56. Årgang April 2017 Nr. 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "56. Årgang April 2017 Nr. 2"

Transkript

1 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar års jubilæum Regionsskydning i Frederikssund Atter et skydeår lakker nu mod enden. Med årets generalforsamling markeres afslutningen på det gamle skydeår. Ser man tilbage på året, der snart er gået, så er det igen præget af mange aktiviteter og begivenheder. Vi går nu ind i sommerhalvåret, hvor fokus er på langdistancen, men også på sommerferie. Skyttelauget ønsker derfor alle medlemmer og familier en god sommer.

2 GARDERFORENINGES SKYTTELAUG 75 ÅR Onsdag den 25. februar 1942 var der indkaldt til stiftende generalforsamling i en skyttefraktion under Garderforeningen i København. Garderforeningens bestyrelse havde forespurgt Valdemar Burghard om han ville påtage sig opgaven at etablere en skytteafdeling under Garderforeningen. Valdemar Burghard accepterede denne udfordring, og efter et grundigt indledende arbejde, hvor han sammen med et par gamle gardere udarbejdede fundamentet for en skytteafdeling, blev der indkaldt til stiftende generalforsamling. Der er nu gået 75 år siden denne stiftende generalforsamling, og den tanke der den gang blev født, og det fundament, som initiativtagerne lagde, har vist sig at kunne bære. At runde 75 år som skytteforening inden for ikke bare Garderforeningen i København men også inden for De Danske Garderforeninger skulle naturligvis fejres. Med Skyttelaugets jubilæum markeres således ikke blot et foreningsjubilæum, men også 75 året for organiseret skydning inden for garderbevægelsen. Et blik i kalenderen for 2017 havde vist, at 25. februar 2017 var en lørdag, og hvad kan være mere passende for en markering af en rund dag, end at gøre det på selve dagen. Nu var dagen så fastlagt, og hermed fulgte naturligt, at dagen selvfølgelig skulle markeres på Livgardens Kaserne, som alle gamle gardere har et nært forhold til. Med dato og sted fastlagt blev Den Kongelige Livgardes officersmesse derfor reserveret, således at rammerne for festligholdelse af Skyttelauget kunne være i orden. Herefter blev invitation sendt ud sammen med Sigtekornet. At invitere til jubilæum er altid spændende, for hvor mange vil tage imod og efterfølgende tilmelde sig. Spørgsmålet om hvorvidt der var interesse for deltagelse blev dog hurtigt gjort til skamme, og ved tilmeldingens afslutning var den øvre begrænsning på 50 deltagere blevet til i alt 51 tilmeldte. Der kom efterfølgende et par afbud, så deltagerantallet endte på 49.

3 Dagens program var planlagt indledt med en kranselægning ved garderstatuen på Livgardens Kaserne. Al udendørs aktivitet er som bekendt bedst, hvis vejret er godt, og lige netop godt vejr var der ikke meget af i ugen op til 25. februar. Imidlertid slog vejret helt om den 25. februar, solen brød igennem, blæsten stilnede af og kulden var ikke mere bidende. Det var således det ideelle vejr. Kl stod de gamle gardere antrådt på 2 geledder, og fanen blev ført ud fra Midterpavillonen og ført til højre fløj af Skyttelauget. Herefter blev der lagt en krans som tegn på vores tilknytning til Den Kongelige Livgardere og respekt for de gardere, som siden 1658 er faldet for Livgarden. Efter dette begav alle sig til officersmessen, hvor velkomstdrinken ventede. Denne blev serveret, og ordet blev ordet givet til formanden for Garderforeningen i København, Jørn Knudsen. Han kaldte Skyttelaugets mangeårige kasserer, Ole C. Rasmussen, frem og tildelte ham De Danske Garderforeningers hæderstegn. En velfortjent hæder til OC. Uden mad og drikke dur en garder ikke, så det var med spænding og forventning, at selskabet forlagde fra parolestuen og til spisestuen. Her var der dækket flot op med Livgardens service med Solen på både tallerkener og bestik. Dagens anretning blev præsenteret af kokken, der kunne fortælle, at der ville blive serveret: Forret. En lakseanretning med kold sauce og hjemmebagt brød. Hertil en kold hvidvin. Hovedret, En buffet med et stort udvalg af veltillavet og mørt forskelligt kød, diverse kartofler samt flere indbydende salater. Hertil en blød og tilpas tempereret rødvin Dessert. Tiramisu. Hertil Livgardens Portvin. At middagen blev bifaldet kom til udtryk på flere måder. Dels blev der fra alle sider givet udtryk herfor, men det mere synlige tegn herpå var nok, at der til stadighed var deltagere, som lige skulle op og have lidt mere fra buffeten. Under middagen talte formanden for foreningen. Han trak historien fra 1942 frem og kunne herefter kun anerkende den indsats tidligere

4 bestyrelser og medlemmer har gjort for foreningen. Disses indsats for Garderforeningens Skyttelaug har været afgørende for, at vi i år har kunnet fejre foreningens 75 års dag. Formanden takkede ligeledes medlemmerne i dag. Uden deres interesse og medleven i foreningen, ville der ikke være et Skyttelaug. Han sluttede med at bede alle rejse sig og udbringe et trefoldigt leve for Garderforeningens Skyttelaug. Fra Garderforeningen i København medbragte foreningens formand Jørn Knudsen en hilsen. Han ønskede på vegne af moderforeningen Skyttelauget tillykke med dagen, og overrakte et gavebrev til Skyttelauget pålydende 2 nye geværpiber til vore langdistancerifler. En meget flot gave, som skytterne vil få stor glæde af. Fra Nordre Birks Garderforening ønskede skydeudvalgsformanden Jørgen Skov Andersen Skyttelauget tillykke med dagen, og takkede for de mange hyggelige timer foreningerne havde tilbragt sammen. Han overrakte herefter et skjold til Skyttelauget med hilsen fra skytterne i Nordre Birks Garderforening. Tiden var nu inde til at forlægge til parolestuen igen, hvor der var dækket op til kaffe. Hertil blev der serveret hjemmebagte kransekager og en lille avec. Enkelte fandt nok, at den lille avec var en smule for lille, hvorfor de valgte at komme yderligere en lille avec op i den i forvejen lille avec, hvorved det nu blev en rigtig avec. Ja sådan kan man jo tilpasse alt. Snakken gik og tiden gik, og efter mere end en garderhistorie var det ved at være tid til at bryde op. Efter nogle gode og hyggelige timer takkede deltagerne af, og lidt efter lidt forlod alle Livgardens Kaserne. Tilbage stod nu kun minderne om en dejlig dag og en markering af Garderforeningens Skyttelaug, som Skyttelauget har fortjent. Skyttelaugets bestyrelse vil her gerne takke alle deltagerne i de forskellige jubilæumsfestligheder for deres positive opbakning. At planlægge et arrangement af denne karakter er kun sjovt, når der er opbakning hertil, og opbakning var der masser af. Også tak til Garderforeningen i København og Nordre Birks Garderforening for deres gaver til Skyttelauget. Endnu en gang et stort tillykke til Garderforeningens Skyttelaug med de 75 år, med ønsket om, at der fortsat er masser af 10 ere i geværerne.

5 TILLYKKE MED DE 75 ÅR At Garderforeningens Skyttelaug i år kan fejre sin 75 års dag, er helt sikkert ikke forbigået nogens opmærksomhed. Den runde dag skulle selvfølgelig markeres særligt på selve årsdagen, men den skulle naturligvis også markeres på skydebanerne. På langdistancen blev jubilæet markeret med lidt ekstra godt til morgenmaden, som hermed trak lidt længere ud en normalt, - men hvad gør det, når bare man har det godt. Herefter blev dagens skydning på 300 m brugt som jubilæumsskydning. På kortdistancen blev dagen markeret onsdag den 22. februar. Dagens skydning var en almindelig 20 skuds serie, men også her blev skydningen brugt som en jubilæums skydning. Enkelte deltagere troede fejlagtigt, at der ved denne skydning ville blive set lidt mildere på skiverne i forbindelse med bedømmelse af skuddene, men her tog de fejl. Bedømmelsen af hver enkelt skydeskive var nøjagtig lige så hård, som den plejer at være, og ved selv den mindste berøring af stregerne blev skuddet dømt ude. Ret skal være ret, også når jubilæum fejres. Efter at sidste skud var blevet skudt blev der dækket op til en lidt mere festlig markering af foreningens 75 års dag. Det har gennem en del år været en fast del af fejringen af foreningen, at der dækkes op med kaffe og kage, og sådan skulle det naturligvis også være i år. Bordet blev dækket og kaffe og the blev serveret. Hertil kom så othellolagkagerne på bordet sammen med Livgardens portvin. Så kan det næsten ikke blive mere festligt, og for en gammel garder kan det være svært helt at begrænse sig. Lagkagen blev dog af foreningens betroede lagkageskærer serveret i præcist afpassede og lige store stykker, så ingen kunne efterfølgende klage over at have fået et for lille stykke. Portvinens blev hældt op, og så var det til at skåle og ønske Skyttelauget tillykke med de 75 år. Efter nu at have markeret den store dag på både kort- og langdistancen var der kun tilbage at se frem til 25. februar, hvor Skyttelaugets store jubilæumsarrangement skulle afholdes.

6 GENEREALFORSAMLING GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG April måned er nu godt i gang, og Skyttelauget nærmer sig afslutningen på det igangværende skydeår. Kortdistance afsluttes den 19. april og ugen efter afholdes Skyttelaugets generalforsamling. På næste side er dagsorden for generalforsamlingen anført. Den er i sit indhold ikke overraskende, og umiddelbart tyder intet på, at der er revolutioner på vej. Sammen med dette nummer af Sigtekornet er regnskabet for 2016 vedlagt, og det er således muligt forud for generalforsamlingen at få et indtryk af foreningens økonomiske tilstand. På selve generalforsamlingen vil kassereren uddybe de enkelte poster, lige som han vil kommentere mere i detaljen for regnskabet. Også i år afholdes generalforsamlingen i det lille cafeteria på Frederiksberg Slot. Der vil være adgang til slottet fra kl , og alle bedes være på plads ikke senere end 18.30, hvor der vil blive ringet ind til generalforsamling. Efter afslutning af selve generalforsamlingen vil der blive præmieuddeling for årets kortdistance, og herefter vil der blive serveret et par stykke smørrebrød. Tilmelding til spisning efter generalforsamlingen er nødvendigt, og skal ske enten på skydebanerne eller direkte til formanden på telefon eller mail stoltenborg@mail.dk. Tilmelding ikke senere end 23. april På gensyn til generalforsamling den 26. april 2017.

7 GENERALFORSAMLING GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Formandens beretning og godkendelse heraf. 5. Kassererens beretning og godkendelse heraf inklusiv: a. Fremlæggelse af regnskab. b. Fremlæggelse af budget for kommende år. c. Fastsættelse af kontingent for kommende år. 6. Indkomne forslag. 7. Valg af formand. På valg Jan Stoltenborg. Villig til genvalg. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg John Nielsen. Villig til genvalg. På valg Ole Abildgaard. Villig til genvalg. 9. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. På valg Torben Sonne. Villig til genvalg. På valg Henrik Stenstrup Nielsen. Villig til genvalg. 10. Valg af revisor. På valg John Lind Jans. Villig til genvalg. 11. Valg af revisorsuppleant. På valg Janne Gretved. Villig til genvalg. 12. Valg af fanebærer. På valg Poul Laustsen. Villig til genvalg. 13. Eventuelt.

8 REGIONSSKYDNING Så har der igen været afholdt regionsskydning. Ideen med denne skydning er, at garderforeningerne på Sjælland, Lolland, Falster og Møn får lejlighed til at mødes til kappedyst og garderhistorier. Ideen er der for så vidt ikke noget forkert i, hvilket alle garderforeninger i vores region er enige i, men fra at være enige og til at deltage er der trods alt et spring. Også i år måtte det konstateres, at kun de sædvanlige deltagere mødte op til regionsskydning, nemlig Frederiksborg Amt Garderforening, Køge Garderforening og så Skyttelauget som repræsentanter for Garderforeningen i København. Årets værter var Frederiksborg Amt, som havde lånt skydebaner ved den lokale skytteforening i Frederikssund. Disse baner kender vi, og der har flere gange været afholdt regionsskydning her, så det var et gensyn med kendte omgivelser, hvilket absolut ikke gjorde noget. Dagen startede med fælles morgenbord, hvor alle fik stillet den værste sult. Herefter var der indskrivning og skydning. Skydningen blev afviklet på næsten nye skydebaner med elektronisk markering på både den enkelte standplads ved skytten og på en stor monitor i opholdslokalet. Skytten havde således rigtig gode forhold, ligesom man fra opholdslokalet kunne følge de enkelte skytter og deres resultater. Så kom, hvad der næsten kan kaldes dagens højdepunkt, frokosten. Også i år dækkede Skyttelauget op med dug på bordet, 5-armet lysestage og en overdådighed af lækkert pålæg og retter. Det er efterhånden blevet en god tradition, at alle medbringer noget til det fælles frokostbord, og denne tradition bør der ikke ændres ved. Som ved enhver konkurrence skulle de endelige resultater naturligvis også frem, og her kunne Skyttelaugets deltagere være godt tilfredse, idet en stor del af præmierne blev taget med mod København. En enkelt præmietager fik dog en hentydning om, at hans vinpræmie godt måtte tages med til Vingsted senere på året. En tak til Frederiksborg Amt for et godt arrangement, som vi helt sikkert også vil deltage i til næste år.

9 ÅRETS BANKO Året store bankobegivenhed er nok stadig det årlige bankospil i Garderforeningens Skyttelaug. Denne bankoaften udmærker sig ud over den normale bankospænding ved en kombination af flotte præmier og en særdeles hyggelig stemning og atmosfære. Sådan var det også i år. Skyttelauget havde inviteret til bankoaften onsdag den 22. marts i foreningens bankolokaler på Frederiksberg Slot. Det er efterhånden en tradition, at Skyttelauget holder banko på slottet, og selv om mindre måske kan gøre det, så er det vel en passende rammefor Skyttelauget. Godt 30 forventningsfulde deltagere mødte frem. Alle var spændte på aftenens forløb, og selvom det blev forsøgt skjult i en håndtaske, så var det alligevel tydeligt, at nogen havde forberedt sig ved at medbringe ekstra bæreposer til at bære de forventeligt mange præmier hjem i. Aftenens første store udfordring var dog valg af spilleplader. At vælge en bankoplade er andet end blot at tage en plade fra bunken. Den rigtige plade skal indeholde de rigtige numre, og skal man have flere plader, skal disse komplimentere hinanden, således at spillerens vinder-ods forøges. Det kan således godt tage lang tid, inden de rigtige bankoplader er fundet. Udfordringen med pladerne blev dog klaret, og alle fik sat sig godt tilrette med pladerne rigtigt placeret på bordet. og så gik det løs. Et efter et blev numrene råbt op, og lidt efter lidt blev først én række, så 2 rækker og til sidst pladen fuld spillet og vinderne fundet. Spændingen var til at mærke under alle spil, og opfordringer til at ryste posen, og til at komme med det rigtige og manglende nummer, lød jævnligt fra salen. Ligeledes hørtes også ind imellem opgivelsens suk, når en spiller kun manglede et nummer, og en anden så dristede sig til at råbe banko. Som aftenen skred frem blev præmiebordet efterhånden tømt. Alle banko præmier var om ikke ligeligt fordelt, så dog fordelt. Ligeledes blev aftenens lotteri trukket og de mange præmier herfra blev udleveret til en heldig vinder. Herefter var det var så tid til at takke af efter en hyggelig bankoaften.

10 MUMIESKYDNING Onsdag den 15. marts blev der igen afholdt et dobbeltarrangement, hvor skydning og lidt godt at spise blev kombineret. Dobbeltarrangementet var en årlig Mumieskydning og en årlig skydning mellem garderne og Ældre Sagen under Københavns Skytteforening. Ideen til dette arrangement opstod for et par år siden, hvor Skyttelauget inviterede Garder Mumierne på skydebanen en onsdag formiddag for at prøve at skyde med gevær igen og for at skyde landsskydning på 15 m. Dette rygtedes meget hurtigt til Ældresagens skytter, der hver uge mødes og skyder onsdag formiddag, og efter en kort snak formændene imellem blev det hurtigt aftalt, at der skulle laves et fælles arrangement. Kl mødtes alle på skydebanerne i DGI-Byen, og herefter gik det løs. 8 Mumier havde fundet vej til skydebanerne, og selv om et par af dem også er medlem af Skyttelauget, så talte de i dag som Mumier. Alle deltagende mumier havde deltaget før, så det var bare om at komme ind på standpladserne. Mumierne blev dog ikke sluppet løs helt på egen boldgade, men hver af dem blev tildelt en hjælper fra Skyttelauget, som kunne sikre, at geværet pegede i den rigtige retning og samtidig kunne assistere med skydestilling og andet. Alle skydninger blev gennemført for de to foreninger, og mens de sidste skud blev skudt, gik andre i gang med at dække bord til den afsluttende frokost. Det er her godt at se, at fra første gang, hvor hver forening sad for sig, så er der nu en god blanding af gamle gardere og Ældresagen ved alle borde, hvilket absolut ikke har lagt en dæmper på snakken. Som enhver anden skydning med konkurrence i sig, så har denne skydning også en præmieuddeling. At skulle lave en resultatliste og præmiere i forhold hertil er imidlertid ikke nemt, for nogle deltagere skyde med salonriffel, andre med luft riffel, og andre igen med pistol. Denne udfordring løses dog ved, at alle dømmes som vindere og alle modtager en præmie, - i år en pakke med 6 flødeboller. Igen et hyggeligt arrangement, der ganske givet vil blive gentaget i 2018.

11 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Michael Clementsen Jan Stoltenborg Vejlegårdsparken 16, st. tv. Jægergangen Vallensbæk 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: clemme-vgp16@hotmail.com stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Jørn Knudsen Niels M. Knudsen Strandboulevarden 175, st. th. Fælleddiget København Ø 2300 København S Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE DGI-Byen LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf.: (vagten)

12 APRIL Onsdag 12 Træning 15 m kl Onsdag 19 Træning 15 m kl Onsdag 26 Generalforsamling kl Søndag 30 Langdistance på Kalvebod kl MAJ Søndag 14 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 28 Langdistance på Kalvebod kl JUNI Søndag 11 Langdistance på Kalvebod kl JULI Sommerferie ingen skydning AUGUST Søndag 06 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 20 Langdistance på Kalvebod kl SEPTEMBER Søndag 03 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 06 Træning 15 m kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Onsdag 20 Træning 15 m kl Onsdag 27 Træning 15 m kl. 1830

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl Garderforeningen for Aarhus og Omegn Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl. 18.30 Mødested: Frimurerlogen, Christiansgade 6, Aarhus. Tilstedeværende: 57 medlemmer af foreningen

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub Nr 917 P Nr 1 - Marts måned 2016-39. Årgang Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub arbejder med og driver modeljernbaneanlæg i skalastørrelse 0 (1:45) på

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november. DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. Nr. 4. oktober kvartal 2015

HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november. DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. Nr. 4. oktober kvartal 2015 Nr. 4. oktober kvartal 2015 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november Geværer Pistoler

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere