Gratis videosamtaler i superhøj kvalitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gratis videosamtaler i superhøj kvalitet"

Transkript

1 NY OG SMARTERE UDGAVE AF SKYPE: Gratis videosamtaler i superhøj kvalitet SÅDAN! I denne artikel lærer du at oprette en Skype-konto, finde dine venner og starte en videosamtale. DET SKAL DU BRUGE Et webkamera Skype Mikrofon (evt. indbygget i webkameraet) Bredbåndsforbindelse UDGIFTER Webkamera med mikrofon koster fra 99 kroner TIDSFORBRUG 0-0 minutter SVÆRHEDSGRAD LIGGER PÅ CD EN Skype ligger under Værktøj. VIRKER MED: Med Skype installeret på pc en, får du adgang til et hav af smarte og nemme måder at holde kontakten med dine venner på og oven i købet gratis. Så længe du holder dig til at telefonere med andre Skype-brugere, er det helt gratis. Det er naturligvis også gratis at føre videosamtaler. Det koster kun penge, hvis du ringer op til almindelige fastnet- og mobiltelefoner, og selv her er der penge at spare i forhold til de almindelige telefonabonnementer. Taksten for at ringe op til fx et fastnetnummer i Spanien er Er vennerne spredt over hele kloden, kan du nu erstatte den almindelige brevveksling med Skype. Den nyeste udgave af telefoniprogrammet byder nemlig på en blændende lyd- og videokvalitet og er nemmere at betjene end nogensinde før. på sølle, øre i minuttet i modsætning til TDC s pris på,0 krone pr. minut for samme ydelse. Denne fjerde og nyeste udgave af Skype byder på mange kærkomne nyheder. For det første er brugerfladen blevet væsentlig forbedret, så man nemt og bekvemt kan styre sine samtaler fra et og samme hovedvindue. Det er blandt andet blevet nemmere at have flere samtaler kørende og skifte imellem dem. Og så kan man også starte sine videosamtaler med et enkelt klik. Bedst af alt er, at lydog videokvaliteten er forbedret betydeligt med et godt webkamera i høj opløsning og en hurtig internetforbindelse bliver video-samtalerne knivskarpe og kan endda vises i fuld skærm. Selv med et webkamera af ældre dato med en lav opløsning bliver resultatet imponerende godt. For at få den bedst mulige videoog lydkvalitet anbefaler Skype, at du har en bredbåndsforbindelse på minimum 8 kb/s for både up- og download. Her kan du læse, hvordan du kommer i gang. Af Erik Christensen. Foto: Kenneth Bo Drabæk.

2 LIGGER PÅ CD Kom godt i gang med Skype Skype ligger under Værktøj Det er virkelig nemt at komme i gang med Skype, og så snart du har oprettet en gratis konto, indstillet programmet til at bruge dit webkamera og dets eventuelle indbyggede mikrofon og fundet dine venner, er du klar til at føre videosamtaler det tager ganske få minutter, og så er du faktisk i gang. Opret en Skype-konto 8 Første gang du åbner Skype, bliver du bedt om at oprette en konto. Indtast et ønsket Skypenavn, vælg en adgangskode, bekræft adgangskoden ved at indtaste den igen, og sæt flueben i Ja, jeg har læst. Klik på Næste. Indtast din -adresse, vælg land og by 8, og klik på Log på 9. 9 Indstil dit udstyr Så snart du er logget på Skype, åbner en velkomstskærm, hvor du blandt andet får mulighed for at indstille dit udstyr. Klik på Kontroller din lydopsætning. 8 Klik på Test højttalere. Du skal bruge en mikrofon. I rullemenuen vælges mikrofonen, og herefter vil den grønne indikator give udslag, når programmet registrerer lyd/tale. Klik på Afprøv video 8. Klik på Tryk her. Nu afspiller programmet en prøvelyd i dine højttalere eller hovedtelefoner. Hvis du ikke hører lyd, kan det enten skyldes, at dine højttalere er slået fra, eller at det forkerte lydkort er valgt. Løsningen er enten at slå højttalerne til eller vælge det rigtige lydkort i rullemenuen. Klik på Test mikrofon. 9 Skype finder automatisk dit webkamera, men hvis du oplever problemer her, kan det skyldes, at et andet åbent program har forbindelse til webkameraet (fx webkameraets eget kontrolpanel). Skypes egne pædagogiske løsningsforslag vises automatisk, hvis der er problemer. Klik på Tilbage til velkomstskærmen 9, når du er klar.

3 Find vennerne Skype kan finde dine venner automatisk via dit e- mail-program, og du kan søge manuelt. På velkomstskærmen, der åbner, når du starter Skype, skal du klikke på Søg efter dine venner for at tilføje kontakt-personer til din Skype-liste. Her kan du vælge, at Skype automatisk finder kontaktpersoner i dine s. Benytter du fx Outlook, skal du markere i Microsoft Outlook og klikke på Søg efter e- mail-kontaktpersoner. Herefter kan du nemt tilføje de kontaktpersoner, som Skype finder, ved at klikke på Tilføj Skype-kontakt. Alternativt kan du indtaste enten navn, Skype-navn eller -adresse i feltet og søge efter enkeltpersoner. Når du har fundet dine venner, er du klar til videosamtaler. Klik på Luk denne vejledning. TIP! Se, hvem der er online Det er nemt at finde ud af, hvem af dine kontaktpersoner der er online og kan kontaktes. Når en kontaktperson er logget på Skype, vises et lille grønt ikon med et flueben. Har kontaktpersonen indtastet sit telefonnummer og derfor kan kontaktes via telefonen, vises et lille grønt ikon med en telefon. Er kontaktpersonen offline, bliver ikonet gråt med et kryds. Start en videosamtale Webkameraet fungerer, der er styr på lyden, og de første Skype-venner er fundet. Og nu er du klar til at føre din allerførste videosamtale. Det er ganske nemt at komme i gang, og når du har fundet dig til rette med programmets brugerflade, kan du også gøre brug af Skypes mange andre smarte funktioner. Din første videosamtale 8 Når du vil ringe op til dine kontakter, skal du klikke på Kontaktpersoner og markere den kontakt-person, du vil videosamtale med. Klik herefter på Videoopkald for at ringe op. Når kontaktpersonen besvarer opkaldet, starter video-samtalen automatisk. Du kan se, hvor længe I har snakket, eller sende en tekstbesked eller en fil. Du justerer lydstyrken ved at hive i knappen. Afslut samtalen med et klik på Afslut opkald 8.

4 LIGGER PÅ CD Se video i fuld skærm Ved at hive i programvinduets hjørner kan du justere videobilledets størrelse. Skype ligger under Værktøj Du kan også se video i fuld skærm ved at holde musemarkøren hen over billedet og klikke på Fuld skærm. Du forlader fuldskærmsbilledet igen ved at dobbeltklikke et vilkårligt sted. Besvar opkaldet eller skift imellem to videosamtaler Når en af dine kontakter ringer dig op, får du tre valgmuligheder: Besvar, Besvar med video og Afvis. Skulle du være så heldig, at der er flere, der vil have fat i dig og ringer dig op midt i en anden videosamtale, kan du også sætte videosamtalen på pause, besvare det nye opkald og senere vende tilbage til den første videosamtale. Klik på Besvar med video for at sætte den første samtale på pause og besvare det nye opkald. Når du vil genoptage din første videosamtale, skal du højreklikke på kontaktpersonen, som i dette tilfælde er stjef. Klik på Genoptag opkald. Klik igen på Genoptag samtale, og din første videosamtale genoptages.

5 Det kan du også med Skype Det smarteste ved Skype er den gratis videotelefoni i høj kvalitet, men programmet har også en række andre smarte funktioner, som du og dine venner kan få glæde af. Vi viser, hvordan du tilføjer et billede til din profil, skriver korte statusmeddelelser og ændrer din status, hvis du fx sidder i møde og ikke vil forstyrres. Tilføj et profilbillede Hvis du vil gøre oplevelsen for dine Skype-venner lidt mere overskuelig, skal du tilføje et billede til din profil så kan de nemlig se dit billede imellem deres kontaktpersoner i stedet for en kedelig grafik. Og her kan du enten indsætte et billede, som ligger gemt på harddisken, eller bruge dit webkamera til at tage et. Sådan tager du et billede med dit webkamera: Klik på spørgsmålstegnet i programvinduets øverste venstre hjørne. Smil, og klik på Tag et billede, når du er klar. Klik på Tag et videobillede. Nu vises en firkant i billedet med den endelige beskæring. Flyt firkanten rundt ved at klikke på den og holde museknappen inde. Klik på Gem billede, når du er tilfreds. Klik til sidst på Anvend og derefter Luk. Tilføj en statusmeddelelse Du kan nemt tilføje en lille kort statusmeddelelse (tekstbesked), som fx fortæller om dagens højdepunkt, hvor du befinder dig i verden, eller bare om du er i godt humør. Klik et vilkårligt sted i tekstruden, skriv din besked, og afslut med et tryk på Enter-tasten. Sikkerheden er i top Du behøver ikke frygte, at skruppelløse personer kan lure med, når du fører videosamtaler med vennerne. Når du skyper med dine venner, hvad enten du telefonerer eller videosamtaler, er sikkerheden i top. Når du/i forbinder jer, krypteres forbindelsen med en -bit AES-kryptering, og det vil være endnu sværere for en hacker at opsnappe samtalerne end at begå et indbrud i din netbank. Dertil kommer, at Skype udsteder et digitalt certifikat til alle brugere, så du kan være sikker på, at dine kontaktpersoner er dem, de udgiver sig for at være.

6 TIP! Når dit headset ikke virker Hvis du skyper med et USBheadset, altså et sæt hovedtelefoner med indbygget mikrofon, som tilsluttes med kabel til en USB-port på pc en, skal Skype indstilles til at anvende det som lydkilde. Ellers kommer lyden bare ud af de normale pchøjttalere, og modtagerne kan ikke høre, hvad du siger. Klik på Funktioner, og vælg Indstillinger.... LIGGER PÅ CD Skype ligger under Værktøj Klik på Lydindstillinger, og vælg dit USBheadset i både Lyd ind og Lyd ud. Afslut ved at klikke på OK. Hvis du ikke vil forstyrres Spar penge med Skype-out Når man ringer fra Skype til almindelige telefoner, kaldes det for Skype-out. Ringer du til udlandet, kan der være mange penge at spare, hvis du ringer fra Skype. Her giver vi nogle eksempler på minutpriser til udvalgte lande. Klik på Ring til telefoner i programmets hovedvindue for at bruge Skype-out-funktionen. Land Fastnettelefon Mobiltelefon Danmark, øre,8 kr. Egypten, kr. 9, øre Estonia, øre, kr. Færøerne, kr., kr. Finland 8, øre, kr. Frankrig, øre, kr. Tyskland, øre,0 kr. Sidder du midt i noget vigtigt og har brug for fred og ro, kan du indstille din onlinestatus til Vil ikke forstyrres. Klik på Skype, Onlinestatus, og vælg status. Du behøver dog slet ikke åbne Skype for at ændre din status. Højreklik på det lille Skype-ikon i din systembakke ved uret, marker Skift onlinestatus, og vælg din status. Grønland,0 kr.,0 kr. Hongkong, øre, øre Indien, øre, øre Italien, øre,8 kr. Japan, øre 9, øre Mexico 9,9 øre,99 kr. Holland, øre, kr. Norge, øre,9 kr. Singapore, øre, øre Spanien, øre, kr. Sverige, øre,8 kr. Tyrkiet 8, øre,0 kr. England, øre, kr. USA, øre ikke oplyst

ipad for let øvede modul 7 FaceTime

ipad for let øvede modul 7 FaceTime 02092015 ipad for let øvede modul 7 Dette modul omhandler video/og telefon-samtaler via internettet. Bruger man en Wi-Fi-forbindelse, er det en gratis mulighed. Bruger man telefonforbindelse, skal man

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 24102014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 13032014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime 28092015 ipad for let øvede modul 7 Dette modul omhandler video/og telefon-samtaler via internettet. Bruger man en Wi-Fi-forbindelse, er det en gratis mulighed. Bruger man telefonforbindelse, skal man

Læs mere

En privat Skype-bruger, der ønsker at kalde op til en Skype for Business-bruger, skal søge brugeren med vedkommendes e-mailadresse.

En privat Skype-bruger, der ønsker at kalde op til en Skype for Business-bruger, skal søge brugeren med vedkommendes e-mailadresse. Skype for Business og privat Skype Skype for Business-brugere og private Skype-brugere kan godt kommunikere på tværs af de 2 platforme, dog med visse begrænsninger. F.eks. kan man ikke dele skærm eller

Læs mere

Brug Photo Story 3 en let introduktion

Brug Photo Story 3 en let introduktion Brug Photo Story 3 en let introduktion Denne vejledning forudsætter at programmet Photo Story 3 er installeret på din computer. Se andetsteds for vejledning i at installere programmet, der kan findes gratis

Læs mere

Sådan vælger og bruger du et webkamera 4 nemme trin

Sådan vælger og bruger du et webkamera 4 nemme trin Sådan vælger og bruger du et webkamera 4 nemme trin 1. Vælg det Logitech QuickCam -webkamera som passer bedst til dig. 2. Installer QuickCam-softwaren.. Installer en beskedtjeneste. 4. Føj en ven til listen

Læs mere

Side 1 af 10. Lydbreve. Indhold. Indhold...1 Forord...2 Lydoptager...2 Ændring af indtalt lyd...4 Sende dit lydbrev...8 Lyde i Worddokumenter...

Side 1 af 10. Lydbreve. Indhold. Indhold...1 Forord...2 Lydoptager...2 Ændring af indtalt lyd...4 Sende dit lydbrev...8 Lyde i Worddokumenter... Side 1 af 10 Indhold Indhold...1 Forord...2 Lydoptager...2 Ændring af indtalt lyd...4 Sende dit lydbrev...8 Lyde i Worddokumenter...8 Side 2 af 10 Forord Du har måske et barnebarn, der ikke har lært at

Læs mere

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4 Skype For at kunne gennemføre videoopkald i Skype kræver det, at hver mødedeltager har Skype installeret på sin computer, og at computeren er forsynet med kamera, mikrofon og højttaler/høretelefoner. Mange

Læs mere

Tillykke med din nye ipad. Denne guide er til dig, der har et Apple-ID i forvejen

Tillykke med din nye ipad. Denne guide er til dig, der har et Apple-ID i forvejen Tillykke med din nye ipad Denne guide er til dig, der har et Apple-ID i forvejen Indhold Regler for brug af ipad... 3 Skærm lås... 3 Brug af Citrix... 3 Mail og kalender... 3 Dropboks... 3 Skype... 3 Generelt

Læs mere

3 Opdater dit tv via USB. Følg betjeningsvejledningen for tv'et, og opdater softwaren.

3 Opdater dit tv via USB. Følg betjeningsvejledningen for tv'et, og opdater softwaren. Velkommen til Skype Med Skype på din AQUOS får du glæden af videoopkald i bredformat. Det er gratis at oprette en Skype-konto og foretage Skype-til-Skype tale- og videoopkald. Skype er ikke en erstatning

Læs mere

HOSTED EXCHANGE MICROSOFT OUTLOOK 2016 TIL WINDOWS

HOSTED EXCHANGE MICROSOFT OUTLOOK 2016 TIL WINDOWS HOSTED EXCHANGE MICROSOFT OUTLOOK 2016 TIL WINDOWS INDHOLD Download og installer Outlook... 2 Opret en ny Outlook profil og postkasse... 7 Tilføj din Exchange postkasse i Outlook... 11 Status 06/2016 1

Læs mere

Du kan også bruge Skype til almindelig chat, hvor du skriver i stedet for at tale.

Du kan også bruge Skype til almindelig chat, hvor du skriver i stedet for at tale. Skype minimanual Husets borgere bliver oprettet som Skype-brugere, af den IT-ansvarlige, som laver en oversigt over borgernes Skypenavne og adgangskoder, som opbevares fortroligt. Det er vigtigt hver borger

Læs mere

TUSASS Mobil. Kom godt fra start

TUSASS Mobil. Kom godt fra start TUSASS Mobil Kom godt fra start 1 Indhold DIN TUSASS PAKKE INDEHOLDER... 3 KOM GODT FRA START MED TUSASS... 3 SÅDAN TANKER DU OP... 3 SERVICER MED TUSASS... 4 TELEsvar... 4 Aflytning af TELEsvar... 5 Andre

Læs mere

Installér din Officepakke 2013

Installér din Officepakke 2013 Vær opmærksom på der godt kan forekomme andre billeder end dem som er illustreret. Dette er grundet ændringer fra microsoft. Blandt andet bliver SkyDrive ændret til OneDrive. Er du i tvivl om noget kan

Læs mere

Forfattere: Thomas Dreisig Thygesen & Grethe Grønkjær Layout: Jens Holm Møller

Forfattere: Thomas Dreisig Thygesen & Grethe Grønkjær Layout: Jens Holm Møller Forfattere: Thomas Dreisig Thygesen & Grethe Grønkjær Layout: Jens Holm Møller Login Hver gang du ser en rød prik og en rød tekst, er det noget, du skal gøre! Når du ser en pære, er der et godt tip. Læs

Læs mere

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole Opstartsvejledning til ipad Tinderhøj Skole Den første skærm når du starter din ipad Sæt fingeren på pilen og træk den til højre. Vælg sprog En ipad kommer med mulighed for at vælge mange forskellige sprog.

Læs mere

Outlook 2010 Exchange-opsætning

Outlook 2010 Exchange-opsætning Manuel på Exchange 2010 (mailcloud.dk) Indledning Beskrivelse Med denne vejledning har du mulighed for manuelt at opsætte din Exchange konto i Outlook. Der tages udgangspunkt i at du allerede har Outlook

Læs mere

VELKOMMEN TIL PHOTO STORY FOR WINDOWS

VELKOMMEN TIL PHOTO STORY FOR WINDOWS VELKOMMEN TIL PHOTO STORY FOR WINDOWS Jens Honoré 2005 Photo Story er et program, du kan bruge til at lave en billedfortælling med. Du kan: Indsætte billeder Ændre billedernes farver Tilføje effekter til

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere www.pralemappen.dk v4 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til pralemappen.dk 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Indstillinger der gælder hele skolen...side 4 1.4

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fra november 2005 vil alle statsansatte modtage deres lønseddel i e-boks. Alle danskere kan gratis anvende e-boks. Vi anbefaler, at du benytter en digital signatur til at logge

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

Brug af Office 365 på din Android-telefon

Brug af Office 365 på din Android-telefon Brug af Office 365 på din Android-telefon Startvejledning Tjek mail Sæt din Android-telefon op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 9: Rettelse af kursistopgaver (Del 1)

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 9: Rettelse af kursistopgaver (Del 1) Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 9: Rettelse af kursistopgaver (Del 1) Christoph Schepers Indhold I Ret opgaver i Word Markér fejl i farver (nemt og hurtigt).. Brug Words egne retteværktøjer:

Læs mere

Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1. Onsdag d. 30. september 2015

Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1. Onsdag d. 30. september 2015 Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1 Onsdag d. 30. september 2015 ibooks 2 ibooks - tryk på Købt 3 ibooks vælg en bog 4 ibooks hent brugerhåndbog 5 ibooks hent Word for ipad 6 Læse PDF filer på ibooks

Læs mere

Kom godt i gang med OneDrive

Kom godt i gang med OneDrive Kom godt i gang med OneDrive Office365 er en mulighed for lærere og elever at bruge en office-pakke på egne enheder - man kan downloade det til brug på pc - mac - tablets og smartphones, i alt op til 5

Læs mere

HJÆLP TIL FILM-X ANIMATIONSVÆRKTØJ

HJÆLP TIL FILM-X ANIMATIONSVÆRKTØJ HJÆLP TIL FILM-X ANIMATIONSVÆRKTØJ Når du bruger FILM-X animationsværktøjet har du hele tiden adgang til at få hjælp. Hjælpeboksen ligger i højre side af skærmen og den kan ses her nedenfor. Hjælpen er

Læs mere

Cisco Unified Personal Communicator version 8.5

Cisco Unified Personal Communicator version 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator version 8.5 Ofte stillede spørgsmål 2 Grundlæggende oplysninger 2 Installation 3 Tilgængelighed: 5 Kontakter 8 Chat 10 Opkald 18 Konferenceopkald

Læs mere

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06 Kom godt fra start Kom godt fra start med din nye mobiltelefon JUNI 06 2 Indhold: SIM-kort...1 "Tryk selv" service a. Viderestilling (ved optaget, ved manglende svar, ved alle opkald)...3 b. Banke på...4

Læs mere

Din profil på besøgshunde.dk - find en institution

Din profil på besøgshunde.dk - find en institution Din profil på besøgshunde.dk - find en institution HUNDEEJERE Det er meget vigtigt, at du sørger for at opdatere jeres profil, så det er de rigtige oplysninger, vi har på dig og din hund. Det understøtter

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

Google Chrome side 1 af13

Google Chrome side 1 af13 Google Chrome side 1 af13 Indholdsfortegnelse: Download Google Chrome... Side 2 Overblik... Side 3 Angiv startside... Side 7 Søg direkte i adresselinjen... Side 8 Bogmærker sider... Side 8 Bogmærkeadministratoren...

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Version 240216 Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme

Læs mere

Dynamicweb Exchange Opsætning

Dynamicweb Exchange Opsætning Brugervejledning Dynamicweb Exchange Opsætning OUTLOOK 2003 Document ID: UG-4008 Version: 1.30 2006.07.04 Dansk UG-4008 - Dynamicweb Exchange Opsætning, Outlook 2003 JURIDISK MEDDELELSE Copyright 2005-2006

Læs mere

Sådan laver du en film (VIDEO)

Sådan laver du en film (VIDEO) QUICK GUIDE Sådan laver du en film (VIDEO) En trinvis guide til nogle af de værktøjer, der er nødvendige for at lave en digital fortælling 1. Sådan skaber du en digital fortælling For at skabe en digital

Læs mere

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Først velkommen til din hostede Dynamics CRM. Med Outlook klienten installeret får du

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

Skrivebordet Windows 10

Skrivebordet Windows 10 Få adgang til Stifinder, Indstillinger og andre apps, du bruger ofte, i venstre side af menuen Start. Hvis du vil se alle dine apps og programmer, skal du vælge Alle apps. Vises der en pil til højre for

Læs mere

Skype Guide. Indholdsfortegnelse

Skype Guide. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Start Skype for Business... 2 Opkald til person.... 3 Viderestille et opkald... 4 Fast viderestilling af indgående opkald.... 5 Deltag i Skype for business møde... 6 Under opkaldet...

Læs mere

Manual for installation og brug af Ad-aware version 2007

Manual for installation og brug af Ad-aware version 2007 Manual for installation og brug af Ad-aware version 2007 af Anette Behrendt Copyright 2007 og alle rettigheder forbeholdt. NB. Du kan aktivere links, ved at klikke på den tynde streg, så bliver du ført

Læs mere

Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient

Deltagelse i projektet Remind herunder videosamtaler mellem behandler og patient Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient Samtykkeerklæring om deltagelse Brugervejledning til Remind Side 1 af 9 Side 2 af 9 Video Test Afprøv dit videoudstyr

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

Velkommen til IT for let øvede

Velkommen til IT for let øvede Velkommen til IT for let øvede Kursus er hjælp til selvhjælp og I får mest ud af det, hvis I også derhjemme afsætter nogle timer til øvelser på jeres computer. Vi sørger for hjemmeopgaver!! Der er masser

Læs mere

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015 Side 1 Installationsvejledning ViTre til Mac Version 2.0, udgave 1, december 2015 Indholdsfortegnelse Copyright bestemmelser... 2 Hvad er ViTre... 3 Systemkrav... 4 Installation... 5 Side 2 Copyright bestemmelser

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Email

Brugervejledning. til Waoo! Email Brugervejledning til Waoo! Email Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Oprettelse af mailadresser...4 Anvendelse af webmail...8 Opsætning af Windows Mail... 12 Opsætning af Outlook Express...18 Opsætning af

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

SMART TRANSCRIPTION MANUAL

SMART TRANSCRIPTION MANUAL SMART TRANSCRIPTION MANUAL 1 Har du spørgsmål til programmet, så send en email til support@mirsk.com eller ring på 70 25 00 29 Vi ønsker rigtig god fornøjelse med Smart Transcription Healthcare TM Med

Læs mere

Nyhedsmodul brugermanual

Nyhedsmodul brugermanual Nyhedsmodul brugermanual version 6 Indholdsfortegnelse 1. Kategorier... 02 1.1. Hvordan opretter jeg en kategori?... 02 1.2. Hvordan viser jeg en nyhedskategori på websitet?... 02 2. Oprettelse/redigering

Læs mere

Der findes mange ting på nettet, som du kan hente ned på din computer bl.a. billeder, tekstdokumenter og installationsfiler til programmer.

Der findes mange ting på nettet, som du kan hente ned på din computer bl.a. billeder, tekstdokumenter og installationsfiler til programmer. Microsoft browser Edge Når du skal på internettet i Windows 10, bruger du som udgangspunkt programmet Microsoft Edge. Det er en helt ny, simpel internetbrowser med en række spændende funktioner. Du kan

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Vejledning: Kontaktbarhed med SEPO (Produktionsmiljøet)

Vejledning: Kontaktbarhed med SEPO (Produktionsmiljøet) Vejledning: Kontaktbarhed med SEPO (Produktionsmiljøet) I denne vejledning vil vi at guide myndigheder med et udvidet kontakthierarki (dvs. flere postkasser) der benytter snitfladen s/mime der skal integrere

Læs mere

Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium

Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium Eksport af kontaktpersoner fra one.com... 2 Eksport af kontaktpersoner fra Outlook... 2 Eksport af kontaktpersoner fra Firebird eller andre... 2 Import af

Læs mere

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE DEL DET HELE I denne artikelserie lærer du de bedste og letteste metoder til at dele filer, printere og internetforbindelse med andre både på dit netværk i hjemmet og via internettet. Del filer i hjemmet

Læs mere

Manual til overføring af fotografier fra kamera til harddisk.

Manual til overføring af fotografier fra kamera til harddisk. Manual til overføring af fotografier fra kamera til harddisk. Det første man skal gøre sig klart er, hvor man som udgangspunkt vil lægge sine fotografier. Især når man er mange, der bruger den samme computer,

Læs mere

SÅDAN TELEFONERER DU MELLEM TO COMPUTERE VIA INTERNETTET

SÅDAN TELEFONERER DU MELLEM TO COMPUTERE VIA INTERNETTET SÅDAN TELEFONERER DU MELLEM TO COMPUTERE VIA INTERNETTET I vejledningen bruges Skype som eksempel til at telefonere gratis fra computer til computer. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og gå ind

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL HP WEBKAMERA HD

BRUGERVEJLEDNING TIL HP WEBKAMERA HD BRUGERVEJLEDNING TIL HP WEBKAMERA HD Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows og Windows Vista er amerikanske registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation.

Læs mere

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Indhold 1 Introduktion... 3 2 OnePresence webklient... 3 3 Sådan logger du ind på webklienten... 4 4 Søgning og status på kollegaer...

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard.

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard. Der oprettes én profil pr. gruppe. Altså hvis du er i gruppe med f.eks. tre andre fra din klasse, skal I oprette én fælles brugerprofil. Når I har oprettet jeres profil, kan I uploade billeder, dele videoer

Læs mere

Plantronics DA80 lydprocessor. Brugervejledning

Plantronics DA80 lydprocessor. Brugervejledning Plantronics DA80 lydprocessor Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Strøm 4 Plantronics Spokes-software 5 Installer Plantronics Hub 5 Start Hub 5 Hub-faner 5 Brug dit headset 6 Besvar, afslut og foretag

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Når du har indtastet www.google.dk i adresse-linien, skal du øverst til højre på skærmen klikke på linket igoogle. Du får nedenstående skærmbillede:

Når du har indtastet www.google.dk i adresse-linien, skal du øverst til højre på skærmen klikke på linket igoogle. Du får nedenstående skærmbillede: Hvad er igoogle? I stedet for det normale søgebillede med søgelinjen tilbyder Google dig muligheden for at oprette en personlig igoogle-side, der giver dig hurtig adgang til nøgleoplysninger fra Google

Læs mere

Lærervejledning til teacher-content.com senest rettet 06-01-16. Efter beskrivelsen kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Lærervejledning til teacher-content.com senest rettet 06-01-16. Efter beskrivelsen kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Lærervejledning teacher-content.com er en letanvendelig interaktiv læringsplatform, hvor faktuel viden om verdens lande, byer og flag via leg flettes sammen med undervisningens læringsmål. Sitet kan bruges

Læs mere

Indhold. Hvordan skaffes programmet. 1 af 13. AVG Antivirus

Indhold. Hvordan skaffes programmet. 1 af 13. AVG Antivirus 1 af 13 AVG Antivirus Indhold Indhold...1 Hvordan skaffes programmet...1 Sådan bruger du AVG...6 Control Center...6 Check for Updates....7 Test Center...8 Scan Computer...8 Scan Selected Areas...9 Test

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål om Cisco Unified Personal Communicator 8.6 og Voice and Video Firmware 8.6 til Cisco Virtualization Experience Client 6215

Ofte stillede spørgsmål om Cisco Unified Personal Communicator 8.6 og Voice and Video Firmware 8.6 til Cisco Virtualization Experience Client 6215 Frequently Asked Questions Ofte stillede spørgsmål om Cisco Unified Personal Communicator 8.6 og Voice and Video Firmware 8.6 til Cisco Virtualization Experience Client 6215 Ofte stillede spørgsmål 2 Grundlæggende

Læs mere

Skype for Business til computer

Skype for Business til computer Skype for Business til computer Basisopgaver i Skype for business Indhold Basisopgaver i Skype for business... 2 Forord... 2 Opstart...3 Find og tilføj en kontakt... 7 Opret en gruppe... 8 Knyt en person

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Vejledning Brug af Cisco Jabber

Vejledning Brug af Cisco Jabber Vejledning Brug af Cisco Jabber Varde kommune 2015 Indholdsfortegnelse Login i Jabber... 4 Tilgængelighed... 5 Chat... 6 Skærmdeling... 7 Videosamtale... 8 Videomøde IKKE MULIGT ENDNU, MEN BESTILT VED

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen.

Læs mere

E-mail. Outlook. Outlook.com

E-mail. Outlook. Outlook.com E-mail Outlook Outlook.com Indhold e-mail elektronisk post... 3 e-mail adresse... 3 Opstart af Microsoft Outlook.com... 4 Skærmbilledet i Outlook... 5 Arbejd med e-mail... 6 Sende e-mail... 7 Modtage og

Læs mere

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...4 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...8 4. Oprettelse af Apple-id... 9 I denne

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

Opret og godkend betalinger i mapper

Opret og godkend betalinger i mapper Kort beskrivelse Opret betaling i mappe Formålet med dette dokument er at beskrive, hvordan du opretter og godkender betalinger i mapper - inklusive: Opret mappe Gem én eller flere betalinger i mapper

Læs mere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015 Indholdsfortegnelse Hvordan tilslutter jeg min notebook til en projektor på skolen?... 2 Hvordan tilslutter jeg min notebook til højtalerne i klassen?... 2 Hvordan tilslutter jeg en af skolens printere?...

Læs mere

DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010

DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010 DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010 For at kunne bruge signeret og krypteret e-mail i Outlook skal der være et digitalt certifikat installeret på den gældende computer. Certifikatet kan enten være et privat

Læs mere

Indhold. Vejledning til import af regneark til Outlook 2010

Indhold. Vejledning til import af regneark til Outlook 2010 Indhold Moderniseringsstyrelsens regneark med lønkørslerne hentes... 2 Trinvis indlæsning af regneark i Outlook 2010... 2 Aktiver importfunktion... 2 Udpeg Excel-ark... 4 Importér aftaler... 6 Afslutning...

Læs mere

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Installering af Microsoft Office... 2 Oplysninger inden installeringen... 2 Installering af Microsoft Office... 3 Introduktion...

Læs mere

Der er mange gode og smarte funktioner i Connections Cloud. Vi vil gennemgå nogle af de bedste funktioner for dig.

Der er mange gode og smarte funktioner i Connections Cloud. Vi vil gennemgå nogle af de bedste funktioner for dig. Tips og Tricks i Connections Cloud Der er mange gode og smarte funktioner i Connections Cloud. Vi vil gennemgå nogle af de bedste funktioner for dig. E-mail: Stavekontrollen i browseren. Da alt er browserbaseret

Læs mere

Leif Smidt E-MAIL GODT IGANG MED IPAD - IOS 9

Leif Smidt E-MAIL GODT IGANG MED IPAD - IOS 9 Leif Smidt E-MAIL GODT IGANG MED IPAD - IOS 9 KAPITEL E-MAIL På din hjemmeskærm finder du en app ved navn Mail. Appen er et mailprogram, som kan vise og håndtere dine e-mails på en enkel og overskuelig

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

BitLocker. Vejledning: Kryptering University College Lillebælt - IT-afdelingen - 1016556/16-03-2016

BitLocker. Vejledning: Kryptering University College Lillebælt - IT-afdelingen - 1016556/16-03-2016 BitLocker BitLocker kan bruges til kryptering af drev for at beskytte alle filer, der er gemt på drevet. Til kryptering af interne harddiske, f.eks. C-drevet, bruges BitLocker, mens man bruger BitLocker

Læs mere

Minikursus i Outlook 2010. Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender

Minikursus i Outlook 2010. Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender Minikursus i Outlook 2010 Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender Outlook 2010 Søren E. Larsen, EUC Sjælland. Rev. februar 2013

Læs mere

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 4: Videofiler (basis)

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 4: Videofiler (basis) Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 4: Videofiler (basis) Christoph Schepers Indhold I Arbejd med videoer på YouTube 3 Opret din egen YouTube kanal (punkt 1-2).. 3 Saml videoer i afspilningslister

Læs mere

Pinnacle Studio Titler

Pinnacle Studio Titler Pinnacle Studio Titler En enkel titel Du kan starte med at oprette en titel, så skal du blot klikke på "T"-ikonet i venstre side af medie vinduet og dine indsatte medieklip vil blive erstattet af et udvalg

Læs mere

Modul 8: Clouds (Lagring af filer)

Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Del I Christoph Schepers Studieskolen 8/2012 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Installer Dropbox (punkt 1-3).. 3 Åbn Dropbox

Læs mere

Manual til brug af youtube

Manual til brug af youtube Manual til brug af youtube For at kunne bruge din nye video på din hjemmeside, facebook med videre, skal du først uploade den til youtube. Vi gennem gennemgår hele processen her i fire nemme trin. 1. Sådan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual Indholdsfortegnelse Installation... 2 Første gang programmet startes...7 Konfiguration... 7 Hvad er en kommando... 8 Fonetisk forskel... 8 Gemme dine indstillinger...9 Træning af kommando... 9 Avanceret

Læs mere

Vejledning til. SkanRead Mobile. Mikro Værkstedet

Vejledning til. SkanRead Mobile. Mikro Værkstedet Vejledning til SkanRead Mobile Mikro Værkstedet Indhold 1. Generelt om SkanRead Mobile...2 1.1. Få din mobil til at læse et billede...2 1.2. Hvem kan bruge SkanRead Mobile?...3 1.3. Hardware og software...3

Læs mere

IP-adressen findes ved at trykke først på pil ned tasten og så på pil op tasten og derefter på tasten.

IP-adressen findes ved at trykke først på pil ned tasten og så på pil op tasten og derefter på tasten. Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner på SNOM 300 telefonen. På den sidste side er der svar på de spørgsmål vi oftest er stødt på. De viderestillingsfunktionaliteter

Læs mere

Installations guide. Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac

Installations guide. Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac Installations guide Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac 2 Indhold PC installations guide 04 Sådan administrerer du Chili Cloud 11 Gendan filer der er blevet slettet 16 Mac installations guide 18

Læs mere

Brugervejledning til InTouch. BCM Business Communications Manager

Brugervejledning til InTouch. BCM Business Communications Manager Brugervejledning til InTouch BCM Business Communications Manager Documentstatus: Standard Documentversion: 01.01 Dokumentnummer: NN40170-102 Dato: Oktober 2009 Copyright 2009 Nortel Networks. Alle rettigheder

Læs mere

Bestyrelsesadgang (Min Side)

Bestyrelsesadgang (Min Side) Bestyrelsesadgang (Min Side) Login på Min side på www.randersbolig.dk med dine brugeroplysninger som står i mail/brev. Du er nu logget ind på Min Side, og kan nu klikke på menupunkterne vedr. bestyrelsen

Læs mere

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning 040915 ipad for let øvede modul 10 ipad og computer Indledning I dette modul gennemgås, hvordan man kan få en computer og ipad'en til at spille sammen : * Hvordan overføres fotos fra PC til ipad? * Hvordan

Læs mere

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS 5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden 5 trin til forbedring af dit fokus. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et ønske om at

Læs mere

Hvordan logger jeg på 1. gang Gå ind på skolens hjemmeside på adressen: www.stenpriv.dk. Klik på Forældreintra i menuen til venstre

Hvordan logger jeg på 1. gang Gå ind på skolens hjemmeside på adressen: www.stenpriv.dk. Klik på Forældreintra i menuen til venstre ForældreIntra er en udvidelse af hjemmesiden. I modsætning til de øvrige dele af hjemmesiden, som er åbne for alle internetbrugere, så er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever

Læs mere

In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger

In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger Dato 15. marts 2016 Sagsbehandler Kim N. Eriksen Mail kine @vd.dk Telefon +45 2544 7014 Dokument 16/03534-1 Side 1 / 29 In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger 1. Introduktion

Læs mere