BEHOVSKORT BEHOVSKORT... BEHOV SKORT BEHOVSKORT BEHOVSKORT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BEHOVSKORT BEHOVSKORT... BEHOV SKORT BEHOVSKORT BEHOVSKORT"

Transkript

1 Nye oplevelser

2 NYE OPLEVELSER Signaturoplevelser som driver Ønsket om at opleve noget nyt. En tur i autocamperen gennem Jylland eller et weekendophold ved Silkeborgsøerne er fantastisk. Men det er endnu bedre, hvis der også er en seværdighed at køre efter.

3 NYE OPLEVELSER Særlige lokale oplevelser En vellykket ferie er komponeret af de store signaturoplevelser, men også de små lokale oplevelser, som man falder over, når man bevæger sig rundt i ferielandet. Svampejagt, spøgelses-gårde i Oksbøl eller noget helt tredje.

4 NYE OPLEVELSER Informationsbehov: Lokalt og regionalt Villighed til fleksibilitet og til at køre langt. En del af ferien foregår evt. i andre områder og lande, så den lokale forankring er ikke stor. Til gengæld kan informationsbehovet være ultralokalt, hvis en mulighed for nye oplevelser opstår på farten.

5 NYE OPLEVELSER Fleksibilitet Når frihed er nøgleordet, er alt ikke planlagt på forhånd. En god feriedestination er fleksibel. Enkeltovernatninger, gode faciliteter for autocampere o.l. modtages med kyshånd.

6 NYE OPLEVELSER En god deal Et godt tilbud er det samme som muligheden for endnu flere oplevelser. Weekend-deals eller andre tilbud falder i god jord.

7 At koble af

8 AT KOBLE AF Tid til mig selv Tiden er min egen. Den er også dyrebar. Derfor gælder det om at sikre allermest tid til at koble af og lade batterierne op med en gåtur eller sågar en shoppetur i nærmeste by.

9 AT KOBLE AF Sceneskift At komme væk. En ny (kyst)by. Et nyt landskab. Sceneskiftet er vigtigt for at komme i feriemode. At befinde sig midt i den unikke natur gør sit, men der er mange muligheder for at hjælpe feriefølelsen på vej.

10 AT KOBLE AF Gode rammer for ferien De fleste oplever at møde overnatningsmuligheder, som er i top. Men ofte kan små ubetænksomheder have stor betydning. Er der ingen havestole, eller bliver man tilbudt at leje en grill under et afbrændningsforbud, kommer man ikke igen. Der er behov for hele tiden at tænke overnatning i gæsteperspektiv.

11 AT KOBLE AF Selvforkælelse Ferie er lig forkælelse. På de lange ferier svinger man sig måske ikke op på Michelin-niveau, men der er basis for en god del selvforkælelse, f.eks. fra de lokale supermarkeder og specialbutikker. Behov for den lille luksus.

12 AT KOBLE AF Genkendelighed Traditioner på ferien. Alt det man bare skal gøre og nå, når man er ved Vestkysten.

13 Ferie på tværs af generationerne

14 FERIE PÅ TVÆRS AF GENERATIONERNE Oplevelser for hele familien Ferie i flere generationer er lig med forskelligartede erfaringer og behov. Det er oplevelser i en (stor)gruppe, og det er oplevelser i mindre gruppekonstellationer. Det er vigtigt, at alle disse forskelligartede behov imødekommes på ferien.

15 FERIE PÅ TVÆRS AF GENERATIONERNE Brug familiens erfaringer Feriekalenderen er pakket godt og grundigt. Men generationerne vil både noget hver for sig og sammen. Der er brug for oplevelser og aktiviteter, der spiller på det, det enkelte familiemedlem har at tilbyde.

16 FERIE PÅ TVÆRS AF GENERATIONERNE Praktik og planlægning Det er en logistisk udfordring at være børnefamilie til hverdag. Tilsæt en generation mere, og ferien bliver mere af det samme. Der er brug for hjælp til planlægning og praktik.

17 FERIE PÅ TVÆRS AF GENERATIONERNE Fars og mors frirum Nok er familien afsted sammen, men bedsteforældre er også særdeles kompetente børnepassere. Hvilke tilbud er der til far og mor, når de skal have en friaften eller -eftermiddag?

18 Korttidsferie

19 KORTTIDSFERIE Tiden er knap og værdifuld Med en kortere ferie bliver det endnu vigtigere at udnytte tiden til at koble af. Tiden er vigtigere end penge, og der er behov for alt, som kan sikre mere kvalitetstid.

20 KORTTIDSFERIE Fleksibilitet Korttidsferiegæsterne er vant til at planlægge selv og med fuld fleksibilitet i alle led. De forventninger tager de også med til Vestkysten.

21 KORTTIDSFERIE Selvforkælelse Korttidsferien er et lille brud med hverdagen og uden for det normale rejsebudget. Der er plads til lidt ekstra luksus på den forlængede weekend.

22 KORTTIDSFERIE En anderledes gæstetype Der er få gengangere mellem kortferie- og højsæson-gæsterne. Førstnævnte har en anden ferieadfærd og et andet sæt behov. Kortferiegæsten er helt sin egen, og skal ikke behandles som f.eks. gæsten i højsæsonen.

23 KORTTIDSFERIE Kort ferie = lavere oplevelsesforbrug Den korte ferietid bruges på det nære. Der er ikke tid til at sætte sig ind i den lokale historie, kultur og de lokale oplevelser. Besøget handler om det gode liv, hygge, afslapning og det store intet i naturen.

24 Det lokale og nære

25 DET LOKALE OG NÆRE Kvalitet og tid Rigtig mange gæster taler om elementer af det gode liv uden nødvendigvis at være f.eks. foodies. Det handler derimod om at løfte kvaliteten lidt ift. hverdagen. Bruge lidt ekstra tid på frokosten og købe bedre råvarer. Gå ud at spise og få en kvalitetsoplevelse med det.

26 DET LOKALE OG NÆRE Den gode historie og fokus på det lokale Det er ikke ligegyldigt, at man sidder og nyder sin ferie midt i de storslåede vestjyske omgivelser. Man har tid og lyst til at blive forbundet med natur og kultur gennem godt fortalte historier om produkter og omgivelser.

27 DET LOKALE OG NÆRE Specialbutikker Stort behov for at krydre ferien med friske råvarer f.eks. en obligatorisk tur til fiskehandleren.

28 DET LOKALE OG NÆRE Nysgerrighed Når man er et nyt sted, eller bare tilbage i ikke-hjemlige omgivelser, tager man ofte nysgerrigheden med sig. Flere af de tyske turister udtrykker interesse for f.eks. det danske køkken og specialiteter som alternativ til de mere generiske retter, som er på menuen mange steder.

29 Aktiv naturferie

30 AKTIV NATURFERIE Det vante i det nye Området fremhæves for sin storslåede natur, og rigtig mange medbringer cykler og løbesko for at kunne flytte hverdagsinteresserne til de nye omgivelser. Der er behov for mere inspiration til, hvordan man bedst løfter oplevelsen.

31 AKTIV NATURFERIE Fokus på individuelle behov Aktiv naturferie er dejligt, men en god fisketur, et surfkursus eller en lang cykeltur har det med at tage en god bid af ferien. For medlemmer af rejseselskabet, som ikke nærer den samme passion, kan ferien pludselig føles lang. Findes der tilbud til disse?

32 AKTIV NATURFERIE Udenfor sæson Blandt deltagere med denne kernemotivation er der stor åbenhed for at besøge området udenfor den traditionelle hovedsæson. Der er behov for information og inspiration til at bruge naturen i lavsæson/på kortferie.

33 Social kystbyferie

34 SOCIAL KYSTBYFERIE Sommerhussoveby Nej tak til sommerhussoveby. Det er dejligt at slappe af, men nogle gange kan det også blive for stille. Oplevelsen er, at flere af feriedestinationerne lukker ned efter 20:00, og de savner muligheden for at hygge med en øl eller et glas vin om aftenen.

35 SOCIAL KYSTBYFERIE Hej igen En del af gengangerne kommer igen for det sociale fællesskab omkring kystbyerne. På campingpladserne falder det sociale let, i sommerhusområderne er det lidt sværere. Flere organiserer sig i Facebookgrupper, som kan kompensere. Andre ønsker sig en dedikeret hundestrand. Behov for at støtte op om social interaktion.

36 SOCIAL KYSTBYFERIE Informationsbehov Der skal ske noget, og man er som udgangspunkt villig til at gå på kompromis med formen. Bare der sker noget. Der er brug for god information om arrangementer i nærområdet, gerne med varedeklaration : Type, hvem er det henvendt til, hvad kan jeg invitere mine gæster med til osv.?

37 SOCIAL KYSTBYFERIE Gæster i sommerhuset Et sommerhusophold er for mange en anledning til at invitere gæster på kortere besøg evt. med en overnatning. Det er samtidig en mulighed for at være sammen på en anden måde end til dagligt. Behov for inspiration til aktiviteter med venner eller familie: Frokost? Shopping? Museumsbesøg?

38 Højsæson

39 HØJSÆSON Meget få erkendte behov En meget stor del af gæsterne i højsæsonen er gengangere. Pulsen falder, så snart de ankommer, og de har allerede set, det der skal ses. Udfordringen kan være at give disse gæster nye og interessante oplevelser.

40 HØJSÆSON Genkendelighed Traditioner på ferien. Alt det man bare skal gøre og nå, når man er ved Vestkysten.

41 HØJSÆSON Staycation Gæsterne planlægger færre aktiviteter og oplevelser hjemmefra, når man sammenligner med udlandsferier. Større behov for information om aktiviteter på selve destinationen og basen.

42 HØJSÆSON Dejlige Danmark For mange tyske gæster er Danmark og danskerne en attraktion i sig selv. Mindre bøvl, smagfuldt indrettede sommerhuse, ingen kurtaxe og gratis internet. De efterlyser i højere grad at blive præsenteret for design, bæredygtighed og danske traditioner og i mindre grad pomfritter og plastik.

43 Generelle behov

44 GENERELLE BEHOV Fokus på individuelle behov Hos en stor del af de besøgende er rejseselskabet sammensat af flere forskellige motivationer og behov. Tilbyder vi noget til alle gæster?

45 GENERELLE BEHOV Adgang til den unikke natur Den unikke natur ved hav og fjord er den altoverskyggende attraktion i området. En meget stor del af oplevelsesbehovet opstår i samspil med naturen.

46 GENERELLE BEHOV Convenience At holde ferie er afslapning, men i høj grad også en masse praktik og bøvl. Der er et generelt behov for convenience i forbindelse med ferie ved Vestkysten.

47 GENERELLE BEHOV Individuelle informationsbehov I gæsteinterviews kan vi se, at informationsbehovet på selve destinationen er højt. Især for de oplevelser som ikke er signaturoplevelser. En del gæster udtrykker behov for mere målrettet information mod netop deres ønsker og interesser.

48 GENERELLE BEHOV Afstressning og opladning Uanset interesser og motivation i øvrigt fortæller gæsterne generelt om et stort behov for at lade op og koble af. For en god del af gæsterne er det den væsentligste motivation for ferie ved Vestkysten, uanset om de stresser af med gåture, shopping eller windsurfing.

VESTKYSTENS TURISMEVÆKSTKLYNGE Oplevelsesudvikling og oplevelsesbaseret forretningsudvikling

VESTKYSTENS TURISMEVÆKSTKLYNGE Oplevelsesudvikling og oplevelsesbaseret forretningsudvikling VESTKYSTENS TURISMEVÆKSTKLYNGE Oplevelsesudvikling og oplevelsesbaseret forretningsudvikling Potentialeanalyse Event : Dato November 2018 Indholdsfortegnelse 3 Baggrund og formål med potentialeanalysen

Læs mere

PIA 55 ÅR GÆSTEKORT. Baggrund: Bor i Vejle med mand og hund.

PIA 55 ÅR GÆSTEKORT. Baggrund: Bor i Vejle med mand og hund. PIA 55 ÅR Baggrund: Bor i Vejle med mand og hund. Bedste minde: Bestilte en uges ferie i Hvide Sande lidt impulsivt på nettet. Feriehuset i Tyskerhavn ligger på kanten af natur og byliv, og havde alt,

Læs mere

MANUAL til praktisk arbejde med at udvikle oplevelser i det daglige.

MANUAL til praktisk arbejde med at udvikle oplevelser i det daglige. MANUAL til praktisk arbejde med at udvikle oplevelser i det daglige. VIGTIGT FOR DIG OG FOR OS ALLE Oplevelsesinnovation handler om at skabe nye eller forbedre eksisterende oplevelser for gæsterne. Oplevelser

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Hvorfor ga r de ikke pa museum i deres ferie? Museet for Varde by og Ringkøbing-Skjern Museum Brugerundersøgelse 2013 Bork Vikingehavn

Hvorfor ga r de ikke pa museum i deres ferie? Museet for Varde by og Ringkøbing-Skjern Museum Brugerundersøgelse 2013 Bork Vikingehavn Brugerundersøgelse november 2013 Hvorfor ga r de ikke pa museum i deres ferie? Museet for Varde by og Ringkøbing-Skjern Museum Brugerundersøgelse 2013 Bork Vikingehavn 1 Brugerundersøgelse november 2013

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Julia (44) Familiemoren. Hvis mine børn får nogle gode oplevelser med hjem, så undværer jeg gerne spa og anden luksus. Den omsorgsfulde familiemor

Julia (44) Familiemoren. Hvis mine børn får nogle gode oplevelser med hjem, så undværer jeg gerne spa og anden luksus. Den omsorgsfulde familiemor Familiemoren Julia (44) Hvis mine børn får nogle gode oplevelser med hjem, så undværer jeg gerne spa og anden luksus Den omsorgsfulde familiemor Rejser i højsæsonen med sin mand, Jürgen, og de to børn,

Læs mere

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Undersøgelsen er en del af helårsturismeprojektet Naturen+ indsatsområdet Profilering af årstider Udviklet med støtte af Hjørring, Frederikshavn

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Ferietid - spiseforstyrrelse - pårørende - gode råd

Ferietid - spiseforstyrrelse - pårørende - gode råd Ferietid - spiseforstyrrelse - pårørende - gode råd Ferie = stress God mad = FED Afslapning = doven = fed Ingen plan = kaos dvs. - den må skabe kontrol Hygge = må ikke, forråelse Lade op = angst Grønne

Læs mere

Internationale mad - og gastroturister i Danmark. VisitDenmark, 2018

Internationale mad - og gastroturister i Danmark. VisitDenmark, 2018 Internationale mad - og gastroturister i Danmark VisitDenmark, 2018 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en mad- og gastroturist 02 Gastroturisterne i Danmark 03 Udenlandske gastroturister på storbyferie

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL Giv turisten let adgang til oplevelser i naturen Guide til pakketering - Tjen penge på naturen Naturligt Samspil drives af HORESTA med støtte fra Naturstyrelsen

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016 MARKED DANMARK Baggrund for Danmarkskampagne 2016 Vores tilgang til marked Danmark er trindelt 1. TRIN Samle bagrund, analyser og viden for at forstå turisten og markedet FORENKLING FOKUS Markedet, målgrupper,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

udlejning på Gjelleroddes bedste vilkår

udlejning på Gjelleroddes bedste vilkår e Sommerhusudlejning! Odden Sommerhusudlejning Gjelleroddevej 73, Gjellerodde 7620 Lemvig Føl dig hjemme i ferien Tlf. +45 3013 5734 Ferien er vigtig, den skal skille sig ud fra hverdagen og være en periode,

Læs mere

Hvordan undersøger man sine kunder og måler sæsonforskelle på destinationsniveau? - Eksempler og anbefalinger

Hvordan undersøger man sine kunder og måler sæsonforskelle på destinationsniveau? - Eksempler og anbefalinger Hvordan undersøger man sine kunder og måler sæsonforskelle på destinationsniveau? - Eksempler og anbefalinger Seminar for helårsdestinationer 28. august 2007 Claudia R. Andersen og Jacob S. Mikkelsen,

Læs mere

inspirationsmøde, fordi vi meget gerne vil inddrage jer og jeres ideer i udviklingen af konceptet!

inspirationsmøde, fordi vi meget gerne vil inddrage jer og jeres ideer i udviklingen af konceptet! Dette scenarie har meget meget lidt at gøre med vores vision for vandog wellnessprojektet. Men denne visionære mand fra en helt anden tidsalder er alligevel et godt udgangspunkt for at belyse nutidens

Læs mere

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019 Internationale kulturturister i Danmark VisitDenmark, 2019 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en kulturturist 02 Udenlandske museumsbesøg 03 Udenlandske kulturturister i Danmark 04 Udvikling: 2017

Læs mere

Anbefalinger til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016

Anbefalinger til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016 til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016 1 FORORD Turen rundt til de seks tilmeldte campingpladser, gav et klarsyn over den mangfoldighed af oplevelser de respektive camping -pladser og området

Læs mere

Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser

Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser Analysen er foretaget på Caravan Salon Düsseldorf i august 2. De 118 deltagende er tilfældigt udvalgt blandt gæsterne på Caravan Salon

Læs mere

TYSKLAND: DE ULDNE SWEATRE

TYSKLAND: DE ULDNE SWEATRE TYSKLAND: DE ULDNE SWEATRE De uldne sweatre Alder: 35 65 år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 4.300.000 Hjemland: Tyskland Motiver Baggrund for ferie: Sol og strand Natur Besøge familie og venner Hvad

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D.

Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D. Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D. Lidt baggrund 03/12/14 Peter Kvistgaard 2 Program Introduktion til værksted Præsentation

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

SKAVEN SOMMERHUSUDLEJNING. Det lille bureau med den store service..! Det lille bureau med den store service..! Skaven sommerhusudlejning

SKAVEN SOMMERHUSUDLEJNING. Det lille bureau med den store service..! Det lille bureau med den store service..! Skaven sommerhusudlejning Efter mere end 15 år med sommerhusudlejning kan vi sikre, at udlejningen af dit sommerhus foregår så professionelt, problemfrit og indbringende som muligt. Vi varetager udlejningen af i alt 65 huse i området

Læs mere

Turisterne I DANMARK og dansk kultur. v/ Charlotte Rassing

Turisterne I DANMARK og dansk kultur. v/ Charlotte Rassing Turisterne I DANMARK og dansk kultur v/ Charlotte Rassing Datagrundlag Turistundersøgelsen 2017 11.000 interview med overnattende ferieturister fra både ind- og udland Overnatningsformer: lejet feriehus,

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv

Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv Turismekonference 23. November 2016 Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv BAGGRUND: Hver Dataindsamlingen Respondenterne destinationer har indsamlet 300 besvarelser pr. feriested,

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

www.visitdenmark.com 60+ turisterne i Danmark

www.visitdenmark.com 60+ turisterne i Danmark www.visitdenmark.com turisterne i Danmark turisterne i Danmark ISBN: 87-87393-44-1 VisitDenmark Turismefaglig Viden April 2008 VisitDenmark Islands Brygge 43, 3. sal 2300 København S Tlf.: +45 32 88 99

Læs mere

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016 MARKED DANMARK Baggrund for Danmarkskampagne 2016 Den nye dreng i klassen Vores tilgang til marked Danmark er trindelt 1. TRIN Samle bagrund, analyser og viden for at forstå turisten og markedet FORENKLING

Læs mere

Nøgletal omkring autocamperturismen.

Nøgletal omkring autocamperturismen. Nøgletal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Autocamperrådets

Læs mere

Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014. Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto

Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014. Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014 Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto Agenda 1. Velkomst Præsentationer bordet rundt 2. Nyeste viden Hvordan

Læs mere

Børnefamiliens feriehusoplevelse

Børnefamiliens feriehusoplevelse MIDTVEJSKONFERENCE Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Tirsdag den 8. november 2011 Børnefamiliens feriehusoplevelse børn og voksnes oplevelser i det nordjyske feriehus Jacob R. Kirkegaard Larsen Ph.d.

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio.

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. MULIGHEDER 2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. Det er 5,5% højere end i 2013, og det højeste nogensinde

Læs mere

Powered by Cycling: Panorama. Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013. Powered by Cycling: Panorama TNS

Powered by Cycling: Panorama. Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013. Powered by Cycling: Panorama TNS Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013 Indhold 1 Formål og metode 3 2 Sammenfatning 6 3 Segmenter 10 4 Nationalrute 1 og 9 13 5 Grafik fremstilling af alle spørgsmålene 16 2 1 Formål og metode

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Internationale lystfiskerturister i Danmark. VisitDenmark, 2019

Internationale lystfiskerturister i Danmark. VisitDenmark, 2019 Internationale lystfiskerturister i Danmark VisitDenmark, 2019 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en lystfiskerturist 02 Udenlandske lystfiskerturister i Danmark 03 Udvikling: 2017 sammenlignet med

Læs mere

TYSKLAND:CAMPISTERNE

TYSKLAND:CAMPISTERNE TYSKLAND:CAMPISTERNE Campisterne Alder: 35 65 år Typisk gruppestørrelse: 2 el. 4 Volumen: 3.800.000 Hjemland: Tyskland Ferietype: Højsæson(generelt): Tyskland camping Opholdslængde: Samlet forbrug: Døgnforbrug:

Læs mere

Interview med Tove Nielsen - Årgang 2008 økonoma på Storedam. Hvorfor har du valgt at blive økonoma på Storedam? Jeg har egentligt ikke selv valgt at

Interview med Tove Nielsen - Årgang 2008 økonoma på Storedam. Hvorfor har du valgt at blive økonoma på Storedam? Jeg har egentligt ikke selv valgt at Ekstranummer Oktober 2017 Ved I, hvor dejligt det er at være økonoma på Storedam?... Og ved I, at vi har brug for flere økonomaer? Som alle ved, så skal vi på kursus for at blive stordammer. Når det slutter,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 Rejsebehov hos loyale, tidligere og nye turister Fokus pårejsebehov og oplevelsesønsker hos tyske turister både blandt de som kommer til Danmark,

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Sensommerhilsner til jer alle sammen

Sensommerhilsner til jer alle sammen Sensommerhilsner til jer alle sammen September 2012 Hos Familier med kræftramte børn sender vi dig denne hilsen med stor tak for din støtte, som gør det muligt for os at afholde rigtig mange nyttige aktiviteter

Læs mere

Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person.

Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person. Priser for 2019 Dagsarrangement Formiddagskaffe/te, frugt, friskbagte boller, juice og pålæg. Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person. Kaffe/te med eftermiddags sødt

Læs mere

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer Vi arbejder for turismen www.bornholm.info/erhverv Hvad gør vi/hvor er vi Vi har 75 fødevareproducerende virksomheder på Bornholm.

Læs mere

Cykeltur i reformatorernes fodspor Hamborg - Wittenberg. D maj 2017

Cykeltur i reformatorernes fodspor Hamborg - Wittenberg. D maj 2017 Cykeltur i reformatorernes fodspor Hamborg - Wittenberg D. 18.-23. maj 2017 2017 er 500året for den evangelisk lutherske reformation, og det fejres rundt omkring i hele verden. Der afholdes tyske kirkedage

Læs mere

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person.

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person. Dagsarrangement Formiddagskaffe/te, frugt, friskbagte boller, juice og pålæg. Kaffe/te med eftermiddags sødt og smoothies Isvand, kaffe/te og frugt under hele arrangementet. Lokaleleje samt standard AV-udstyr

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

Hotellet har en fantastisk beliggenhed helt ned til havet på Sveriges vestkyst. Her kan I gå lange ture og nyde den friske havluft.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed helt ned til havet på Sveriges vestkyst. Her kan I gå lange ture og nyde den friske havluft. Gullmarsstrand Hotell & Konferens Kun en time fra Göteborg og idyllisk beliggende lige ved havet finder I Gullmarsstrand Hotell. Hotellet ligger så tæt på havet, at både udendørspoolen og en af restauranterne

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

VESTKYSTEN VISER VEJEN

VESTKYSTEN VISER VEJEN VESTKYSTEN VISER VEJEN INVITATION TIL PRÆKVALIFIKATION AF RÅDGIVERNE TIL UDARBEJDELSE AF: STRATEGISK-FYSISKE UDVIKLINGSPLANER Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Introduktion

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Smagsoplevelser - hvad vil de tyske turister have?

Smagsoplevelser - hvad vil de tyske turister have? Smagsoplevelser - hvad vil de tyske turister have? Kort om projekt Smagsoplevelser Oplevelsesbaseret Kystturisme, CKT Formål: At gøre smagsoplevelser til turismeprodukter Værdikæder for fødevarer og turisme

Læs mere

AKTIV NATURTURISME FORRETNINGS-/DESTINATIONSUDVIKLING I LANDDISTRIKTER GENERALFORSAMLING / LAG-NORD DEN 24. APRIL 2018

AKTIV NATURTURISME FORRETNINGS-/DESTINATIONSUDVIKLING I LANDDISTRIKTER GENERALFORSAMLING / LAG-NORD DEN 24. APRIL 2018 AKTIV NATURTURISME FORRETNINGS-/DESTINATIONSUDVIKLING I LANDDISTRIKTER GENERALFORSAMLING / LAG-NORD DEN 24. APRIL 2018 JACOB R. KIRKEGAARD LARSEN DANSK KYST- OG NATURTURISME RENTABLE FORRETNINGSMODELLER

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger)

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger) Vores arrangementer (kan tilkøbes til overnatninger) Nyd ikke kun overnatningen i vores skønne skandinaviske omgivelser, men lad dig samtidig forkæle. Om end det drejer sig om en kulinarisk oplevelse,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte gang i diskussionerne om, hvad der betyder noget for jer som par og forældre. Formålet er, at I finder ud af, hvad

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

Nordjyske Skaldyr. synlighed, fortrolighed, tilgængelighed, kvalitet

Nordjyske Skaldyr. synlighed, fortrolighed, tilgængelighed, kvalitet Nordjyske Skaldyr synlighed, fortrolighed, tilgængelighed, kvalitet Denne opsamling sammendrager de undersøgelser der er foretaget på baggrund af delprojekterne i projektet Nordjyske Skaldyrs første fase.

Læs mere

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI 6-i-1 GAVE 500 KR 1 MAD & GASTRONOMI BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

AD HOC FRIVILLIGE. fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår. En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige

AD HOC FRIVILLIGE. fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår. En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige AD HOC FRIVILLIGE fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige AD HOC FRIVILLIGE fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Dette sæt indeholder: 3 identiske sæt prioriteringskort Lidt sticky tack Instruktionen, du sidder med i hånden. Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

VisitDenmark 2011 Gengivelse af rapporten eller dele heraf tilladt med kildeangivelse.

VisitDenmark 2011 Gengivelse af rapporten eller dele heraf tilladt med kildeangivelse. Turisternes tilfredshed med det danske turistprodukt har vi en udfordring? Udgivet af: VisitDenmark August 2011 ISBN: 978-87-87393-81-2 Adresse: Islands Brygge 43, 3. 2300 København S Tlf. +45 3288 9900

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Attraktionen i Attraktionen Temarestauranten Den Gyldne Svane

Attraktionen i Attraktionen Temarestauranten Den Gyldne Svane Attraktionskonference, Vikingeskibsmuseet 15/11 2018 Attraktionen i Attraktionen Temarestauranten Den Gyldne Svane Flemming Sørensen Roskilde Universitet, Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv Sundkøbing

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Kystturisme og grøn turisme

Kystturisme og grøn turisme Kystturisme og grøn turisme Lars Erik Jønsson, VisitDenmark 4 motivbaserede målgrupper med vækstpotentiale Ferie Defineret ud fra oplevelser 1. Sjov, leg og læring Børn og deres familier, der ønsker at

Læs mere

DE ULDNE SWEATRE/HOLLAND

DE ULDNE SWEATRE/HOLLAND DE ULDNE SWEATRE/HOLLAND DE ULDNE SWEATRE Holland De uldne sweatre Alder: 35 65 år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 2.300.000 Hjemland: Holland Motiver Baggrund for ferie: Natur Sol og strand Kultur

Læs mere

Smagsoplevelser. vejen til vækst

Smagsoplevelser. vejen til vækst Smagsoplevelser vejen til vækst INGREDIENSLISTE: Helle Bjerg Hellesøe Uddannet Cand. Mag i historie og kommunikation Baggrund blandt andet hos: Dansk Fødevare Forum Kokkelandsholdet RelationMedia Midtjysk

Læs mere

1. Velkomst / Baggrund for projektet - Lisbeth 2. Spot on / Erfaringer og oplevelser på turen Peter 3. Brancheanalyse / gennemgang af driftens

1. Velkomst / Baggrund for projektet - Lisbeth 2. Spot on / Erfaringer og oplevelser på turen Peter 3. Brancheanalyse / gennemgang af driftens Velkommen 1. Velkomst / Baggrund for projektet - Lisbeth 2. Spot on / Erfaringer og oplevelser på turen Peter 3. Brancheanalyse / gennemgang af driftens nøgletal Thomas Bunde, BDO 4. Er der brug for nye

Læs mere

Mere end blot lektiehjælp. Få topkarakter i din SRP. 0+1: Bliv mentalt klar til at skrive SRP

Mere end blot lektiehjælp. Få topkarakter i din SRP. 0+1: Bliv mentalt klar til at skrive SRP Mere end blot lektiehjælp Få topkarakter i din SRP 0+1: Bliv mentalt klar til at skrive SRP Hjælp til SRP-opgaven Sidste år hjalp vi 3.600 gymnasieelever med en bedre karakter i deres SRP-opgave. Oplev

Læs mere

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Danske Naturisters Naturistkonference den 27. oktober 2012 Hotel Nyborg Strand Perspektiver for campismen i Danmark nej

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

TURISTERNE KOMMER TIL RØDBY

TURISTERNE KOMMER TIL RØDBY TURISTERNE KOMMER TIL RØDBY - et persona-værktøj Et persona-værktøj 1 Persona-værktøjet er udviklet i samarbejde mellem Roskilde Universitet, Innovationsnetværket for Oplevelsesøkonomi & Købstadshotellet

Læs mere

Handels- og turismeundersøgelse. Blandt borgere i Slesvig/Holsten. Handels- og turismeundersøgelse. TNS Dato: Februar 2015 Projekt: 61726

Handels- og turismeundersøgelse. Blandt borgere i Slesvig/Holsten. Handels- og turismeundersøgelse. TNS Dato: Februar 2015 Projekt: 61726 Handels og turismeundersøgelse Blandt borgere i Slesvig/Holsten Handels og turismeundersøgelse Handels og turismeundersøgelse Feltperiode: Den 13. februar 18. februar 2015 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

HOLLAND:DE ULDNE SWEATRE

HOLLAND:DE ULDNE SWEATRE HOLLAND:DE ULDNE SWEATRE De uldne sweatre Alder: 35 65 år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 2.300.000 Hjemland: Holland Motiver Baggrund for ferie: Natur Sol og strand Kultur Ferietype: Naturferie med

Læs mere

Analyse af spørgeskemaundersøgelse Mariager juniorklub

Analyse af spørgeskemaundersøgelse Mariager juniorklub Analyse af spørgeskemaundersøgelse Mariager juniorklub 28 besvarelser i alt 1. Er dit barn medlem af Mariager juniorklub? Dvs. de fleste der har besvaret undersøgelsen er medlem med 19 besvarelser og 9

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere