28/9-16 Bestyrelsesmøde Helle Øst Udviklingsråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "28/9-16 Bestyrelsesmøde Helle Øst Udviklingsråd"

Transkript

1 28/9-16 Bestyrelsesmøde Helle Øst Udviklingsråd Referat af bestyrelsesmødet Mødet er afholdt sammen med Udviklingsrådet Helle Vest. Næsbjerghus kl , onsdag den 28. september 2016 Har du bemærkninger til referatet, er du meget velkommen til at henvende dig til Formand Claus Jeppesen tlf / claus@vestland.dk Indkaldte mødedeltagere: Ulla Sundvang, Peter Fornitz, Lars Bo, Leif Ventzelsen, Jørn Pedersen, Bent Andreasen, Villy Pilgaard, Ingrid Sand Simonsen, Claus Jeppesen Bestyrelsen fra Udviklingsrådet Helle Vest akt Fraværende: Jørn S. Pedersen, Ingrid Sand Simonsen, Peter Fornitz. FÆLLES DAGSORDEN: 1) Formand for Udviklingsrådet Helle Vest byder velkommen Finn Ladegaard bød velkommen 2) Godkendelse af dagsorden. Dagsorden blev godkendt 3) Orientering og debat om fordeling af vindmøllepenge Udviklingsrådene indkaldes (Helle Øst, Helle Vest og Varde).

2 Der søges efter projekter. Hvem kan søge? Ansøgningerne indsendes i starten af det nye år. 4) Evaluering af Mælkefestivalen Fredag den 16. og lørdag den 17. september 2016 Alle deltager i evaluering af Mælkefestivalen. Hvad er næste skridt? Godt arrangement og afvikling. Ros til Helle Hallens personale. Der er sendt evalueringsskemaer ud til udstillerne. Deres udmelding afventes Helle Hallen vil invitere til et evalueringsmøde. Her vil UR pege på punkter til forbed ring. F.eks optimering af opgaverene og rekruttering af frivillige hjælpere. Centerleder fra Helle Hallen Peder Foldager har meddelt, at han forventer en ny Mælkefe stival i ) Efterårsmøde mellem Udvalget for Økonomi og Erhverv Onsdag den 21. september kl i Helle Hallen Lars og Jørn og andre der har deltaget aflægger referat. Værdien af mødet anses for at være tvivlsom. Mest en kedelig monolog, ved oplæsning af kommunens budget. Herefter meningsløse debatg rupper. Der bør justeres på formen, indholdet og målet med de fremtidige møder. FUR bør sættes nogle klare mål for udbyttet af samarbejdet og sparring med Økonomi- og Erhvervsudvalget (ØEU) Indholdet af møderne bør omhandle realisering- og løsningsmodeller af konkrete projekter og aktuelle emner. Debat om temaer i budgettet, man fra ØEUs side gerne ville uddybe ekstra for udviklingsrådene eller høre rådenes spontane reaktioner på. Det kunne også handle om emner, man gerne ville have en styrket lokal debat om ude i alle kommunens kroge. Der bør debatteres fremadrettet udvikling, der fører til lokal liv og vækst. Samtaler, dialog, sparring, netværk, hvor der opstår visionære idéer. Der skal lægges mere vægt på at forstå hinandens udfordringer. Her byder alle ind ved at sætte fokus opgaver, der ønskes løst. Både udviklingsrådene og ØEU skal sætte konkrete fokuspunkter på fremadrettet Af fremtidig fokuspunkter blev nævnt: - Bedre kvalitet af byudviklingsplaner og hjælp til skarpere profilering af landsbyer. - Flere midler til frivillige projekter, der understøtter lokal liv og vækst. Let adgang til projektmedarbejdere og økonomiske midler. - Personale og værktøjer til tunge administrative rutineopgaver.

3 Regnskab, medlemshåndtering, sekretær, PR - Byrådet kommer med specifikke problemstillinger, som udviklingsrådet kommer med sparring på. Og omvendt. 6) Foredrag: Rekruttering af frivillige, kultur, mennesker og forskellighed Onsdag den 21. september kl i Helle Hallen Det er Carsten Blomberg fra DGI, der vil fortælle om emnet. Medlemmer fra Udviklingsrådet har deltaget og aflægger referat. Hvis fordraget bliver en succes er der tale om at det kan gentages med mulighed for at alle foreninger kan deltage Udviklingsrådene ønsker mere at gøre med. Understøtte frivillighed. Hvert Udviklingsråd overvejer om foredraget skal tilbydes alle lokale foreninger. Her overvejes om foredraget kan føre til bedre rekruttering af frivillige. Det var der delte meninger om. Dog flest positive. 7) Ny struktur for skoler og dagtilbud for børn og unge under 18 år. 21. september 2016 kl september 2016 Kl Claus og Lars har været til møder herom og afgiver referat Fra kommunen ønsker man at opnå et rationale på 20 mil. Derfor skal der omstrukturering til. 5 forslag til struktur. Alle forslag indbærer lukning af skoler og dagtilbud. De skoler der bliver nævnt er: - Starup, hvor eleverne flyttes til Nordenskov - Billum, hvor eleverne flyttes til Janderup - Lunde/ Kvong - Thostrup hvor eleverne flyttes til Tistrup - Horne hvor eleverne flyttes til Tistrup Der tales også lukning og nedrivning af Brorsonskolen. Forslagene indebære sammenlægning af skoledistrikter, der omlægges til 3, 4 og 5 skoled istrikter. Flere skoler skal have fælles ledelse. Det betyder flere, der er afdelingsskoler og fil ialskoler. Overbygningsskoler tænkes også lukket og sammenlagt. Artikel om emnet fra JV: ing-af-brorsonskolen Udviklingsrådet Helle Vest og Helle Øst er enige om nødvendigheden af en ny struktur på området.

4 Begge udviklingsråd lægger vægt på kvalitet i undervisningen for eleverne. Samtidig anerkendes skolens betydning for de enkelte byer som samlingspunkt. Begge udviklingsråd, ser betænkeligt på, at den østlige del af Varde kommune kan rammes hårdt af lukninger. For at få denne situation debatteret og belyst, har Claus til opgave at indkalde politikerne og udviklingsrådene i Skovlund-Ansager, Helle Vest og Helle Øst til et møde ultimo oktober. Forslag til høring inden den 8. november. Borgerhøring fra 8. november til 8.januar. Endelig vedtagelse af struktur den 17. maj ) Afholdelse af "Local Entrepreneurships Day" Evt. fredag den 4. november 2016 Uge 46 fra mandage den 14. november 2016 Det er foreslået, at vi skal samarbejde med de lokale folkeskoler og erhvervsliv om at få mere læring om erhverv, innovation og arbejdsliv for skolebørnene. Arrangementet kunne laves lokalt i Helle Hallen den 4. november som optakt til den landsdækkende Global Entrepreneurskips Week i uge 46 Som opfølgning på vores Årsmøde kan vi tage kontakt til Kasper Bech Pedersen fra ProVarde. Hertil kunne vi få hjælp af Fonden for Entreprenørskab Det første mål var at afholde arrangementet i efteråret Det er udsat til 2017 pga. tidsmangel. Formålet med projektet er at skabe grobund for bedre fremtidig lokal liv og vækst. I det lange løb handler det om byen, lokalsamfundets og skolens overlevelse, ved at der skabes flere virksomheder og arbejdspladser Relationerne mellem det enkelte lokalsamfund, dettes erhvervsliv og skole skal styrkes. Her skal elever, lærer og skoleledelse opnå en bedre forståelse for, hvad det lokale erhvervs- og arbejdsliv kan tilbyde. Eleverne skal undervises teoretisk og praktisk i iværksætteri og entreprenørskab. H er kan materialet fra Fonden For Entreprenørskab bruges. Læringen skal antage en profil, der er afstemt og autentisk med det omgivende lokalsamf und. Samtidig skal lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv lære, at bruge den lokal skole som løftestang til udvikling og vækst. Borgerforening, lokalråd og erhvervsliv må tage initiativet og gå sammen skolen. De må klart præciser, byens og lokalsamfundets profil og fremtidige udvikling. Det skal undervisningen tilrettelægges efter. Elever og klasser tilknyttes forenings- og erhvervsfolk som fungerer som mentorer og gæsteundervisere. Målet er, at der iblandt eleverne bliver flere iværksættere som voksne,

5 som vil etablere virksomheder lokalt. Det er vejen frem til at redde byen, lokalsamfundet og skolen. Det er byen, der skal redde eleverne til skolen. Mens skolen kan understøtte at redde byens succes. Det er besluttet at få arrangementet gennemført i efteråret For det kan nås starter forberedelserne til planlægning nu. Begge udviklingsråd tager kontakt til deres respektive skoleledere. Her forberedes de på ønsket om projektet. Claus indkalder til et møde i løbet af efteråret. 9) Evt. forslag og idéer til fremtidige fælles samarbejde og projekter. Intet at bemærke 10) Eventuelt Intet at bemærke HELLE ØST DAGSORDEN: 1) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. Mangler referat fra Starup. Der var byfest og byggeriet af den nye brugs var lige start et. Startet på lokalplanen i Starup. 2) Godkendelse af dagsorden. Godkendt.

6 3) Nyt fra byerne Vrenderup Høstfest, der gik godt. Mælkefestival gav god omtale. Hjortkær Dårlig bredbånd i Hjortkær området: Der er afholdt orienteringsmøde i området Møllegård vej og Fiskerivej. Der er 100% opbakning til at ansøge om tilskud. Den 3. oktober afleveres ansøgning og u nderskrifter til STOFA i Esbjerg. Fåborg Fåborg har leveret 40 frivillige hjælpere til Mælkefestivalen. Starup/Tofterup Brugsbyggeriet er godt i gang. Byfesten er godt overstået. God proces i gang med lokalplanen. Der foregår en proces om anvendelse af jernbaneanlægget. Der tænkes på at lave samarbejde med alle interessenter omkring bane, herunder kommuner og byer. Årre Høstfest på kroen den 8. oktober. Agerbæk Ny formand for borgerforeningen, Søren Ditlevsen. 4) Planlægning af møde med Thomas Jaap og borgerforeninger

7 Tirsdag den 8. november 2016 kl Turen planlægges i forvejen af borgerforeningerne og helle øst udviklingsråd. Inges taxa er bestilt til kl personers bus. Claus forsøger at få tiden rettet til kl Udviklingsrådets medlemmer tager kontakt til lokale foreninger for at påpege opmærksomh edspunkter. 5) Planlægning af møde med lokalpolitikere og måske borgerforeninger onsdag den 16. november Claus har sendt en invitation Der skal være et møde med lokalpolitikerne i slutningen af oktober, der omhandler dagti lbud og skolepolitik. Alligevel holder vi mødet den 16. november. Alle politikere har sagt ja. MØDET STOPPER HER PGA. TIDEN. ØVRIGE PUNKTER UDSÆTTES TIL NÆSTE GANG. 6) Brugerkursus i Ruban Dato for brugerkursus i Ruban fastsættes. 7) Gennemgang af vedtægter. Vores vedtægter lever ikke op til den aktuelle virklighed og bør revideres. Det speciel sammensætningen af medlemmer og tidsfristen for indkaldelse til Årsmøde der er i uoverensstemmelse. Se vedtægter:

8 8) Planlægning af møde med andre udviklingsråd Der på tænkes et møde med Skovlund-Ansager Udviklingsråd den 18. januar ) Udpegning af nye medlemmer af Udviklingsrådet Vi mangler følgende medlemmer til Udviklingsrådet som vi skal udpege: 2 medlemmer fra Agerbæk 1 medlem fra Starup - Tofterup 10) Bog: "Motivér den frie vilje" Ulla har fået bogen og anmelder den. I forbindselse med fordraget med Carsten Blomberg har FUR foræret os bogen: "Motivér den frie vijle" med undertilen "En antologi om fastholdelse og rekrutting af frivillige. Bogen er udgivet af Center for Frivilligt Socialt Arbejde: Den kan lånes ved at kontakte formanden for UR Helle Øst, Claus Jeppesen mail. claus@vestland.dk 11) Bredbåndspuljen Ingrid fortæller om situationen og status med bredbånd i lokalområdet Se mere her:

9 12) Reklame film for Helle Øst Vi har en reklamefilm om Helle Øst tilgode. Det er Varde kommune der vil sponcerer den for os. Derfor er alle velkommen til at komme med emner til filmen. Filmen bliver på ca. 1 minut. Herunder er inspiration fra de udviklingsråde der har fået lavet en film: Varde by: HHST: 13) Overtagelse af Grindstedbanen Udviklingsrådet vil arbejde for at lokalsamfundene langs banen kan overtage og benytte den nedlagte jernbanes arealer til nye formål. Udviklingsrådet opfordre til at danne en borgergruppe, der kan arbejde med sagen og få fokus på sagen i medierne. Det er kommet Udviklingrådet for øre at man i Agerbæk har problemer med at overtage noget af banens arealer. Bane Danmark som ejer banen har forlangt urealistiske priser for, at Agerbæk Skole kan lave en ny sti og vej til skolen. Udviklingsrådet opfordre til at danne en borgergruppe 14) Næste bestyrelsesmøde Gennemgang af alle datoer for bestyrelsesmøder og arrangementer der vedrører Helle Øst. - XX. oktober 2016: Planlægning af kommende møder og aktiviteter - 4. november 2016: Local Entreprenuerships Day - 8. november 2016 kl : Møde med Thomas Jaap

10 - 16. november 2016: Møde med lokalpolitikere december 2016: Planlægning af Årsmøde januar 2017: Møde med andre udviklingsråd februar 2017: Bestyrelsesmøde - 5. april 2017: Bestyrelsesmøde april 2017: Årsmøde - 3. maj 2017: Konstituerende møde 15) Eventuelt

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Dagsorden FORSLAG Årsmøde. Dato: 29. april 2015 kl. XX.00 Sted: Helle Hallen Referent: Mødedeltagere (udsendt til): Anders Schmidt, Peter Fornitz, Jens Peter Christensen, Lars Bo,

Læs mere

Udviklingsrådet Helle Øst

Udviklingsrådet Helle Øst Udviklingsrådet Helle Øst Referat fra udviklingsrådets årsmøde d. 19. april 2017 i Helle Hallen. 15 personer deltog i mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af beretning om rådets

Læs mere

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Indledning Det har været et travlt år for Udviklingsrådet Helle Øst. Der har været mange emner på dagsordenen. Vi har selv afholdt mange møder

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Binder bånd imellem Land & By

Binder bånd imellem Land & By Binder bånd imellem Land & By Forårsmøde med Byråd Projekt Udvikling Konsolidering Daglig drift Rubans tilstand Forårsmøde med Byråd Hjemmesider i drift Forårsmøde med Byråd 20 kørende Ruban hjemmesider!

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Bjarne Tarp valgt 3. Aflæggelse af beretning om udviklingsrådets virke i det forløbne

Læs mere

Referat fra rådsmøde i Helle Øst Udviklingsråd 14/12-16

Referat fra rådsmøde i Helle Øst Udviklingsråd 14/12-16 Endelig dagsorden: Referat fra rådsmøde i Helle Øst Udviklingsråd 14/12-16 Planlægning af Årsmøde Mødet holdtes i Fåborghus kl. 19.00, onsdag den 14. december 2016 Indkaldte mødedeltagere: Ulla Sundvang,

Læs mere

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl. 20.00 I Helle-Hallen Inden generalforsamlingen fra kl 19-20 var der foredrag og debat med Landdistrikskonsulent Carsten Blomberg

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Onsdag den 29. marts 2017 kl. 19.30 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Gert Lindberg valgt 3. Aflæggelse

Læs mere

Borgerinddragende aktivitet

Borgerinddragende aktivitet Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 10. november 2016 på baggrund af tilbagemeldinger fra de ni Udviklingsråd i Varde Kommune Hvert udviklingsråd samt Fælles Udviklingsrådet (FUR) har modtaget 30.000

Læs mere

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Program forårsmøde 2017 Velkomst v/ borgmester Erik Buhl - Vi begynder med en sang Dagsorden for mødet Rigets tilstand v/ borgmester Erik Buhl Hovedtema:

Læs mere

Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet Mandag den 11.12.2017 kl. 17.00 ca. 21.00 på Ansager Musik Hotel, Søndergade 2, 6823 Ansager Mødedeltagere: Lissa Skjellerup, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blaabjerg

Læs mere

Efterårsmødet mellem Udvalget for Økonomi og Erhverv og udviklingsrådene

Efterårsmødet mellem Udvalget for Økonomi og Erhverv og udviklingsrådene Mælkefestival Ølgod BY Night Land og BY Branding af Ølgod -TV Syd og medier Arbejdet med udviklingsplaner Struktur eks. Helle Øst og Helle Vest Udviklingsplaner Iværksætterhus Kulturhus Hallen Byskovcenter

Læs mere

Referat fra mødet d. 15. dec kl i Hellehallens mødelokale.

Referat fra mødet d. 15. dec kl i Hellehallens mødelokale. Referat fra mødet d. 15. dec. 2016 kl. 18.30 i Hellehallens mødelokale. Emne: Inspirationsmøde vedr. udvikling af skole- og dagstilbudsstrukturen. Deltagere: 39 (Se deltagerliste nederst) 1.Velkomst: Formand

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Dagsorden smødet Dato: 28. Januar 2009 Sted: Agerbæk Hotel Kl. 19.00 Deltagere (udsendt til): Fraværende: Bruno Hansen Connie Ibsen - Henning Nielsen Kristen Lønne - Lars Barslund - Michael Kvist - Mogens

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

Beretning 19/ Årsmøde Udviklingsrådet Helle Øst

Beretning 19/ Årsmøde Udviklingsrådet Helle Øst Beretning 19/4 2018 Årsmøde Udviklingsrådet Helle Øst I Udviklingsrådet Helle Øst har vi i 2017 haft mange forskellige opgaver. Vores dagsorden har favnet vidt med mange punkter og emner. Overordnet set

Læs mere

Antal elever og klasser i skoleåret 2016/17 samt skøn for skoleåret 2018/19 og 2021/22

Antal elever og klasser i skoleåret 2016/17 samt skøn for skoleåret 2018/19 og 2021/22 Antal elever og klasser i skoleåret 2016/17 samt skøn for skoleåret 2018/19 og 2021/22 Forudsætninger for beregning af nedenstående tal: Tallene i skoleåret 2016/17 er de faktiske elevtal pr. 5/9-2016

Læs mere

VARDES KULTURELLE RYGSÆK 6. klasse 2019/2020 Animation

VARDES KULTURELLE RYGSÆK 6. klasse 2019/2020 Animation I kan glæde jer til en forrygende dag med The Workshop, hvor 3 inspirerende konsulenter kommer ud på værtsskolerne og arbejder med eleverne en hel skoledag fra kl. 9.00 15.00. Eleverne kommer til at gennemgå

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde Tid: Den 20-10-2015 Sted.: Christian Kl.: 19.00 Status.: Referat Til møderne er indkaldt (Funktion). 05-05-2015 16-6-2015 Gert 12-08-2015 Kim 20-10-2015 Christian 22-01-2015

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 4. Februar 2010 kl. 19.30 Sted: Årre, Årre kro Deltagere: Fraværende: Bruno Hansen, Jesper Christiansen, Jens Christian Sørensen Connie Ibsen, Niels Jacob Jensen Jens Peter Christensen,

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Referat Udviklingsrådets Årsmøde Dato: 29. marts 2012, kl. 19.00 Sted: Helle Hallen Dagsorden ifg. Vedtægter: Beslutning: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Dagsorden til møde i Det Fælles Udviklingsråd

Dagsorden til møde i Det Fælles Udviklingsråd Dagsorden til møde i Det Fælles Udviklingsråd Torsdag den 24.05.2018 kl. 17.00 ca. 21.00 på Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, 6830 Nørre Nebel Mødedeltagere: Anne Marie Slaikjær, Blåvandshuk Bjarne Buhl,

Læs mere

Årsberetning 2019 Udviklingsrådet Helle Øst

Årsberetning 2019 Udviklingsrådet Helle Øst Årsberetning 2019 Udviklingsrådet Helle Øst Det handler om bosætning - Det handler om bosætningsudvikling - Uanset hvad vi frivillige arbejder med borgerforeningerne og i udviklingsrådet, så handler det

Læs mere

Skole Oplæg 1 Oplæg 2 Oplæg 3

Skole Oplæg 1 Oplæg 2 Oplæg 3 Oversigt over maksimal transporttid for eleverne i de 3 oplæg For hvert strukturoplæg er der taget udgangspunkt i den elev, der får den længste transporttid. Der er ikke kigget på taxaturene, men kun på

Læs mere

27 Ruban hjemmesider

27 Ruban hjemmesider 10 Byer + Agerbæk 27 Ruban hjemmesider Nymindegab Vejers Lydum Nr. Nebel Stausø Henne Vrøgum Oksbøl Outrup 1 FUR Blåvand 6 sråd + Ølgod Ho 2 Foreningsråd 4 Foreninger 1 Firma 3 Ruban Lunde Billum Kvong

Læs mere

1. Konstruktion for den selvejende institution Rubaninfo

1. Konstruktion for den selvejende institution Rubaninfo 3 bestyrelsesmedlemmer 9. juni 2015, VERSION: 1,0 1. Konstruktion for den selvejende institution Rubaninfo Foreningen: Rubanforum Generalforsamling www.rubanforum.dk 9 Foreninger Rubanforum Repræsentantskab

Læs mere

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd Fællesmøde med arbejdsgrupperne onsdag den 12. oktober kl. 19.30 22.00 i Multihuset. Status fra de enkelte arbejdsgrupper: Kulturgruppen: 5 minutters oplæg fra hver gruppe I støbeskeen til det kommende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 1/3-2012 kl. 17.00-18.30 Sted: Peder Foldager, Grønmosevej 13, 6823 Ansager Til møderne er indkaldt:(funktion). Formand Peder Foldager På valg 2012 Næstformand

Læs mere

Område Organisationsnavn Titel Navn Adresse Sted Post By Telefon 1. Blaabjerg. Rep. Jens Nielsen

Område Organisationsnavn Titel Navn Adresse Sted Post By  Telefon 1. Blaabjerg. Rep. Jens Nielsen Rubanforum Repræsentantskab: UDVIKLINGSRÅD 1. Blaabjerg Rep. Claus Larsen Kvongvej 449 Kvong 6800 Varde clauslarsen@bbsyd.dk 40870531 Udv.råd Udviklingsråd 2. Blaavand Rep. Ikke valgt pt. 3. Helle Vest

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

www.arkivsamvirket-varde.dk

www.arkivsamvirket-varde.dk ARKIVSAMVIRKET I VARDE KOMMUNE Redigeret marts 2013 Arkivsamvirket i Varde Kommune 2009 Bestyrelsen: Formand: Knud Andreasen, (valgt 2011) Skovduevej 6, 6800 Varde. Tlf.: 75221748 Mail: skovduevej@post.tele.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/6-2012 kl. 19.00 Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Til møderne er indkaldt:(funktion). 03-04-2012 07-06-2012 Formand Peder Foldager På valg 20124 Næstformand

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 9. januar 2012 kl. 19.00 Møde nr. 16 Mødelokale Forplejning 82 ( det gamle lokale ) Ingen Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet 21.31

Læs mere

www.arkivsamvirket-varde.dk

www.arkivsamvirket-varde.dk ARKIVSAMVIRKET I VARDE KOMMUNE Redigeret okt. 2013 Arkivsamvirket i Varde Kommune 2009 Bestyrelsen: Formand: Knud Andreasen, (valgt 2011) Skovduevej 6, 6800 Varde. Tlf.: 75221748 Mail: skovduevej@post.tele.dk

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Tirsdag den 23.2.2016 kl. 17.00 ca. 21.00 på Restaurant Stausø, Klintingvej 204, Stausø, 6854 Henne Mødedeltagere: Ole Diget Jensen, Blåvandshuk UR Benny Eskildsen,

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012 Bestyrelsen i Århus Skolelederforening mødtes fredag d. 25 maj 2012 På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: I forhold til den ny skolestruktur er det vigtigt at der bliver tale om en åben, hurtig

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Torsdag den 12.06.2014 kl. 17.00 20.45 på Ansager Hotel, Søndergade 2, 6823 Ansager Direktør for Plan, Kultur og Teknik Bent Peter Larsen deltog i mødet fra kl.

Læs mere

Inspiration til udvikling af skole- og dagtilbudsstrukturen 2. januar 2017

Inspiration til udvikling af skole- og dagtilbudsstrukturen 2. januar 2017 Høringssvar Inspiration til udvikling af skole- og dagtilbudsstrukturen 2. januar 2017 Vi er enige om den overordnede udvikling Vi fra en bred del af skolebestyrelser, foreninger og udviklingsråd var den

Læs mere

5. Formål Som vi aftalte sidst skal vi have en dialog om mere overordnede ting for

5. Formål Som vi aftalte sidst skal vi have en dialog om mere overordnede ting for Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6 september 2017 hos Jakob Skovridervænget 20, Tisvildeleje. KL 19 Deltagere: Eskil Borup, Lis Freisner, Jakob Snedled, Peter Wilhjelm, Claus Sabroe

Læs mere

Opstart af Væksthuset PowerTower Helle 9. august 2017

Opstart af Væksthuset PowerTower Helle 9. august 2017 Opstart af Væksthuset PowerTower Helle 9. august 2017 Opstart af Væksthuset "PowerTower Helle" Gennem sommeren 2017 har Erhvervsgruppen tilegnet sig viden og erfaring om opstart af et væksthus "PowerTower

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag-18-3-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn Repræsentant for: Afbud/ Fraværende David Hunt, rep. for Skole

Læs mere

KØRSEL FOR SPECIALKLASSER 2014/15

KØRSEL FOR SPECIALKLASSER 2014/15 KØRSEL FOR SPECIALKLASSER 2014/15 VARDE KOMMUNE HAR FIRE SPECIALAFDELINGER Lykkesgårdskolen i Varde - elever med generelle indlæringsvanskeligheder Tistrup Skole elever med specifikke indlæringsvanskeligheder

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Referat fra møde den 25/6-15 kl 17.00 18.30 vedr. messe

Referat fra møde den 25/6-15 kl 17.00 18.30 vedr. messe Referat fra møde den 25/6-15 kl 17.00 18.30 vedr. messe Deltagere: Finn Anders Claus Povl Verner Peter: Casper: Claus: Martin: Peder F: Udv.råd Helle Vest og Næsbjerg Borgerforening. Agerbæk Erhvervsforening

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk. Moderne dans for 3. klasse Uppercut Danseteater

Vardes Kulturelle Rygsæk. Moderne dans for 3. klasse Uppercut Danseteater Vardes Kulturelle Rygsæk Moderne dans for 3. klasse Uppercut Danseteater DANSEhallerne og Dans for Børn præsenterer Uppercut Danseteater: Body Parts for elever i 3. klasse Dansebesøget byder på uddrag

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 23.11.2016 kl. 17.00 21.00 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Allé 2, 6800 Varde Mødedeltagere: Bjarne Buhl, Blaabjerg Ole Diget Jensen, Blåvandshuk Gert Lindberg,

Læs mere

www.arkivsamvirket-varde.dk

www.arkivsamvirket-varde.dk ARKIVSAMVIRKET I VARDE KOMMUNE Redigeret april 2014 Arkivsamvirket i Varde Kommune 2009 Bestyrelsen: Formand: Knud Andreasen, (valgt 2011) Skovduevej 6, 6800 Varde. Tlf.: 75221748 Mail: skovduevej@post.tele.dk

Læs mere

Borgermøder om oplæg til struktur i skoler og dagtilbud

Borgermøder om oplæg til struktur i skoler og dagtilbud Borgermøder om oplæg til struktur i skoler og dagtilbud November 2016 PROGRAM 18.30-18.35: Velkomst og præsentation af aftenens program v. Borgmester Erik Buhl 18.35-18.50: Den brændende platform og formålet

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Budgetoverførsler fra 2017 til 2018

Budgetoverførsler fra 2017 til 2018 Budgetoverførsler 2018 Udvalg: Børn og Undervisning Drift budget 2017 2017 2018 af budget 2017 Dok. nr: + = overskud, - = underskud Indenfor rammen: 201 Dagplejen 511.020 70.727.766 70.204.313 523.453-191.862

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.september 2014 kl. 19-21 På lærerværelset.

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.september 2014 kl. 19-21 På lærerværelset. 1. Godkendelse af referat Godkendt. Det aftales, at referaterne fremover skrives som aktionsreferat dvs. der sættes adressat på den der har aktion på punktet. Adressaten står med fed skrift for enden af

Læs mere

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde.

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. -1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde, som afholdes Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. Varde, den 19. juli

Læs mere

Borgerinddragende aktivitet

Borgerinddragende aktivitet Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 7. december 2016 på baggrund af tilbagemeldinger fra de ni Udviklingsråd i Varde Kommune Hvert udviklingsråd samt Fælles Udviklingsrådet (FUR) har modtaget 30.000

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Agerbæk Starup - Årre Fåborg Hjortkær Vrenderup Helle Øst, den 7. januar 2017 Høringssvar: Skole og dagtilbudsstruktur I Udviklingsrådet Helle Øst støtter vi 100% op omkring høringssvaret:

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

Varde Kommune Bytoften Varde Att.: Rune Olesen. Vedr.: Høring af sparekatalog 2012

Varde Kommune Bytoften Varde Att.: Rune Olesen. Vedr.: Høring af sparekatalog 2012 Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde Att.: Rune Olesen Janderup Skole Nybrovej 36A 6851 Janderup Tlf. 75 25 83 75 Den 25. oktober 2010 Vedr.: Høring af sparekatalog 2012 Skolebestyrelsen har på ordinært

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Mandag den 7.8.2017 kl. 16.00 ca. 21.00 på Tirpitz, Tane Hedevej, 6857 Oksbøl Mødedeltagere: Lissa Skjellerup, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blaabjerg Karin Nielsen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 15.09.2015 kl. 17.00 ca. 21.00 på Hotel Hjedding, Ølgod Bemærk: Der er aftalt rundtur til Skulpturudstillingen. Mødetid kl. 16.00. Mødested: Kulturhuset,

Læs mere

Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01

Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01 Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01 Varde Kommune har i forbindelse med den offentlige høring af forslag til lokalplan 06.10.L01 for et område omkring Helle Hallen modtaget bemærkninger

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg. Kristensen, Lotte Højmark Mundt, Thomas Støttrup,

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg. Kristensen, Lotte Højmark Mundt, Thomas Støttrup, Nordenskov den 26 September 2012 Referat af: Sted: Regeringsmøde 2, i Fællesvirke Nordenskov Skole Samlingssalen Dato: 26 september 2012, kl.19.00 21.30 Deltagere: Tonni Lander, Leif Arnbjerg, Kim Andersen,

Læs mere

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro.

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Mødt: Lars Otte Koefoed, Kasper Knudsen, Anne Gitte Bang

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 17.8.2016 kl. 17.00 21.00 på Nymindegab Kro, Vesterhavsvej, Nymindegab. Mødedeltagere: Anne-Lis Brodersen, HHST Carl Holst, Ølgod Karin Nielsen, Skovlund-Ansager

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde.

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde. DVL Aarhus afdeling Referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2014 TID: den 27. august 2014 kl. 19 22 STED: Carl Blochs Gade 28, Aarhus C TIL STEDE: Niels Bo Rasmussen, Tommy Pedersen, Lisbet Hallum,

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Det er stort at være medlem af FDB Gør hverdagen bedre Brugsforeningsbestyrelsens arbejde Bestyrelsen for en brugsforening har ansvar for brugsforeningens drift og

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Tirsdag den 2.5.2017 kl. 17.00 ca. 21.00 på Hodde Kro, Vejlevej 4, Hodde, 6862 Tistrup. Mødedeltagere: Lissa Skjellerup, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blaabjerg Karin

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Kulturskole

Vedtægter for Aalborg Kulturskole Vedtægter for Aalborg Kulturskole 01.01.18 1. Aalborg Kulturskole Aalborg Kulturskole er en kommunal institution med hjemsted i Aalborg kommune. Aalborg Kulturskole driver den lovpligtige musikskolevirksomhed

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Referat Bestyrelsesmøde d. 04-04 2019. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. 1 Godkendelse af dagsorden. 5 B føjet lukket punkt under nyt fra Ole N ledelsen. Nyt bilag fra strukturudvalget

Læs mere

Tirsdag den 27. marts 2019 kl

Tirsdag den 27. marts 2019 kl Tirsdag den 27. marts 2019 kl. 19.00 på Øse Efterskole Sønderskovvej 130 Øse, 6800 Varde Dagsorden: / Referat 10 personer fremmødt. 1. Valg af dirigent: Finn Hansen valgt 2. Valg af referent: Bjarne Tarp

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Referat af Åbent bestyrelsesmøde 16. august 2016 kl i Pyramiden, Gilleleje, Aktivitetsrummet

Referat af Åbent bestyrelsesmøde 16. august 2016 kl i Pyramiden, Gilleleje, Aktivitetsrummet Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af ordstyrer og referent 3. Suppleringsvalg til bestyrelsen 4. Revision af vedtægter 5. Kulturnat Gilleleje 20. august kl. 16-21 6. KV17 tovholder 7. Nyt fra

Læs mere

Planstrategi 2015 Den 4. november 2015, Langeskov

Planstrategi 2015 Den 4. november 2015, Langeskov Fællesskab i Kerteminde Kommune Velkommen til Dialogmøde Planstrategi 2015 Den 4. november 2015, Langeskov Aftens program 18.30-19.30 Kommunernes planlægning, ved Jesper Hempler, Formand for Teknik- og

Læs mere

Præciseres mere tydelig i teksten. Handle om? Forenkles Kursus/uddannelse vil være godt Betydning af netværk Projektledelse.

Præciseres mere tydelig i teksten. Handle om? Forenkles Kursus/uddannelse vil være godt Betydning af netværk Projektledelse. WORKSHOP UDVIKLINGSRÅDSMODELLEN RUNDE 2 ØVRIGE TEMAER Uddannelse og uddannelse og Varde Kommune bør tilbyde kursus for nye Bord 1 bestyrelsesmedlemmer Synlighed kommunikation Fundraising Præciseres mere

Læs mere

De Aktive Centre. Et aktivt og sundt liv hele livet!

De Aktive Centre. Et aktivt og sundt liv hele livet! De Aktive Centre Et aktivt og sundt liv hele livet! Holbæk Kommunes Aktive Centre er åbne lokale centre, hvor fællesskab, livskvalitet og aktivitet er omdrejningspunktet. Alle, der har lyst til at være

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 28062016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 28. JUNI 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 12. JULI 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde. Fraværende Kjeld Pedersen

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde. Fraværende Kjeld Pedersen Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Fraværende Kjeld Pedersen Mødepunkt 1 Sag: Synsudskrifter (945) - Fåborg Sogn Fåborg kirke Fåborg

Læs mere

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 7. februar 2017 kl på Nysted gl. Rådhus.

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 7. februar 2017 kl på Nysted gl. Rådhus. NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 på Nysted gl. Rådhus. Fraværende: Henrik Olsen. Følgende dagsorden blev godkendt: 0. Meddelelser. Ingen. 1.

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. 1 Navn og hjemsted.

Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. 1 Navn og hjemsted. FORSLAG Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er

Læs mere