VEDTÆGTER. for. Sjælsø Gruppen A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. for. Sjælsø Gruppen A/S"

Transkript

1 VEDTÆGTER for Sjælsø Gruppen A/S 1.0 Navn 1.1 Selskabets navn er Sjælsø Gruppen A/S. 2.0 Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er Allerød kommune. 3.0 Formål 3.1 Selskabets formål er drive handel og investeringsvirksomhed vedrørende fast ejendom, projektudvikle fast ejendom og anden hermed forbunden forretningsaktivitet, dels i eget regi, dels gennem koncernforbundne dterselskaber. 4.0 Selskabets kapital 4.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr Aktiekapitalen er fuldt indbetalt. 4.3 Ved notering på NASDAQ OMX Copenhagen A/S vil aktierne blive udstedt gennem VP Securities A/S. Rettigheder vedrørende aktierne skal i så fald anmeldes til VP Securities A/S. 4.4 Ved registrering af aktierne i VP Securities A/S udbetales udbytte ved overførsel til de af aktionærerne opgivne konti i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler. 4.5 Retten til udbytte forældes fem år efter forfaldsdagen, hvorefter udbyttet tilfalder selskabet. 5.0 Selskabets aktier 5.1 Selskabets aktier kan noteres på navn i selskabets aktiebog.

2 5.2 Selskabets aktier er frit omsættelige omsætningspapirer Ingen aktionær er forpligtiget til lade sine aktier indløse helt eller delvist 5.4 Ingen aktier har særlige rettigheder. 5.5 Selskabets aktiebogfører er Amagerbanken A/S, Amagerbrogade 25, 2300 København S. 6.0 Bemyndigelse til bestyrelsen 6.1 Bestyrelsen bemyndiges til ad én eller flere gange udstede tegningsoptioner til medarbejdere i selskabet og til i den forbindelse forhøje aktiekapitalen med indtil nominelt kr Bestyrelsen fastsætter de nærmere vilkår for udstedelsen af tegningsoptioner samt de nærmere vilkår for en kapitalforhøjelse, der gennemføres ifølge bemyndigelsen. Tegningskursen fastsættes af bestyrelsen til markedskursen på tidspunktet for udstedelsen af optionen. 6.2 Bemyndigelsen i henhold til punkt 6.1 er for så vidt angår nominelt kr gældende indtil den Bestyrelsen er bemyndiget til foretage de vedtægtsændringer, der nødvendiggøres af kapitaludvidelser i henhold til ovenfor nævnte bemyndigelse. 6.3 Selskabets aktier kan noteres på navn i selskabets aktiebog. Aktierne skal være frit omsættelige omsætningspapirer, og ingen aktionær skal være forpligtet til lade aktier indløse helt eller delvist. Ingen aktier skal have særlige rettigheder. De nye aktiers rettigheder indtræder på det tidspunkt, hvor aktierne er fuldt betalt. 6.4 I henhold til bemyndigelsen tidligere indeholdt i vedtægternes punkt 6.1 har bestyrelsen i flere omgange truffet beslutning om udstede tegningsoptioner til fordel for medarbejdere i selskabet, herunder beslutning om de nærmere vilkår for tegning og udnyttelse af tegningsoptioner samt for den dertil hørende kontante kapitalforhøjelse. Det resterende bemyndigelsesbeløb fremgår af vedtægternes punkt 6.1. For de beslutninger om tildelinger af tegningsoptioner, hvor der forts er udestående tegningsoptioner er der nedenfor oplistet (I) tidspunktet for bestyrelsens beslutning, (II) antal aktier á kr. 10, der oprindeligt kunne tegnes ifølge de udstedte tegningsoptioner, (III) tegningskurs pr. aktie af kr. 10,00, (IV) periode indenfor hvilken tegningsoptionerne kan udnyttes, (V) antal aktier, der forts kan tegnes ifølge de oprindeligt besluttede optioner (det vil sige efter fradrag af såvel udnyttede som bortfaldne optioner) og (VI) nummeret for det

3 3 bilag, der er knyttet til beslutningen og hvoraf øvrige vilkår fremgår, idet tegningskurs og/eller antallet af aktier der kan tegnes på baggrund af tegningsoptionerne kan justeres, som følge af ændringer i selskabets kapitalstruktur. Sidstnævnte bilag 1k, 1M, 1O og 1P betragtes som en integreret del af disse vedtægter. Bestyrelsen er bemyndiget til foretage opderinger af tabellen. I. Do II. Opr. antal III. Kurs IV. Periode V. Udestående VI. Bilagsnr Kr. 19, k Kr. 70, M Kr. 66, O Kr. 53, P 6.5 Generalforsamlingen har på selskabets ordinære generalforsamling den 10. april 2008 godkendt overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion, jf. aktieselskabslovens 69b, stk. 2. Retningslinjerne er offentliggjort på selskabets hjemmeside. 6.a Bemyndigelse til bestyrelsen til foretage kapitalforhøjelse 6.a.1 Selskabets aktiekapital kan efter bestyrelsens bestemmelse forhøjes med indtil nominelt kr , svarende til aktier à kr. 10,00. Aktieudvidelsen kan ske ved en eller flere forhøjelser. Nye aktier kan indbetales kontant, ved apportindskud eller ved konvertering af gæld efter bestyrelsens beslutning herom. 6.a.2 De nye aktier skal udstedes til ihændehaver, men skal kunne noteres på navn i Selskabets aktiebog. De nye aktier skal være omsætningspapirer. Der skal ikke gælde indskrænkninger i de nye aktiers omsættelighed, og ingen aktionær skal være forpligtet til lade sine aktier indløse. Aktierne bærer udbytte fra det tidspunkt, der fastsættes af bestyrelsen. Ved fremtidige forhøjelser af aktiekapitalen skal de nye aktier have samme fortegningsret som de eksisterende aktier. 6.a.3 Kapitalforhøjelsen kan ske med eller uden fortegningsret. Kapitalforhøjelsen skal ske til en af bestyrelsen fasts kurs. Såfremt kapitalforhøjelsen sker uden fortegningsret, skal de nye aktier dog udbydes til mindst markedskurs. 6.a.4 Bemyndigelsen til foretage kapitalforhøjelse er gældende indtil den 1. april 2014.

4 6.c Tegningsoptioner 4 6.c.1 Generalforsamlingen besluttede den 20. oktober 2009 bemyndige bestyrelsen til udstede stk. tegningsoptioner til SG Nord Holding A/S uden fortegningsret for de øvrige aktionærer. En tegningsoption giver ret til tegning af en aktie à nominelt kr. 10 mod betaling af kr. 11,99. Bestyrelsen bemyndiges tillige til træffe beslutning om de til tegningsoptionerne hørende forhøjelser af aktiekapitalen med højst nominelt kr Såfremt og i det omfang ændringer i selskabets kapitalstruktur efter reglerne i bilag 2b, afsnit 5 fører til en regulering i antallet af tegningsoptioner eller aktier, der kan tegnes på baggrund af tegningsoptionerne, bemyndiges bestyrelsen til udstede sådanne yderligere tegningsoptioner og bemyndiges til træffe beslutning om de dertil hørende yderligere forhøjelser af aktiekapitalen. Bemyndigelsen omfter registrering af tegningsoptionerne hos VP Securities A/S. 6.c.2 De i pkt. 6.c.1 nævnte tegningsoptioner skal udstedes, og de dertil hørende forhøjelser af aktiekapitalen skal ske i henhold til det i vedtægternes bilag 2a og 2b beskrevne. 6.c.3 Bemyndigelsen i henhold til pkt. 6.c.1 er gældende indtil den 20. oktober c.4 Bemyndigelsen i pkt. 6.c.1. er den 10. november 2009 udnyttet til udstede stk. tegningsoptioner til SG Nord Holding A/S, på de vilkår der fremgår af vedtægternes bilag 2a og 2b. 7.0 Generalforsamlingen, kompetence, sted og indkaldelse 7.1 Generalforsamlingen har den højeste myndighed i alle selskabets anliggender inden for de i lovgivningen og nærværende vedtægter fastste grænser. 7.2 Selskabets generalforsamlinger skal afholdes på selskabets hjemsted eller i Storkøbenhavn. Den ordinære generalforsamling skal afholdes hvert år i så god tid, den reviderede og godkendte årsrapport kan indsendes til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, så den er modtaget i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen senest 4 måneder efter regnskabsårets udløb. 7.3 Ekstraordinære generalforsamlinger skal afholdes, når bestyrelsen eller en af revisorerne finder det hensigtsmæssigt. Ekstraordinære generalforsamlinger skal endvidere afholdes på begæring af aktionærer, der ejer mindst 1/10 af aktiekapitalen. Begæring skal indgives skriftligt til bestyrelsen og indeholde en bestemt angivelse af det emne, der ønskes behandlet på generalforsamlingen. Indkaldelse skal foretages inden 14 dage efter begæringens modtagelse.

5 5 7.4 Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen med mindst 8 dages og højst 4 ugers varsel ved bekendtgørelse indrykket i mindst ét landsdækkende dagblad efter bestyrelsens bestemmelse, samt ved almindeligt brev til alle i aktiebogen noterede aktionærer, som har frems begæring herom. Indkaldelsen skal indeholde dagsordenen for mødet og angive det væsentligste indhold af eventuelle forslag til vedtægtsændringer. Skal der efter forslaget træffes beslutning om vedtægtsændringer efter aktieselskabslovens 79, stk. 1 eller 2, skal indkaldelsen dog indeholde den fulde ordlyd af forslaget, ligesom indkaldelsen skal sendes til enhver noteret aktionær. 7.5 Enhver aktionær har ret til få et bestemt emne behandlet på den ordinære generalforsamling, såfremt aktionæren skriftligt fremsætter begæring herom over for bestyrelsen inden 2 måneder efter regnskabsårets udløb. 8.0 Generalforsamlingen, dagsorden 8.1 Senest 8 dage før generalforsamlingen skal dagsordenen og de fuldstændige forslag, der skal fremlægges for generalforsamlingen, og for den ordinære generalforsamlings vedkommende tillige revideret årsrapport forsynet med direktionens og bestyrelsens underskrifter, fremlægges på selskabets kontor til eftersyn for aktionærerne og samtidig tilstilles enhver noteret aktionær, som har frems begæring herom. 8.2 Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal indeholde: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af revideret årsrapport samt beslutning om godkendelse af årsrapporten. 3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer. 5. Valg af revisorer. 6. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer. 9.0 Generalforsamlingen, stemmeret 9.1 Hvert aktiebeløb på kr. 10 giver én stemme. 9.2 Enhver aktionær er berettiget til deltage i generalforsamlingerne, når han senest 5 dage før disses afholdelse har løst adgangskort dertil på selskabets hovedkontor mod forevisning af en værdipapirudskrift for sin aktiebeholdning, eller mod opgivelse af sine aktienumre, samtidig med han har legitimeret sig som den person, der i aktiebogen er noteret som ejer af de pågældende aktie-

6 6 numre. Udskrift fra VP Securities A/S kan alene tjene som dokumention, såfremt udskriften ikke er ældre end 14 dage. Repræsentanter fra pressen er ligeledes berettiget til deltage i generalforsamlingerne. 9.3 Stemmeret tilkommer adgangsberettigede aktionærer. Sammen med adgangskort udleveres stemmeseddel med angivelse af det antal stemmer, der tilkommer aktionæren. 9.4 Aktionærer, der har erhvervet aktier ved overdragelse, kan ikke udøve stemmeret på de pågældende aktier på en generalforsamling, der er indkaldt, før aktierne er noteret i aktiebogen, eller før aktionæren har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse. Den erhvervede aktiepost anses dog som repræsenteret på generalforsamlingen, selv om stemmeretten ikke kan udnyttes, dersom aktierne forud for generalforsamlingen er noteret i aktiebogen eller aktionæren har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse. 9.5 Aktionæren har ret til møde med rådgiver eller ved fuldmægtig. Fuldmægtige skal forevise en skriftlig og deret fuldmagt, der ikke kan gives for mere end et år Generalforsamlingen, dirigent, beslutninger og protokol 10.1 Generalforsamlingen ledes af en af bestyrelsen udpeget dirigent, der afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandling og stemmeafgivning. Afstemningen på generalforsamlingen foregår ved håndsoprækning, med mindre generalforsamlingen vedtager skriftlig afstemning, eller dirigenten finder dette ønskeligt De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres med simpelt flertal, medmindre andet følger af aktieselskabsloven. I tilfælde af stemmelighed ved valg, træffes beslutningen ved lodtrækning. Nærværende bestemmelse om stemmeflertal kan alene ændres ved tilslutning fra mindst 9/10 de på generalforsamlingen afgivne stemmer Over forhandlingerne på generalforsamlingen skal der føres en protokol, der underskrives af dirigenten Ændringer og tilføjelser, som Erhvervs- og Selskabsstyrelsen måtte kræve som vilkår for registrering af vedtægtsændringer besluttet af generalforsamlingen, samt ordensmæssige vedtægtsændringer, som er påkrævet som følge af ændringer i lovgivningen, kan af bestyrelsen foretages uden generalforsamlingens samtykke.

7 11.0 Bestyrelse Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af 3-7 medlemmer valgt af generalforsamlingen og af eventuelle medlemmer valgt af medarbejderne, jfr. aktieselskabslovens regler herom. Generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer skal frræde på den følgende ordinære generalforsamling, men genvalg kan finde sted. Forud for valg af bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen skal der gives oplysninger om de opstilledes ledelseshverv i andre danske og udenlandske aktieselskaber, bortset fra 100% ejede dterselskaber Straks efter den ordinære generalforsamling træder bestyrelsen sammen og vælger blandt sine medlemmer en formand og tillige næstformand, der i formandens fravær i enhver henseende træder i formandens sted. En direktør må ikke vælges til formand eller næstformand. Formanden skal sørge for, bestyrelsen holder møde, når dette er nødvendigt. Et medlem af bestyrelsen eller en direktør kan forlange bestyrelsen indkaldt Bestyrelsesmøder indkaldes almindeligvis med mindst 8 dages varsel ved brev til alle bestyrelsesmedlemmer Har behørig indkaldelse fundet sted i overensstemmelse med punkt 11.3, er bestyrelsen beslutningsdygtig, når over halvdelen af samtlige bestyrelsesmedlemmer, herunder formanden eller næstformanden, er til stede De i bestyrelsen behandlede anliggender afgøres ved simpelt stemmeflertal Formandens eller - i tilfælde af formandens fravær - næstformandens stemme, er udslagsgivende ved stemmelighed Bestyrelsen skal ved en forretningsorden træffe nærmere bestemmelse om udførelsen af sit hverv Referer af bestyrelsesmøderne skal indføres i en protokol, som skal underskrives af samtlige bestyrelsesmedlemmer. På ethvert bestyrelsesmøde forelægges revisionsprotokollen. Enhver protokoltilførelse underskrives af samtlige bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsesmedlemmerne oppebærer et årligt honorar, der godkendes i forbindelse med regnskabets godkendelse,

8 12.0 Direktion Bestyrelsen ansætter en direktion bestående af 1-3 direktører til varetage den daglige ledelse af selskabet. Bestyrelsen fastsætter vilkårene for deres ansættelse og de nærmere regler for deres kompetence og forretningsførelse i en af bestyrelsens udarbejdet forretningsorden Tegningsregel 13.1 Selskabet tegnes af et medlem af bestyrelsen i forening med en direktør, af tre bestyrelsesmedlemmer i forening eller af den samlede bestyrelse Bestyrelsen kan meddele enkel eller kollektiv prokura Revision 14.1 Selskabets årsrapport revideres af en eller to af generalforsamlingen for et år ad gangen valgte stsautoriserede revisorer. Genvalg kan finde sted Regnskabsår 15.1 Selskabets regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december. ---ooooooo--- Således ændret den 9. december 2009 i henhold til beslutning truffet på bestyrelsesmøde den 10. november 2009.

9 Bilag 1k til Sjælsø Gruppen A/S vedtægter 9 Indledning De nærmere vilkår for tegning og udnyttelse af de tegningsoptioner, som bestyrelsen for Sjælsø Gruppen A/S (herefter Selskabet) har truffet beslutning om udstede samt for den dertil hørende kontante kapitalforhøjelse, som bestyrelsen samtidig har besluttet, fremgår af nedenstående bestemmelser. 1.0 Tegningsretter (warrants) 1.1 Beslutning I henhold til den bemyndigelse til udstede tegningsretter (warrants) uden fortegningsret for Selskabets aktionærer for nominelt kr ,00 som bestyrelsen er blevet meddelt på Selskabets ordinære generalforsamling, senest den 20. april 2004, har bestyrelsen besluttet udstede tegningsretter, der giver ret til tegne aktier i Selskabet. I konsekvens heraf har bestyrelsen samtidig truffet beslutning om den til tegningsretterne hørende kapitalforhøjelse på nominelt kr ,00. Bestyrelsen har som led heri fasts følgende nærmere vilkår for tegning og udnyttelse af tegningsretterne samt for den dertil hørende kontante kapitalforhøjelse: 1.2 Tegningsperiode og vederlag Tegningsretten kan tegnes af nærmere angivne Medarbejdere i Selskabet den 29. april Der betales ikke vederlag for tildeling af tegningsretterne. 1.3 Beløb og tegningskurs Hver tegningsret giver ret til tegning af en aktie à nominelt kr. 10 til markedskurs på tidspunktet for tildelingen af warrants, kurs 448 (tidspunktet for bestyrelsens beslutning). Størstebeløbet af den kapitalforhøjelse, der kan tegnes på grundlag af tegningsretterne, er nominelt kr ,00 og mindstebeløbet er nominelt kr. 10. I forbindelse med indgåelse af tegningsaftalerne er der indgået aftale om forholdsmæssig ændring af disse, såfremt størrelsen af selskabets aktier ændres. Der føres en fortegnelse over udstedte tegningsretter i tilknytning til Selskabets aktiebog.

10 1.4 Udnyttelsesperiode 10 De tildelte tegningsretter opdeles i to portioner, der modnes i hhv. år 2007 og 2010, således de tildelte tegningsretter kan udnyttes til tegning af aktier i årene (i det følgende kaldet tegningsperioder). Første portion, der udgør halvdelen, eller i alt tegningsretter, kan udnyttes helt eller delvist og med størst mulig fleksibilitet i hhv. år 2007, 2008 og I det omfang tegningsretten til første portion ikke udnyttes i den første tegningsperiode, overføres de således helt eller delvist ikke udnyttede tegningsrettigheder til det eller de efterfølgende vinduer. Tilsvarende er medarbejderen berettiget til overføre de ikke udnyttede tegningsretter fra første portion til anden udnyttelsesperiode, d.v.s. år 2010, 2011 samt Anden portion af tildelingen, der modnes i år 2010, kan udnyttes helt eller delvist og med størst mulig fleksibilitet i hhv. år 2010, 2011 og Såfremt medarbejderen ikke udnytter tegningsretten i år 2010, 2011 samt 2012 for den aktieportion, der modnes i år 2010 eller for evt. overførte tegningsrettigheder, er medarbejderen, såfremt medarbejderen ikke udnytter tegningsretten i overensstemmelse med det nedenfor anførte, berettiget til overføre den helt eller delvist ikke udnyttede tegningsret til det efterfølgende vindue i år Den del af tegningsrettighederne, der ikke udnyttes i det sidst forekommende vindue, bortfalder herefter. Foranstående finder tilsvarende anvendelse, hvor medarbejderen undladelse af udnytte tegningsretten skyldes, medarbejderen er betragte som insider i det vindue, hvor medarbejderen i overensstemmelse med "Reglerne for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelses handel med aktier i selskabet" kunne have udnyttet den tildelte tegningsret. Såfremt medarbejderens udnyttelse af tegningsretten ikke er sket inden 2013, og dette skyldes, medarbejderen i vinduer inden 2013 har været betragte som insider i overensstemmelse med "Reglerne for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelses handel med aktier i selskabet", udvides perioden med det antal vinduer, hvori den pågældende medarbejder har været betragte som insider. 1.5 Selve udnyttelsen Såfremt tegningsretten for det pågældende år ønskes udnyttet, skal skriftlig meddelelse herom være selskabet i hænde i overensstemmelse med de tidsfrister, der er fasts i "Reglerne for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelses handel med aktier i selskabet". Skriftlig meddelelse fra medarbejderen kan kun indleveres én gang i hvert vindue. Meddelelse skal indeholde oplysning om, hvor mange aktier medarbejderen ønsker tegne. Medarbejderen har ret til udnytte tegningsretten delvis, således der tegnes

11 et mindre antal aktier, end tegningsretten giver ret til, ligesom medarbejderen skal være berettiget til udnytte hele den første portion i f.eks. første vindue Retsstilling i tilfælde af Selskabets likvidion, fusion eller spaltning Såfremt der træffes beslutning om opløse Selskabet eller fusionere og spalte dette og Selskabet ikke er det fortsættende selskab - kan bestyrelsen pålægge medarbejderen udnytte tegningsretten straks (d.v.s. inden 7 dage fra selskabets skriftlige opfordring), eller i det førstkommende vindue, idet "Reglerne for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelses handel med aktier i selskabet" dog stedse skal overholdes, således der kan tegnes aktier i selskabet inden nævnte transaktion. Udnyttes tegningsretterne ikke, bortfalder tegningsretterne automisk og uden kompension. Såfremt medarbejderen måtte være betragte som insider, udskydes fristen, indtil dette forhold ikke længere er til stede. Selskabet giver skriftlig meddelelse til indehavere af tegningsretter, såfremt der træffes beslutning af ovennævnte karakter. Såfremt selskabet spaltes, og bestyrelsen ikke gør brug af sin ret til pålægge medarbejderen udnytte tegningsrettighederne, er medarbejderen berettiget til gøre brug af sine tegningsrettigheder i det selskab, hvori medarbejderen efter spaltningen er ans. Såfremt selskabet i tilfælde af fusion er det fortsættende selskab, og bestyrelsen ikke gør brug af sin ret til pålægge medarbejderen udnytte tegningsretten straks, overføres tegningsretten til tegning af aktier i det nye selskab. 1.7 Regulering af tegningskurs ved ændringer i Selskabets kapitalforhold Såfremt der gennemføres ændringer i selskabets kapitalforhold, som indebærer en reduktion eller forøgelse af den potentielle gevinstmulighed ifølge tegningsrettigheden - d.v.s. af værdien af tegningsrettigheden - skal der foretages en regulering af udnyttelseskursen og/eller antallet af aktier, som kan erhverves ved udnyttelsen af tegningsrettigheden, således den potentielle gevinstmulighed af tegningsrettigheden forbliver uændret. Ovenstående finder ikke anvendelse, såfremt der er tale om en kapitalforhøjelse, der gennemføres ved udnyttelse af de selskabet generelt tildelte tegningsrettigheder. Som anført under punkt 1.3 er der i tegningsretsaftalen indgået aftale om, tegningsrettighederne ændres forholdsmæssigt, såfremt størrelsen af selskabets aktier ændres.

12 1.8 Opsigelse 12 Såfremt medarbejderen opsiger sin stilling inden 3 år regne fra denne aftales indgåelse, bortfalder tildelte tegningsrettigheder, herunder retten til udnytte tildelte tegningsrettigheder i sin helhed. Retten til tildelinger efter ansættelsesforholdets ophør bortfalder ligeledes i sin helhed ved medarbejderens opsigelse, uanset hvornår medarbejderen opsiger sin ansættelse. Ophæves ansættelsesforholdet af selskabet på grund af medarbejderens misligholdelse af ansættelsesforholdet, herunder ved bortvisning, bortfalder såvel retten til udnytte allerede tildelte tegningsrettigheder, som retten til tildelinger efter ansættelsesforholdets ophør. Såfremt medarbejderen efter 3 år fra indgåelsen af denne aftale opsiger sin stilling i selskabet, før medarbejderen har udnyttet de tildelte tegningsrettigheder, er medarbejderen berettiget til udnytte tildelte tegningsrettigheder i førstkommende vindue (hvor medarbejderen ikke betragte som insider) efter opsigelsen. Tegningsrettigheder, der ikke udnyttes på dette tidspunkt, bortfalder uden der kan kræves kompension eller rejses økonomisk krav overfor selskabet. Såfremt ansættelsesforholdet ophører på grund af selskabets opsigelse, før medarbejderen har udnyttet tildelte tegningsrettigheder, bevarer medarbejderen retten hertil, som om medarbejderen forts var ans. Tilsvarende bevarer medarbejderen ret til en i forhold tilmedarbejderens ansættelsestid i regnskabsåret forholdsmæssig andel af de tildelinger, som medarbejderen ville have haft ret til i henhold til aftale eller sædvane, såfremt medarbejderen havde været ans ved regnskabsårets afslutning eller på tildelingstidspunktet. Tilsvarende gælder, såfremt medarbejderen frræder sin stilling som følge af, denne har nået den alder, der gælder for tilbagetrækning for sit erhverv i overensstemmelse med selskabets regler, eller fordi medarbejderen kan oppebære folkepension eller alderspension i øvrigt, således medarbejderen i sådanne tilfælde kan udnytte tildelte warrants, som om medarbejderen forts var ans. Dette gælder ligeledes, såfremt medarbejderen hæver ansættelsesforholdet på grund af misligholdelse fra selskabets side. 1.9 Ejerskifte, herunder afnotering Såfremt mere end 50% af aktiekapitalen i selskabet skifter ejer, eller såfremt der fremsættes købstilbud i forbindelse med en påtænkt afnotering, eller såfremt Aktieselskabslovens regler om tvangsindløsning ved 9/10 ejerskab tages i brug, kan bestyrelsen pålægge medarbejderen udnytte tegningsretten straks (d.v.s. inden 7 dage fra selskabets skriftlige opfordring), således der kan tegnes aktier i selskabet inden

13 13 nævnte transaktion. Udnyttes tegningsretterne ikke, bortfalder tegningsretterne automisk uden kompension, dog således såfremt medarbejderen måtte være betragte som insider, udskydes fristen indtil dette forhold ikke længere er til stede Udbytte Såfremt selskabet i perioden fra bestyrelsens beslutning om tildele tegningsrettigheder til medarbejderen, og indtil aktietegningen finder sted, udbetaler udbytte til selskabets aktionærer på mere end kr. 25 pr. aktie, skal tegningskursen reguleres, således warrantsaftalens værdi før og efter udbyttebetalingen forbliver uændret Beskning Det er i den indgåede tegningsretsaftale hensigten, medarbejderen i tilfælde af salg af aktierne besktes i overensstemmelse med Ligningslovens 7 H Øvrige vilkår Under henvisning til aktieselskabslovens 32, stk. 1, nr. 4-6 og 9, jf. 40 b, stk. 3, har bestyrelsen besluttet, følgende vilkår i øvrigt skal være gældende i forbindelse med udstedelse af tegningsretterne og senere tegning af nye aktier ved udnyttelse af udstedte tegningsretter: de nuværende aktionærer ikke skal have fortegningsret til tegningsretterne, idet disse udbydes til fordel for en nærmere angivet kreds af Medarbejdere i Selskabet, tildelte tegningsretter ikke kan gøres til genstand for udlæg, overdrages eller på anden måde overføres, herunder i forbindelse med bodeling, hverken til eje eller sikkerhed, ej heller til et af medarbejderen 100% ejet selskab, idet tegningsretten dog kan overgå til medarbejderens livsarvinger, såfremt medarbejderen måtte afgå ved døden, inden tegningsrettighederne er udnyttet, der til nye aktier udstedt på grundlag af tegningsretterne ikke skal gælde fortegningsret for de eksisterende aktionærer, nye aktier udstedt på grundlag af tegningsretterne indbetales kontant senest én måneder efter tegningsrettens udnyttelse, nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne kan noteres på navn i Selskabets aktiebog,

14 nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne skal være omsætningspapirer, 14 der for nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretter ikke skal gælde indskrænkninger i fortegningsretten ved fremtidige kapitalforhøjelser, nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne giver ret til udbytte og andre rettigheder i Selskabet fra det regnskabsår, hvori aktierne tegnes, men ikke for det forudgående regnskabsår, såfremt der forinden udnyttelse af tegningsretterne generelt i Selskabet er gennemført ændringer i aktiernes rettigheder, skal nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne dog have samme rettigheder som Selskabets øvrige aktier på tidspunktet for udnyttelsen, Selskabet afholder omkostningerne i forbindelse med udstedelsen af tegningsretterne og efterfølgende kapitalforhøjelse i forbindelse hermed. Selskabets omkostninger forbundet med udstedelsen af tegningsretterne, anslås andrage kr og udgifterne til dertil hørende kapitalforhøjelser anslås andrage kr pr. kapitalforhøjelse Gennemførelse af kapitalforhøjelse Bestyrelsen gennemfører de til udnyttelsen af tegningsretterne hørende kapitalforhøjelser i overensstemmelse med bestemmelserne i aktieselskabslovens 36. Med hensyn til nye aktiers rettigheder henvises til punkt Voldgift Tvister mellem Selskabet og Medarbejdere i anledning af nærværende beslutning og i medfør af heraf udstedte tegningsoptioner skal ikke kunne indbringes for domstolene, men skal endeligt og med bindende virkning afgøres ved en voldgiftsret neds af Det Danske Voldgiftsinstitut. ---ooooooo--- Således vedtaget den 29. april 2004 Steen Raagaard Andersen Underskrevet i henhold til bestyrelsens bemyndigelse af den 29. april 2004

15 Bilag 1M til Sjælsø Gruppen A/S vedtægter 15 Indledning De nærmere vilkår for tegning og udnyttelse af de tegningsoptioner, som bestyrelsen for Sjælsø Gruppen A/S (herefter Selskabet) har truffet beslutning om udstede samt for den dertil hørende kontante kapitalforhøjelse, som bestyrelsen samtidig har besluttet, fremgår af nedenstående bestemmelser. 1.0 Tegningsretter (warrants) 1.1 Beslutning I henhold til den bemyndigelse til udstede tegningsretter (warrants) uden fortegningsret for Selskabets aktionærer for nominelt kr ,00 som bestyrelsen er blevet meddelt på Selskabets ordinære generalforsamling, senest den 11. april 2004, hvilken restbemyndigelse er reduceret til ,00, har bestyrelsen besluttet udstede tegningsretter, der giver ret til tegne aktier i Selskabet. I konsekvens heraf har bestyrelsen samtidig truffet beslutning om den til tegningsretterne hørende kapitalforhøjelse på nominelt kr ,00. Bestyrelsen har som led heri fasts følgende nærmere vilkår for tegning og udnyttelse af tegningsretterne samt for den dertil hørende kontante kapitalforhøjelse: 1.2 Tegningsperiode og vederlag Tegningsretten kan tegnes af nærmere angivne Medarbejdere i Selskabet den 21. juni Der betales ikke vederlag for tildeling af tegningsretterne. 1.3 Beløb og tegningskurs Hver tegningsret giver ret til tegning af en aktie à nominelt kr. 10 til markedskurs på tidspunktet for tildelingen af warrants, kurs 1910 (tidspunktet for bestyrelsens beslutning). Størstebeløbet af den kapitalforhøjelse, der kan tegnes på grundlag af tegningsretterne, er nominelt kr ,00 og mindstebeløbet er nominelt kr. 10. I forbindelse med indgåelse af tegningsaftalerne er der indgået aftale om forholdsmæssig ændring af disse, såfremt størrelsen af selskabets aktier ændres. Der føres en fortegnelse over udstedte tegningsretter i tilknytning til Selskabets aktiebog.

16 1.4 Tegningsperiode 16 De tildelte tegningsretter kan udnyttes til tegning af aktier i årene 2009, 2010 og 2011 (i det følgende kaldet tegningsperioder). I hver tegningsperiode kan der udnyttes en forholdsmæssig andel svarende til 1/3 af de tildelte tegningsretter til tegning af aktier i selskabet. I det omfang tegningsretten ikke udnyttes i en af tegningsperioderne, bortfalder de tegningsretter der kunne være udnyttet i den pågældende tegningsperiode automisk og uden varsel eller kompension. Uudnyttede tegningsretter kan således ikke, jf. dog nedenfor, overføres til en senere tegningsperiode. Såfremt medarbejderens undladelse af udnytte tegningsretten skyldes, medarbejderen er betragte som insider i den periode, hvor medarbejderen er berettiget til udnytte de tildelte tegningsretter (udnyttelsesperioden) jfr. pkt. 1.5., skal medarbejderen være berettiget til overføre ikke udnyttede tegningsretter til den næste tegningsperiode. Tilsvarende skal medarbejderen være berettiget til overføre de ikke udnyttede tegningsretter til den næste tegningsperiode, såfremt det vindue, hvori medarbejderen kunne have udnyttet den tildelte tegningsret, jfr. pkt har været helt eller delvist lukket. Såfremt medarbejderens udnyttelse af tegningsretten ikke er sket inden 2011 og dette skyldes medarbejderen i alle vinduer inden 2011 har været betragte som insider i overensstemmelse med "Regler for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelsens handel med aktier i selskabet", udvides tegningsperioden med det antal vinduer, hvori den pågældende medarbejder har været betragte som insider, og således disse placeres umiddelbart efter, medarbejderen ikke længere er betragte som insider. 1.5 Selve udnyttelsen Såfremt tegningsretten for det pågældende år ønskes udnyttet, skal skriftlig meddelelse herom være selskabet i hænde senest på dagen 14 dage efter, selskabets halvårsregnskab pr. den 30. juni er blevet offentliggjort (udnyttelsesperioden). Skriftlig meddelelse fra medarbejderen kan kun indleveres én gang i hvert vindue. Meddelelse skal indeholde oplysning om, hvor mange aktier medarbejderen ønsker tegne. Medarbejderen har ret til udnytte tegningsretten delvis, således der tegnes et mindre antal aktier, end tegningsretten giver ret til. Ikke udnyttede tegningsretter bortfalder herefter i overensstemmelse med punkt 1.4, 2. afsnit.

17 1.6 Retsstilling i tilfælde af Selskabets likvidion, fusion eller spaltning 17 Såfremt der træffes beslutning om opløse Selskabet eller fusionere og spalte dette og Selskabet ikke er det fortsættende selskab - kan bestyrelsen pålægge medarbejderen udnytte tegningsretten, herunder ikke modregnede tegningsretter, straks (d.v.s. inden 7 dage fra selskabets skriftlige opfordring), eller i det førstkommende vindue, idet "Reglerne for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelses handel med aktier i selskabet" dog stedse skal overholdes, således der kan tegnes aktier i selskabet inden nævnte transaktion. Udnyttes tegningsretterne ikke, bortfalder tegningsretterne automisk og uden kompension. Såfremt medarbejderen måtte være betragte som insider, udskydes fristen, indtil dette forhold ikke længere er til stede. Selskabet giver skriftlig meddelelse til indehavere af tegningsretter, såfremt der træffes beslutning af ovennævnte karakter. Såfremt selskabet spaltes, og bestyrelsen ikke gør brug af sin ret til pålægge medarbejderen udnytte tegningsrettighederne, er medarbejderen berettiget til gøre brug af sine tegningsrettigheder i det selskab, hvori medarbejderen efter spaltningen er ans. Såfremt selskabet i tilfælde af fusion er det fortsættende selskab, og bestyrelsen ikke gør brug af sin ret til pålægge medarbejderen udnytte tegningsretten straks, overføres tegningsretten til tegning af aktier i det nye selskab. 1.7 Regulering af tegningskurs ved ændringer i Selskabets kapitalforhold Såfremt der gennemføres ændringer i selskabets kapitalforhold, som indebærer en reduktion eller forøgelse af den potentielle gevinstmulighed ifølge tegningsrettigheden - d.v.s. af værdien af tegningsrettigheden - kan bestyrelsen beslutte, der skal foretages en regulering af udnyttelseskursen og/eller antallet af aktier, som kan erhverves ved udnyttelsen af tegningsrettigheden, således den potentielle gevinstmulighed af tegningsrettigheden forbliver uændret. Ovenstående finder ikke anvendelse, såfremt der er tale om en kapitalforhøjelse, der gennemføres ved udnyttelse af de selskabet generelt tildelte tegningsrettigheder. Som anført under punkt 1.3 er der i tegningsretsaftalen indgået aftale om, tegningsrettighederne ændres forholdsmæssigt, såfremt størrelsen af selskabets aktier ændres. 1.8 Opsigelse Såfremt medarbejderen opsiger sin stilling, bortfalder tildelte tegningsrettigheder, herunder retten til udnytte tildelte tegningsrettigheder i sin helhed. Retten til tildelinger efter ansættelsesforholdets ophør bortfalder ligeledes i sin helhed ved medarbejderens opsigelse, uanset hvornår medarbejderen opsiger sin ansættelse, jfr. Lov

18 nr. 309 om brug af køberet eller tegningsret til aktier i ansættelsesforhold (Aktieoptionnloven) 4, stk Såfremt ansættelsesforholdet ophører på grund af selskabets opsigelse, før medarbejderen har udnyttet tildelte tegningsrettigheder, bevarer medarbejderen retten hertil, som om medarbejderen forts var ans. Tilsvarende bevarer medarbejderen ret til en i forhold til medarbejderens ansættelsestid i regnskabsåret forholdsmæssig andel af de tildelinger, som medarbejderen ville have haft ret til i henhold til aftale eller sædvane, såfremt medarbejderen havde været ans ved regnskabsårets afslutning eller på tildelingstidspunktet i frrædelsesåret, jfr. Aktieoptionsloven 5, stk.1. Tilsvarende gælder såfremt medarbejderen frræder sin stilling som følge af, denne har nået den alder, der gælder for tilbagetrækning for sit erhverv i overensstemmelse med selskabets regler, eller fordi medarbejderen kan oppebære folkepension eller alderspension i øvrigt, således medarbejderen i sådanne tilfælde kan udnytte tildelte tegningsrettigheder, som om medarbejderen forts var ans. Tilsvarende bevarer medarbejderen ret til en i forhold til medarbejderens ansættelsestid i regnskabsåret forholdsmæssig andel af de tildelinger, som medarbejderen ville have haft ret til i henhold til aftale eller sædvane, såfremt medarbejderen havde været ans ved regnskabsårets afslutning eller på tildelingstidspunktet i frrædelsesåret, jfr. Aktieoptionsloven 4, stk. 2. Ophæves ansættelsesforholdet af selskabet på grund af medarbejderens misligholdelse af ansættelsesforholdet eller ved berettiget bortvisning af medarbejderen, bortfalder såvel retten til udnytte allerede tildelte tegningsrettigheder, som retten til tildelinger efter ansættelsesforholdets ophør, jfr. Aktieoptionsloven 5, stk. 2. Såfremt medarbejderen hæver ansættelsesforholdet på grund af misligholdelse fra selskabets side bevarer medarbejderen retten til tildelte tegningsretter. Tilsvarende bevarer medarbejderen ret til en i forhold til medarbejderens ansættelsestid i regnskabsåret forholdsmæssig andel af de tildelinger, som medarbejderen ville have haft ret til i henhold til aftale eller sædvane, såfremt medarbejderen havde været ans ved regnskabsårets afslutning eller på tildelingstidspunktet i frrædelsesåret, jfr. Aktieoptionsloven 4, stk Ejerskifte, herunder afnotering Såfremt mere end 50% af aktiekapitalen i selskabet skifter ejer, eller såfremt der fremsættes købstilbud i forbindelse med en påtænkt afnotering, eller såfremt Aktieselskabslovens regler om tvangsindløsning ved 9/10 ejerskab tages i brug, kan bestyrelsen pålægge medarbejderen udnytte resterende, herunder ikke modnede tegningsretter, straks (d.v.s. inden 7 dage fra selskabets skriftlige opfordring), således der kan tegnes aktier i selskabet inden nævnte transaktion. Udnyttes tegningsretterne ikke,

19 19 bortfalder tegningsretterne automisk uden kompension, dog således såfremt medarbejderen måtte være betragte som insider, udskydes fristen indtil dette forhold ikke længere er til stede Beskning Det er i den indgåede tegningsretsaftale hensigten, medarbejderen i tilfælde af salg af aktierne besktes i overensstemmelse med Ligningslovens 7 H. Selskabet påtager sig intet ansvar for, Ligningslovens 7H i det konkrete tilfælde kan finde anvendelse, idet medarbejderen er gjort opmærksom på, der i den mellemliggende periode kan være sket en udvikling, der bevirker, Ligningslovens 7H ikke som foruds kan anvendes. For så vidt angår de økonomiske konsekvenser i øvrigt, henvises til vedlagte not tillige med Selskabets revisors testering af, betingelserne for anvende den i Ligningslovens 7 H indeholdte ordning er til stede Øvrige vilkår Under henvisning til aktieselskabslovens 32, stk. 1, nr. 4-6 og 9, jf. 40 b, stk. 3, har bestyrelsen besluttet, følgende vilkår i øvrigt skal være gældende i forbindelse med udstedelse af tegningsretterne og senere tegning af nye aktier ved udnyttelse af udstedte tegningsretter: de nuværende aktionærer ikke skal have fortegningsret til tegningsretterne, idet disse udbydes til fordel for en nærmere angivet kreds af Medarbejdere i Selskabet, tildelte tegningsretter ikke kan gøres til genstand for udlæg, overdrages eller på anden måde overføres, herunder i forbindelse med bodeling, hverken til eje eller sikkerhed, ej heller til et af medarbejderen 100% ejet selskab, idet tegningsretten dog kan overgå til medarbejderens livsarvinger, såfremt medarbejderen måtte afgå ved døden, inden tegningsrettighederne er udnyttet, der til nye aktier udstedt på grundlag af tegningsretterne ikke skal gælde fortegningsret for de eksisterende aktionærer, nye aktier udstedt på grundlag af tegningsretterne indbetales kontant senest én måned efter tegningsrettens udnyttelse, nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne kan noteres på navn i Selskabets aktiebog,

20 nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne skal være omsætningspapirer, 20 der for nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretter ikke skal gælde indskrænkninger i fortegningsretten ved fremtidige kapitalforhøjelser, nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne giver ret til udbytte og andre rettigheder i Selskabet fra det regnskabsår, hvori aktierne tegnes, men ikke for det forudgående regnskabsår, såfremt der forinden udnyttelse af tegningsretterne generelt i Selskabet er gennemført ændringer i aktiernes rettigheder, skal nye aktier udstedt ved udnyttelse af tegningsretterne dog have samme rettigheder som Selskabets øvrige aktier på tidspunktet for udnyttelsen, Selskabet afholder omkostningerne i forbindelse med udstedelsen af tegningsretterne og efterfølgende kapitalforhøjelse i forbindelse hermed. Selskabets omkostninger forbundet med udstedelsen af tegningsretterne, anslås andrage kr og udgifterne til dertil hørende kapitalforhøjelser anslås andrage kr pr. kapitalforhøjelse Gennemførelse af kapitalforhøjelse Bestyrelsen gennemfører de til udnyttelsen af tegningsretterne hørende kapitalforhøjelser i overensstemmelse med bestemmelserne i aktieselskabslovens 36. Med hensyn til nye aktiers rettigheder henvises til punkt Voldgift Tvister mellem Selskabet og Medarbejdere i anledning af nærværende beslutning og i medfør af heraf udstedte tegningsoptioner skal ikke kunne indbringes for domstolene, men skal endeligt og med bindende virkning afgøres ved en voldgiftsret neds af Det Danske Voldgiftsinstitut. ---ooooooo--- Således vedtaget den 21. juni 2006 Steen Raagaard Andersen Underskrevet i henhold til bestyrelsens bemyndigelse af den 21. juni 2006

21 Bilag 1O til Sjælsø Gruppen A/S vedtægter 21 Indledning De nærmere vilkår for tegning og udnyttelse af de tegningsoptioner, som bestyrelsen for Sjælsø Gruppen A/S (herefter Selskabet) har truffet beslutning om udstede samt for den dertil hørende kontante kapitalforhøjelse, som bestyrelsen samtidig har besluttet, fremgår af nedenstående bestemmelser. 1.0 Tegningsretter (warrants) 1.1 Beslutning I henhold til den bemyndigelse til udstede tegningsretter (warrants) uden fortegningsret for Selskabets aktionærer for nominelt kr ,00 som bestyrelsen er blevet meddelt på Selskabets ordinære generalforsamlinger, senest den 11. april 2005, hvilken restbemyndigelse er reduceret til kr ,00 ( ,00 som følge af fondsemission), har bestyrelsen besluttet udstede tegningsretter, der giver ret til tegne aktier i Selskabet. I konsekvens heraf har bestyrelsen samtidig truffet beslutning om den til tegningsretterne hørende kapitalforhøjelse på nominelt kr ,00. Bestyrelsen har som led heri fasts følgende nærmere vilkår for tegning og udnyttelse af tegningsretterne samt for den dertil hørende kontante kapitalforhøjelse: 1.2 Tegningsperiode og vederlag Tegningsretten kan tegnes af nærmere angivne Medarbejdere i Selskabet den 24. september Der betales ikke vederlag for tildeling af tegningsretterne. 1.3 Beløb og tegningskurs Hver tegningsret giver ret til tegning af en aktie à nominelt kr. 10 til markedskurs på tidspunktet for tildelingen af warrants, kurs 178 (tidspunktet for bestyrelsens beslutning). Størstebeløbet af den kapitalforhøjelse, der kan tegnes på grundlag af tegningsretterne, er nominelt kr ,00 og mindstebeløbet er nominelt kr. 10. I forbindelse med indgåelse af tegningsaftalerne er der indgået aftale om forholdsmæssig ændring af disse, såfremt størrelsen af selskabets aktier ændres. Der føres en fortegnelse over udstedte tegningsretter i tilknytning til Selskabets aktiebog.

22 Tegningsperiode De tildelte tegningsretter kan udnyttes til tegning af aktier i årene 2010, 2011 og 2012 (i det følgende kaldet tegningsperioder). I hver tegningsperiode kan der udnyttes en forholdsmæssig andel svarende til 1/3 af de tildelte tegningsretter til tegning af aktier i selskabet. I det omfang tegningsretten ikke udnyttes i en af tegningsperioderne, bortfalder de tegningsretter der kunne være udnyttet i den pågældende tegningsperiode automisk og uden varsel eller kompension. Uudnyttede tegningsretter kan således ikke, jf. dog nedenfor, overføres til en senere tegningsperiode. Såfremt medarbejderens undladelse af udnytte tegningsretten skyldes, medarbejderen er betragte som insider i den periode, hvor medarbejderen er berettiget til udnytte de tildelte tegningsretter (udnyttelsesperioden) jfr. pkt. 1.5., skal medarbejderen være berettiget til overføre ikke udnyttede tegningsretter til den næste tegningsperiode. Tilsvarende skal medarbejderen være berettiget til overføre de ikke udnyttede tegningsretter til den næste tegningsperiode, såfremt det vindue, hvori medarbejderen kunne have udnyttet den tildelte tegningsret, jfr. pkt har været helt eller delvist lukket. Såfremt medarbejderens udnyttelse af tegningsretten ikke er sket inden 2012 og dette skyldes medarbejderen i alle udnyttelsesperioder og/eller vinduer inden 2012 har været betragte som insider i overensstemmelse med "Regler for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelsens handel med aktier i selskabet", udvides tegningsperioden med det antal vinduer, hvori den pågældende medarbejder har været betragte som insider. 1.5 Selve udnyttelsen Såfremt tegningsretten for det pågældende år ønskes udnyttet, skal skriftlig meddelelse herom være selskabet i hænde senest på dagen 14 dage efter, selskabets halvårsregnskab pr. den 30. juni er blevet offentliggjort (udnyttelsesperioden). Skriftlig meddelelse fra medarbejderen kan kun indleveres én gang i hvert vindue. Såfremt det i Sjælsø Gruppen A/S Regler for bestyrelsesmedlemmer, direktion og ledende medarbejderes handel med aktier i selskabet, pkt og 4.4. nævnte vindue ikke måtte blive åbnet i forbindelse med offentliggørelse af halvårsregnskabet, vil den i nærværende bestemmelse fastste frist på 14 dage efter offentliggørelse af selskabets halvårsregnskab, være regne som 14 dage fra det tidspunkt, hvor vinduet på ny måtte blive åbnet. Såfremt vinduet ikke bliver åbnet, udskydes medarbejderens ret til udnyttelse af warrant til den næste tegningsperiode, jf. nærværende aftales pkt. 2.1.

23 23 Meddelelse skal indeholde oplysning om, hvor mange aktier medarbejderen ønsker tegne. Medarbejderen har ret til udnytte tegningsretten delvis, således der tegnes et mindre antal aktier, end tegningsretten giver ret til. Ikke udnyttede tegningsretter bortfalder herefter i overensstemmelse med punkt 1.4, 2. afsnit. 1.6 Retsstilling i tilfælde af Selskabets likvidion, fusion eller spaltning Såfremt der træffes beslutning om opløse Selskabet eller fusionere og spalte dette og Selskabet ikke er det fortsættende selskab - kan bestyrelsen pålægge medarbejderen udnytte tegningsretten, herunder ikke modregnede tegningsretter, straks (d.v.s. inden 7 dage fra selskabets skriftlige opfordring), eller i det førstkommende vindue, idet "Reglerne for betroede medarbejdere, direktion og bestyrelses handel med aktier i selskabet" dog stedse skal overholdes, således der kan tegnes aktier i selskabet inden nævnte transaktion. Udnyttes tegningsretterne ikke, bortfalder tegningsretterne automisk og uden kompension. Såfremt medarbejderen måtte være betragte som insider, udskydes fristen, indtil dette forhold ikke længere er til stede. Selskabet giver skriftlig meddelelse til indehavere af tegningsretter, såfremt der træffes beslutning af ovennævnte karakter. Såfremt selskabet spaltes, og bestyrelsen ikke gør brug af sin ret til pålægge medarbejderen udnytte tegningsrettighederne, er medarbejderen berettiget til gøre brug af sine tegningsrettigheder i det selskab, hvori medarbejderen efter spaltningen er ans. Såfremt selskabet i tilfælde af fusion er det fortsættende selskab, og bestyrelsen ikke gør brug af sin ret til pålægge medarbejderen udnytte tegningsretten straks, overføres tegningsretten til tegning af aktier i det nye selskab. 1.7 Regulering af tegningskurs ved ændringer i Selskabets kapitalforhold Såfremt der gennemføres ændringer i selskabets kapitalforhold, som indebærer en reduktion eller forøgelse af den potentielle gevinstmulighed ifølge tegningsrettigheden - d.v.s. af værdien af tegningsrettigheden - kan bestyrelsen beslutte, der skal foretages en regulering af udnyttelseskursen og/eller antallet af aktier, som kan erhverves ved udnyttelsen af tegningsrettigheden, således den potentielle gevinstmulighed af tegningsrettigheden forbliver uændret. Ovenstående finder ikke anvendelse, såfremt der er tale om en kapitalforhøjelse, der gennemføres ved udnyttelse af de selskabet generelt tildelte tegningsrettigheder. Som anført under punkt 1.3 er der i tegningsretsaftalen indgået aftale om, tegningsrettighederne ændres forholdsmæssigt, såfremt størrelsen af selskabets aktier ændres.

24 1.8 Optjeningsbetingelser 24 Såfremt medarbejderen opsiger sin stilling, bortfalder tildelte tegningsrettigheder, herunder retten til udnytte tildelte tegningsrettigheder i sin helhed. Retten til tildelinger efter ansættelsesforholdets ophør bortfalder ligeledes i sin helhed ved medarbejderens opsigelse, uanset hvornår medarbejderen opsiger sin ansættelse, jfr. Lov nr. 309 om brug af køberet eller tegningsret til aktier i ansættelsesforhold (Aktieoptionsloven) 4, stk.1. Såfremt ansættelsesforholdet ophører på grund af selskabets opsigelse, før medarbejderen har udnyttet tildelte tegningsrettigheder, bevarer medarbejderen retten hertil, som om medarbejderen forts var ans. Tilsvarende bevarer medarbejderen ret til en i forhold til medarbejderens ansættelsestid i regnskabsåret forholdsmæssig andel af de tildelinger, som medarbejderen ville have haft ret til i henhold til aftale eller sædvane, såfremt medarbejderen havde været ans ved regnskabsårets afslutning eller på tildelingstidspunktet i frrædelsesåret, jfr. Aktieoptionsloven 5, stk.1. Tilsvarende gælder såfremt medarbejderen frræder sin stilling som følge af, denne har nået den alder, der gælder for tilbagetrækning for sit erhverv i overensstemmelse med selskabets regler, eller fordi medarbejderen kan oppebære folkepension eller alderspension i øvrigt, således medarbejderen i sådanne tilfælde kan udnytte tildelte tegningsrettigheder, som om medarbejderen forts var ans. Tilsvarende bevarer medarbejderen ret til en i forhold til medarbejderens ansættelsestid i regnskabsåret forholdsmæssig andel af de tildelinger, som medarbejderen ville have haft ret til i henhold til aftale eller sædvane, såfremt medarbejderen havde været ans ved regnskabsårets afslutning eller på tildelingstidspunktet i frrædelsesåret, jfr. Aktieoptionsloven 4, stk. 2. Ophæves ansættelsesforholdet af selskabet på grund af medarbejderens misligholdelse af ansættelsesforholdet eller ved berettiget bortvisning af medarbejderen, bortfalder såvel retten til udnytte allerede tildelte tegningsrettigheder, som retten til tildelinger efter ansættelsesforholdets ophør, jfr. Aktieoptionsloven 5, stk. 2. Såfremt medarbejderen hæver ansættelsesforholdet på grund af misligholdelse fra selskabets side bevarer medarbejderen retten til tildelte tegningsretter. Tilsvarende bevarer medarbejderen ret til en i forhold til medarbejderens ansættelsestid i regnskabsåret forholdsmæssig andel af de tildelinger, som medarbejderen ville have haft ret til i henhold til aftale eller sædvane, såfremt medarbejderen havde været ans ved regnskabsårets afslutning eller på tildelingstidspunktet i frrædelsesåret, jfr. Aktieoptionsloven 4, stk. 3.

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab VEDTÆGTER I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab. Selskabet driver desuden virksomhed under binavnene AB A/S (Akademisk

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S VEDTÆGTER for EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S Selskabets navn er European Lifecare Group A/S. 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Danske Lægers Vaccinations Service A/S (European Lifecare

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr VEDTÆGTER for Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr. 29 21 33 64 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Property Bonds VIII (Sverige II) A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S GÆLDENDE TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. NY TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabet driver tillige

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for NKT Holding A/S

Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter, 24. april 2001, CVR Nr. 62 72 52 14 I Selskabets navn, formål og hjemsted II Aktiekapitalen og aktionærerne III Generalforsamlingen IV Bestyrelse og direktion V

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter A.P. Møller - Mærsk A/S Vedtægter Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. I. Almindelige bestemmelser Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Aktieselskabet Dampskibsselskabet Svendborg

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr )

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr ) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet N.T.G. A/S. 2. Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabets hjemsted: Selskabets hjemsted er Herlev Kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Vedtægter. PWT Holding A/S

Vedtægter. PWT Holding A/S Vedtægter PWT Holding A/S 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er PWT Holding A/S. 1.2 Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1.3 Selskabets formål er at besidde kapital, kapitalandele

Læs mere

VEDTÆGTER. for MONDO A/S

VEDTÆGTER. for MONDO A/S VEDTÆGTER for MONDO A/S 1 NAVN 1.1 Selskabets navn er Mondo A/S. 2 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 3 FORMÅL 3.1 Selskabets formål er udvikling, drift og vedligeholdelse af Internet

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 VEDTÆGTER 2 for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Comendo A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S (Comendo A/S) Virus Protection Systems

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Adv. Jakob B. Ravnsbo J.nr. 214966-AAJ-WLS VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet

Læs mere

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD Vedtægter for ITH Industri Invest A/S 1. Selskabets navn er ITH Industri Invest A/S. Dets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Selskabets formål er at drive virksomhed som holding- og investeringsselskab

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Selskabets navn og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed under navnene Dansk Coloplast A/S, Coloplast International

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IC GROUP A/S

VEDTÆGTER FOR IC GROUP A/S VEDTÆGTER FOR IC GROUP A/S NAVN OG FORMÅL 1 Selskabets navn er IC Group A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene IC Companys A/S, InWear Group A/S, Carli Gry International A/S og Brand

Læs mere

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive online portaler med økonomisk fokus, enten direkte

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

Forslag til nye vedtægter

Forslag til nye vedtægter Forslag til nye vedtægter V E D T Æ G T E R for A/S Bryggeriet Vestfyen (Stiftet den 27. april 1885) Navn: 1. Selskabets navn er A/S Bryggeriet Vestfyen. Dets hjemsted er Assens Kommune. Selskabet har

Læs mere

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018 VEDTÆGTER Hypefactors A/S 7. juni 2018 VEDTÆGTER HYPEFACTORS CVR-nr. 36 68 26 04 Som vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 7. juni 2018. 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S V E D T Æ G T E R FOR NORDIC BLUE INVEST A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Nordic Blue Invest A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORMÅL 2.1.

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Capinordic A/S. (CVR nr )

V E D T Æ G T E R. for. Capinordic A/S. (CVR nr ) V E D T Æ G T E R for Capinordic A/S (CVR nr. 13 25 53 42) Vedtægter for Capinordic A/S 4. august 2006 1. Selskabets navn og hjemsted Selskabets navn er Capinordic A/S. Selskabets hjemsted er Gentofte

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 2 VEDTÆGTER for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER for TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S

VEDTÆGTER for TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S VEDTÆGTER for TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er drive fabrikions- og handelsvirksomhed,

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Københavns Kommune. 3.

Læs mere

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S VEDTÆGTER for Network Capital Group Holding A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Network Capital Group Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 H+H International A/S Dampfærgevej 27-29, 4. 2100 København Ø Danmark +45 35 27 02 00 Telefon +45 35 27 02 01 Telefax info@hplush.com www.hplush.com Dato: 23. december

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IC COMPANYS A/S

VEDTÆGTER FOR IC COMPANYS A/S 1 VEDTÆGTER FOR IC COMPANYS A/S NAVN OG FORMÅL 1 Selskabets navn er IC Companys A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S, Carli Gry International A/S og Brand Farm A/S.

Læs mere

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Navn og formål 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S og FLS Industries A/S. 2 Selskabets formål er at drive handel, ingeniør-,

Læs mere

VEDTÆGTER December 2007

VEDTÆGTER December 2007 VEDTÆGTER December 2007 For SCF Technologies A/S (CVR nr. 27 43 99 77) ( Selskabet ) 1. Navn 1.1 Selskabets navn er SCF Technologies A/S. 1.2 Selskabets binavn er SCF Holding A/S (SCF Technologies A/S).

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R E S B J E R G F O R E N E D E B O L D K L U B B E R E L I T E F O D B O L D A / S

V E D T Æ G T E R F O R E S B J E R G F O R E N E D E B O L D K L U B B E R E L I T E F O D B O L D A / S ADVOKAT JØRGEN L. JENSEN DOKKEN 10 6700 ESBJERG Tlf. +45 88 91 90 00 J.NR. 571.267/DBM V E D T Æ G T E R F O R E S B J E R G F O R E N E D E B O L D K L U B B E R E L I T E F O D B O L D A / S CVR nr.

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S

VEDTÆGTER. for DSV A/S VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672)

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Vedtægter for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Side 6 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: 2 Hjemsted Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat

Læs mere

V E D T Æ G T E R for NTR HOLDING A/S (CVR-nr ) Selskabets navn er NTR Holding A/S.

V E D T Æ G T E R for NTR HOLDING A/S (CVR-nr ) Selskabets navn er NTR Holding A/S. NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Denmark Tel.:+45 8896 8666 Fax:+45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk V E D T Æ G T E R for NTR HOLDING A/S (CVR-nr. 62 67 02 15) NAVN OG FORMÅL

Læs mere

VEDTÆGTER ESBJERG FORENEDE BOLDKLUBBER ELITEFODBOLD A/S. CVR-nr J.nr Mikael Hedager Würtz

VEDTÆGTER ESBJERG FORENEDE BOLDKLUBBER ELITEFODBOLD A/S. CVR-nr J.nr Mikael Hedager Würtz VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORENEDE BOLDKLUBBER ELITEFODBOLD A/S CVR-nr. 15 61 93 76 - Mikael Hedager Würtz 2 af 10 Nuværende vedtægter Ændringsforslag 1. Aktieselskabets navn. 1. Aktieselskabets navn. 1.1

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 ---------------------------------

V E D T Æ G T E R. for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 --------------------------------- V E D T Æ G T E R for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 --------------------------------- Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er PARKEN Sport & Entertainment A/S med

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN VEDTÆGTER for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); Aalborg BK A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); AaB Håndbold

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. InterMail A/S

V E D T Æ G T E R. for. InterMail A/S V E D T Æ G T E R for InterMail A/S Maj 2006 g:\023098-005060\000064 NAVN: 1: Selskabets navn er InterMail A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene National Industri A/S (InterMail A/S)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IC GROUP A/S

VEDTÆGTER FOR IC GROUP A/S VEDTÆGTER FOR IC GROUP A/S NAVN OG FORMÅL 1 Selskabets navn er IC Group A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene IC Companys A/S, InWear Group A/S, Carli Gry International A/S og Brand

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr )

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr ) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet GES Wind Development

Læs mere

Vedtægter for NunaMinerals A/S

Vedtægter for NunaMinerals A/S Vedtægter for NunaMinerals A/S 1. Navn og hjemsted 1.01 Selskabets navn er NunaMinerals A/S. 1.02 Selskabets hjemsted er Nuup Kommunea. 2. Formål 2.01 Selskabets formål er: på kommerciel basis at medvirke

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Selskabsmeddelelse nr. 15/2016 5. december 2016 Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Holtedam 1 3050 Humlebæk Denmark Tlf: +45 4911 1111 www.coloplast.com CVR-nr. 69749917 Selskabets navn, hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

VEDTÆGTER Februar 2008

VEDTÆGTER Februar 2008 VEDTÆGTER Februar 2008 For SCF Technologies A/S (CVR nr. 27 43 99 77) ( Selskabet ) 1. Navn 1.1 Selskabets navn er SCF Technologies A/S. 1.2 Selskabets binavn er SCF Holding A/S (SCF Technologies A/S).

Læs mere

Vedtægter April September 2010

Vedtægter April September 2010 J.nr. 039450-0019J.nr. J.nr. 039450-0019 JBS/HJK/MDN Vedtægter April September 2010 for DANTRUCK A/S CVR-nr. 50384012 Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Århus C T, +45 8934 0000 F, +45 8934 0001

Læs mere

VEDTÆGTER. for SKÆLSKØR BANK. Aktieselskab

VEDTÆGTER. for SKÆLSKØR BANK. Aktieselskab VEDTÆGTER for SKÆLSKØR BANK Aktieselskab 19. oktober 2009 Meddelelse nr. 31 / 2009 Side 1 af 8 BANKENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. 1. Bankens navn er Skælskør Bank Aktieselskab. Banken driver tillige

Læs mere

Vedtægter. A/S Det Østasiatiske Kompagni. CVR-nr

Vedtægter. A/S Det Østasiatiske Kompagni. CVR-nr Vedtægter A/S Det Østasiatiske Kompagni CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på ØK s ordinære generalforsamling den 24. marts 2010 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er A/S Det Østasiatiske

Læs mere

1. Selskabets navn er Brd. Klee AIS. Dets hjemsted er Albertslund kommune.

1. Selskabets navn er Brd. Klee AIS. Dets hjemsted er Albertslund kommune. J.nr. 020122-0045 jcr/aru VEDTÆGTER FOR BRO. KLEE A/S, CVR-NR. 46874412 Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er Brd. Klee AIS. Dets hjemsted er Albertslund kommune. 2. Selskabets formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR. GLUNZ & JENSEN A/S (CVR-nr )

V E D T Æ G T E R FOR. GLUNZ & JENSEN A/S (CVR-nr ) V E D T Æ G T E R FOR GLUNZ & JENSEN A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen A/S. Selskabet anvender følgende binavne: Graphic Equipment

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 01-2008. Indberettet den 15. januar 2008. Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Bestyrelsen for ASGAARD Group A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling,

Læs mere