CV for Morten Norre. Motivation. Min baggrund. CEO og partner i Agile Innovation I/S. Agile coach og IT-projektleder. Uddannet ingeniør i 1995.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CV for Morten Norre. Motivation. Min baggrund. CEO og partner i Agile Innovation I/S. Agile coach og IT-projektleder. Uddannet ingeniør i 1995."

Transkript

1 CV for Morten Norre CEO og partner i Agile Innovation I/S. Agile coach og IT-projektleder. Uddannet ingeniør i Motivation Jeg har drevet konsulentvirksomheden Agile Innovation i 6 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med Agile som agile coach og IT-projektleder. Jeg har en baggrund som udviklingsingeniør og projektleder, og bruger Agile i et bredt perspektiv. Min opgave som agile coach er ofte at skabe bevidsthed om de grundlæggende værdier, som man ønsker at opnå for derefter at implementere Agile/Scrum/Kanban i en form, som giver mening i den kontekst og virksomhedskultur, som kunden værdsætter. Jeg har erfaring med at køre agile teams i større organisationer som IBM og EnergiMidt og mindre virksomheder som MobileThink og Frontdata. Jeg har arbejdet med både store og små teams, og med virtuelle teams, hvor medarbejdere eller underleverandører arbejder remote. Jeg har arbejdet i den finansielle sektor som konsulent i Nordea og som projektleder på Net-ID for PBS. Jeg er tilbagevendende foredragsholder i Prosa. Vores koncept "Succes med Scrum og Agile" er i programmet for Triforks GOTO Nights, og det er planlagt til at komme i kursusprogrammet hos Teknologisk Institut til efteråret. Jeg har tidligere afholdt kurser i Java, Servlets og JSP. Jeg er en engageret team lead, og jeg arbejder altid for, at mit nyeste team skal være det bedste nogensinde. Jeg arbejder dog med respekt for rollerne hos kunden og sørger for at den succes, som vi arbejder hen imod, er teamets og kundens. Jeg arbejder faciliterende og motiverer forandringer så de finder ejerskab hos de involverede. Jeg arbejder for samarbejde, trivsel, stolthed, udvikling og motivation og forsøger at fjerne bebrejdelse og skyld i samarbejdet og dialogen. Min baggrund Jeg har været ansat i store virksomheder som IBM, Ericsson, TietoEnator og Terma og små iværksættervirksomheder som IT+ og Lenio, og er i dag selvstændig. Jeg har arbejdet med systemudvikling under mange forskellige domæner og teknologier, siden jeg blev ingeniør i Digital signatur, sikkerhed, banksystemer, telecom, fibernet, sundhedsinformatik, militære systemer, administrative systemer, online selvbetjening, e-handel og mobile løsninger. Projekterne har typisk været server-, web- og integrationsløsninger implementeret i C#/.Net, Java/J2EE eller Ruby on Rails og ofte med SOA. Jeg har arbejdet med kunder som PBS, Nordea, Region Midtjylland, Lægemiddelstyrelsen, TDC, Telia, Sonofon, EnergiMidt, NRGi, Mobilethink, Ennova, Suzlon, Medialogic, Frontdata, NoZebra, Vertica og Prosa, og har erfaring med både udviklingsteams, driftsteams, underleverandører, kunder og brugere. Jeg har modtaget undervisning i Agile fra Mary Poppendieck, Jeff Sutherland, Ole Jepsen, Roman Pichler og Alistair Cockburn, og er certificeret scrum master og scrum product owner.

2 Kompetence-CV Agile Coach 7 år. Agile Project Leader 8 år. IT-Projektleder 15 år. Konsulent 15 år. Underviser og foredragsholder 12 år. Systemudvikler 19 år. Ingeniør 19 år Jobs og konsulentopgaver CEO&partner i Agile Innovation I/S Konsulentydelser indenfor agile coaching og IT-projektledelse Region Midtjylland (konsulentopgave) IT-projektleder på SciBi projektet. Et system til klinisk og forskningsmæssig brug ved spinal cord injury og brain injury. Dette er en igangværende opgave, pt. på halv tid Nordea (konsulentopgave) Agile coaching for et internationalt og distribueret udviklingsteam. Dette er en igangværende opgave, pt. på halv tid Scanenergi (konsulentopgave) Indlæg omkring Agile og Scrum på ledelsesseminar Ennova (konsulentopgave) Agile coaching for IT-udviklingsafdelingen. Dette er en igangværende opgave, med møde hver anden uge Energimidt (konsulentopgave) IT-projektleder på nedenstående projekter. Agile coach i IT-afdelingen og i samarbejdet med forretningen. MitEnergimidt. Selvbetjening på en fælles IT-platform. Single SignOn og systemintegration. Online Platform, Online Service, Online Marketing og Online SLA. Videreudvikling af MitEnergimidt gennem fire separate projekter. SparPåElregningen. E-handelsmodul til EL-handel. Automatisering af online bestilling. E-handelsmodul til fibersalg. Fiber til boligforeninger. E-handelsmodul for boligforeningskunder. V. I. P. Vouchersystem til fiberkunder. Styr på EL-regningen / besked ved højt standbyforbrug. Et varslingssystem, som overvåger kundernes EL-forbrug. Partnerportal. Håndtering af fjernaflæste målere med partnere, som fjernvarmeværker. DIOP 2, WAOO-telefoni. Portering af EnergiMidt til WAOOs telefoniplatform.

3 2009 Medialogic / Frontdata (konsulentopgave) IT-projektleder og agile coach på WBA Refusion. Et system til håndtering af kommunal medfinansiering af arbejdsløshedsdagpenge Mobilethink (konsulentopgave) Agile coach i en proces over et halvt år, hvor vi indførte Scrum eller Kanban i alle teams hos MobileThink. Teamleder i driftsteamet i det efterfølgende halvår Suzlon / Frontdata (konsulentopgave) IT-projektleder og agile coach på Suzlon Databank, et dokumentation- og kvalitetssystem til produktion af vindmølletårne ibill / Softfrontier (konsulentopgave) IT-projektleder på ibill. Et system til mobil håndtering af fakturaer NoZebra (gentaget konsulentopgave) Agile coach ved indføring af Scrum i virksomheden Prosa (gentaget konsulentopgave) Foredrag om Agile. Fyraftensmøder i hele Jylland, hvor jeg er foredragsholder Mindre konsulentopgaver som agile coach Vertica - temadag om Agile. Oberthur Technologies - workshopdag om Agile. CSC - fyraftensmøde om Agile Lenio (fastansættelse) IT-projektleder i en række projekter for EnergiMidt: KVHx - adressehåndtering. GGR - kampagnehåndtering. Bestilling Privat og Bestilling Erhverv - online bestilling af fiber. Jeg indførte Scrum i Lenio IBM, Acure (fastansættelse) IT-projektleder på projekter for Lægemiddelstyrelsen: LOS Takst Ekstranet - et system til at modtage priser fra lægemiddelindustrien via web services. Receptserver - et system til at holde elektroniske recepter fra lægen, så apotekerne kan trække dem TietoEnator, fusion med IT+ (fastansættelse) IT-projektleder på Net-ID hos PBS (forløber for Nem-ID). Digital signatur og SSO. IT-projektleder på Sikker Mail Server hos TDC. Sikker med digital signatur til offentlige kunder. Underviser på kurset Avanceret Javaprogrammering. Underviser på kurset JSP og Servlet programmering.

4 IT+ (fastansættelse) Projektleder på mpay for PBS. Et system til at lave mobile betalinger. Projektleder og systemudvikler på Telia Cash Reload. Online optankning af taletidstelefon. Systemudvikler og konsulent på projekter hos TDC, LEC og Århus Amt. Projektleder og konsulent hos Nordea Terma Elektronik (fastansættelse) Systemudvikler på DEHAWK. Et projekt til modernisering af forsvarets kommando og kontrolsystem til HAWK missilsystemet LM Ericsson (fastansættelse) Systemudvikler på Ericssons Access Network Management System. Anbefalinger Thomas Bøgh Fangel. Software Architect and Agile Practioner, MobileThink Morten was hired to kickstart the agile process at Mobilethink and I have had the pleasure of working closely with Morten for about a year during this process. Morten is extremely inspiring and very persistent in advocating his belief that agile is the best way to organize a software development process. I have had many rewarding and inspiring talks with Morten and I will recommend him very much to any company or team in need of agile assistance. Sune Kloppenborg Jeppesen. Open Source sysadmin Morten is superb at giving structure to what appears to be chaos. He's great at applying and adjusting tried software development techniques to new problem domains. I've had the pleasure to work with Morten in an IT operations and maintenance department and he has shown that he is capable of working with and understanding very technical people and leading all in the right direction to complete a given project. It's been a pleasure to work with Morten and I can only give him my warmest recommendations. Torben Flodgaard Kristensen. Produktchef, EnergiMidt Agile Innovation har hjulpet os med at bygge bro imellem IT og forretningen. Der sættes fokus på forretningens krav og ønsker, mens Agile Innovation samtidig giver den sparring, som forbedrer forretningens krav og omstiller det til praktiske IT løsninger. Mads Peter Henderson. Arkitekt, udvikler og partner hos OpenMinds Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Morten i adskillige IT udviklingsprojekter igennem en længere årrække. Morten mestrer at navigere i farvandet mellem forretningens skiftende ønsker og udviklernes behov for at kunne arbejde kontinuerligt fremad. Morten er på den måde agil helt ind til benet. Morten formår at få sit team til at arbejde optimalt, ved hele tiden på den ene side at være opmærksom på hvornår metoder og værktøjer skal tilpasses teamets måde at arbejde på, og på den anden side, hvornår teamet skal tilpasse sig metoden, af hensyn til det bredere samarbejde med kunden. Jeg kan varmt anbefale Morten til enhver, der har brug for en dygtig, agil og engageret projektleder til at lede sit IT projekt. Ole Gade. Arkitekt, udvikler og indehaver af Just Innovate Jeg har arbejdet sammen med Morten Norre gennem en længere periode, og kan varmt anbefale

5 ham som projektleder og medspiller på ethvert team. En af Mortens helt store egenskaber er at han både taler udvikler og forretnings-sprog. Det er en stor fordel at have en, som kan bygge bro mellem de 2 verdener, og som forstår de udfordringer som begge står over for. Morten har fungeret som SCRUM master, og har til fulde opfyldt denne rolle. Han sørger for at udviklerteamet hele tiden kan performe optimalt. Han sørger for at fjerne de "impediments", der opstår hen af vejen inden de bliver til hindring for fremdrift i teamet. Christina Utzen Larsen. Domæneekspert og bruger, Energimidt Morten besidder et godt overblik og er fantastisk god til at stille de gode spørgsmål, således at problemstillinger bliver afklaret tidligt i forløbet. Han sætter sig ind i de nødvendige processer og kan oversætte til et normalt sprog, så man kan forstå hinanden trods de mange fagudtryk. Morten er et meget venligt menneske som formår at formidle et godt samarbejde uanset om det er direktøren eller fodfolket han kommunikerer med. Martin Perregaard-Bitsch. Forretningsleder, Salg Multiforsyning, EnergiMidt Jeg har i en længere periode haft et tæt og godt samarbejde med Agile Innovation. Vi havde behov for hjælp til at kommercialisere vores kundeoptag og selvbetjenings- og bestillingsunivers. Agile Innovation formåede med ekstremt korte deadlines, at hjælpe os med at få et langt mere professionelt kundeoptag på flere digitale platforme. Vi fik minimeret vores akkvisitions og håndteringsomkostninger samtidig med, at det blev ultra nemt for kunderne. Der blev altid leveret til aftalt tid og der blev aldrig gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Samtidig bidrog de med masser af viden og sparring som løftede vores løsninger. Jeg kan helt sikkert give Agile Innovation mine bedste anbefalinger. Daniel Mejlgaard Mortensen. Product Manager, Forretningsudvikling, EnergiMidt Jeg har haft fornøjelsen med at arbejde sammen med Agile Innovation på et udviklingsprojekt der krævede skarpe hoveder der kunne tænke ud af boksen. Agile Innovation arbejdede proaktivt og bidrog konstruktivt og effektivt til den endelige løsning. Alt i alt et behageligt samarbejde, hvor resultatet var en løsning der både fungere nu og her og som har en dynamisk struktur der gør det muligt at tilpasse fremadrettet. Jeg vil med glæde arbejde sammen med Agile Innovation i fremtidige projekter. Lars Davidsen. IT-udvikler, Energimidt Vi har haft Morten hos os igennem en længere periode. Her har vi gennemført en lang række projekter. Jeg har selv siddet som udvikler på næsten alle projekterne og har derfor haft et tæt samarbejde med ham. Han har været rigtig god både som vores it-projektleder / scrummaster, men har samtidig fungeret som et godt bindeled imellem den øvrige del af forretningen og vores projektgruppe. Han har i projekterne optimeret vores proces, ved at gøre den mere agil, men også fået den øvrige del af forretningen til at forstå behovet for at arbejde på denne måde. Han har altid været god til at rydde problemerne af vejen for os udviklere og taget de opgør, der var nødvendige for at projektet blev en succes. Jeg har været glad for at arbejde sammen med Morten og kan varmt anbefale ham. Jesper Nielsen. Business Manager, Acure an IBM division (Skrevet i 2008) Jeg har haft fornøjelsen at ansætte og siden have første linie leder ansvaret for Morten da han var ansat i Acure. Morten er en meget bred projektleder der qua hans stadige interesse for de nyeste teknologier og metoder forbliver skarp på de bedste måder at udvikle software på. Morten har sin store force i det lille projektteam (op til 7+-2) hvor han formår at få teamet til at blive selvoptimerende for derved at sikre at performance i projektgruppen forbliver på toppen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre med Morten som processrådgiver eller projektleder på det lille, men kritiske projekt.

6 Kontakt Morten Norre CEO&partner Agile Innovation I/S Espedalen Risskov agile-innovation.dk

Executive coaching (ledercoaching) Hvordan bliver du en bedre leder og får dine ambitioner ført ud i livet? Uanset dine ledelsesmæssige udfordringer får du hjælp til selvhjælp gennem opgaver, modelbetragtninger

Læs mere

Profil: Jeppe Cramon. Profil for Jeppe Cramon. Personlig profil. IT erfaring: Siden 1994. Kontakt tlf: 26 20 25 65 Kontakt email: jeppe@cramon.

Profil: Jeppe Cramon. Profil for Jeppe Cramon. Personlig profil. IT erfaring: Siden 1994. Kontakt tlf: 26 20 25 65 Kontakt email: jeppe@cramon. Profil for Jeppe Cramon Navn: Jeppe Cramon Stilling: IT Arkitekt/Udvikler Alder: 38 år Bopæl: Nordsjælland IT erfaring: Siden 1994 Kontakt tlf: 26 20 25 65 Kontakt email: jeppe@cramon.dk Personlig profil

Læs mere

WESTERGAARD KURSER 2015

WESTERGAARD KURSER 2015 WESTERGAARD KURSER 2015 DIN SERVICE MANAGEMENT SPECIALIST IT-SERVICE BORGERSERVICE KUNDESERVICE Danske kursusmaterialer Dansk pædagogik Erfarne instruktører 2015 KURSUSKATALOG 1 Et videnshus fyldt med

Læs mere

Michael Ølund, s083237. Agil udvikling i it-baserede projekter: Et studie i agile metoders egenskaber og ligheder

Michael Ølund, s083237. Agil udvikling i it-baserede projekter: Et studie i agile metoders egenskaber og ligheder Michael Ølund, s083237 Agil udvikling i it-baserede projekter: Et studie i agile metoders egenskaber og ligheder Afgangsprojekt, Januar 2012 Agil udvikling i it-baserede projekter: Et studie i agile metoders

Læs mere

Dette whitepaper udspringer af dialoger med deltagere på et agile forum etableret af Peak. Forfatterne ønsker derfor at takke:

Dette whitepaper udspringer af dialoger med deltagere på et agile forum etableret af Peak. Forfatterne ønsker derfor at takke: - Dette whitepaper udspringer af dialoger med deltagere på et agile forum etableret af Peak. Forfatterne ønsker derfor at takke: Charlotte Gall, Digitaliseringsstyrelsen Dan Sten Rexen, Arbejdsmarkedsstyrelsen

Læs mere

Lean i et revisionsfirma

Lean i et revisionsfirma Lean i et revisionsfirma Fokus på team samarbejde i et revisionsfirma 01-12-2011 Handelshøjskolen Århus Hovedopgave HDR Vejleder: Bent Høgsted Indholdsfortegnelse 1. English Summary... 1 2. Indledning...

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

KonsulentNyt MAGASINET FOR DE TUNGE IT-KONSULENTER. NR. 33 / 2013. Scrum-tema

KonsulentNyt MAGASINET FOR DE TUNGE IT-KONSULENTER. NR. 33 / 2013. Scrum-tema KonsulentNyt MAGASINET FOR DE TUNGE IT-KONSULENTER. NR. 33 / 2013 Scrum-tema 14 Måske Danmarks bedste Indhold Side 4-9 Scrum-novicer kan begynde her Problemer med release: nul En Scrum-veteran fra Saxo

Læs mere

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1 Skab trivsel og varige resultater Partner Motivation Factor / partner 1 Partner Motivation Factor Partner Bliv partner hos Motivation Factor Institute og få adgang til et struktureret procesværktøj, der

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach Stillingsbeskrivelse Agil Coach Virksomhedsbeskrivelse Plan A blev etableret i 2005, en sund og succesrig konsulentvirksomhed som rådgiver og coacher nogle af de største kunder i Danmark. Deres succes

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE MARTS 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE MARTS 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE MARTS 2006 3. årgang Kære læser! Kender du talenterne i din virksomhed? En virksomheds overlevelse kan afhænge af, om man får spottet talenterne og de meget dygtige medarbejdere i

Læs mere

Salg i et oplevelsesorienteret samfund Er I forberedt - eller tager I skraldet? Preceptor

Salg i et oplevelsesorienteret samfund Er I forberedt - eller tager I skraldet? Preceptor Salg i et oplevelsesorienteret samfund Er I forberedt - eller tager I skraldet? Hvem er vi? Det innovative perspektiv Vores styrke ligger i evnen til, at forankre nye salgsprocesser, strategier og værktøjer,

Læs mere

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7.

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7. 1 Indhold 1. INFORMATION s 5 2. VELKOMST s 11 3. INSPIRATION s 21 Forord En uendelig og fantastisk rejse 4. INFORMATION s 27 5. INVOLVERING s 31 6. PÅSKØNNELSE s 35 7. UDVIKLING s 39 8. OMSORG s 43 9.

Læs mere

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Projektlederens nutid og fremtid Internationalisering, forandringsledelse og kommunikation Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Synspunkt Hvordan bliver vi en

Læs mere

Management Forandringsledelse Daka Randers. 04-06-2013 Kristian Madsen

Management Forandringsledelse Daka Randers. 04-06-2013 Kristian Madsen Management 04-06-2013 Kristian Madsen Titelblad Forfatter: Kristian Madsen (A10060) Titel: Forandringsledelse Uddannelse: Maskinmester Uddannelsessted: Aarhus Maskinmesterskole Vejleder: Niels Ole Birkelund

Læs mere

Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle. Det er os med projektledelse. www.mannaz.com

Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle. Det er os med projektledelse. www.mannaz.com Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle Det er os med projektledelse www.mannaz.com Kompetence er meget mere end viden Efter et år i krisens tegn står du i dag midt i en ny virkelighed.

Læs mere

Thinking Global Development HALVÅRSRAPPORT CVR: 20921897

Thinking Global Development HALVÅRSRAPPORT CVR: 20921897 Thinking Global Development HALVÅRSRAPPORT 2013 CVR: 20921897 Indhold Ledelsesberetning 03 CEO-letter 04 Hoved- og nøgletal for koncernen 05 Første halvår i hovedtræk 06 Finansiel udvikling 12 Ledelsespåtegning

Læs mere

Data Center Enterprise Computing Solutions Denmark. Arrow ECS HP kompetence center. arrow.com

Data Center Enterprise Computing Solutions Denmark. Arrow ECS HP kompetence center. arrow.com Data Center Enterprise Computing Solutions Denmark Arrow ECS HP kompetence center arrow.com 2 Index HP teamet hos Arrow ECS 4 Arrow ECS HP democenter... 5 HP ServiceONE Expert Partner... 6 HP ExpertONE

Læs mere

2015 Winholistic Academy Katalog

2015 Winholistic Academy Katalog 2015 Winholistic Academy Katalog Af: Peter Winther Winholistic ApS 09-03-2015 Indholdsfortegnelse KOMMUNIKATIONSUDDANNELSER... 4 Præsentationsteknik varighed 2 dage.... 4 Kommunikationsoptimering varighed

Læs mere

Softwareudvikling-på-tværs 2008-2 - Teknologisk Institut

Softwareudvikling-på-tværs 2008-2 - Teknologisk Institut http://www.teknologisk.dk/swtvaerskonf Side 1 af 2 Forside > Konferencer > IT > Softwareudvikling-på-tværs 2008-2 Softwareudvikling-på-tværs 2008-2 Program Foredragsbeskrivelser Priser Konferencen holdes

Læs mere

FIND DIT KURSUS. 1. halvår 2013. www.prosa.dk/kursus. Forbundet af It-professionelle

FIND DIT KURSUS. 1. halvår 2013. www.prosa.dk/kursus. Forbundet af It-professionelle FIND DIT KURSUS Forbundet af It-professionelle 1. halvår 2013 www.prosa.dk/kursus Indhold Find dit kursus i PROSA SYSTEM- OG WEBUDVIKLING Learn to write Android applications... 3 ios Workshop I og II...

Læs mere

Den hemmelige kode. En undersøgelse af succesfulde konsulenter i 7N

Den hemmelige kode. En undersøgelse af succesfulde konsulenter i 7N Den hemmelige kode En undersøgelse af succesfulde konsulenter i 7N 1 Indhold Forord Forord 3 Hvorfor vil 7N bryde kompetencekoden? 4 Projektets metode 6 Introduktion til kompetencerne 8 De fem kompetencer

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

TESTIMONIALS BEYOND PROJECT LEADERSHIP 2008-2012

TESTIMONIALS BEYOND PROJECT LEADERSHIP 2008-2012 TESTIMONIALS BEYOND PROJECT LEADERSHIP 2008-2012 "BPL er et rigtig godt kursus, der i høj grad bidrager til både indsigt i forudsætningerne for et optimalt samarbejde i grupper og værktøjerne til at udleve

Læs mere

Beredskab af viden og teknologi

Beredskab af viden og teknologi DI SÅDAN Også i denne serie: Indsigt i kundens verden Idé og konceptudvikling Lean-tanken når innovationsprojekter gennemføres Markedsintroduktion Ledelse og innovationskultur Innovationsprocessen Beredskab

Læs mere

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Selv de dygtigste kan blive bedre Jeg fik bekræftet mine styrker og udfordringer Side 10 Træd et skridt tilbage

Læs mere

BEYOND PROJECT LEADERSHIP programmet 2008-2014

BEYOND PROJECT LEADERSHIP programmet 2008-2014 TESTIMONIALS BEYOND PROJECT LEADERSHIP programmet 2008-2014 Tusind tak for et fantastisk kursus. Ved at have tid til refleksion og frem for alt sparring med min makker fik jeg fat i nogle af de ting jeg

Læs mere

Springet. Elleve fortællinger om at blive freelancekonsulent

Springet. Elleve fortællinger om at blive freelancekonsulent Springet Elleve fortællinger om at blive freelancekonsulent Folder den sig ud? Selv om spørgsmålet ikke siges højt, overdøver det fuldstændig larmen fra motorerne, når du sidder der ved døren i 4.000 meters

Læs mere

PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014

PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014 PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014 6. - 7. februar PROGRAM VELKOMMEN TIL PROJEKTLEDERSUMMIT 2014 Atter i år åbner vi dørene til Rambølls hovedkvarter i Ørestaden og byder dig velkommen til et spændende Projektledersummit

Læs mere

Beslutningstagerens overblik ved BIM implementering. Kandidatspeciale

Beslutningstagerens overblik ved BIM implementering. Kandidatspeciale Beslutningstagerens overblik ved BIM implementering Kandidatspeciale af Palle Bisgaard 12-01-2012 TITELBLAD Speciale af Palle Bisgaard ved Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, med speciale

Læs mere