Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=..."

Transkript

1 3/4) Tidsplanen er blevet ændret Oprettet d. 3. april 2011 Super Car Challenge erstatter Pro SuperBike I forhold til den tidligere publicerede tids- og afviklingsplan for vort Åbningsløb på FDM Jyllandsringen er der sket den ændring, at den svenske motorcykelklasse Pro SuperBike er blevet aflyst. I stedet er Super Car Challenge kommet til som ny klasse, dog således, at den afvikler sin træning, tidtagning og løb på førstedagen af arrangementet. Du kan under banesektionen se den aktuelle tidsplan. Her vil tillægsregler til andre danske baneløb også blive publiceret i takt med, at de bliver offentliggjort.

2 (4/4) Børge Jensen fører Oprettet d. 4. april 2011 Kampen om klubmesterskabet i rally er skudt i gang Der er i år blevet vendt op og ned på afviklingen af klubmesterskabet i rally og klubrally. Hvor der tidligere på forhånd blev udpeget nogle bestemte løb, der talte til mesterskabet, er alle danske løb nu tællende. Dog således, at der skal være mere end en deltager til start, hvis der virkelig skal point på kontoen. Det var der ved ADAC Wikinger Rallye. Hele fire deltagere med licens i Aarhus Automobil Sport var til start i første runde af Mekonomen Rally Championship. Carsten Nielsen var desværre eneste førstekører, så det blev kun til et enkelt point for ham, men når det gjaldt codrivere, talte feltet Børge Jensen, Peter Lyngs og Rikke Andersen. De sluttede i nævnte rækkefølge og indtager derfor de samme positioner i kampen om klubmesterskabet.

3 (5/4) Det er i Ikast, at det sker Oprettet d. 5. april 2011 Tekstilbyen bliver centrum for klubbens første DJF-afdeling i år Aarhus Automobil Sport er en klub, der spreder sig over et stort område rent geografisk. Vi er hjemmehørende i Aarhus Kommune, men når vi arrangerer baneløb, sker det på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg. Og når det gælder bilorienteringsløb, kommer vi også langt omkring. Det bliver således i Ikast-Brande Kommune, at løjerne bliver afviklet, når klubben i midten af juni afvikler den første af sine afdelinger i Den Jyske Femkantturnering home løbet. Mødestedet er nemlig Rømersvej 18 i Ikast, og der er en naturlig grund til, at home løbet bliver afviklet i det midtjyske. Det er nemlig her, at et af klubbens forholdsvis nye O-hold, Jesper Markvardsen og Søren Kjærsgaard huserer, og det er dem, som er løbslæggere på løbet.

4 (6/4) God start for Børge Jensen Oprettet d. 6. april 2011 AAS eren fortæller om ADAC Wikinger Rallye, der bragte ham i front for Danmarksmesterskabet Afgang fra Skanderborg torsdag middag den 24. marts og så ned for at finde Rallyzentrum og servicepladsen. Service teamet ankom ca. klokken 17 med Citroënen, og derefter gjaldt det så teknisk kontrol til shake-down. Mellem kl. 18 og kl. 21 kørte vi shake-down. Prøven var ca. 3 km og måtte køres fem gange, og det blev i mørke, så vi fik lidt træning inden løbet. Fredag stod på notekørsel til kl. 15. Derefter teknisk kontrol, inden fire prøver, der skulle køres i mørke. Det var lige noget, der passede Frank. Han var rigtig tændt, og vi fik nogle gode tider og avancerede til en 20. plads. Lørdag morgen bød på fint vejr. Sol! Vi kørte de otte hastighedsprøver med en enkelt lille afkørsel, men ellers uden problemer, og det gik stærkt. Det var prøver med rigtig mange sving og gode udfordringer. Vi fik en klassesejr i R2 og en i 2000 klassen. Vi blev nummer 14 generelt og nummer tre i den tyske serie, så Frank havde svært ved at få armene ned igen, men han var også godt brugt. Vores hurtige serviceteam kan andet end at servicere bilen. De har en gastronomisk viden i deres lille køkken. Varm mad i pausen og varm kaffe det kan Anders, Henning, Dennis og Leif! En tak til dem. Et godt rally for FN Rallyteam. Nu ser vi frem til DM 2 i maj. Tekst: Børge Jensen.

5 (7/4) Glem ikke vognbogen Oprettet d. 7. april 2011 Vognbogen er en betingelse for at få lov til at starte Det er efterhånden nogle år siden, at vognbogen blev introduceret som et obligatorisk element indenfor banesporten, og selv om den har været det i nogle år, er der kommer en ny, vigtig regel omkring vognbogen. Reglen findes i punkt i banesportsreglementet for asfalt, og den siger kort og godt, at hvis man ikke kan fremvise en vognbog ved teknisk kontrol, kan man ikke deltage i stævnet. Det er heller ikke længere muligt at få starttilladelse ved at betale et depositum for den glemte vognbog. Foto: Ghita T. Kristensen.

6 (11/4) Ekstra rabat til medlemmer Oprettet d. 11. april 2011 AAS-medlemmer kan spare meget ved at teste den 14. april Åbningsløbet nærmer sig med hastige skridt, og det kræver planlægning og forberedelse. Herunder naturligvis også test, så derfor har Aarhus Automobil Sport booket FDM Jyllandsringen til en testdag torsdag den 14. april. Eftermiddagen er fuldt booket, men om formiddagen fra klokken 8.00 til klokken har vi stadig ledige pladser, og derfor har vi et specielt tilbud til AAS medlemmer. Prisen er kroner plus moms hvilket er kroner mindre end listeprisen. Prisen omfatter kørslen på bane, men ikke frokost. Du kan tilmelde dig ved at maile til eller ringe til Jesper Nielsen hos DTC Motorsport på

7 (12/4) Tillykke til nye officials Oprettet d. 12. april 2011 Fem af klubbens medlemmer har bestået deres kurser I lørdags fik Aarhus Automobil Sport fem nye officials med OF 533-uddannelse, som de alle bestod med flot resultat. De fem nye officials er: Lars Weinreich Kenny Bremerstent Lars Fallentin Dorthe Pallesen Henrik S. Jepsen For Kenny Bremerstent var det afslutningen på hans uddannelse, så han nu har OF 514-uddannelse som løbslederassistent. Fra klubbens side siger vi tillykke med de beståede kurser, og vi glæder os til at se jer bruge dem. Per Leth.

8 (17/4) Blev toer i Long Beachs gader Oprettet d. 17. april 2011 Jan Magnussen var hele tiden med i topkampen i ALMS-løbet Jan Magnussen deltog sammen med sin gamle Formel Ford-konkurrent Oliver Gavin i anden afdeling af American Le Mans Series i Long Beach, hvor duoen var med i topkampen, og hvor de endte på en andenplads i GT-klassen. Jan Magnussen havde i tidtagningen været blot 0,047 sekund fra pole position, men det var Oliver Gavin, som startede i bilen. Den bragte han i front for klassen, men da det blev Jan Magnussens tur til at køre i den gule Corvette, lå den på andenpladsen godt 17 sekunder efter den førende BMW. Det lykkedes AAS-køreren at reducere dette forspring til blot seks sekunder, hvilket bl.a. skete med en ny banerekord for klassen. Desværre løb muligheden for at angribe den førende BMW ud i sandet, da de sidste ti minutter blev kørt under gult flag. Det var ærgerligt, at jeg ikke fik muligheden for at angribe mod slutningen sagde Jan Magnussen. Men jeg er ikke sikker på, at jeg havde nået at lukke den sidste del af hullet, så jeg er nu godt tilfreds med andenpladsen i dag. Det var et fedt løb og jeg pressede bilen alt, hvad jeg kunne. Jeg fik sat et par fede overhalinger ind og fik kørt nogle omgange på grænsen og efter løbet var der ikke et eneste sted, hvor bilen ikke bar præg af at have været i berøring med murene. Med andenpladsen kom vi nu op på andenpladsen i den samlede stilling, så det var samtidig vigtige point til mesterskabet. Foto: Richard Prince / GM.

9 (17/4) Maksimumpoint til et AAS-hold Oprettet d. 17. april 2011 Allan Svendsen og Tommy Thrysøe atter bedst i klassen For en uges tid siden blev den anden afdeling af Den Jyske Femkantturnering i bilorientering kørt, og her kunne det ene af klubbens hold i klasse D tage deres anden sejr ud af to mulige. Det var Allan Svendsen og Tommy Thrysøe, der vandt foran et BOAS-hold, mens kollegerne fra Aarhus Automobil Sport, Bjarne Madsen og Irene Madsen, blev nummer tre. I klasse C er Jesper Markvardsen og Søren Kjærsgaard stadig i front for tabellen men de må nu dele førstepladsen med Kurt og Alexander Rasmussen fra BOAS. AAS-duoen måtte nemlig nøjes med en fjerdeplads ved Skanderborg Motor Orienterings Klubs løb. Et andet hold, der er rykket op i år, er Hans Jacobsen og Hans Jørgen Andersen, der nu kører i klasse B. De scorede deres anden tredjeplads i år og sluttede to pladser foran Renée og Hans Ole Nielsen. Aarhus Automobil Sport var ikke repræsenteret i den kombinerede M-A-klasse, da Bernd Thrysøe var på ferie.

10 (19/4) To gange Hans rykker ned Oprettet d. 19. april 2011 Resultatet af seneste DJF-løb er blevet revideret Et motorløb er aldrig slut før alle papirerne er blevet gransket. Det kan Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen nu skrive under på. De er nemlig rykket en plads ned i stillingen for Den Jyske Femkantturneringen.

11 (25/4) Glimt fra Kongensbro Oprettet d. 25. april 2011 Mange AAS ere var aktive i påsken Traditionen tro afholdt Kjellerup og Omegns Motorklub i samarbejde med Randers Auto Sport langfredag rallysprint i Munck Asfalts store grusgrav ved Kongensbro under navnet Designa Køkken Rally GP. På deltagerlisten var mange af klubbens medlemmer. Helt præcist følgende: #18 Anders Mortensen/Søren Iversen Renault Clio #19 Sebastian Aagaard Suzuki Swift #26 Carsten Nielsen Peugeot 106 Maxi #29 Jonas Aagaard/Winnie Poulsen Renault Clio #34 Peter Kristian Lyngs Citroën C2 #57 Henrik Vestergaard Toyota Corolla Cifferet henviser til deres startnumre, så det er muligt at identificere dem på de fotos, som Henrik Skovhuus velvilligt har stillet til rådighed. Foto: Henrik Skovhuus.

12 (26/4) Sejr til Claus Christensen i Åbningsløbet Oprettet d. 26. april 2011 SSC-mesteren fik i sidste ende succes med sit skifte fra Porsche til Aquila Claus Christensen har i ugerne op til sæsonstarten haft et stramt program for at blive klar til løbet på FDM Jyllandsringen. Hans nye Aquila CR1-Chevrolet LS7 blev færdig fra fabrikken lidt senere end forventet, og arbejdet med at udrydde de obligatoriske børnesygdomme har kostet et par nætter uden meget søvn. Ikke desto mindre var bilen klar fredag morgen, da Special Saloon Car kørte fri træning. Det blev dog ikke til mere end fem omgange for SSC-mesteren. Problemer med gearskiftet betød, at træningen var slut, før den rigtigt var kommet i gang. Først efter tidtagningen hvor han heller ikke var med blev fejlen sporet til nogle defekte ledninger på skiftepalerne på rattet. Hvad sker der, når man placerer en af feltets absolut hurtigste biler med en rutineret kører bag rattet bagerst i feltet til et racerløb? Svaret er lige til: Han overhaler 14 biler på første omgang. Da de røde lamper slukkede, fløj den nybyggede Aquila forbi konkurrenterne. Det var en hel surrealistisk fornemmelse, siger Claus Christensen. Dan Suenson havde givet mig besked på at tage den med ro, så vi ikke risikerede skader, men den trækker jo hjemmefra som intet andet! Efter fem omgange lå AAS eren i front og her blev han løbet ud. Han satte løbets hurtigste omgangstid og fik dermed pole position til næste løb, som han førte fra start til mål. Bilen kører efterhånden som den skal, men vi skal køre meget hurtigere end det her, siger Claus Christensen. Der er allerede nu bestilt en kraftigere servostyring, for på de danske baner er den simpelthen for hård at køre - og jeg har ellers trænet intensivt hele vinteren! CC Racing Foto: Jan Gripping.

13 (27/4) Glimt fra Åbningsløbet Oprettet d. 27. april 2011 Atter har Keld Dohm overladt klubben en række af sine fotos Mange AAS ere var i aktion på FDM Jyllandsringen langfredag og påskelørdag, hvor det årlige Åbningsløb blev kørt. Flere af dem havde det store smil fremme. Det gjaldt således Jason Watt, der tog en overraskende sejr i det første løb for Scandinavian Touring Car Championship. Men også Frank Albertsen og Kim Præstekjær havde grund til at smile. De var blevet udstyret med en Chevrolet Corvette C6 som safety car Keld Dohm var atter engang på pletten og har stillet en række af sine fotos af klubbens aktive medlemmer til rådighed for hjemmesiden

14 (28/4) Andenplads til Holm Rally Oprettet d. 28. april 2011 Familieteamet var til start i Mads Kjærs Mindeløb Far-og-søn-teamet Lars og Martin Holm (Holm Rally) deltog i weekenden i det traditionsrige klubrallyløb, Mads Kjærs Mindeløb, i Lemvig. Det blev til en flot andenplads i klasse 5 og en 14. plads generelt blandt de 63 startende biler. Arrangøren havde lovet, at 20 % af prøverne skulle foregå på grus noget uvant, da klubrally ofte foregår på lukkede asfalt eller SFsten belagte parkeringspladser. Vi havde lidt problemer i starten med at finde rytmen. Fatter kunne ikke helt komme udenom keglerne, men efterhånden som temperaturen i både bilen, teamet og ikke mindst det gode påskevejr steg, blev tiderne også bedre, udtaler Martin. Og fortsætter: Vi havde ikke de store missere, kørte gode stabile tider, som viste sig at være godt i forhold til det endelige resultat. Resultatet skabte ekstra glæde, da vi til JFM1 i Randers blot var et sølle sekund fra en podieplads, så alt i alt en rigtig god dag. Næste opgave for Holm Rally bliver JFM2, der køres i Hjørring i den kommende weekend. Lars Holm.

15 (29/4) Se eller gense indslag med AAS er Oprettet d. 29. april 2011 TV2 Østjylland fulgte Christian Siepmann ved årets første Clio Cup-løb Aarhus Automobil Sport har flere medlemmer blandt deltagerne i årets Tegee-Dan Clio Cup, og en af dem er Christian Siepmann. Ham valgte TV2 Østjylland at sætte fokus på i et af de indslag, de bragte i deres lørdagsudgave. Da det sikkert ikke er alle, der har haft lejlighed til at se indslaget, gør vi det muligt at se eller måske gense det her på siden.

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28942&pagetype=1&print=... (5/7) Kim Lund kunne ikke se startlyset Oprettet d. 5. juli 2011 Årets Clio-debutant havde sin første start på Zandvoort

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... (8/7) Var der nogen der sagde tung bil!!! - rapport fra 3 afd. af Oprettet d. 8. juli 2008 DM-rally Efter en måneds pause

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print= (1/2) Dobbelt DM/JFM og NEZ i AAS Oprettet d 1 februar 2008 Bernd Thrysøe er så småt begyndt at studere terrænet forud for årets

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... 11-01-2012 (1/11) Indkaldelse til generalforsamling Oprettet d. 1. november 2011 Regnskabet er offentliggjort forud for mødet

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke er Søndag i dag Mellem Kolleger: Er det rigtig du har

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED Din virksomhed kan få Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser Det er aldrig for sent......at JAGTE SINE DRØMME Steffen Johnsen Født: 1987 Bopæl: Brædstrup www.steffenjohnsen.com

Læs mere

God underholdning. Side 1 af 1

God underholdning. Side 1 af 1 http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22685&pagetype=1&print=... (2/9) God underholding Oprettet d. 2. september 2009 Her kan du læse om pauseunderholdningen ved GP Danmark på Jyllandsringen.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29806&pagetype=1&print=... (2/12) Synligt bevis til AAS Oprettet d. 2. december 2011 Klubben er blevet udnævnt som modelklub i DASU Forleden var der

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

31. KOMO Rallysprint

31. KOMO Rallysprint PUBLIKUMPROGRAM 31. KOMO Rallysprint 23. juli 2016 Hos NCC Roads i Gammelrand Tidsplan 10:45 Tidtagning 12:00 1. Heat 13:15 2. Heat 14:30 Tankning 15:30 3. Heat 16:30 4. Heat 17:45 Præmieoverrækkelse Velkommen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

A p r i l Å r g a n g 3 5 w w w. t e a m - b o a s. d k

A p r i l Å r g a n g 3 5 w w w. t e a m - b o a s. d k April 2011 Årgang 35 w w w. t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hjemmeside: Hans Kurt Nielsen Vestervangen 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

Danske politimesterskaber i mountainbike

Danske politimesterskaber i mountainbike Danske politimesterskaber i mountainbike Af Jørgen Guldborg, Cykeludvalget Fotos af Ruth Glerup Fantastisk flot mesterskabsstævne på en solrig forårsdag i maj Efter et godt hovedbestyrelsesmøde i flotte

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00 Bygholm Landbrugsskole Rally 20. september 2014 - Endelig - Klasse 1 HAMK 1 66 Kasper Nyman Andersen\06975\DK Dan Johannsen\18977\DK 2 68 Jesper Nielsen\16731\DK Stig Mejlbjerg\54722\ 3 69 Jesper Borgaa

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

NFMS Påskeprøver 2015

NFMS Påskeprøver 2015 KR1 - Gadebiler, D/R3/C1-licens, E/DOT-mærkede dæk - Klubrally 2 Anders Hovmand 023 70159 Grundl Citroën KR1 01=Udgår 02=Udgår 03=02:30 04=03:03 05=01:34 06=01:30 07=01:55 08=02:15 25:09 1 Patrick Bøgild

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Der vil også være salg af øl, sodavand og pølser i serviceparken også når den flyttes til Lem lørdag formiddag og til Ulfborg lørdag eftermiddag.

Der vil også være salg af øl, sodavand og pølser i serviceparken også når den flyttes til Lem lørdag formiddag og til Ulfborg lørdag eftermiddag. serviceinfo #13 1. Catering ved Peugeot Rally I forbindelse med den kommende afdeling i Mekonomen Rally Championship Peugeot Rally den 31. august og 1. september i Vestjylland har vi ny samarbejdspartner

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26568&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (10/8) AAS lavede O-løb for rygskadede Oprettet d. 10. august 2010 Bernd Thrysøe stod bag O-løb for nybegyndere

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.:

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: 52 tilmeldte deltagere blev budt velkommen af Karl-Åge som fortalte lidt om udviklingen i de sidste 3 løb, kort resume Kronen på værket DM 6: Milepæl

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst.

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI 2019 Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. Arrangørerne Viggo og Ib med fruer havde virkelig lagt sig i selen for at lave et gennemført arrangement

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen

Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen Klasse... : KR1 - Gadebil for begyndere, grundlicens alene/c1 licens - Klubrally 36 Nikolaj Dalum Peugeot 206 KR1 01=02:14 02=02:59 03=02:22 04=02:25 05=02:07 23:53 1 18 Matias Østergaard Endags 2,0 GTI

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4

Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4 Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4 FREDAG DEN 31. MAJ, HOLDLØB DAMER OG ENKELT START U23 HERRER 4 SØNDAG DEN 2. JUNI, U23 DM LINIELØB

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub Der spilles for 17. gang om det af Men' s Sections i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

Tillægsregler. FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og

Tillægsregler. FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og Tillægsregler FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og 2 BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU MESTERSKAB KLASSE 1 OG KLASSE 2 2016 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26494&pagetype=1&print=... Så skal vi i gang igen Oprettet d. 1. maj 2010 Efter en hel måned uden arrangementer er vi nu ved at gøre klar til atter

Læs mere

På rallydm.dk kan man nu dels finde de godkendte tillægsregler, dels tilmelde sig løbet.

På rallydm.dk kan man nu dels finde de godkendte tillægsregler, dels tilmelde sig løbet. serviceinfo #17 1. Danboring Rally DM-6 Efter et veltilrettelagt Tegee-Dan Rally, som Hedelands Motorklub stod bag, skal der nu kikkes frem mod næste afdeling af Mekonomen Rally Championship Danboring

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013 Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i Skydning den 18. & 19. juni 2013 Arrangør: Skydeudvalget DPIF Kære kolleger På vegne af DPIF.s skydeudvalg glæder det mig at kunne byde velkommen til

Læs mere

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 Reglement Klasser Afvikling Økonomi Stævner Der forventes afholdt 7 stævner af MC SUPER CHALLENGE i 2010 Hvert stævne er planlagt til at indeholde 3 løb. Indtil

Læs mere

Mikkel O. Pedersen 2019

Mikkel O. Pedersen 2019 Mikkel O. Pedersen 2019 Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans MIT KARRIEREFORLØB 2004 2006: Klubmesterskab. 2007: Samlet 3. plads i første deltagelse i Danmarksmesterskabet, med flere førstepladser.

Læs mere

mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com

mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com Velkommen til Hjørring Motorsport og Sønderskov banen. I år er det 75 år siden klubben

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013 Lørdag den 12. januar: Randers Freja deltager i denne weekend i en U13 indendørs topturnering i hollandske Delfzijl. Turneringen spilles efter næsten samme regler som Randersholdene er vant til fra Tyskland

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 1. Titel 1.1. Seriens navn Seriens navn er Legend Cup (Legend), og tilrettelægges af promotor Driftsforeningen Padborg Park. Serien er åben for Legend fra US 600 Racing,

Læs mere

Night Rally. Lørdag den 24. oktober 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G ***

Night Rally. Lørdag den 24. oktober 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G *** Klasse...: KR1 - Gadebil/ Begyndere grundlicens/c1 max, 2 kalenderår Frie dæk - K Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen 3 Christian

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad: J a n u a r 2012 Å r ga n g 3 6 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hjemmeside: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr... (4/9) Grand Prix Danmark - et vellykket arrangement. Oprettet d. 4. september 2006 DBA bossen Karsten Ree som her ankommer

Læs mere

Folkerace Sportsligt Reglement 2015

Folkerace Sportsligt Reglement 2015 Folkerace Sportsligt Reglement 2015 INDHOLD SPORTSLIGT REGLEMENT 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser / Point 1.6 Præmier 1.7 Klassesponsorer, Startnummer 1.8 Særlige

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=27787&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=27787&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=27787&pagetype=1&print=... (4/1) Klar til ny fest Oprettet d. 4. januar 2011 I slutningen af denne måned afholder vi vores årlige klubfest Selv om julen

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere