LEGEND. Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEGEND. Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk"

Transkript

1 LEGEND HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til ændringer i udstyr eller specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering. De komponenter, som er angivet i brochuren, kan afvige fra det udstyr, bilerne sælges med i Danmark. Hør nærmere hos din Honda-forhandler. Tekniske specifikationer fremgår af folderen "Farver, tekniske specifikationer". Du kan se de seneste opdateringer på Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf Legend/12/06/TH11064Dk

2 INDHOLD EKSTERIØRDESIGN AVANCERET TEKNOLOGI YDEEVNE INTERIØRDESIGN SIKKERHED DETALJER MODELLER & INTERIØR EKSTRAUDSTYR ORDFORKLARING 51-52

3 03 04 EKSTERIØRDESIGN DET ER DRØMMENE, DER GIVER ET FORMÅL OG EN MENING MED LIVET. DERFOR VIL JEG ALDRIG MANGLE FORMÅL, SÅ LÆNGE JEG LEVER. MAN SKAL HOLDE DRØMMENE I LIVE. SOICHIRO HONDA ( ) TIL ALLE, DER NOGENSINDE STILLER SIG SELV SPØRGSMÅLET: ER DETTE DET BEDSTE, JEG KAN PRÆSTERE? TIL ALLE, DER IKKE ER BANGE FOR AT GØRE TINGENE PÅ EN NY MÅDE. TIL ALLE, DER IKKE GIVER OP, NÅR ALLE ANDRE GØR DET. TIL ALLE, DER KENDER DERES BEGRÆNSNINGER, MEN VÆLGER AT SE BORT FRA DEM. TIL ALLE, DER HAR VILLET OPFYLDE EN DRØM. DET ER TIL DIG, VI HAR SKABT DEN NYE LEGEND.

4 05 06 EKSTERIØRDESIGN DRØMMEN: AT BYGGE EN GADEBIL MED ALLE DE FORMEL 1- TEKNIKKER, LOVEN GIVER MULIGHED FOR Konsulent: Ayrton Senna. Resultatet: Honda NSX verdens første bil med karosseri og chassis helt i aluminium. Vi byggede en særskilt fabrik kun til Honda NSX. Denne passion, denne ambition, er det, der gør den nye Legend til det, den er.

5 07 08 AVANCERET TEKNIK

6 09 10 AVANCERET TEKNIK Må vi også gøre opmærksom på ASIMO? Han ligner en robot, men bevæger sig som en menneske. Han er verdens mest avancerede humanoide robot med hensyn til bevægelighed og stemmegenkendelse. Da vi skabte ham, lærte vi utrolig meget. Vi lærte, at vi kan efterligne menneskelige bevægelser nøjagtigt. Vi lærte, at han kunne reagere på menneskelige kommandoer, en viden, som vi siden har udviklet i vores stemmestyrede satellitnavigeringssystem. ASIMO repræsenterer vores vision af nyskabende teknikker, der overgår den daglige opfattelse af transport og bevægelighed. Nye idéer bliver født hvert minut. Det indgår i vores evige opgave at forvandle inspirerende idéer til virkelighed. Når andre siger Det går ikke, siger vi Det går. Når andre siger Hvorfor?, siger vi Hvorfor ikke? Vores kendetegn er vores vilje til at opfinde og drive os selv til det yderste på alle teknikkens områder. Vores grundlægger, Soichiro Honda, drømte allerede, da han gik i skole, om at bygge et fly. 87 år senere fremstillede vores ingeniører eksperimental-flyet Honda Jet. Trofast mod vores ideal om at søge løsninger gennem nyskabelse udfordrer dette fly mange af vores vedtagne sandheder vedrørende aerodynamisk design. For det første har flyet en kompositkonstruktion og vinger, der er fremstillet af en enkelt aluminiumsplade for at skabe en glattere overflade. Men det virkeligt radikale er, at motorerne sidder oven på vingerne. Vores nytænkning har ikke blot øget brændstofeffektiviteten med 40 %, men har også resulteret i 30 % mere plads i kabinen sammenlignet med et konventionelt jetfly takket være den nye placering af motorerne. Sådan kan det gå, når fantasien får frit spillerum. Med vores virksomhedsfilosofi har vi kunnet vokse til verdens største motorproducent, f.eks. har vi i vores program de meget specielle VTEC-motorer. Det er verdens mest pålidelige benzinmotorer med over 15 millioner solgte enheder i løbet af de seneste 15 år. Og de har givet begrebet motordesign en ny definition. Sådan bliver det, når man aldrig er tilfreds med at slå sig til tåls, men altid stræber efter perfektion.

7 11 12 AVANCERET TEKNIK SUPER HANDLING-ALL WHEEL DRIVE: MANØVREDYGTIGHED SOM EN SPORTSVOGN. INTERIØR SOM EN LUKSUSSEDAN. Luksus og den seneste teknik er mere end rigeligt for mange. Men hos Honda stræber vi også efter opløftende køreoplevelser. Derfor ville vores tekniker skabe et system, som forstærker køreegenskaberne, samtidigt med at det giver en øget følelse af kontrol og ydeevne. Resultatet blev Super Handling All Wheel Drive (SH-AWD), en supersmidig firehjulstræk, et unikt system, der er konstrueret af letvægtsmateriale (f.eks. drivakslerne, som vises på side 7 og 8), som giver dig overlegen kontrol også ved vinterkørsel.

8 SUPER HANDLING-ALL WHEEL DRIVE: (SH-AWD) Ikke alle veje er bygget som racerbaner eller glatbaner med jævn belægning og doserede, velovervejede kurver. Det er snarere omvendt, så det ofte føles ubekvemt i kurver. Den nye Legend er udstyret med vores roste SH-AWD-teknik, yderligere en verdenspremiere fra Honda. Systemet tolker vejforholdene og fordeler derefter momentet på hvert enkelt af de fire hjul. Det betyder, at det ikke kun ser ud som om, du kører blødt og følsomt, det føles også sådan. AVANCERET TEKNIK INDERSIDE, BAGEST 0% INDERSIDE, FORREST 15% YDERSIDE, FORREST 15% YDERSIDE, BAGEST 70% SUPER HANDLING-ALL WHEEL DRIVE: PRÆCISIONSMOMENT TIL PRÆCISIONSMANØVRERING Med SH-AWD kan op til 70 % af drivkraften fordeles enten til for- eller baghjulene. Desuden er systemet så intelligent, at op til 100% af det moment, der er tildelt baghjulene, kan fordeles til enten det ene eller det andet hjul for at give en ekstraordinær grad af vejgreb og stabilitet. SUPER HANDLING-ALL WHEEL DRIVE: DEN ENKLE FORKLARING For at sammenfatte er dette et firehjulstræk, som tænker selv. Når underlaget ændres, fordeler teknikken drejningsmomentet over de fire hjul så styreevnen og drivkraften sikres under alle forhold. Når konkurrenterne anvender bremserne til at fordele momentet mellem hjulene, anvender vi motorkraften. SUPER HANDLING-ALL WHEEL DRIVE: DEN TEKNISKE FORKLARING SH-AWD modtager data fra sensorer, der måler styringsvinkel, sidelæns acceleration og hjulenes rotationshastigheder. Disse oplysninger overføres til elektromagnetiske koblinger, som er placeret i det bageste differentiale en anden af Hondas verdensnyheder. Disse koblinger styrer en opsætning af planetgear, som overfører optimalt moment til det respektive baghjul. Momentfordelingen sker på alle fire hjul: højre, venstre, for og bag. Effekten af denne simultane, proportionelle fordeling af momentet over alle fire hjul skaber en kontrol og smidighed, som går langt ud over det sædvanlige.

9 AVANCERET TEKNIK Aktiv fartpilot (Adaptive Cruise Control): ACC Almindelige fartpiloter er praktiske at have på rolige motorveje, men vejene er i dag ofte langt mere trafikerede, og kørslen meget mere kompleks end nogensinde før. Derfor har vores konstruktører skabt ACC. Dette avancerede system er udformet til at give lidt ekstra bekvemmelighed, men frem for alt større sikkerhed. Med ACC angiver du en hastighed på mellem 30 og 180 km/t, og denne hastighed holdes, så længe du ikke har noget køretøj foran dig. Lige så snart du har et andet køretøj foran dig, aktiveres millimeterbølgelængderadaren monteret bag H -emblemet i køleren og afstanden til køretøjet måles, så både din hastighed og afstanden til det andet køretøj kan reguleres. Når du eller det andet køretøj skifter vejbane, eller når afstanden øges så meget, at systemet ikke længere kan registrere køretøjet, vender det tilbage til den tidligere indstillede hastighed.

10 YDEEVNE 17 18

11 FORMEL 1: DEN ULTIMATIVE TESTBANE Der er teams, som deltager i formel 1 for ærens skyld. Hos Honda har vi en noget anderledes holdning. Vi ser det som en prøvebænk for ydeevne. Der drives vi til vores yderste, og der lærer vi mest. Derfor har vi bygget vores egne Grand Prix-baner ved Suzuka, en klassisk formel 1-ring, og Motegi, Japans eneste bane til CART-serien. Det vi lærer her, anvender vi i produktionen af vores gadebiler. YDEEVNE BANEBRYDENDE ROLIGT Der er dem, der spørger sig selv: Hvorfor deltage med terrænkøretøjer (ATV)? Vi spørger os selv: Hvorfor ikke? Hondas filosofi er at gøre det umulige muligt. ATV er en hyggelig afveksling fra racerbiler, motorcykler og både. Der findes til og med organiserede ATV-konkurrencer.

12 EKSTRAORDINÆR YDEEVNE. DET ER DET MINDSTE, DU KAN FORVENTE. Hjertet i Legend er en imponerende 3,5-liters VTEC, en V6-motor med 24 ventiler og helt i aluminium, som yder 295 hk ved o/min, via en automatisk gearkasse med to kørepositioner. Alene dette er fuldt tilstrækkeligt til at levere en imponerende kraft. Men i vores overordnede stræben efter at skabe et exceptionelt effekt/vægt-forhold har vi anvendt magnesium til ventilkapperne, aluminium til indsugningsrøret og desuden implementeret andre vægtbesparende foranstaltninger på forskellige steder i bilen. Det betyder, at den nye Legend har fået en ydeevne på det absolut højeste niveau. YDEEVNE 21 22

13 INTERIØRDESIGN 23 24

14 INTERIØRDESIGN TAG KONTROLLEN Inspireret af vores erfaringer inden for racerløb har instrumentpanelet i den nye Legend fået et ergonomisk design, som giver dig fuldstændig kontrol. Det betyder tydeligere målere, ratmonterede gearknapper, stemmestyret satellitnavigeringssystem og alle vigtige knapper lige ved hånden. Rattet er elektronisk indstilleligt i både højde og afstandsmæssigt for at give en bekvem kørestilling. Førersædet er også elektronisk indstilleligt på 8 forskellige måder med lændestøtte, hvilket frem for alt øger bekvemmeligheden på lange rejser. Føreren og forsædepassageren har forskellige temperaturkontroller, og det nyskabende klimaanlæg anvender optiske sensorer og GPS-sensorer til at bestemme solens niveau og indstiller automatisk den bedste temperatur.

15 27 28 INTERIØRDESIGN Beige læder med instrumentpanel i træ-look Du kan vælge imellem tre forskellige interiører til den nye Legend, alle i materiale af høj kvalitet, herunder særligt udvalgt læder og træ-look på instrumentpanelet. Sort læder med instrumentpanel i træ-look Mørkegråt læder med instrumentpanel i træ-look

16 29 30 INTERIØRDESIGN Nykonstruerede sæder i den nye Legend giver både kvalitet og komfort, og de er beklædt med blødt, håndsyet læder. Konstruktionen af de ventilerede forsæder (ekstraudstyr) med elopvarmning efterlader god plads til benene. På bagsædet har vi tænkt på, hvordan man skaber optimal plads til passagererne. Den behagelige følelse af ro forstærkes yderligere gennem den indirekte belysning, der anvendes i kabinen. Vi har også inkluderet det nyeste inden for lydkvalitet. Et Bose -system med 10 højttalere skaber surroundlyd på alle siddepladser. Men hvis det er fred og ro, du ønsker, findes der også et aktivt lyddæmpningssystem (Active Noise Cancellation), som dæmper alle de lyde, der kan trænge ind i kabinen fra det omgivende vejmiljø.

17 31 32 SIKKERHED

18 COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM: Kollisionsbegrænsende bremsesystem Det spiller ingen rolle, hvor dygtig føreren er, sommetider kan man alligevel ikke undgå en ulykke. Hvis det sker, findes der i den nye Legend det radarbaserede kollisionsbegrænsende bremsesystem CMBS (Collision Mitigation Braking System), som kommer dig til hjælp med det samme med lys- og lydsignaler, når der opstår risiko for en kollision, og du skal bremse. Du beholder naturligvis hele tiden den fulde kontrol. Systemet fungerer i tre trin: Trin 1 Hvis systemet registrerer en situation, som kan indebære en risiko, advares føreren med lys og lyd. Trin 2 Hvis føreren ikke reagerer, strammer E-selestrammersystemet forsigtigt sikkerhedsselen som en advarsel, og bremsekraftforstærkningen aktiveres for at hjælpe med at mindske hastigheden. Trin 3 Hvis systemet bedømmer, at en ulykke er uundgåelig, strammer E-selestrammersystemet selerne med tilstrækkelig kraft for at kompensere for eventuelt kraftigt tøj. CMBS aktiverer også fuld bremsekraft for at mindske ulykkeshastigheden, kollisionskræfter og eventuelle risici for passagererne yderligere. SIKKERHED 33 34

19 35 SIKKERHED AKTIVT FORLYGTESYSTEM: HJÆLP TIL AT SE FREMAD Adaptive Front Lighting System (AFS) i den nye Legend drejer automatisk forlygterne op til 20 grader i begge retninger, i takt med at rattet drejes. Så når du drejer i en kurve, følger forlygterne automatisk din kørselsretning. Det indebærer, at rabatten bliver bedre oplyst, og de skjulte steder bliver færre, og dermed mindskes ulykkesrisikoen meget. POP UP-MOTORHJELM Pop up-motorhjelmen styres af tre sensorer, som sidder på indersiden af den forreste kofanger, samt af bilens hastighed for at afgøre, om der er sket en ulykke med en fodgænger. Et signal aktiverer i så fald en betjeningsenhed, der løfter den bageste del af motorhjelmen 10 cm. Denne plads mellem motorhjelmen, motoren og andre hårde dele fordeler effektivt kollisionsenergien. Vores egen forskning viser, at teknikken med pop up-motorhjelm kan reducere risikoen for hovedskader med ca. 40 % sammenlignet med biler, der ikke har dette system.

20 ACE: ADVANCED COMPATIBILITY ENGINEERING ACE er en revolutionerende konstruktionsproces, der hjælper med at fordele og absorbere kollisionskræfterne over et større område for at aflaste kabinerummet. Den reducerer også kollisionskræfterne på det andet køretøj, så det også får en bedre beskyttelse ved en ulykke, uanset køretøjets størrelse. Så øges sikkerheden for alle SIKKERHED DEFORMATIONSZONER FOR OG BAG Karosseriet i den nye Legend er konstrueret, så det absorberer kollisionskræfterne og beskytter passagererne ved en eventuel kollision. Sidekollisionsbjælker i dørene og tværbjælker under gulvet giver yderligere beskyttelse. 50 % af bilens bærende komponenter er fremstillet i højstyrkestål, så bilen er både let og stærk. SIKKERHEDEN LIGGER OS MEST PÅ HJERTE Når du køber en luksusbil, forventer du, at alle sikkerhedsforskrifterne er opfyldt til overmål. Det er præcis, hvad vi har opnået med den nye Legend: Den er udstyret med de nyeste aktive og passive sikkerhedsforanstaltninger, som vi har udviklet. TESTET MAKSIMALT I vores utrættelige stræben efter sikkerhed har vi bygget verdens største indendørs kollisionstestcenter i Japan, Tochigi. Vi har også udviklet POLAR II, verdens mest avancerede fodgængerkollisionsdukke.

21 39 40 SIKKERHED ABS/EBD/BA: STOPKRAFT Med den nye Legends kraftfulde ydeevne flyver du af sted uden anstengelse. Men vigtigere er det, at vi har implementeret alle mulige sikkerhedsforanstaltninger, så den kan stoppes hurtigt. Denne type bremseevne er et resultat af vores avancerede bremseteknik ABS (Anti-Lock Braking System) i kombination med EBD (Electronic Brake-force Distribution) og BA (Brake Assist) alt for at du kan standse den nye Legend hurtigt og effektivt under alle forhold. VEHICLE STABILITY ASSIST: STABILITET NÅR DET BEHØVES MEST Aerodynamikken og det sporty vejgreb i den nye Legend indeholder en stor grad af stabilitet. Men vi er gået et skridt længere ved at sørge for, at al understyring og overstyring kompenseres automatisk med VSA-systemet (Vehicle Stability Assist). TRACTION CONTROL: VEJGREB SOM EN SUPERCAR Med SH-AWD har den nye Legend et fantastisk vejgreb. Det er faktisk så godt, at testene på glatbanen næsten nåede op til niveauet for Honda NSX. BESKYT DIN NYE LEGEND Der findes et omfattende udvalg af tyverisikringsfunktioner. Der findes f.eks. centrallås, kabinealarm samt en hældningssensor. Denne sensor aktiverer alarmen, hvis bilen løftes eller vippes.

22 41 42 SANS FOR DETALJEN TÅGELYGTER For at bidrage til din og dine omgivelsers sikkerhed. FORLYGTESPRINKLER Holder altid forlygteglassene rene, så lyset ikke forringes. HID-FORLYGTER (HIGH INTENSITY DISCHARGE) Stærke HID-forlygter forbedrer både udsynet og sikkerheden. BLINKLYS PÅ SIDESPEJLENE Viser øvrige trafikanter dine hensigter. LED-LYGTER (LIGHT EMITTING DIODE) For at andre kan se dig bedre, anvendes lysstærke, hurtigt reagerende dioder i baglygterne, bremselygterne, tågelygterne og blinklysene. KAMERA PÅ BAGAGERUMMET Kameraet er diskret placeret nede under den bageste nummerplade og giver information fra området bag ved bilen til skærmen i satellit-navigeringssystemet, en god hjælp ved parkering på lille plads.

23 43 44 SANS FOR DETALJEN SATELLITNAVIGERINGSSYSTEM BLUETOOTH HFT TEMPERATURREGULEREDE SÆDER KØRECOMPUTER MED MANGE FUNKTIONER BOSE - LYDSYSTEM BOSE LYD MED 10 HØJTTALERE ARMLÆN, DER KAN LUKKES OP INTERFACEKNAP Udviklet til optimal sikkerhed og enkelhed. Den håndfri Bluetooth -telefon (HFT) er en løsning, der giver mulighed for at modtage vigtige telefonsamtaler i bilen, samtidig med at du fortsat kører sikkert. Førersædet og forreste passagersæde har separate varmesystemer, så du kan vælge en temperatur, der føles tilpas til dig. Viser vigtig information, f.eks. fordeling af drejningsmoment, aktuelt brændstofforbrug, rækkevidde, serviceinterval og olieniveau. Med bl.a. en cd/dvd-afspiller til 6 skiver i instrumentpanelet. Udviklet og tilpasset specielt til den nye Legend. En digital forstærker med 8 kanaler på 260 watt med Centerpoint -processor, som giver perfekt lydbillede, med 5:1 surroundlyd. Softtouch-lås. Med en enkelt betjeningsenhed styrer du satellitnavigeringssystemet, lydanlægget og airconditionsystemet. Det er hurtigt og let at flytte fra skærm til skærm. INDIREKTE LYS ELEKTRISK SOLBESKYTTELSE ELEKTRISK SOLTAG KOPHOLDER SAMMENKLAPPELIG NAKKESTØTTE HUKOMMELSESKNAPPER KOMPROMISLØST BAGAGERUM Blåt lys under bagsædet, i bagagerummet og ved dørhåndtaget bidrager til en rolig og afslappende stemning. I bagruden er der en separat solbeskyttelse i net, som styres fra loftskonsollen over føreren og giver passagererne på bagsædet ekstra komfort. Giver ekstra lys og en følelse af ekstra plads i en allerede rummelig bil. Placeret under armlænet. Et andet eksempel på, hvordan det enkleste udstyr i den nye Legend har givet førsteklasses design og følelse. Maksimalt udsyn bagud med et tryk på en knap, når du bakker. Giver optimal komfort og bekvemmelighed. Føreren justerer sædeindstillingerne og derefter gemmes de i Legends hukommelse. Hvis indstillingerne ændres, kan de genoprettes med et enkelt tryk på en knap. Den nye Legend har et elegant bagagerum med ekstra god plads.

24 MODELLER Den nye Legend fås i fem eksteriørfarver. Interiøret kan vælges i beige, mørkegråt eller sort blødt læder med instrumentpanel i træ-look MODEL OG INTERIØRER Legend Executive kan vælges med CMBS-pakke: Indeholder CMBS (kollisionsbegrænsende bremsesystem), ACC (Aktiv fartpilot) og ventilerede forsæder. DEN NYE LEGEND 3.5 VTEC

25 47 48 EKSTRAUDSTYR

26 FORM DINE DRØMME Dine ønsker og drømme er lige så unikke, som du selv er. Det er derfor, at Honda har satset på et bredt udvalg i Honda Genuine Accessories, originaltilbehøret, som forvandler køreoplevelsen til din helt egen. Du kan få flere oplysninger hos din lokale forhandler eller på EKSTRAUDSTYR BUNDMÅTTER Fås i sort, beige eller grå. De førsteklasses bundmåtter med læderdetaljer og logo i relief i børstet metal ligger sikkert på plads. Rattet og gearknoppen i træ og læder fås i sort, beige og grå. TRÆ- OG LÆDERRAT Træ- og læderrat med kontrastsømme giver den nye Legend en selvsikker følelse af klasse. GEARKNOP Gearknop i træ og læder med kontrastsømme bidrager til interiørets følelse af luksus. Gearvælgerknop i aluminium. PARKERINGSSENSOR FOR OG BAG BAGAGERUMSMÅTTE 18-TOMMERS ALUMINIUMFÆLGE SKIBOKS TAGRÆLING 2 sensorer i den forreste kofanger og 4 i den bageste gør det nemt at parkere, også selvom der er snævert. De 6 sensorer, i karosseriets farve, er flot integreret med karosseriet. De registrerer alle genstande på din vej og advarer med et tydeligt lydsignal. En slidstærk, let måtte i polyetenplast med perfekt pasform beskytter bagagerummet i den nye Legend. Med høje kanter, så siderne også beskyttes. 18-tommers aluminiumfælge med overflade i Ebony Black bidrager til den nye Legends eksklusive udseende. En massiv, låsbar boks, der kan rumme hele dit skiudstyr og monteres på tagrælingen. Med Honda-logo. Denne elegante sølvfarvede tagræling danner en perfekt base for vores transporttilbehør til den nye Legend.

27 51 52 ORDFORKLARINGER AKTIV OG PASSIV LYDKONTROL I Legend anvendes en kombination af aktiv og passiv lydkontrol for at skabe et behageligt rejsemiljø. AKTIV LYDDÆMPNING, ANC (ACTIVE NOISE CANCELLATION) Den aktive lydkontrol i kabinen i den nye Legend bygger på ANC-systemet (Active Noise Cancellation), som hele tiden genererer lyd, der modvirker eller afbryder støj. Det er denne lyd, der aktivt kompenserer for sådanne lyde i kabinen, som forstyrrer freden for passagererne. Systemet er opbygget af 2 mikrofoner og en aktiv hovedenhed. Mikrofonerne lytter konstant efter den ønskede lyd i kabinen. Lyden analyseres, og hovedenheden sender derefter lyd i modfase, som modvirker den uønskede støj. PASSIV LYDKONTROL Mens mange luksusbiler anvender tungt, lyddæmpende materiale, anvender den nye Legend et letvægtsmateriale til lyddæmpning for at holde totalvægten nede. Materialet anvendes bag ved instrument-panelet, i gulvet, loftet, forskærmene og motorhjelmen for at absorbere støj, inden den trænger ind i kabinen. Desuden er vindstøjen reduceret, som følge af at vinduesviskerne er skjulte, og at siderne på Legend er fuldstændig glatte med sideruder og midterstolper helt på niveau med karosseriet i øvrigt. Yderligere et element i den passive støjdæmpning i Legend er VVS (Variable Valve Silencer), som indgår i udstødningssystemet. Dette system reducerer støjen fra udstødnings-systemet, når motoren accelererer. AKTIV FARTPILOT, ACC (ADAPTIV CRUISE CONTROL) Med ACC (Adaptive Cruise Control) kan føreren vælge afstanden mellem Legend og køretøjet foran, mens fartpiloten er aktiveret. Systemet kontrollerer gasreguleringen automatisk samt bremserne, hvis det er nødvendigt, for at bibeholde den angivne afstand. Når vejen foran igen er fri, vender Legend automatisk tilbage til den indstillede hastighed. AKTIVT FORLYGTESYSTEM, AFS (ADAPTIVE FRONT LIGHTING SYSTEM) AFS-systemet i Legend er et hjælpemiddel på snoede veje. Føreren kan se kurvene bedre, da forlygterne kan drejes op til 20 grader og oplyse dele af vejen, som ellers ville være mørklagte. Når føreren på denne måde får et større synsfelt kan eventuelle risikosituationer opdages tidligere. Legend er også udstyret med HID-forlygter (High- Intensity Discharge), som giver en længere og mere samlet lyskegle end konventionelle halogenlygter. Det er også lettere for andre trafikanter at opdage Legend, da baglygterne, bremselygterne, baklygterne og blinklysene har hurtige LED-lamper. AVANCERET KOMPATIBILITETS- KONSTRUKTION,ACE (ADVANCED COMPATIBILITY ENGINEERING) Legend er bygget på en nyskabende karrosseri konstruktion, der er konstrueret, så den kan reducere de kræfter, som passagererne udsættes for ved frontalkollisioner. ACE fordeler og absorberer kollisionsenergien over et større område med det formål at holde kabinerummet intakt og beskytte passagererne. Desuden fungerer ACE udlignende mellem køretøjer af forskellige størrelser. Konstruktionen i Legend reducerer kollisionskræfterne på andre køretøjer, herunder de mindste minibiler. AVANCERET 5-TRINS AUTOMATISK GEARKASSE MED SPORTGEAR Udnyt den bekvemme, konventionelle automatik, eller mor dig med det manuelle gear. Denne avancerede gearkasse giver dig mulighed for at vælge det, der passer bedst. Når du flytter gearet over i Sequential SportShift-tilstanden, vælger du manuelt gearskift. I denne tilstand kan du skifte gear ved hjælp af gearstangen eller anvende knapperne på rattet. Med knapperne kan du skifte uden at skulle tage hænderne væk fra rattet. Uanset hvordan du vil skifte gear, kan du skifte op og ned gennem hele registret. Gearkassen databehandler hurtigt indgangs-signalerne fra føreren og kommunikerer med gasreguleringssystemet (Drive-By- Wire), hvilket resulterer i hurtige, præcise skift. ABS (ANTILOCK BRAKING SYSTEM), EBD (ELECTRONIC BRAKE-FORCE DISTRIBUTION), BA (BRAKE ASSIST) Bremsesystemet i Legend er konstrueret, så det hurtigt og effektivt kan standse bilen med mindst mulig bremsereduktion. Systemet er opbygget omkring ventilerede skivebremser på alle fire hjul og bremsecaliper med 4 stempler. Herudover har Legend den nyeste bremseteknik med: ABS (Antilock Braking System), som bidrager til at beholde styreevnen ved nedbremsninger på glat underlag. EBD (Electronic Brake-force Distribution), som tilpasser bremsekraften til vægtfordelingen og bilens totalvægt. BA (Brake Assist), som overvåger bremsejusteringen og forstærker bremsekraften ved en katastrofeopbremsning for at stoppe bilen så hurtigt som muligt. FØRSTEKLASSES BOSE -LYDANLÆG MED 10 HØJTTALERE Lydsystemet er udviklet og tilpasset specielt til Legend for at skabe den bedst mulige lydoplevelse. Ti BOSE -højttalere er strategisk placeret i hele kabinen, så de skaber et perfekt lydbillede. I anlægget indgår der en cd/dvd-afspiller til 6 skiver, som er placeret i instrumentpanelet. Selvom systemet kan anvendes til mange forskellige lydformater, udnyttes den fulde kapacitet bedst, når protokollen 5.1-surroundlyd spilles. Anlægget drives af en digital forstærker med 8 kanaler på 260 Watt med BOSE Centerpoint-processor, så cd-skiverne kan afspilles med simuleret surroundlyd. KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM, CMBS (COLLISION MITIGATION BRAKING) CMBS-systemet er udformet separat, så det kan advare føreren før en truende kollision eller når kollisionen ikke kan undviges reducere kollisionsenergien ved hjælp af en automatisk opbremsning. Systemets øjne er en radarsender, der er monteret bag H-emblemet på køleren af Legend. Der sendes løbende et radarsignal ud, og dets ekko vurderes. Hvis systemet opdager et køretøj eller en forhindring på vejen, vurderer det afstanden og med hvilken hastighed faren nærmer sig. Hvis hastigheden overskrider en grænseværdi, advarer systemet straks føreren med et blinkende lys på instrumentpanelet og et lydsignal. Hvis føreren ikke træffer de nødvendige foranstaltninger for at mindske hastigheden, strammer systemet automatisk førerens sikkerhedssele og begynder opbremsningen. Når systemet registrerer, at en frontalkollision er uundgåelig, og føreren stadig ikke har truffet nogen foranstaltninger, strammes selen på forsæderne, og der anvendes automatisk bremsekraft. Automatikken har til formål at mindske kollisionshastigheden og de person- og køretøjsskader, der kan opstå. ELEKTROMAGNETISKE KOBLINGER OG 2-TRINS PLANETGEAR I SH-AWD-systemet (Super Handling-All Wheel Drive) indgår de 2-trins planetgear, der i samarbejde med de elektromagnetiske koblinger skaber Legends fantastiske vejgreb. Så længe du kører lige ud, fordeles momentet på konventionel måde. Når kørslen bliver mere sporty, interagerer de to systemer, så fordelingen varieres mellem 0 og 100 % på de pågældende baghjul på brøkdelen af et sekund. Ved at dirigere momentet til det hjul, hvor det bedst behøves, forbedres stabiliteten og evnen til at håndtere sving. Fra førerens synspunkt er systemet fuldstændig usynligt, men giver total kontrol og et utroligt godt vejgreb. FORHJULSOPHÆNG MED DOBBELT WISHBONE Dette specielle hjulophæng anvendes for at maksimere hjulenes kontakt med vejbanen for at opnå den bedste evne til at håndtere sving i alle situationer i samarbejde med SH-AWDsystemet (Super Handling-All Wheel Drive). Styringen er desuden mere præcis takket være den exceptionelle camberstyring. Kurver, ujævne vejbaner samt sidekræfter kan få hjulene til at forlade førerens tænkte bane. Med denne konstruktion opnås mindst mulige cambervariationer. FRONTAIRBAGS Med udgangspunk i et stift karosseri og 3-punkts seler suppleres personbeskyttelsen i Legend med totrins frontairbags, som kan udløses på to forskellige niveauer afhængigt af kollisionskræfternes størrelse og anvendelse af sikkerhedsselen. PASSAGERREGISTRERINGSSYSTEM, OPDS (OCCUPANT POSITION DETECTION SYSTEM) Sideairbaggene i forsædet i Legend er suppleret med systemet ODPS, som registrerer passagerernes højde og forhindrer, at airbaggene udløses ved en fejl. Sideairbaggene er suppleret med gardinairbags for at give en ekstra god beskyttelse ved sidekollisioner. SOLSKÆRM I BAGRUDE OG SIDERUDER Legend er udstyret med en elektrisk solskærm i bagruden for at øge komforten for passagererne på bagsædet. Solskærmen styres af føreren fra konsollen i loftet. Legend har også en solskærm på sideruderne, og disse kan styres manuelt af passagererne på bagsædet. Solskærmen i net beskytter mod solens indtrængende stråler, men blokerer alligevel ikke for udsynet bagud og i siderne. NEDFÆLDBAR NAKKESTØTTE PÅ BAGSÆDET Bagsædet i Legend har tre nakkestøtter. Når der ikke sidder nogen passagerer på bagsædet, kan føreren sænke nakkestøtten fra konsollen i loftet. Passagererne på bagsædet kan indstille nakkestøtten manuelt efter behov. STEMMESTYRET SATELLITNAVIGERINGSSYSTEM Det dvd-baserede satellitnavigeringssystem viser vej trin for trin, både med mundtlige anvisninger og på kortet, hele vejen frem til destinationen. Dvd en indeholder også oplysninger om praktiske steder i nærheden af ruten, f.eks. benzinstationer, hvis du skulle have behov for sådanne oplysninger i ukendte omgivelser. Systemet kan genkende over 550 stemme-kommandoer inklusive kontrol af lydanlæg og klimaanlæg så føreren kan foretage indstillinger uden at skulle fjerne hænderne fra rattet (engelsk / tysk / italiensk / spansk / fransk). SH-AWD (SUPER HANDLING-ALL WHEEL DRIVE) SH-AWD er et utroligt system, som er blevet konstrueret for at opfylde førerens intentioner. Systemet indebærer fordele for alle førere på alle typer underlag tørt, vådt, is m.m.. Afhængig af underlaget, dirigerer SH-AWDsystemet al kraft hen til det hjul, der har det bedste greb. Ved kørsel langs en lige strækning eller i svage kurver kan op til 70 % af drejningsmomentet overføres til for- eller baghjulene for at optimere trækkraften. I skarpe kurver styres al kraft på baghjulene ud til det yderste hjul. Derefter accelereres yderhjulet mekanisk for at lette kørslen i kurven. Føreren oplever dette som en øget kurvestabilitet, bedre præcision og neutrale styreegenskaber. 3,5-LITERS VTEC V6-MOTOR MED 24 VENTILER Motoren i Legend er spækket med nogle af de mest avancerede teknikker, der findes til gadebiler. Inden Honda introducerede VTECsystemet (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) indebar motorindstilling altid et valg mellem drejningsmoment ved lave omdrejningstal og motoreffekt ved høje. Med VTEC-motoren i Legend har Hondas ingeniører ikke behøvet at gå på kompromis. 3,5-liters V6-motoren i Legend udviser både et højt drejningsmoment ved et lavt omdrejningstal (maks. 351 Nm) og en høj effekt ved et højt omdrejningstal (maks. 295 hk). Den utrolige VTEC-motor i Legend leverer effekt og drejningsmoment ud fra to helt forskellige knastaksel-profiler, hvilket gør motoren usandsynligt fleksibel og reaktionsvillig i alle situationer. Ved lave omdrejningstal giver den ene knastakselprofil lavere ventilhøjde og kortere åbningstid, gennemstrømningshastigheden for brændstofblandingen bliver højere og dermed drejningsmomentet. Når motorens omdrejningstal øges, skifter VTEC til en knastakselprofil med en højere ventilhøjde og en længere åbningstid. Luftgennemstrømningen bliver større med en højere effekt ved høje omdrejningstal som et resultat heraf. VSA (VEHICLE STABILITY ASSIST) En række sensorer i VSA-systemet har til opgave at registrere overstyring og understyring. Alt afhængig af, hvor alvorlig situationen bedømmes at være, kan systemet styre motoreffekten og/eller bremse forskellige hjul for at korrigere og få bilen tilbage på rette kurs. Systemet fungerer fuldstændigt ubemærket og giver en tryg kørsel. Systemet øger stabiliteten i kurver, men hjælper også med at regulere trækkraften. Sammen med SH-AWD-systemet bremser systemet automatisk et hjul, som har mistet trækkraften ved acceleration på et glat underlag.

28 53 54

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE NISSAN ProPILOT HVAD ER ProPILOT? ProPILOT er et avanceret førerassistentsystem. Det hjælper føreren under acceleration, opbremsning og med styring under kørsel i en vognbane på motorvej. ProPILOT er en

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 0 1 Indholdsfortegnelse. Brugsanvisning side 2 Brugervejledning side 3 Tilpasning af cyklen side 4 Din første tur side 4 Justering af sæde side 5 Justering af sædehøjde side 6 Indstilling af ryglæn side

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8.

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8. DK... Light Drive Light Drive er en monterbar strømforsyningsenhed, som omdanner din manuelle kørestol til en elektrisk letvægtskørestol. Den er designet til hjælpe dig med at komme omkring indendørs,

Læs mere

BRUGSANVISNING KARMA

BRUGSANVISNING KARMA 1 BRUGSANVISNING KARMA Inden du kører ud på din Karma scooter venligst læs denne vejledning nøje igennem. Karma scooteren er forsynet med drejesæde, som kan låses i 4 positioner. Når man forflytter sig

Læs mere

CITROËN. Gode råd fra BREMSER. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig

CITROËN. Gode råd fra BREMSER. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig BREMSER mere viden bedre vedligeholdelse Oplev hvad kan gøre for dig BREMSER mere viden bedre vedligeholdelse Et effektivt og velfungerende bremsesystem er afgørende for din sikkerhed. Det skal reagere

Læs mere

load indicator 85 % 100% 45% TEST

load indicator 85 % 100% 45% TEST 45% load indicator 85 % 100% TEST 3 2 1 0 Førerplatform Kombi-Instrument Kørekontroller Hældningsindstilling- Ratstamme Advarselsblink Teleskoplæsser 870 Lastindikator (load indicator) Tændingslås Redskab

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

SKYACTIV TECHNOLOGY ET SIKKERT STED AT OPHOLDE SIG Enhver Mazda kan alt efter udstyrsversion leveres med eller har en lang række intelligente sikkerhedsteknologier, der tilsammen har betegnelsen i-activsense.

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Honda Accord. Sedan og Tourer

Honda Accord. Sedan og Tourer Honda Accord Sedan og Tourer INDHOLD 2 3 Eksteriørdesign 5 Interiørdesign 13 Teknologi 23 Sikkerhedsteknologi 29 Ydeevne 33 Produktdetaljer 43 Modelprogram 49 Ekstraudstyr 55 Ordliste 65 EKSTERIØRDESIGN

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Det er nødvendigt for brugeren at læse, forstå og følge vejledningens instruktioner.

Det er nødvendigt for brugeren at læse, forstå og følge vejledningens instruktioner. Tams Elektronik LD-G-3 / LD-W-3 (1) Lokomotivdekoder LD-G-3 / LD-W-3 i Märklin-Motorola format Denne oversættelse omfatter monterings- og anvendelsesvejledningerne til LD-G-3 / LD-W-3 dekoderen. Den originale

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

10 tips til panorering og motiver i bevægelse

10 tips til panorering og motiver i bevægelse 10 tips til panorering og motiver i bevægelse Panorering er en effektiv måde at vise bevægelse i et foto. Det tilfører fotoet en masse dynamik, og gør dine fotos mere levende. Teknikken er ikke svær hvis

Læs mere

XV LEVORG FORESTER OUTBACK

XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU VAN PRISLISTE XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU XV VAN Benzin Gear HK/KW CO2/km Totalvægt m3 rumindhold Energiklasse Pris inkl. moms Pris ekskl. moms 1.6i 1.6i Sport Sport Manuel/5MT Manuel/5MT

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

9.3REGLEMENT for YOUNGTIMER

9.3REGLEMENT for YOUNGTIMER DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT 9 HISTORISKE BILER 9.3REGLEMENT for YOUNGTIMER 9.3.1.1 Introduktion Hensigten med Youngtimer klassen er at give motorsportsinteresserede en mulighed for at dyrke

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

DEN NYE LANCER SPORTBACK

DEN NYE LANCER SPORTBACK DEN NYE LANCER SPORTBACK 2 3 VELKOMMEN TIL DEN NYE MITSUBISHI LANCER SPORTBACK Mitsubishi er stolte af at kunne præsentere den nye Lancer SportBack - en ny kandidat, unik i sit udtryk og stolt af at være

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Rigspolitiet LÆRERVEJLEDNING OM KØREUDDANNELSEN TIL KATEGORI C. Version 3.07

Rigspolitiet LÆRERVEJLEDNING OM KØREUDDANNELSEN TIL KATEGORI C. Version 3.07 Rigspolitiet LÆRERVEJLEDNING OM KØREUDDANNELSEN TIL KATEGORI C Denne lærervejledning er udarbejdet i tilknytning til Færdselsstyrelsens bekendtgørelse af 11. juni 1996 om undervisningsplan for køreuddannelsen

Læs mere

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser

Læs mere

XV LEVORG FORESTER OUTBACK

XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU VAN PRISLISTE XV LEVORG FORESTER OUTBACK Gældende fra 01.01.2016 SUBARU XV VAN 1.6i Manuel/5MT 114/84 151 1940 1,27 227.106 194.900 1.6i Sport Manuel/5MT 114/84 151 1940 1,27 250.182 214.900 2.0i

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

Praktisk træning. Bakke. & bagpartskontrol. 16 Hund & Træning

Praktisk træning. Bakke. & bagpartskontrol. 16 Hund & Træning Praktisk træning Tekst: Karen Strandbygaard Ulrich Foto: jesper Glyrskov, Christina Ingerslev & Jørgen Damkjer Lund Illustrationer: Louisa Wibroe Bakke & bagpartskontrol 16 Hund & Træning Det er en fordel,

Læs mere

DK..... Light Assist

DK..... Light Assist DK... Light Assist Light Assist er en flytbar motor til hjælp for assisterende personer, der skubber en manuel kørestol. Dens rolle er at gøre dagligdagens kørsel på fortove, gader og stier lettere. Den

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. HIT THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen 1. Start Rally Lydighed Begynderklassen I begynderklassen er hunden i snor og skal føres i løs line. På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder pladspositionen.

Læs mere

9(/.200(1 7,/ ',1 1<( 92/92

9(/.200(1 7,/ ',1 1<( 92/92 WEB EDITION FJERNBETJENING MED PCC* PERSONAL CAR COMMUNICATOR PCC* 1 Grønt lys: Bilen er låst. 2 Gult lys: Bilen er ulåst. 3 Rødt lys: Alarmen har været udløst. 4 Blinkende, skiftende rødt lys: Alarmen

Læs mere

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK DK: Samlevejledning og sikkerhedsbestemmelser NO: Monteringsinstruksjoner og sikkerhetsbestemmelser SE: Monteringsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter FI: Asennusohjeet ja turvamääräykset Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline

Læs mere

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131.

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. XF TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. Publikation del nr. JSE 32 02 40 131 Adgang til

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien For nogen tid siden efterlyste jeg i et forum et nyt ord for håndflash, da det nok ikke er det mest logiske

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 8. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2/3/4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Undervisningsmateriale til AMU mål 48407. Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser

Undervisningsmateriale til AMU mål 48407. Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser Undervisningsmateriale til AMU mål 48407 Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser 1 Indholdsfortegnelse. Regler for vognbremser Side 3. Brug af bremsetester Side 6. Bremsetester display Side

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

- frihed og stil. P3 Knallert P3 Magnum

- frihed og stil. P3 Knallert P3 Magnum P3 Knallert P3 Magnum - frihed og stil Dybdalvej 11 Gudumholm DK-9280 Storvorde tel. +45 98 31 69 66 fax. +45 98 31 69 22 email@mediconord.dk www.mediconord.dk P3 Knallert Med den nye generation af trehjulede

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted EFTERÅRSTILBUD Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted Et ekstra øje på vejen Volvo FH har flere brancheledende sikkerhedssystemer som mindsker risikoen for ulykker. Automatisk opbremsning nu standard på

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

NYHED. Invacare Zephyr

NYHED. Invacare Zephyr Invacare Zephyr Nyd en behagelig køretur! Komfortabel, sikker og stille. Den nye el-kørestol fra Invacare nærmest svæver hen over hvilket som helst terræn. El-kørestolen Invacare Zephyr har en helt unik

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

Instruktionsmanual. Kidzone ECE R44 / 04. Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo. Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo

Instruktionsmanual. Kidzone ECE R44 / 04. Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo. Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo Instruktionsmanual Kidzone Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo Fremadvendende med sikkerhedssele for voksne 15-25 kilo Testet og godkendt i henhold til

Læs mere

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere oplevelsesrig, og nyd hvert sekund. Renault tilbehøret, der specielt designet til din Nye Mégane, vil hver dag give dig en

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2008/2 DK Betjeningsvejledning Model Whisper Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 - www.texas.dk Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / reservedele... 3 Reklamationsbetingelser...

Læs mere

Tilbehør. »efter mål«! CITROËN. Tilbehør CITROËN. December 2005. Personlig stil. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og kommunikation

Tilbehør. »efter mål«! CITROËN. Tilbehør CITROËN. December 2005. Personlig stil. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og kommunikation December 2005 CITROËN C1 Tilbehør CITROËN Personlig stil Sikkerhed Komfort og fritid Navigation og kommunikation Dæk og fælge Merchandise Tilbehør»efter mål«! Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig! C1 Ved

Læs mere

SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et

SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et overnaturligt overskud, der ikke er til at overse. En effektfuld

Læs mere

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal Øvelsen består af 2 madskåle eller lignende fristelser samt 2 kegler, stolper eller personer og der skal gås et 8-tal rundt om de to yderste kegler.

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere