Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse"

Transkript

1 introduktion forår 2016

2 introduktion Fra slutningen af februar 2016 tilbyder vi hos prana yoga shala for sjette gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på cirka et halvt år kan blive certificeret yogalærer. Vi tilbyder en grundig, hands-on uddannelse, der virkelig forbereder dig på arbejdet som yogalærer, uanset om du vil arbejde med yogaen på fuld tid eller bruge den i forbindelse med dit arbejde. (Vi har f.eks. både uddannet pædagoger, skolelærere, psykologer, sygeplejersker, fysioterapeuter mv. En stor del af vores tidligere elever har derudover i dag yogaen som deres levevej.) Uddannelsen har både weekender med anatomi, filosofi og undervisningsmetode på programmet, men også en god portion praktik. Det er nemlig vores erfaring, at det er vigtigt at vide, hvordan det egentlig ser ud, når rigtige mennesker laver yoga, og vi vil gerne ruste dem, vi uddanner, bedst muligt. Uddannelsen er også interessant for dig, der måske ikke vil undervise, men har lyst til at fordybe dig i yogaen i en periode. Den er nemlig også i høj grad centreret om din egen praksis - både den fysiske og den mentale, da du ud over en stabil og fokuseret yogapraksis også vil få mulighed for at opbygge en meditationspraksis undervejs. Vi tilbyder hos prana yoga shala både ashtanga-, vinyasa- og yin yoga, og uddannelsen er opbygget på en måde, så det er muligt for dig at vælge, om du hovedsageligt vil fokusere på en eller flere af disse yogaformer. Du skal have kendskab til enten ashtanga eller vinyasa yoga for at kunne deltage på uddannelsen. Vi forestiller os, at du har haft en kontinuerlig ashtanga og/eller vinyasa yoga-praksis i minimum et år og gerne længere. Det er ikke vigtig, at du er smidig eller kan lave svære stillinger, men det er vigtigt, at du er parat til at gøre en indsats. Vi tager nemlig yogapraksissen seriøst hos prana yoga shala, og selvom der er masser af plads til grin, forventer vi, at du er parat til at arbejde på måtten. På uddannelsen tilbydes som udgangspunkt seksten pladser, og da den plejer at blive ganske hurtigt fyldt op, anbefaler vi, at du tilmelder dig så hurtigt som muligt, hvis du vil være med.

3 opygning datoer Egen praksis Ud over vores fælles weekender, hvor vi dykker ned i alle de vigtigste dele af yogaen, har uddannelsen stort fokus på din egen praksis. Vi er nemlig af den holdning, at en regelmæssig, fokuseret og langvarig yogapraksis i bund og grund er det, der skaber en lærer, og at det ikke er nok at deltage på nogle spredte weekendmoduler, hvis du vil være en god og kyndig underviser. Du skal derfor komme til undervisning mindst en gang om ugen i løbet af uddannelsen (og meget gerne mere). Derudover skal du i en enkelt uge komme til minimum fem klasser. I sommerferien vil der i to uger - som regel uge 31 og 32 - være ekstra morgenklasser på skemaet, så disse uger er oplagte at bruge og sommermorgener og yoga er som skabt for hinanden. Meditation og yogafilosofi En del af uddannelsen er også et meditationsretreat på skolen i en weekend, hvor du for alvor vil få mulighed for at fordybe dig i, hvordan dine mønstre er med til at skabe din tilgang til verdenen omkring dig. Det samme vil være tilgangen til undervisningen i yogafilosofi. Ikke en tør gennemgang af gamle tekster, men et forsøg på at inddrage dem i din moderne hverdag for et liv i balance. Praktik Som praktikant kommer du til at observere og efterhånden assistere skolens undervisere, samt selv at undervise. Det giver dig chancen for at opleve, hvordan man underviser dem, der måske er lidt mindre smidige end den gængse deltager på en yogalæreruddannelse, og du vil således være rigtig godt rustet til ved endt uddannelse at undervise alle elever på en sikker og inspirerende måde uanset deres fysiske formåen. Datoer Vi mødes på nedenstående weekender fra februar 2016 og frem til og med august. Tidspunkterne er altid: fredag kl , lørdag kl og søndag kl /2-21/2, 12/3 og 13/3 (kun lørdag/søndag), 8/4-10/4, 6/5-8/5, 4/6-6/6, 25/6 og 26/6 (kun lørdag/søndag), søndag d. 7/8. I weekenden 13/8 og 14/8 afholdes meditationsretreat. Her er tiderne kl både lørdag og søndag. Du skal derudover deltage i de oven for nævnte ugentlige klasser på skolen, i fire timers gruppearbejde, som grupperne selv aftaler, samt praktik som aftales individuelt med Ann-Charlotte. En udførlig oversigt over indhold udleveres i forbindelse med uddannelsens start, men der vil altid være praksis, anatomi, undervisningsmetode, yogafilosofi og historie mv. på programmet.

4 afslutning pris Afslutning Som afslutning på forløbet skal du aflevere en opgave på 3-5 sider (afleveres d. 23/8-16), samt undervise dine medstuderende i et kortere asanaforløb, som du får feedback på af uddannelsens lærere. Afslutningen foregår i weekenden 27/8 og 28/8 og fastlægges endeligt, når vi kender holdets størrelse. Pris og Optagelse Den bedste måde at finde ud af, om vores uddannelse er noget for dig, er ved at komme til klasser på skolen. Kom derfor til minimum en prøvetime og meget gerne flere, inden du beslutter dig. Vores holdning er, at har man lyst til at dedikere et halvt år af sit liv til en uddannelse, er man nok også parat til at deltage, men tag en snak med Ann-Charlotte, hvis du er i tvivl. Prisen for uddannelsen er ,-, hvis du tilmelder dig og indbetaler depositum senest d. 1/12-15 og kr, hvis du tilmelder dig efter d. 1/ Prisen er inklusiv ubegrænset yoga hos prana yoga shala under hele uddannelsen, samt vores grundbog, Leslie Kaminoffs Yoga Anatomy. Du skal betale således: 1. rate: 3000 kr. Betales i forbindelse med din optagelse på uddannelsen. Beløbet sikrer din plads. 2. rate: Resten kr. eller kr. - betales senest d. 15. januar Vi kan lave en særordning, hvis du har brug for at få opdelt 2. rate i mindre portioner, men mindst halvdelen af uddannelsens pris skal indbetales senest d. 15/1-16 eller i forbindelse med din optagelse efter denne dato. 1. rate refunderes ikke. 2. rate refunderes minus 2000 kr. hvis du med mulighedserklæring (tidl. lægeerklæring ) dokumenterer, at du er forhindret i at deltage, senest to uger inden uddannelsen starter. Efter dette tidspunkt refunderes 2. rate ikke. Alle beløb indbetales til Ann-Charlotte Monrad på konto nr Husk at skrive dit navn og uddannelse på overførslen.

5 undervisere på uddannelsen Ann-Charlotte Monrad Min interesse for yoga udsprang af en livslang fascination af Indien og alt indisk. Under et et-årigt ophold i London i , hvor jeg læste en MA i Comparative Literature med hovedfag i sydasiatisk litteratur og kultur på SOAS (School of Oriental and African Studies), kastede jeg mig for første gang for alvor ud i yogaen og blev hængende. Da jeg i 1999 blev færdig som cand. mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet, begyndte jeg at undervise i yoga på fuld tid, og det har jeg gjort lige siden. Jeg var blandt de første, der fik den mere dynamiske yoga (der dengang hed power yoga) ud i fitnesscentre o.l., men min egen praksis blev meget hurtigt ashtanga yogaen, som jeg nu har levet og (ikke mindst) åndet for og med siden I 2002 udgav jeg romanen Yoga eller kunsten at vedligeholde sin mentale sundhed (Borgen) om en helt almindelig kvindes ikke altid uproblematiske møde med yogaverdnen. Jeg tog min første officielle Yoga Teacher Training i 2003 hos min lærer Richard Freeman på hans skole i Boulder, Colorado. Hos ham har jeg fundet en vej til forståelsen af den fysiske, åndelige og filosofiske forbindelse, som ashtanga yogaen på helt unik vis tilbyder, og det er i hans ånd, jeg underviser. Udover min teacher training har jeg deltaget i to advanced teacher trainings hos Richard, samt en lang række intensives i alt ca. 500 timer. Derudover har jeg selvfølgelig praktiseret hos en masse andre lærere bl.a. fordybede jeg mig i tre år i Iyengar yogaen. Jeg har undervist i motionscentre, på aftenskoler og yogaskoler i hele København, men jeg også stor erfaring med at undervise under lidt mindre traditionelle former. Jeg står for yogaprogrammet på Mindfulness-instruktør Charlotte Mandrups Mindful Leadership -kurser, hvor jeg har lært en del om at arbejde mere erhvervsorienteret, jeg har undervist yoga i hæren, har arbejdet med kræftpatienter og stærkt sindslidende m.m. Alt i alt en efterhånden ret stor portion erfaring, som jeg brænder for at kunne dele med nogle engagerede elever. Jeg har studeret og praktiseret dharma (den buddhistiske lære) siden I sommeren 2011 blev jeg certificeret mindfulness-instruktør, og jeg nyder i min meditationsundervisning at kombinere buddhismen og yogafilosofien med det lidt mere moderne tvist, som mindfulness tilbyder. Sidst men ikke mindst er jeg mor til Kornelius på ni. Der findes måske ikke en mere udfordrende praksis end at kombinere sin passion for og arbejdet med yogaen med forsøget på at være en nærværende, tålmodig og kærlig mor, så alt det vigtige i livet får lige meget tid og intet bliver overset. Det er den praksis, jeg selv er i gang med lige nu.

6 undervisere på uddannelsen Anne Usinger (underviser i anatomi på uddannelsen) Jeg er uddannet fysioterapeut i januar Da jeg begyndte min uddannelse i 2004, havde jeg lavet yoga i et halvt års tid og syntes, det var fantastisk at mærke det, jeg lærte på skolebænken på min egen krop. Jeg har prøvet flere forskellige former for yoga som for eksempel vinyasa, iyengar og sivananda - men blev ret hurtigt glad for ashtanga, som jeg nu praktiserer fast ca. 5 gange om ugen, og som to gange har ført mig til Mysore, hvor jeg har trænet ved ashtanga yogaens rødder. Da jeg både træner første, anden og en del af tredje serie, er mit kendskab til hvad der sker anatomisk i langt de fleste stillinger ikke bare baseret på boglig viden, men på direkte erfaring. Jeg har undervist yoga på et par fysioterapi-klinikker, hvor jeg primært har arbejdet med folk med forskellige former for skader. Før jeg begyndte at læse fysioterapi, arbejdede jeg i ti år som dykkerinstruktør i Caribien.

7 Vi ser frem til at høre fra dig - prana yoga shala magstræde 10c 1.sal 1204 kbh k

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion I efteråret 2014 har vi hos prana yoga shala komprimeret vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, så du på 4 ½ måned kan blive certificeret yogalærer. Vi tilbyder en grundig,

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2015 introduktion Til foråret 2015 kan du endnu engang deltage i prana yoga shalas populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på under et halvt år kan blive certificeret

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2014 introduktion Hos prana yoga shala får du en grundig, hands-on uddannelse som yogalærer. Uddannelsen har både weekender med anatomi, filosofi og undervisningsmetodik på programmet,

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion efterår 2017 introduktion Fra starten af november 2017 tilbyder vi hos prana yoga shala for ottende gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på cirka et halvt

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2017 introduktion Fra midten af januar 2017 tilbyder vi hos prana yoga shala for syvende gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på cirka et halvt

Læs mere

Weekendmoduler (14-16. juni & 28-30. juni): - Fredag 14.00 21.00 - Lørdag 10.00 18.00 - Søndag 10.00 18.00. Ugen (8.-14. juli): - Dagligt 08.00 18.

Weekendmoduler (14-16. juni & 28-30. juni): - Fredag 14.00 21.00 - Lørdag 10.00 18.00 - Søndag 10.00 18.00. Ugen (8.-14. juli): - Dagligt 08.00 18. Introduktion: Vi har igennem flere år brygget på ideen om at lave en kortere vinyasa-orienteret yogalæreruddannelse, og nu hvor Hamsa Yoga Studio har åbnet et nyt center i Aarhus, er tiden inde til at

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3.

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. marts 2016 Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive

Læs mere

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum.

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga Udvikle

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse opstart 18. september 2015 udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver af my yoga studio Charlottenlund Fordyb dig i yogaen og bliv uddannet

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE JANUAR/FEBRUAR 2019

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE JANUAR/FEBRUAR 2019 Januar/februar 2019 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house UDDANNELSENS

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse opstart 18. september 2015 udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver af my yoga studio Charlottenlund Fordyb dig i yogaen og bliv uddannet

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse Opstart 19. og 26. september 2014 udbydes af Kira Løve, E-RYT500, my yoga studio, Charlottenlund Uddannelsesindhold Curriculum Yoga-teknik

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

6. august 2018 Side 1 af 6. Velkommen til august måned og starten på en ny spændende yogasæson efter sommerferien.

6. august 2018 Side 1 af 6. Velkommen til august måned og starten på en ny spændende yogasæson efter sommerferien. 6. august 2018 Side 1 af 6 Nyhedsbrev nr. 11 Kære Yogaunderviser i Randers og Omegn Velkommen til august måned og starten på en ny spændende yogasæson efter sommerferien. Det har været et forrygende yogaforår

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE SEPTEMBER/OKTOBER 2018

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE SEPTEMBER/OKTOBER 2018 September/oktober 2018 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio KURSET: Teknik bliver til kunst når den udvider ens potentiale. På Hamsa Yoga Studio er det ultimative mål med teknik er at forøge effekten af yogaen, så som stress reduktion, forbedret søvnkvalitet og

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 12. Kære Yogaunderviser i Randers og Omegn. 7. november 2018 Side 1 af 6. Så fik vi gennemført Randers Yoga Festival for 3. år i træk.

Nyhedsbrev nr. 12. Kære Yogaunderviser i Randers og Omegn. 7. november 2018 Side 1 af 6. Så fik vi gennemført Randers Yoga Festival for 3. år i træk. 7. november 2018 Side 1 af 6 Nyhedsbrev nr. 12 Kære Yogaunderviser i Randers og Omegn Så fik vi gennemført Randers Yoga Festival for 3. år i træk. Festivalen blev åbnet med en totalt udsolgt Masterclass

Læs mere

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE Før du ansøger: Yoga kan være mange ting. Der er mange stilarter og endnu flere måder at undervise yoga. Hvis du overvejer at uddanne

Læs mere

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR.

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. 100 TIMERS BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE SOMMER 2015 HOS HAMSA

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik

UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik 50 timers kursus for yogalærere BESKRIVELSE Undervisning fra hjertet betyder at være dybt forankret i hjertets visdom og have åbenhed overfor

Læs mere

Mindfulnessinstruktør

Mindfulnessinstruktør Mindfulnessinstruktør Bliv mindfulnessinstruktør for erhvervslivet Bag om uddannelsen som mindfulnessinstruktør MINDFULNESSINSTRUKTØR I ERHVERVSLIVET Vores instruktørprogram er for dig, som ønsker at gøre

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

copenhagen AYURVEDA & YOGA 50-TIMERS KURSUS

copenhagen AYURVEDA & YOGA 50-TIMERS KURSUS copenhagen AYURVEDA & YOGA 50-TIMERS KURSUS HAMSA YOGA STUDIO / KØBENHAVN CITY DATO: 10. JANUAR - 05. MARTS 2017 MED SOHAM JOHANSEN & KATHINKA SØNDERGAARD FIND INFO & ANSØGNINGSSKEMA PÅ HAMSAYOGA.DK UDDANNELSENS

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Mindfulness i PPR og sundhedsplejen - PPR og Sundhedsplejen i Mariager Fjord kommune. Kære læser

Mindfulness i PPR og sundhedsplejen - PPR og Sundhedsplejen i Mariager Fjord kommune. Kære læser Mindfulness i PPR og sundhedsplejen - PPR og Sundhedsplejen i Mariager Fjord kommune Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Mariager Fjord PPR og sundhedspleje. Du kan også læse om Mariager fjords

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden.

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden. INDHOLD Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - for yogalærere og behandlere. Uddannelsen varer 10 uger og næste gang er den 15. september - 26.

Læs mere

M I N D F U L N E S S C H A L L E N G E

M I N D F U L N E S S C H A L L E N G E Guide 8 11/11-18/11 2015 UGENS FOKUS: Accept Denne uge laver du igen 45 min. daglig træning og vælger mellem enten Mindfulness-meditation eller Yoga. Det er op til dig, om du vil bruge lydfil, video eller

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse Opstart 30. september (11 weekender i Charlottenlund) 11. januar 2018 (24 torsdage i Charlottenlund) udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse Opstart 30. september (11 weekender i Charlottenlund) 7. oktober (11 weekender i Odense) 11. januar 2018 (24 torsdage i Charlottenlund) udbydes

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

UDDANNELSENS INDHOLD:

UDDANNELSENS INDHOLD: UDDANNELSENS INDHOLD: På Hamsas 100-timers basisuddannelse ønsker vi at give deltagerne de fundamentale redskaber til at undervise sikre og effektfulde yogaklasser på niveau 1. Selvom uddannelsen selvfølgelig

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE MARTS/APRIL 2019

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE MARTS/APRIL 2019 Marts/april 2019 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house UDDANNELSENS

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 18.

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 18. Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 18. august 2017 Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive

Læs mere

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG WORKSHOP 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES BENTE TROMBORG 1/6 MERE ENERGI, RO OG FOKUS Det er mandag aften, klokken er 19.05, og jeg sidder på mit træningsunderlag i det lokale fitnesscenter.

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE. Januar/februar 2018 København

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE. Januar/februar 2018 København 100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE Januar/februar 2018 København Undervisere: Simon Krohn, Soham Johansen og Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 5. sal

Læs mere

Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi sammen gør vores yogadag, til den bedste dag.

Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi sammen gør vores yogadag, til den bedste dag. Mindful Yogadag i Fredericia Idrætscenter Holdbeskrivelser. Yoga & Meditation for alle Ved Tina Blomstergren Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi

Læs mere

status Lever du livet eller lever livet dig?

status Lever du livet eller lever livet dig? Daisy Løvendahl Personlig rådgiver status Lever du livet eller lever livet dig? www.daisylovendahl.dk Vælg til og fra #1. tid til at tjekke ind Fælles for de mennesker, jeg arbejder med, er, at det, de

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

Praktiklærers evaluering af praktik - 2. årgang

Praktiklærers evaluering af praktik - 2. årgang Praktiklærers evaluering af praktik - 2. årgang Februar 2013 68% af de spurgte har svaret Hvilket år er du dimitteret? Respondenter Procent 2012 0 0,0% 2006-2011 12 27,9% 2001-2005 14 32,6% 1996-2000 11

Læs mere

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about... Velkommen til vores Børneyogalærer uddannelse, som er skabt i et unikt samarbejde af dedikerede og dygtige

Læs mere

100-TIMERS BASIS-YOGALÆRERUDDANNELSE

100-TIMERS BASIS-YOGALÆRERUDDANNELSE 100-TIMERS BASIS-YOGALÆRERUDDANNELSE AARHUS C // SOMMER 2014 Datoer: 13-15. & 27-29. juni samt 7-13. juli Eksamen: 15-17. august Uddannelsens indhold: Der er mange skønne yogasystemer, og der findes hverken

Læs mere

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen 29.01-02.02 2015 TALENTCAMP AALBORG 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Klostermarksskolen den 29. januar 2. februar 2015. Du

Læs mere

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik Mindful Company oto: Chris Burkard, National Geographic Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Hvorfor vi er gode til det vi gør Hvad siger

Læs mere

introduktion 1 moduler og kurser der tages det efterfølgende år koster 2.100 dkk pr. modul og 1600 dkk pr. kursus.

introduktion 1 moduler og kurser der tages det efterfølgende år koster 2.100 dkk pr. modul og 1600 dkk pr. kursus. introduktion Det er for fedt at undervise yoga. Mange yogier oplever, at de simpelt hen er ved at flyde over med gode ideer og oplevelser, som de har lyst til at dele med andre, og så er det tid til en

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Sundhedsprofessionelle klædt på til udvikling af sundhedsfremmende og forebyggende indsatser

Sundhedsprofessionelle klædt på til udvikling af sundhedsfremmende og forebyggende indsatser Sundhedsprofessionelle klædt på til udvikling af sundhedsfremmende og forebyggende indsatser Det tværfaglige kursus Den motiverende samtale blev en øjenåbner for 20 medarbejdere i Sundhedsafdelingen i

Læs mere

UDDANNELSENS INDHOLD:

UDDANNELSENS INDHOLD: UDDANNELSENS INDHOLD: Ifølge sagn og fortællinger blev yoga oprindeligt givet til mennesket som en gave fra Shiva. Denne gave kunne hjælpe mennesket til at finde vitaliltet, visdom, fred og heling. Dette

Læs mere

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d.

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Velkommen )l onlineforedraget Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi< med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Subject: Yoga Skolens nyhedsbrev august 2018 From: Søren Rasmussen Date: 02/08/18 10:00. Nyhedsbrev August 2018

Subject: Yoga Skolens nyhedsbrev august 2018 From: Søren Rasmussen Date: 02/08/18 10:00. Nyhedsbrev August 2018 Subject: Yoga Skolens nyhedsbrev august 2018 From: Søren Rasmussen Date: 02/08/18 10:00 Nyhedsbrev August 2018 Sommer sol og rekorder Rekorder. Soldage, minus regn. Badevandstemperaturer.

Læs mere

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én!

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én! Fredagsbrev d.3.2.2017 uge 5. Det er naturligvis aldrig rart at skulle sige farvel, og heldigvis har vi også tid til at øve os, for Michelle har valg at opsige sit job her på skolen med virkning fra 1.

Læs mere

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Velkommen )l workshoppen Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi= med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Mindful Company Compact

Mindful Company Compact Mindful Company Compact Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Side 2 Hvorfor vi er gode til det vi gør Side 3 Hvad siger deltagere og indkøbere?

Læs mere

Introduktionstilbud til de to første moduler af UJJ Praktiske undervisningsteknikker til dig der underviser.

Introduktionstilbud til de to første moduler af UJJ Praktiske undervisningsteknikker til dig der underviser. UJJ Undervisnings Jiu Jitsu Introduktionstilbud til de to første moduler af UJJ Praktiske undervisningsteknikker til dig der underviser. Bang Akademi introducerer nu Undervisnings Jiu Jitsu, den eneste

Læs mere

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole 09. - 12. januar 2015 TALENTCAMP SØNDERJYLLAND 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 8. og 9. klasse på Kolding Realskole den 09. 12.

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE!

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! 2016-2017 5 FACTS OM NAVIGATOR * Uddannelsen varer 42 uger fra august 2016 til juni 2017 * Eleverne bor på Navigator

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

L oka l er, t i l m el d i n g & sp ø rgsm å l : NO R: n ord i c h ea l t h h o u se Hejreve j 3 0, 3. sa l. A u g u st / septe mber 2019 Kø b e nhavn

L oka l er, t i l m el d i n g & sp ø rgsm å l : NO R: n ord i c h ea l t h h o u se Hejreve j 3 0, 3. sa l. A u g u st / septe mber 2019 Kø b e nhavn 100- T I M E R S Y O G A L Æ R E R U D D A N N E L S E A U G U S T / S E P T E M B E R 2019 A u g u st / septe mber 2019 Kø b e nhavn U n d er v isere: S i m o n Kro hn C h a r l o tte Nie lsen L oka l

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

BUDDHISTISK UNIVERSITET Forår 2014

BUDDHISTISK UNIVERSITET Forår 2014 BUDDHISTISK UNIVERSITET Forår 2014 Studieprogram i Phendeling Center for Tibetansk Buddhisme BUDDHISTISK UNIVERSITET i Phendeling - Center for Tibetansk Buddhisme blev etableret i 2008 på initiativ af

Læs mere

INTRODUKTION TIL MINDFUL LEADERSHIP. Charlotte

INTRODUKTION TIL MINDFUL LEADERSHIP. Charlotte INTRODUKTION TIL MINDFUL LEADERSHIP Charlotte Misforståelser Mindfulness = opmærksomhed Afslapning årvågenhed og opmærksomhed Skubbe tankerne væk - lade tankerne træde til side for den rene oplevelse Religion

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

Fokus på velvære og værdi samt håndteringen af hverdagen. Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen

Fokus på velvære og værdi samt håndteringen af hverdagen. Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen Jeg har på baggrund af flere opfordringer valgt at lave denne lidt mere hands on udgave af de redskaber jeg har brugt til at skabe struktur og velvære

Læs mere

En af tæppeklubbens stiftere fortæller om sin interesse for tæppekunsten

En af tæppeklubbens stiftere fortæller om sin interesse for tæppekunsten Tæpper: en videnskab og en lidenskab En af tæppeklubbens stiftere fortæller om sin interesse for tæppekunsten Tekst & foto: JAN ANDERSEN Det er en videnskab og en lidenskab. Så kort kan kærligheden til

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

Sclerose træning, kultur & ferie i Spanien

Sclerose træning, kultur & ferie i Spanien Sclerose træning, kultur & ferie i Spanien I Spanien finder du et perfekt klima om vinteren, mere eller mindre som det danske sommer klima og med netop det udgangspunkt har vi sammensat et inspirerende

Læs mere

TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole

TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole 4.-8. april 2014 TALENTCAMP BORNHOLM 2014 Vi afholder forårets TalentCamp på Rønne Privatskole, 4. 8. april. Du modtager denne invitation, fordi din faglærer

Læs mere

Velkommen til din logbog!

Velkommen til din logbog! Logbog for: Junior Velkommen til din logbog! Denne bog er til dig, der skal træne med Hukommelsesleg Flex. I logbogen får du information om arbejdshukommelsen. Du får at vide, hvordan træningen foregår,

Læs mere

VIPASSANA. Town retreaten i København, efterårsferien 2015. Søndag d. 11. okt. - tirsdag d. 13. okt. 2015 Nørregade 41, København K.

VIPASSANA. Town retreaten i København, efterårsferien 2015. Søndag d. 11. okt. - tirsdag d. 13. okt. 2015 Nørregade 41, København K. VIPASSANA Town retreaten i København, efterårsferien 2015 Søndag d. 11. okt. - tirsdag d. 13. okt. 2015 Nørregade 41, København K. Fredag d. 16. okt. - søndag d. 18. okt. 2015 Lærkehaven 51, Lystrup ved

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg Jeg ved, hvordan demokrati fungerer i praksis Jeg er samfundsengageret og følger med i det politiske liv Jeg diskuterer samfundets indretning med andre Jeg stemmer, når der er valg Jeg udvikler ideer til

Læs mere

Yogafestival 2018, beskrivelser af hold.

Yogafestival 2018, beskrivelser af hold. Yogafestival 2018, beskrivelser af hold. Morgen meditation for ALLE Ved Tina Blomstergren Stop op og lyt til øjeblikket og dig selv. Du vil både blive guidet og inviteret til stilhed. Vi samles alle sammen

Læs mere

Sæson 2016-2017. Præsentation af de enkelte fag. Begynderkursus i IPAD. Linedance. Maleri

Sæson 2016-2017. Præsentation af de enkelte fag. Begynderkursus i IPAD. Linedance. Maleri Sæson 2016-2017 Præsentation af de enkelte fag Begynderkursus i IPAD Har du en IPAD, som du gerne vil lære (bedre) at kende? Så har du chancen for at deltage på begynderkursus på lokalcentret. Her lærer

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE

BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE copenhagen BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE 100-TIMERS UDDANNELSE HAMSA YOGA STUDIO / KØBENHAVN CITY DATO: 03. FEBRUAR - 19. MARTS 2017 MED SOHAM JOHANSEN & SIMON KROHN FIND INFO & ANSØGNINGSSKEMA PÅ HAMSAYOGA.DK

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

MENNESKE TIL MENNESKE

MENNESKE TIL MENNESKE MENNESKE TIL MENNESKE Pædagogisk Mindfulness Pædagogisk Leadership Indre Bæredygtighed Menneske til Menneske MINDFULNESS by Marie Kronquist MENNESKE TIL MENNESKE DE SKJULTE SIDER Mange fagpersoner i det

Læs mere

TalentWeek 2015. 28. juli - 2. august

TalentWeek 2015. 28. juli - 2. august TalentWeek 2015 28. juli - 2. august TALENTWEEK 2015 TalentCampDK afholder TalentWeek for talentelever, der har gået i 6., 7., 8. eller 9. klasse i skoleåret 2014/15. TalentWeek afholdes på Hjørring Private

Læs mere

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Pædagogisk Superstjerne Program Mangler du tid og overskud? Vil du styrke din indre ro, din smittende glæde og dit overblik? Ønsker du at skabe en bedre fremtid ud af et nu, der er godt nok i sig selv?

Læs mere

Mindful. Børnehave. Vi lærer jer at gøre det selv

Mindful. Børnehave. Vi lærer jer at gøre det selv Mindful Børnehave Vi lærer jer at gøre det selv Hos Room for Reflection er vi af den overbevisning, at mindful pædagoger giver mindful børn. Holdet bag Room for Reflection har et brændende ønske om, at

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere YOGA RETREAT MAROKKO 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015 Læs mere Tag med på luksus Yoga retreat til eventyrlige Marrakech og området i de smukke Atlasbjerge Velkommen

Læs mere

Velkommen 3l Inspira3onsforedrag

Velkommen 3l Inspira3onsforedrag Velkommen 3l Inspira3onsforedrag Business in Balance 2016 Inspira(onsforedrag om Business in Balance konceptet, 10. december 2016 Cand. negot. og Coach Mor 3l Sebas3an og Oliver GiD med Morten Specialist

Læs mere

Mindfulness i hverdagen

Mindfulness i hverdagen Mindfulness i hverdagen Mindfulness i Hverdagen En workshop for dig, der vil være dit bedste jeg. Hver dag. Dette vil være den dag, du bagefter husker som den bedste investering i 2014. På få timer giver

Læs mere

NAVIGATOR. For CI-brugere, døve og unge med høretab - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE!

NAVIGATOR. For CI-brugere, døve og unge med høretab - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! NAVIGATOR For CI-brugere, døve og unge med høretab - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! 16. AUGUST 2015-17. JUNI 2016 5 facts om Navigator * Uddannelsen varer 42 uger * Eleverne bor på Navigator Campus

Læs mere

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt.

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt. Bilag 6: Spørgeguide inklusiv forskningsspørgsmål Intro: (5 min.) Velkommen og tusind tak, fordi du vil deltage i vores samtale om unge og økonomi. Jeg hedder XX. Vi er 5 studerende fra Roskilde Universitet,

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere