CV for Morten Norre. Motivation. Min baggrund. CEO og partner i Agile Innovation I/S. Agile coach og IT-projektleder. Uddannet ingeniør i 1995.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CV for Morten Norre. Motivation. Min baggrund. CEO og partner i Agile Innovation I/S. Agile coach og IT-projektleder. Uddannet ingeniør i 1995."

Transkript

1 CV for Morten Norre CEO og partner i Agile Innovation I/S. Agile coach og IT-projektleder. Uddannet ingeniør i Motivation Jeg har drevet konsulentvirksomheden Agile Innovation i 6 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med Agile som agile coach og IT-projektleder. Jeg har en baggrund som udviklingsingeniør og projektleder, og bruger Agile i et bredt perspektiv. Min opgave som agile coach er ofte at skabe bevidsthed om de grundlæggende værdier, som man ønsker at opnå for derefter at implementere Agile/Scrum/Kanban i en form, som giver mening i den kontekst og virksomhedskultur, som kunden værdsætter. Jeg har erfaring med at køre agile teams i større organisationer som IBM og EnergiMidt og mindre virksomheder som MobileThink og Frontdata. Jeg har arbejdet med både store og små teams, og med virtuelle teams, hvor medarbejdere eller underleverandører arbejder remote. Jeg har arbejdet i den finansielle sektor som konsulent i Nordea og som projektleder på Net-ID for PBS. Jeg er tilbagevendende foredragsholder i Prosa. Vores koncept "Succes med Scrum og Agile" er i programmet for Triforks GOTO Nights, og det er planlagt til at komme i kursusprogrammet hos Teknologisk Institut til efteråret. Jeg har tidligere afholdt kurser i Java, Servlets og JSP. Jeg er en engageret team lead, og jeg arbejder altid for, at mit nyeste team skal være det bedste nogensinde. Jeg arbejder dog med respekt for rollerne hos kunden og sørger for at den succes, som vi arbejder hen imod, er teamets og kundens. Jeg arbejder faciliterende og motiverer forandringer så de finder ejerskab hos de involverede. Jeg arbejder for samarbejde, trivsel, stolthed, udvikling og motivation og forsøger at fjerne bebrejdelse og skyld i samarbejdet og dialogen. Min baggrund Jeg har været ansat i store virksomheder som IBM, Ericsson, TietoEnator og Terma og små iværksættervirksomheder som IT+ og Lenio, og er i dag selvstændig. Jeg har arbejdet med systemudvikling under mange forskellige domæner og teknologier, siden jeg blev ingeniør i Digital signatur, sikkerhed, banksystemer, telecom, fibernet, sundhedsinformatik, militære systemer, administrative systemer, online selvbetjening, e-handel og mobile løsninger. Projekterne har typisk været server-, web- og integrationsløsninger implementeret i C#/.Net, Java/J2EE eller Ruby on Rails og ofte med SOA. Jeg har arbejdet med kunder som PBS, Nordea, Region Midtjylland, Lægemiddelstyrelsen, TDC, Telia, Sonofon, EnergiMidt, NRGi, Mobilethink, Ennova, Suzlon, Medialogic, Frontdata, NoZebra, Vertica og Prosa, og har erfaring med både udviklingsteams, driftsteams, underleverandører, kunder og brugere. Jeg har modtaget undervisning i Agile fra Mary Poppendieck, Jeff Sutherland, Ole Jepsen, Roman Pichler og Alistair Cockburn, og er certificeret scrum master og scrum product owner.

2 Kompetence-CV Agile Coach 7 år. Agile Project Leader 8 år. IT-Projektleder 15 år. Konsulent 15 år. Underviser og foredragsholder 12 år. Systemudvikler 19 år. Ingeniør 19 år Jobs og konsulentopgaver CEO&partner i Agile Innovation I/S Konsulentydelser indenfor agile coaching og IT-projektledelse Region Midtjylland (konsulentopgave) IT-projektleder på SciBi projektet. Et system til klinisk og forskningsmæssig brug ved spinal cord injury og brain injury. Dette er en igangværende opgave, pt. på halv tid Nordea (konsulentopgave) Agile coaching for et internationalt og distribueret udviklingsteam. Dette er en igangværende opgave, pt. på halv tid Scanenergi (konsulentopgave) Indlæg omkring Agile og Scrum på ledelsesseminar Ennova (konsulentopgave) Agile coaching for IT-udviklingsafdelingen. Dette er en igangværende opgave, med møde hver anden uge Energimidt (konsulentopgave) IT-projektleder på nedenstående projekter. Agile coach i IT-afdelingen og i samarbejdet med forretningen. MitEnergimidt. Selvbetjening på en fælles IT-platform. Single SignOn og systemintegration. Online Platform, Online Service, Online Marketing og Online SLA. Videreudvikling af MitEnergimidt gennem fire separate projekter. SparPåElregningen. E-handelsmodul til EL-handel. Automatisering af online bestilling. E-handelsmodul til fibersalg. Fiber til boligforeninger. E-handelsmodul for boligforeningskunder. V. I. P. Vouchersystem til fiberkunder. Styr på EL-regningen / besked ved højt standbyforbrug. Et varslingssystem, som overvåger kundernes EL-forbrug. Partnerportal. Håndtering af fjernaflæste målere med partnere, som fjernvarmeværker. DIOP 2, WAOO-telefoni. Portering af EnergiMidt til WAOOs telefoniplatform.

3 2009 Medialogic / Frontdata (konsulentopgave) IT-projektleder og agile coach på WBA Refusion. Et system til håndtering af kommunal medfinansiering af arbejdsløshedsdagpenge Mobilethink (konsulentopgave) Agile coach i en proces over et halvt år, hvor vi indførte Scrum eller Kanban i alle teams hos MobileThink. Teamleder i driftsteamet i det efterfølgende halvår Suzlon / Frontdata (konsulentopgave) IT-projektleder og agile coach på Suzlon Databank, et dokumentation- og kvalitetssystem til produktion af vindmølletårne ibill / Softfrontier (konsulentopgave) IT-projektleder på ibill. Et system til mobil håndtering af fakturaer NoZebra (gentaget konsulentopgave) Agile coach ved indføring af Scrum i virksomheden Prosa (gentaget konsulentopgave) Foredrag om Agile. Fyraftensmøder i hele Jylland, hvor jeg er foredragsholder Mindre konsulentopgaver som agile coach Vertica - temadag om Agile. Oberthur Technologies - workshopdag om Agile. CSC - fyraftensmøde om Agile Lenio (fastansættelse) IT-projektleder i en række projekter for EnergiMidt: KVHx - adressehåndtering. GGR - kampagnehåndtering. Bestilling Privat og Bestilling Erhverv - online bestilling af fiber. Jeg indførte Scrum i Lenio IBM, Acure (fastansættelse) IT-projektleder på projekter for Lægemiddelstyrelsen: LOS Takst Ekstranet - et system til at modtage priser fra lægemiddelindustrien via web services. Receptserver - et system til at holde elektroniske recepter fra lægen, så apotekerne kan trække dem TietoEnator, fusion med IT+ (fastansættelse) IT-projektleder på Net-ID hos PBS (forløber for Nem-ID). Digital signatur og SSO. IT-projektleder på Sikker Mail Server hos TDC. Sikker med digital signatur til offentlige kunder. Underviser på kurset Avanceret Javaprogrammering. Underviser på kurset JSP og Servlet programmering.

4 IT+ (fastansættelse) Projektleder på mpay for PBS. Et system til at lave mobile betalinger. Projektleder og systemudvikler på Telia Cash Reload. Online optankning af taletidstelefon. Systemudvikler og konsulent på projekter hos TDC, LEC og Århus Amt. Projektleder og konsulent hos Nordea Terma Elektronik (fastansættelse) Systemudvikler på DEHAWK. Et projekt til modernisering af forsvarets kommando og kontrolsystem til HAWK missilsystemet LM Ericsson (fastansættelse) Systemudvikler på Ericssons Access Network Management System. Anbefalinger Thomas Bøgh Fangel. Software Architect and Agile Practioner, MobileThink Morten was hired to kickstart the agile process at Mobilethink and I have had the pleasure of working closely with Morten for about a year during this process. Morten is extremely inspiring and very persistent in advocating his belief that agile is the best way to organize a software development process. I have had many rewarding and inspiring talks with Morten and I will recommend him very much to any company or team in need of agile assistance. Sune Kloppenborg Jeppesen. Open Source sysadmin Morten is superb at giving structure to what appears to be chaos. He's great at applying and adjusting tried software development techniques to new problem domains. I've had the pleasure to work with Morten in an IT operations and maintenance department and he has shown that he is capable of working with and understanding very technical people and leading all in the right direction to complete a given project. It's been a pleasure to work with Morten and I can only give him my warmest recommendations. Torben Flodgaard Kristensen. Produktchef, EnergiMidt Agile Innovation har hjulpet os med at bygge bro imellem IT og forretningen. Der sættes fokus på forretningens krav og ønsker, mens Agile Innovation samtidig giver den sparring, som forbedrer forretningens krav og omstiller det til praktiske IT løsninger. Mads Peter Henderson. Arkitekt, udvikler og partner hos OpenMinds Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Morten i adskillige IT udviklingsprojekter igennem en længere årrække. Morten mestrer at navigere i farvandet mellem forretningens skiftende ønsker og udviklernes behov for at kunne arbejde kontinuerligt fremad. Morten er på den måde agil helt ind til benet. Morten formår at få sit team til at arbejde optimalt, ved hele tiden på den ene side at være opmærksom på hvornår metoder og værktøjer skal tilpasses teamets måde at arbejde på, og på den anden side, hvornår teamet skal tilpasse sig metoden, af hensyn til det bredere samarbejde med kunden. Jeg kan varmt anbefale Morten til enhver, der har brug for en dygtig, agil og engageret projektleder til at lede sit IT projekt. Ole Gade. Arkitekt, udvikler og indehaver af Just Innovate Jeg har arbejdet sammen med Morten Norre gennem en længere periode, og kan varmt anbefale

5 ham som projektleder og medspiller på ethvert team. En af Mortens helt store egenskaber er at han både taler udvikler og forretnings-sprog. Det er en stor fordel at have en, som kan bygge bro mellem de 2 verdener, og som forstår de udfordringer som begge står over for. Morten har fungeret som SCRUM master, og har til fulde opfyldt denne rolle. Han sørger for at udviklerteamet hele tiden kan performe optimalt. Han sørger for at fjerne de "impediments", der opstår hen af vejen inden de bliver til hindring for fremdrift i teamet. Christina Utzen Larsen. Domæneekspert og bruger, Energimidt Morten besidder et godt overblik og er fantastisk god til at stille de gode spørgsmål, således at problemstillinger bliver afklaret tidligt i forløbet. Han sætter sig ind i de nødvendige processer og kan oversætte til et normalt sprog, så man kan forstå hinanden trods de mange fagudtryk. Morten er et meget venligt menneske som formår at formidle et godt samarbejde uanset om det er direktøren eller fodfolket han kommunikerer med. Martin Perregaard-Bitsch. Forretningsleder, Salg Multiforsyning, EnergiMidt Jeg har i en længere periode haft et tæt og godt samarbejde med Agile Innovation. Vi havde behov for hjælp til at kommercialisere vores kundeoptag og selvbetjenings- og bestillingsunivers. Agile Innovation formåede med ekstremt korte deadlines, at hjælpe os med at få et langt mere professionelt kundeoptag på flere digitale platforme. Vi fik minimeret vores akkvisitions og håndteringsomkostninger samtidig med, at det blev ultra nemt for kunderne. Der blev altid leveret til aftalt tid og der blev aldrig gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Samtidig bidrog de med masser af viden og sparring som løftede vores løsninger. Jeg kan helt sikkert give Agile Innovation mine bedste anbefalinger. Daniel Mejlgaard Mortensen. Product Manager, Forretningsudvikling, EnergiMidt Jeg har haft fornøjelsen med at arbejde sammen med Agile Innovation på et udviklingsprojekt der krævede skarpe hoveder der kunne tænke ud af boksen. Agile Innovation arbejdede proaktivt og bidrog konstruktivt og effektivt til den endelige løsning. Alt i alt et behageligt samarbejde, hvor resultatet var en løsning der både fungere nu og her og som har en dynamisk struktur der gør det muligt at tilpasse fremadrettet. Jeg vil med glæde arbejde sammen med Agile Innovation i fremtidige projekter. Lars Davidsen. IT-udvikler, Energimidt Vi har haft Morten hos os igennem en længere periode. Her har vi gennemført en lang række projekter. Jeg har selv siddet som udvikler på næsten alle projekterne og har derfor haft et tæt samarbejde med ham. Han har været rigtig god både som vores it-projektleder / scrummaster, men har samtidig fungeret som et godt bindeled imellem den øvrige del af forretningen og vores projektgruppe. Han har i projekterne optimeret vores proces, ved at gøre den mere agil, men også fået den øvrige del af forretningen til at forstå behovet for at arbejde på denne måde. Han har altid været god til at rydde problemerne af vejen for os udviklere og taget de opgør, der var nødvendige for at projektet blev en succes. Jeg har været glad for at arbejde sammen med Morten og kan varmt anbefale ham. Jesper Nielsen. Business Manager, Acure an IBM division (Skrevet i 2008) Jeg har haft fornøjelsen at ansætte og siden have første linie leder ansvaret for Morten da han var ansat i Acure. Morten er en meget bred projektleder der qua hans stadige interesse for de nyeste teknologier og metoder forbliver skarp på de bedste måder at udvikle software på. Morten har sin store force i det lille projektteam (op til 7+-2) hvor han formår at få teamet til at blive selvoptimerende for derved at sikre at performance i projektgruppen forbliver på toppen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre med Morten som processrådgiver eller projektleder på det lille, men kritiske projekt.

6 Kontakt Morten Norre CEO&partner Agile Innovation I/S Espedalen Risskov agile-innovation.dk

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach Stillingsbeskrivelse Agil Coach Virksomhedsbeskrivelse Plan A blev etableret i 2005, en sund og succesrig konsulentvirksomhed som rådgiver og coacher nogle af de største kunder i Danmark. Deres succes

Læs mere

IT-Universitetet, Projekt- og Programledelse November 2013 AGIL PROGRAMLEDELSE 13-11-2013 1

IT-Universitetet, Projekt- og Programledelse November 2013 AGIL PROGRAMLEDELSE 13-11-2013 1 IT-Universitetet, Projekt- og Programledelse November 2013 AGIL PROGRAMLEDELSE 1 AGENDA Hvem snakker? De betydende faktorer Agil forretningsudvikling D60 leverancemodel - Bedrock Opsamling og? 2 Hvem snakker?

Læs mere

E-sundhedskompetence - et redskab til at skabe bro mellem borgere, patienter og vores digitale sundhedstilbud

E-sundhedskompetence - et redskab til at skabe bro mellem borgere, patienter og vores digitale sundhedstilbud E-sundhedskompetence - et redskab til at skabe bro mellem borgere, patienter og vores digitale sundhedstilbud Lars Kayser Institut for Folkesundhedsvidenskab Københavns Universitet Andre Kushniruk, Richard

Læs mere

TOM NYMANN. Kursets Undervisere. PRINCE2 Projektledelse. PRINCE2 Foundation & Practitioner

TOM NYMANN. Kursets Undervisere. PRINCE2 Projektledelse. PRINCE2 Foundation & Practitioner Tom er en af vores undervisere. Han er akkrediteret PRINCE2 underviser og har særlig stor erfaring med både teoretisk og anvendt projektledelse. Han er pædagogisk orienteret, og lægger vægt på at formidle

Læs mere

Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov.

Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov. På dansk/in Danish: Aarhus d. 10. januar 2013/ the 10 th of January 2013 Kære alle Chefer i MUS-regi! Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov. Og

Læs mere

Aspector v/morten Kamp Andersen. Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case

Aspector v/morten Kamp Andersen. Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case Aspector v/morten Kamp Andersen Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case PROGRAM 1. Hvorfor er der (igen) fokus på Talent Management? 2. Hvad er Talent Management? 3. Hvad er business casen?

Læs mere

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY SELVSTÆNDIGE KONSULENTER - FÅ DET PERFEKTE MATCH TIL DIT PROJEKT, HER OG NU IT er et omdrejningspunkt i mange forretningsprocesser og behovene ændrer

Læs mere

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017 Reception for Metier Programs & Projects A/S 29. november 2017 AGENDA Metier i perspektiv på 5 minutter v/ Per Juel Christensen, Bestyrelsesformand i Metier Kort om Metier Scandinavia v/ Allan Jørgensen,

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

TOM NYMANN PRINCE2 Foundation & Practitioner. Kursets Undervisere PRINCE2 Projektledelse

TOM NYMANN PRINCE2 Foundation & Practitioner. Kursets Undervisere PRINCE2 Projektledelse Tom er en af vores undervisere. Han er akkrediteret PRINCE2 underviser og har særlig stor erfaring med både teoretisk og anvendt projektledelse. Han er pædagogisk orienteret, og lægger vægt på at formidle

Læs mere

3C Salesforce Support

3C Salesforce Support 3C Salesforce Support www.3cconsult.dk Salesforce Cloud Alliance Partner Salesforce support Hvem peger flaskehalsen på hos jer? - Er din Salesforce medarbejder 4 personer i 1? - Vil han gerne holde fri,

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Systemisk projektlederuddannelse

Systemisk projektlederuddannelse Systemisk projektlederuddannelse En kombination af klassiske og nye projektstyringsfærdigheder og relationelle forståelser Giv din projektpraksis et løft Kan du navigere i de mange komplekse projektopgaver?

Læs mere

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med.

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med. Ansøgning Yderligere bemærkninger til ansøgningen Det var fedt at rammerne var så åbne, som jeg så det var der kun to krav til projektet: Det skulle være open source og det skulle have det offentliges

Læs mere

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan:

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede kan: Den studerende har udviklingsbaseret viden om og forståelse for Den studerende kan Den studerende kan Den studerende har udviklingsbaseret

Læs mere

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012 January 2012 3. årgang, nummer 1 Harmoni Med SAP PI Når tingene går op i en højere enhed Godt nytår! Vi er kommet ind i 2012 med fuld fart, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med kunder og

Læs mere

SØREN SKIBSTED 1/5. Telefon Direkte: Partner, Head of London Office, København, London.

SØREN SKIBSTED 1/5. Telefon Direkte: Partner, Head of London Office, København, London. SØREN SKIBSTED Partner, Head of London Office, København, London Søren leder Kromann Reumerts London-kontor og er leder af Kromann Reumerts forretningsgruppe for outsourcing. Han er beskikket som advokat

Læs mere

Kom i gang med E-handel

Kom i gang med E-handel Vertica 2015 DI Handels e-handelsworkshop Kom i gang med E-handel Indledning Et e-handelsprojekt er for mange virksomheder et stort skridt, som kan medføre store positive ændringer i kundeadfærd, oplevelsen

Læs mere

Top 5 ERP implementeringsudfordringer - håndtering i praksis. 24. Oktober 2013

Top 5 ERP implementeringsudfordringer - håndtering i praksis. 24. Oktober 2013 Top 5 ERP implementeringsudfordringer - håndtering i praksis 24. Oktober 2013 Agenda Kort om Ole Fælles baggrund Hvad mener vi med implementering? Metode Succeskriterier ved implementering af ERP Top 5

Læs mere

Performance samtaler

Performance samtaler Performance samtaler Der skaber bundlinje Hvor tit taler du med din medarbejder? Hvilke samtaler skaber værdi for din bundlinje? Hvad skal der til for at performance samtaler virker Din bundlinje Lad os

Læs mere

Motivation Factor JobEdu

Motivation Factor JobEdu Kursus i Jobcoaching med Motivation Factor metoden Motivation Factor JobEdu Med Motivation Factor JobEdu arbejder vi fra nutiden mod fremtiden. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi fastsætter mål

Læs mere

itsmf Lisbeth Smed

itsmf Lisbeth Smed Coop Teknologi At blive forretningens foretrukne sparringspartner itsmf 27-10-2016 Lisbeth Smed Mail: Lisbeth.Smed@coop.dk Indhold 1. Om Coop 2. Udfordringen 3. Visionen 4. Matrix-organisation Virtuelle

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Essential Skills for New Managers

Essential Skills for New Managers Essential Skills for New Managers Poynter Institute 7.-12. december 2014 1 Overskrifterne for kurset var: How to establish your credibility as a leader, even if you are new in your role. How to provide

Læs mere

Resultater af ikt-barometer 2011

Resultater af ikt-barometer 2011 Resultater af ikt-barometer 11 Baggrund om undersøgelsen BrainsBusiness ICTNORCOM har i samarbejde med de øvrige regionale it-fora samt IT-Branchen i februar 11 gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

Byggepolitisk konference 01032013. Anders Sælan Ass. Partner, MAA, MBV

Byggepolitisk konference 01032013. Anders Sælan Ass. Partner, MAA, MBV Byggepolitisk konference 01032013 Anders Sælan Ass. Partner, MAA, MBV SKAK > Regler og spillere ændres ikke > Brættet er stabilt > Fast vekslende mønster - jeg trækker/ du venter - pause du trækker/jeg

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til fire fremragende og aktuelle Masterclasses. Fire muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 85 tilmeldte både. Det er stadig lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Tilmeldingen er åben

Læs mere

Investorpræsentation. Fundamentet for fortsat vækst er styrket. Jørn Larsen, CEO, Founder

Investorpræsentation. Fundamentet for fortsat vækst er styrket. Jørn Larsen, CEO, Founder Investorpræsentation Fundamentet for fortsat vækst er styrket Jørn Larsen, CEO, Founder 9. maj 2011 Trifork En innovativ virksomhed Værdier Passion Performance Dygtighed Team work Gøre en forskel I centrum

Læs mere

Succesfuld Problem management. 2. December 2015 Laurine Halkjær

Succesfuld Problem management. 2. December 2015 Laurine Halkjær Succesfuld Problem management 2. December 2015 Laurine Halkjær 1 TDC s IT organisation Sidst opdateret 1. dec 2015 NB. TDC Servicedesk er organiseret i Channels divisionen for at være tæt på forretningen.

Læs mere

DA EN MAND FRA IT MØDTE EN MAND FRA MARKETING

DA EN MAND FRA IT MØDTE EN MAND FRA MARKETING DA EN MAND FRA IT MØDTE EN MAND FRA MARKETING EN LILLE KONKURRENCE Hvem stiller det bedste spørgsmål på Twitter? #ThorupMajlund AGENDA 1. Quiz med en suveræn præmie 2. Om os 3. Digital Transformation på

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER AUGUST 2018 - MAJ 2019 Uddannelsen til dig, der vil have træning

Læs mere

Nudging - fra land til mave. Et effekfuldt puf i situationen. Plantekongres i Herning. 20.01.16 Henrik Dresbøll

Nudging - fra land til mave. Et effekfuldt puf i situationen. Plantekongres i Herning. 20.01.16 Henrik Dresbøll Nudging - fra land til mave. Et effekfuldt puf i situationen. Plantekongres i Herning. 20.01.16 Henrik Dresbøll Supermarkeder fremmer salg af frugt og grønt med 20% Vi kan ikke ændre holdninger. Men vi

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Du kommer på en rejse, hvor du får tilført praksisnære værktøjer og redskaber

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Når fremtiden møder udbudsloven

Når fremtiden møder udbudsloven 4. JUNI, 2019 Når fremtiden møder udbudsloven UDBUDSKONFERENCEN Hvem er vi og hvad laver Deloitte inden for AI-løsninger? HENNING JENSEN, SENIOR MANAGER DELOITTE ANALYTICS & COGNITIVE MARK THOMASSON, PARTNER

Læs mere

From innovation to market

From innovation to market Nupark Accelerace From innovation to market Public money Accelerace VC Private Equity Stock market Available capital BA 2 What is Nupark Accelerace Hands-on investment and business developmentprograms

Læs mere

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Specialister i softwareudvikling Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Projekter med Centic 1) Udgangspunktet er jeres virksomhed Den it-løsning vi leverer til jeres

Læs mere

South Arne HSEQ Esbjerg 30-03

South Arne HSEQ Esbjerg 30-03 South Arne HSEQ Esbjerg 30-03 03-2004 Søren A Sørensen Offshore Installation Manager Emner Hvorfor det er så vigtigt offshore Hvad der skal til for at få en god HSEQ kultur og for AT KUNNE OPNÅ DET MAN

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til hele fem fremragende arrangementer. Fem muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

Erhvervsleder i Praktik og IBM

Erhvervsleder i Praktik og IBM Pia Rønhøj Manager CSR and Employer Branding IBM Danmark Erhvervsleder i Praktik og IBM 1 Our Strategy and Values: Working for a Smarter Planet IBM er Danmarks største it- og konsulentvirksomhed 2 IBM

Læs mere

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes Organisation Uddannelse Coaching Foredrag Alle ydelser er baseret på Emotionel Intelligens (EI), kommunikation og selvledelse. Organisation

Læs mere

Offshore - hvor nemt kan det være?

Offshore - hvor nemt kan det være? Offshore - hvor nemt kan det være? Invitation ITB arrangerer i samarbejde med en række medlemmer en konference, som sætter fokus på off-shore softwareudvikling. Konferencen finder sted på: Hotel Haraldskær,

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Dagens tema. Kompetencemæssigt begiver vi os ud i de teknologiske forventninger fra Cloud computing til Robotteknologi og programmering

Dagens tema. Kompetencemæssigt begiver vi os ud i de teknologiske forventninger fra Cloud computing til Robotteknologi og programmering Digital revolution Torben Stolten Thomsen Projektleder og kvalitetskonsulent Medlem af NMC ekspertpanelet 2014-2015 tt@hansenberg.dk Telefon 79320368 eller 21203610 Dagens tema Hvilken revolution? Her

Læs mere

DSB s egen rejse med ny DSB App. Rubathas Thirumathyam Principal Architect Mobile

DSB s egen rejse med ny DSB App. Rubathas Thirumathyam Principal Architect Mobile DSB s egen rejse med ny DSB App Rubathas Thirumathyam Principal Architect Mobile Marts 2018 AGENDA 1. Ny App? Ny Silo? 2. Kunden => Kunderne i centrum 1 Ny app? Ny silo? 3 Mødetitel Velkommen til Danske

Læs mere

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013)

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013) Performance : 3,84 (3,79) Importance : 3,90 (3,94) Respondenter : 414 (360) Organisation 3,53 (3,38) 5.0 Økonomi 3,84 (3,68) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,03 (3,98) 3.0 Kunder / Foreninger / Samarbejdspa 3,66

Læs mere

Finn Gilling The Human Decision/ Gilling September Insights Danmark 2012 Hotel Scandic Aarhus City

Finn Gilling The Human Decision/ Gilling September Insights Danmark 2012 Hotel Scandic Aarhus City Finn Gilling The Human Decision/ Gilling 12. 13. September Insights Danmark 2012 Hotel Scandic Aarhus City At beslutte (To decide) fra latin: de`caedere, at skære fra (To cut off) Gilling er fokuseret

Læs mere

Præstation vs. Resultat

Præstation vs. Resultat Drømmen We want to be competitive at the highest international level, and by that achieve the opportunity to play against the best players in the world. Præstation vs. Resultat Inflection Point 10x change

Læs mere

Behavior Driven Test and Development. ebay Classifieds

Behavior Driven Test and Development. ebay Classifieds Behavior Driven Test and Development ebay Classifieds Det kommer til at handle om User Stories agil udvikling Fokus på adfærd Gherkin syntaks Afgrænsning: Sælger ikke BDD Gør os ikke til eksperter i det

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Ida Marie Wonsild. Hej, jeg hedder:

Ida Marie Wonsild. Hej, jeg hedder: Ida Marie Wonsild Jeg arbejder som Costumer Journey Expert i YouSee. Mit mål er at sikre, at YouSee s kunder har den bedst mulige oplevelse med vores services - både når de bruger vores produkter, besøger

Læs mere

STAMDATA RESULTATER UNDERVEJS. (1-5) Hvad kunne du ønske dig mere af? Besvarelse. Projektnavn. Kunde. Leverandør. Udfyldt af (kunde/leverandør)

STAMDATA RESULTATER UNDERVEJS. (1-5) Hvad kunne du ønske dig mere af? Besvarelse. Projektnavn. Kunde. Leverandør. Udfyldt af (kunde/leverandør) STAMDATA Besvarelse Projektnavn Kunde Leverandør Udfyldt af (kunde/leverandør) Udfyldt af (navn + rolle) RESULTATER UNDERVEJS Punktets relevans I meget høj I høj Hverken eller I mindre Slet ikke (1-5)

Læs mere

Proces orientering af IT organisationer (ITIL - implementering)

Proces orientering af IT organisationer (ITIL - implementering) Proces orientering af IT organisationer (ITIL - implementering) Af Lars Zobbe Mortensen Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Hvorfor bedst practice processer (f.eks. ITIL)?... 3 2 Beslutning om forandring...

Læs mere

Teknologispredning i sundhedsvæsenet DK ITEK: Sundhedsteknologi som grundlag for samarbejde og forretningsudvikling

Teknologispredning i sundhedsvæsenet DK ITEK: Sundhedsteknologi som grundlag for samarbejde og forretningsudvikling Teknologispredning i sundhedsvæsenet DK ITEK: Sundhedsteknologi som grundlag for samarbejde og forretningsudvikling 6.5.2009 Jacob Schaumburg-Müller jacobs@microsoft.com Direktør, politik og strategi Microsoft

Læs mere

Instituttet for Fremtidsforskning / Copenhagen Institute for Futures Studies

Instituttet for Fremtidsforskning / Copenhagen Institute for Futures Studies Instituttet for Fremtidsforskning / Copenhagen Institute for Futures Studies Fremtidens innkjøp November 2013 Instituttet for Fremtidsforskning www.iff.dk Carsten Beck Instituttet for Fremtidsforskning

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2012

Nyhedsbrev februar 2012 Nyhedsbrev februar 2012 Kære medlemmer, kære partnere Så viser kalenderen 2012, og endnu et halvt år er gået siden sidste nyhedsbrev fra Moment Talent. Vi håber I alle er kommet godt og sikkert ind i det

Læs mere

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue forretningers ønsker samt komplekse systemer og finde overskuelige løsninger på selv vanskelige problemer.

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue forretningers ønsker samt komplekse systemer og finde overskuelige løsninger på selv vanskelige problemer. Curriculum Vitae: Personlige oplysninger Navn Thomas Gustafsson Født 5. marts 1972 Adresse Græsmarken 5, ST. TH. 2860 Søborg Mobil (+45) 2577 2387 E-mail tgconsult@webspeed.dk Civilstand Ugift / Far til

Læs mere

Vision og strategi for sygeplejen

Vision og strategi for sygeplejen Vision og strategi for sygeplejen på Hospitalsenheden Horsens 2014-2017 Hospitalsenheden Horsens Strategi for Hospitalsenheden Horsens og Region Midtjylland Visionen og strategien for sygeplejen 2014-2017

Læs mere

KundeCenter Privat FRA KPI TIL FORMÅL

KundeCenter Privat FRA KPI TIL FORMÅL KundeCenter Privat FRA KPI TIL FORMÅL IF KUNDECENTER PRIVAT DANMARK Stamholmen / Hvidovre Kolding Hvorfor Eksisterer If? Rolig, vi hjælper dig Vores formål: Sikre at vores kunder Er korrekt forsikret og:

Læs mere

Security as a Service hvorfor, hvornår og hvordan. Gorm Mandsberg, gma@dubex.dk Aarhus, 13.06.2013

Security as a Service hvorfor, hvornår og hvordan. Gorm Mandsberg, gma@dubex.dk Aarhus, 13.06.2013 Security as a Service hvorfor, hvornår og hvordan Gorm Mandsberg, gma@dubex.dk Aarhus, 13.06.2013 SecaaS hvorfor, hvornår og hvordan hvad Hvorfor.. Hvornår.. Hvordan.. Disclamer: Dubex er MSSP og leverer

Læs mere

Sådan laver du et godt Pitch

Sådan laver du et godt Pitch Dansk HG AAJ september 2015 Sådan laver du et godt Pitch Definition (wikipedia): Et pitch er en ultrakort præsentation, med det formål at "sælge" en idé, et koncept eller lignende, typisk en forretningsidé

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

Effektiv implementering af strategien

Effektiv implementering af strategien Effektiv implementering af strategien Diego Børresen Lladó Lene Fischermann Lene Fischermann Hjælper virksomheder med at skabe stærke fællesskaber, hvor folk passer på hinanden, fordi alle har ret til

Læs mere

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Forår 2016 Beskrivelse af fagene: Business development Forandringsledelse Innovation og forretningsmodeludvikling Supply Chain Management MBA

Læs mere

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Få de rette værktøjer Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Velkommen til en ny kursus-sæson IDG s kurser opdeles i fire hovedgrupper: Og velkommen til en stribe

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Læredygtige møder Skru op for det, der gør jer bedre

Læredygtige møder Skru op for det, der gør jer bedre Læredygtige møder Skru op for det, der gør jer bedre Holder I mange møder? Handler de om andet, end daglig drift og administration? Kunne møderne også bruges til at skabe udvikling og læring? Organisatorisk

Læs mere

Sweden Norway France United Kingdom Denmark Finland EFG International Professional

Sweden Norway France United Kingdom Denmark Finland EFG International Professional Professional EJ 2 Eyes design: Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen EJ 2 EJ 2-R 42,5 cm 83 cm 67 cm 84 cm 45 cm 50,5 cm 59,5 cm 53 cm 58 cm EJ 2 Eyes design: Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen

Læs mere

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR ØG KVALITETEN OG SPAR TID LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG DIN TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt

Læs mere

PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM:

PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM: PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM: PROGRAM - OVERBLIK 08.30-09.00 Ankomst & registrering

Læs mere

DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE. 11-05-2012 EG Copyright

DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE. 11-05-2012 EG Copyright DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE 1 EG IT Koncern IT EG IT - Vision Én sammenhængende skalérbar IT-platform til understøttelse af IT-konsulentvirksomhed på det Skandinaviske marked EG IT IT Governance IT

Læs mere

IT projekt person galleri

IT projekt person galleri Denne guide er oprindeligt udgivet på Eksperten.dk IT projekt person galleri Denne artikel forsøger at forklare lidt om hvilke funktioner der ligger bag ved de forskellige titler som deltagerne i et IT

Læs mere

Martin Larsen Lyneborggade 31, 3. Th. 2300 Kbh. S tlf.: 25286953 mail@martinlarsen.dk. :: Stilling Projektleder og forretningskonsulent

Martin Larsen Lyneborggade 31, 3. Th. 2300 Kbh. S tlf.: 25286953 mail@martinlarsen.dk. :: Stilling Projektleder og forretningskonsulent CV - Martin Larsen Personlige data :: Stilling Projektleder og forretningskonsulent :: Uddannelse Cand.merc. i Strategi, organisation og ledelse fra CBS :: Alder 36 :: Nationalitet Dansk :: Sprog Dansk,

Læs mere

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed Hvem er vi What is hot 2018 undersøgelse Resultat og top scorer Trends indenfor top scorer Den digitale virkelighed Jannik Andersen kaastrup andersen Erfaringer og trends vi oplever Teknologiske aspekt

Læs mere

PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM:

PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM: PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM: PROGRAM - OVERBLIK 08.30-09.00 Ankomst & registrering

Læs mere

A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC. - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises

A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC. - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises 04-12-2013 1 Why Danmark vinder bronze i innovation, men sakker bagud i forhold til vores

Læs mere

Begynderens Guide Til Chatbots

Begynderens Guide Til Chatbots Begynderens Guide Til Chatbots Spørgsmål eller brug for hjælp? hejanton Ring på 31 56 43 21 Skriv til info@hejanton.com mere på hejanton.com Indholdsfortegnelse Side 3 - Side 9 - Side 11 - Side 12 - Hvad

Læs mere

Web Development (Top-Up PBA)

Web Development (Top-Up PBA) Web Development (Top-Up PBA) Få job inden for: Design og konstruktion af webapplikationer Planlægning og arkitektur af websystemer Webkonsulent Under uddannelsen til professionsbachelor i webudvikling

Læs mere

Sæsonskifte Strategi og lederskab i en foranderlig verden

Sæsonskifte Strategi og lederskab i en foranderlig verden Sæsonskifte Strategi og lederskab i en foranderlig verden Jim Hagemann Snabe Copyright Copyright Snabe Snabe En ny sæson eller en nyt løb? Jim Hagemann Snabe Første fase: Dematerialisering En digital version

Læs mere

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN Hvad er Junior Consult? 2 Junior Consult er Danmarks eneste konsulentvirksomhed, der udelukkende drives af dygtige cand.merc.- og cand.oecon.studerende

Læs mere

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing af test Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing typer Der er overordnet 2 måder at outsource på: Hænder og hoveder: Du køber en remote ansat alt er dit ansvar Kræver at du har en velfungerende

Læs mere

businesscase.dk på vegne af businesscase.dk Sendt: 29.

businesscase.dk på vegne af businesscase.dk Sendt: 29. Martin J Ernst Fra: businesscase.dk på vegne af businesscase.dk Sendt: 29. august 2016 14:58 Til: Martin J Ernst Emne: Business casen

Læs mere

22. maj 2013, kl. 10.00 May 22, 2013 at 10.00 a.m. Tranegaardsvej 20, DK-2900 Hellerup, Denmark

22. maj 2013, kl. 10.00 May 22, 2013 at 10.00 a.m. Tranegaardsvej 20, DK-2900 Hellerup, Denmark Til aktionærerne i Azanta A/S To the shareholders of Azanta A/S Vedr. Ordinær generalforsamling 2013 Re. Annual General Meeting 2013 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Azanta A/S ( Selskabet

Læs mere

KOMPETENCER TIL ET DIGITAL ARBEJDSLIV

KOMPETENCER TIL ET DIGITAL ARBEJDSLIV KOMPETENCER TIL ET DIGITAL ARBEJDSLIV INDHOLD 1. Introduktion 2. Hvorfor fokus på digitale kompetencer? 3. Formålet med kataloget 4. Hvordan er kataloget blevet til? 5. Hvad er kompetencer til et digitalt

Læs mere

Den systemiske projektleder

Den systemiske projektleder Den systemiske projektleder Giv din projektpraksis et løft Kan du navigere i de mange komplekse projektopgaver? Oplever du, at det er svært at nå i mål til tiden og inden for budgettet? Og er det vanskeligt

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

Dimittendundersøgelse 2012/2013 Diplomingeniøruddannelsen i Mekatronik Indledning

Dimittendundersøgelse 2012/2013 Diplomingeniøruddannelsen i Mekatronik Indledning Indledning Det Tekniske Fakultet udarbejder fra 2012 uddannelsesspecifikke dimittendundersøgelser på alle uddannelsesretninger. Undersøgelserne vil omfatte de seneste tre årgange, der er dimitteret fra

Læs mere

Livsfarlig ledelse. www.mpeople.dk Tlf. 70209080

Livsfarlig ledelse. www.mpeople.dk Tlf. 70209080 Livsfarlig ledelse www.mpeople.dk Tlf. 70209080 software development mobile app development wireless development recruitment & headhunting training & workshops www.mpeople.dk Tlf. 70209080 Hos

Læs mere

Cloud i brug. Migrering af Digitalisér.dk til cloud computing infrastruktur

Cloud i brug. Migrering af Digitalisér.dk til cloud computing infrastruktur Cloud i brug Migrering af Digitalisér.dk til cloud computing infrastruktur 02 Indhold > Executive Summary............................................................... 03 Digitaliser.dk.....................................................................

Læs mere

PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM:

PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM: PSD2 TEMADAG 28. NOVEMBER 2017 DET KOMMENDE LANDSKAB PÅ BETALINGSTJENESTEOMRÅDET AFHOLDES PÅ FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER I SAMARBEJDE MELLEM: PROGRAM - OVERBLIK 08.30-09.00 Ankomst & registrering

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN. KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN. KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI Den 2-årige kandidatuddannelse (MSc) i Softwareudvikling og teknologi er en moderne

Læs mere

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG Overblik - tydelighed - begejstring TÆND DIT LEDERLYS kobler ledelsesredskaber og løsninger på dine konkrete udfordringer som leder gennem læring, rådgivning

Læs mere

Hvad er cloud computing?

Hvad er cloud computing? Hvad er cloud computing? Carsten Jørgensen cjo@devoteam.dk Devoteam Consulting COPYRIGHT 11/05/2010 Architecture & Information Simplificering af it og effektiv it til forretningen Business Intelligence

Læs mere

ODENSE BIBLIOTEKERNE. DELSTRATEGI Digitalisering

ODENSE BIBLIOTEKERNE. DELSTRATEGI Digitalisering ODENSE BIBLIOTEKERNE DELSTRATEGI Digitalisering 2016-2020 Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Fritid og Biblioteker Odense Bibliotekerne Østre Stationsvej 15 5000 Odense C Telefon + 45 66 13 13 72

Læs mere