1 x Vogn 1 x Batteri 1 x Lader 2 x Hjul 1 x Instruktionsbog. 1. Udfoldning af vognen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1 x Vogn 1 x Batteri 1 x Lader 2 x Hjul 1 x Instruktionsbog. 1. Udfoldning af vognen"

Transkript

1 BRUGERVEJLEDNING

2 Tillykke med din nye Powakaddy C2i GPS el-vogn. Tak fordi du valgte en Powakaddy. Vi håber du får stor fornøjelse af din nye vogn. Læs venligst nedenstående instruktioner meget omhyggelig, især er korrekt håndtering og vedligehold af dit batteri MEGET vigtigt. Se venligst vedlagte batterivejledning. Når du modtager din nye Powakaddy FW vil du modtage følgende: 1 x Vogn 1 x Batteri 1 x Lader 2 x Hjul 1 x Instruktionsbog VIGTIGT du skal oplade dit batteri fuldt første gang inden brug Oplad altid dit batteri indenfor 24 timer efter brug. Såfremt du ikke overholder dette, kan du reducere batteriets levetid. Bemærk venligst: Når du modtager vognen, ligger lithium batteri i en separat kasse. Tag batteriet op, vend det om og aktiver batteriet ved at trykke på knappen. Den grønne LED lampe skal lyse når den er på vognen og under ladning. 1. Udfoldning af vognen Sæt hjulene på vognen ved at trykke på den gule release knap på hjulet samtidig med, at du skubber hjulet på plads på akslen. Hjulet kan placeres i to positioner på akslen. Den yderste position er så vognen kan køre i frihjul, den inderste er standardplaceringen, som du skal anvende, for at der kommer motortræk på hjulene. For at folde vognen ud skal du skubbe stellåsen (vist nedenfor) frem for at frigøre håndtaget, så vognen kan foldes ud, som vist nedenfor. 2. Plug n Play batteri system: Når du har aktiveret og opladt dit batteri i minimum 12 timer og samlet din vogn, skal du gøre følgende for at placere batteriet korrekt i batteribakken: 1. Placer den bagerste del af batteriet i batteribakken først 2. Pres den forreste del af batteriet ned i bakken, indtil batterilåsen er i korrekt position. Når batteriet sidder korrekt, vil der automatisk komme strøm på vognen.

3 For at fjerne batteriet fra batteribakken skal man trykke hårdt ned på batterilåsen (markeret). Hvorefter batteriet skubbes lidt op og kan løftes ud. Bemærk venligst: Dit lithium batteri kan godt opbevares i batteribakken ved transport eller opbevaring. HUSK: At deaktivere batteriet ved at slukke for den røde knap på undersiden af batteriet. Deaktivering af batteriet sikrer optimal levetid, du undgår også at dybdeaflade batteriet eller en utilsigtet aktivering af vognen under transport. Batteriet skal således KUN være aktiveret (position 1) under opladning og brug på banen ellers anbefales position Justerbart forhjul Din vogn er indstillet til at køre lige fra starten, men skulle du opleve, at vognen med tiden trækker til én af siderne, kan du justere dette på forhjulet. Dette gøres ved at løsne håndtaget på siden af forhjulet og ved at rotere justeringsskuren op eller ned. Roter opad for at få vognen til at køre mere til venstre og nedad for at få den til at køre mere til højre. Når du er tilfreds med resultatet, låses håndtaget på forhjulet igen. 4 Justering af håndtag Powakaddy C2i GPS har et håndtag som kan indstilles i 3 forskellige niveauer alt efter din højde. Når den er indstillet vild en åbne og lukke i den samme position og behøves derfor kun indstilles en gang. Vogne er som standard indstillet i midter positionen som vil passe de fleste. Skulle du have brug for at justere højden løsn skruen i midten (fremhævet med rød) og løft pladen under den. Der er vist 3 indstillinger. Løft eller sænk håndtaget til den ønskede position og stram skruen for at låse håndtaget på den ønskede position.

4 5. Overblik Funktioner Den nye C2i GPS er verdens mest intelligente vogn med fuld integreret GPS funktion, der fjerner nødvendigheden for at bære eksterne måle enheder. Indeholdende den nyeste teknologi, klar multifunktion LCD display og banebrydende design kombineret med en kraftig 230w motor. Hastighedsregulator: Roter for at justere hastigheden fra 0 til 9 Tryk for at pause og genstarte din ønskede hastighed Tryk og hold for at aktivere dem automatiske distance funktion Naviger menu mulighederne / tryk for at vælge Venstre knap: Når GPS er tilsluttet, tryk for at gå til forrige hul Tryk og hold for at vælge mellem total distance, trip tid og distance. Højre knap: Når GPS er tilsluttet, tryk for at gå til næste hul Tryk og hold for at vælge mellem forkant, midt og bagkant distancer og hazards. Venstre + højre knap: Tryk og hold begge knapper i 2 sekunder for at tilgå settings menuen Tryk og hold begge knapper i 2 sekunder for at forlade settings menuen og tilbage til forrige skærm. USB port: Placeret på undersiden af håndtaget. Åbn klappen for at oplade mobile enheder. Output er 5v/500mA og passer til de fleste USB enheder* *USB output 5v/500mA er kompatibelt med de fleste enheder. Venligst tjek med enhedens producent inden anvendelse. PowaKaddy International Ltd tager intet ansvar for tabt data eller skader på enhedenved at anvende USB porten med ikke kompatible enheder. GPS kort opdatering: Din C2i GPS er præinstalleret med over baner. Du kan opdatere GPS data ved at bruge en smartphone via Powakaddys APP. Se afsnit 11 opdater din Powakaddy for mere information.

5 6 Opstart Når dit batteri er fuldt opladet og tilsluttet vil din C2i GPS være klar til brug. Display vil lyse og vise start menuen (se billede), drej på hastighedsregulatoren for at vælge mellem mulighederne og tryk for at vælge følgende: Play Golf/spil golf: Bevæg pilen til Play Golf mode ved at bruge hastighedsknappen Tryk på hastighedsknappen for at vælge Play Golf Vognen vil begynde at søge efter GPS signal. Dette kan tage op til 3 minutter afhængig af lokationen og signal styrke. For det bedste resultat gør det væk fra bygninger med frit udsyn til himlen for at modtage signal fra satellitterne. Hvis der ikke kommer signal efter 3 minutter, vil et Lavt Signal ikon vises. Flyt til et bedre GPS signal område og vognen vil fortsætte søgningen. (display vil gå tilbage til søge ikonet) Du kan betjene standard motor funktioner mens GPS enheden identificerer din lokation og lokale bane information. Når enheden har låst GPS fast, vil den vise de nærmeste 5 baner når vognen pauses. Demo Mode: Dette giver dig muligheden for at undersøge display skærmen og vognens funktioner uden at kræve et GPS signal. Vælg Demo fra start menuen Display viser GPS søgeskærmen og vil give dig muligheden for at vælge en bane fra listen. Drej på hastighedsknappen for at vælge og tryk og hold knappen for at bekræfte. Display vil vise Play Golf skærmen. Forkant, midt og bagkant afstande vil tælle ned for at vise vognen nærmer sig green. For at forlade, tryk på drejeknappen eller venstre knap og den vil automatisk vende tilbage til start skærmen efter 35 sekunder. Gentag ovennævnte for at starte Demo mode igen. Admin: Giver dig muligheden for at ændre indstillinger som tid, distance enheder og pin kode. Se afsnit 9 for flere detaljer.

6 7 Vogn funktioner Batteri Niveau: Batteri niveauet på C2i GPS vises i øverste højre hjørne på start skærmen. Hvor meget dit batteri er opladet vil vises ved at bjælker vil være oplyst (se billede). Under runden vil bjælkerne forsvinde. Når alle er væk er dit batteri tomt. Når dit batteri er nyt vil det kun tabe en smule under runden. Når batteri bliver ældre vil det måske tabe mere under runden. Hvis bjælken er fuldstændig tom; (1) du har måske ikke fuldt opladet dit batteri (2) dit batteri nærmer sig slutningen af dets levetid og burde blive erstattet. På og afmontering af batteri under runden kan måske give ukorrekt batteri visning. Hvis batteri er fuldt afladet vil display vise et opladnings symbol som vist til venstre. Vi anbefaler du oplader dit batteri indenfor 24 timer efter brug, uanset hvor mange huller der er spillet. Efterlad aldrig dit batteri afladet i en længere periode, dette vil reducere levetiden på batteriet og din lader kan muligvis ikke oplade den igen. Se afsnit 12 for batteri vejledning Når en bane er valgt vil du blive ført videre til Play Golf skærmen, med nedenstående funktioner: Ur: Viser den aktuelle tid fra GPS information. For at tilpasse tiden ud fra sommertid/vintertid se Admin indstilling afsnittet. Yards/Meter: Afstand målinger der bruges til forkant, midt og bagkant. Hastighedsindstilling: Drej på knappen for at justere hastigheden fra 0 til 9. Tryk for at pause og starte på din valgte hastighed. Tallet vil blinke når motoren er paused. Power indikator: Når motoren kører vil den lyse grøn. Når motor er paused vil den lyse rød. Tryk og hold den venstre knap for at vælge mellem følgende: Total distance: Dette viser den totale længde vognen har kørt. Trip tid: Dette viser den totale tid vognen har været tændt. Den vil nulstille når batteri tages op. Trip distance: Dette viser den totale længde vognen har kørt på runden. Den vil nulstille når batteri taget op.

7 Automatisk distance funktion (ADF): ADF funktionen er en belejlig måde at sende vognen en bestemt afstand. F.eks når du nærmer dig green kan du sende vognen med næste teested hvis terrænet tillader det. Venligst bemærk det anbefales ikke at sende vognen imod stejle bakker eller ujævnt terræn uden opsyn. Aktiveres ved: Tryk og hold hastighedsknappen indtil ADF vises i nederste højre hjørne Drej knappen for at vælge den ønskede afstand mellem 5-50 yards/meter For at annullere ADF mode drej knappen til 0 og vælg ved at trykke på knappen For at starte funktionen tryk på knappen Du kan stoppe ADF mode på hvilket tidspunkt ved at trykke og slippe on/off knappen, dette vil pause vognens motor funktion Advarsel: Før man bruger ADF funktionen bør man sikre sig at den ønskede rute er plan og fri for forhindringer. Har man brug for at afbryde funktionen efter aktivering, kan man gøre dette ved at trykke på hastighedsknappen. **Venligst noter at ADF distancen er omtrentlig og baseret på et fladt jævnt terræn med et fuldt opladet batteri. Den totale længde kan blive påvirket af terræn, forhindringer, stigninger, batteri styrke og vægt på golf bag. 8 GPS funktioner Standard display: I display vises par og hul information (som vist til venstre) Forkant, midt og bagkant green længde information vises til højre Når der køres mod næste tee vil information automatisk skifte til næste hul. Pga variationer med den kommercielle GPS kan det være nødvendigt at skifte til næste hul manuelt. Skift manuelt ved at trykke på højre knap Skifte tilbage til forrige hul tryk på venstre knap Din vogn vil automatisk starte fra hul 1, hvis du starter fra et andet skal du trykke på højre knap indtil det rigtige hul vises. (bemærk: denne fremgangsmåde virker både i play og hazards mode) Tryk og hold den højre knap for at vælge mellem forkant, midt og bagkant længder og hazards mode. Hazards mode: Information om hazards kan vises for hvert hul. Længden der vises er til midten af hazarden. Hvis der ikke er nogen hazards i

8 spil retningen, vil der ikke vises nogen hazards. Nogle huller kan have flere hazard informationer og max 4 hazards kan vises pr hul. Typen af hazards vises nedenfor: Note: Dogleg symbolet indikerer fairway som er længst væk på et dogleg, men kan også indikerer at fairway slutter. Når spillet har passeret hazarden vil den ikke længere vises. Tryk og hold højre knap Konkurrence mode: Funktionen kan bruges i konkurrencer hvor måling af afstande ikke er tilladt. Alle distance målinger vil være deaktiveret. Konkurrence mode kan aktiveres og deaktiveres fra admin menuen Når C2i GPS slukkes, vil konkurrence mode automatisk deaktiveres, og distance funktioner vil være aktive på næste runde Lavt signal: I nogle omstændigheder vil din C2i GPS måske have lavt GPS signal under opstarten eller runden, en meddelelse vil vises i display for at indikere dette. Når du bevæger dig til et område med bedre signal, vil vognen fortsætte med at søge efter GPS. Meddelelsen kan fjernes ved at trykke på hvilken knap.

9 9 Admin menu Din C2i GPS har en række præferencer som du kan indstille i admin menuen. Når vognen er tændt og start skærmen vises tryk og hold begge knapper i 2 sekunder for at tilgå hovedmenuen. Hovedmenu indstillingerne vises For at forlade menuen tryk og hold både venstre og højre knapper for at gå tilbage til forrige skærm. Alternativt vælg returner til hovedmenuen på side 4. For at bladre mellem mulighederne, drej på knappen og tryk for at vælge. Muligheden vil være fremhævet, brug drejeknappen for at vælge den nye indstilling og tryk for at bekræfte. Indstillinger: Forlad venligst menuen før du fjerner batteriet for at sikre at ændringerne gemmes. Current course (aktuelle bane): Banen som vognens GPS viser information fra. Connectivity/Forbindelse (paired/not paired): Viser forbindelses status med mobil enhed. For at parre se afsnit 10 Opdater din powakaddy. Set default course/indstil standard bane: Hvis vognen kun skal bruges på samme bane, kan man med fordel indstille det så det er hurtigere at starte op. Default course skal være ON i admin menu. Fra hovedmenuen vælg Play Golf og vent til GPS finder signal. Vælg den bane som du ønsker som din standard bane Bekræft ved at vælge YES, store default For at ændre standard banen, indstil default course til OFF og gentag ovennævnte trin. Du kan fravælge default course muligheden i admin menu. Default course muligheden vil kun virke på den pågældende bane. Hvis den tændes på en anden lokation, vil den ignorere default course og vise de 5 nærmeste baner. Distance: Der kan vælges mellem yards/miles eller meter/km. Tid: Giver mulighed for at tilpasse tiden ud fra tidszone. Konkurrence mode (on/off): Funktionen kan bruges i konkurrencer hvor måling af afstande ikke er tilladt. Alle distance målinger vil være deaktiveret. Sikkerheds kode: Din vogn kan indstilles med 4 cifret pin kode. Dette vil blive krævet hver gang vognen tændes. For at indstille:

10 Drej for at ændre pin kode til ON og tryk på drejeknappen for at vælge. Drej knappen for at vælge din 4 cifret kode, gem hver enkelt ciffer ved at trykke på drejeknappen. Skulle det ske du glemmer din pin kode er der en fabriksindstillet kode: 7921 for at åbne vognen. Hazards (on/off): Giver brugeren muligheden for at deaktivere hazards funktionerne fra display. Demo (on/off): Aktivere eller deaktivere Demo mode for at vises i hovedmenuen. GPS version: Installeret GPS firmware Elektronisk version: Software version på display og hastigheds controller. Returner til hovedmenu: Vælg for at gå tilbage til hovedmenu. (For at gå tilbage til skærmen før du tilgik admin menuen, hold begge funktions knapper nede i 2 sekunder)

11 10 Opdater din Powakaddy Din C2i GPS er præ installeret med over baner verden over, men kan opdateres når ny data er tilgængelige. Banerne kan opdateres individuelt via Bluetooth gennem Powakkady App en, som kan hentes gratis fra Apple App store eller Google Play. Download den gratis Powakaddy App fra Apple App store eller Google Play store. Åbn App og indtast det 14 cifrede serienummer lokaliseret på undersiden af stellet i nærheden af den øverste bagholder. App Store er et servicemærke af Apple Inc. Google Play er et varemærke af Google Inc. Tænd din vogn. Tilgå indstillingsmenuen og vælg Connectivity funktionen for at parre en enhed. I App en, vælg Pair Device. Vognen viser en 6 cifret kode. Indtast koden i App en. Når der er tilsluttet, vend tilbage til menuen i App en og vælg opdater baner. Brug din mobile enheds GPS til at lokaliserer din lokation eller brug søgefeltet. Vælg den ønskede bane og vognen vil begynde at opdatere. Frakobl ikke batteriet under opdateringen.

12 Yderligere opdateringer: Du behøver kun at parre din mobile enhed til GPS vognen en gang, forbindelsen gemmes fremover. Åbn App en på din telefon og vognen vil vise et forbindelses ikon (højre). For at opdatere, åbn App og vælg opdater bane fra menuen. Du kan parre flere vogne til samme enhed. Gentag trin 2 som nævnt ovenfor. Note: Vognen skal være sat på pause for at kunne opdatere. Vedligeholdelse Din PowaKaddy C2i GPS er simpel at vedligeholde. Aldrig spul din vogn eller nedsænk i vand. Periodisk fjernes hjulene og akslerne smøres med fedt og bevægelige dele. Serienummer kan findes på undersiden af stellet ved den øverste bagstøtte. Skulle du opleve et problem med din Powakaddy kan du søge råd på (engelsk) eller kontakte købsstedet. 11 FAQ Min C2i GPS vil ikke tænde - Sikre at batteriet er opladet og tændt. Se afsnit 2 Plug n Play for flere detaljer. Min C2i GPS trækker til den ene side - Juster forhjul. Se afsnit 3 Håndtaget sidder for højt eller lavt - Juster håndtag til en af de 3 positioner. Se afsnit 4 Batteriet viser lavt niveau før runden er slut - Når batteri oplades sikre at den grønne LED lampe lyser - Sikre at batteri er fuldt ladet op inden runden - Efter runden tilslut batteri til oplader og lad det stå til næste runde - Se afsnit 12 for batteri pleje Kan ikke finde min bane

13 - Hvis din bane ikke vises på skærmen, genstart vognen i nærheden af første tee. - Vi opdaterer jævnligt vores bane data. Hvis din bane ikke er tilgængelig fortæl os det venligst via support siden i Powakaddy App en. Hvordan skifter jeg distance enheder? - Tilgå indstillingsmenuen, drej knappen og tryk for at vælge distance units. Drej knappen for at vælge den ønskede enhed og tryk for at bekræfte. Den vil ikke gå videre til næste hul - Hvis du har taget en genvej fra green til næste tee sted eller omgivelserne ikke giver dig mulighed for at komme i nærheden af teestedet, vil vognen måske ikke automatisk gå videre. I dette tilfælde kan du manuelt trykke dig videre ved at bruge den højre knap. - Gå tilbage ved at bruge den venstre knap Ude af stand til at forbinde eller ingen afstande vises: - Se om konkurrence funktionen er aktiveret. Tilgå hovedmenuen og deaktivere. - Sikre at du udenfor og væk fra bygninger med klar udsigt til himmelen. - Naviger til side 4 i indstillingsmenuen og sikre a GPS version V0015 vises. Hvis ikke kontakt da venligst Powakaddy support. Min C2i GPS viser information fra en forkert bane - Tilgå indstillingsmenuen og vælg return to start. - Vælg Play Golf og sikre at du vælger den korrekte bane. Jeg har glemt min PIN kode - Brug den fabriksindstillede kode som er vist i afsnit 9 - Slå fra eller genindstil i indstillinger Min C2i GPS viser forkerte afstande og hazard information - Tjek at der vises det korrekte hul i display (øverste venstre hjørne) - Hvis din bane ikke er tilgængelig fortæl os det venligst via support siden i Powakaddy App en. - Bemærk: Der vises maksimalt 4 hazards per hul. Ikke muligt at parre en enhed med min vogn - Du kan ikke have flere enheder parret med din vogn på samme tid. - Hvis forbindelsen fejler under processen; den bedste måde er at genstarte enheden og vognen for der forsøges igen.

14 12 Vedligeholdelse af batteri Din nye Freeway vogn har det helt nye Plug n Play batteri system. For at sikre dit batteris levetid, læs igennem nedenstående instruktioner. Vi tilbyder 3 forskellige batterier: Bly 18 hul Lithium 18 hul Lithium Extra 36 hul* *Under normale omstændigheder klarer Extra batteriet 36 huller når det anvendes på en PowaKaddy. Forhold som vældigt kuperede baner, blødt underlag eller en meget tung bag kan reducere hvor langt batteriet rækker. Husk altid at oplade batteriet i minimum 12 timer efter brug, uanset hvor mange huller du har spillet. Venligst læs følgende instruktion for at få det maksimale ud af dit batteri. Vigtig sikkerhedsinformation om batteri og lader Nedsænk ikke lithium batteriet i vand eller sprøjt det med vand eller andre væsker. For at rengøre det, anvend venligst en fugtig klud. VIGTIGT ET LITHIUM BATTERI SOM HAR VÆRET UNDER VAND ELLER BESKADIGET UDGØR EN BRANDFARE. BRUG IKKE BATTERIET. Placer batteri udendørs væk fra brandbare materialer. GENOPLAD IKKE BATTERI. Vi anbefaler at bortskaffe det på en genbrugsstation. Oplad ikke batteriet i temperatur under 0 grader eller eksponere lithium batteriet for temperaturer under -5 grader eller over 40 grader. Placer laderen i et ventileret rum, på et hård, plan og varmebestandigt underlag. Udsæt ikke laderen for regn eller fugt, hvis du mistænker dette er sket, anvend ikke laderen. Anvend ikke en lader som ikke er fra PowaKaddy. Aflad aldrig batteriet på anden måde end ved normal brug. Tjek med dit flyselskab inden afrejse om du må medbringe det. Efterlad ikke batteri i vognen, men stellet rengøres. Hvis du mistænker batteriet har vand indvendig, prøv ikke på at bruge eller oplade det. Brug aldrig batteri eller lader hvis ledninger, kontakter eller andet er beskadiget. Tabes batteri kan celler eller kredsløb indvendig beskadiges.

15 Opladning af dit batteri Placer laderen i et ventileret rum, på et hård, plan og varmebestandigt underlag. Tilslut laderen til batteriet inden du tilslutter til stikkontakten. Oplad altid dit lithiumbatteri med aktiveringsknappen på (1) Opladeren har 2 lamper, når du tilslutter et afladet batteri vil den lyse rød og den vil overgå til grøn under opladningen, men dette garanterer ikke at batteriet er fuldt opladet. Batteriet må stå til opladning i minimum 12 timer. Oplad ikke dit batteri mens det står med aktiveringsknappen på (0). Oplad dit batteri (minimum 12 timer) indenfor 24 timer efter du har anvendt det, uanset hvor mange huller du har spillet. Efterlad ikke batteriet i afladet tilstand, da det vil reducere batteriets levetid og din lader kan ikke lade det op igen. Lad altid batteriet stå til opladning når du ikke bruger det for længere levetid. Det er helt sikkert at efterlade sit batteri tilsluttet opladeren. Når batteriet er fuldt opladt, bruger det næsten ingen strøm ved fortsat tilkobling og sikrer derved at batteriet altid er fuldt opladet. Efterlad aldrig batteri tilsluttet laderen mens stikkontakten er slukket. Du bør sikre dit at den grønne LED lampe er slukket når det ikke er i brug f.eks ved transport. Hvis du ikke skal spille i en længere periode f.eks 3 måneder eller mere er det okay at frakoble det fra opladeren. Lad det altid op i minimum 24 timer, mindst en gang om måneden. Mere information: Venligst læs produktinformation på dit batteri og lader. Bortskaffelse: Når batteriets levetid er slut, aflever det på nærmeste genbrugsstation.

1 x Vogn 1 x Batteri 1 x Lader 2 x Hjul 1 x Instruktionsbog. 1. Udfoldning af vognen

1 x Vogn 1 x Batteri 1 x Lader 2 x Hjul 1 x Instruktionsbog. 1. Udfoldning af vognen BRUGERVEJLEDNING Tillykke med din nye Powakaddy FW7s GPS el-vogn. Tak fordi du valgte en Powakaddy. Vi håber du får stor fornøjelse af din nye vogn. Læs venligst nedenstående instruktioner meget omhyggelig,

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Brugsanvisning. MC Done_3.indd 1 20-07-2012 09:56:04

Brugsanvisning. MC Done_3.indd 1 20-07-2012 09:56:04 Brugsanvisning MC Done_3.indd 1 20-07-2012 09:56:04 Indholdsfortegnelse Opladning og vedligeholdelse af batteri: Side 2 : Opladning og vedligeholdelse af batteri Side 3 : Opladning af bly/syre batteri

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

APPROACH S10. Brugervejledning

APPROACH S10. Brugervejledning APPROACH S10 Brugervejledning 2018 Garmin Ltd. eller dets datterselskaber Alle rettigheder forbeholdes. I henhold til lovgivningen om ophavsret må denne vejledning ikke kopieres, helt eller delvist, uden

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Lynvejledning Produktvilkårene kan findes på

Lynvejledning Produktvilkårene kan findes på 2014 SkyHawke Technologies, LLC. Alle rettigheder forbeholdt. AIRE II, SkyGolf, SkyCaddie, #1 Rangefinder in Golf, SkyGolf 360 og TrueGround er varemærker tilhørende SkyHawke Technologies, LLC. Apple og

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Velkommen til twinkl!

Velkommen til twinkl! Velkommen til twinkl! Vi er glade for at du har valgt at blive en twinklr. I dette dokument, gennemgår vi de forskellige trin du skal igennem for at kunne bruge twinkl på den bedste måde. Herunder kan

Læs mere

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013 medemagruppen P9-0292-Q ver. 1.0.0 - November 2013 DK Brugervejledning Joystick DX2-REM420 Medema Danmark A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide P9-0292-Q

Læs mere

Brugervejledning. 5 LED Display

Brugervejledning. 5 LED Display Brugervejledning 5 LED Display Indholdsfortegnelse 1. Funktioner 3 1.1 Display 3 1.2 Display funktioner 3 1.3 Assist-funktion 3 1.4 LED display funktioner 4 1.5 Fejlfinding 4 2. Batteri 5 2.1 Af- og påmontering

Læs mere

Brugervejledning VERSION 1.4

Brugervejledning VERSION 1.4 Brugervejledning VERSION 1.4 Tak for dit køb af den revolutionerende MGI ZIP X1 motoriserede buggy. For at få mest ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug. Registrer din buggy online

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361)

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC-Positioner Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC 1.0/1.2 Positioner DiSEqC-omformer, som gør at man kan styre en parabolmotor 36-Volts type med alle digital modtagere som har standard

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Betjeningsvejledning Golfvogn G180-F Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3

Læs mere

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900A KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900B KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl250b

Installationsvejledning Mobile iwl250b Installationsvejledning Mobile iwl250b Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-24). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0123 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12 Rækkevidde/batteriets

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Fejlindikator 7 Batteri 8 Montering af batteri.....................

Læs mere

Brugervejledning VERSION 1.4

Brugervejledning VERSION 1.4 Brugervejledning VERSION 1.4 Tak for dit køb af den revolutionerende MGI ZIP X3 motoriserede buggy. For at få mest ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug. Registrer din buggy online

Læs mere

PM AM

PM AM BRUGSVEJLEDNING DA 3.1 3.2 3.3! 4.1 4.3 4.5 4.7 4.9 4.2 4.4 4.6 4.8 4.10 PM AM C A DA Produktbeskrivelse: (A) Display modul (B) Håndledsrem (C) Sensor knap (D) USB stik D B DA Produkt beskrivelse Din personlige

Læs mere

Brugermanual for styreskab Master Chain 4.0

Brugermanual for styreskab Master Chain 4.0 Fodermaskine 1: Manuel Brugermanual for styreskab 88.340 - DK INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION Se side Styringens funktioner. 3 Styreskab, display og tastatur. 4-5 Hovedmenu oversigt. 6-7 Servicemenu oversigt.

Læs mere

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren Vedvarende energi Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af Energimåleren... 3 2. Sådan påsættes Energiakkumulatoren... 3

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion en fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige enheder som rumsensorer,

Læs mere

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961 RAAM / CULTIMA Forhandler Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 4 Brugergrænseflade 5 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkoder

Læs mere

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961 RAAM / CULTIMA BRUGER Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 3 Brugergrænseflade 4 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkode

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

Installations manual Secuyou Smart Lock. Version DK

Installations manual Secuyou Smart Lock. Version DK Installations manual Secuyou Smart Lock Version DK 02-2019 Trin 1-8: Installation af lås/smartphone Trin 1 Trin 2 1. Download Secuyou Smart Lock App en 1. Afmonter batteridæksel (du skal bruge en spids

Læs mere

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Babyalarm 7010 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne.

GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne. GPS Tracker 1 Om GPS trackeren GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne. Hvor kan GPS trackeren bruges?

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Sådan kommer du i gang Det er der i kassen Indhold MojoMINI skærm USB kabel til skærm SD hukommelseskort Pegepind Billader til skærm Monteringsbeslag

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 LOGIN MENU... 3 2 HOVED MENU... 4 3 TRACKER INFO MENU... 5 4 KAPSEJLADS MENU... 6 4.1 TILMELD KAPSEJLADS

Læs mere

200 HR BRUGSVEJLEDNING

200 HR BRUGSVEJLEDNING DA 200 HR BRUGSVEJLEDNING 3.1 4.1 4.7 D 4.2 4.3 4.4 4.5 4.8 4.9 4.10 4.6 4.11 PM AM C A DA Produktbeskrivelse (A) Fitness Tracker (C) Sensor knap (B) USB Opladningskabel (D) Pulsmåler B DA Produkt beskrivelse

Læs mere

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD FJERNBETJENING Fjernbetjeningen indeholder elektroniske komponenter og skal beskyttes mod slag og fugt. Derfor: Skil ikke fjernbetjeningshuset ad undtaget for at skifte batterier. Fjernbetjeningens

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Yamaha el-system fejlsøgning

Yamaha el-system fejlsøgning Yamaha el-system fejlsøgning I denne guide omtaler vi de mest almindelige fejl, der kan opstå i el-systemet. Før du prøver at finde en fejl: 1: Sluk og tænd igen. 2: Sluk og tænd igen. Lad derefter cyklen

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE 1 Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en indbrudstyv yderligere. Sirenen

Læs mere

nüvi lynstartvejledning

nüvi lynstartvejledning nüvi 510 lynstartvejledning Vigtige oplysninger Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Advarsel: Dette produkt

Læs mere

Revision (sidste opdatering) Software Version 8:29

Revision (sidste opdatering) Software Version 8:29 Instruktion TWIN enhed (til brug ved 1 så-enhed) Revision 1.7 20130514 (sidste opdatering) Software Version 8:29 Index Program version... 1 Skift af værdier... 2 Tilpasning af parametre... 2 Kalibrering...

Læs mere

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual OM Solceller Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual Læs venligst denne instruktion grundigt igennem, før du bruger den. 1 Produkt introduktion: Denne controller er en slags intelligent

Læs mere

Brugervejledning VERSION 1.4

Brugervejledning VERSION 1.4 Brugervejledning VERSION 1.4 Tak for dit køb af den revolutionerende MGI ZIP X5 motoriserede buggy. For at få mest ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug. Registrer din buggy online

Læs mere

OWNERS INSTRUCTION GUIDE. Freeway and Classic Legend Models

OWNERS INSTRUCTION GUIDE. Freeway and Classic Legend Models OWNERS INSTRUCTION GUIDE Freeway and Classic Legend Models Indeks Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 11 Side 12 Monteringsvejledning til Freeway. Sådan lærer du din Freeway

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl250g

Installationsvejledning til Mobile iwl250g Installationsvejledning til Mobile iwl250g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0128 1. Indledning Før

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Pocket Printer BRUGERVEJLEDNING

Pocket Printer BRUGERVEJLEDNING Pocket Printer BRUGERVEJLEDNING Tak fordi du købte Polaroid Pocket Printer. Formålet med denne brugervejledning er, at give dig retningslinjer for at sikre, at brugen af dette produkt er sikker og ikke

Læs mere

Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion

Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion Brugermanual Brugermanualen forklarer de forskellige features og funktioner i dine høretelefoner for at sikre en optimal brugeroplevelse. Produkt-specifikationer:

Læs mere

Brugermanual til El-scooter model X-10

Brugermanual til El-scooter model X-10 Brugermanual til El-scooter model X-10 Tillykke med din nye el-scooter fra Scooterpartner Vi håber at din nye scooter vil lever op til dine forventninger og giver dig den frihed og livskvalitet som vores

Læs mere

Developed and manufactured in Denmark. Nice to know! poingi. Device for counting..simplicity in itself! . no more doubts! poingi. www.poingi.

Developed and manufactured in Denmark. Nice to know! poingi. Device for counting..simplicity in itself! . no more doubts! poingi. www.poingi. . no more doubts! Device for counting..simplicity in itself! www.poingi.com Nice to know! Developed and manufactured in Denmark poingi Hvad nu hvis? En spiller er kommet til at trykke på knap på Sender

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80)

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Indholdsfortegnelse Installation af appen SnapBridge...2 Forbindelse af kameraet og en smartenhed... 3 Billedoverførsel og fjernstyret fotografering... 7 Fejlfinding...

Læs mere

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel For den mest bekvemme kontrol / styring og status af Jablotron 100 systemet, tilbydes der forskellige former for betjeningspaneler. Styring

Læs mere

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK Tillykke med dit køb af GIZMO VIBE 5XS fra GIZMOWANNAHAVES! Før brug anbefaler vi at lade batteriet 100% op inden brug. Dette tager 2-3 timer. Hurtig start Det er let at komme i gang du skal blot følge

Læs mere

Brugervejledning. www.kangaroobike.com

Brugervejledning. www.kangaroobike.com Brugervejledning E- www.kangaroobike.com Version 1.3 2014 Tillykke med investeringen i Winther E-Kangaroo, som har sat nye standarder for komfort og brugervenlighed. Læs denne vejledning grundigt igennem

Læs mere

1. Bluetooth Speakerphone

1. Bluetooth Speakerphone 1. Bluetooth Speakerphone Denne Bluetooth speakerphone i mini-størrelse er designet til at du kan nyde maksimal frihed ved trådløs kommunikation med den avancerede S.S.P-løsning med Ekko- og støjreduktioner,

Læs mere

Installationsvejledning. SALUS Smart Home

Installationsvejledning. SALUS Smart Home Installationsvejledning SALUS Smart Home Download app Download fra App Store eller Google Play. App navn Salus Smart Home Bemærk på IPad, kan det være nødvendigt at begrænse søgning til Kun IPhone for

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

Electronics. wake up // clock radio // Type Wake up on radio or buzzer // Sleep function // Clock radio //

Electronics. wake up // clock radio // Type Wake up on radio or buzzer // Sleep function // Clock radio // Electronics wake up // clock radio // Clock radio // Wake up on radio or buzzer // Sleep function // Type 4982 OBH Nordica Clock Radio Før brug Før clock radioen tages i brug, bør denne brugsanvisning

Læs mere

Instruktion. SEEDER+ unit. Revision (last update) Software Version 8:32. Indhold

Instruktion. SEEDER+ unit. Revision (last update) Software Version 8:32. Indhold Instruktion SEEDER+ unit Revision 1.82 20140825 (last update) Software Version 8:32 Indhold Beskrivelse... 1 Program version... 1 Skift af værdier... 2 Justering af parametre... 2 Kalibrering... 4 Kalibrering

Læs mere

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Brugervejledning Venligst læs brugervejledningen inden montering og brug. KP700/DK-1401-1.0 Indholdsfortegnelse Introduktion Forord Medfølgende dele Produktoversigt

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på.

Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på. COBRA MC 600CI/CX INDLEDNING Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på. COBRA søkortplotteren bruger C-MAP

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Humantechnik DK BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Lys/Snooze Alarm on/off Visuel indikation af alarm, der er aktiveret. Højtaler on/off Blinkende lys on/off 12 V strømforsyning Højtaler Knap

Læs mere

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1 1. Tekniske specifikationer: Tændes ved pres på vægten eller ved tryk på SET knappen Betjening: UNIT, UP, DOWN, SET knapper Kapacitet max. 180 kg. Enheder: lb/kg Decimaler: 0,2 lb / 0,1 kg. Højde: cm.

Læs mere

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Brugervejledning jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl250g

Installationsvejledning Mobile iwl250g Installationsvejledning Mobile iwl250g Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-09). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0122 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

CANDY 4 HD II Brugsanvisning. Indholdsfortegnelse

CANDY 4 HD II Brugsanvisning. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning CANDY 4 HD II Brugsanvisning Indholdsfortegnelse 1. Hvad er CANDY 4 HD II...4 2. Sikkerhedsforanstaltninger...5 3. Hvad er der i kassen?...6 4. Fysisk beskrivelse... 7-8 Kom godt i gang...9

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

TWIN enhed. Indhold. Instruktion (seneste opdatering) Software Version 8:39

TWIN enhed. Indhold. Instruktion (seneste opdatering) Software Version 8:39 Instruktion TWIN enhed 201602 (seneste opdatering) Software Version 8:39 Indhold Beskrivelse... 1 Program Version... 1 Skift af værdier... 2 Tilpasning af parametre... 2 Kalibrering... 4 Kalibrering af

Læs mere

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8.

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8. DK... Light Drive Light Drive er en monterbar strømforsyningsenhed, som omdanner din manuelle kørestol til en elektrisk letvægtskørestol. Den er designet til hjælpe dig med at komme omkring indendørs,

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

GPS 72H. Lynstartvejledning

GPS 72H. Lynstartvejledning GPS 72H Lynstartvejledning Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Generelt om brugervejledningen Når du bliver

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl220g

Installationsvejledning til Mobile iwl220g Installationsvejledning til Mobile iwl220g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0127 1. Indledning Før

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Installationsvejledning Countertop ict250e

Installationsvejledning Countertop ict250e Installationsvejledning Countertop ict250e Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 2.0 (2016-01-13). Software version 20.20 Vare nr.: R336-0120 1. Indledning Før

Læs mere

mest muligt ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug.

mest muligt ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug. Tak for dit køb af MAX Ryder Tri motoriserede buggy. For at få f mest muligt ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug. Indhold 1.0 Registrering 2.0 Hvad er inkluderet 3.0 Samling af din

Læs mere

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Trin Inden installation af HomeBox 4 Trin Installation af HomeBox 6 Trin Tilslutning af internet 8 Tilslutning af internet

Læs mere

VIGTIGT INFORMATION Kære Kunde. Tak fordi du valgte UMA digitale vægt fra Casa Bugatti. Som ethvert andet produkt, skal dette produkt benyttes med omsorg og forsigtighed for ikke at skade vægten. FØR ANVENDELSE

Læs mere

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere