Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Så skal vi i gang igen Oprettet d. 1. maj 2010 Efter en hel måned uden arrangementer er vi nu ved at gøre klar til atter at gå i gang i Aarhus Automobil Sport - dels med egne arrangementer, dels med naboklubbers arrangementer, som tæller til bl.a. vores klubmesterskaber. I weekenden den august afholdes den Jysk-Fynske Fejde i Thorning ved Kjellerup. Løbet tæller til klubmesterskabet i klubrally, og her skal Aarhus Automobil Sport gerne stille med et klubhold. Klubbens orienteringsafdeling går i gang igen den 30. august, hvor vi afholder Q8 Drastrup Løbet, der er femte afdeling af den jyske femkantturnering. På FDM Jyllandsringen skal vi naturligvis i gang i september, hvor vi har hele to løb, men i september arrangerer vi også en fælles bustur til Ring Knutstorp. Skynd jer at melde jer til - antallet af pladser er begrænset. I løbet af den nye måned vil der også komme nye beretninger og andet interessant på hjemmesiden. Og du vil ikke bare kunne læse om det, andre medlemmer af klubben foretager sig. Du kan også fortælle dem om dine oplevelser. Det kan være: - en historie fra et af forårets arrangementer, du har deltaget i - en lille feriehistorie - for der er sikkert nogen, som har fået kombineret sommerferien med en motorsportsoplevelse - noget helt tredje Det behøves ikke at være den store forkromede historie. Skriv lidt eller send nogle stikord til webmasteren på morten@alstrup.nu, så skal han nok få en historie ud af det. Og du må også gerne sende et billede eller to med.

2 (4/5) AAS-sejr i Special Saloon Car Oprettet d. 4. maj 2010 Claus Christensen blev en suveræn vinder af begge løb Vores medlem Claus Christensen har skiftet til SSC efter at have kørt Clio Cup. Han kører nu i en Porsche 997 GT3 3,6. Claus startede fra pole både i heat 1 og 2. Han vandt suverænt dem begge og er uden tvivl en af kandidaterne til at snuppe årets mesterskab i SSC. Udover Claus havde vi tre andre AAS er i klassen: Johannes Graversen, Jakob Borum og Niels Højby. Johannes Graversen startede toer i heat 1 og lå til at tage andenpladsen, men efter 6-7 omgange fik motoren varierende olietryk, og han valgte at fuldføre heatet med nedsat hastighed. Den tidligere bokser Dennis Holbæk Pedersen i Aquila en kom forbi og Johannes Graversen sluttede som nummer 3. Efter heat 1 var det ikke muligt præcist at lokalisere fejlen, hvorfor han valgte ikke at stille op i heat 2. Han ville heller ikke påføre motoren evt. skade. Motoren er nu blevet adskilt, og man har lokaliseret fejlen. syver i begge heat, hvorimod Niels blev tier i heat 1, men udgik i heat 2. Jakob Borum og Niels Højby startede forholdsvist nier og tolver i heat 1. Jakob blev Tekst og foto: Ghita T. Kristensen.

3 (4/5) Skal vi nedlægge klubbladet? Oprettet d. 4. maj 2010 Da Holger Møller-Nielsen i 2007 stoppede som redaktør af klubbladet besluttede bestyrelsen at skrue op for brugen af hjemmesiden til kommunikationen med medlemmerne, samt at bibeholde klubbladet (dog i reduceret omfang) af hensyn til de medlemmer som ikke havde adgang til internettet. I dag hvor alle vel har adgang til internettet, er det et spørgsmål om vi fortsat skal lave et klubblad, hvis indhold jo både er forældet, og det samme som man har kunnet læse på hjemmesiden. Måske kunne omkostningerne til trykning og distribution bruges mere fornuftig til gavn for medlemmerne! På den baggrund vil bestyrelsen gerne høre din mening om vi skal nedlægge eller opretholde klubbladet. Derfor fat telefonen, kuglepennen eller tilkendegiv din mening til Jan Præstekjær direkte her fra hjemmesiden

4 (4/5) Scandinavian Touring Car Cup Oprettet d. 4. maj 2010 Jens Reno Møller blev bedste AAS-kører I år kører DTC sammen med STCC. De otte hurtigste kører kvalificerede sig til Super Kval. Jan Magnussen og Jens Reno Møller var de eneste danskere, der kørte sig i Super Kvalen. Jan fik femtebedste tid og Jens fik ottendebedste tid. Hurtigste mand var Tommy Rustad med en tid, der lød på 1:09,649, efterfulgt af Thed Björk og Robert Dalhgren. Tommy Rustad vandt heat 1 med Jan Magnussen og Richard Göransson bag sig. Trods mange kampe blev det kun til en andenplads for Jan. Jens Reno Møller blev syver og Jason Watt blev nier. De øvrige AAS er Michael Carlsen, Kim Holmgaard og Casper Elgaard kom på 19., 20. og 21. pladsen. I heat 2 startede Robert Schlünssen fra pole og førte hele heatet igennem, lige bortset fra da Jens Reno Møller kommer forbi ham for enden af langsiden, men Jens fik en strafbane for trængning af Robert Schlünssen, så Robert løb med sejren. Tekst og foto: Ghita T. Kristensen.

5 (7/5) Morten Christensen uheldig Oprettet d. 7. maj 2010 Sæsonstart med få omgange Morten Christensen nåede kun få omgange på FDM Jyllandsringen, før hans weekend var forbi. Under træningen lørdag røg han i autoværnet på langsiden med et ordentligt brag, og bagenden havde fået en del skader. Vi havde fået lavet bilen, så den kunne køre igen, men da jeg var ude at prøvekøre den, kunne jeg mærke, at bagbroen var slået i stykker. Vi kunne ikke skaffe nogen reservedele, så vi måtte se os slået, siger Morten Christensen. Alt i alt var det en meget uheldig weekend for Morten. Det var ærgerligt at vi ikke fik set Morten Christensen i aktion til Åbningsløbet. Tekst og foto: Ghita T. Kristensen.

6 (8/5) Klubbladet i posten... Oprettet d. 8. maj og her på hjemmesiden Alle medlemmer af Aarhus Automobil Sports skulle nu gerne have fået seneste nummer af AAS Rundt. Hvis ikke, er der mulighed for at læse bladet online her på siden.

7 Side 1 af 2 (12/5) Endelig en førsteplads i et større løb Oprettet d. 12. maj 2010 Niels Iversen og Hans Ole Nielsen strøg til top i Nørrevold Auto Løbet Som de fleste læsere har bemærket, har AAS fået to deltagende hold i Historisk Pålideligheds løb. Poul Erik Hansen og Torben Østergaard i Opel Manta GTE fra 1983 og Niels Iversen og Hans Ole Nielsen i Volkswagen Golf GTI fra Som tidligere skrevet her på siden er første afdeling af FDM DASU Classic afviklet med en andenplads til Mantaen og en trejdeplads til Golfen. Vi blev altså henvist til nummer 2 i klubmesterskabet. Nu skulle næste slag så stå i anden afdeling FDM DASU Classic Nørrevold Auto Løbet med start i Varde den 8. maj. Endelig mulighed for revanche efter de eftertragtede klubmesterskabspoint. Det var tæt på afbud fra vores side, da jeg torsdag eftermiddag troede, jeg kunne flyve fra et stillads. Det kunne jeg altså ikke med den konsekvens, at jeg bukkede en del ribben. Tro mig. Det gør av ad H til. Men vi skulle bare ud og køre det løb, så Niels var handikaphjælper, når jeg skulle ind og ud af bilen. Vi mødte op til teknisk kontrol i Varde, før en hvis herre havde fået sko på. Bilen godkendt, startnumre monteret, kaffe og rundstykker fortæret. Der manglede bare noget, hvor var Torben og Poul Erik? De skulle da starte før os. Niels ringede dem op, Mantaen var åbenbart blevet uvenner med et vejskilt på vej til løbet, så de måtte melde afbud. Øv! Vi skulle køre seks etaper med en længde på i alt 213 km med seks sekundetaper indlagt på ca. 92 km. Vi kom godt i gang. Det gik fint med tiden på de første etaper. Lige før middagspausen var der så lige en sekundetape på Grindsted Gokartbane, 2600m med hastighed på 32 km/t og indbyggede finter. Det var lidt bøvl at finde den rigtige vej, forklare det til Niels og holde øje med tiden. Det snurrede sgu rundt hele tiden, men sjovt var det. Men det gav altså lidt strafsekunder til os. Resten af løbet gik det også helt fint med at finde vej, og tiden nogenlunde syntes vi da selv. Det er helt fantastisk at køre med en eksrallykører, når vi kører sekundetapper, når Niels får at vide, vi skal køre en etape med 50 km/t, ja så kører Niels 50 km/t, og det er ligegyldig om det går ligeud eller vejen svinger 90 grader. Vi ankom til mål i Vejen sidst på eftermiddagen, hvor vi indtog lidt mad og drikke og spændt afventede resultatet. Men ak, jeg opdagede, at vi manglede en hemmelig rutekontrol. Det er sgu for pinligt i sådan et løb når man er O-løbsobservatør. Normalt ryger man langt ned i placeringer, hvis man mangler et skilt, så jeg forhørte mig lidt diskret rundt ved de andre i vores klasse. Til vores store glæde viste det

8 Side 2 af 2 sig, at 43 mandskaber ud af 48 manglede det samme skilt. Endelig kom de endelige resultater, og alle udleveret på samme tid. Godt gået af løbsledelsen. Det viste sig, at vi kun havde syv strafsekunder i alt på de 13 målinger, der havde været i løbet. Endelig en førsteplads i et større løb. Det var længe siden, både Niels og jeg havde prøvet det. Det betyder, at vi ligger på en foreløbig førsteplads i turneringen. Vi glæder os til at skulle køre næste afdeling, som arrangeres i Køge den 7. august. Vi håber Manta-drengene er klar til kamp denne dag. Hans Ole Nielsen

9 12/5) Ingen bustur til Göteborg Oprettet d. 12. maj 2010 Logistikken var imod AAS banesportsudvalg Der bliver desværre ikke nogen bustur til Göteborg City Race og årets anden afdeling af Scandinavian Touring Car Cup. Logistikken har simpelthen gjort det umuligt. Som fortalt på officialsaftenen har AAS banesportsudvalg lovet se på en fælles tur til Göteborg, fortæller Jan Præstekjær, men efter at have nærlæst diverse færgeplaner kunne man hurtigt konstatere. at det ikke var muligt at gennemføre en sådan tur. Da selve hovedløbet foregår lørdag, kan man se på fartplanen, at vi kun kan have et ophold i Göteborg på et par timer. At køre så langt og sejle så meget for at kunne være der i så få timer, hænger bare ikke sammen. Derfor for har vi desværre besluttet at aflyse busturen. Men selv om turen til Göteborg City Race er aflyst, er ideen om at tage til et løb i Sverige ikke skrinlagt. Der arbejdes i stedet på en tur til finalen i Scandinavian Touring Car Cup på Ring Knutstorp. Mere her om senere.

10 Side 1 af 2 (17/5) Klassesejr i regional rally Oprettet d. 17. maj 2010 Sebastian Aagaard og Winnie Poulsen vandt deres klasse ved Danboring Regional Rally Så kom dagene for vores team, hvor DM1 og regional rally skulle løbe af stablen. Jonas Aagaard/Jens Aagaard stillede op i DM1, mens Sebastian Aagaard/Winnie Poulsen skulle stille op til regional rally. Vi var klar og havde weekenden før og dagene op til fået taget noter og kørt dem igennem, så de sad helt på plads, som de skulle. Alt var klar til dagen. Fredag startede Jonas Aagaard/Jens Aagaard, og prøve 1 og 2 gik, som den skulle troede vi da og de viste fin kørestil. Lørdag morgen viste det sig midlertidig, at holdet dagen før på prøve 2 havde knækket det beslag, der holder tandstangen fast. Dette fik Jonas desværre først at føle på prøve 3, da han kunne mærke, at han havde en kvart omgangs ratslør, som gjorde, at han rigtigt kom på arbejde. Derfor tog holdet den med ro på prøverne til der var service, hvor der fra holdets side blev taget beslutning om at udgå. Rally skal være sjovt, og det er ikke meningen, det skal være livsens farligt, som det sikkert ville være blevet hvis holdet havde fortsat. Selv følte vi Sebastian og jeg at vi ventede længe på at komme i gang. Teknisk kontrol kl , og så start kl herefter service. Endelig kom vi i gang. Prøve 9, 10 og 11 gik bare derudaf. Dog med regn på sidstnævnte prøve, som gjorde, at Sebastian måtte arbejde lidt ekstra. Ved service overvejede vi meget, om det blev vejr til regnvejrsdæk, eller hvad vi lige skulle gøre Men vi fortsatte på sliks. Desværre for det, for så kom regnen, og den blev ved og gjorde vejene meget glatte. Vi var enige om, at der ikke var nogen grund til at oversatse noget og få en smadret bil, idet vi også ved pausen havde set, at der var halvandet minut ned til den nærmeste konkurrent. Derfor tog vi det, som det kom, og det endte med et meget godt resultat. Nummer et i klassen og nummer seks generelt. Vi var meget tilfredse. Fra teamet takker vi for en dejlig dag og for nogle gode prøver. Næste løb for teamet bliver til Yokohama Mesterskabet i Juelsminde søndag den 30. maj. Tekst: Winnie Poulsen. Foto: Finn Bojer. - Aarhus Automobil Sport var i regional rallyet også repræsenteret ved Ole Bengtsen/Søren Iversen, som tog en generel 15. plads og en placering som nummer fem i klassen. I DM-løbet var der to mandskaber med AAS-besætning i A2-klassen.

11 Side 2 af 2 Frank Nielsen og Børge Jensen blev nummer to i klassen og nummer 14 generelt, mens Thomas Hansen og Peter Lyngs sluttede som nummer 24 generelt og som nummer fire i A2-klassen.

12 19/5) Fortsat ubesejret Oprettet d. 19. maj 2010 Claus Christensen har gjort rent bord i år Claus Christensen er i år skiftet fra Renault Clio Cup til Special Saloon Car-klassen, og det har været et succesfuldt skifte. Selv om der har været visse tilvænningsproblemer til den Porsche 997 GT3 Cup, han kører, så har de ikke været større end, at han har kunnet vinde med den. Endda vinde meget. De to løb ved Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen. De tre løb ved SSC Festivalen på Ring Djursland sejrede han også i, og så gjorde han ligeledes rent bord i klassens to løb ved Padborg Open på Padborg Park. Men som billedet ovenfor viser, har der været noget, Claus Christensen har skullet vænne sig til. Men hvem siger, at man ikke kan øve sig i drift, når man kører løb? griner Claus Christensen. Foto: Knud Peter Holst.

13 Side 1 af 2 (20/5) Den danske og nordiske elite mødes i Søhøjlandet Oprettet d. 20. maj mandskaber ventes til start i FDM Jyllandsringen-Løbet Hele den danske og nordiske elite samles på FDM Jyllandsringen, når Aarhus Automobil Sport lørdag d. 29. maj afvikler et stort bilorienteringsløb. FDM Jyllandsringen-Løbet skal ikke køres på selve motorbanen, men der vil være både start og mål derfra. Deltagerne kommer ud på en ca. 75 kilometer lang rute i det midtjyske Søjhøjland. I bilorienteringsløb køres der på mange forskellige veje, og der vil bl.a. være kørsel på både mark- og skovveje. Løbsleder Bernd Thrysøe vil ikke på forhånd sige noget om, hvor ruterne til løbet er planlagt, da deltagerne ikke på forhånd skal have mulighed for at studere kort over løbsområdet. Bernd Thrysøe lover dog, at der bliver nok at se til for de ca. 60 startende mandskaber. Bernd Thrysøe har brugt en meget stor del af sin fritid det sidste halve år på at få tilladelser til at køre på de mange private veje i området og har langt de fleste steder mødt stor velvilje fra de berørte lodsejere. Derudover tager det lang tid at strikke ruterne sammen af mange forskellige landkort. Løbet er tællende til kampen om NEZ (North European Zone) mesterskabet Serien består i år af 6 afdelinger, hvoraf der i år køres 2 i både Sverige, Finland og Danmark. AAS forventer, at der vil stille ca. 20 udenlandske hold til start. Forhåndsfavoritterne blandt de udenlandske hold er Kenneth Lannermo/Ulf Andersson, Sverige og Rolf Sjöberg/Kari Mamia fra Finland. Danskerne Børge Holm, Thisted og Jørn Mørup fra Holstebro er blandt de bedste danske hold, men de skal sikkert holde et vågent øje med Flemming Jensen og Bent Mikkelsen fra Fyn. Jesper Jakobsen og Henrik Møller-Nielsen fra AAS ventes også at kunne lave et godt resultat i FDM Jyllandsringen-Løbet i deres Mazda 323 med 4 WD. De regerende NEZ mestre Harald og Jan Søndergaard fra Ikast, kan ikke stille til start i løbet, da de har været med til at lave en del af ruterne til løbet. Søndergaard brødrene har dog mulighed for at samle point i de øvrige NEZ løb i årets serie. Løbet er også tællende som en afdeling af kampen både om det danske og det jysk/fynske mesterskab. I C-klassen er Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen fra AAS storfavoritter, og de har allerede en sejr i bagagen fra første afdeling af DM. Et andet talentfuld AAS-hold er Jesper Markvardsen og Søren Kjærsgaard. De er først begyndt at køre orienteringsløb i år, men har allerede scoret flere sejre.

14 Side 2 af 2 Første mandskab sendes af sted fra FDM Jyllandsringen kl , og det ventes, at sidste mandskab er i mål ved 22-tiden. At det tager så lang tid at køre de ca. 75 kilometers løb skyldes ikke, at deltagerne er søndagsbilister, men at ruterne er lavet med mange kringelkroge i det midtjyske Søhøjland. I bilorienteringsløb kan det nemlig ofte betale sig at skynde sig langsomt, for at kunne køre ruten rigtigt. Tekst og foto: Bjarne Andersen.

15 (23/5) Jyllandsringen en del af dansk kulturarv Oprettet d. 23. maj 2010 FDM Jyllandsringen er en af 1001 fortællinger på ny hjemmeside I foråret lancerede Kulturarvstyrelsen en helt ny hjemmeside, hvor man på en anderledes måde fortæller om 1001 forskellige steder i Danmark, der på en eller anden måde er specielle. Hjemmesiden bærer titlen 1001 fortællinger om Danmark og her kan ikke overraskende læse om ting som Ny Carlsberg Glyptotek, Københavns Rådhus og andre ting, man kan finde i enhver kulturguide over Danmark. Men hjemmesiden bærer også en overraskelse. FDM Jyllandsringen er nemlig også med som en af de 1001 fortællinger. Det er Hans Bonde, der har skrevet om banen på siden, som man kan læse ved at klikke her.

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Resultatliste klasse

Resultatliste klasse M M-klassen 1 106 Børge Holm Jørn Mørup 0 0 26 0 26 50 GR 05497 GR 07201 1 M - Præstø 0 0 13 0 2 M - Lundsgård 0 0 0 0 3 M - Jungshoved 0 0 2 0 4 M - Rekkende 0 0 0 0 5 M - Mern 0 0 11 0 2 105 Bjarne Hansen

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... 3/4) Tidsplanen er blevet ændret Oprettet d. 3. april 2011 Super Car Challenge erstatter Pro SuperBike I forhold til den

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne

Læs mere

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM Tak fordi I kom. Ved indsamling af skilte var alle til stede. Der er ikke indløbet klager af nogen art. Det tager vi som tegn på fornuftig kørsel, og især vejstykker med hastighedsbegrænsninger bærer præg

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26568&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (10/8) AAS lavede O-løb for rygskadede Oprettet d. 10. august 2010 Bernd Thrysøe stod bag O-løb for nybegyndere

Læs mere

Resultatliste klasse GJØNGELØBET 2019

Resultatliste klasse GJØNGELØBET 2019 M M-klassen Pl. Nr Fører Observatør MK FN FS FT Rabat I alt NEZ DM SM 1 604 Børge Holm Jørn Mørup 0 0 20 0 20 60 50 2 Svend 0 0 2 0 3 Knud 0 0 3 0 4 Valdemar 0 0 0 0 5 Høvding 0 0 15 0 2 603 René Hansen

Læs mere

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour Erik Bach Sørensen Kim Bach Sørensen afd. af DASU Classic -. afd. af DHMC Classic Tour 9 9 lørdag d.. maj VW Scirocco GTI Start nr. til indtast 9 ccm Expert km/t, HTK HTK HTK HTK HTK HTK HTK : -: : -:

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB HAMO takker for jeres deltagelse i Fuglebjerg-løbet, DM4/SM4. Vi sender hermed resultatlisten og takker for at I overalt har kørt pænt på de mange private tilladelser. Et enkelt mandskab havde lovligt

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00 Bygholm Landbrugsskole Rally 20. september 2014 - Endelig - Klasse 1 HAMK 1 66 Kasper Nyman Andersen\06975\DK Dan Johannsen\18977\DK 2 68 Jesper Nielsen\16731\DK Stig Mejlbjerg\54722\ 3 69 Jesper Borgaa

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9516&pagetype=1&print=tr... (1/11) Baneofficials info vedr. 2007 Oprettet d. 1. november 2006 Foreløbig løbskalender for næste års baneløbs sæson. Hej

Læs mere

Oresund Rally nu med resultat

Oresund Rally nu med resultat Intercom udsender pressemeddelelse nr. 5, den afsluttende i denne omgang, om Oresund Rally, landets største rally for klassiske biler. Der er omtale af personer fra følgende lokaliteter: Virum, Randers,

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

Michael Outzen DTC - Danish Touringcar Championship. Peter Olsen Gruppe N 2000 Advan Cup læs her. Martin Sally Casinoportalen Clio Cup læs her

Michael Outzen DTC - Danish Touringcar Championship. Peter Olsen Gruppe N 2000 Advan Cup læs her. Martin Sally Casinoportalen Clio Cup læs her http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=18834&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (5/11) Klubmestre på bane i 2008 Oprettet d. 5. november 2008 Der blev til klubmestre i 9 klasser, hvor Michael

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 19-06-2016 00:44

www.rallyresult.dk - som at være der selv 19-06-2016 00:44 Rally Sjælland 2004 - DM 4 10. september 2004 - Klasse 2 KOMO, HM 1 5 Ole Jensen\0800160553

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (12/10) Bane officials tog udfordringen op syntes det var sjovt at Oprettet d. 12. oktober køre O-løb 2009 I

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... 11-01-2012 (1/11) Indkaldelse til generalforsamling Oprettet d. 1. november 2011 Regnskabet er offentliggjort forud for mødet

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

DASU foreløbig kalender 2016 samlet

DASU foreløbig kalender 2016 samlet DASU foreløbig kalender 2016 samlet 1. dag Slutdag Udvalg Type Klub eller promotor Arrangement navn Bane 30-01-2016 31-01-2016 Karting Åbent løb ASKH/001 DASU mesterskab EL-gokart Power Racing Herlev 06-02-2016

Læs mere

Velkommen! Pia Leth Formand,. Sisu/MBK

Velkommen! Pia Leth Formand,. Sisu/MBK Program 2 Velkommen! Da vi sidste år besluttede at prøve, om der er basis for et rent seniorstævne sidst på sæsonen, var vi selv sagt en anelse spændte på resultatet. Men der viste sig at være en meget

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Aarhus automobil sport

Aarhus automobil sport Aarhus automobil sport Skjød d. 01-12-2015. Referat fra: Generalforsamling torsdag d. 26. november 2015 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som takkede

Læs mere

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv På Kildebjergskolen mødtes Slagelse og ber tirsdag aften til en duel på 8 kampe i første runde af A2 rækken. Kampen bølgende frem og tilbage, hvor formanden lagde ud med en remis efter en dragevariant

Læs mere

Løbsafviklingsmøde 2018

Løbsafviklingsmøde 2018 Løbsafviklingsmøde 2018 Lørdag den 10. november Klasser 2019 Ansøgte mesterskaber 2019 asfalt DIF-danmarksmesterskab Formel 4 Danmarksmesterskab Formel 5 Historisk -65 TC Historisk -65 GT Historisk -71,

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus.

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus. Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. BT takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København Oresund Rally 2011 En ny event i Øresundsregionen Oresund Rally er en helt ny event, som skal være med til at sætte Øresundsregionen på verdenskortet og hjælpe elbilerne på fremdrift i Øresundsregionen.

Læs mere

FDM DASU Classic Infobrev nr

FDM DASU Classic Infobrev nr DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Side 1 Sæsonen 2017 -sæsonen 2017 er nu slut. I vejsportsudvalget har vi evalueret forløbet af sæsonen, og vi er meget tilfredse med dette. Der har været tale om løb af forskellig

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=25174&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=25174&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=25174&pagetype=1&print=... (4/4) Nyt navn til udvalg Oprettet d. 4. april 2010 O/Ø-udvalget bliver til et O/HP-udvalg Som en konsekvens af, at økonomiløbssporten

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29806&pagetype=1&print=... (2/12) Synligt bevis til AAS Oprettet d. 2. december 2011 Klubben er blevet udnævnt som modelklub i DASU Forleden var der

Læs mere

Sønderbæk Auto JFM1. Søndag den 29. marts 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** F O R E L Ø B I G ***

Sønderbæk Auto JFM1. Søndag den 29. marts 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** F O R E L Ø B I G *** KR0 - "Standardbil" jf. positivliste-0-1000 ccm og MRC* frie dæk - Klu 19 Thorben Nielsen 305 36189 R1 Renault KR0 01=02:34 02=02:41 03=02:16 04=02:26 05=02:40 24:37 Ditte Kammersgaard 076 01933 C1 Twingo

Læs mere

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 Version: 10/05/2008 7 404 Magnus Nielsen Esbjerg Cykel Ring 1996 Ungdom 00:25:01 00:25:01 8 401 Rasmus Beck Knudsen Esbjerg Cykel Ring 1997 Ungdom

Læs mere

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 Resultatliste MOBERG-LØBET 2016 - SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 MBO takker for Jeres deltagelse, kørsel i terrænet og humør på løbsaftenen. Hermed resultatliste som underskrevet på løbsaftenen: På

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus Peter Bentsen bød velkommen og bad alle rejse sig og holde 1 minuts stilhed for at ære og mindes Åge Møller-Nielsen

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

2 Mands Stævneprogram 2017 lørdag d. 16. og søndag d. 17. september 2017 i Rosengårdsskolens hal Stærmosegårdsvej 51, 5230 Odense M

2 Mands Stævneprogram 2017 lørdag d. 16. og søndag d. 17. september 2017 i Rosengårdsskolens hal Stærmosegårdsvej 51, 5230 Odense M 2 Mands Stævneprogram 2017 lørdag d. 16. og søndag d. 17. september 2017 i Rosengårdsskolens hal Stærmosegårdsvej 51, 5230 Odense M BTK Triton s klubhus Rødegårdsvej 200, 5230 Odense M Samt Triton teriet

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28942&pagetype=1&print=... (5/7) Kim Lund kunne ikke se startlyset Oprettet d. 5. juli 2011 Årets Clio-debutant havde sin første start på Zandvoort

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015 Et team i dansk historisk motorsport 2016 Sponsoroplæg December 2015 Team Honda Classic et team i dansk historisk motorsport 2016 1 et team i dansk historisk motorsport 2016 Team Honda Classic 1. Indledning:

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14100&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/11) Børge Jensen danmarksmester i rally Oprettet d. 4. november 2007 Udover et hold af garvede rallyofficials

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Bjarne Andersen bød velkommen. Der var 32 deltagere inkl. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd

Læs mere

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af MSSV, samt 5. afdeling af Speed Nord Årets Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2016 med Vejen og

Læs mere

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke er Søndag i dag Mellem Kolleger: Er det rigtig du har

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print= (1/2) Dobbelt DM/JFM og NEZ i AAS Oprettet d 1 februar 2008 Bernd Thrysøe er så småt begyndt at studere terrænet forud for årets

Læs mere

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS)

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS) SPORTSREGLEMENT FOR DANSK DRIFTING SERIE 2014 1. Titel. 1.1 Seriens navn. Seriens navn er Dansk Drifting Serie (DDS) og tilrettelægges af Driftsforeningen Padborg Park (DPP), under udviklingsaftale med

Læs mere

Prøve 1 Prøve 2 Prøve 3 Prøve 4 Prøve 5 2 Jacob Henriksen :45 03:41 03:48 04:20 02:19 16:53 31: Christian Jørgensen

Prøve 1 Prøve 2 Prøve 3 Prøve 4 Prøve 5 2 Jacob Henriksen :45 03:41 03:48 04:20 02:19 16:53 31: Christian Jørgensen YOKOHAMA KLUBRALLY FINALEN 2016 29.10.2016 6. afd i Vestsjællandsmesterskabet samt HAMO klubmesterskab Placering Placering Klasse Generelt Startnr 1. kører / 2. kører Klub Klasse i alt TOTAL 19 Christian

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/ BOAS indbyder til opstartsdag den 16/1 2010. Bestyrelsen i BOAS indbyder hermed gamle samt nye medlemmer til en Opstartsdag som vil gå ud på at vi laver et lille let oringteringsløb på ca. 20 km med forudgående

Læs mere

Monte-Carlo på Rådhuspladsen

Monte-Carlo på Rådhuspladsen Monte-Carlo på Rådhuspladsen Løbets 1967-vinder, "The Rally Professor" Rauno Aaltonen, med til at starte Rallye Monte-Carlo Historique Fortiden vækkes til live, når verdens største og hårdeste rally for

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run CENTRUMPOSTEN Nr. 6. December 2010 Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen Læs bla. i dette nummer Resultater fra Midnight Run Christian Daluiso til Dubai Klubaften med Michel Nykjær Generalforsamling YOKOHAMA

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR SUPERVETERANERNE NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR Kvartalets side 2 mand G O D Man tror det er løgn, når nogen siger at manden T bliver 52 til januar, men det er rigtigt. Jeg vil vove at påstå at

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub Der spilles for 17. gang om det af Men' s Sections i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal

DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal Det er med stor glæde at vi indbyder til Regionsmesterskaber for senior, veteran og BAT60+.

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

A p r i l Å r g a n g 3 5 w w w. t e a m - b o a s. d k

A p r i l Å r g a n g 3 5 w w w. t e a m - b o a s. d k April 2011 Årgang 35 w w w. t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hjemmeside: Hans Kurt Nielsen Vestervangen 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail:

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere