test i en pakke med Eveline ægløsningstest er nok til, de fleste kvinder med en regelmæssig cyklus, at detektere deres LH-øgning. Ikke alle kvinder har ægløsning under hver cyklus og vil derfor ikke registrere en LH-øgning. Hvis du er bekymret for dine resultater, kontakt da egen læge. Q: Påvirkes testen af sygdomme eller lægemidler? A: Visse sygdomme eller tilstande, kan påvirke pålideligheden af testen i forhold til at forudsige ægløsning. Såsom graviditet, post-partum, post abort, polycystisk ovarie syndrom, ovariecyster, start på menopause og ubehandlet hypothyroidisme. Dette kan også være tilfældet hvis du tager fertilitetsmedicin der indeholder LH (Luteiniserende hormon) eller hcg (Human Chorionic Gonadotropin). Hvis du er i behandling med clomifencitrat,

14 13 spørg venligst din læge til råds om hvornår det er bedst at teste. Kvinder med diagnosticerede fertilitetsproblemer bør tale med deres læge før de anvender dette produkt. Q: Påvirker orale præventionsmidler resultatet? A: Efter anvendelsen af orale præventionsmidler kan din cyklus være uregelmæssig og det kan tage lidt tid at stabilisere den igen. Det kan være en god ide at vente til du har haft to normale menstruationscyklusser efter hinanden før du begynder at anvende dette produkt. Q: Siden testen fortæller mig hvornår jeg er fertil, kan jeg så bruge den som prævention? A: Nej. Sædceller kan overleve i flere dage, og du kan stadig blive gravid hvis du har samleje inden LH-øgningen starter. Q: Jeg har brugt Eveline ægløsningstest i flere cyklusser og jeg er stadig ikke gravid. Hvorfor ikke? A: Undfangelse er en kompleks biologisk proces og der er mange faktorer der har indflydelse. Det kan tage flere måneder inden du bliver gravid. Hvis du ikke har undfanget efter 6 sammenhængende cyklusser eller hvis du har andre bekymringer anbefales det at du kontakter egen læge.

15 Specifikationer 14 Model: WHM-A01 Dimension: Holder: 50.2(L) x 28.4(B) x 32.6(H) mm Test: 116.5(L) x 18.2(B) x 8(H) mm Sensitivitet: 25 miu/ml Temperaturinterval for funktion: C (50-86 F) Opbevaringstemperatur for testpenne: 4-30 C (39-86 F) Betydning af symboler på emballagen Bemærk! Læs brugsanvisningen for korrekt brug Parti nummer Katalog nummer In-vitro diagnostisk produkt Kan ikke genbruges Udløbsdato Opbevares mellem 4ºC og 30ºC Advarsel Producent: ixensor Co., Ltd. 9F, No. 473, Sec. 2, Tiding Blvd.,Neihu Dist., Taipei City 11493, Taiwan R.O.C. Autoriseret repræsentant i EU: MDSS GmbH Schiffgraben Hannover, Germany 0086

16 Eveline for Babyplan Når store drømme skal gå i opfyldelse, er det ofte de små ting, der gør forskellen. Lad Babyplan hjælpe dig med at øge dine muligheder for at blive gravid.

Ægløsningstest Strimmel

Ægløsningstest Strimmel DK Ægløsningstest Strimmel Brugsanvisning Version 1.0 SE 17012017 Cat.No. W2-S Babyplan Ægløsningstest er en kvalitativ test som bruges til at forudsige hvornår der er stigning i LH, og dermed, hvornår

Læs mere

Ægløsningstest Stav. Brugsanvisning. Version 1.0 DK Cat.No. W2-MII

Ægløsningstest Stav. Brugsanvisning. Version 1.0 DK Cat.No. W2-MII DK Ægløsningstest Stav Brugsanvisning Version 1.0 DK 17012017 Cat.No. W2-MII Babyplan Ægløsningstest er en kvalitativ test som bruges til at forudsige hvornår der er stigning i LH, og dermed, hvornår du

Læs mere

Tidlig Graviditetstest Stav

Tidlig Graviditetstest Stav DK Tidlig Graviditetstest Stav Brugsanvisning Version 1.0 DK 17012017 Cat.No. W1-M14 10mIU Babyplan Tidlig Graviditetstest er en hurtig graviditetstest som du let kan udføre selv. Den tester for tilstedeværelsen

Læs mere

Tidlig Graviditetstest Strimmel

Tidlig Graviditetstest Strimmel DK Tidlig Graviditetstest Strimmel Brugsanvisning Beregnet til hjemmebrug. Version 1.0 DK 17012017 Cat.No. W1-S 10mIU Babyplan Tidlig Graviditetstest er en hurtig graviditetstest som du let kan udføre

Læs mere

Natural Cycles Brugervejledning

Natural Cycles Brugervejledning Natural Cycles Brugervejledning Hvad er Natural Cycles? Natural Cycles er et selvstændigt software beregnet til at blive brugt som præventionsmiddel og sovervågning. Det informerer en kvinde om, og i givet

Læs mere

hcg Easy (25 miu/ml)

hcg Easy (25 miu/ml) hcg Easy (25 miu/ml) Anvendelsesformål Alere hcg Easy er beregnet til kvalitativ påvisning af humant choriongonadotropin (hcg) i urin som en hjælp ved diagnosticering af graviditet. Kun til professionel

Læs mere

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1 1. Tekniske specifikationer: Tændes ved pres på vægten eller ved tryk på SET knappen Betjening: UNIT, UP, DOWN, SET knapper Kapacitet max. 180 kg. Enheder: lb/kg Decimaler: 0,2 lb / 0,1 kg. Højde: cm.

Læs mere

Sædkvalitetstest. Brugsanvisning. Version 1.0 DK Cat.No. W121-C

Sædkvalitetstest. Brugsanvisning. Version 1.0 DK Cat.No. W121-C DK Sædkvalitetstest Brugsanvisning Version 1.0 DK 08122016 Cat.No. W121-C Babyplan Sædkvalitetstest er en hurtig test til kvalitativ vurdering af human sædkoncentration, som en hjælp til at vurdere en

Læs mere

Spiromagic brugermanual. Indhold

Spiromagic brugermanual. Indhold Spiromagic brugermanual Indhold 1 Introduktion... 1 2 Pakkens indhold... 2 3 Forventet anvendelse... 2 4 Vigtig ekstrainfo for brugere... 2 5 Brug... 2 6 Elektroniske dele:... 3 7 Opsætningskrav... 3 8

Læs mere

At forberede sig på at se en fertilitetsspecialist. Spørgsmål til den kvindelige partner. Tag endnu et skridt fremad

At forberede sig på at se en fertilitetsspecialist. Spørgsmål til den kvindelige partner. Tag endnu et skridt fremad At forberede sig på at se en fertilitetsspecialist Tag endnu et skridt fremad Det kræver stor dygtighed at identificere kilden til fertilitetsproblemer og anbefale den rette behandling. En fertilitetsklinik

Læs mere

Jaydess (levonorgestrel) minispiral

Jaydess (levonorgestrel) minispiral Jaydess (levonorgestrel) minispiral Brugervejledning Indhold Hvad er en minispiral? Virkning? Påvirkning? Velkommen Alle har forskellige prioriteringer, og på det her tidspunkt i dit liv er graviditet

Læs mere

Kom godt i gang med Fable-robotten

Kom godt i gang med Fable-robotten Kom godt i gang med Fable-robotten 1. Først skal du installere programmet på din computer. Gå ind på shaperobotics.com og under support vælger du download: Her vælger du, under PC App om du kører Windows

Læs mere

Udfyld den manglende information, og udskriv en oversigt til at have med til konsultationen, før du konsulterer din læge.

Udfyld den manglende information, og udskriv en oversigt til at have med til konsultationen, før du konsulterer din læge. At forberede en konsultation hos en læge En start sammen At træffe en aftale om at konsultere en læge er et af de første positive skridt, du kan tage i retning af at nå dit mål om at få et barn. Det er

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

Meriofert Set 75 IE-150 IE Pulver og solvens til injektionsvæske, opløsning 1.3.1

Meriofert Set 75 IE-150 IE Pulver og solvens til injektionsvæske, opløsning 1.3.1 INDLÆGSSEDDEL Version 2016-001 1 Meriofert Set 75 IE pulver og solvens til injektionsvæske, opløsning Meriofert Set 150 IE pulver og solvens til injektionsvæske, opløsning Menotropin Dette lægemiddel er

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Opdateret: 26-03-2018 Indholdsfortegnelse 1. Først skal du installere programmet på din computer 3 2. Når programmet er installeret er du klar til at pakke robotten ud 4 3. Nu er

Læs mere

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Professionel hjemmesikkerhed Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Indhold 1. Introduktion: Et overblik over Alarm Scan-appen i X-serien 2. Start af appen 3. Indtastning af dine kontaktoplysninger

Læs mere

Natural Cycles er måske ikke noget for dig, hvis:

Natural Cycles er måske ikke noget for dig, hvis: Natural Cycles Brugervejledning Læs denne vejledning, inden du begynder at bruge Natural Cycles. Anvendelsesområder Natural Cycles er en selvstændig software, der er beregnet til kvinder 18 år og ældre

Læs mere

Digital Termometer. Brugsanvisning. Termometer med bøjelig spids og display med belysning Vandtæt/Jumbo. Version 1.0 DK Cat.No.

Digital Termometer. Brugsanvisning. Termometer med bøjelig spids og display med belysning Vandtæt/Jumbo. Version 1.0 DK Cat.No. DK Digital Termometer Brugsanvisning Termometer med bøjelig spids og display med belysning Vandtæt/Jumbo Version 1.0 DK 22082017 Cat.No. DT-K111D Brugsanvisningen bør læses grundigt før termometeret tages

Læs mere

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN. DEL I DETTE NUMMER: Opret en ny kalender Lav en kalenderaftale Del din kalender med andre Sådan bruger du flere kalendere på én gang GRATIS 0 KR Hold styr på aftalerne på både

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Vers. 1.3.1 Opdateret: 29-08-2018 Indholdsfortegnelse 1. Installer programmet 3 2. Pak robotten ud 5 3. I gang med at programmere 6 4. Programmér Fable til at køre fra 90 til -90

Læs mere

P-pille/mini-pille KLAR BESKED

P-pille/mini-pille KLAR BESKED P-pille/mini-pille K L A R B E S K E D Hvad er p-piller? P-piller er tabletter, der indeholder to hormoner, østrogen og gestagen. Sådan virker p-piller P-piller forhindrer ægløsning ved at blokere for

Læs mere

VIDEOSAMTALER PÅ IPHONE. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital

VIDEOSAMTALER PÅ IPHONE. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital VIDEOSAMTALER PÅ IPHONE Deltag i samtalen på distancen Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital Nordjylland Videosamtaler Vi kan nu tilbyde dig som patient og pårørende

Læs mere

Resultatvindue Påfyldningskammer. Aktionsvindue TEST TIL HJEMMEBRUG. Skydehåndtag

Resultatvindue Påfyldningskammer. Aktionsvindue TEST TIL HJEMMEBRUG. Skydehåndtag Aktionsvindue Resultatvindue Påfyldningskammer Skydehåndtag TEST TIL HJEMMEBRUG !! Før du tager testen bør du: Læse vejledningen grundigt Sikre at indholdet i pakken har stuetemperatur (18-30 C) Tjekke

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktivitets tracker med App til smartphone / tablet. Funktioner: Skridttæller Søvn overvågning Kilometer tæller Kalorietæller Aktivitetsmåler Søvn

Læs mere

Spiromagic Brugermanual

Spiromagic Brugermanual Spiromagic Brugermanual Spiromagic ApS 1 Oversigt over indhold Spiromagic Brugermanual... 1 1 Introduktion... 2 2 Pakkens indhold... 3 3 Forventet anvendelse... 3 4 Vigtig ekstrainfo for brugere... 3 5

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING. TIL WIFI-BOKS-STYRING til rullegardiner. Model: Wifi-boks

ODSIF BRUGSANVISNING. TIL WIFI-BOKS-STYRING til rullegardiner. Model: Wifi-boks ODSIF BRUGSANVISNING TIL WIFI-BOKS-STYRING til rullegardiner. Model: Wifi-boks 11 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...3 Garanti og produktansvar...3 Oversigt over wifi-boksen...4 Opsætning af wifi-boks...5

Læs mere

Klar besked om P-PILLER / MINIPILLER

Klar besked om P-PILLER / MINIPILLER Klar besked om PPILLER / MINIPILLER PPILLER Ppiller er tabletter, der indeholder to hormoner: Østrogen og gestagen. Ppiller forhindrer ægløsning ved at blokere for dannelsen af de overordnede kønshormoner.

Læs mere

Brugsanvisning. Oticon RemoteCare App

Brugsanvisning. Oticon RemoteCare App Brugsanvisning Oticon RemoteCare App Introduktion Oticon RemoteCare App er er designet til online-kommunikation mellem dig og din hørespecialist. Appen giver dig mulighed for at få en opfølgende konsultation

Læs mere

minipocket Brugsanvisning Høresystemer

minipocket Brugsanvisning Høresystemer minipocket Brugsanvisning Høresystemer Indhold Din fjernbetjening 4 Komponenter 5 Tastaturlås 6 Sådan parres høreapparaterne 7 Funktionsoversigt 11 Yderligere oplysninger 13 Rengøring 13 Udskiftning af

Læs mere

For at logge ind, skal du indtaste dit mobilnummer med 45 foran. Passwordet, skal du have af din virksomheds administrator.

For at logge ind, skal du indtaste dit mobilnummer med 45 foran. Passwordet, skal du have af din virksomheds administrator. MM OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE MM Omstilling app til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. app en downloades og installeres fra app Store

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Synchronicer Skrivebord til Android Version 3.3 af Soft Design A/S Indhold Installationsvejledning til Synchronicer Skrivebord... 3 Før du starter... 3 Sådan gør du... 3 1. Giv

Læs mere

Kvik guide: GT-Command Mobile

Kvik guide: GT-Command Mobile GamesOnTrack A/S, Uhresoevej 35, DK 7500 Holstebro, Denmark, www.gamesontrack.com Tel: +45 3070 3777, email: nb@gamesontrack.com, CVR and VAT number: DK 3105 3013 Kvik guide: GT-Command Mobile I version

Læs mere

Resultatvindue Påfyldningskammer. Aktionsvindue TEST TIL HJEMMEBRUG. Skydehåndtag

Resultatvindue Påfyldningskammer. Aktionsvindue TEST TIL HJEMMEBRUG. Skydehåndtag Aktionsvindue Resultatvindue Påfyldningskammer Skydehåndtag TEST TIL HJEMMEBRUG !! Før du tager testen bør du: Læse vejledningen grundigt Sikre at indholdet i pakken har stuetemperatur (18-30 C) Tjekke

Læs mere

Informationsmateriale før insemination

Informationsmateriale før insemination Informationsmateriale før insemination Velkommen hos Storkereden Hos Storkereden er vi klar til at tage godt imod dig for at sikre et godt inseminationsforløb. Det er vigtigt at du føler dig tryg og i

Læs mere

Installations manual Secuyou Smart Lock. Version DK

Installations manual Secuyou Smart Lock. Version DK Installations manual Secuyou Smart Lock Version DK 02-2019 Trin 1-8: Installation af lås/smartphone Trin 1 Trin 2 1. Download Secuyou Smart Lock App en 1. Afmonter batteridæksel (du skal bruge en spids

Læs mere

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på Android modeller fra Play Butik. App`en kræver minumum version 5.X.X. Der

Læs mere

Alle rettigheder forbeholdes. I henhold til lovgivningen om ophavsret må denne vejledning ikke kopieres, helt eller delvist, uden skriftligt samtykke

Alle rettigheder forbeholdes. I henhold til lovgivningen om ophavsret må denne vejledning ikke kopieres, helt eller delvist, uden skriftligt samtykke Alle rettigheder forbeholdes. I henhold til lovgivningen om ophavsret må denne vejledning ikke kopieres, helt eller delvist, uden skriftligt samtykke fra Garmin. Garmin forbeholder sig retten til at ændre

Læs mere

Inseminationsbehandling

Inseminationsbehandling Inseminationsbehandling Inseminationsbehandlung Formålet med inseminationsbehandling Ved inseminationen bliver sædcellerne sprøjtet direkte ind i livmoderen. Derfor er vejen ud i æggelederen kortere, og

Læs mere

Velkommen til dit nye ihealth produkt

Velkommen til dit nye ihealth produkt Velkommen til dit nye ihealth produkt Tak fordi du købte ihealth trådløs blodsukkermåler (BG5). Din blodsukkermåler er designet til at skulle bruges med den gratis ihealth Gluco-Smart App til din telefon.

Læs mere

Graviditetstest. Indhold. Nødvendige, men ikke medfølgende materialer Prøveopsamlingsbeholder Clinitek Status-analyseinstrument

Graviditetstest. Indhold. Nødvendige, men ikke medfølgende materialer Prøveopsamlingsbeholder Clinitek Status-analyseinstrument 06878007re_Da.fm Page 1 Monday, August 18, 2008 11:30 AM Graviditetstest Indhold REF Indhold Antal test 1760 (06484105) 25 foliepakkede (enkeltvis) Clinitest hcg-testkassetter, hver indeholdende en engangspippette

Læs mere

Insemination med donor sæd

Insemination med donor sæd 1 Insemination med donor sæd - IUID Når mandens sædkvalitet ikke efter nøje vurdering kan anvendes, kan man vælge at anvende anonym donor. Kvinder som ikke lever sammen med en mand kan også vælge denne

Læs mere

FZ2011-8 BRUGSANVISNING

FZ2011-8 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analysis Model: FZ2011-8 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes De venligst

Læs mere

opdater billede til RemoteCare session? Oticon RemoteCare App NU PÅ Brugsanvisning

opdater billede til RemoteCare session? Oticon RemoteCare App NU PÅ Brugsanvisning opdater billede til RemoteCare session? Oticon RemoteCare App 3.0.0 NU PÅ Brugsanvisning Introduktion Oticon Remote Care App er designet til online-kommunikation mellem dig og din hørespecialist. Appen

Læs mere

Pædagogisk vejledning til. Materialesæt. Sphero. http://via.mitcfu.dk/99872760

Pædagogisk vejledning til. Materialesæt. Sphero. http://via.mitcfu.dk/99872760 Pædagogisk vejledning til Materialesæt Sphero http://via.mitcfu.dk/99872760 Pædagogisk vejledning til materialesættet Sphero Materialesættet kan lånes hos VIA Center for Undervisningsmidler og evt. hos

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Synchronicer Observations App til Android Version 5.09.5 af Soft Design A/S Contents Installationsvejledning til Synchronicer Observation... 3 Før du starter... 3 Sådan gør du...

Læs mere

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.12 Original skrevet af: Sidst opdateret 15-11-2016 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

IDOMOVE GO+ Brugermanual

IDOMOVE GO+ Brugermanual IDOMOVE GO+ Brugermanual Tak, fordi du har valgt IDOMOVE GO+, som vil hjælpe dig med at sætte nye mål for et aktivt liv og gøre hver dag til sjov og motiverende træning. Armbåndet kan tilpasses de fleste

Læs mere

Patientvejledning. 6. Behandling med nedfrosne æg - hormonstimuleret cyklus

Patientvejledning. 6. Behandling med nedfrosne æg - hormonstimuleret cyklus Patientvejledning 6. Behandling med nedfrosne æg - hormonstimuleret cyklus Behandling med nedfrosne æg (FET) i hormonstimuleret cyklus Du er nu klar til at få lagt dine befrugtede, optøede æg (embryoner)

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 4 Montering af væg-/loftbeslaget... 4 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din app. Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053317 Vejeindikator EziWeigh7i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053317 Beskrivelse: Eziweigh7 er en avanceret

Læs mere

2. Hvordan logger jeg ind i applikationen?

2. Hvordan logger jeg ind i applikationen? Contents 1. Hvor finder jeg applikationen?... 2 2. Hvordan logger jeg ind i applikationen?... 2 3. Hvor vises nye meldinger?... 2 4. Yderligere information for en melding... 3 5. Hvordan sender jeg en

Læs mere

START HER. Opsæt. Din smartphone. Sender. Brugervejledning

START HER. Opsæt. Din smartphone. Sender. Brugervejledning START HER Opsæt Din smartphone Modtager Sensor Sender Brugervejledning G6 Oversigt Din smartenhed Dexcom-modtager Skærmenhed Viser glukoseoplysninger Opsæt din smartenhed, Dexcom-modtager (valgfrit i visse

Læs mere

Velkommen hos Jordemoder.dk

Velkommen hos Jordemoder.dk Velkommen hos Jordemoder.dk Information før insemination Tak for din henvendelse til os omkring insemination du har nu taget det første skridt på vejen til at blive mor - og vi håber at materialet kan

Læs mere

SwanMobile Brugervejledning K2051-A

SwanMobile Brugervejledning K2051-A SwanMobile Brugervejledning K2051-A Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 3 2 Installation... 3 3 Opsætning... 3 4 Kontaktperson... 4 5 Alarmgrupper... 7 6 Modtagelse af alarmer... 8 6.1 Accepter alarm...

Læs mere

1. Indsæt et opladet Biim-batteri i Biim-proben.

1. Indsæt et opladet Biim-batteri i Biim-proben. Lynvejledning Tillykke med købet af dit Biim Ultrasound-system. Æsken skal indeholde Biim-proben, Biim-batteri og oplader. Denne lynvejledning hjælper dig godt på vej i brugen af Biim-udstyret. Der henvises

Læs mere

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på Android modeller fra Play Butik. App`en kræver minumum version 5.X.X. Der

Læs mere

Nota App på telefonen

Nota App på telefonen Nota App på telefonen I denne vejledning kan du læse om hvordan du henter Nota App til din iphone eller Android smartphone og om hvordan du bruger app'en. Find App'en i App Store eller Google Play. Appens

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor Trådløs Bevægelsessensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 4 Montering af væg-/loftbeslaget... 4 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST

Læs mere

Pocket Printer BRUGERVEJLEDNING

Pocket Printer BRUGERVEJLEDNING Pocket Printer BRUGERVEJLEDNING Tak fordi du købte Polaroid Pocket Printer. Formålet med denne brugervejledning er, at give dig retningslinjer for at sikre, at brugen af dette produkt er sikker og ikke

Læs mere

Vejledning om stimulation af kvindens ægmodning i form af daglige hormonindsprøjtninger og insemination i livmoderen.

Vejledning om stimulation af kvindens ægmodning i form af daglige hormonindsprøjtninger og insemination i livmoderen. Side 1 af 6 Vejledning om stimulation af kvindens ægmodning i form af daglige hormonindsprøjtninger og insemination i livmoderen. Hvilke behandlinger dækker denne patientvejledning? Denne vejledning dækker

Læs mere

Bemærk venligst: Appen er lavet til mobiltelefoner og WildDetect kan derfor ikke garantere dens funktionalitet på tablets.

Bemærk venligst: Appen er lavet til mobiltelefoner og WildDetect kan derfor ikke garantere dens funktionalitet på tablets. BirdAlert appen BirdAlert systemet kan overvåges og kontrolleres igennem vores app, som fås til Android telefoner på Google Play og iphones i App Store. Bemærk at denne udgave af manualen er skrevet til

Læs mere

vejledning til lynstart FORERUNNER 50 med ANT+Sport trådløs teknologi

vejledning til lynstart FORERUNNER 50 med ANT+Sport trådløs teknologi vejledning til lynstart FORERUNNER 50 med ANT+Sport trådløs teknologi Advarsel: Dette produkt indeholder et udskifteligt knapcellebatteri. Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken

Læs mere

Smart Access Driftsprocedure

Smart Access Driftsprocedure Smart Access Driftsprocedure A. Forudsætning... 2 1. Smartphonekompatibilitet... 2 2. Kabelvalg... 2 a. Apple-enheder (iphone 4/4S)... 2 b. Android-enheder med MHL-stik... 2 c. Android-enheder med mikro-hdmi-stik...

Læs mere

Dansk brugsanvisning. Airon Wireless Kropsanalysevægt. Airon Wireless Aktivitetstracker Trin Kalorier Afstand Søvn Ur

Dansk brugsanvisning. Airon Wireless Kropsanalysevægt. Airon Wireless Aktivitetstracker Trin Kalorier Afstand Søvn Ur Versjon: 1.0 Andre Airon Wireless produkter Airon Wireless system er en serie af produkter, der giver dig et godt overblik over nogle af dine vigtigste sundhedsrelaterede data i samme program. Prøv også:

Læs mere

Insemination efter daglige hormonindsprøjtninger

Insemination efter daglige hormonindsprøjtninger Side 1 af 6 Vejledning om stimulation af kvindens ægmodning i form af daglige hormonindsprøjtninger og insemination i livmoderen. Hvilke behandlinger dækker denne patientvejledning? Denne vejledning dækker

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Prævention KLAR BESKED

Prævention KLAR BESKED Prævention K L A R B E S K E D Er det nødvendigt at bruge prævention? Ja, hvis du vil have et sexliv uden at få børn, så er det. På den måde bestemmer du selv, hvornår og hvor mange børn du vil have. Bruger

Læs mere

Spørgeskema. Afsnit for Kvindesygdomme

Spørgeskema. Afsnit for Kvindesygdomme Aarhus Universitetshospital Skejby Patientlabel Spørgeskema Afsnit for Kvindesygdomme I forbindelse med din undersøgelse og behandling vil vi bede dig udfylde dette spørgeskema så præcist som muligt og

Læs mere

Information til barnløshed (infertilitet) udredning og behandling

Information til barnløshed (infertilitet) udredning og behandling Information til barnløshed (infertilitet) udredning og behandling Vi tilbyder gratis udredning og behandling for barnløshed (infertilitet) hos par, enlige og lesbiske som har henvisning fra egen læge.

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

For alle orale retinoidprodukter, der indeholder acitretin, alitretinoin og isotretinoin, nævnt i tabel 1:

For alle orale retinoidprodukter, der indeholder acitretin, alitretinoin og isotretinoin, nævnt i tabel 1: Uddannelsesmateriale For alle orale retinoidprodukter, der indeholder acitretin, alitretinoin og isotretinoin, nævnt i tabel 1: Materiale til læger Tjekliste til læger/bekræftelsesskema til ordinering

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

Patientvejledning. 7. Behandling med nedfrosne æg - spontan cyklus

Patientvejledning. 7. Behandling med nedfrosne æg - spontan cyklus Patientvejledning 7. Behandling med nedfrosne æg - spontan cyklus Behandling med nedfrosne æg (FET) i naturlig cyklus Du er nu klar til at få lagt dine befrugtede, optøede æg (embryoner) tilbage. Embryoner

Læs mere

Insemination med donor sæd

Insemination med donor sæd 1 Insemination med donor sæd - IUID Når mandens sædkvalitet ikke efter nøje vurdering kan anvendes, kan man vælge at anvende donor. Kvinder som ikke lever sammen med en mand, kan også vælge denne løsning

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient

Deltagelse i projektet Remind herunder videosamtaler mellem behandler og patient Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient Samtykkeerklæring om deltagelse Brugervejledning til Remind Side 1 af 9 Side 2 af 9 Video Test Afprøv dit videoudstyr

Læs mere

GROUP CYCLE CONNECT SLUTBRUGER MANUAL

GROUP CYCLE CONNECT SLUTBRUGER MANUAL SLUTBRUGER MANUAL LOGIN PÅ KONSOLLEN OG TRACK DINE DATA 1 2 3 Login med den enhed der passer dig Begynd at træde i pedalerne for at tænde konsollen WiFi ikonnet i øverste venstre hjørne skal være tændt

Læs mere

VIDEOSAMTALER PÅ ANDROID. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital

VIDEOSAMTALER PÅ ANDROID. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital VIDEOSAMTALER PÅ ANDROID Deltag i samtalen på distancen Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital Nordjylland Videosamtaler Vi kan nu tilbyde dig som patient og pårørende

Læs mere

Brugsanvisning WIFI SMART KIT

Brugsanvisning WIFI SMART KIT 1 Brugsanvisning WIFI SMART KIT Eurom Split AC MDA Woods 9/12/18 Vigtigt: Læs brugsanvisningen nøje, inden du installerer Smart Kit. Gem denne manual. 2 3 1. Specifikationer Model: OSK102 Standard: IEEE

Læs mere

MEMO Timer Manual. Artikel nr /500155/500160/ Rev B DK

MEMO Timer Manual. Artikel nr /500155/500160/ Rev B DK MEMO Timer Manual Artikel nr. 500150/500155/500160/500165 Rev B DK Brug MEMO Timer tæller ned ved hjælp af lyspunkter i en tidsøjle. Når alle punkter er slukket, er tiden gået, og en alarm starter. Produktet

Læs mere

Insemination med donor sæd

Insemination med donor sæd 1 Insemination med donor sæd Contact: www.copenhagenfertilitycenter.com E-mail: info@copenhagenfertilitycenter.com Phone: +45 33257000 Address: Lygten 2c, DK 2400NV, Copenhagen Denmark Skodsborg Strandvej

Læs mere

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP SOM ADMINISTRATOR Maj2017_17436 Sådan anvender du Touchpoint som administrator I denne guide beskriver vi, hvordan du som administrator anvender app en til at indstille

Læs mere

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere.

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Guide til mobilbarn Mobilbarn Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Internet forbindelse via Wifi/3G/LTE. For at

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren

Indlægsseddel: Information til brugeren Indlægsseddel: Information til brugeren Bemfola, injektionsvæske, opløsning, 75 IE/0,125 ml, i fyldt pen Bemfola, injektionsvæske, opløsning, 150 IE/0,25 ml, i fyldt pen Bemfola, injektionsvæske, opløsning,

Læs mere

Klar besked om P-STAV / SPIRAL

Klar besked om P-STAV / SPIRAL Klar besked om PSTAV / SPIRAL PSTAV Pstaven kaldes også hormonstav. Det er en langtidsvirkende præventionsmetode, der kun indeholder ét hormon, gestagen. Det er en tynd stav på størrelse med en tændstik.

Læs mere

OPBEVAR ALTID DENNE INSTRUK- TIONSMANUAL SAMMEN MED VÅBEN- ET, OG VIDEREGIV DEN SAMMEN MED VÅBENET, HVIS VÅBENET VIDERE- SÆLGES.

OPBEVAR ALTID DENNE INSTRUK- TIONSMANUAL SAMMEN MED VÅBEN- ET, OG VIDEREGIV DEN SAMMEN MED VÅBENET, HVIS VÅBENET VIDERE- SÆLGES. INSTRUKTIONSMANUAL OPBEVAR ALTID DENNE INSTRUK- TIONSMANUAL SAMMEN MED VÅBEN- ET, OG VIDEREGIV DEN SAMMEN MED VÅBENET, HVIS VÅBENET VIDERE- SÆLGES. ADVARSEL: Før GunPod tages i brug skal du sikre dig,

Læs mere

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2 Apotekets app Medicinhusker Guide - version 2 1 Om Medicinhusker App en kan hentes gratis til iphone og ipad i App Store og til Android smartphones i Google Play Butik. Det kræver ikke internetforbindelse

Læs mere

Velkommen til twinkl!

Velkommen til twinkl! Velkommen til twinkl! Vi er glade for at du har valgt at blive en twinklr. I dette dokument, gennemgår vi de forskellige trin du skal igennem for at kunne bruge twinkl på den bedste måde. Herunder kan

Læs mere

OS2indberetning tjenestekørselsindberetning via app

OS2indberetning tjenestekørselsindberetning via app OS2indberetning tjenestekørselsindberetning via app OS2indberetning tjenestekørselsapp Installer App en til OS2indberetning tjenestekørsel, så du kan indberette, mens du er på farten. Find den native App

Læs mere

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser.

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Products Solutions Services Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. 2 Nye New muligheder, possibilities,

Læs mere

MyLock quick-guide DK

MyLock quick-guide DK MyLock quick-guide DK 01 MyLock installation: Afmontering af den eksisterende dørlås 02 Strøm på din MyLock 03 Base-plade montering 04 Monter din MyLock på base-pladen 05 Lås / lås op med brugerknappen

Læs mere

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING Introduktion Tillykke med at have downloadet Interton appen. Interton appen er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Interton

Læs mere

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk @m Wi-fi Brugsanvisning SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart Dansk WIFI-KOMPABILITET/FORBINDELSE INTRODUKTION TOYOTOMI IZURU Split vægmonterede varmepumpe er udstyret med indbygget wi-fiforbindelse. Ved hjælp

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning DA Rider Rider er udstyret med en berøringsskærm. Du kan betjene enheden enten ved at klikke på skærmen eller bruge hardware-knappen. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Strøm/Tilbage/Pause/

Læs mere

Guide til mycontrol App.

Guide til mycontrol App. Guide til mycontrol App. Denne guide gælder til iphone. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Signia mycontrol fra App Store. Vigtigt: Sluk og tænd høreapparaterne. Du har nu tre

Læs mere