Tillæg til Miljøgodkendelse af Lemminkäinen A/S, Nordhavnsvej 15A, 4600 Køge. Inkl. spildevandstilladelse. Tillæg nr. 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillæg til Miljøgodkendelse af Lemminkäinen A/S, Nordhavnsvej 15A, 4600 Køge. Inkl. spildevandstilladelse. Tillæg nr. 1"

Transkript

1 Godkendelse Tillæg til Miljøgodkendelse af Lemminkäinen A/S, Nordhavnsvej 15A, 4600 Køge. Inkl. spildevandstilladelse. Tillæg nr. 1 Natur og Miljø 16. september 2013

2 Returadresse: Natur og Miljø Torvet 1, 4600 Køge Lemminkäinen A/S Nordhavnsvej 15 A 4600 Køge Teknisk Forvaltning Dato Sagsnummer Dokumentnummer Natur og Miljø Tillæg til Miljøgodkendelse af Lemminkäinen A/S, Nordhavnsvej 15A, 4600 Køge Asfaltfabrik Køge Kommune har meddelt ændrede godkendelsesvilkår, med baggrund i ændringer af virksomhedens indretning for så vidt angår oplag af genbrugsasfalt og bitumenemulsion. Ændringerne gives efter 41 a, litra 4 i lov om miljøbeskyttelse 1. Listebetegnelse: C 202, Asfaltfabrikker og anlæg for fremstilling af vejmaterialer med en produktionskapacitet på 10 tons/time eller derover Køge Rådhus Torvet Køge Tlf Fax Kontakt: Mette Ørom Dahlin Direkte tlf Mail: natmil@koege.dk Virksomhedens beliggenhed: Matr.nr.: Nordhavnsvej 15A, 4600 Køge Parcel af matr.nr. 313c, Køge Bygrunde CVR-nr./ P-nr.: Virksomhedens ejerforhold: Grundejer: Lemminkäinen A/S Kontaktperson: Changiz Farrahi Lemminkäinen A/S Nørreskov Bakke Silkeborg Venlig hilsen Bjarne Bringedal Svendsen Natur- og Miljøchef Mette Ørom Dahlin Miljøsagsbehandler 1 Lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010 om lov om miljøbeskyttelse.

3 - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING Ikke teknisk resumé af ansøgning VILKÅR FOR GODKENDELSEN... 4 Vilkår om spildevand... 4 Vilkår om beskyttelse af jord, grundvand og overfladevand UDTALELSER Virksomhedens bemærkninger MILJØTEKNISK VURDERING... 6 Spildevand... 6 Beskyttelse af jord, grundvand og overfladevand... 6 Bilag 1. Klagevejledning mv Bilag 2. Underretning om afgørelsen Bilag 3. Situationsplan over virksomheden Bilag 4. Tegninger, emulsionstanke... 12

4 - 3-1 INDLEDNING Lemminkäinen A/S har ansøgt om ændring af vilkår i virksomhedens miljøgodkendelse, meddelt den 9. oktober 2008 af Køge Kommune til LMK VEJ A/S (nu: Lemminkäinen A/S), Nordhavnsvej 15A, 4600 Køge. Køge Kommune er både godkendelses- og tilsynsmyndighed for virksomheden. Denne miljøgodkendelse er tillæg nr. 1 til virksomhedens miljøgodkendelse af 9. oktober Virksomhedens hovedaktivitet er optaget på bilag 2 til godkendelsesbekendtgørelsen 2 under listepunkt C 202, asfaltfabrikker og anlæg for fremstilling af vejmaterialer med en produktionskapacitet på 10 tons/time eller derover, bortset fra kold forarbejdning af rene stenmaterialer. Virksomhedstypen er omfattet af standardvilkår, jf. bilag 5, afsnit 4 i bekendtgørelse nr. 486 af 25. maj 2012 om godkendelse af listevirksomhed. Standardvilkårene er indsat i godkendelsen sammen med øvrige relevante vilkår jf. 32 i godkendelsesbekendtgørelsen. Ved dette tillæg ændres standardvilkår for oplag af genbrugsasfalt (godkendelsens vilkår 50) og for opstilling af tanke til bitumenemulsion (godkendelsens vilkår 40). Desuden ændres godkendelsens vilkår 24 for tilsyn af alarmenheden i olieudskiller. Dette vilkår er en del af tilladelse for afledning af spildevand og meddelt efter Miljøbeskyttelseslovens Ikke teknisk resumé af ansøgning Lemminkäinen A/S har den 8. februar 2012 ansøgt om ændring af vilkår for oplag af genbrugsasfalt. Ifølge tidligere meddelte standardvilkår skal oplag af genbrugsasfalt ske på befæstede arealer med fald mod afløb og med kontrolleret afledning af afløbsvandet. Lemminkäinen A/S har ønsket i stedet at overdække oplagspladsen for genbrugsasfalt. Køge Kommune har den 6. december 2012 meddelt byggetilladelse til opførelse af en m² åben lagerbygning til opbevaring af genbrugsasfalt. Lemminkäinen A/S har den 9. april 2013 ansøgt om ændring af vilkår for korrosionskontrol og opstilling af tanke for bitumenemulsion. Ifølge tidligere meddelte standardvilkår skal tanken inspiceres for korrosion mindst hvert 5. år, og tanken skal være opstillet i tankgrav, der kan indeholde tankens volumen. Med begrundelse i at bitumenemulsion opbevares i rustfri ståltanke, har virksomheden ønsket en ophævelse af kravet om tankgrav. Vilkår i miljøgodkendelsen vedrørende serviceeftersyn på brændere er forkert formuleret, idet værdien for lambda ikke mere skal beregnes og vurderes i forhold til serviceeftersyn på brændere. Der foretages derfor en redaktionel ændring af dette vilkår. 2 Bekendtgørelse nr af 20. december 2012 om godkendelse af listevirksomhed

5 - 4-2 VILKÅR FOR GODKENDELSEN Køge Kommune meddeler hermed Lemminkäinen A/S tillæg til eksisterende miljøgodkendelse, meddelt i henhold til 33, stk. 1 i Miljøbeskyttelsesloven. Tillægget gives på baggrund af virksomhedens ansøgninger om ændring af godkendelsens vilkår 40 og vilkår 50. Afgørelsen meddeles i henhold til 41 a, litra 4 i miljøbeskyttelsesloven. Vilkårene er ikke omfattet af retsbeskyttelse og træder i kraft straks ved meddelelse af afgørelsen med mindre afgørelsen påklages. I miljøgodkendelsen er medtaget vilkår for afledning af spildevand. Køge Kommune har med dette tillæg samtidig ændret godkendelsens vilkår 24, fordi det meddelte vilkår efter Køge Kommunes vurdering anses for uhensigtsmæssigt. Ændringen af dette vilkår sker efter miljøbeskyttelseslovens 30. Vilkår om spildevand 24. Virksomheden skal tilse olieudskillerens alarm mindst en gang årligt. Hvis der har været en oliealarm skal olieudskilleren tilses, alarmelektroden renses og det skal undersøges om alarmen viser forkert. Dato og årsag til alarmen skal indføres i driftsjournalen jf. vilkår 33. Vilkår om beskyttelse af jord, grundvand og overfladevand Håndtering og oplag af bitumen, bitumenemulsion, bitumenopløsninger og andre olieprodukter 40. Tanken til bitumenemulsion skal tømmes og inspiceres for korrosion mindst hvert 5. år. Oplag af genbrugsasfalt, stålslagge samt ballast(skærver) 50. Oplag af genbrugsasfalt skal placeres i dertil indrettet lagerhal, eller på befæstede arealer med fald mod afløb og med kontrolleret afledning af afløbsvandet. Vilkår om egenkontrol 61. Virksomheden skal mindst 1 gang årligt få foretaget serviceeftersyn på brændere på tørretromler og tromleblandere og lade brænderne reguleres af et autoriseret firma.

6 - 5-3 UDTALELSER 3.1 Virksomhedens bemærkninger Virksomheden har ikke yderligere bemærkninger til tillæget.

7 - 6-4 MILJØTEKNISK VURDERING Dette afsnit indeholder Køge Kommunes vurdering af de ansøgte ændringer samt begrundelser for de fastsatte vilkår. Spildevand Ifølge tidligere meddelte vilkår 24 skal virksomheden tilse olieudskillerens alarm mindst en gang om måneden. Køge Kommune vurderer, at en tilsynshyppighed på alarmenheden i olieudskiller til 1 gang årligt vil være tilstrækkelig. Dette svarer til de sædvanlige krav for f.eks. benzinstationer. Beskyttelse af jord, grundvand og overfladevand Håndtering og oplag af bitumen, bitumenemulsion, bitumenopløsninger og andre olieprodukter Standardvilkårene (jf. bilag 5, afsnit 4 i bekendtgørelse nr. 486 af 25. maj 2012 om godkendelse af listevirksomhed) foreskriver, at tanke til bitumenemulsion skal tømmes og inspiceres for korrosion mindst hvert 5. eller 2. år - afhængigt af, om tanken er placeret i tankgrav eller ej. Efter tilsynsmyndighedens krav er der i 2013 etableret en spildbakke med den nødvendige kapacitet under påfyldnings- og aftapningssted, således at også ophængningsstedet for slange er dækket af spildbakken. På virksomheden opbevares bitumenemulsion i rustfri ståltanke. I forbindelse med etablering af overdækning af spildbakken er tankanlægget blevet flyttet længere væk fra regnvandsafløb. I tilfælde af spild vil der udlægges sand rundt om tankanlægget til forebyggelse af risikoen for spredning. Bitumenemulsion anses for at være relativt immobilt, og risikoen for, at et eventuelt spild giver anledning til væsentlig jordforurening, vurderes derfor at være begrænset. Emulsionen er tyktflydende, og et spild kan således relativt hurtigt opsamles, før det når at løbe i nærliggende afløb. Rustfri ståltanke kan ikke anses for fuldstændig korrosionsbestandige. Da emulsionen er vandig og desuden kan indeholde f.eks. klor, er der reelt en risiko for korrosion af selv rustfrie stållegeringer. Rustfrie tanke kræver derfor også hyppig kontrol for korrosion. Kontrolmetoden afhænger af, hvilken rustfri stållegering, der er tale om. Køge Kommune vurderer, at det er miljømæssigt forsvarligt at lempe standardvilkårene til opstilling og korrosionskontrol af emulsionstanke, således at tankene kan opstilles uden tankgrav og med krav om korrosionskontrol hvert 5.år. Oplag af genbrugsasfalt, stålslagge samt ballast(skærver) Standardvilkårene (jf. bilag 5, afsnit 4 i bekendtgørelse nr. 486 af 25. maj 2012 om godkendelse af listevirksomhed) foreskriver, at oplag af genbrugsasfalt sker på befæstede arealer med fald mod afløb og med kontrolleret afledning af afløbsvandet. I overensstemmelse med meddelt byggetilladelse, dateret 6. december 2012, har virksomheden opført en åben lagerbygning til opbevaring af genbrugsasfalt.

8 - 7 - Det overdækkede areal er afskærmet på 3 sider, hvilket sikrer, at oplaget er beskyttet mod slagregn. Tagvand udledes til offentlig regnvandsledning i overensstemmelse med eksisterende vilkår for spildevandsafledning, som meddelt ved miljøgodkendelsen af den 9. oktober Køge Kommune vurderer, at det er miljømæssigt forsvarligt at ændre standardvilkårene for opbevaring af genbrugsasfalt, således at dette tillades oplagret på overdækket, ubefæstet areal. Egenkontrol Køge Kommune har foretaget en redaktionel ændring af vilkår vedrørende serviceeftersyn på brændere på tørretromler og tromleblandere, således at værdien for lambda skal ikke mere beregnes og vurderes i forhold til serviceeftersyn på brændere.

9 - 8 - Bilag 1. Klagevejledning mv. Køge Kommunes afgørelse kan påklages skriftligt til Natur og Miljøklagenævnet af virksomheden og enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, samt klageberettigede myndigheder, foreninger og organisationer, jævnfør miljøbeskyttelseslovens 3 98, 99 og 100. Klagen skal sendes til Køge Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Torvet 1, 4600 Køge, så vidt muligt elektronisk på natmil@koege.dk. Køge Kommune skal, hvis vi vil fastholde afgørelsen, snarest og som udgangspunkt ikke senere end 3 uger efter klagefristens udløb videresende klagen til Natur- og Miljøklagenævnet. Sammen med klagen medsendes den påklagede afgørelse, de dokumenter, der er indgået i sagens bedømmelse, og vores bemærkninger til sagen og de anførte klagepunkter. Når vi videresender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet, sender vi samtidig en kopi af vores udtalelse til de i klagesagen involverede parter med en frist for at afgive bemærkninger til Naturog Miljøklagenævnet på 3 uger fra modtagelsen af kopien. Klagefristen er fire uger fra tidspunktet for offentlig bekendtgørelse. Afgørelsen vil blive bekendtgjort på Køge Kommunes hjemmeside samt i Køge Onsdag og Midtsjællands avis onsdag den 18. september 2013 og i lørdagsavisen lørdag den 21. september Klagen skal være modtaget hos Køge Kommune senest ved klagefristens udløb, mandag den 21. oktober 2013, kl En klage har opsættende virkning for et påbud medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet. Hvis denne afgørelse påklages, er afgørelsen med andre ord ikke gældende indtil klagemyndigheden eventuelt fastsætter andet. Virksomheden vil blive underrettet af Køge Kommune, hvis der indgives klage fra anden side. Gebyr for klager: Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af klagen, at du/i indbetaler et gebyr på 500 kr. Du/I modtager en opkrævning på gebyret fra Natur- og Miljøklagenævnet, når nævnet har modtaget klagen fra Køge Kommune. Du/I skal benytte denne opkrævning ved indbetaling af gebyret. Natur- og Miljøklagenævnet modtager ikke check eller kontanter. Natur- og Miljøklagenævnet påbegynder behandlingen af klagen, når gebyret er modtaget. Betales gebyret ikke på den anviste måde og inden for den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen fra behandling. Vejledning om gebyrbetalingen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside. Gebyret tilbagebetales, hvis 1) klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves, 2) klageren får helt eller delvis medhold i klagen, eller 3) klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for efterkommelse af afgørelse som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret dog ikke. 3 Lov om miljøbeskyttelse, jf. lovbekendtgørelse nr. 879 af 26/ med senere ændringer.

10 - 9 - Natur- og Miljøklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis 1) der er indledt forhandlinger med afgørelsens adressat og/eller førsteinstansen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller 2) klager i øvrigt trækker sin klage tilbage, før Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret, f.eks. hvis klagen trækkes tilbage meget sent, herunder efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring. Søgsmål Kommunens afgørelse kan indbringes for domstolene indtil seks måneder efter den offentlige bekendtgørelse, jævnfør miljøbeskyttelseslovens 101, stk. 1. Hvis der klages over afgørelsen, er fristen seks måneder fra endelig afgørelse. Reglerne om klage og søgsmål fremgår af miljøbeskyttelseslovens kapitel 11.

11 Bilag 2. Underretning om afgørelsen Køge Kommune har, ud over virksomheden selv, underrettet følgende organisationer og myndigheder om afgørelsen: Lemminkäinen A/S, Nørreskov Bakke 1, 8600 Silkeborg, cfa@lemminkainen.dk Embedslægeinstitutionen Sjælland (sundhedsstyrelsen), sjl@sst.dk Danmarks Naturfredningsforening, dnkoege-sager@dn.dk Friluftsrådet, kreds@friluftsraadet.dk[alle afgørelser/høringer vedr. natur, miljø og fysisk planlægning som har med friluftslivet at gøre] Foreningen NOAH-Køge, kimejler@post7.tele.dk samt karen@andogko.dk KER - Køge egnens renseanlæg samt øvrige renseanlæg, kim.t@energiforsyningen.dk Køge Havn, Susanne Thilquist, sth@koegehavn.dk

12 Bilag 3. Situationsplan over virksomheden

13 Bilag 4. Tegninger, emulsionstanke

14 - 13 -

Godkendelse. Tillæg til Miljøgodkendelse, øgede affaldsmængder, Autogenbrug VISION A/S, Tigervej 10, 4600 Køge

Godkendelse. Tillæg til Miljøgodkendelse, øgede affaldsmængder, Autogenbrug VISION A/S, Tigervej 10, 4600 Køge Godkendelse Tillæg til Miljøgodkendelse, øgede affaldsmængder, Autogenbrug VISION A/S, Tigervej 10, 4600 Køge Miljøafdelingen 27. november 2017 Returadresse: Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Autogenbrug

Læs mere

Norddjurs Kommune vurdere derfor, at gyllebeholderens kapacitet på Skovgårdevej 24 B kan forøges fra m 3 til m 3.

Norddjurs Kommune vurdere derfor, at gyllebeholderens kapacitet på Skovgårdevej 24 B kan forøges fra m 3 til m 3. Møller Mink v. Michael Møller Møllevangen 32 8585 Glesborg l Byg og Miljø Dato: 13. oktober 2014 Reference: Kirsten Haugaard Wermuth /bc Direkte telefon: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Sagsnr.: 14/15860

Læs mere

/13105 KS: lmje. LINAK Smedevænget Nordborg. Påbud efter miljøbeskyttelseslovens 41

/13105 KS: lmje. LINAK Smedevænget Nordborg. Påbud efter miljøbeskyttelseslovens 41 27-09-2013 13/13105 KS: lmje LINAK Smedevænget 8 6430 Nordborg Påbud efter miljøbeskyttelseslovens 41 Miljøafdelingen har gennemgået virksomhedens miljøgodkendelse fra december 2011, da man på et miljøtilsyn

Læs mere

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning.

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning. TEKNIK OG MILJØ Emtelle Scandinavia A/S Vardevej 140 7280 Sønder Felding Kenn Byllemos, kennb@emtelle.com Sofie Hestbæk sofieh@emtelle.com CVR-nr.: 26 15 69 55 P-nr.: 10 08 57 81 64 Etablering og drift

Læs mere

på virksomheden til også at kunne modtage deponeringsegnet affald. Der er tale om tillægsvilkår til miljøgodkendelse af 8. november 2012.

på virksomheden til også at kunne modtage deponeringsegnet affald. Der er tale om tillægsvilkår til miljøgodkendelse af 8. november 2012. Civica Thomas B. Thriges Gade 24 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Natur, Miljø og Trafik Industrimiljø Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 65512410 Fax 65919681

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Pacca ApS Tillæg 1 til miljøgodkendelse: Reviderede vilkår for opbevaring og håndtering af lud.

Pacca ApS Tillæg 1 til miljøgodkendelse: Reviderede vilkår for opbevaring og håndtering af lud. Pacca ApS Tillæg 1 til miljøgodkendelse: Reviderede vilkår for opbevaring og håndtering af lud. Natur og Miljø 26. juni 2015 Returadresse: Køge kommune, Miljø Torvet 1, 4600 Køge Pacca ApS Østre Havnevej

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af carport

Landzonetilladelse til opførelse af carport Frank Pilgaard Jeppesen Purkærvej 44 9490 Pandrup Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist Selskabet Skydebanevej 14 ApS Vrenderupvej 38 6818 Årre. Sendt til virksomhedens digitale postkasse og pr. hv@sb-thomsen.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2014 Sagsbehandler Bodil Damsgaard Kristensen

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering)

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) November 2013 Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) Tornved Genbrugsplads Holbækvej 167-167a, 4450 Jyderup Matrikelnumre: 7000-a Bennebo by, Skamstrup og 7000-c Tornved by CVR nr. 33033192 P. nr.

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Journalnr: 09.02.16-K08-18996-07 Ref.: Dorte Schmieg Toft Dato: 18-03-2014 Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af Støvring Autooophug ApS, Banesvinget

Læs mere

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden:

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden: Nordic Sugar Nakskov Tietgensvej 1 4900 Nakskov Roskilde J.nr. MST-1272-00684 Ref. melso/benjo Den 12. oktober 2012 Påbud om nye vilkår vedrørende støv Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en husstandsvindmølle

Landzonetilladelse til at opføre en husstandsvindmølle Jacob Andersen Røgildvej 40 9460 Brovst Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 22-11-2012

Læs mere

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C.

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C. Odense Kommune, Odense Slot, Nørregade 36-38, Postboks 740, 5000 Odense C Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima Odense

Læs mere

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri.

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri. Alterna Huse Nr. Hostrupvej 20 6230 Rødekro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-164-12 10-09-2012 Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslinje

Læs mere

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31.

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31. Returadresse: Plan Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Ornestation Mors Gl. Møllevej 97 7970 Redsted M. Afslag på ansøgning om udvidelse af dyreholdet på Bækkevej 4, 4470 Høng Kalundborg Kommune

Læs mere

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 16. juni 2015 modtaget anmeldelse om etablering af plansilo iht. 28

Læs mere

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen.

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 20. april 2016 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89 59 10 00 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/20772 27 afgørelse

Læs mere

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid Sønderborg Kommune modtog den 20. december 2016 en ansøgning om tillæg til miljøgodkendelsen af 27.

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus Marianne og Morten Gade Birkmosevej 120 9740 Jerslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Tillæg nr. 1 til. Miljøgodkendelse af Lemvigh-Müller A/S, Ullsvej 5, 4600 Køge

Tillæg nr. 1 til. Miljøgodkendelse af Lemvigh-Müller A/S, Ullsvej 5, 4600 Køge Tillæg nr. 1 til Miljøgodkendelse af Lemvigh-Müller A/S, Ullsvej 5, 4600 Køge Miljøafdelingen August 2016 Returadresse: Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Lemvigh-Müller A/S Ullsvej 5 4600 Køge Dato Dokumentnummer

Læs mere

Godkendelse. Tillæg til KARA/NOVERENs Miljøgodkendelse Tilladelse til døgnåbent på Køge Genbrugsplads Tangmosevej 104B, 4600 Køge

Godkendelse. Tillæg til KARA/NOVERENs Miljøgodkendelse Tilladelse til døgnåbent på Køge Genbrugsplads Tangmosevej 104B, 4600 Køge Godkendelse Tillæg til KARA/NOVERENs Miljøgodkendelse Tilladelse til døgnåbent på Køge Genbrugsplads Tangmosevej 104B, 4600 Køge Miljøafdelingen 10. november 2016 Returadresse: Miljøafdelingen Torvet 1,

Læs mere

Der er ikke gennemført naboorientering, fordi det ansøgte skønnes at være af underordnet betydning for naboer, jf. planlovens 35 stk. 6.

Der er ikke gennemført naboorientering, fordi det ansøgte skønnes at være af underordnet betydning for naboer, jf. planlovens 35 stk. 6. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Per Yde Kristensen Hellerødvej 17 Hellerød 7790 Thyholm Landzonetilladelse til indretning af to ferielejligheder

Læs mere

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes Jens Jensen Lund Rejsby 9 Ballum 6261 Bredebro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-125-13 02-09-2013 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg

Læs mere

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-706-12 31-01-2013 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum Karin og Niels Guldager Guldagervej 45 Ejersted 9493 Saltum Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING ZPD A/S H. E. Bluhmes Vej 63 6700 Esbjerg Virksomheder J.nr. MST-1270-01092 Ref. zaakh/rukso Den 19. december 2013 MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING Miljøstyrelsen C.F. Tietgens Boulevard 40 5220 Odense

Læs mere

25. marts 2015. Bekendtgørelse

25. marts 2015. Bekendtgørelse Byplan Øverødvej 2 2840 Holte Bekendtgørelse 25. marts 2015 Kommunalbestyrelsen har den 25. marts 2015 vedtaget Forslag til Lokalplan 244 for parkeringsanlæg ved Birkerød Station og Tillæg 5 til Kommuneplan

Læs mere

Rambøll Att. Johnny Andersen Rambøll, og Køge Kommune, Niels Erik Andersen,

Rambøll Att. Johnny Andersen Rambøll, og Køge Kommune, Niels Erik Andersen, Returadresse: Køge Kommune, Miljø Torvet 1, 4600 Køge Rambøll Att. Johnny Andersen Rambøll, JAE@ramboll.dk og Køge Kommune, Niels Erik Andersen, nielserik.andersen@koege.dk Teknik- og Miljøforvaltningen

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af plansilo til opbevaring af ensilage

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af plansilo til opbevaring af ensilage I/S Lykke Andersen Tolstrupvej 10 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 26.01.2018 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12881 Afgørelse om

Læs mere

Holbæk Havn, ejet af Holbæk Kommune, påbydes hermed følgende ændring af vilkår for sikkerhedsstillelsen for Holbæk Havbundssedimentdepot:

Holbæk Havn, ejet af Holbæk Kommune, påbydes hermed følgende ændring af vilkår for sikkerhedsstillelsen for Holbæk Havbundssedimentdepot: Holbæk Havn Parallelvej 33 4300 Holbæk havnen@holb.dk / post@holb.dk Roskilde J.nr. MST-1272-00895 Ref. hahli/jemma Den 11. april 2012 Påbud om fastsættelse af sikkerhedsstillelse for Holbæk Havbundssedimentdepot

Læs mere

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa Cay Wulff Sørensen Kristiansmindevej 1 Thorsø Mark 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 27.07.2017 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12085 25 afgørelse

Læs mere

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes Hans Chr Riggelsen Kummerlev 7 6261 Bredebro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-71-13 22. august 2013 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg

Læs mere

Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013. Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg

Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013. Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg TEKNIK OG MILJØ Dato: 30. juni 2014 Sagsnr.: 09.02.16-P19-4-14 Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013 Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg Ørre Skytteforening Nybro Møllevej

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af autoophug på ejendommen matr. nr. 87 Åspe, Brede, beliggende Galgemark 9, 6261 Bredebro

Landzonetilladelse til etablering af autoophug på ejendommen matr. nr. 87 Åspe, Brede, beliggende Galgemark 9, 6261 Bredebro Team Plan, Byg og Trafik Claus Cornelsen Galgemark 9 6261 Bredebro Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-1-14 12-02-2014 Landzonetilladelse til etablering af autoophug på

Læs mere

Landzonetilladelse til byggeri på Urbakken 22

Landzonetilladelse til byggeri på Urbakken 22 Per og Jytte Andersen Kastanievej 6 9000 Ålborg Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Ansøgningen har ikke været sendt i naboorientering, da Struer Kommune har vurderet, at det ansøgte byggeri er af underordnet betydning for naboer.

Ansøgningen har ikke været sendt i naboorientering, da Struer Kommune har vurderet, at det ansøgte byggeri er af underordnet betydning for naboer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Erik Søndergård Holding APS Hovedvejen 77 7970 Thyholm Sendt pr. mail til: erik@sondergaard-transport.dk

Læs mere

Det nye byggeri erstatter tidligere opført bolig og udhus, som forventes nedrevet i starten af 2015 gennem nedrivningspuljen.

Det nye byggeri erstatter tidligere opført bolig og udhus, som forventes nedrevet i starten af 2015 gennem nedrivningspuljen. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Jacob Nexgaard Andersen Agergårdvej 1 7600 Struer Sendt med digital post Landzonetilladelse til bolig

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter, Lerchenfeldvej 231. Afgørelse. Baggrund

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter, Lerchenfeldvej 231. Afgørelse. Baggrund Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Palle Birk Nielsen Lerchenfeldvej 231 4400 Kalundborg DATO 7. august 2013 SAGS NR. 326-2013-31247 BETJE N D IG SELV Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter,

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006.

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006. BYG OG MILJØ Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug Grønnevej 4 Tilhørende Per Høeg Grønnevej 4 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer Karen Bergmann Emmerlev Klev 6 6280 Højer Sendt på e-mail til karenbergmann@hotmail.com Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-143-13 3. februar 2014

Læs mere

Tilladelse til Lejre Stationsby Vandværk til permanent opsætning og anvendelse af ultralydskalkknuser.

Tilladelse til Lejre Stationsby Vandværk til permanent opsætning og anvendelse af ultralydskalkknuser. Lejre Stationsby Vandværk Amba. Kongebrovej 2 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Søren Bagge Center for Byg & Miljø D 4646 4963 E soba@lejre.dk

Læs mere

RØDOVRE KOMMUNE. Teknisk Forvaltning TILLADELSE

RØDOVRE KOMMUNE. Teknisk Forvaltning TILLADELSE RØDOVRE KOMMUNE Teknisk Forvaltning 6. januar 2012 TILLADELSE TIL TILSLUTNING AF SPILDEVAND FRA VASKEPLADSER TILKNYTTET AAB, AFDELING 43 S GARAGEBYGNING OG CONTAINERPLADS PÅ STOREKÆR 9 2610 RØDOVRE MATR.

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 41, 5.2 skal udvidelse af det eksisterende varmeværk ske inden for det på kortbilag 2 angivne Byggefelt A.

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 41, 5.2 skal udvidelse af det eksisterende varmeværk ske inden for det på kortbilag 2 angivne Byggefelt A. Fjerritslev Fjernvarme Industrivej 27 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Håndværkervej 2 - Byggesag - Opførelse af en 21 m høj akkumuleringstank. Diameter 7,5 m, indhold ca. 600 m³.

Håndværkervej 2 - Byggesag - Opførelse af en 21 m høj akkumuleringstank. Diameter 7,5 m, indhold ca. 600 m³. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK HVIDBJERG FJERNVARME A M B A Håndværkervej 2 7790 Thyholm DATO 10-07-2014 JOURNALNUMMER 02.34.02-P19-133-14

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa - Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk CVR nr. 29 18

Læs mere

Virksomheden er beliggende på: Sædding Ringvej 9-11, 6710 Esbjerg V, matr.nr. 4ao, Sædding By, Guldager. Placeringen fremgår af bilag 1.

Virksomheden er beliggende på: Sædding Ringvej 9-11, 6710 Esbjerg V, matr.nr. 4ao, Sædding By, Guldager. Placeringen fremgår af bilag 1. Esbjerg Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 29. september 2014 Sags id 14/7802 Sagsbehandler Bente Kristensen/sgk Telefon direkte 76 16 13 86 Påbud Tillæg til miljøgodkendelse

Læs mere

Johannes Sørensen Rubjerghøj Struer. Sendt med digital post. Landzonetilladelse til ændret anvendelse af tiloversbleven landbrugsbygning

Johannes Sørensen Rubjerghøj Struer. Sendt med digital post. Landzonetilladelse til ændret anvendelse af tiloversbleven landbrugsbygning POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Johannes Sørensen Rubjerghøj 6 7600 Struer Sendt med digital post Landzonetilladelse til ændret anvendelse

Læs mere

Begrundelse for afgørelsen Plan- og Miljøafdelingen har vurderet sagen ud fra en betragtning af lokalplanområdet som helhed.

Begrundelse for afgørelsen Plan- og Miljøafdelingen har vurderet sagen ud fra en betragtning af lokalplanområdet som helhed. Steen Gaarden mail@multi-mal.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 23-01-2013

Læs mere

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv MILJØ OG TEKNIK Benjamin og Jane Friis Bybækterrasserne 142 F 3520 Farum Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 12. marts 2014 Tlf. dir.: 4175 0125 E-mail: mt-miljo@balk.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Morten Gert Nielsen Elgårdsmindevej 9 8960 Randers SØ Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 05-07-2017 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/10218 Afgørelse

Læs mere

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING Kommunekemi a/s Att. Ninna Johnsen Lindholmvej 3 5800 Nyborg Odense J.nr. MST-1270-00565 Ref. Johje/olkri Den 16. april 2012 MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING For: Kommunekemi a/s, ændring af vilkår for

Læs mere

Lokalplan 62 kan findes på kommunens hjemmeside jammerbugt.dk/lokalplaner

Lokalplan 62 kan findes på kommunens hjemmeside jammerbugt.dk/lokalplaner Ingrid Uglebjerg Thomsen Strandvejen 78 9460 Brovst Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene Dansk Miljøforbedring ApS Søndre Mellemvej 9 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 15. september

Læs mere

Miljøgodkendelse. til produktion af foderlægemidler. på DLG Fabrik Tjele, Vingevej 70, 8830 Tjele

Miljøgodkendelse. til produktion af foderlægemidler. på DLG Fabrik Tjele, Vingevej 70, 8830 Tjele Teknik & Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 WH - RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS Danmarksvej 8 8660 Skanderborg virksomhedsmiljoe@viborg.dk Dato: 19-05-2014 Sagsnr.: 14/20899

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Torben Sørensen Elstedvej 99, 8520 Lystrup Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning efter 19

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade på matr. nr. 20i Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Udbygårdevej 9, 8961 Allingåbro

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade på matr. nr. 20i Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Udbygårdevej 9, 8961 Allingåbro Svend Rytter Pedersen Udbygårdevej 9 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 29.07.2016 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 16/11715 27 afgørelse om

Læs mere

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012 Jens Otto Johansen Skovdalvej 7 7430 Ikast 24. september 2012 Anmeldelse af fulde stalde, Skovdalvej 7, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 24. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 f i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Industrimiljø Teknik & Miljø. Citycentralen. Stikvejen 5, 6700 Esbjerg. CVR nummer Dato for tilsyn 12. marts 2015

Industrimiljø Teknik & Miljø. Citycentralen. Stikvejen 5, 6700 Esbjerg. CVR nummer Dato for tilsyn 12. marts 2015 Navn Citycentralen Adresse Stikvejen 5, 6700 Esbjerg CVR nummer 32 66 11 49 Dato for tilsyn 12. marts 2015 Baggrunden for tilsynet Virksomhedens karakter Hvad der er ført tilsyn med Er der konstateret

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v.

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. BYG OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Registreringsblad Titel Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har den 30. august 2016 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING Musholm A/S Reersø Havn Strandvejen 101 4281 Gørlev Virksomheder J.nr. MST-1270-01077 Ref. evnis Den 24. januar 2014 MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING For: Musholm A/S Reersø Havn, Strandvejen 101, 4281

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt til husdyrbruget Bolderslevskovvej 23, 6392 Bolderslev, matr.nr. 7 m.fl. Bolderslev, Bjolderup

Afgørelse om ikke godkendelsespligt til husdyrbruget Bolderslevskovvej 23, 6392 Bolderslev, matr.nr. 7 m.fl. Bolderslev, Bjolderup Kultur, Miljø & Erhverv Team Miljø Skelbækvej 2 DK-6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Dato: 15-09-2014 Sagsnr.: 14/26475 Dok.nr.: 15 Kontakt: Tina Ketelsen Direkte

Læs mere

Såfremt Shell foreslår, at der gøres brug af andet end landanlæg, ek-

Såfremt Shell foreslår, at der gøres brug af andet end landanlæg, ek- A/S Dansk Shell Shell-Raffinaderiet Fredericia Egeskovvej 265 7000 Fredericia Virksomheder J.nr. MST-1272-01022 Ref. Klhou/subjo 5. december 2012 Påbud om ændring af vilkår i miljøgodkendelse af Shell

Læs mere

Soil Recovery A/S Nederbyvej 12. 5800 Nyborg

Soil Recovery A/S Nederbyvej 12. 5800 Nyborg Soil Recovery A/S Nederbyvej 12 5800 Nyborg Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk 10-03-2009 Tillægsgodkendelse for nyt 1.200 liter

Læs mere

l Byg og Miljø Dato: Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: Sagsnr.: 08/21766

l Byg og Miljø Dato: Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: Sagsnr.: 08/21766 Gert Svith A/S Rugvænget A/S 8500 Grenaa l Byg og Miljø Dato: 17.06.2014 Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: skp@norddjurs.dk Sagsnr.: 08/21766 Forlængelse af RÅSTOFTILLADELSE

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse

Tillæg til miljøgodkendelse Furesø Kommune Natur og Miljø Tillæg til miljøgodkendelse Stena Recycling A/S Rugmarken 10 3520 Farum 5. marts 2014 1 INDHOLD: INDLEDNING... 3 MILJØGODKENDELSE... 3 VILKÅR FOR MILJØGODKENDELSEN... 3 OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN Cento A/S Att.: Kim Strømman Via e-post: KS@cento.dk Retten i Lyngby Lyngby Hovedgade 96 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 99 68 48 00 kobenhavn@fredningsnaevn.dk www.fredningsnaevn.dk

Læs mere

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen 2 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter 19 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse

Tillæg til arealgodkendelse Teknik og MIljø 15. oktober 2013 Tillæg til arealgodkendelse Udbringningsarealer på Bøstrupvej 32, 4270 Høng Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 11197299 v. Roland Pedersen Bøstrupvej 32 4270 Høng

Læs mere

Landzonetilladelse til byggeri

Landzonetilladelse til byggeri Frank Dybdahl Andersen Frank.d@andersen.mail.dk Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

POSTBOKS 19 ØSTERGADE STRUER. Landzonetilladelse samt VVM-afgørelse opstilling af husstandsmølle,

POSTBOKS 19 ØSTERGADE STRUER. Landzonetilladelse samt VVM-afgørelse opstilling af husstandsmølle, POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Thy WindPower Aps Oddesundvej 183 7755 Bedsted Sendt pr. mail til: duf(&,karby.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Ballerup Ejendomsselskab Vester Voldgade 17 1552 København V

Ballerup Ejendomsselskab Vester Voldgade 17 1552 København V Ballerup Ejendomsselskab Vester Voldgade 17 1552 København V MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 6. november 2012 Tlf. dir.: 4477 2249 Fax. dir.: 4477

Læs mere

Gerrit van der Meer Højsetvej 7. 3, 6534 Agerskov

Gerrit van der Meer Højsetvej 7. 3, 6534 Agerskov Team Byg og Landzone Gerrit van der Meer Højsetvej 7 6534 Agerskov Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-79-13 06-09-2013 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg

Læs mere

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142 (TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej 9 8362 Hørning 11. juni 20142 Sags nr.: 14/015815 Sagsbeh.: Hans Kunnerup KS: Jens Tikær Andersen Tillæg til

Læs mere

Lokalplan 209 kan findes på kommunens hjemmeside: jammerbugt.dk/lokalplaner

Lokalplan 209 kan findes på kommunens hjemmeside: jammerbugt.dk/lokalplaner Dennis Brimer Riis Holmevej 4 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk 29-11-2012

Læs mere

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1.

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1. Inga Maria Lautrup Kristensen Karstoftevej 6 7330 Brande 13. september 2012 Anmeldelse af skift i dyretype, Karstoftevej 6, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus på matr. nr. 35a Robstrup, beliggende Dolmervej 29, 8500 Grenaa.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus på matr. nr. 35a Robstrup, beliggende Dolmervej 29, 8500 Grenaa. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Byg og Miljø Dato: 2. maj 2014 Reference: Kirsten Haugaard Wermuth /bc Direkte telefon: 8959 4016 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 14/7456 27 afgørelse

Læs mere

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr.

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr. Peter Sørensen Højmosegård Skansevej 11 8560 Kolind l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: 89 59 40 11 E-mail: knes@norddjurs.dk Journalnr.: 12/12909 Afgørelse

Læs mere

Dispensation fra åbeskyttelseslinje til udhus mv. Dato:

Dispensation fra åbeskyttelseslinje til udhus mv. Dato: Billund Kommune Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Att.: René Brinch Andersen Dispensation fra åbeskyttelseslinje til udhus mv. Dato: 23-05-2014 Du har den 22. maj 2014 søgt om dispensation fra åbeskyttelseslinje

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af et gødningsopbevaringsanlæg på matr. nr. 1 Nygård, Lyngby, beliggende Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af et gødningsopbevaringsanlæg på matr. nr. 1 Nygård, Lyngby, beliggende Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup Jacob Therkildsen Nygårdsvej 47 8570 Trustrup Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 24.11.2017 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12881 Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25.

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Søren Riis Lindevej 12 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Med ansøgning af den 7. maj 2019, har du ansøgt Lemvig Kommune

Læs mere

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Fjernvarmeforsyning af Nyt OUH 31. august 2016 1/8 Indholdsfortegnelse 2. ANVENDT LOVGIVNING...4 Godkendelsens forhold til anden lovgivning...4 3. SAGSFREMSTILLING...4

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej Skørping CVR nummer:

Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej Skørping CVR nummer: Center Natur og Miljø Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 110 9530 Støvring Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse i forbindelse med ændringer i trykkeriet

Tillæg til miljøgodkendelse i forbindelse med ændringer i trykkeriet Glud & Marstrand A/S Blikfanget 6 8722 Hedensted Att.: Gitte Jensen Sendt på digital post til CVR-nr: 67287118 Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Susanne Juul Sørensen

Læs mere

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1 Sendt til sagens parter: Bjarne Andersen Margit Junker Krag Christian Krag Christian Kock (via fuldmagt) Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6.

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Regnar Boel Solhøjvej 6 Ramme 7620 Lemvig 13. marts 2019 Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Med ansøgning af den 31. januar 2019,

Læs mere

VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej Hørning. Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage

VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej Hørning. Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej 7 8362 Hørning Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til etablering af 57 m² integreret

Læs mere

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9.

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Steffan Sønderby Møltrupvej 8 Lomborg 7650 Bøvlingbjerg 9. januar 2017 Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Med ansøgning af den 12. december 2016,

Læs mere

Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: Journalnr.

Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: Journalnr. Peter Juul Sørensen Skansevej 11 Fannerup 8560 Kolind Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: 89 59 40 01 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 16/16226 Afgørelse

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018 Esben Øvle Kristensen CVR.: 16102083 Afdeling: Byg og miljø Dato: 30. januar 2019 Reference: Per V. Misser Tlf.: 8959 4020 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Anmeldelsen af siloen sker i henhold til 10 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1.

Anmeldelsen af siloen sker i henhold til 10 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1. Peter Fisker Overskovvej 21 Ø. Alling 8963 Auning Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 25.02.2019 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 19/1984 Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013 Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast 1. august 2013 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Søbjergvej 63, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 22. maj 2013 modtaget en anmeldelse efter 19 c i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 07-01-2019 JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-7-18 Claus Henry Hansen Broholmvej 5 7600 Struer RÅDHUSET,

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26.

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26. Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, nimat@ikast-brande.dk 26. juli 2017 Dispensation til hold af to hængebugsvin i byzone - Birkevej 15, 7442 Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

Påbud om ændring af vilkår i tilslutningstilladelse for Suldrup Maskinforretning A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14, 9541 Suldrup

Påbud om ændring af vilkår i tilslutningstilladelse for Suldrup Maskinforretning A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14, 9541 Suldrup Center Natur og Miljø SULDRUP MASKINFORRETNING A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14 9541 Suldrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.15-K08-2-17 Ref.:

Læs mere

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013 Knud Jensen Over Isen Vej 10 7430 Ikast 4. november 2013 Anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning, Over Isen Vej 9, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. oktober 2013 modtaget

Læs mere

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING Amager Ressourcecenter Kraftværksvej 31 2300 København S Sendt som sikker post Virksomheder J.nr. MST-1270-01192 Ref. anbri/molut Den 7. maj 2014 Cc Pernille Milton, MBG, Joint Venture pmm@geo.dk MILJØGODKENDELSE

Læs mere

Aabenraa Kommune imødekommer ansøgningen om forlængelse af udnyttelsesfristen.

Aabenraa Kommune imødekommer ansøgningen om forlængelse af udnyttelsesfristen. Teknik og Miljø Miljø og Landbrug Skelbækvej 2 DK-6200 Aabenraa Digital annoncering Tlf. : 73 76 76 76 Aabenraa Kommunes hjemmeside Dato: 31-05-2012 Sagsnr.: 12/26040 Dok.nr.: 8 Kontakt: Susanne Niman

Læs mere