- sådan får du, din familie, venner og kolleger den bedste oplevelse til landskamp i Parken!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- sådan får du, din familie, venner og kolleger den bedste oplevelse til landskamp i Parken!"

Transkript

1 Tilskuerguiden - sådan får du, din familie, venner og kolleger den bedste oplevelse til landskamp i Parken! Til lykke med din landskampbillet. Parken er et af Europas mest moderne stadions. Placeringen af nationalstadion i nærheden af Københavns centrum har en række fordele. Og nogle få ulemper. Vi tilbyder dig her en række praktiske oplysninger, der kan medvirke til at gøre din oplevelse som tilskuer til landskampen endnu bedre. Din siddeplads Din billet garanterer dig din helt egen siddeplads til landskampen. Men før du når så langt, skal du tage højde for transport, trafiksituationen, eventuelle parkeringsforhold samt kø og visitation ved indgangene, før du kommer helt ind til din plads. Transport til Parken: Parken ligger centralt placeret på Østerbro i København. Med gode offentlige transportmuligheder, men med meget begrænsede parkeringsmuligheder for privatbiler. Bus: Rute 15: Kører helt op til Parken. Bus 15 kører blandt andet fra Ryparken Station, Østerport Station, Kongens Nytorv, Københavns Hovedbanegård, Vesterport Station, Peter Bangsvej Station og Herlev Station. Rute 1A: Kører til Trianglen, derfra fem minutters gang til Parken. Bus 1A kører blandt andet fra Avedøre Station, Københavns Hovedbanegård, Kongens Nytorv, Østerport Station og Hellerup Station. Rute 14: Kører til Trianglen, derfra fem minutters gang til Parken. Stopper blandt andet på Svanemøllen Station, Nørreport Station, Vesterport Station og Vanløse Station. Rute: 3A: Kører til Trianglen, derfra fem minutters gang til Parken. Stopper blandt andet på Nordhavn Station, Enghave Station og Sydhavn Station. Rute 18: Kører til Vibenhus Runddel, derfra cirka 10 minutters til Parken. Stopper blandt andet på Sjælør Station, Valby Station og Nordhavn Station. Rute 150S: Kører til Vibenhus Runddel, derfra cirka 10 minutters gang til Parken. Stopper blandt andet på Nørreport Station, Ryparken Station, Nærum Station og Kokkedal Station. Yderligere oplysninger om busser til og fra Parken:

2 Tog: Nærmeste togstationer er Nordhavn Station, derfra cirka 10 minutters gang til Parken, Østerport Station, derfra cirka 15 minutters gang til Parken og Ryparken eller Svanemøllen Station, derfra cirka 20 minutters gang til Parken. Yderligere oplysninger om tog til og fra Parken: Bil: Parkeringsområdet udenfor af Parken er ofte reserveret til turistbusser. Der er ikke noget decideret parkeringsområde for privatbiler, og du må derfor ikke forvente at kunne komme til at parkere i umiddelbar nærhed af Parken. Parkering af privatbiler kan derfor kun ske under henvisning til de gældende parkeringsregler i området. Cykel, løbehjul, rulleskøjter: Der er mulighed for at parkere cykler i områderne bag Danske Spil- og Superbest-tribunerne. Løbehjul og rulleskøjter må af sikkerhedsmæssige årsager ikke medtages i Parken, men kan indleveres i Parkens reception i kontorbygningen i Super Best-tribunen. OBS: Politiet kan vælge at lukke Øster Alle for almindelig trafik. Vi anbefaler dig også at højde for vejarbejde og trafikomlægning samt trafikpropper, ulykker og andre uforudsete forhold. Ikke bare på Østerbro, men i hele Københavns-området i timerne op til en landskamp. Du kan eventuel lytte til trafikoplysningen på Københavns Radio på 96,5 mhz. Din billet: Pas på din landskampbillet. Der er kun adgang til stadion mod forevisning af en gyldig billet. Bortkomne billetter refunderes eller erstattes ikke. Til landskampe i Parken benyttes stregkodekontrol for billets gyldighed. Det er køberens/indehaverens ansvar, at stregkoden på billetten ikke er beskadiget. Beskadigede billetter betragtes som bortkomne billetter. Billetten giver adgang til dét indgangs-, service- og tilskuerområde, som fremgår på billetten. Billetten må ikke anvendes som præmie i præmiekonkurrencer eller på anden måde indgå i markedsføringsaktiviteter uden skriftlig accept fra DBU eller vores salgsfunktion, DBU Sponsorship.

3 Billetten må kun videresælges til pålydende værdi. Kom i god tid og få det hele med: Din siddeplads fremgår af billetten. Du bør på forhånd orientere dig om, hvilken tribune du skal sidde på, og hvilken indgang du skal benytte. Hvis du vil være sikker på at komme ind til tiden, er vi nødt til at anbefale dig, at du til de mest besøgte kampe tager plads i køen til din indgang senest 45 minutter inden kampens start! Der er boder med slik, sandwiches og fast food samt øl og vand med effektiv betjening i alle tilskuerområder. Reglerne for alkoholprocenten i øllet afhænger af, hvorvidt der er tale om en venskabslandskamp eller kvalifikationskamp samt turneringens arrangør. Du kan få oplyst den aktuelle alkoholprocent hos personalet i boderne. Hvis du kommer i god tid, får du samtidig det hele med; spillerne starter deres opvarmning godt tre kvarter inden kampens start, og startopstillingen fremgår normalt på storskærmene fra samme tidspunkt. Du kan også sidde og læse Landskampmagasinet i fred og ro. Der er adgang til toiletfaciliteter til begge køn i alle tilskuerområder. Seneste mødetid 45 minutter inden kick off: Hvis du vil være på plads, når dommeren fløjter kampen op, skal du være klar foran den rigtige indgang senest 45 minutter inden kampens start. Ventetid ved indgangene kan blandt andet opstå, fordi vi følger de internationale regler om kropsvisitation, der har til formål at give flertallet af jer på tribunerne en sikker oplevelse. Visitation: Alle tilskuere visiteres ved indgangene. Vi opfordrer dig til at acceptere kropsvisitationen, som foretages af Parkens kontrollører ved indgangene, så adgangen til stadion kan foregå hurtigst muligt. Du har ret til at kræve kropsvisitation foretaget af en kontrollør af dit eget køn, men dette kan kræve ventetid, hvis pågældende er optaget andetsteds. Du skal være opmærksom på, at visitationstiden typisk tager længere tid i de kolde måneder end om sommeren, fordi publikum har mere tøj, der skal tjekkes. Respekt:

4 Jubel er absolut tilladt, bare du tager hensyn til dem omkring dig! Vi vil bede dig optræde på en fair og hensynsfuld måde overfor de øvrige tilskuere på stadion. I den forbindelse beder vi dig også udvise fairplay overfor modstandernes spillere og tilskuere. Blandt andet ved at respektere deres nationalmelodi, når den bliver sunget eller spillet. Det er en flot tradition i Parken. Og den slags, der er med til at give os danskere et fantastisk godt ry ude i den store fodboldverden. Syng i stedet med for fuld hals på vores egen nationalmelodi. Det virker helt efter hensigten! Børn til landskamp: Vi vil gerne gøre noget ekstra for børnene til landskampene. Derfor har vi blandt andet specielt nedsatte priser til børn, og de priser gælder på alle afsnit på alle tribuner. Til gengæld kan meget larm og voldsom adfærd fra voksne godt virke skræmmende på vores yngste tilskuere. Vi vil derfor bede dig tænke ekstra meget på børnene. Specielt på trapperne, gangarealerne og områderne udenfor Parken. Lad være med at skubbe og mase - det går ud over børnene! Hensyn til de andre på rækken: Du kan handle ind i boderne før, under og efter kampen. Men hvis du gør det midt under kampen, så tænk lige på, hvor tit du skal forstyrre alle de andre på din række. Sikkerhed: Du kan forbedre din personlige og andres sikkerhed ved at være opmærksom på nogle meget enkle forhold. Din plads er en siddeplads. Venligst sid ned under de to gange 45 minutters spil undtagen når vi scorer! Ophold dig kun på trapperne, når du skal til eller fra dit sæde. Tag hensyn til andre, når du bevæger dig på trapperne. Ordensreglement:

5 Vi henviser til Ordensreglement. Fotos: Du er meget velkommen til at fotografere eller filme med dit mobilkamera inde i Parken. Billederne må bare kun benyttes i private sammenhænge og på dine egne profiler på sociale medier. Men derimod ikke i kommercielle sammenhænge. Det er af sikkerhedsmæssige årsager derimod ikke tilladt at medbringe større fotografiapparater eller kameraer. Hjem fra Parken: Når du forlader Parken - specielt efter landskampe med mange tilskuere - beder vi dig følge retningspilene ved udgangene, også selv om dette skulle være forbundet med en mindre omvej for dig. Dette gælder specielt tilskuerne på A-tribunen, idet passagen udenfor tribunen er meget smal. Pas på jer selv og på børnene! I tilfælde af evakuering af Parken, beder vi dig forlade stadion ved at følge retningspilene i et roligt tempo, og ved at lytte til eventuelle instrukser over højttaleranlægget. Det tager mindre end 15 minutter for den sidste tilskuer at forlade Parken efter en udsolgt landskamp. Servicemeddelelser: Du kan tjekke holdopstillingen på lystavlerne, ligesom vi bringer dem over højttalerne umiddelbart efter nationalmelodierne. Står du derimod og mangler dine venner, din søn, din kæreste eller dine nøgler, så vil vi gerne være dig behjælpelig med at efterlyse én af delene. Du skal bare henvende dig til én af kontrollørerne. Efterlysninger og servicemeddelelser bringes som hovedregel ikke over højttalerne. Og slet ikke under kampen. Men efter et ding-dong over højttaleranlægget skriver vi efterlysningen på de to elektroniske lystavler. Så hvis din kone er ved at føde, så enten bliv hjemme hos hende, eller tag i det mindste en mobiltelefon med!

6 Speaker og musik: TV- og radiovært Anders Breinholt fører dig gennem aftenens program fra speakerboksen. Og når vi scorer, så ryger der de første 30 sekunder af instrumentalnummeret Pipeline med surf-guitaristen Dick Dale og blues/rock-guitaristen Stevie Ray Vaughan ud over højttalerne! Læs om lyden af en scoring. (((Landskampmagasin: Danmark-Grækenland, 2005))) Besøg DBU og Parken døgnet rundt: Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din eventuelle rejsearrangør eller Dansk Boldspil-Union (DBU): DBU, DBU Alle 1, 2605 Brøndby, telefon (hverdage ) eller Du kan besøge DBU og Parken døgnet rundt på internetadresserne og På kan du tillige læse alt om de forskellige billetkategorier i Parken, hvordan de sælges, og hvornår salget til kampene starter. Alt sammen under kapitlet billetservice. Hvis du er til landsholds-souvenirs kan vi også anbefale dig at besøge vores elektroniske elektroniske landsholdsshop på adressen landsholdsshoppen.dk Vi ønsker en god landskamp, Dansk Boldspil-Union - store fodboldoplevelser!

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

værd at vide 2014 Ole Bornedal, filminstruktør

værd at vide 2014 Ole Bornedal, filminstruktør Tilhører: Jeg har hentet min udslidte søn i Roskilde. Fuld af bekymring var jeg, og han lugtede af en bulgarsk losseplads i juli. Men bag hans størknede hærgede, bøvsede ydre var han stadig min smukke

Læs mere

3. Hvad skal du vide inden rejsen? 3.1 Rejsekort typer, priser og køb. 3.1.1 Rejsekort personligt

3. Hvad skal du vide inden rejsen? 3.1 Rejsekort typer, priser og køb. 3.1.1 Rejsekort personligt Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?... 3 2. Hvad er rejsekort?... 3 3. Hvad skal du vide inden rejsen?... 3 3.1 Rejsekort typer, priser og køb... 3 3.1.1 Rejsekort personligt... 3 3.1.2 Rejsekort

Læs mere

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?...2 2. Hvad er rejsekort?...2 3. Hvad skal du vide

Læs mere

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER INDHOLDSFORTEGNELSE Hvem er dk hostmaster? 3 Hvad betaler du for? 3 Er der nogen i røret? 4 Hvad kan du, når du vil gøre det selv, på www.dk-hostmaster.dk?

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Dit liv. Dine forsikringer

Dit liv. Dine forsikringer Dit liv. Dine forsikringer a Velkommen codan.dk 2 Alle mennesker er forskellige. Derfor har vi brug for forskellige forsikringer. Hos os sammensætter du selv dine forsikringer, så de passer til, hvem du

Læs mere

ENLIG ELLER SAMLEVENDE?

ENLIG ELLER SAMLEVENDE? ENLIG ELLER SAMLEVENDE? Vejledning til enlige forsørgere, der modtager børnetilskud eller økonomisk fripladstilskud HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE ENLIG SOM MOD- TAGER AF BØRNETILSKUD ELLER ØKONOMISK FRIPLADSTILSKUD?

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

LUP Akutmodtagelse. Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser. - akut ambulante patienter

LUP Akutmodtagelse. Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser. - akut ambulante patienter Spørgeskemaundersøgelse blandt 15.610 akut ambulante patienter 2014 LUP Akutmodtagelse Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser - akut ambulante patienter Udarbejdet af Enhed for Evaluering

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Informationspakke om Danskprøve A1 og Danskprøve A2

Informationspakke om Danskprøve A1 og Danskprøve A2 Informationspakke om Danskprøve A1 og Danskprøve A2 Til ægtefællesammenførte i Danmark Hvad indeholder informationspakken? Informationspakken om Danskprøve A1 og Danskprøve A2 er udarbejdet til ægtefællesammenførte

Læs mere

Høringssvar vedr. forslag om 2 timers parkering omkring Lergravsparkens Metrostation

Høringssvar vedr. forslag om 2 timers parkering omkring Lergravsparkens Metrostation KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Bilag 3, Hvidbog: Høring vedr. parkeringszone med 2- timersrestriktion ved Lergravsparkens Metrostation Amager Øst Lokaludvalg har

Læs mere

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard Bilag Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard RESUME Dette dokument indeholder transskriberinger af interview samt tabeller. Indholdsfortegnelse

Læs mere

27. juni - 4. juli. Værd at vide. som frivillig på. roskilde festival. Tilhører:

27. juni - 4. juli. Værd at vide. som frivillig på. roskilde festival. Tilhører: 27. juni - 4. juli roskilde festival Værd at vide som frivillig på roskilde festival Tilhører: Vi er roskilde festival Velkommen til Roskilde Festival 2015 Værd at Vide er din særlige guide til Roskilde

Læs mere

Værd at vide. Som frivillig på Roskilde Festival. roskilde-festival.dk. Nyttig og brugbar information til dig og publikum.

Værd at vide. Som frivillig på Roskilde Festival. roskilde-festival.dk. Nyttig og brugbar information til dig og publikum. Værd at vide Som frivillig på Roskilde Festival Nyttig og brugbar information til dig og publikum roskilde-festival.dk Tilhører: ROSKILDE FESTIVALS VÆRDIGRUNDLAG Roskilde Festival er en årlig flerdages

Læs mere

TRANSMISSIONSMANUAL KANAL SPORT

TRANSMISSIONSMANUAL KANAL SPORT TRANSMISSIONSMANUAL KANAL SPORT Denne transmissionsmanuel er med til at sikre et optimalt samarbejde, når Kanal Sport kommer ud for at producere. Kanal Sport konceptet er markant funderet i at udnytte

Læs mere

Skoleledermanual 2015. Indholdsfortegnelse

Skoleledermanual 2015. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Velkommen til DBU s Fodboldskole 2015... 2 Vigtige punkter i 2015... 3 Arbejdsplan før, under og efter afvikling... 8 Januar... 8 Marts... 8 April... 8 Ugerne før skolestart... 11 Dagene

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2 / Værd at vide Velkommen Trafikselskabet Movia, Flextrafik har en kørselsordning i Østdanmark (Sjælland, Lolland, Falster, Møn og brofaste øer), som betyder,

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2015 Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Velkommen Trafikselskabet FynBus, Flextrafik, har en kørselsordning, som omfatter transport af svært bevægelseshæmmede

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

SKOLELEDERMANUAL. 2013 / version 1.0

SKOLELEDERMANUAL. 2013 / version 1.0 SKOLELEDERMANUAL 2013 / version 1.0 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Side Velkommen 2 Nyt og Vigtigt 3 6 Arbejdsplan før afviklingen 7 11 Arbejdsplan under afviklingen 12 17 Arbejdsplan

Læs mere

økologisk HOST MARKED 5. & 6. september 2015 VELKOMMEN TIL ØKOLOGISK HØSTMARKED SÆSON 2015

økologisk HOST MARKED 5. & 6. september 2015 VELKOMMEN TIL ØKOLOGISK HØSTMARKED SÆSON 2015 økologisk HOST MARKED 5. & 6. september 2015 VELKOMMEN TIL ØKOLOGISK HØSTMARKED SÆSON 2015 Tak til alle jer, der har meldt jer som værter til Økologisk Høstmarked, der i år afholdes den 5. og 6. september.

Læs mere

Holdledere Kiosk medarbejder

Holdledere Kiosk medarbejder KFUM S BOLKLUB ROSKILDE ROSKILDE FESTIVAL 2015 Holdledere Kiosk medarbejder ALLE KIOSK MEDARBEJDERE SKAL LÆSE OG FORSTÅ DENNE SKRIVELSE. Først skal der lyde en kæmpe tak, for at du vil stille op som frivillig

Læs mere

100% I SPIL TALENT. Tag på kursus/efteruddannelse via kompetencefonden. Dansk Supermarked Gå efter det bedste tilbud

100% I SPIL TALENT. Tag på kursus/efteruddannelse via kompetencefonden. Dansk Supermarked Gå efter det bedste tilbud Produktkendskab og fag-/ områdespecifikke kurser Kunne du godt tænke dig at lære produkterne i din afdeling bedre at kende for at give kunderne en bedre vejledning? Er der opgaver i dit daglige arbejde,

Læs mere

Skoleåret starter søndag den 9. august 2015. Program for 1. dag:

Skoleåret starter søndag den 9. august 2015. Program for 1. dag: INFO- hæfte 2015/16 Skoleåret starter søndag den 9. august 2015 Program for 1. dag: 14.00-15.00: Eleverne ankommer Indkvartering 15.15: Velkomst i hallen Kaffe 17.00: Afsked med forældrene Ved ankomsten

Læs mere

Kontaktpersonvejledning

Kontaktpersonvejledning 2015 Kontaktpersonvejledning KONTAKTPERSONVEJLEDNING 2015 1 Indhold Sådan samarbejder du med din lokale SFO/fritidshjem: 3 Vejledning til hele forløbet 7 Vagtplan 8 Checkliste Fremsendes i marts: Kontaktpersonvejledning

Læs mere