Generalforsamlingsreferat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingsreferat"

Transkript

1 Aarhus Maj 2019 Sagsnr joe/mobj/bof Dok.nr Generalforsamlingsreferat Admiral Capital A/S København Danmark Aarhus Danmark Shanghai Kina New York USA T E info@bechbruun.com Advokatpartnerselskab CVR-nr

2 2 Den 20. maj 2019 kl blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S CVR-nr hos Bech-Bruun, Langelinie Allé 35, 2100 København 0. Dagsorden 1. Ændring af selskabets navn. 2. Valg af nye medlemmer til bestyrelsen. 3. Forslag om at bemyndige bestyrelsen til at forhøje selskabets B-aktiekapital ved udstedelse af nye B-aktier uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer. Til stede fra Selskabets ledelse var henholdsvis bestyrelsesformand Henrik Frisch, bestyrelsesmedlem Sø ren Eriksen, bestyrelsesmedlem Michael Brag samt direktør Poul Steffensen. Bestyrelsesformand Henrik Frisch bød velkommen til den ekstraordinære generalforsamling og oplyste i henhold til vedtægternes punkt 9.1, at bestyrelsen havde valgt advokat Jakob Østervang, Bech-Bruun, som dirigent for generalforsamlingen. Jakob Østervang påtog sig hvervet som generalforsamlingens dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt via selskabets fondsbørsmeddelelse nr. 11/2019 af 26. april 2019, ligesom indkaldelsen i overensstemmelse med selskabslovens 99 var offentliggjort på Selskabets hjemmeside, senest 3 uger forud for generalforsamlingen sammen med dagsordenen og de fuldstændige forslag. Dirigenten konstaterede herefter, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig inden for de af vedtægterne og selskabslovgivningens afstukne rammer og i overensstemmelse med fondsbørsens udstederregler. Dirigenten oplyste dernæst, at Selskabets aktiekapital udgør nominelt kr., hvoraf kr.er A-aktier à 1 kr., og kr. er B-aktier à 1 kr. På generalforsamlingen giver hver A-aktie à 1 kr. 1 O stemmer og hver B-aktie à 1 kr. 1 stemme. Det samlede antal stemmer udgør således Dirigenten konstaterede endvidere, at aktionærer repræsenterende stemmer eller 87,47 % af stemmerettighederne var til stede eller repræsenteret. Der var samtidig repræsenteret nominelt kr. stemmeberettiget kapital. Dirigenten tog herefter ordet med henblik på at gennemgå aktionæren CL Denmark ApS' forslag om at æn dre Selskabets navn, jf. dagsordenens pkt Ændring af selskabets navn CL Denmark ApS, CVR-nr , havde fremsat forslag om, at selskabets navn ændres til BoStad A/S, og at anvende selskabets nuværende navn, Admiral Capital A/S, som binavn, og at selskabets nuværende binavn, Re-Cap A/S, slettes.

3 3 Vedtægternes punkt 1.1 vil i medfør af forslaget få følgende ordlyd: Selskabets navn er BoStad A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Admiral Capital A/S. Dirigenten gav herefter ordet til William Kanta, der på vegne af CL Denmark ApS gennemgik begrundelsen for navneændringen. Visionen er at skabe det bedste regionale boligselskab i Danmark. Navnet Admiral Capital signalerer fokus på kapital, mens BoStad skal signalere, at man er et boligselskab med fokus på at skabe hjem i byen - men dog stadig med fokus på aktionærer. Det er ikke meningen at det skal lyde svensk, men må dog gerne have et nordisk islæt. Der var i den forbindelse følgende spørgsmål fra salen: Spørgsmål: Vil der stadig blive fokuseret på aktionærer i fremtiden? Svar: William Kanta oplyste på vegne af CL Denmark ApS, at der ikke vil blive ændret på dette. Spørgsmål: Hvad betyder regional? Svar: William Kanta oplyste på vegne af CL Denmark ApS, at man vil fokusere på regionale ejendomme i kernebyer med vækst. Som eksempel nævnte han en række byer, hvor selskabet i dag er til stede. Spørgsmål: Det ser ud til at blive en rigtig fin hjemmeside. Hvad er omkostningerne til et navneskifte? Svar: Poul Steffensen oplyste, at det kan gøres for under kr. beholder Admiral Capital som binavn. Det blev ligeledes nævnt, at man Spørgsmål: Hvad synes den nuværende ledelse om forslaget? Svar: Poul Steffensen oplyste, at det nuværende navn er misvisende. Ifølge Henrik Frisch giver det god mening, og Michael Brag så muligheder for at ramme forskelligt. Der var ikke flere spørgsmål og forslaget blev herefter sendt til afstemning. Dirigenten orienterede herefter om, at vedtagelse af beslutningen kræver dobbelt 2/3-flertal, hvilket vil sige, at forslaget skal vedtages af mindst 2/3 af de stemmer, der er afgivet, som af den del af selskabskapitalen, der er repræsenteret på generalforsamlingen. Forslaget blev sendt til afstemning og vedtaget med 99,74 % af stemmerne. Der var afgivet gyldige stemmer for i alt aktier, der udgjorde 87,47 % af den samlede selskabs kapital, hvoraf (svarende til 99,65 % af den repræsenterede kapital) stemte for og (svarende til 0,35 % af den repræsenterede kapital) stemte imod. Det samlede antal gyldige stemmer udgjorde , hvoraf (svarende til 99, 7 4 % af de afgivne stemmer) stemte for og (svarende til 0,26 % af de afgivne stemmer) stemte imod. Ingen undlod at stemme.

4 4 2. Valg af nye bestyrelsesmedlemmer CL Denmark ApS havde stillet forslag om valg af Maqbool Mohamed, William Kanta og Jacob Smergel Krog til selskabets bestyrelse i stedet for Henrik Frisch, Knut Pousette, Mikael Ulf Robert Nicander, Søren Eriksen og Michael Brag. De tre nye kandidater præsenterede herefter sig selv. På en kommentar fra salen om, at man til næste generalforsamling kunne overveje at få en repræsentant fra de øvrige B-aktionærer med i bestyrelsen, svarede dirigenten, at det faktisk var muligt at vælge en ekstra repræsentant allerede i dag. Herefter blev Michael Brag opfordret til at stille op til valget. På et spørgsmål fra salen om, hvorvidt CL Denmark ApS gerne vil beholde de øvrige aktionærer, svarede William Kanta, at man arbejder for selskabet og for alle aktionærer - uanset om der er mange eller få. Der blev herefter stillet et spørgsmål om at sløjfe A-aktierne. Dirigenten oplyste at dette ikke var en del af agendaen. En aktionær støttede forslaget om at vælge de tre foreslåede kandidater samt et ekstra medlem af bestyrel sen og støttede op om Michael Brag. Aktionæren bemærkede, at han så positivt på fremtiden og at dette kunne krones med en ekstra kandidat i bestyrelsen, som samtidig kunne skabe noget kontinuitet. Michael Brag takkede for tilliden og var villig til at stille op, hvis CL Denmark ApS var indstillet på dette. Herefter var der en kort pause, hvor CL Denmark kunne drøfte forslaget. Efter pausen udtalte William Kanta på vegne af CL Denmark ApS, at det var et fair forslag, men at de har brug for mere tid. De er åbne for en dialog om emnet. Michael Brag bekræftede herefter, at han ikke ønskede at stille op. Dirigenten konstaterede som følge heraf, at de tre foreslåede kandidater automatisk var valgt. 3. Forslag om at bemyndige bestyrelsen til at forhøje selskabets B-aktiekapital ved udstedelse af nye B-aktier uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer CL Denmark ApS havde fremsat forslag om, at følgende bemyndigelse indsættes som et nyt punkt 4.5 i sel skabets vedtægter: "Bestyrelsen er i perioden frem til den 30. juni 2023 bemyndiget til at forhøje selskabets B aktiekapital, uden fortegningsret for de eksisterende A-aktionærer eller B-aktionærer, ad en eller flere omgang med et samlet nominelt beløb på DKK ved kontant indbetaling eller ved indskud af andre værdier end kontanter. Tegningskursen for de nye B-aktier skal svare til eller være højere end markedskursen." Forslaget vil være underlagt punkt 4.6 i Selskabets vedtægter, der vil blive ændret til at være punkt Vedtægternes punkt 4.5 ændres tilsvarende til punkt 4.6.

5 5 Punkt 4.7 vil herefter få følgende ordlyd: "Nye B-aktier udstedt i henhold til pkt. 4.1, 4.2 eller 4.5 skal udstedes som navneaktier og indføres i selskabets ejerbog, og de skal endvidere væ re omsæ tningspapirer og skal i enhver henseende have de samme rettigheder som de eksisterende B-aktier. De nye B-aktier har ret til udbytte fra det tidspunkt, som besty relsen måtte beslutte, dog senest 12 måneder efter registreringen af kapitalforhøjelsen." Dirigenten gav herefter ordet til bestyrelsesformanden med henblik på at fremlæ gge indkomne spørgsmål og besvarelsen herpå. Bestyrelsesformanden oplyste, at der var indkommet ét skriftligt spørgsmål fra en af selskabets aktionæ rer fo rud fo r generalfo rsamlingen, og at bestyrelsen havde svaret herpå skriftligt. Spørgsmålet og besvarelsen var sålydende: Spørgsmål: Der står nederst at "De nye B-aktier har ret til udbytte fra det tidspunkt, som bestyrelsen måtte beslutte, dog senest 12 måneder efter registreringen af kapitalforhøjelsen". Går ud fra det også gælder de eksisterende B-aktionærer eller hvordan skal det forstås? Svar: Et eventuelt udbytte gælder også eksisterende B-aktionærer. Der var et ønske fra en række aktionærer at få en afklaring på, hvorfor kapitalen skal udvides med B-aktier. Dirigenten gav ordet til William Kanta på vegne af CL Denmark ApS, idet han gjorde opmærksom på, at det udelukkende er B-aktier, man vil udstede og dermed ikke også A-aktier. Det vil være i selskabets interesse. Der er en stor gældsbyrde i selskabet, som ikke kan dækkes af driften. Der er desuden en række udvik lingsmuligheder i selskabets nuværende portefølje, som vil kræve kapital at realisere. Det er samtidig nødvendigt at kunne tilføre kapital på en fleksibel måde, så den er tilgængelig, når det er nødvendigt. Ved at lave kapital udvidelsen uden fortegningsret vil man samtidig kunne spare omkostninger. Der blev gjort op mærksom på, at det skal ske til markedskurs og at denne derfor ikke bliver udvandet. Der blev samtidig åbnet op for, at en række større aktionærer, i det omfang de ønskede det, kunne være med til en kapitaludvidelse. Det udløste følgende spørgsmål fra salen: Spørgsmål: Hvorfor ikke vente til den ordinære generalforsamling? Svar: Poul Steffensen oplyste, at selskabet er udfordret på likviditeten i forhold til afdragsbyrden i en kelte selskaber. På grund af ring-fenced strukturen er det ikke muligt at flytte rundt med likvider. Spørgsmål: I forhold til halvårsregnskabet ser det ikke ud til at der er problemer. Hvordan ser den tidli gere bestyrelse på dette? Svar: Henrik Frisch oplyste, at det ikke heller var den nuværende bestyrelses synspunkt. Man mente, at salg af en række ejendomme kunne dække dette. Spørgsmål: Hvordan forholder det sig med forbeholdet vedrørende BRFKredit/Jyske Bank?

6 6 Svar: William Kanta oplyste på vegne af CL Denmark ApS, at dette forbehold var blevet slettet i det endelige tilbud. Poul Steffensen oplyste desuden, om at der forhandles om en ny aftale med Jyske Bank, og at det ikke har været muligt at sælge de forventede ejendomme. Aktionæren Olav W. Hansen A/S (repræsenteret af direktør Ole Steffensen), der i henhold til vedtægternes punkt 9.5 ønskede en fuldstændig redegørelse for afstemningen, og at forslaget afgjordes ved skriftlig af stemning. Olav W. Hansen A/S ønskede at stemme imod forslaget og havde i den forbindelse følgende bemærkninger til forslaget: Der er ikke fremlagt dokumentation for, at det er nødvendigt for Selskabet, at der tilføres yderligere egenkapital. Olav W. Hansen A/S opfordrede på denne baggrund ledelsen til at dokumentere nødvendigheden af, at der tilføres yderligere egenkapital samt størrelsen af et sådant behov. Hvis ledelsen kan dokumentere, at der er et behov for yderligere egenkapital, så er der intet argument for, at fortegningsretten skal fraviges i den forbindelse. Olav W. Hansen A/S ønsker at være langsigtet aktionær i Admiral Capital A/S. Olav W. Hansen A/S vil derfor konkret have mulighed for at tage stilling til, om yderligere egenkapital er påkrævet på en generalforsamling, hvor der er fortegningsret for Selskabets aktionærer. Derudover, så står Selskabet i en situation, hvor majoritetsaktionæren har gennemført et frivilligt overtagelsestilbud med det formål at opnå et sådant ejerskab, at det ville være muligt at tvangsindløse minoriteten og få Selskabet slettet fra handel på Nasdaq Copenhagen. Dette havde majoritetsaktionæren som bekendt ikke held med, da majoritetsaktionæren ikke opnåede en tilstrækkelig ejerandel i forbindelse med overtagelsestilbuddet. Skulle forslaget blive stemt igennem, er det derfor Olav W. Hansen A/S' opfattelse, at en bemyndigelse til bestyrelsen til at forhøje Selskabets kapital uden fortegningsret potentielt vil kunne misbruges til at tilvejebringe et grundlag for majoritetsaktionæren til at tvangsindløse minoriteten og slette Selska bet fra handel på Nasdaq Copenhagen. Dette vil efter Olav W. Hansen A/S' opfattelse være i strid med gældende ret. Dirigenten erklærede herefter debatten for afsluttet og orienterede om, at vedtagelse af beslutningen kræver dobbelt 2/3-flertal, hvilket vil sige, at forslaget skal vedtages af mindst 2/3 af de stemmer, der er afgivet, som af den del af selskabskapitalen, der er repræsenteret på generalforsamlingen. Forslaget blev herefter sendt til afstemning og vedtaget med 75,06 % af stemmerne. Der var afgivet gyldige stemmer for i alt aktier, der udgjorde 87,47 % af den samlede selskabs kapital, hvoraf (svarende til 67,25 % af den repræsenterede kapital) for og (sva rende til 32,75 % af den repræsenterede kapital) stemte imod. Det samlede antal gyldige stemmer udgjorde , hvoraf (svarende til 75,06 % af de afgivne stemmer) stemte for og (svarende til 24,94 % af de afgivne stemmer) stemte imod. Ingen undlod at stemme. 4. Dagsordenen udtømt Dagsordenen var herefter udtømt og dirigenten takkede for god ro og orden, hvorefter bestyrelsesformanden afsluttede generalforsamlingen og takkede for diskussionen.

7 7 ***** Som dirigent: ~---

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 6/2017 Aarhus, 2. oktober 2017 CVR-nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr. 29 24 64 91)

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i BoStad A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 22. oktober 2019 kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i BoStad A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 22. oktober 2019 kl Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 18/2019 Aarhus, 30. september 2019 CVR-nr. 29 24 64 91 www.bostad.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i (CVR-nr. 29 24 64 91) Tirsdag den 22. oktober

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S. Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 19 / 2015 Aarhus, 21. december 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag

Læs mere

For regnskabsåret 2017 forventes uændret et overskud af primær drift på mellem mio. DKK, hvilket fremgår af delårsrapport pr

For regnskabsåret 2017 forventes uændret et overskud af primær drift på mellem mio. DKK, hvilket fremgår af delårsrapport pr Selskabsmeddelelse fra Prime Office A/S Kapitalforhøjelse Aarhus, den 20.11.2017 Fondsbørsmeddelelse nr. 125/2017 Side 1 af 5 Prime Office A/S foretager rettet emission Sammendrag Prime Office A/S bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling om vedtægtsændringer i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling om vedtægtsændringer i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 11. oktober 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 14/2019 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling om vedtægtsændringer i Brøndbyernes

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 11. juli 2014 Meddelelse nr. 131 Referat fra ekstraordinær generalforsamling Fredag den 11. juli 2014 kl. 9.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i

Læs mere

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. oktober 2017

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. oktober 2017 Velkommen Ordinær generalforsamling Tirsdag den 24. oktober 2017 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr VEDTÆGTER For Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Blue Vision A/S med binavnet Vision A/S (Blue Vision A/S). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom.

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavn er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. 4. november 2014

Ekstraordinær generalforsamling. 4. november 2014 Ekstraordinær generalforsamling 4. november 2014 2 Dagsorden 1. Bestyrelsens forslag om nedsættelse af selskabets aktiekapital og ændring af aktiernes stykstørrelse 2. Bestyrelsens forslag om bemyndigelse

Læs mere

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden:

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden: Dato: 30. september 2019 Selskabsmeddelelse nr.: 14 Ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december 2013.

Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december 2013. Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 4. december 2013 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 17/2013 Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR BØRSMEDDELELSE NR 115. INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR. 25362195 Bestyrelsen for Esoft System A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes pkt. 4.4 selskabets aktionærer

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06 I henhold til vedtægternes pkt. 8 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling fredag, den

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S VEDTÆGTER For, CVR- nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er med binavnet Vision A/S (). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom. Investeringen kan ske i form af egenkapital

Læs mere

Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer

Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer Side 2 er af Selskabets vedtægter som følger af de fremsatte forslag på generalforsamlingen den 30. april 2018 6.1.1 Pkt. 3.1 Selskabets aktiekapital udgør DKK

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 25. marts 2010 Meddelelse nr. 9 Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Torsdag den 25. marts 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S Den 23. maj 2019 kl. 14.00 på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 VEDTÆGTER 2 for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C.

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. REFERAT FRA DEN ORDINÆR GENERALFORSAMLING på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent valgtes advokat Søren S. Skjærbæk, der konstaterede,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

1. Baggrunden for bestyrelsens redegørelse Om bestyrelsens håndtering af interessekonflikter... 2

1. Baggrunden for bestyrelsens redegørelse Om bestyrelsens håndtering af interessekonflikter... 2 Admiral Capital A/S Nasdaq Copenhagen A/S nr. 3 / 2019 Aarhus, 7. februar 2019 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Bestyrelsesredegørelse MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 15. marts 2018 SELSKABSMEDDELELSE NR. 02/2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavn er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

2. juli 2014 kl. 12.00

2. juli 2014 kl. 12.00 Til aktionærerne i Access Small Cap A/S København, 13. juni 2014 Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Access Small Cap A/S. Den ekstraordinære generalforsamling finder sted

Læs mere

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Dato: 29.04.2014 Emne: Ordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 29. april 2014, kl. 17:00 Sted: Toftegaardsvej 4, 8370 Hadsten År 2014, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i Expedit A/S

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 05.04.2016 Årets meddelelse nr.: 12 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr VEDTÆGTER For Blue Vision A/S, CVR- nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Blue Vision A/S med binavnet Vision A/S (Blue Vision A/S). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom.

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Charlottenlund, den 28. april 2017 Meddelelse nr. 168 Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Fredag den 28. april 2017, kl. 10.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018 VEDTÆGTER Hypefactors A/S 7. juni 2018 VEDTÆGTER HYPEFACTORS CVR-nr. 36 68 26 04 Som vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 7. juni 2018. 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 5. marts 2015 Årets meddelelse nr.: 13 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 29. oktober 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 18/2012 Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Skjern Bank afholder ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive investeringsvirksomhed, herunder ved investering

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S Ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S I henhold til vedtægternes punkt 7.3 indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S ("Selskabet") Generalforsamlingen afholdes på DAGSORDEN

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag.

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. 1 af 6 På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. Ændringerne vedrører primært følgende: Det var ved indkaldelsen af generalforsamlingen forventningen, at den foreslåede

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

GLUNZ & JENSEN HOLDING A/S ( Glunz & Jensen eller Selskabet ) CVR-nr

GLUNZ & JENSEN HOLDING A/S ( Glunz & Jensen eller Selskabet ) CVR-nr GLUNZ & JENSEN HOLDING A/S ( Glunz & Jensen eller Selskabet ) CVR-nr. 10 23 96 80 Referat af ekstraordinær generalforsamling den 8. marts 2017 År 2017, den 8. marts, kl. 15.00, afholdtes ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 2 VEDTÆGTER for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Tirsdag den 21. august 2018, kl. 10.00 i Harboes Auditorium, på selskabets

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr. 41 25 79 11 Onsdag, den 4. marts 2009, kl. 16.30 Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, 7600 Struer Bestyrelsen for Bang & Olufsen

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. NPinvestor.com A/S CVR.nr

VEDTÆGTER FOR. NPinvestor.com A/S CVR.nr VEDTÆGTER FOR NPinvestor.com A/S CVR.nr. 26 51 81 99 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er NPinvestor.com A/S. Dets hjemsted er Københavns Kommune. Selskabets formål er at drive erhvervsmæssig

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling..

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 6. juni 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 17/2013 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.. Vedlagte indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 17. september 2015 Selskabsmeddelelse nr. 11/2015 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Vedlagte indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER 15. maj 2012. Investeringsselskabet Artha12 A/S

VEDTÆGTER 15. maj 2012. Investeringsselskabet Artha12 A/S VEDTÆGTER 15. maj 2012 FOR Investeringsselskabet Artha12 A/S 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er Investeringsselskabet Artha12 A/S. 1.2 Selskabets formål er at skabe et gennemsnitligt afkast

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 29. april 2016 Årets meddelelse nr.: 13 Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i fredag den 29. april 2016, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen var følgende: 1.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje LimiTTellus A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje LimiTTellus A/S Aarhus, den 13. maj 2014 Indkaldelse ekstraordinær generalforsamling i Bestyrelsen indkalder i henhold vedtægternes pkt. 4 ekstraordinær generalforsamling i, CVR-nr. 28483597, der afholdes Onsdag, den

Læs mere

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Navn og formål 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S og FLS Industries A/S. 2 Selskabets formål er at drive handel, ingeniør-,

Læs mere

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive online portaler med økonomisk fokus, enten direkte

Læs mere

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat J.nr. 038296-0018 sj/sio REFERAT April 2010 Den 14. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon AIS (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet") på Selskabets adresse, Skel stedet 16, 2950 Vedbæk. i

Læs mere

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse.

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse. Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2008. Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indkaldelse til ny ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indgåelse af betinget

Læs mere

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S V E D T Æ G T E R FOR NORDIC BLUE INVEST A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Nordic Blue Invest A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORMÅL 2.1.

Læs mere

VEDTÆGTER 27. august Investeringsselskabet Artha Max A/S

VEDTÆGTER 27. august Investeringsselskabet Artha Max A/S VEDTÆGTER 27. august 2012 F O R Investeringsselskabet Artha Max A/S 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er Investeringsselskabet Artha Max A/S. 1.2 Selskabets formål er at maksimere afkastet

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Bestyrelsen i EuroInvestor.com A/S (CVR nr. 25078780) ( Selskabet ) indkalder herved til ordinær generalforsamling i Selskabet TORSDAG DEN 21. APRIL 2016, KL.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes:

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes: GENERALFORSAMLING Selskabsmeddelelse nr. 11 2018 København, 8. oktober 2018 Til aktionærerne i GreenMobility A/S Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr.

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes Aarhus, den 13. maj 2014 Indkaldelse ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S Bestyrelsen indkalder i henhold vedtægternes pkt. 4 ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 på adressen Europahallen,

Læs mere

BioPorto A/S, CVR 17 50 03 17 Pag. 199

BioPorto A/S, CVR 17 50 03 17 Pag. 199 BioPorto A/S, CVR 17 50 03 17 Pag. 199 Bestyrelsesmøderefer 3. december 2012 BESTYRELSESMØDEREFERAT 2 sider Den 3. december 2012 afholdtes bestyrelsesmøde i BioPorto A/S, CVR-nr. 17500317. Dagsordenen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 15.04.2015 1 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle og

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr )

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr ) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet N.T.G. A/S. 2. Selskabets

Læs mere

Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling

Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling Selskabsmeddelelse nr. 4 2009 København, 18.02 2009 Til aktionærerne i Mondo A/S Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S VEDTÆGTER for Network Capital Group Holding A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Network Capital Group Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S CVR-nr. 12 51 75 99 1. Selskabets navn er Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet

Læs mere

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 16. september 2015 Selskabsmeddelelse nr. 10/2015 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Vedlagte indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere