Efter konkurrencerne afsluttes dagen med præmieoverrækkelse og fællesspisning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efter konkurrencerne afsluttes dagen med præmieoverrækkelse og fællesspisning."

Transkript

1 Oldboys Obligatorisk deltagelse i kvadrille med 4 6 ryttere pr. hold. Herudover afholdes spring- og dressurklasser, ringridning, kugleridning, stafetspringning og travløb. Efter konkurrencerne afsluttes dagen med præmieoverrækkelse og fællesspisning. Alderskrav: 30 år og derover. Åben for alle klubber under DRF, dog kræver det deltagelse i 3 år førend man kan vinde pokaler. Under stævnet vil der være salg af morgenmad, frokost, øl, vin, vand, kaffe, the, kage m.m. fra kantinen. PROPOSITIONER: Klasse 1 Klasse 2 Klasse 3 Klasse 4 Klasse 5 Klasse 6 Klasse 7 Holdridning travprogram Holdridning Holdridning ungdomshold Dressur LD1 B Dressur LC3 B Dressur LB2 B Dressur LA valgfri 1-3 A Klasse 8 Klasse 9 Klasse 10 Klasse 11 Klasse 12 Klasse 13 Klasse 14 Dressur MB valgfri 0-3 A Springning 60 cm, met.b1 Springning 80 cm, met B1 Stafetspr 70 cm, met C 3 ekvipager Kugleridning Ringridning Travløb Stævneinformation: Holdridning klasse 1 og 2. Holdet skal bestå af 4-6 ryttere. Der rides efter vedlagte program. Bedste hold modtager vandrepokal. Hvis der kun stiller 1 hold til start vil resultatet blive omregnet i procent og indgå i en fælles konkurrence for klasse 1 og 2. Holdridning klasse 3. Holdet skal bestå af 4-6 ryttere under 30 år. Der rides samme program som klasse 2. Holdet rider udenfor konkurrence og kun til bedømmelse. For alle hold er gældende, at der gives -2 point for hver rytter der på holdet rider med hjælpetøjler, pisk, m.m. Dressurklasse 4 LD1 er kun åben for ekvipager, der har startet i klasse 1 og som ikke er udklasset af denne klasse eller har startet i højere klasse. Denne klasse tæller kun med til den gennemgående pokal, hvis der er mindst 3 startende. Dressurklasse 5-7 LC3, LB2 og LA1-3 er åben for ekvipager der ikke er udklasset af klassen eller har startet i højere klasse. Dressurklasse 8 MB0-3 er åben for alle. I klasse 7 og 8 skal angives hvilket program rytteren ønsker at ride. Springklasse 9 Max højde 60 cm, met. B1. Åben for ekvipager, som ikke har startet i højere klasse. Springklasse 10 Max højde 80 cm, met. B1. Åben for alle. I begge springklasser vil der være en afdeling for ryttere over 60 år, hvis der er minimum 3 ryttere til start. Dette skal anføres ved tilmeldingen. Stafetspringning klasse 11 Max højde 70 cm, met. C. Holdet skal bestå af 3 ryttere og hver rytter må kun starte én gang. Kun hold med ryttere fra samme klub kan vinde pokalen. Mixhold fra forskellige klubber kan starte. Regler er vedlagt særskilt. Al springning foregår på grusbane. Kugleridning klasse 12 afvikles på græsbane. Der rides om 3 kugler og tiden er afgørende. Banen må gennemrides op til 3 gange og hurtigste tid noteres som resultat. Banen er åben fra til De tilmeldte ekvipager må selv sørge for at ride til start i dette tidsrum. Regler er vedlagt særskilt.

2 Ringridning klasse 13 afvikles på græsbane. Der rides til 8 ringe. Kun én galge og kun klubbens lanse. Banen er åben fra til De tilmeldte ekvipager må selv sørge for at ride til start i dette tidsrum. Regler er vedlagt særskilt. Travløb klasse 14 afvikles på grusbane. Afvikles i heat. Regler er vedlagt særskilt. Opstaldning kan tilbydes gratis på Lindholm. Tilmelding skal være sket på tilmeldingsblanketten. Kantinen har åbent under hele stævnet. Af hensyn til indkøb bedes det anført på tilmeldingsblanketten, hvor mange personer (inkl. familie, venner mv.) holdet forventer der vil købe hhv. morgenmad og frokost på dagen Almindelige bestemmelser: Stævnet er åben for klubber under DRF og DRF s reglement er gældende hvor intet andet er anført. De deltagende ryttere skal være fyldt 30 år og start i klasse 1 eller 2 er obligatorisk for deltagelse i de øvrige klasser. Holdet skal bestå af 4 6 ryttere fra samme klub. Det er tilladt at have en 7. rytter på holdet, som ikke deltager i kvadrillen men kan deltage i de øvrige klasser. Det muligt at stille hold bestående af ryttere fra flere forskellige klubber (MIXHOLD) men disse deltager ikke i konkurrencen om hold-pokalerne. Dette for at tilgodese ryttere/klubber, der ikke kan stille fuld hold. Hver ekvipage må kun starte i én springklasse eller én dressurklasse (klasse 4 10). Ryttere, der starter i dressur kan således ikke starte i springning. (Undtaget i stafetspringning). Alle må starte i stafetspringning, kugleridning, ringridning og travløb. Det er tilladt en rytter at starte op til to heste. Rytteren vil i sådanne tilfælde skulle ride på 2 hold, idet en hest der ikke har gået holdridning ikke er startberettiget i øvrige klasser. Såfremt en rytter i holdridningen afgiver sin hest til en anden, er han/hun selv udelukket fra videre deltagelse i stævnet. Det er således kun heste, der har deltaget i holdridningen der er startberettiget i de øvrige klasser. Der uddeles sløjfer til de placerede ryttere. Derudover uddeles der vandrepokaler til: Den samlede bedst placerede rytter fra dressur eller spring samt kugle- og ringridning. Det samlede bedst placerede hold fra samtlige konkurrencer udover kvadrilleridningen. Vindere i stafetspringning Vindere i holdridning Pokal- og sløjfeoverrækkelse for holdridning og de øvrige klasser vil blive afholdt kl i pavillonen med efterfølgende spisning og hyggeligt samvær. Vandrepokaler kan først vindes efter klubbers 3. års deltagelse i OldBoys-Stævner. MIXHOLD kan ikke vinde pokalen for holdridningen, men individuelle klasser på lige fod med andre. Sidste års vindere skal aflevere pokalerne på stævnedagen i indgraveret stand. Lørdag aften vil der være fest og præmieoverrækkelse for alle, som har lyst til at deltage.

3 Kugleridning Kugleridning er en behændighedsøvelse, hvor rytteren på kortest mulig tid skal hente 3 kugler, én ad gangen, fra forskellige placeringer, og derefter anbringe dem i en beholder. Banens længde skal være mindst 85 meter i lige linie. 10 meter fra startstedet er anbragt en 65 cm. Høj bøttestøtte, der foroven er forsynet med en rund plade 30 cm. I diameter. På pladen er anbragt en bøtte, hvis bundflade svarer til den runde plade og som er 15 cm. Høj. I bøttens bund er anbragt ca. 2 cm. Sand. Henholdsvis 20, 45 og 70 meter fra bøttestøtten er anbragt 3 kuglestøtter. Disse er 190 cm. Høje og er oventil forsynet med en lille hulning, så de anvendte kugler ligger fast. Kuglerne må helst være af træ og måle 5 7 cm. I diameter. Rytteren starter fra startstedet, rider til den første kuglestøtte, går højre om denne, henter kuglen, rider tilbage til bøtten, rider højre om denne, kaster kuglen i og henter derefter på samme måde 2. Og 3. Kugle. Når 3. Kugle er anbragt, forsætter rytteren videre til mål linien, og når denne passeres, tages tiden. Maksimum tid er 2 minutter, regnet fra start og til målpassage. Følgende regler gælder: Rytteren skal ride i klubbens reglementerede påklædning. Hesten skal have gjord med bøjler eller sadel. Kuglerne skal hentes fra kuglestøtterne og anbringes i bøtten, medens rytteren er til hest. Griber han fejl af kuglen, så den falder til jorden, skal han stå af hesten og tage den op. Taber han kuglen undervejs, behøver han dog ikke at ride tilbage med og anbringe den på ny. Vælter bøtten, skal rytteren stille den op igen og lægge kuglerne tilbage i den, inden han sidder op. - Målet skal passeres til hest. Udgår en rytter eller rider han forkert, (f.eks. venstre om en kuglestøtte) eller passerer han ikke målet mellem målflagerne, noteres hans tid til maksimum. Start Mål 20 meter 25 meter 25 meter Når rytteren er færdig med ridtet skal han lægge kuglerne på plads i kuglestøtterne, således at de er klar til den næste ekvipage.

4 Ringridning Banen til ringridning skal være mindst 40 meter i længden, og galgen anbringes midt på banen. Ringens indvendige diameter skal være 5 cm. Og rytteren må selv bestemme højden fra jorden, ønskes den normale højde ændret, skal rytteren forlange højden ændret,inden tilridningen begynder. Lansen skal være 160 cm lang og forsynet med en jernspids. Der rides til 8 ringe - har flere ryttere samme antal ringe rides der mellem disse en omridning til 5 ringe - er der stadige lige rides endnu en omgang til 5 ringe. Herefter er ekvipager med samme antal ringe lige placeret. Hesten skal være i galop 10 meter før og 10 meter efter galgen,.samme hest må kun benyttes af en og samme rytter i en konkurrence. Stafetspringning Stafetspringning er en konkurrence, hvor et holds ryttere (stafetholdet) hurtigst muligt bringer stafetten (normalt en pisk) fra start til mål. Springningen skal afholdes efter metode C, og springantal og banelængde regnes fra start til mål. Et stafethold består af 3 ryttere med hver sin hest. Rytternes individuelle resultater sammenlægges. I propositionerne skal angives holdets størrelse, det omtrent lige antal forhindringer, som den enkelte rytter skal springe og forhindringernes maximumshøjde. Banen, der skal gennemride, bør så vidt muligt være en fortløbende bane over forskelligartede forhindringer med stafetskilte på forskellige steder, det bør undgås, at holdets enkelte ryttere springer de samme forhindringer i samme rækkefølge. Stafetten er en ridepisk eller lignende (den samme for alle hold), som hver af holdets ryttere rider med over sin del af banen og afleverer til og/eller modtager fra en anden af holdets ryttere mellem to forud angivne forhindringer. Når holdets første rytter starter, skal hver af holdets øvrige ryttere holde til hest på det, for dem opgivne sted imellem de to forhindringer, hvor stafetskiftet skal foregå, og forblive der, indtil stafetrytteren kommer eller signal for diskvalifikation lyder. Hvis en rytter eller hest forlader banen, diskvalificeres holdet. Hvis rytteren springer et spring efter at have afleveret stafetten, straffes holdet med et tillæg af tid svarende til et nedslag på et spring Springer rytteren flere spring, diskvalificeres holdet. Hvis rytteren ikke får afleveret stafetten mellem de opgivne forhindringer, men springer et spring for meget med stafetten, skal han ride tilbage (selv om afløseren er fulgt med), idet stafetskiftet skal foregå imellem de to opgivne forhindringer. Alle fejl (nedslag m.v.), der begås under den her i punktet omtalte overflødige springning, medregnes i holdets resultat. Hver ekvipage bedømmes særskilt. Hvis en rytter eller hest diskvalificeres, bekendtgøres det ved et signal (3 lydsignaler) fra dommeren, hvorpå den efterfølgende rytter i holdet overtager stafetten og riden den det sidste stykke af formandens afbrudte pacour foruden sin egen. Hvis holdets sidste rytter (hest) diskvalificeres, overtages stafetten af holdets første rytter, som fuldfører til mål. Når signalet til diskvalifikation lyder, må de to ryttere, mellem hvem stafetten skal skiftes, ride hinanden i møde og stafetskiftet må da ske hvor som helst på banen, de to ryttere mødes. Hvis den rytter, som skal overtage stafetten, rider for tidligt hen imod den i vanskelighed værende rytter og ikke er på sin plads (imellem de angivne to forhindringer). Når signalet til diskvalifikation lyder, straffes holdet med et tillæg af tid, svarende til et nedslag på et spring. Hvis 2 ekvipager i holdet udgør eller diskvalificeres, bliver holdet diskvalificeret. Hvis en rytter taber stafetten, skal hen selv tage den op. Hvis den tabes imellem de to forhindringer, hvor stafetskifter skal foregå, skal stafetten dog tages op af den rytter, som skal ride videre med den. Summen af de enkelte rytteres fejl på forhindringerne (udtrykt i strafsekunder) lægges til holdets tid for ridtet. Denne sluttid udgør holdets resultat. Det hold, som har mindst sluttid, er vinder, næstmindst nr. 2 osv. Ved samme sluttid for to eller flere hold til 1. Pladsen, skal der finde en omspringning sted, hvor holdenes enkelte deltagere skal springe over den samme uforhøjede bane. Ved samme sluttid i omspringningen eller ved samme sluttid, når det ikke drejer sig om 1. Pladsen er de to ligeplacerede.

5 TRAVLØB Travløbet er en konkurrence hvor ekvipagen så hurtigt som muligt skal gennemride den angivne bane. Gennemridningen skal foregå i trav. Banens længde kan variere afhængig af placering. Der rides i heat. Vinderen og nr. 2 i hvert heat går videre til finalen. Hvis en ekvipage galopere, skal rytteren hurtigst muligt tage hesten ned i trav. Hvis galoppen er sket over 10 meter tæller det som en fejl, efter 3 gange med galop diskvalificeres ekvipagen. Fejl ved galop tæller kun med til om ekvipagen skal diskvalificeres. Hvis ekvipagen har galopfejl, og alligevel er blandt de forreste ryttere slettes fejlen. Vinderen er den ekvipage der er først over målstregen

6 Holdridning - kvadrille Bane A: 20 x 60 Vejledende tid: 10 minutter. - Højeste karaktersum: 200 Holdets navn: Klub: Øvelse Programmet rides med ½ hestelængdes afstand Karakter Bemærkninger 1. A X C Indridning ad midterlinjen i arbejdstrav. Opmarch og parade på linjen EXB ved at 1. rytter laver Parade ved X og efterfølgende ryttere laver opmarch Skiftevis på hver side af 1. rytter Hilsen Fremridning i enkeltkolonne. Ved C højre volte 2. C-A Slangegang 3 buer (midterlinjen passeres 2 gange) 3. K-H Enkeltvis 10 m volte til højre 4. M Skråt igennem øget trav K Kort trav 5. F-M Enkeltvis volte til venstre 6. H-K D-G F-M 7. C I 8. F-M K-H Enkeltvis venstre om Parade på midterlinie Enkeltvis fremridning i trav. Venstre volte 1. rytter først Vend ad midterlinjen Schenkelvigning for venstre schenkel til mellem V og K Enkeltvis 10 m halvvolte til venstre. 4-6 m lige ud af midterlinje. 10 m halvvolte til højre 9. C Vend ad midterlinjen Schenkelvigning for højre schenkel til mellem P og F 10. F-K K-M Overgang til skridt på kortsiden Skråt igennem for længere tøjle 11. M-H EX XB Trav på kortsiden, alle på én gang 10 m halvvolte til venstre. 4-6 m lige ud af midterlinje. 10 m halvvolte til højre 12. F-K Anspring til højre galop, alle på én gang 13. EBE ECM Volte 20 m Arbejdsgalop 14. M X-K Skråt igennem Overgang til kort trav, alle på én gang 15. K-F Galop til venstre, alle på én gang 16. BEB BCH Volte 20 m Arbejdsgalop 17. H X-F Skråt igennem Overgang til kort trav, alle på én gang 18. K-H X Enkeltvis højre om, slut tæt sammen, Svingning om højre fløj, to omgange med øget tempo - de yderste i galop 19. D-G Parade stilstand Hilsen Udridning i skridt, enkeltkolonne 20. Helhedsindtryk POINT Fradrag SUM I ALT

7 Holdridning Travprogram Oldboysstævne 2017 Bane A: 20 x 60 Vejledende tid: 12 minutter. - Højeste karaktersum: 170 Holdets navn: Klub: Øvelse Rytterne rider ind ved A med ½ hestelængdes afstand øvelserne begynder straks. Karakter Bemærkninger 1. A Indridning i enkeltkolonne C Højre volte 2. A Slangegang midterlinien passeres 3 gange. Slut på venstre volte 3. HK Enkeltvis volte til venstre 4. F Skråt igennem fri trav letridning H Kort trav 5. MF Enkeltvis volte til højre 6. K Skråt igennem fri trav nedsidning M Kort trav 7. HK Parade enkeltvis forpartsvending til højre, kort trav 8. MF Enkeltvis højre om, ved modsat langside højre volte 9. MF Parade, forpartsvending til venstre, kort trav 10. HK Enkeltvis venstre om DG Parade, alle kort trav, ved langsiden venstre volte 11. KAE Volte tilbage 12. EBE Cirkelvolte HCE Volte tilbage 14. KF F Skridt Trav 15. HK X Enkeltvis venstre om, slut tæt sammen, Svingning om venstre fløj, to omgange med øget tempo, de yderste i galop 16. DG Parade stilstand Hilsen 17. Helhedsindtryk Udridning i skridt, enkeltkolonne POINT Fradrag Monika Vestergaard den 23/ Redigeret marts 2016 SUM IALT Bedømmelse: Ved bedømmelsen skal der lægges vægt på ensartethed i øvelserne og samtidighed. Fradrag: Der gives et fradrag på 2 point for hver rytter der rider uden spore eller som bruger hjælpetøjler m.m. eller pisk. For fejlridning gives 1. Gang 2 point, 2. Gang 4 point, 3. Gang 8 point

Regler for LØSR s klubmesterskaber

Regler for LØSR s klubmesterskaber Regler for LØSR s klubmesterskaber Gældende fra 2014 Revideret 2018 Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. 1. Ved klubmesterskabsstævnet afholdes der samtidig LØSR

Læs mere

Klubmesterskab regler

Klubmesterskab regler Klubmesterskab regler Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. Rytteren skal have været medlem af LØSR i de seneste 3 måneder for at kunne deltage i LØSR s klubmesterskaber.

Læs mere

Championat for Fjordheste

Championat for Fjordheste Championat for Fjordheste Formål Formålet er at fremme brugen af vore Fjordheste, avlsheste såvel som sportsheste, samt at hjælpe til en større forståelse af sammenhængen mellem avl og sport (bevægelse,

Læs mere

Nökkvi klubstævneregler

Nökkvi klubstævneregler Nökkvi klubstævneregler Følgende regler er gældende til alle Nökkvi klubstævner: udgivet 23. marts 2013 / senest opdateret 11. august 2015 Generelle betingelser: Du behøver ikke stamtavle på din hest,

Læs mere

Special Olympics - Ridning

Special Olympics - Ridning Special Olympics regler og retningslinier for ridning Officielle klasser 1. Dressur 2. Prix Caprilli 3. Engelsk ridt 4. Forhindringsbane (Working trails) 5. Gymkhana klasser a) Slalom b) Stafet Opdeling

Læs mere

Regler for lydighedstest - Rytter

Regler for lydighedstest - Rytter Regler for lydighedstest - Rytter Formål: Formålet med lydighedstesten er at vise, hesten er rolig under håndtering og under rytter. Hesten skal gennem øvelserne være lydig og opmærksom på rytteren. Seletøj:

Læs mere

Breddereglement. for. Haslev Køre- og Rideforening

Breddereglement. for. Haslev Køre- og Rideforening Breddereglement for Haslev Køre- og Rideforening Indhold Side 3 Indledning 4 Hvem må starte 4 Rytterens påklædning 5 Hestens/ponyens udstyr 5 Sammenlægning og deling af klasser 5 Start med flere heste

Læs mere

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER Generelle bestemmelser for Vestegnsmesterskaberne (VM) Generelle bestemmelser for VestegnsMesterskaberne: - afholdes én gang årligt i udendørssæsonen - er åbne for alle vestegnsklubberne - holdmesterskab

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

MHDK stævne regelsæt 2017

MHDK stævne regelsæt 2017 MHDK stævne regelsæt 2017 Der kan deltages i følgende klasser: Dressurkørsel- dressur 1 (sværhedsgrad 1), dressur 2 og Kür (sværhedsgrad 2) Dressur for lange liner - dressur 1 (sværhedsgrad 1), dressur

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne

Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle Vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. Resultaterne indgår endvidere i indeksberegningen

Læs mere

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015 Holbækmesterskaberne 1. afdeling Klasse 1.: LC2-B Pony dressur Klasse 7: LC2-A Hest dressur Åben for: Ekvipager som starter klasse 2 Åben for:

Læs mere

Pengepulje: Vinder af årets kørehest 33% Vinder af årets springhest 33% Vinder af årets all round hest 33%

Pengepulje: Vinder af årets kørehest 33% Vinder af årets springhest 33% Vinder af årets all round hest 33% Der gives kun sløjfer og point til de følgende placerede ekvipager. Antal starter 1* 2-3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 Placeringer 1* 1 2 3 4 5 6 7 Der gives kun sløjfer og point til de følgende placerede

Læs mere

P R O P O S I T I O N E R UNGHESTECHAMPIONATET. Arrangementet afholdes i Messecenter Herning samtidig med Hingstekåringen 2017

P R O P O S I T I O N E R UNGHESTECHAMPIONATET. Arrangementet afholdes i Messecenter Herning samtidig med Hingstekåringen 2017 P R O P O S I T I O N E R UNGHESTECHAMPIONATET GENERELT Arrangementet afholdes i Messecenter Herning samtidig med Hingstekåringen 17 1. Hesten kan kun deltage i den disciplin (springning eller dressur),

Læs mere

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. 2 Forudsætninger Testen forudsætter

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018 Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB 19.-20. maj 2018 Dressur lørdag den 19. maj 2018 Klasse 1. LD2-B Pony Kval. til Gribskovmesterskab. Rideskoleheste tilladt. Klasse 2. LC2-B pony- Kval. til Gribskovmesterskab.

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017 Hjørring Dyrskue Byder velkommen til D-Stævne d. 16.-17. juni 2017 Fredag: Dressur Kl. Program Yderligere info 01 Showklasse Skridtprogram Dressur for de yngste Åben for ponyer og heste 02 CUP-KLASSE 03

Læs mere

JUNI 2019 KONKURRENCER VED DET FYNSKE BØRNEDYRSKUE

JUNI 2019 KONKURRENCER VED DET FYNSKE BØRNEDYRSKUE 14.-16. JUNI 2019 KONKURRENCER VED DET FYNSKE BØRNEDYRSKUE HVEM KAN DELTAGE? Kun den der er udstiller kan deltage i konkurrencerne med sit dyr. Beskrivelserne herunder er vejledende. Vi vil tilpasse konkurrencerne

Læs mere

Vores flotte nye højdespring, sponsoreret af Mjølner Wood.

Vores flotte nye højdespring, sponsoreret af Mjølner Wood. Vores flotte nye højdespring, sponsoreret af Mjølner Wood. 20 1 DMHF CUP 2016: Cuppen afvikles over 3 dage. Point fra CUP dage tælles sammen. Højeste point tal tildeles titlen som årets DMHF brugshest.

Læs mere

Ordet ALRID er en kombination af de to ord alsidighed og ridelighed, forkortet til ALRID.

Ordet ALRID er en kombination af de to ord alsidighed og ridelighed, forkortet til ALRID. ALRID 6.1 GENERELT Regler for stævneridning i Danmark er gældende for stævner afholdt efter dette reglement. Hvor FIPO og ALRID regler adskiller sig gælder ALRID reglerne. DEFINITION Ordet ALRID er en

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Alle ponyer fra ponyavlsforbund under Videncenter Landbrug

Læs mere

Kvalifikationer Konto : Mrk. Breddestævne01. Konto : Mrk. Breddestævne 02

Kvalifikationer Konto : Mrk. Breddestævne01. Konto : Mrk. Breddestævne 02 Propositioner for Kvalifikationer 2013 Breddestævner og 1. kvalifikation Lørdag 12. Januar 2013 Aflyst for få tilmeldninger D4,Brian Behrendt, skovvejen 8a,,4200 Slagelse eller Brianbehrendt@ymail.com

Læs mere

MHDK stævne regelsæt 2018

MHDK stævne regelsæt 2018 MHDK stævne regelsæt 2018 Der kan deltages i følgende klasser: Dressurkørsel- dressur 1 (sværhedsgrad 1), dressur 2 og Kür (sværhedsgrad 2) Dressur for lange liner - dressur 1 (sværhedsgrad 1), dressur

Læs mere

Regler Klubmesterskab. Owner: Vipperød Sportsrideklub Bestyrelse Prepared by: Aktivitetsudvalget Version: 1 (2019) Valid from:

Regler Klubmesterskab. Owner: Vipperød Sportsrideklub Bestyrelse Prepared by: Aktivitetsudvalget Version: 1 (2019) Valid from: Regler Klubmesterskab Owner: Vipperød Sportsrideklub Bestyrelse Prepared by: Aktivitetsudvalget Version: 1 (2019) Valid from: 01-06-2019 Indholdsfortegnelse Fællesregler... 5 Klubmesterskabet... 5 Kåring

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.2018 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

D-stævne mesterskab 2016

D-stævne mesterskab 2016 D-stævne mesterskab 2016 Et distrikt mesterskab for distrikt 9 på D-plan Et mesterskab for D-stævneryttere, individuelt og for Hold, i både spring og dressur. Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt

Læs mere

DHE DRESSUR ØVET 1+2. Form Let Form Middel Form Øvet Form Expert

DHE DRESSUR ØVET 1+2. Form Let Form Middel Form Øvet Form Expert RSSUR ØVT 1+2 TIT RRS 2012 SRIVLS I dressur klasserne vægtes den positive kommunikation mellem hest og rytter højt, udvisning af odt orsemanship, med fokus på at dressuren skal smidiggøre og styrke hesten.

Læs mere

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120).

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120). Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Heste kr. 120 pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 240). Distriktsmesterskaber 240 pr. klasse

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland indbyder til 35 års Jubilæumsstævne d. 1 oktober 2016 i Harridslev Rideklub, Halagervej 19A, 8930 Randers NØ Mønstring

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 04.03.2019 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper:

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper: Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Udtræk fra DRF s Springreglement 2012

Udtræk fra DRF s Springreglement 2012 Udtræk fra DRF s Springreglement 2012 Sikkerhedsudstyr Ridehjelm: Obligatorisk. Skal leve op til kravene i Fælles Bestemmelser. Derudover ingen begrænsninger hvad angår udseende på hjelmen. Sikkerhedsvest:

Læs mere

Regler for lydighedstest kørsel med lange liner.

Regler for lydighedstest kørsel med lange liner. Regler for lydighedstest kørsel med lange liner. Formål: Formålet med lydighedstesten er at vise, hesten er rolig under håndtering og lydig under kørsel. Hesten skal gennem øvelserne være lydig og opmærksom

Læs mere

D-stævne mesterskab 2017

D-stævne mesterskab 2017 D-stævne mesterskab 2017 Et mesterskab for distrikt 9 på D-plan Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt mesterskab: Der kåres mestre i følgende mesterskaber: Lc-Pony Lb-Pony Lc-hest Lb-hest

Læs mere

Parkour fejl som kan forekomme

Parkour fejl som kan forekomme Parkour fejl som kan forekomme Navn G S Udførelse Formål Fejl, som tæller P 1.A+B+C Smal passage x Rid igennem passagen i den valgte gangart Afbalanceret tempo i forhold til opgavens krav. Den oprindelige

Læs mere

Efterårs Shetlænderstævne

Efterårs Shetlænderstævne Efterårs Shetlænderstævne 18. oktober 2014 DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Arrangør: Stutteri Bådsgård, Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev Velkomme til efterårs shetlænderstævne Vejledende

Læs mere

1. GENERELT... 3 1.1 DEFINITION... 3 1.2 IDÉGRUNDLAG... 3 1.3 FORMÅL... 3 1.4 OPGAVE... 4 1.5 GENNEMFØRELSE... 4 1.5.1 DANMARKSMESTERSKAB...

1. GENERELT... 3 1.1 DEFINITION... 3 1.2 IDÉGRUNDLAG... 3 1.3 FORMÅL... 3 1.4 OPGAVE... 4 1.5 GENNEMFØRELSE... 4 1.5.1 DANMARKSMESTERSKAB... ALRID 1. GENERELT... 3 1.1 DEFINITION... 3 1.2 IDÉGRUNDLAG... 3 1.3 FORMÅL... 3 1.4 OPGAVE... 4 1.5 GENNEMFØRELSE... 4 1.5.1 DANMARKSMESTERSKAB... 5 1.6 GENERELLE REGLER... 6 1.6.1 Diskvalificering...

Læs mere

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 2. udgave januar 2014 Breddestævner 2014 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2014 Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 Vigtig information Breddeudvalget distrikt 14 Kontaktpersoner: Sharon Grøn,

Læs mere

INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017

INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017 INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017 UDHOLDENHED Der rides på stier i Dyrehaven, disse må ikke forlades. Rider man ud i terrænet bliver man diskvalificeret. Der rides på idealtid med indlagte obligatoriske

Læs mere

Efterårs Shetlænderstævne

Efterårs Shetlænderstævne Efterårs Shetlænderstævne 17. oktober 2015 Arrangør: Stutteri Bådsgård, Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev Velkomme til efterårs shetlænderstævne Vejledende Tidsplan Kl. 10.00 - Klasse 1 Lange Liner

Læs mere

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Til alle stævnerne er der også klasser med enkelt starter, hvor man ikke skal deltage i kvalifikationsklasserne, for at være med.

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

den marts i Messecenter Herning

den marts i Messecenter Herning Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2011 den 10.-13. marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Klasserne er åbne for heste, der er kårede i Dansk Varmblod,

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

9.-13. marts 2011 ...

9.-13. marts 2011 ... MANUAL TIL HINGSTEKÅRING 9.-13. marts 2011................ Hvad skal hingstene igennem? (se også minutplan for hingstekåringen) Hold 1 springbetonede: Onsdag: Træning i løsspringning i hal M Hold 1A: kat.

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

7. Gæðingakeppni-regler

7. Gæðingakeppni-regler 7. Gæðingakeppni-regler 7.3 Om konkurrenceheste, ryttere og udstyr 7.3.0 Betegnelse for de forskellige klasser A-flok (femgængere) = GDA B-flok (firgængere) = GDB 7.3.1 Retten til deltagelse og tilmelding:

Læs mere

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Formål Formålet med prøven er at bedømme brugsegenskaber for heste og ponyer. Deltagere Deltagere er heste/ponyer,

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2019 Bemærk at propositioner for military-, distance- og TREC-stævner skal godkendes af DRF s respektive disciplinudvalg

Læs mere

Regler for lydighedstest forspændt slæde.

Regler for lydighedstest forspændt slæde. Regler for lydighedstest forspændt slæde. Formål: Formålet med lydighedstesten er at vise, hesten er rolig under håndtering, forspænding og kørsel. Hesten skal gennem øvelserne være lydig og opmærksom

Læs mere

Deltag i Pas De Deux Kür med udklædning

Deltag i Pas De Deux Kür med udklædning Vær med til en festlig dag i hestens tegn og vind flotte præmier til Hesten i Fokus! Søndag den 4. september 2016 i Skive Rideklub Deltag i Pas De Deux Kür med udklædning Pas De Deux er en dressurkonkurrence,

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.02.2017 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Vinterduel & Firmakeppni

Vinterduel & Firmakeppni Vinterduel & Firmakeppni Helsinge Rideklub, Husebyvej 13, 3200 Helsinge Søndag d.3. februar 2018 Velkommen Vi er glade for at kunne byde velkommen til Vinterduel d. 3. februar 2018 Stævnet rides efter

Læs mere

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012. Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2012 Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Læs mere

Invitation til årets fjordheste stævne i Danmark.

Invitation til årets fjordheste stævne i Danmark. Side 1 af 1 Invitation til årets fjordheste stævne i Danmark. 24. 26. august 2001. Hermed inviteres alle der måtte have lyst til at deltage i vort fjordheste stævne. har i år 60 års stambogsjubilæum dette

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.02.2016 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

MRR Internt klubstævne Propositioner d september 2019 Sidste rettidig tilmelding 1/ Spring Lørdag 7/9:

MRR Internt klubstævne Propositioner d september 2019 Sidste rettidig tilmelding 1/ Spring Lørdag 7/9: 1 Spring Lørdag 7/9: Kl.nr Underkl Klassenavn /hest Metode INFO 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 1.a 1.b Bom på jord m/u hjælp / B0 Bom på jord m/u hjælp / B0 2.a Krydsspring (30 cm) m/u hjælp 2.b Krydsspring (30

Læs mere

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den 6.-9. marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Klasserne er åbne for DANSKE VARMBLOD heste, kårede hingste

Læs mere

VOSK Uddannelsesplan. Vordingborg Sportsrideklub Lergravevej 14, 4760 Vordingborg

VOSK Uddannelsesplan. Vordingborg Sportsrideklub Lergravevej 14, 4760 Vordingborg 2018 VOSK Uddannelsesplan Vordingborg Sportsrideklub Lergravevej 14, 4760 Vordingborg 30-06-2018 Indhold Generelt:... 2 Minihold... 3 Begynder 1... 4 Begynder 2... 5 Let øvet... 6 Øvet... 7 Breddeaktivitet...

Læs mere

DANSK RIDE FORBUNDS CHAMPIONAT FOR UNGHESTE POWERED BY PAVO & EVERHORSE BESTEMMELSER DRESSUR 2016

DANSK RIDE FORBUNDS CHAMPIONAT FOR UNGHESTE POWERED BY PAVO & EVERHORSE BESTEMMELSER DRESSUR 2016 DANSK RIDE FORBUNDS CHAMPIONAT FOR UNGHESTE POWERED BY PAVO & EVERHORSE BESTEMMELSER DRESSUR 2016 Dansk Ride Forbunds Championat for Ungheste er en konkurrence for 4-, 5-, og 6-års dressurheste Vinderen

Læs mere

Avlsforeningen Den Jydske Hest

Avlsforeningen Den Jydske Hest Regler for lydighedstest. Formål: Formålet med lydighedstesten er at vise, hesten er rolig under håndtering, forspænding og kørsel. Hesten skal gennem øvelserne være lydig og opmærksom på kusken. Seletøj:

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

S T Æ V N E K A L R 07 OMRÅDE 5

S T Æ V N E K A L R 07 OMRÅDE 5 S T Æ V N E K A L E N D E R 07 OMRÅDE 5 Side 2 OMRÅDEAFTALE FOR 2007 Almindelige bestemmelser for udvidede klubstævner (D-stævner). Følgende almindelige bestemmer er gældende for udvidede klubstævner i

Læs mere

Springning 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2009. www.rideforbund.dk

Springning 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2009. www.rideforbund.dk Springning 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR Indholdsfortegnelse I INTRODUKTION... 5 200. Reglementets gyldighed... 5 II STÆVNETYPER OG PROPOSITIONER... 5 201. Stævnetyper og stævneterminer... 5 202. Oversigt

Læs mere

Regler for licens For at få licens skal du være medlem af Dansk Pony Væddeløbsforening og have bestået en teoretisk og praktisk prøve.

Regler for licens For at få licens skal du være medlem af Dansk Pony Væddeløbsforening og have bestået en teoretisk og praktisk prøve. Dansk Pony Væddeløbsforening Regler for licens For at få licens skal du være medlem af Dansk Pony Væddeløbsforening og have bestået en teoretisk og praktisk prøve. Den teoretiske prøve omfatter: høring

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Rytterkategorisering i springning

Rytterkategorisering i springning Brøndby, 14. december 2009 Rytterkategorisering i springning Rytterkategoriseringen har rejst en del spørgsmål. Vi har nedenfor forsøgt at beskrive kategoriseringerne og overgangsordningerne, så de besvarer

Læs mere

Para-dressur. - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017

Para-dressur. - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017 Para-dressur - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017 Generelt Dette reglement er gældende fra 1. april 2017, og erstatter alle tidligere udgaver af samme. A - Klassifikation Pararyttere

Læs mere

Høststævnet. 1. september Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje

Høststævnet. 1. september Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje Høststævnet 1. september 2018 Fogedgaarden Vejbyvej 4 3220 Tisvildeleje Velkommen Vi er glade for endnu engang at kunne byde velkommen til Høststævnet. Igen i år har vi været heldige med vores sponsorer,

Læs mere

Stævneadministration på DRF Portalen

Stævneadministration på DRF Portalen Stævneadministration på DRF Portalen Oprettelse af stævnetermin Efter login på portalen klikkes på Stævner -> Opret stævne. Udfyld de viste felter. Klik herefter på Gem (i bunden af skærmen, kan ikke ses

Læs mere

Indhold. Alrid er. Alrid er... De fem decipliner. Regler - 6. ALRID 6.1 GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE GENERELLE REGLER

Indhold. Alrid er. Alrid er... De fem decipliner. Regler - 6. ALRID 6.1 GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE GENERELLE REGLER Alrid er... Alrid - Indhold Alrid er... Indhold Alrid er De fem decipliner Alrid er Det absolut mest specielle ved den islandske hest, er de 5 gangarter. Den alsidige islænder skal derfor vise, at den

Læs mere

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand Hvad er vigtigst ved en god terræntræningstime? At rytteren og hesten har det sjovt og får en god oplevelse. At rytteren opnår læring og udvikling At der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Læs mere

BHR 18. september 2013

BHR 18. september 2013 Opdateringer til konkurrenceprogram 2012 samt bedømmelses beslutninger truffet på dommermøder. 28 09 2011 Besked udsendt af DKK BHU 14 01 2012 DKK Dommermøde 02 02 2013 DKK Dommermøde 24 08 2013 Dommermøde

Læs mere

Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK. søndag d. 7/5 2017

Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK. søndag d. 7/5 2017 Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK søndag d. 7/5 2017 Kl. Diciplin Hold Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames 2 Åben for alle Hjælp er tilladt Der rides

Læs mere

1. GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE DANMARKSMESTERSKAB...

1. GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE DANMARKSMESTERSKAB... ALRID 1. GENERELT... 3 1.1 DEFINITION... 3 1.2 IDÉGRUNDLAG... 3 1.3 FORMÅL... 4 1.4 OPGAVE... 4 1.5 GENNEMFØRELSE... 4 1.5.1 DANMARKSMESTERSKAB... 5 1.6 GENERELLE REGLER... 6 1.6.1 Diskvalificering...

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY!

DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Lokalområde Vestjylland SHETLÆNDERSTÆVNE 5. september 2015 DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Afvikles hos Skive Rideklub, Flyvej 18, 7800 Skive Vejledende Tidsplan Kl. 13.30 Klasse 4 Køreklasse

Læs mere

MANUAL 2012. www.varmblod.dk. Dansk Varmblod, Vilhelmsborg Allé 1, 8320 Mårslet tlf. 87475000 EGNETHEDSTEST. Til regioner og dommere

MANUAL 2012. www.varmblod.dk. Dansk Varmblod, Vilhelmsborg Allé 1, 8320 Mårslet tlf. 87475000 EGNETHEDSTEST. Til regioner og dommere MANUAL 2012 EGNETHEDSTEST Til regioner og dommere www.varmblod.dk Dansk Varmblod, Vilhelmsborg Allé 1, 8320 Mårslet tlf. 87475000 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Inden arrangementet...4 1.1 Fremsendelse af manual,

Læs mere

DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson Revideret 8 jan Struktur omkring E- og D-stævner

DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson Revideret 8 jan Struktur omkring E- og D-stævner DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson 2017. Revideret 8 jan. 2017. Struktur omkring E- og D-stævner Reglement rettelser træder i kraft den 1. januar 2017, de ændrede regionsrettelser fra 1. april

Læs mere

Midtsjællands Rideklub

Midtsjællands Rideklub Midtsjællands Rideklub C-stævne 19-21. maj 2017 m. Seierskilde Sports Cup, DISM for pony hold, og Sjællandsmesterskab for U18, U25, senior og para. Propositioner Fredag d. 19. maj 2017 1 LB1-B, pony Åben

Læs mere

Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames. 2 Åben for alle Hjælp er tilladt. 50 kr. pr rytter 2 Kvalifikations-klasse

Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames. 2 Åben for alle Hjælp er tilladt. 50 kr. pr rytter 2 Kvalifikations-klasse Bredde stævne med første kvalifikationsrunde hos xxxx Rideklub xxxdag d. xx/xx 201x Kl. Disciplin Hold Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames 2 Åben for alle Hjælp er tilladt

Læs mere

PTV. 01. Lavthængende grene Ride under lavthængende grene uden at rive dem ned. Holde den først valgte gangart. Højde over manken: 20 cm.

PTV. 01. Lavthængende grene Ride under lavthængende grene uden at rive dem ned. Holde den først valgte gangart. Højde over manken: 20 cm. 01. Lavthængende grene Ride under lavthængende grene uden at rive dem ned. Holde den først valgte gangart. T00 T0 T1 T2 T3 T4 Højde over manken: 30 cm. Højde over manken: 30 cm. Højde over manken: 25 cm.

Læs mere

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Hos Stald Stettenborg, Villa Gallinavej 18, 4684 Holmegaard (ca 8 km fra afkørsel 37 Rønnede på sydmotorvejen). Vi ser frem til en rigtig hyggelig

Læs mere

Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes)

Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes) Det Sjællandske Bededagsstævne Program 2017 2 Det Sjællandske Bededagsstævne 2017 Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes) Fredag: Kl. 09.00 Kl. 09.30 Kl. 09.50 Kl. 10.40 Kl. 11.00

Læs mere