Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet"

Transkript

1 Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet Mandag den kl ca på Ansager Musik Hotel, Søndergade 2, 6823 Ansager Mødedeltagere: Lissa Skjellerup, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blaabjerg Karin Nielsen, Skovlund-Ansager, Claus Vestland Jeppesen, Helle Øst - Jens Nielsen, Varde By Walther Bech Sørensen, Varde Opland Carl Holst, Ølgod Finn Ladegaard, Helle Vest og Heino Mølholm, HHST lokalsamfundskonsulent Lisbeth Højvang Linding, Varde Kommune Afbud fra: Tove Wolff Dagsorden 1. Bordet rundt To minutters status fra hvert Udviklingsråd Referat UR Varde By: Arbejdet med byforskønnelse fortsætter; udviklingsrådet følger det nu mest på informationsniveau. Ernst Jepsen fra udviklingsrådet arbejder aktivt i forhold til Varde Havn, hvilket han gør på egne vegne. UR Varde By har haft et heldagsmøde i Ho, hvor formålet var at lære hinanden bedre at kende. Resultatet fra dagen blev taget med til partnerskabsmøde, hvor der blev lavet et interview omkring arbejdet; Jens Nielsen følger op på dette og orienterer FUR. UR Blåvandshuk: Der er afholdt generalforsamling, hvilket har afstedkommet to nye medlemmer i rådet. Rådet har afholdt to ture til Tirpitz for ældre borgere - med rundvisning og frokost på museet. Der var mange frivillige hjælpere, og det var en god oplevelse for alle. I Vejers skal krondyrene (udendørs skulptur) op, men militæret mangler at give en opstillingstilladelse, så der skal tålmodighed til; der har været en prisstigning forbundet med ventetiden. Skovlund-Ansager: Der er afholdt møde med Colin Seymour, og nu inviteres interesserede fra byerne til at deltage i arbejdet med turisme inde i landet. Der arbejdes med at gøre området til et demensvenligt område, og der er givet penge til projektet. UR Blåbjerg: Strategiplanen for UR Blåbjerg står på dagsorden. UR Helle Vest: Der er fokus på Powertower Helle og samarbejdet med UR Helle Øst om dette. Der skal findes tre nye medlemmer til udviklingsrådet, da tre nuværende medlemmer har fået andre opgaver.

2 UR Helle Øst: Der er ligeledes fokus på PowerTower Helle. Et aktivitetshotel ved Helle Hallen er blevet lanceret på et roadshow rundt i området. Forberedelser til en udviklingsplan for området er i gang; UR Helle Vest er inviteret. Udviklingsrådet har indkaldt til møde med Helle Vest for at planlægge fremtidige opgaver. UR Varde Opland: Udviklingsrådet oplever, at der sker noget med anlægsarbejderne: Tinghøj får fortov, cykelsti på Ringkøbingvej, kloaksystem i Orten skal igangsættes, og i Billum renoveres rundkørslen. Udviklingsplanen for Billum er næsten på plads, og lokalplan for 18 nye grunde er i proces. Cykelsti ved Janderup er i gang. Der er afholdt førstehjælpskursus i Janderup og Billum. Et møde om en bro ved Ladepladsen (sammen med ProVarde) viste, at parterne ikke er i mål med broens udformning endnu. UR HHST: Et møde med Thomas Jaap og Bjarne Fly på 1½ time var for kort tid til at nå rundt i området. Generalforsamlingen skal evt. være med indlæg fra Colin Seymour. I Tistrup er Byskoven færdig til indvielse i marts. Frivillighedsprojekt, som tidligere er gennemført i Sig med 6. klasserne, skal prøves af i Horne og Tistrup. Horne fejrer 17. december at have fået 2 blomster i Blomstrende Landsbyer, ligesom byen glæder sig over, at Horne Erhvervspark næsten er helt udlejet. Sig Vækst er nu etableret som forening; et medlemskab koster 365 kr./år pr. husstand. UR Ølgod: I Ølgod er kr. bevilliget til belysning, men kr. mangler, hvorfor der skal søges fonde. Byen ønsker stadig toilet ved stationen, og der mangler flere cykelstativer. Der mangler afklaring/driftsaftale vedr. toilet på torvet (rengøring m.m.). Aktivitet med vækning af julemanden, musik m.m. er blevet betalt af UR. Byudviklingschefen i Ølgod har sagt op. Borgerforeningen har sendt svar vedr. biogas, hvor fokus har været på trafik- og lugtgener. 2. Budgetforslag sendes i høring ved udviklingsrådene Budgetforslag sendes til høringsberettigede parter, som er lokalmed, FællesMED, HovedMED, skolebestyrelser, ældreråd, handicapråd, integrationsråd. Det har ikke hidtil været sendt til udviklingsrådene. Claus Vestland Jeppesen, UR Helle Øst, ønsker at få dette ændret, således at Claus Vestland så budgetforslagene via sin plads i skolebestyrelsen for den lokale skole og fandt det relevant for udviklingsrådene at få dem tilsendt. Alle var enige om, at udviklingsrådene bør have budgetforslagene sendt ud, hvilket Lisbeth Linding formidler videre i forvaltningen. Punktet affødte en drøftelse af behovet for at have en bedre relation til de lokale politikere, både i forhold til budgettet men også andre emner, der rører sig i lokalsamfundene.

3 udviklingsrådene bliver en del af denne proces. Claus Vestland Jeppesen orienterer om sine tanker bag forslaget. Er det en ide at have en politiker fra Udvalget fra Økonomi og Erhverv med til FUR møderne? Vil det hjælpe til hurtigere gennemførelse af opgaver og mere indflydelse for FUR? Det er vigtigt at få skrevet sine synspunkter vedr. dette ind i den forestående evaluering af udviklingsrådenes virke. Til drøftelse og beslutning 3. Deltagelse på Varde Messen marts 2018 Det Fælles Udviklingsråd deltog på Mælkefestivalen i Helle Hallen på en kombineret stand med FUR og Power Tower Helle. Det blev aftalt på FUR-møde den 7. august 2017, at FUR deltager på hhv. Mælkefestivalen og Varde Messen, hvorfor rammer, standstørrelse og emne skal aftales. Punktet genoptages som opfølgning fra seneste møde den 23. oktober Til drøftelse og beslutning 4. Sagsbehandlingstider i Varde Kommune Ølgod Udviklingsråds medlemmer finder, der er sket en bekymrende længere sagsbehandling af kommunen, mangler også en hurtig tilbagemelding om status på sagerne. Er det kendetegnende hos de øvrige UR? Punktet er indkaldt af UR Ølgod, og Carl Holst indleder punktet. Til drøftelse 5. Forsikring af de frivillige Det blev juni 2017 vedtaget, at kommuner må tegne ansvars- og ulykkesforsikringer for frivillige. UR Varde By har forhåndsbooket en 12 m2 stand, og der er reserveret en lignende stand til FUR ved siden af. UR Varde By vil præsentere plancher med oplevelsesloop, udviklingen i Varde midtby, havnepladsen og Frellokunstmuren, ligesom der vil være roll-ups med hvælvingerne på Sct. Nikolajplads. FUR standen skal vise projekter fra områderne, bl.a. PowerTower Helle. Der nedsættes en arbejdsgruppe med Jens Nielsen, Claus Vestland og Lisbeth Linding. Jens Nielsen laver et oplæg til standens indretning. Lisbeth Linding indkalder til et møde først i det nye år. Lisbeth Linding booker FUR standen og laver vagtskema for bemanding. UR Ølgod oplever, at det går langsomt med tilbagemelding på punkter fra møde med Thomas Jaap og Bjarne Fly. Der var møde i august, opfølgning den 14. september, men der mangler tilbagemelding på en del ting. UR Varde Opland har haft lignende oplevelse. UR Helle Vest har oplevet, at der ikke var opfølgning, men næste møde var mere positivt ift. at tage beslutninger. Det opleves, at der skal rykkes flere gange for at få tilbagemelding. Der bør lægges en klar tidsplan for tilbagemelding. Den lange ventetid gør, at der mistes gejst i lokalsamfundene. Forvaltningen er i gang med at forberede sagsfremstilling til direktion og kommende byråd vedr. forsikring af de frivillige. I den forbindelse skal de frivillige indsatser kortlægges, og i forhold til det skal udviklingsrådene have mulighed for at byde ind. Lisbeth Linding sikrer, at UR bliver spurgt.

4 Varde Kommune har endnu ikke taget stilling til, om kommunen vil gøre det og i hvilket omgang. Vedhæftet er notat om status på forsikring af de frivillige. Lisbeth Linding giver en status. 6. Korte orienteringspunkter a) Evaluering af udviklingsrådenes virke Spørgeskemaet for evaluering af udviklingsrådenes er klar til udsendelse i uge 49. Der bliver en svarfrist på ca. 14 dage, således at besvarelserne kan komme i hus inden nytår, hvor det nye byråd træder til. a) Link til evalueringsskemaet er sendt ud med deadline for besvarelse den 18. januar Umiddelbart er det FUR s oplevelse, at det tager noget længere end de skrevne minutter at besvare undersøgelsen. Meld ind til Lisbeth Linding eller Jørgen Nielbæk, hvis der opleves problemer med spørgeskemaet. b) Ny UR-repræsentant i Vi i naturen-rådet UR Helle Øst har budt ind med et nyt medlem i rådet, Mikkel Ottosen fra Starup. Claus Vestland Jeppesen giver en kort præsentation af Mikkel Ottosen. c) Strategiplan for UR Blåbjerg Arbejdet med strategiplanen for UR Blåbjerg er så langt, at resultatet af arbejdet skal præsenteres for alle interesserede den 11. januar 2018 kl , på Outrup Skole. d) Kunstudvalget Som opfølgning på punkt fra møde den 7. august vedr. kunst i lokalområderne har Lisbeth Linding haft kontakt til formanden for Kunstudvalget, Lisbet Rosendahl. b) Claus Vestland Jeppesen skulle videre til et andet møde, hvorfor han ikke var til stede under punktet til at kunne præsentere Mikkel Ottosen. c) UR Blåbjerg bruger pt. alle kræfter på strategiplanen, og det opleves, at en strategiproces kan godt malke de frivillige og være negativt ift. det frivillige arbejde. Udviklingsrådet er udpeget til styregruppe for processen, og det har været en god beslutning i forhold til at skåne de frivillige. Det blev drøftet, at det kan være svært at få nogle byer til at kigge på de andre byer og arbejde med at udvikle disse byer. At besøge hinandens byer kan være en god ide for at få byerne tættere sammen. Problemet er dog, hvis der ikke kommer nogle fra de andre byer. d) Notat vedr. punktet er vedlagt sammen med referatet.

5 7. Eventuelt Hvorledes er det mest hensigtsmæssigt at fremlægge nye ønsker om cykelstier? Erfaringen fra FUR viser, at det er bedst at lægge det frem til i maj for at få det på budgettet. 8. Mødedatoer 2018: Vi skal have fastlagt møderækken for det kommende år. Medbring 2018-kalender til formålet. Forslag til datoer for fællesmøder: Forårsmødet: Tirsdag den 17. april 2018 Efterårsmøde: Torsdag den 6. september 2018 Skema for refusion af kørsel vedhæftes referatet. Det bedes indsendt til Lisbeth Linding senest den 4. januar Forårsmøde: Onsdag den 18. april Efterårsmøde: Torsdag den 6. september FUR møder: Tirsdag den 6. februar kl Torsdag den 24. maj kl Tirsdag den 14. august kl Torsdag den 15. november kl Udover dette forventes et ekstra møde i april, hvor årets lokale landsby i Varde Kommune skal kåres. Information om dette følger, når Landdistrikternes Fællesråd har fastlagt en timing for den landsdækkende konkurrence , sags.nr. 17/391 lisl

Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet Referat til møde i Fælles Udviklingsrådet Tirsdag den 06.02.2018 kl. 17.00 ca. 21.00 på Agerbæk Hotel, Storegade 2, 6753 Agerbæk Mødedeltagere: Lissa Skjellerup, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blaabjerg Claus

Læs mere

Dagsorden til møde i Det Fælles Udviklingsråd

Dagsorden til møde i Det Fælles Udviklingsråd Dagsorden til møde i Det Fælles Udviklingsråd Torsdag den 24.05.2018 kl. 17.00 ca. 21.00 på Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, 6830 Nørre Nebel Mødedeltagere: Anne Marie Slaikjær, Blåvandshuk Bjarne Buhl,

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Mandag den 7.8.2017 kl. 16.00 ca. 21.00 på Tirpitz, Tane Hedevej, 6857 Oksbøl Mødedeltagere: Lissa Skjellerup, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blaabjerg Karin Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Tirsdag den 2.5.2017 kl. 17.00 ca. 21.00 på Hodde Kro, Vejlevej 4, Hodde, 6862 Tistrup. Mødedeltagere: Lissa Skjellerup, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blaabjerg Karin

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Mandag den 23.10.2017 kl. 17.00 ca. 21.00 på Lindvig Ferie- og kursuscenter / Danhostel Nymindegab, Vesterhavsvej 150, Nymindegab Mødedeltagere: Lissa Skjellerup,

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Torsdag den 12.06.2014 kl. 17.00 20.45 på Ansager Hotel, Søndergade 2, 6823 Ansager Direktør for Plan, Kultur og Teknik Bent Peter Larsen deltog i mødet fra kl.

Læs mere

Referat fra møde i Det fælles udviklingsråd

Referat fra møde i Det fælles udviklingsråd Referat fra møde i Det fælles udviklingsråd Torsdag den 15.11.2018 kl. 17.00 ca. 21.00 på Varde Garten, Kræmmerpassagen, 6800 Varde Mødet indledtes kl. 16.30 med en rundvisning i Varde Garten Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 22.2.2017 kl. 17.00 ca. 21.00 på Blåvandshuk Idrætscenter, Strandvejen 2, 6840 Oksbøl Mødedeltagere: Kommunaldirektør Mogens Pedersen (deltog i punkt 1-2);

Læs mere

Efterårsmødet mellem Udvalget for Økonomi og Erhverv og udviklingsrådene

Efterårsmødet mellem Udvalget for Økonomi og Erhverv og udviklingsrådene Mælkefestival Ølgod BY Night Land og BY Branding af Ølgod -TV Syd og medier Arbejdet med udviklingsplaner Struktur eks. Helle Øst og Helle Vest Udviklingsplaner Iværksætterhus Kulturhus Hallen Byskovcenter

Læs mere

Binder bånd imellem Land & By

Binder bånd imellem Land & By Binder bånd imellem Land & By Forårsmøde med Byråd Projekt Udvikling Konsolidering Daglig drift Rubans tilstand Forårsmøde med Byråd Hjemmesider i drift Forårsmøde med Byråd 20 kørende Ruban hjemmesider!

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Tirsdag den 23.2.2016 kl. 17.00 ca. 21.00 på Restaurant Stausø, Klintingvej 204, Stausø, 6854 Henne Mødedeltagere: Ole Diget Jensen, Blåvandshuk UR Benny Eskildsen,

Læs mere

Referat til møde i Det Fælles Udviklingsråd

Referat til møde i Det Fælles Udviklingsråd Referat til møde i Det Fælles Udviklingsråd Tirsdag den 14.08.2018 kl. 17.00 ca. 21.00 på Skovlund Kro, Nygårdsvej 13, 6823 Ansager Mødedeltagere: Ole Diget Jensen, Blåvandshuk Bjarne Buhl, Blåbjerg Martha

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 23.11.2016 kl. 17.00 21.00 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Allé 2, 6800 Varde Mødedeltagere: Bjarne Buhl, Blaabjerg Ole Diget Jensen, Blåvandshuk Gert Lindberg,

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 15.09.2015 kl. 17.00 ca. 21.00 på Hotel Hjedding, Ølgod Bemærk: Der er aftalt rundtur til Skulpturudstillingen. Mødetid kl. 16.00. Mødested: Kulturhuset,

Læs mere

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Program forårsmøde 2017 Velkomst v/ borgmester Erik Buhl - Vi begynder med en sang Dagsorden for mødet Rigets tilstand v/ borgmester Erik Buhl Hovedtema:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde Tid: Den 20-10-2015 Sted.: Christian Kl.: 19.00 Status.: Referat Til møderne er indkaldt (Funktion). 05-05-2015 16-6-2015 Gert 12-08-2015 Kim 20-10-2015 Christian 22-01-2015

Læs mere

Borgerinddragende aktivitet

Borgerinddragende aktivitet Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 10. november 2016 på baggrund af tilbagemeldinger fra de ni Udviklingsråd i Varde Kommune Hvert udviklingsråd samt Fælles Udviklingsrådet (FUR) har modtaget 30.000

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 8.10.2014 kl. 17.00 ca. 21.00 på Lunde Kro, Skolegade 8, Lunde, 6830 Nr. Nebel Mødedeltagere: Jan Lillebæk, Blaabjerg Peter Nielsen, Blåvandshuk Finn

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Torsdag den 10.12.2015 kl. 17.00 ca. 21.00 på Billum Kro, Vesterhavsvej 25, 6852 Billum Bemærk: Første del af mødet er fælles møde med RUBANs bestyrelse. I dette

Læs mere

Område Organisationsnavn Titel Navn Adresse Sted Post By Telefon 1. Blaabjerg. Rep. Jens Nielsen

Område Organisationsnavn Titel Navn Adresse Sted Post By  Telefon 1. Blaabjerg. Rep. Jens Nielsen Rubanforum Repræsentantskab: UDVIKLINGSRÅD 1. Blaabjerg Rep. Claus Larsen Kvongvej 449 Kvong 6800 Varde clauslarsen@bbsyd.dk 40870531 Udv.råd Udviklingsråd 2. Blaavand Rep. Ikke valgt pt. 3. Helle Vest

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk Billedkunst 4. klasse

Vardes Kulturelle Rygsæk Billedkunst 4. klasse Et blomstrende hegn Workshop i Janus Bygningen med Kate Skjerning Arrangementet starter med en lille rundvisning i Janusbygningens aktuelle udstilling Vestjyllands udstillingen, hvor der især skal kigges

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 1/3-2012 kl. 17.00-18.30 Sted: Peder Foldager, Grønmosevej 13, 6823 Ansager Til møderne er indkaldt:(funktion). Formand Peder Foldager På valg 2012 Næstformand

Læs mere

Torsdag den kl ca på Bryghuset, Tværgade 7, Ølgod (spisning ca. kl )

Torsdag den kl ca på Bryghuset, Tværgade 7, Ølgod (spisning ca. kl ) Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Torsdag den 21.08.2014 kl. 17.00 ca. 21.00 på Bryghuset, Tværgade 7, Ølgod (spisning ca. kl. 18.30) Bemærk for de interesserede er der rundvisning til Ølgods skulpturer

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 27.5.2015 kl. 17.00 ca. 21.00 i Mødelokale, Blåvandshuk Idrætscenter Mødedeltagere: Anne Marie Slaikjær, UR Blåvandshuk Inga Andersen og Carl Holst,

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 17.8.2016 kl. 17.00 21.00 på Nymindegab Kro, Vesterhavsvej, Nymindegab. Mødedeltagere: Anne-Lis Brodersen, HHST Carl Holst, Ølgod Karin Nielsen, Skovlund-Ansager

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 4. Februar 2010 kl. 19.30 Sted: Årre, Årre kro Deltagere: Fraværende: Bruno Hansen, Jesper Christiansen, Jens Christian Sørensen Connie Ibsen, Niels Jacob Jensen Jens Peter Christensen,

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl. 20.00 I Helle-Hallen Inden generalforsamlingen fra kl 19-20 var der foredrag og debat med Landdistrikskonsulent Carsten Blomberg

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Bjarne Tarp valgt 3. Aflæggelse af beretning om udviklingsrådets virke i det forløbne

Læs mere

Dagsorden for Naturparkrådsmøde i Naturpark Vesterhavet tirsdag den 27. Marts 2012

Dagsorden for Naturparkrådsmøde i Naturpark Vesterhavet tirsdag den 27. Marts 2012 Dok.nr. 1111627 Sagsnr. 985046 Dagsorden for Naturparkrådsmøde i Naturpark Vesterhavet tirsdag den 27. Marts 2012 Sted: Blåvand Naturcenter, Fyrvej 81, 6840 Blåvand Tid: 27. marts 2012 kl. 14.00 16.00

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Onsdag den 29. marts 2017 kl. 19.30 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Gert Lindberg valgt 3. Aflæggelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Indledning Det har været et travlt år for Udviklingsrådet Helle Øst. Der har været mange emner på dagsordenen. Vi har selv afholdt mange møder

Læs mere

Udviklingsrådet Helle Øst

Udviklingsrådet Helle Øst Udviklingsrådet Helle Øst Referat fra udviklingsrådets årsmøde d. 19. april 2017 i Helle Hallen. 15 personer deltog i mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af beretning om rådets

Læs mere

28/9-16 Bestyrelsesmøde Helle Øst Udviklingsråd

28/9-16 Bestyrelsesmøde Helle Øst Udviklingsråd 28/9-16 Bestyrelsesmøde Helle Øst Udviklingsråd Referat af bestyrelsesmødet Mødet er afholdt sammen med Udviklingsrådet Helle Vest. Næsbjerghus kl. 19.00, onsdag den 28. september 2016 Har du bemærkninger

Læs mere

Borgerinddragende aktivitet

Borgerinddragende aktivitet Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 7. december 2016 på baggrund af tilbagemeldinger fra de ni Udviklingsråd i Varde Kommune Hvert udviklingsråd samt Fælles Udviklingsrådet (FUR) har modtaget 30.000

Læs mere

Områdefornyelse i Varde midtby

Områdefornyelse i Varde midtby Områdefornyelse i Varde midtby Dagsorden: 19.00 Velkomst ved Connie Høj, næstformand i Udvalget for Plan og Teknik 19.10 Områdefornyelse rammer og muligheder oplæg ved Tove Wolff,Varde Kommune og Mogens

Læs mere

DAGSORDEN. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

DAGSORDEN. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 DAGSORDEN Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand) (orlov), Joan Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/6-2012 kl. 19.00 Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Til møderne er indkaldt:(funktion). 03-04-2012 07-06-2012 Formand Peder Foldager På valg 20124 Næstformand

Læs mere

Skole Oplæg 1 Oplæg 2 Oplæg 3

Skole Oplæg 1 Oplæg 2 Oplæg 3 Oversigt over maksimal transporttid for eleverne i de 3 oplæg For hvert strukturoplæg er der taget udgangspunkt i den elev, der får den længste transporttid. Der er ikke kigget på taxaturene, men kun på

Læs mere

Dagsorden til Naturparkrådsmøde den 19. januar 2017

Dagsorden til Naturparkrådsmøde den 19. januar 2017 Side 1 af 5 Dagsorden til Naturparkrådsmøde den 19. januar 2017 Vi vil gerne invitere jer til det årets første naturparkrådsmøde. Vi mødes ved Varde Rådhus, Bytoften 2, 6800 Varde i den lille kantine kl.

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk Billedkunst 4. klasse. En glad installation Workshop i Janus Bygningen med Kate Skjerning

Vardes Kulturelle Rygsæk Billedkunst 4. klasse. En glad installation Workshop i Janus Bygningen med Kate Skjerning En glad installation Workshop i Janus Bygningen med Kate Skjerning På workshoppen skal eleverne kigge lidt på Janus Bygningens tre aktuelle udstillinger, men især lade sig inspirere af Vibeke Nørgaard

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Fælles beretning Udviklingsrådet HHST for året

Fælles beretning Udviklingsrådet HHST for året Fælles beretning Udviklingsrådet HHST for året 2016-17 v/formand Heino Mølholm Som tidligere år har vi i år delt beretningen. Jeg prøver at tage det lidt overordnede, men der vil komme et lille indlæg

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Indholdsfortegnelse 028. Årets Landsbypris 2012 50 029. Landsbyernes årsmøde 2012 52 030. NT-køreplan - Indkaldelse

Læs mere

Afbud: Arvin Storgaard, Bjarne Mortensen, Hjørdis Espensen, Knud Johnsen.

Afbud: Arvin Storgaard, Bjarne Mortensen, Hjørdis Espensen, Knud Johnsen. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 13. marts 2018 kl. 10.00 til 12.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning H, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

VARDES KULTURELLE RYGSÆK 6. klasse 2019/2020 Animation

VARDES KULTURELLE RYGSÆK 6. klasse 2019/2020 Animation I kan glæde jer til en forrygende dag med The Workshop, hvor 3 inspirerende konsulenter kommer ud på værtsskolerne og arbejder med eleverne en hel skoledag fra kl. 9.00 15.00. Eleverne kommer til at gennemgå

Læs mere

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde.

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. -1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde, som afholdes Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. Varde, den 19. juli

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 18.2.2015 kl. 17.00 ca. 21.00 i Mødelokale 1, Helle Hallen Mødedeltagere: Jens Nielsen, Varde By - Jens Peter Christensen, Øster Varde Henry Koch, HHST

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 8-10-2018 Sted.: Midtgårdsvej 9 Roust Kl.: 19.00 Status.: Referat Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019 Sekretær David Bæk Petersen

Læs mere

www.arkivsamvirket-varde.dk

www.arkivsamvirket-varde.dk ARKIVSAMVIRKET I VARDE KOMMUNE Redigeret marts 2013 Arkivsamvirket i Varde Kommune 2009 Bestyrelsen: Formand: Knud Andreasen, (valgt 2011) Skovduevej 6, 6800 Varde. Tlf.: 75221748 Mail: skovduevej@post.tele.dk

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

www.arkivsamvirket-varde.dk

www.arkivsamvirket-varde.dk ARKIVSAMVIRKET I VARDE KOMMUNE Redigeret okt. 2013 Arkivsamvirket i Varde Kommune 2009 Bestyrelsen: Formand: Knud Andreasen, (valgt 2011) Skovduevej 6, 6800 Varde. Tlf.: 75221748 Mail: skovduevej@post.tele.dk

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

KØRSEL FOR SPECIALKLASSER 2014/15

KØRSEL FOR SPECIALKLASSER 2014/15 KØRSEL FOR SPECIALKLASSER 2014/15 VARDE KOMMUNE HAR FIRE SPECIALAFDELINGER Lykkesgårdskolen i Varde - elever med generelle indlæringsvanskeligheder Tistrup Skole elever med specifikke indlæringsvanskeligheder

Læs mere

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende Referat Gentænk borgerinddragelse Gentænk borgerinddragelse Tirsdag den 28. marts 2017 Kl. 12:00 Ebeltoft Vandrerhjem Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft Medlemmer Christian Haubuf (A) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

www.arkivsamvirket-varde.dk

www.arkivsamvirket-varde.dk ARKIVSAMVIRKET I VARDE KOMMUNE Redigeret april 2014 Arkivsamvirket i Varde Kommune 2009 Bestyrelsen: Formand: Knud Andreasen, (valgt 2011) Skovduevej 6, 6800 Varde. Tlf.: 75221748 Mail: skovduevej@post.tele.dk

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

UDVIKLINGSRÅDENE I VARDE KOMMUNE Version 2.0.

UDVIKLINGSRÅDENE I VARDE KOMMUNE Version 2.0. UDVIKLINGSRÅDENE I VARDE KOMMUNE Version 01.10.2018 Indhold Forord...3 1. Omverden og formål...4 2. Den geografiske opdeling af udviklingsrådene...5 3. Opgaver, rollefordeling og udviklingsplaner...6 3.1.

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr

Referat skolebestyrelsesmøde nr skolebestyrelsesmøde nr. 32-2019 Tirsdag d. 20/8 kl. 18.30 20.30 Næste møde: Møderække 2019-20: Tirsdag d. 20/8, Onsdag d. 25/9 Undløse, 8/10, torsdag d. 24/10 Jyderup og dialogmøde med udvalget, d. 25/11

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 20. marts 2013 kl. 17.00 ca. 21.00 i Mødelokale 2, Fritidscentret, Lerpøtvej 55, Varde. Mødedeltagere: Ole Diget Jensen deltager i stedet for Anne Marie

Læs mere

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand) (orlov), Joan Jensen

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg Nordenskov den 28. oktober 2012 Referat af : Regeringsmøde nr. 3 i Fællesvirke Sted: Nordenskov Skole NUIF lokalet Dato: 22. oktober 2012, kl.19.00 21.30 Deltagere: Tonni Lander, Leif Arnbjerg, Kim Andersen

Læs mere

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: UDARBEJDET AF: DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 18. juni 2014, kl. 18.00 afd. Søndersø Mikkel Brunse, Allan Winkelmann,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april 2014 19.00 21.30 i Skibet Sognehus Deltagere: Anne Vibeke, Michael, Morten (ordstyrer), Keld, Kurt, Johnny, Claus og Anders (referent) 1. Velkommen til

Læs mere

27 Ruban hjemmesider

27 Ruban hjemmesider 10 Byer + Agerbæk 27 Ruban hjemmesider Nymindegab Vejers Lydum Nr. Nebel Stausø Henne Vrøgum Oksbøl Outrup 1 FUR Blåvand 6 sråd + Ølgod Ho 2 Foreningsråd 4 Foreninger 1 Firma 3 Ruban Lunde Billum Kvong

Læs mere

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Udarbejdet af den af bysamfundene nedsatte arbejdsgruppe den 19. september 2006 Revideret 28.august 2008 Forslag til Revideret udgave september

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Vesthimmerlands Kommune, Landsbyudvalget 28. november 2007 Indholdsfortegnelse 1. Meddelelser den 28/11-2007...

Læs mere

INTRODUKTION 2 GRØN ENERGI HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE BLAABJERG.. 3 HELLE ØST.. 6 HODDE-HORNE-SIG OG TISTRUP... 7

INTRODUKTION 2 GRØN ENERGI HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE BLAABJERG.. 3 HELLE ØST.. 6 HODDE-HORNE-SIG OG TISTRUP... 7 Ren Kommune Forslag til lokale aktiviteter 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION 2 HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE BLAABJERG.. 3 HELLE ØST.. 6 HODDE-HORNE-SIG OG TISTRUP... 7 HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Referat Refer Mødedo: Onsdag den 13. juni 2012 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Skovgården Skovgårdsvej 26 8800 Viborg Gunnar Villadsen, Leo Robert Larsen, Alfred Agergaard,

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Tirsdag den 26. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Lille Stue, KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Charlotte M. B. Nielsen

Læs mere

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18.november 2014, kl. 16.30 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Alle 2, 6800 Varde.

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18.november 2014, kl. 16.30 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Alle 2, 6800 Varde. -1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde, som afholdes Tirsdag, den 18.november 2014, kl. 16.30 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Alle 2, 6800 Varde.

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted.

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Referat til mødet den kl. 14.00 med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Medlemmer: Elsebeth Nielsen, Ida Pedersen, Jørgen Østerby Pedersen,

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 23. april 2014 kl. 19.00 22.20 i Borgerhuset Referat Afbud: Ole Rebien, Jørgen Mogensen, Stine Andersen og Dennis Lund. Ole Høegh deltog fra kl. 20. 24/2014: Godkendelse

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog: 1 Referat fra møde i torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Alle medlemmer deltog: David Rehling, formand Birgitte Rinhart Hanne Stockbridge Kenneth Gøtterup Axel Bendtsen Martin

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk. Moderne dans for 3. klasse Uppercut Danseteater

Vardes Kulturelle Rygsæk. Moderne dans for 3. klasse Uppercut Danseteater Vardes Kulturelle Rygsæk Moderne dans for 3. klasse Uppercut Danseteater DANSEhallerne og Dans for Børn præsenterer Uppercut Danseteater: Body Parts for elever i 3. klasse Dansebesøget byder på uddrag

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 26. august 2010 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde Anders Bjarne Hans Christian Henning Jon Margot Sonja Ulrik Henrik. Niels Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter tilretning

Læs mere

Aarhus Rådhus d. 11. oktober 2016 kl i værelse 426. TEKNIK OG MILJØ Ledelsessekretariatet Aarhus Kommune

Aarhus Rådhus d. 11. oktober 2016 kl i værelse 426. TEKNIK OG MILJØ Ledelsessekretariatet Aarhus Kommune Aarhus Rådhus d. kl. 15.00 i værelse 426 Mødedeltagere: Arne Nielsen (AN), Harlev Fællesråd Flemming Larsen (FL), Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd Johannes Raben-Beck (JRB), Vejlby-Risskov Fællesråd Klaus

Læs mere

Forårsmøde 2018 Udviklingsrådene & Byrådet

Forårsmøde 2018 Udviklingsrådene & Byrådet Forårsmøde 2018 Udviklingsrådene & Byrådet Forårsmøde 2018 Velkomst v/ borgmester Erik Buhl - Vi begynder med en sang Det er i dag et vejr Det er i dag et vejr et solskinsvejr Oh søde vår, så er du atter

Læs mere

Kolind Skole SKOLEBESTYRELSEN Referat

Kolind Skole SKOLEBESTYRELSEN Referat Kolind Skole SKOLEBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7.12.15 Starttidspunkt for møde: 17.30 Sluttidspunkt for møde: 20.00 Mødelokale: På skolen Udsendelsesdato: 1.12.15 Fraværende: Mette Krog, Tina, Tonja Møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord

Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord Referat Emne: Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord Mødet starter med rundvisning i Naturbørnehaven Hejlskovgaard, Skravad Møllevej 1, Roum, 9632 Møldrup. Derefter rundvisning i Møldrup børnehus,

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Dagsorden smødet Dato: 28. Januar 2009 Sted: Agerbæk Hotel Kl. 19.00 Deltagere (udsendt til): Fraværende: Bruno Hansen Connie Ibsen - Henning Nielsen Kristen Lønne - Lars Barslund - Michael Kvist - Mogens

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. 1 Navn og hjemsted.

Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. 1 Navn og hjemsted. FORSLAG Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2018 kl Mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup

Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2018 kl Mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2018 kl. 14-17 Mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Deltagere: Torben Juul-Olsen, Esben Oddershede, Karin Lynggaard, Liselotte Schouboe Madsen, Ingrid Agerholm, Poul

Læs mere